עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zilbermm,

שלום, אני צריך מחשב לשימושים בסיסיים - אינטרנט, מוזיקה וסרטים, משחקים בסיסיים מאד לילדים קטנים. התקציב הוא 1500, סטיה של 100 לפה ולשם היא בסדר, אבל לא מעבר. אשמח גם אם מושהי ימליץ לי על מייבש כביסה אישתי מייבשת על הרדיאטור וקורעת אותי עם חשבון החשמל תודה

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Alex Goldbar,

ערב טוב! אז בניתי את המפרט הסופי שלי פחות או יותר, ורציתי לשאול את הדעה שלכם. זה מחשב לגיימינג ואני לא בונה על OC למרות שלקחתי K אני מתכוון לקנות חלקים מ-IVORY ו-KSP ולבנות לבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10.500 ש"ח פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וסרטים, דגש על גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי תפקידים בעיקר כמו …

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום לכולם, ברשותי המחשב עם המפרט הזה: מארז: COOLMASTER basic CM690 II GA-z77x-d3h של גיגהבייט מעבד- i5-3550 3.3 6mb cache ספק כח: corsair a.pfc 80 + tx650m 650w קירור מים למעבד H60 זכרונות hs corsa geil 2x4GB (8GB) ddr3 1600mhz כונן SSD Corsair neutron 120GB כונן Crucial m4 2.5 sata 3 כרטיס מסך EVGA GTX 970 FTW ACX 2.0 צורב דיסק קשיח פנימי של WD 1T sata 3 השאלה שלי היא האם כדאי לשדרג את לוח האם, זכרונות, מעבד וגוף קירור או שעדיף לי כבר לקנות מחשב חדש? האם יש הבדלים בין המעבדים החדשים לזה שיש לי כרגע (אין לי ספק שיש הבדל, השאלה היא, האם ההבדל הוא בסה"כ מינורי או כזה שבאמת שווה את השדרוג)…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. למרות הכרטיס המסך החזק (5870) אני מקבל ביצועים יחסית נמוכים במשחקים שנשענים על ריבוי תראדים ולכן הגיע הזמן להחליף את המעבד הזקן (E6300 @ 3.3). מאחר ואני לא כל כך מעודכן באתי לחפש המלצה. לפי ביקורות ראיתי שה-i7 860 לא רע והמחיר סביר, מצד שני יש את הפאנום X6 באותו טווח מחירים. האם אולי בכלל עדיף לחכות? בכל אופן, התקציב הוא גמיש אבל אני לא רוצה לבזבז סתם כסף. אני מגביל ל-3 אלף אבל אפשר גם יותר אם זה יצדיק את התוספת. חשוב מאוד האספקט של אוברקלוקינג והביצועים בגיימינג. התקציב צריך לכלול: מעבד, זכרון, לוח אם, וקירור (חזק, אבל שקט), אני פתוח להצעות לגבי קירור מים אם יכנס בתקציב.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by BeN-T,

ערב טוב ושלום לכולם. ברשותי מחשב שהרכבתי לפני כמה שנים טובות, (2008-2009). המחשב שימש לגיימינג ולכל המסביב,עד היום ללא תקלות וכל משחק שחשקתי בו הותקן ללא בעיה. אבל היום זה היום שבו הקש שבר את גב הגמל. לאחר התקנה של call of duty:ghost המחשב ככה הקפיץ לי הודעה יפה שאין מספיק זכרון\ לא תואם למינימום דרישות המשחק. השאלה שלי זה אם לשפר את המחשב הקיים או רק להוסיף זכרון וסאלמתק.? כמובן שבימים הקרובים יותקן גם battlefield 4. מפרט המחשב: מעבד: 2.4 q6600intel core 2 quad לוח אם: gigabyte ep45-ds3. זכרון : 4GB ddr2 כרטיס מסך : radeon hd 4870. הספק הוא מצוין ומתאים אף ל cross fire. ארדיסקים למינהם יש ולא צריך,מארז של Tt סופרנורס. כמובן שאז הייתי עוד עם יד על הדופק,…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by DorM,

* מטרות המחשב? עבודה משרדיות : אינטרנט, אופיס ותוכנות קלות שיהיו עליו שקשורות לעסק. לימודים. משחק אחד בלבד שהוא לא כבד בכלל : פוטבול מנג׳ר. חוץ מזה לא יהיה עליו שוק משחק או סרט. * גודל המסך? 13.3 (אפשרי 14.1 מעדיף שלא. * משקל רצוי? עד 2 ק״ג אבל הכרחי שיחרוג טיפה אז בסדר. אני אסתובב עם המחשב המון, במסגרת עסקית ולימודית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? בסביות ה4 שעות. מה ההבדל בין 4 ל6 תאים? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה סטנדרטי, יהיה נחנד HDMI אבל ממש לא הכרחי. אין צורך בקורא כרטיסים. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250, לא מאמין שאצטרך יותר. * צורב DVD? חובה שיהיה! אם זה צורב חיצוני שיכנס בגודל התקציב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Ro-K,

AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 980 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 695 ש"ח WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 400 ש"ח Compucase Midi Tower CI-6A19 Black 337 ש"ח Gigabyte ATi Radeon X300SE 64-bit 128MB GV-RX30S128D bulk 420 ש"ח ASUS CDROM X 52 Retail 110 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 49 ש"ח A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 475 ש"ח סה"כ 3,466 ש"ח איך המפרט??

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אהלן [= טוב, לא בפעם הראשונה אני פותח אשכול. פעם קודמת הבנתי שבשביל השימושים שלי אין טעם במעבד Q6600 אז החלטתי על E4400 עם OC מTMS. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, משחקים פשוטים אונליין,עריכת וידאו לא מקצועית בוגאס (יכול להיות שאני אתקדם בזה.. צריך להיות שיקול? באיזה שלב יהיה שימוש למעבד יותר חזק?), סרטים, לפעמים אני משחק משחקים סגנון C&C,NBA Live,GTA San Andreas, Need For Speed למיניהם וכו'. לא חובב של משחקי יריות, אבל כן שיחקתי בUnreal tournament 2004. אין לי כוונות לשחק בCRYSIS או בBIOSHOCK. עריכה: זה המפרט הסופי שהוחלט עליו: תודה! מקווה שאני לא עובר על החוקים O_O

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. כאשר אני מדליק את המחשב אני רואה את התמונה של IBM, ולאחרי שנייה אני מקבל הודעה FAN ERORRE והמחשב נכבה מיד. במעבדה החליטו שהתיקון כולל הלחמה והוא יעלה 800 ש"ח. יש לציין שהמאוורר נראה תקין לחלוטין והוא מסתובב. - זאת אומרת בעיה בג'וק של המאוורר, כך שהתקשורת לא תקינה. מכיוון שתקופת האחריות הסתיימה מזמן פתחתי את המחשב בעצמי וגיליתי שאני יכול להחליף את המאוורר בקלות, בלי שום הלחמה. הנקודה היא שכל המאווררים החלופיים שמצאתי למכירה בארץ, למרות שהם נראים בתמונות אותו דבר הם מק"ט טיפה שונה, וכל המעבדות לא מסכימות שאני אחזיר את המאוורר במקרה שההחלפה לא תפתור את הבעיה. בנוסף, האם לקנות מאוורר בלבד, או שעדיף להחליף את כל הגוף קירור? או שבכלל המשחה הטרמית זו הבעיה? (יש שם, אבל לא …

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש ללימודים. חשוב לי נורא שיהיה דק וקל ושהבטרייה תחזיק להמון זמן. התקציב בלתי מוגבל. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. בניתי הצעה תגידו מה אתם חושבים ותשנו משהו אם צריך אבל שישאר עד 6000 ש"ח Chaintech 7NJS ZENITH(nforce 2) http://www.chaintech.com.tw/eng/products/SOCKA/7NJS.asp +AMD XP 2400 ThermalTake Volcano 9 Gigabyte Radeon 9700 Pro HD WD 80Gb 8Mb SE Cd*52 floppy 5890 ש"ח

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. מה התקציב המקסימאל י? 13,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל אלא אם כן אין צורך . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים כבדים על HIGH או ULTRA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שחדש וכבד גרפית ( BF4 the witcher 3 GTA V, Dying light, ). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין במסכים אשמח לקבל משהו טוב ואיכותי …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אם צריך, אז לחרוג. 500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה ביוטיוב וסרטים בעיקר. (אולי קצת משחקים, אבל לא בטוח) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. המחשב הישן נרכש לפני שנתיים נמסר להורים שהתמכרו לאינטרנט ולכן הזמן למחשב חדש. מספר נקודות חשובות לציון: 1. התקציב (חריגה אפשרית עד 10K)הוא ללא מסך או כל ציוד היקפי. 2. המחשב ישמש לשימושים רב גוניים כגון עריכת סרטים,הפעלת 2 סרטי HD 1080P במקביל, ריבוי משימות -מספר רב של טאבים פתוחים כולל winrar עובד ברקע . 3. מכיוון שהמחשב ישמש כעין שרת שאליו יחוברו מספר דיסקים קשיחים שיזרימו ריפים מלאים של בלוי ריי בעדיפות לוח אם תואם עם sata 3 ו usb3 . 4. אני מבקש מחשב עם כונן SSD למערכת ההפעלה שתאפשר גם גישה מהירה לתוכנות ועוד כונן SATA3 גדול. 5. שקט רמה 9-10 בכל הרכיבים מארז ,קירור למעבד,קירור לכרטיס מסך, ספק כח. 6. לא מתוכנן אוברקלוק או גיימינג אבל מחפש את כרטיס המסך החזק ביותר…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. קודם כל, תודה לכל מי שיעזור אני מחפש מחשב פצצות למשחקים, ולעיתים (די רחוקות) לערוך וידאו (בעיקר להמיר קלטות DV לדיסקים DVD) - כך שלדעתי אני אסתפק ב AMD למרות חסרונם בעניין ENCODING מסך כבר יש (MAG CRT 19" למי שרוצה לדעת) בכל מקרה, אני פשוט לא בטוח מה לעשות כי קראתי שמספר אנשים אומרים שעדיף לא להשקיע ישר את כל הכסף - כי גם ככה הדברים הכי חזקים יקרים כרגע, ולכן נתתי טווח מחיר כזה גדול. אין לי בעייה להשקיע את כל הסכום או חלקי, ומקסימום לחכות עוד חצי שנה וכד' ולהוסיף עוד כרטיס ל SLI. בנוסף אני רוצה כרטיס מסך שיתמוך ב HDTV (כולל יציאת קומפוננט - שיתחבר לטלויזיה שלי - יש לי רק חיבור כזה ל HDTV). אקיצר - אודה לכל הצעה. ועוד משהו, אלא אם מדובר בלוח אם שמכיל את הרכיבים של C…

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by AMYAS,

שלום, המחשב ישמש ילדים בגילאים 5-12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200, רק אם ממש כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי - אינטרנט, אופיס, סרטים. בעתיד ייתכן גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by raviv1989,

האם המחשב הזה מתאים לצרכים סטודנטיאליים? יש לי אפשרות לקנות אותו בדיוטי פרי במחיר נמוך משמעותית מהארץ. העיצוב המהירות והקלות של המכשיר גרמו לי לבחור בו ולעבור מוינדוס. במסגרת הלימודים אני לרוב פותח קבצי pdf אבל אני חושב שבהמשך אצטרך להשתמש באופיס גם, האם זה בעיה?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by chric,

היי לכולם, מעוניין לרכוש לקרובת משפחה מחשב נייד שהשימושים העיקריים שלו יהיו דיי פשוטים,גלישה וצפייה בסרטים. אני רוצה שהראם יהיה לפחות 8 GB עם עדיפות למעבד אינטל מהדור החדש 8 וכמובן שיהיה עם SSD. מכיוון שנושא המסך דיי חשוב בגלל שישמש למולטימדיה אז שיהיה לפחות FHD עם עדיפות לפנל IPS לא יודע עד כמה ה IPS קריטי. התקציב הוא 3K פלוס מינוס,מצאתי 3 אפשרויות שאני מתלבט לגביהן ואשמח גם להמלצות לדגם אחר. 2 מהמחשבים נמכרים בארץ ועוד אופציה אחת מחו"ל. https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=976815 https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=979619 https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16834316369 ה HP מגיע עם 3 שנות אחר…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Demented,

1. מה התקציב המקסימאלי? : 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? : משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Counter strike Global offensive , Tom Clanc'y TheDevision, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : .1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? : לא. 5. עד כמה חשוב ה…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום, אני סטודנט למדעי-המחשב, ואני נוסע לאילת שבוע הבא אני מעוניין לקנות שם מחשב נייד, שיישמש בעיקר לעבודה משרדית - תכנות - קצת וירטואליזציה ויהווה "שלוחה" של המחשב הנייח כשאצטרך לעבוד מרחוק בעיקר שיהיה חזק בעיבוד ומהיר כמה שאפשר בתקציב. אני יודע שרשמתי סטודנט, אבל אל תייחסו בבקשה לניידות משקל. יותר חשוב לי פונקציונליות ויחס ביצועים גבוה. אני אישית חשבתי לקנות את המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=25557 ולשדרג אותו עם SSD הבא http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=23931 ועוד 4 ג'יגה זיכרון http://ksp.co.il/?uin=15673 ולקנות CADDY להוציא את הסורק ולשים שם את הכונן של ה-500 שבא עם המחשב. השאלון: תקציב - 2000 - 2500 ניתן לחרוג במידת הצורך * מטרות המחשב? לדוגמה:עבודה משרדית, …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכולם, המחשב הנייד שלי כבר לא מצליח להחזיק משחקים מודרנים ולכן אני מעוניין בהצעה למפרט למחשב נייד, כאשר הדגש הוא לשימושים כללים ומשחקים בדגש על משחקי אסטרטגיה כמו Starcraft 2 החדש, למשחקים אחרים יש xbox one שעושה את העבודה בהצלחה. אשמח לעזרה. מצורף השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי כללי ומשחקים – בדגש על משחקי אסטרטגיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו מש…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום רב אני מתחילה ללמוד שבוע הבא תקשורת חזותית בבצלאל ונדרשה ממני קניית מחשב נייד. חיפשתי לפי המפרט והתקציב שלי דגמים והגעתי לדגם הזה -http://www.laptop4u.co.il/Product/36148561/מחשב-נייד-HP-Omen-15-ax000nj-E8Q26EA על פניו הוא נראה ממש טוב מבחינת החוזק, התכונות והמשקל אבל מישהו אמר לי שסדרת omen היא סדרה חלשה. האם מישהו פה מכיר את הסדרה ויכול להעיד עליה לטוב או לרע? גם אשמח שתציצו במפרט אם אכן כדי לקנות את המחשב הזה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by asaf20,

היי. אני צריך עזרה למפרט מחשב למטרת משחקים וקצת אינטרנט התקציב הוא 4000 יש כוונה לחבר אותו למסך טלוויזיה LCD32 של LG (מקווה שאין איזה בעיה לעשות את זה ) כך שאין צורך במסך ורמקולים. יש צורך במקלדת ועכבר (עדיף אלחוטיים ) עדיף גם שיהיה אפשרות לראות סרטי HD הכל לשיקולכם ולדעתם . תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by b3ta0,

שלום אני מחפש מחשב נייד עם דור המעבדים החדש של אינטל, דגם i5. עד 4500 שח, Laptop או Ultrabook. תנו לי אפשרויות ואם אפשר גם דעות אישיות ממי שיש לו מחשב נייד כזה. והאם שווה לחכות קצת עד שיצאו דגמי מחשבים ניידים יותר איכותיים? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 בערך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? פיתוח/תכנות, שימוש כללי, צפייה בסרטים (תכני HD) וקצת משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך. ברזולציה: 1920x1080 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן דיסקטים... 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בלי מ"ה, צריך הרכבה 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שתהיה בת"א או בשרון. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רצוי שיהיה USB3 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? ראו 12 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכ…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.