עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש ללימודים. חשוב לי נורא שיהיה דק וקל ושהבטרייה תחזיק להמון זמן. התקציב בלתי מוגבל. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by avihwz,

1. מה התקציב המקסימאלי? ש"ח 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם אופציה למשחקים כמו פיפה 2017 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אקסל , תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יתכן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפה 2017 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920*1200 DELL U2415 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. המחשב הוא לצורך משחקים בעיקר ואני מתקשה לבד להרכיב מפרט בתקציב שלי . מישהו יכול לעזור לי בנושא ולהרכיב מפרט או להסביר לי לפחות מה יותר חשוב ומה פחות חשוב שיהיה במחשב הזה שהוא לצורך משחקים

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. גוגל משיקה גירסה מעודכנת לכרומבוק ה-Pixel היוקרתי שלה. האם הפעם הצרכנים ישתכנעו להעדיף אותו על פני האולטרבוקים מבוססי החלונות? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%90%d7%91/

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. הייתי היום באייבורי רק כדאי לקבל הצעת מחיר.. באתי אם מחשב מוכן מראש -Gigabyte W566N והמוכר התחיל לדחוף לי את ה-msi כששמתי לב שהמפרט בערך דומה חוץ מהעובדה של msi יש מעבד 8100 (2.1ghz) לעומת t7250, הבדל קטן במהירות הזיכרון לטובת ( Gigabyte-800mhz msi-667mhz) והבדל קטן במשקל לטובת ה-msi ... שמתי לב שאנשים פה לא מחבבים את איבורי וזה משליח על המוצרים שלהם... השאלה שלי היא האם למישהו יש ניסיון עם msi, מבחינת פיזור חום,סוללה,איכות המסך (בהירות, זווית צפיה) במיוחד עם הדגם הזה? ועד כמה המקלדת גרועה או שזה רק בדגמים מסויימים...? אני מבקש לא לתת ביקורת על איבורי כי את המצב שלהם אני מכיר......תודה

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אז ככה המחשב מיועד בעיקר למשחקים ווינדווס אינטרנט סרטים בלה בלה כל הדברים הידועים הכנתי לו משהו תנו דעה CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU [ ¤ 779.58 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 608.84 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 Low Latency CAS2 Memory [ ¤ 1142.52 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SLK-600 Extreme (Heatsink + 60mm fan ) [ ¤ 244.29 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 645.89 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9000 PRO 128MB Retail Video Card [ ¤ 849.54 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 53.15 ] 1 CD-RO…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אהלן [= טוב, לא בפעם הראשונה אני פותח אשכול. פעם קודמת הבנתי שבשביל השימושים שלי אין טעם במעבד Q6600 אז החלטתי על E4400 עם OC מTMS. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, משחקים פשוטים אונליין,עריכת וידאו לא מקצועית בוגאס (יכול להיות שאני אתקדם בזה.. צריך להיות שיקול? באיזה שלב יהיה שימוש למעבד יותר חזק?), סרטים, לפעמים אני משחק משחקים סגנון C&C,NBA Live,GTA San Andreas, Need For Speed למיניהם וכו'. לא חובב של משחקי יריות, אבל כן שיחקתי בUnreal tournament 2004. אין לי כוונות לשחק בCRYSIS או בBIOSHOCK. עריכה: זה המפרט הסופי שהוחלט עליו: תודה! מקווה שאני לא עובר על החוקים O_O

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. * מטרות המחשב? הרבה עבודות משרדיות, הרבה כתיבה, משחקים קלילים, קצת סרטים, מוזיקה, פוטושופ בקטנה עריכות בסיסיות. * גודל המסך? כרגע יש 15.4 וזה בסדר גמור, אפשר טיפה יותר קטן ואפשר טיפה יותר גדול. * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל שיהיה נוח להעביר אותו מידי פעם ממקום למקום אבל בעקרון יהוא יהיה רוב הזמן במקום אחד 1.5, 2? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הוא יהיה רוב הזמן בבית מחובר לחשמל אז לא חייב זמן סוללה ארוך במיוחד אבל כמובן שיהיה נחמד אם יהיה זמן סביר (לא יודע להגדיר כמה זה סביר בשבילי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא חייב. * בלוטות? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משהו מיוח…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום רב, לפני ימים מספר פניתי בבקשה למפרט לגיימינג בעיקר וניתנו לי המלצות טובות רבות. מכיוון שתקיצבי גדל בכאלף שקלים אני חושב שניתן לבנות מערכת חזקה יותר - כאן אתם נכנסים לתמונה ואני מודה לכם מקרב לב! המחשב ישמש למשחקים כבדים כמו כל COD למיניהם וכן הבא שיצא מהסדרה,FC2, Crysis ועוד משחקי FPS. אני מתכוון לשחק בהגדרות גבוהות כמה שאפשר ואני מניח שהתקציב יכול לאפשר משהו כזה. לגבי מסך - 19'' או 22'' - לבחירתכם בהתאם להשקעה בחלקים אחרים והקלה על כ. המסך. השקט חשוב ברמה סבירה, כלומר מספיק לי שהמאוורר לא יחרפן מאוד. לגבי OC, לא אשקר, אני יודע מה זה אבל לא מבין בש*ט כדי להתעסק בזה, לכן אי מעדיף מעבד בתדר 3.0GHz (מה שעונה על רוב דרישות המשחקים נכון לעכשיו). רק חייב לאמר משהו…

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by chubakon,

שלום רב, לאחר שנים רבות הגיע הזמן להשדרג את המחשב. התקציב הוא עד 5000 ש"ח ועדיף ללא חריגות כאשר דיסק קשיח של 1T כבר קיים ברשותי. המחשב מיועד לגיימינג, סרטים ועבודה משרדית בניתי את המפרט הבא ואשמח לחוות דעת: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Ryzen 7 1700 AM4 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1410 לוח אם: Asus PRIME B350-PLUS - צפוי להגיע למלאי באפריל כמות: 1 - מחיר: ₪514 מארז: Corsair Carbide 100R Silent Mid Tower Black כמות: 1 - מחיר: ₪243 ספק כוח: Corsair CX650M 650W PSU 80+ Bronze Modular כמות: 1 - מחיר: ₪343 זיכרון: Corsair DDR4 16G 2133 CMV16GX4M1A2133C15 ValueSel…

11. Started by idaneqw,

מדובר במחשב נייד ASUS U31SD-DH31. מפרט: Intel Core i3-2310M Dual-Core 2.1GHz NVIDIA GeForce GT 520M 1GB Graphics 8GB of DDR3 RAM HDD HITACHI 640GB 5400RPM אני חווה איטיות בעיקר בפתיחת תוכנות, לפתוח WORD\POWER POINT לוקח לו דקה+, כאשר ישנם מספר טאבים פתוחים בכרום (נניח 10-20) לפעמים הוא נתקע לכמה שניות-חצי דקה ומשתחרר. אני רוצה לדעת האם המעבד כל כך חלש? כי הוא מגיע הרבה פעמים ל-100%. או שהאם המגבלה של האיטיות נובעת מהדיסק הקשיח? אני פשוט רוצה לשפר את המהירות תגובה של המחשב, ואם מדובר בדיסק קשיח אולי משתלם לי להחליף. מדובר במחשב 13.3'', האם זהו דיסק קשיח סטדנרטי בגודל 2.5''? ואם אני אחליף לדיסק קשיח 7400RPM ארגיש בהבדל משמעותי? או שרק אם אעבור לדיסק של SSD? תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by azuri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, צפייה בסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר את המשחקים הכבדים ביותר כגון BF4,Watchdogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1440:900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צור…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by tsachi,

היי, רכשתי את המחשב בארה"ב , והייתה לו בעיה עם המקלדת. שלחתי את המשב למעבדה של HP כאן בארץ, הוחלפה המקלדת , אך משהוחזר לי המחשב יש בעיה עם הסוללה. המד של הסוללה מראה 0% , והסוללה לא נטענת, למרות שמחוברת כבר כמה שעות לחשמל, כשמנתקים את המחשב מהחשמל, המחשב נכבה אוטומטית. האם יש פיתרון או שצריך לשלוח את המחשב למעבדה עוד פעם?(דבר שאני לא כל כך רוצה לעשות, מפאת הזמן הרב שלוקח להם לטפל בזה) תודה, צחי.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Alon Jacobi,

כרגע יש לי: Core i7 - 870 (דור ראשון של ה i7) 16 ג'יגה זיכרון DDR3 לוח אם Gigabyte P55-UD3 כרטיס מסך NVidia GTX460 SSD Samsung 840 EVO 500GB מסך DELL 27 אינץ' ברזולוציית 1440p המחשב נרכש בסביבות אמצע 2010, כך שיש לו כבר ותק של 6.5 שנים. הכל רץ טוב סה"כ בגלישה רגילה וכולי, אבל משחקים חדשים כמובן כבר לא רצים במיטבם, יש קצת screen tearing אפילו בצפיה ביוטוב, וכמובן שאני חושש שמתישהו איזה חלק פשוט יתפגר כתוצאה מגיל מתקדם. חשבתי לקנות מחשב חדש לגמרי מ-0. אבל אז ראיתי את ההכרזה של AMD על ה Ryzen, ושיש את פלטפורמת ה Vega ונראה ש-AMD מתחילה לחזור לעניינים כמתחרה שלכל הפחות אולי תגרום למלחמת מחירים. ונשאלת השאלה - האם כ…

15. תיאור כללי: מחשב המיועד למיני מוזיאון, יחובר לטלוויזיה גדולה (רזולוציה סטנדרטית, לא 4K) ולמסך קטן נוסף עבור מצגת ווידאו. דרוש גם ציוד היקפי: שלט מעולה למצגות, רצוי גם עם מצב עכבר למקרה הצורך. מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה. התקציה עבור המחשב הינו כ-500$ בערך, התקציב לציוד הינו בנפרד, ככל שידרש עבור ציוד איכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקרה ברורה, אך היות ומדובר בסה"כ במחשב המיועד למצגות כדאי שיהיה באיזור ה-500$. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל במידת הצורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? באם מדובר במשהו מוצדק ניתן לחרוג כפי הצורך. 2. מה שימושי המחשב? הצגת מצגות ווידאו בטלוויזיה ובמסך מחשב במקביל. חלקם מתוך אפליקצית אנדרואיד - על אמו…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. בוקר טוב * מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות אפליקציות בג׳אווה, עבודה משרדית * גודל המסך? 13״ עדיפות למט. * רזולוציית המסך? לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שפחות (מקסימום 1.6 ק״ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב מאוד (עובד הרבה פעמים מחוץ לבית) - לפחות 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מינימום 250 SSD * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יהיה נחמד אם כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום לפני כמספר ימים התלבטתי לגבי מפרט בתקציב של 1800 ש"ח פלוס מינוס, עדיף בלי חריגות של מעל 100 המפרט שלי הנוכחי הוא כזה: פנטיום 4 3 ג"הרץ 512MB RAM MSI RADEON X300 ככרטיס מסך 80 ג"ב הארד דיסק. אין לי מושג מעבר לזה על המחשב שלי מה שבטוח, שקודם כל הוא עושה רעש זוועה והוא נורא איטי. לוקח לו עד 6 שניות לפתוח תמחשב שלי ואפילו יותר אם לא פותחים אותו הרבה זמן ואז עוד 4 שניות עד שהוא מציג את האייקונים וזה סתם דוגמא, יש דברים שלוקח לו הרבה יותר זמן. סטארט אפ כמעט ואין תוכנות בהפעלה לוקח לו איזה 6 דקות. ובהפעלה הוא עושה רעש יותר חזק מהמכונת גילוח שלי באמת... המסך שלי סבבה הציוד ההיקפי והכל סבבה. אני יודע שאין טעם לשדרג עם מה שיש לי היום, אבל שימו לב למה שאני עושה במחשב: מסנג'ר אי…

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by GiorTheLegend,

שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מאוד מחשב חדש ואשמח לקבל הצעות וכיוונים למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח תוכנה קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO, PUBG, Battlefield ושאר משחקים חדשים שיצאו בהמשך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Zippopo,

שלום לכולם, מה אתם אומרים על המחשב הבא בשביל סטודנט? מעבד סוג: Intel® Core™2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz פלטפורמה: MONTEVINA גודל המסך: 14.1 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: ATI Radeon HD4330 512MB מסך: White LED זכרון נפח: 4096 MB מהירות: 800 MHz סוג זכרון: DDR 2 מערכת הפעלה דגם: Windows VISTA HOME Premium- Hebrew 64 bit

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by d.c.n,

שלום, אני צריך בבקשה מערכת לגימיינג, הנה כמה נקודות שיעזרו לכם: *השימוש במחשב יהיה למטרות גימיינג במשחקים ברמה גבווה כמו call of duty 7 . far cry וכו'. *גודל מסך שלי 1920x1080 FULL HD *אין צורך בציוד היקפי. *רמת השקט היא לא כזאת קריטית אבל כזאתי שאני יהיה מסוגל לישון ולהשאיר את המחשב דולק. * OC מה שבטוח לא יהיה, ובמידה זה יהיה אני מאמין בשנתיים הבאות. *בעתיד כן ייתכן כל מיני הוספת/ שינוי חלקים שונים על מנת לשפר את המערכת. *שהמפרט יהיה בנוי רק בבקשה מ- www.ksp.co.il ולא מחנות (אתר) אחר. (אני יודע שזו הפעם ה100 שאני פותח אשכול , תמיד מבלבלים אותי כמו למשל : הכרטיס 6950 גדול מידי ויפריע לחיבורי ה sata ואז כשמגיע לדף השני אין כבר מענה אז רשמתי את כל הנתונים האפשריים…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום לכולם! אני צריך בבקשה עזרה, בניית מפרט.. תקציב: 1500-1700 ש"ח, ניתן לחרוג במעט אם הכרחי (אך שהחריגה תכלול גם את ההרכבה וכו'). דרישה: רק "הקופסא", ללא ציוד היקפי בכלל. שימושים: אינטרנט, משרדי, מוסיקה וגם משחקים (עד איזו רמה של משחקים מחשב בתקציב כזה יחזיק? ברור שלא הרבה, אני לא חי באשליות..) חנות: רצוי חנות באזור המרכז. במידה ואין, לפחות שתיהיה לה מעבדת תיקונים באזור המרכז. שתיהיה חנות טובה ואמינה. הערות: לא משנה אם AMD או אינטל, אבל כן משנה לי שיהיה קירור טוב. כמובן צורב DVD, ואני חושב ש-160 גיגה דיסק קשיח יספיק (אלא אם ההבדל בינו לבין 320 לדוגמא הוא מזערי יחסית). תודה רבה לכם! הערה נוספת ששכחתי מקודם לגבי החנות - אם אפשר אני מעדיף מסקיי.פי.סי.. יש לי פשוט ניסיון מא…

• 42 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום רב, אשמח לעזרה בבניית המפרט למחשב שתפקידו העיקרי עריכת תמונות בתוכנת לייטרום - לא שימוש מסחרי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח (500+-) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עריכת תמונות עם לייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אפשר גם המלצה למסך בתקציב של עד 1500 ש"ח 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כל עוד אפשר לשבת ליד המחשב, הכל טוב 6. האם ישנה הגבלה או העד…

23. Started by amirn,

טוב, הגיע הזמן להחליף את המחשב שלי אחרי 4 שנים... תקציב: 6000 אפשר לחרוג אם יש סיבה טובה שימושים: תכנות. ENCODING, עריכת וידאו בסיסית, VMWARE, ושימוש כשרת קבצים משחקים ואוברקלוק לא מתוכננים, אבל עדיף לשמור את האפשרות. שיהייה מקורר ושקט יחסית. רכיבים איכותיים ושיתמכו בטכנולוגיות עתידיות לצורך שידרוג (בורד, ספק, מארז וכו) ציוד היקפי: צורב DVD , כרטיס טלויזיה, מקלדת ועכבר שני דיסקים - אחד למערכת הפעלה ותוכנות + 1 של 500GB לקבצים המחשב יריץ ויסטה (מעדיף כרטיס מסך של ATI, חשבתי על HD2600 כי יש לו תמיכה ב HD ונראה מספיק חזק למשחקים כמו FIFA ו NFS) תודה

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום, אני מחפש מחשב נייד בגודל 13” או 14” לשימוש בלימודים (תעודת הוראה) והוראה בכיתה. המחשב ישמש לעבודה באופיס, גלישה באינרנט וצפייה בסרטים. הפרמטר הכי קריטי הוא משקל. על המחשב להיות קל ככל הניתן (עד 1.3 קילו ועדיף פחות). אם ניתן למצוא מחשב בגודל 14” שהוא קל משקל אז מאוד אשמח, אם לא אז אשמח להמלצה על מחשב 13”. מצרף את התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ניתן לחרוג לכיוון 5000+ (כמובן שאשמח גם לפחות מזה אם קיים :) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, אופיס, צפייה בסרטים (מעט). דפוס שימוש של פתיחת הרבה טאבים וחלחונות אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף …

25. שלום אשמח לקבלת המלצה בעבור מפרט למחשב נייד. תקציב עד 2800 ש"ח מעבד I5 מהדור השלישי, זיכרון 8GB . * מטרות המחשב: עבודה על תוכנת אוטוקאד 2012 , גלישה , צפיה . * גודל המסך 15.6 אינצ' * משקל רצוי:לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:USB3 * בלוטות כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח:500 * כונן CD/DVD? צורב:כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית :לא , אבל אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי חברה שהשירות ואחריות שלה טוב.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים