עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by liav12,

אהלן, אני בעל מחשב שכזה, מעוניין לנקות אותו מבפנים לאחר שנה שיש לי אותו וראיתי שעכשיו בחורף הטמ"פ קצת גבוהות (75 במאמץ משחקים וכו' כשהוא על השולחן מחשב). או שזה נראה לכם נורמלי טמ"פ כזו? בכל מקרה אפשרי לפתוח קצת את המחשב מלמטה ולנקות אותו מאבק? אני בטוח שזה דיי יעזור בקצת. תודה!

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  2. יש לי מחשב נייד של LG דגם R510. הוא משמש כמחשב משני. הוא נתקע לי המון, וגם התקנת ווינדוס לא כ"כ עוזרת להרבה זמן. הייתי אצל טכנאי, הוא אומר שהמאוורר עובד, אבל על ריק, כי בעצם הכל מלא אבק בפנים, והוא לא מצליח לאוורר בפועל, ולכן המחשב מתחמם (מה שנכון) ולכן הוא נתקע וזה עניין של זמן עד שימות.. הוא רוצה על פתיחת הנייד והניקוי 180 שקלים. אפשר לעשות זאת לבד? אפשר לקבל הסברים, במידה וזה אפשרי? תודה!

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  3. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נישא, שהשימוש העיקרי המתוכנן בו יהיה לצרכי תכנות. סביבת התכנות בה אני מתכנן לעבוד היא LINUX, וגם שם בכלים הדורשים משאבים מצומצמים מאד - דוגמת העורך VIM. סביבת המחירים בה אני מתעניין היא עד 5000 ש"ח. ועכשיו לשאלה - בדקתי מספר אפשרויות למחשבים נישאים, ואני עומד כרגע בצומת דרכים, כאשר ההחלטה הנדרשת היא האם להעדיף מחשב חלש יותר (סלרון 1.2) אבל של יצרן ידוע (IBM), או מחשב מהיר יותר (P4, 1.7) של יצרן עלום שם. תוכלו להסתכל על המפרטים כאן: IBM nameless האם ייתכן שמחשב "מתקדם יותר" של יצרן חסר שם, שקרוב לוודאי חסך ככל הניתן בהוצאות על רכיבי המחשב ושליב את הרכיבים הפשוטים והזולים יותר, ייתן ביצועים היורדים מרמת הביצועים של מחשב מיושן יותר, אבל עם "אבא"…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  4. אני מעוניין לקנות מחשב נישא ללא חברה כי לדעתי זה בזבוז כסף ועם מעבדן שולחני אני יודע שהמעבדים האלה יורדים במהירות במצב סוללה אבל זה לא משנה כל כך כי גם ככה זה יספיק לראות איזה סרט או משהו ויותר לא צריך. מה אתם אומרים? ראיתי נישאים מוכנים בקיספי לא רעים תודה.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by amor,

יש לי lenovo g550 והוא נפל לי ונישבר לי החיבור של הארד דיסק אני לא יודע איך קוראים לזה והארד דיסק כעת לא עובד איפה אני יכול לקנות כזה דבר?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן וסאהלן חברים יקרים, ביוני הקרוב אני יוצא להקיף את העולם עם 0 תיקים, כחלק ממסע/פרויקט שלי, והתכנון היה לקנות מקבוק אייר 11.6, שכן קראתי עליו דברים נפלאים, והוא נכנס לי בדיוק בכיס של מה שאני לובש. עכשיו, תכננתי למכור את המחשב הנוכחי שלי (שאני מבסוט עליו מאוד, מאוד, מאוד.), כי הנחתי שהוא יהיה מעט גדול מדי בשביל כל הסיפור, וגם ההארד דרייב הרגיל שלו לא יעמוד לאורך זמן בכל מהמורות הדרך. לפני כמה ימים נסעתי ל"למטייל" על מנת לקנות כמה דברים קטנים, והמחשב נפל לי מהתיק על הכביש. המסך הלך, ומסתבר שגם ההארד דרייב. אז חשבתי "על הדרך" להחליף לו את ההארד דרייב ולנסות להשתמש בו, במקום לרכוש מק. לפחות לעת עתה. המפרט המקורי הוא : 13.3� Diagonal High-Definition HP LED BrightView Wi…

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by guypld,

אחרי כל החיפושים באינטרנט אחרי מפרט זה מה שאני הולך לקנות אני חושב: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz GIGABYTE GA-P35-DS3L OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 PALIT GEFORCE 9600GT HDMI 512MB DDR3 PCI-E ומארז בסביבות 600 ש"ח כולל ספק. השימושים למחשב יהיו לאינטרנט, משחקים פה ושם (להתלהב קצת מהHDMI בהתחלה שיתחבר לLCD),המחשב משמש גם בתור שרת, ועבודה בסביבת פיתוח בעיקר. עכשיו השאלות הבאמת חשובות: לא הצלחתי להבין את ההבדלים המהותיים בין הגרסאות השונות של המעבדים, ז"א 6,7,8 , 8400 יותר טוב מ6775 ? האם הלוח אם הנ"ל סבבה בשביל המפרט הזה, OC אני לא כ"כ מתכנן, אולי בעתיד אם ממש ישעמם לי. בעניין הכרטיסי זכרון אני לא סגור על זה בכלל…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום. שאלתי היא האם / עד כמה מזיק ניתוק הסוללה או חיבורה בזמן שהמחשב דולק ומחובר לחשמל.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by ARIK1984,

שלום לכולם יש לי נייד של HP PAVILION DV9000 והוא ניכבה לי אחרי שניה הוא לא מגיע לBIOS נידלק וניכבה אשמח לתשובה ???

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by SPONER,

יש לי ניתוקים מאתמול ברשת האלחוטית במחשב הנייד. הניתוים אתמול אחר הצהריים היו רצופים כל כמה דקות , עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה הסתדר. היום הערתי את המחשב מהשינה והיה כעבור שעתיים ניתוק. בזק אמרו שבקו שלי לא היה שום ניתוק. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שאלתי היא פשוטה .. האם ניתן לדעת דרך כלשהי.. מה מספר הסיריאלי של הדיסק הקשיח שהגיעה עם המחשב? זה בשביל לוודא האם הדיסק הקשיח שיש לי עכשיו זה אותו דיסק קשיח שנקנה עם המחשב.. זה חשוב לי מאוד ..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by hwforcer,

ניתן להסיר הודעה זו. הסדרתי

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. זהו מחשב לצורך עבודה של יצירת מוזיקה עם CUBASE 5 רציתי לדעת אם אפשר להתקין עליו MAC OSX וגם WINDOWS (אם לא שניהם אז לפחות אם אפשר MAC) הייתי קונה מק בוק אבל אין לו כונן דיסקים ואין אחריות בארץ אז קצת בעיה... זהו המחשב: מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T6600 2.2GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache מסך רחב 15.6 WXGA LED With Truelife רזולוציה 1366X768 כרטיס מסך ATI Mobility Radeon™ HD 4330 Graphics דיסק קשיח 250GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי 4GB DDR2 800MHz dual channel Memory כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 802.11g Mini-Card כונן אופטי צורב DVD-RW +- With Dual Layer Technology שן כחולה Dell TrueMobile 365 internal Bluetooth כרטיס רשת 10/100 network inter…

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  14. Started by Shayb25,

ניתן למחוק

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. אני מחפש נטבוק בעל פלטפורמט ION. יש איפה להשיג בארץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ניתן לקנות מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה של microsoft? באיזה מקומות? האם המחשבים האלו טובים? אני מחפש מחשב נייד לא יקר.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  17. לפני כמה חודשים קניתי מחשב נייד HP Probook g450 בהמלצת Chevy (מרוצה ממנו מאוד, תודה!) לא ממש קיים צורך לכרטיס מסך, אבל אני תוהה האם זה אפשרי ? הרי המחשב נייד הגיע עם כרטיס מובנה של אינטל, אני סבור שאי אפשר, אבל בכל זאת קיים בי הספק הזה. מה לגבי כרטיס זיכרון? יש לי 4GB וכרגע זה יותר ממספיק לי, אבל יותר מדי אנשים מהסביבה אומרים שההבדל בין 6 ל4 הוא תהומי, ושכדאי לשדרג כרטיס אחד (כי כנראה ה4GB מחולק ל2-2) ל4GB וככה להגיע ל6GB סה"כ. זה אפשרי? כדאי ?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by 1stcowgirl,

מה ערכו של המפרט הבא: מעבד - Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח-אם - Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI זכרון - 4x4GB DDR3-1600 G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel כרטיס מסך 2 - ASUS GTX680-DC2O-2GD5 DirectCU II OC ספק כח - ANTEC 550W תקן ברונזה 80+ מארז פאנל אלומיניום - Sharkoon Rebel9 Aluminum Black ATX Case Mid Tower 2 מאוורים למארז Noctua דגם NF-S12B FLX PWM גודל 12 ס"מ מאוורר למעבד Noctua דגם NH-C12P SE14 ואם אשנה את כרטיס המסך ל ASUS GTX460 DC2, כמה הוא יעלה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Tuberculosys,

נמחק

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by Tuberculosys,

נמחק

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Imtheman,

קיבלתי נייד די ישן שיש עליו מדבקה של ווינדווז ויסטה אבל הסיריאל נמחק יש דרך לשחזר את את הקוד או שזה אבוד ? כרגע מותקן עליו אובונוט

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. תקציב משוער: 5,000-8,000 ש"ח. נמצא באירופה (מינכן) בשבוע וחצי הקרובים - רוצה להספיק לקנות מחשב נייד חזק שיענה על הצרכים שלי. לפי מה שראיתי מהניידים של ASUS בארץ, רק ה asus n550jv הוא היחיד שמתקרב למה שאני מבקש אבל אני רוצה משהו מעט חזק יותר. מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים, עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluet…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  23. שלום! אני כרגע בארה"ב ואני ממש רוצה לקנות נייד... אני כנראה קונה מסרקט סיטי ובטווח הזה אני יכול לקנות מחשב עם מעבד AMD מסדרות X-60 עם מעבד 2.0 או 2.2GHZ או אינטל בינוני עם מעבד 1.6... אני ממש מעוניין במסך 14 אינץ אבל לא יתנגד אם המחשב ממש טוב מסך 15.4.. בטווח הזה אני יכול רק HP ורציתי לדעת האם הם טובים? http://www.circuitcity.com/ssm/Laptop-computers/sem/rpsm/catOid/-12963/N/20012961+20012963+40001085/link/ref/rpem/ccd/categorylist.do אלו המחשבים שיש ל CIRCUTCITY של HP ואני צריך שתעזרו לי בבקשה לבחור את המחשב הטוב ביותר בפחות מ 1000$ או שפשוט תגידו לי מה עדיף AMD חזק או אינטל בינוני... בנוסף יש את המחשבים הבאים בBESTBUY של DELL עם מעבד AMD או אינטל מה אתם אומרים עליהם: h…

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  24. טוב אז סך הכל אני צריך מחשב חזק ומהיר ושיהיה עם נפח דיסק טוב (לעבודה משרדית).. אף פעם לא התנסיתי עם מחשב נייד ואני לא מבין בחברות אז אם אפשר להסביר אשמח. אני נמצא בשיקגו כרגע אז יש לי הזדמנות טובה לקנות מחשב טוב במחיר טוב.. יש גם אופציה לקניה באינטרנט. אם מישהו (במקרה!) מכיר חנות טובה באיזור שאני נמצא זה יהיה מעולה . תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  25. אהלן, אני כרגע בארה"ב ואני מעוניין לקנות מחשב נייד. אני צריך עזרה בבחירת מחשב במחיר סטנדרתי של עד 500 דולר באזור (חריגה של 100 דולר לפה או לשם מקובלת לחלוטין). מה אני צריך בתכלס במחשב: 1. אני מעדיף סוללה על פני מעבד i7 משוגע למרות שאם זאת אני לא אתנייד הרבה, הבעיה המרכזית שלי היא טיסות. בעיקרון המחשב יהיה מחובר לרוב לחשמל. 2. אני צריך הרבה ראם מכיוון שאני עובד עם הרבה דפי אינטרנט, ווורד וכו'. אני לא מעצב גרפי או מתכננן לשחק סקיריים במחשב אבל בכל זאת. 3. מסך איכותי בHD בין 14 ל-15 אינץ - כי אני כנראה אצפה בהמון סרטים בו. נמצא בארהב באזור קרלסבד/סאן דייגו . תודה רבה על הזמן והעזרה, טל.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.