עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, אינטרנט, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני - גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. 1)תקציב: 2000 * מטרות המחשב: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטי FHD וסרטונים באיכות 4K ביוטיוב, עריכה גראפית קלה [פוטושופ, Adobe Premiere Elements], משחקים קלים [כגון GTA IV]. * גודל המסך? מינימום 15.6" * רזולוציית המסך? עדיף יחס 16:9 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כי רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל, אבל עדיף 2-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 אם אפשר, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אחריות רק בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, Dell, אבל לא חובה. * כל דרישה מיוחדת…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרה כי אני לא מבין גדול בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 אבל עדיף לא להשתמש בזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וטלוויזיה (בHD) ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עומד להתחיל ללמוד תכנות כנראה אז אני עדיין לא מכיר את התוכנות אבל כנראה שאשתמש בהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. shadow of mordor, the witcher 3, batman ark…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אז ככה המחשב מיועד בעיקר למשחקים ווינדווס אינטרנט סרטים בלה בלה כל הדברים הידועים הכנתי לו משהו תנו דעה CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU [ ¤ 779.58 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 608.84 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 Low Latency CAS2 Memory [ ¤ 1142.52 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SLK-600 Extreme (Heatsink + 60mm fan ) [ ¤ 244.29 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 645.89 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9000 PRO 128MB Retail Video Card [ ¤ 849.54 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 53.15 ] 1 CD-RO…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by dolby71,

אני כל הזמן משדרג את המחשב שלי, עוד משהו לשדרג? הנה המפרט, מה אתם אומרים? amd Athlon XP 1800 Gigabyte GA-7VTXE+ ATA133 Western Digital HD 40 GB 7200RPM, Western Digital HD 15 GB 5400RPM 256 DDR Creative Soundblaster Audigy Platinum 5.1 Creative Cambridge Soundworks DTT2200 Asus V8200 TI200 HP CD-RW 10x/4x/32x Toshiba DVD 12x/40x מה אתם אומרים?

6. Started by D-Max,

לבנתיים אני אשתמש במסך 19 אינץ' עד שאני אקנה מסך 24 אינץ' חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד ולא ירעיש כשהוא דלוק בלילה ואני הולך לנמנם מתוכנן OC רציני . מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1656 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme S775 כמות: 1 - מחיר: ¤303 לוח אם: Asus P5Q כמות: 1 - מחיר: ¤727 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤476 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA כמות: 1 - מחיר: ¤75 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤586 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI - במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤495 קשיח למחשב שולחני: Western Digita…

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Alice.lankri,

היי! אני צריכה לקנות מחשב חדש ללימודים - שיהיה לי נוח וקל לעבוד ולתכנת.. מוזיקה, סרטים (בחיבור לטלוויזיה), תכנות וקצת גרפיקה.. חשבתי על תקציב של 3.5K גמיש למעלה ולמטה הנה המפרט שחשבתי עליו, לקחתי את רוב ההמלצות מהאתר, מה דעתכם? כרטיס 450GTS 530 שח מסך מחשב Samsung BX2450 LED 1300 או מסך מחשב Samsung XL2370 LCD 1600 Antec BP500U 500W ספק בוח 300 ANTEC Three Hundred - The Versatile Case מארז 300 דיסק קשיח SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM 280 מעבד AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX ב-370-380 ש"ח. או מעבד AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX ב-720-730 Gigabite MA78LMT-S2 לוח אם 260 כרטיס 4GB, זכרון G.Skill RipJaws 1333Mhz 200 שח

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by nadavy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכה בפוטושופ כבדה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יאפ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC - Unity, Diablo 3, Dragon Age -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1900-1200 (עם פתח לשדרוג עתידי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by sh_matan,

אני צריך מפרט טוב ב-2000 עד 4000 שקל מקסימום כולל מסך. הבעייה:יש לי מחשב טוב אבל הרבה אנשים משתמשים בו ואי אפשר כבר להיות על מחשב אחד(אנחנו 5 אנשים בבית,ההורים שלי גם משתמשים אבל ממש קצת,בלי ההורים זה 3 אנשים). אני רוצה מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים,אני לא גיימר מקצועי או משהו כזה אבל זה מה שאני רוצה,אני משחק קצת כמו במשחקים FAR CRY ו-Splinter Cell 3.אני רוצה מחשב שמעלה על מינימום משחקים של היום ב-3000 שקל מקסימום.אני צריך הרבה זיכרון בהארד דיסק,ואני לרוב גולש באינטרנט במחשב מאשר משחק בו. אני צריך גם מקלדת,רמקולים,עכבר וזהו,רק בסיסי ואם אפשר קצת משוכלל ולא רגיל כזה שעולה 50 שקל.אה וגם מסך LCD. אני צריך גם ראוטר כי אנחנו רוצים לחבר את המחשב למודם של המחשב השני ולהעביר כבל בקי…

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום לכולם! אני צריך בבקשה עזרה, בניית מפרט.. תקציב: 1500-1700 ש"ח, ניתן לחרוג במעט אם הכרחי (אך שהחריגה תכלול גם את ההרכבה וכו'). דרישה: רק "הקופסא", ללא ציוד היקפי בכלל. שימושים: אינטרנט, משרדי, מוסיקה וגם משחקים (עד איזו רמה של משחקים מחשב בתקציב כזה יחזיק? ברור שלא הרבה, אני לא חי באשליות..) חנות: רצוי חנות באזור המרכז. במידה ואין, לפחות שתיהיה לה מעבדת תיקונים באזור המרכז. שתיהיה חנות טובה ואמינה. הערות: לא משנה אם AMD או אינטל, אבל כן משנה לי שיהיה קירור טוב. כמובן צורב DVD, ואני חושב ש-160 גיגה דיסק קשיח יספיק (אלא אם ההבדל בינו לבין 320 לדוגמא הוא מזערי יחסית). תודה רבה לכם! הערה נוספת ששכחתי מקודם לגבי החנות - אם אפשר אני מעדיף מסקיי.פי.סי.. יש לי פשוט ניסיון מא…

• 42 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום מבקש המלצה ללפטופ מסך 15 בערך זול ,מיועד לאינטרנט ,ודברים פשוטים צריך להיות אמין לא מחפש מפלצת ביצועים תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by yagelk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop, Adobe Collection. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. היי,אודה אם תתנו לי לינק לסרטון להחלפת מאוורים לנייד שבכותרת וכן גם מאוורר למעבד תודה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום חברים. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בכפר סבא בשביל אבא שלי . מצאתי את המפרט הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kfarsaba&comp=30 והוא נראה לי מתאים מבחינת ביצועים, אבא שלי לא מריץ משחקים - רק אינטרנט, אופיס ודברים כאלה. עכשיו, חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר. אודה מאד אם תוכלו להמליץ אילו חלקים אפשר להחליף באחרים ע"מ לעשות את המפרט שקט. יש מצד ימין של העמוד רשימה של חלקים להחלפה אבל אני לא יודע עד כמה הם שקטים. בממשק של KSP זה די פשוט. תודה רבה, מיכאל למי שלא רוצה להיכנס לאתר הנה המפרט המדובר: דגם מחשב: i0 מעבדי אינטל: Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10733 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למע…

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by inglor,

דרישות: צריך להיות קל, 2 קילו ומטה, לעיבוד תמלילים, גלישה חלקה באינטרנט וכו... חשוב שזמן הסוללה יהיה סביר ושתהיה אחריות לשנה. יכול להיות משומש, מעבד: לא אכפת לי פנטיום, סלרון, קור, את'לון, טוריון, דורון, מה שבא לכם העיקר שיעבוד במהירות סבירה, מעדיף 512 זיכרון, DDR לפחות, עדיף DDR2 אבל אפשר רק מסונומה+ אז זה לא כל כך קריטי אם זה DDR. תקציב: 3000-4000 שקל, חריגה עד 5000 מקסימום, מצידי שיהיה מחודש או יד שנייה העיקר שמגיע עם אחריות. תודה רבה, אגב, אני מוכר את המחשב הנייד שלי (בלי קשר), Acer Travelmate 15 עם 1024 זיכרון DDR2, מאיץ 915G של אינטל, סונומה 1.73, אחריות לעוד שנתיים וחצי, 60GB זיכרון, יש עליו כמה שריטות אבל האחריות מכסה את זה, אין בעיות איתי בגדול, מגיע עם רשיון חו…

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. הנה המפרט: כרטיס מסך - Suma PLATINUM GeForce 3 Ti200 - 615 ש"ח לוח אם - GA-7VRXP REV 2 - 579 ש"ח מארז: Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black + ספק - 389 ש"ח מעבד: AMD ATHLON XP 1800 + FAN - 558 ש"ח כונן קשיח - Seagate Baracuda 40GB 7200RPM - 459 ש"ח כרטיס קול - Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 - 245 ש"ח זיכרון - TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 - 553 ש"ח CD-RW/CD - RICOH CDRW 24X10X40 - 323 ש"ח מערכת קירור - Thermaltake Volcano 7 PLUS NEW - 128 ש"ח 3849 ש"ח הוא אחרי בר0מצווה והוא ואבא שלו לא מבינים כלום במשחקים הוא תמיד משחק אצלי והוא רוצה שיהיה מחשב לבד (טוב אחרי בר מצווה) צריך דעות בבקשה? ;D

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1110 ABIT IS7-E (865PE) - ATX 522 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory 1336 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 478 NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53 צבע שחור SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1577 120mm fan 50 כל זה יוצא 5200 יש לי צורב ,ארדיסק ,DVD ,וכל הציוד הנלווה מהמחשבים הישנים שלי....... בסופו של דבר המחיר שאני משלם על זה ... 4400 שקל..בתשלומים של 12

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הנוכחי הוא 1920x1080. אני מתכנן לשדרג בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הרכבתי מפרט משלי, כך שכל פריט שאני זקוק לו (או לאלטרנטיבה עבורו) נמצא שם. …

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. צריךך המלצות עד 2800 שקל מחשב עם מעבד אינטל בלי מסך וHD מיועד למשחקים ולימודים

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אחרי שנים בלי שום מחשב גיימינג החלטתי לנסות להרכיב אחד, הרעיון הוא שהוא יריץ משחקים בצורה הרבה יותר טובה מהלפטופ שלי אבל את רוב העבודה השוטפת אני מתכוון להמשיך לעשות מהלפטופ שחוץ ממשחקים עדיין סוחב הכל מעולה למרות הגיל שלו. בגלל התקציב הנמוך ביותר הכוונה היא בעיקר לקנות "שלד" שישודרג בהמשך, כרגע יש לי כונן קשיח של 2 טרה וכרטיס מסך אמנם דיי ישן אבל הרבה יותר טוב ממה שיש לי בלפטופ אז השיפור כבר יהיה מורגש. צריך בעיקר מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, זכרון ו- SSD בשביל מערכת ההפעלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? היה עדיף לנסות לחסוך אבל קשה לי להאמין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודד…

21. Started by cookies_monster,

שלום לכולם! מחר אני מזמין מחשב וכבר העלתי לפורום את המפרט ותודה על העזרה. סליחה אם פתחתי טריפל פוסט פשוט אני חדש בפורום וקצת התבלבלתי. אני כבר סגור על המפרט רק יש לי שאלה בקשר ללוח אם ולמסך הנה המפרט למחשב (למטה השאלות) מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Winchester Core לוח אם * ASUS A8N-E Socket 939 (NVIDIA N-Force4 Ultra chipset) זכרון Dual DDR 400 American Data (2x512MB) כרטיס מסך Gigabyte 6600GT 128MB PCI-Express + TV-Out דיסק קשיח Western Digital 80GB SATA 7200RPM 8MB Buffer כונן תקליטונים 1.44 Teac/SONY כונן תקליטורים LG x52 צורב LG 52x32x52 מארז HEC Compucase CI-6A19 300W מסך * MAG 17'' 786PF Flat רמקולים cr…

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום לכולם! אחרי שנסגרתי כבר מזמן על הלנובו FLEX 2 14 I7 בעצת יואב וצ'אבי סופסוף ידידה שלי מגיעה מאילת מחר\מחרתיים והסכימה להביא לי את הלפטופ. רציתי לשאול 2 שאלות קצרות- 1. אני רוצה להרחיב לו זכרון ראם ל16..איזה סטיק מומלץ לקנות? מבחינת קירור-מהירות-מחיר.. וכמובן השאלה לגבי החנות-עד עכשיו הייתי נעול על KSP בגלל השירות הנהדר והפריסה הארצית..אבל קראתי תגובה של צ'אבי שזה לא משנה כל כך מאיפה קניתי כי גם ככה CPM נותנים את האחריות לגבי המחשב..ככה שנכנסת לתמונה חנות בשם nett שמוכרת את הלנובו ב3300! ככה שזה הפרש של 330 שקל כולל משלוח חינם בתוך אילת(יתרון..לא נעים לטרטר את הידידה). האם אתם מכירים את החנות? האם אמינה? ובאמת זה לא משנה מאיזה חנות אני קונה? לא חשוב שהחנות תיהיה "מאחו…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Asher8888,

http://hwzone.co.il/tradezone/Asus-transformer-t300--%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%94-2-%D7%91-1-%D7%94%D7%97%D7%96%D7%A7-%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D-ad3486.html מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by elad1_2,

שלום רכשתי השבוע מיני נייד lenovo IdeaPad S10-3 פעם ראשונה שיש לי נייד ואני לא יודע כיצד לתחזק נכון את הסוללה שלו שתחזיק מעמד באופן טוב לתקופה ארוכה. עכשיו לשאלות 1. מותר לחבר את המחשב לחשמל תוך כדי העבודה שהוא דלוק? אם כן קודם לחבר לחשמל או לנייד? והפוך מותר לנתק את הספקת החשמל מהנייד תוך כדי עבודתו? ומה לנתק ראשון? 2. הבנתי שאין צורך להטעין עד הסוף את הסוללה ולורוקן עד הסוף כי זה יהרוס אותה לטווח הארוך. אז עד כמה לרוקן 25% ולהטעין עד 90%? 3. רוב הזמן המחשב בבית ויש לי נקודת חשמל זמינה וחבל על בלאי לסוללה אני לא יודע עד כמה היא עמידה. שמטעינים צריך לנתק את הסוללה מהמחשב ?אין אם זה בעיה? אני יעבוד עם המחשב יום יום כמה שעות ולכן אני לא יודע אם להשאיר את הסוללה מחוברת? הצע…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by shlooks,

אהלן, מחפש המלצה למפרט בשביל חבר... תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, אם אפשר לחסוך עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, סרטים, גלישה. משחק בעיקר ב- Mount & Blade - ארצה מחשב שיהיה מסוגל להריץ את הגרסה החדשה שעומדת לצאת בצורה כמה שיותר חלקה וגם את The Elder Scrolls Online 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 - אין לי בעיה עם קצת רעש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת ה…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים