עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-6000, עם אפשרות לחריגה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך, אבל גם אין צורך לדחוף חומרה יקרה יותר רק כי אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אספוג חריגה של עד 1000 ש"ח אם זה יהיה ממש משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המטרה העיקרית היא גיימינג. כמובן שאני עושה שימוש במחשב גם לכל צורך אחר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני משחק בערך בכל דבר שזז. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by shay82,

אני מעוניין לרכוש מחשב IMAC ראיתי שני דגמים עם הפרש של 1100 שקל ההבדל במפרטים הוא במעבד וכרטיס מסך האם כדי להשקיע סכום זה על ההבדל הנ"ל האם הוא כל כך משמעותי מפרט טכני: iMac 27" Retina 5K Display 3.4GHz/i5/8GB/1TB Fusion/Radeon Pro 570 MNE92HB/A מסך 27 אינצ׳ Retina 5K ברזולוציה של 5120X2880 מעבד 3.4GHz quad-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.8GHz זיכרון 8GB 2400MHz DDR4 דיסק קשיח 1TB Fusion Drive מעבד גרפי Radeon Pro 570 with 4GB video memory 2 יציאות שלThunderbolt 3 4 יציאות של USB 3 כניסת כרטיסי SDXC כניסת רשת Gigabit Ethernet מצלמת FaceTime HD אינטרנט אלחוטי Built-in 802.11ac Wi-Fi תקשורת אלחוטית Bluetooth 4.0 רמקולים סטריאו; 2 מיקרופונים, יציאת אזניות…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by d.c.n,

שלום, אני צריך בבקשה מערכת לגימיינג, הנה כמה נקודות שיעזרו לכם: *השימוש במחשב יהיה למטרות גימיינג במשחקים ברמה גבווה כמו call of duty 7 . far cry וכו'. *גודל מסך שלי 1920x1080 FULL HD *אין צורך בציוד היקפי. *רמת השקט היא לא כזאת קריטית אבל כזאתי שאני יהיה מסוגל לישון ולהשאיר את המחשב דולק. * OC מה שבטוח לא יהיה, ובמידה זה יהיה אני מאמין בשנתיים הבאות. *בעתיד כן ייתכן כל מיני הוספת/ שינוי חלקים שונים על מנת לשפר את המערכת. *שהמפרט יהיה בנוי רק בבקשה מ- www.ksp.co.il ולא מחנות (אתר) אחר. (אני יודע שזו הפעם ה100 שאני פותח אשכול , תמיד מבלבלים אותי כמו למשל : הכרטיס 6950 גדול מידי ויפריע לחיבורי ה sata ואז כשמגיע לדף השני אין כבר מענה אז רשמתי את כל הנתונים האפשריים…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Fanatic,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, BF3/4, MiddleEarth -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לילד בן 7 וחצי וילדה בת 11 כרגע לא מיועד למשחקים חזקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש בייתי - לימודים לילדים ומשחקי רשת ( בשלב זה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ' של דל - ימוקם בחלל המשפחה הקטן לטובת הילדים -…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אהלן, אני עומד לרכוש dell vostro 3450 לקראת תחילת לימודים אוניברסיטאים. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, צפיה במעט סרטים ואופיס. הלבט היחיד שעומד מולי הוא בדבר המעבד. אני אשמח מאוד 'למשוך' עם המחשב תקופה של כארבע שנים. בהתחשב בצרכיי, האם יש צורך ברכישת מעבד i5 או שיספיק לי ה i3? תודה רבה, ערן.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. מטרות המחשב: מחשב לסטודנט. (אופיס, mathlab וכ"ו). לא למשחקים. כמו כן, ישמש רבות לצרכי עריכת תמונות ווידאו (פרימייר ופוטושופ). * גודל המסך: 13.3 - 14. בכל זאת, צריך שיהיה בגודל פרקטי לסחוב ממקום למקום על הגב. * רזולוציית המסך: HD ומעלה. * משקל רצוי: קל כמה שיותר. 1.5 קילוגרם ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, 6 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: קורא SD יהיה מאוד נחמד, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: רק SSD. 256 גיגה ומעלה. * כונן אופטי: ללא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, או לפחות אפשרות לחברה המאפשרת הוספה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא אפל. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : עדיפות לשילוב מסך מג…

8. זה המחשב שהרכבתי 4700 שקל בלי ציוד הקפי ובלי מסך רק מארז אז ככה ישש מה לשנותתת אוו שהכלל פה טובב!!? ??? אני מתכוון שבוע הבא לקנות את המחשב הזה אז שלא יהיו סתם טעויות שמשו פה לא טוב אז תגידו לי איך המפרט הזה.. ד"א התקציב שלי 4700-4800 מעבד AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box ¤1245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם ASUS M3A78-EM ¤476 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31626 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX…

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by habarbash,

היי רכשתי את ה DELL 1505 . 1: הכרטיס מסך שלו זה ATI X1400 , עכשיו הבעיה היא שאני אוצה לעדכן את הדרייבר ואני לא מוצא מאיפה להוריד אותו (ניסיתי באתר של ATI , אבל זה לא תומך במחשבים של DELL ) החדות היא מעולה אבל יש אייקונים (לא כולם) וכן טקטס שלא קריאים מספיק ( לא חדים ) . אני צריך את הדרייבר הכי מעודכן , מאיפה אני מוריד אותו ? תודה רבה .

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by .:YoGy:.,

יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב (אסוס זנבוק UX31e) אני מחבר מסך טלווזיה למחשב בעזרת HDMI. כשאני מדליק את המחשב והווינדוז נטען, אני רואה את ההצגה על המסך טלווזיה. ברגע שהווינדוז פועל אני לא מצליח למצוא את המסך (גם לא כשאני עושה detect ב rightClick->Screen resoulution עכשיו מה שעוד יותר מוזר, זה שיש לי גם לינוקס (אובונטו) ושם זה עובד מצויין. עכשיו מה שהכי מוזר זה שהכל עבד לי מצויין פעם, עד שהשארתי את המחשב בבית וחבר של השותף ישן אצלי בחדר, וכשחזרתי אני ראיתי שהפין של המתאם התעקם ((זה מיקרו HDMI ולכן קטן ועדין), ומאז זה לא עובד.... שאלתי את הדביל מה הוא עשה, הוא אמר שפתאום המסך הפסיק לעבוד, ראה שהפין התעקם אז הוא החליט להניח את זה בצד ולהפסיק לגעת בו... כמובן שמאז קניתי מתאם ח…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של LG E310 ( נקנה במבצע של פלאפון לפני כשנה). לפני כחצי שנה, נשבר המסך של המחשב ומאז הוא "שכב" בארון. לפני שבוע נזכרתי בו ומבדיקה שעשיתי באתרי אינטרנט שונים נוכחתי לדעת שהוא עדיין נמכר בסביבות ה3,000 - 4,000 ש"ח. לכן, החלטתי לתקן לו את המסך בהשקעה של 800 ש"ח. במעבדה, לפני התיקון, הטכנאי רצה להדליק את המחשב ע"מ לוודא שהוא תקין ומשום מה הוא לא נדלק. בקיצור, היה צריך לבצע תיקון קטן בלוח אם. סה"כ ההשקעה ( בנוסף למסך) הגיעה ל1000 ש"ח. לדעתי, סביר בהתחשב בשוויו של המכשיר. אבל כנראה שיש גם בעית סוללה: בתחילת השבוע, אספתי את המכשיר מהמעבדה. במעבדה, הטכנאי חיבר את המחשב לחשמל והוא עבד מעולה. אבל, כשהגעתי הביתה, הכנסתי את המכשיר לטעינה ושמתי לב שנורית …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. היי חברים, הנה השאלות ביחד עם התשובות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרבה משחקים חדשים שיש היום וגם משחקים חדשים שיצאו בעתיד - דוגמא של משחקים שיצאו לאחרונה - באטלפילד 1, וויצ'אר 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 על 1920, יש לי מסך של 32' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000. אבל מחפש עלות/תועלת טובה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד, פוטושופ ,קודי, עבודה משרדית, קצת גיימינג מודרני (ב4K ? מה שנהוג היום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות כבד מאוד + VM. פוטושופ חובבני. גיימינג הכי פחות חשוב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, מזמן לא שיחקתי ויכול להיות נחמד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

14. כאשר אני מדליק את המחשב אני רואה את התמונה של IBM, ולאחרי שנייה אני מקבל הודעה FAN ERORRE והמחשב נכבה מיד. במעבדה החליטו שהתיקון כולל הלחמה והוא יעלה 800 ש"ח. יש לציין שהמאוורר נראה תקין לחלוטין והוא מסתובב. - זאת אומרת בעיה בג'וק של המאוורר, כך שהתקשורת לא תקינה. מכיוון שתקופת האחריות הסתיימה מזמן פתחתי את המחשב בעצמי וגיליתי שאני יכול להחליף את המאוורר בקלות, בלי שום הלחמה. הנקודה היא שכל המאווררים החלופיים שמצאתי למכירה בארץ, למרות שהם נראים בתמונות אותו דבר הם מק"ט טיפה שונה, וכל המעבדות לא מסכימות שאני אחזיר את המאוורר במקרה שההחלפה לא תפתור את הבעיה. בנוסף, האם לקנות מאוורר בלבד, או שעדיף להחליף את כל הגוף קירור? או שבכלל המשחה הטרמית זו הבעיה? (יש שם, אבל לא …

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Rebellion,

אהלן, אני צריך מפרט למחשב סטנדרטי ביתי. המחשב לשימוש ביתי, אינטרנט, מוזיקה, משחקים גרפיקה מינימלית (לילדים קטנים, אז אין צורך להיסחף בכרטיס מסך) וכד'. שיחזיק להרבה זמן.. שלא עוד שנה אני אצטרך ללכת לקנות חדש. התקציב: מינימום 1700 מקסימום 2000.. נא לא לחרוג.. יש לי רק כמה דברים להעיר לגבי המפרטים.. 1. שכחתי לציין!! אני חובב מעבדי אינטל ומעדיף אותם על מעבד של AMD! סליחה! 2. 500GB הארד דיסק מיותר בהחלט! 200GB יהיו דיי והותר. 3. שהכרטיס המסך לא יהיה מובנה! 4. שהמחשב יוכל להריץ את WINDOWS 7. אשמח לקבל מפרטים מחודשים! תודה! תודה רבה ויום טוב!!

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Alex Shapira,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בערך 3000 אין בעיה לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש בעיקר לתכנות, אני מריץ לא מעט vm, docker לכן מעדיף לפחות 32gb זכרון ואפילו 64 אם זה לא יוצא יקר מדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך במסך. מבחינת המקלדת אשמח להמלצה ל low profile, יש לי מק מהעבודה וה apple magic keyboard ממש נוחה לי. אני לא רוצה להוציא מלא כסף על המקלדת לכן יספיק לי סולידי שעובד טוב. אשמח גם להמלצה לעכבר, עכבר רגיל שיעבוד טוב ויכול לשמש למשחקי מחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול ב…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש ללימודים. חשוב לי נורא שיהיה דק וקל ושהבטרייה תחזיק להמון זמן. התקציב בלתי מוגבל. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Pancakes,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM,SAINT'S ROW 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אחד מהם ברזולוציה 1680X1050 והשני נמוך יותר,לא בטוח כמה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפשר לסחוט בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. …

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by ranrubin1,

שלום. איך המפרט הזה למחשב גיימינג שיריץ מעולה משחקים כבדים כמו BF4 בתקציב 3300 בערך עם המסך samsung SyncMaster 2033sw מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪903 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: Raidmax Viper Bottom design PS, USB 3.0, Filters, Side Window, 120X2 Front & Back White + FSP 460W- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪358 כרטיס מסך: Sparkle GTX650TI 1GB GGDR5 Retail כמו…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום לכולם! אני צריך בבקשה עזרה, בניית מפרט.. תקציב: 1500-1700 ש"ח, ניתן לחרוג במעט אם הכרחי (אך שהחריגה תכלול גם את ההרכבה וכו'). דרישה: רק "הקופסא", ללא ציוד היקפי בכלל. שימושים: אינטרנט, משרדי, מוסיקה וגם משחקים (עד איזו רמה של משחקים מחשב בתקציב כזה יחזיק? ברור שלא הרבה, אני לא חי באשליות..) חנות: רצוי חנות באזור המרכז. במידה ואין, לפחות שתיהיה לה מעבדת תיקונים באזור המרכז. שתיהיה חנות טובה ואמינה. הערות: לא משנה אם AMD או אינטל, אבל כן משנה לי שיהיה קירור טוב. כמובן צורב DVD, ואני חושב ש-160 גיגה דיסק קשיח יספיק (אלא אם ההבדל בינו לבין 320 לדוגמא הוא מזערי יחסית). תודה רבה לכם! הערה נוספת ששכחתי מקודם לגבי החנות - אם אפשר אני מעדיף מסקיי.פי.סי.. יש לי פשוט ניסיון מא…

• 42 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. * מטרות המחשב? גלישת "פנאי" באינטרנט, עבודה בסיסית עם פוטושופ ובעיקר צפייה בסרטים 720p / 1080p בחיבור לטלויזיה באמצעות כבל HDMI. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל- 15" , לא הכי רלוונטי. * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא רלוונטי. * משקל רצוי? רצוי שלא יהיה מאד כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה בסיסי לגלישה באינטרנט למטרות פנאי, חוץ מזה לצפיית סרטים אני מניח שלרוב המחשב יחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI, USB כמובן.. * גודל מינימלי וסוג ש…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by chric,

היי לכולם, מעוניין לרכוש לקרובת משפחה מחשב נייד שהשימושים העיקריים שלו יהיו דיי פשוטים,גלישה וצפייה בסרטים. אני רוצה שהראם יהיה לפחות 8 GB עם עדיפות למעבד אינטל מהדור החדש 8 וכמובן שיהיה עם SSD. מכיוון שנושא המסך דיי חשוב בגלל שישמש למולטימדיה אז שיהיה לפחות FHD עם עדיפות לפנל IPS לא יודע עד כמה ה IPS קריטי. התקציב הוא 3K פלוס מינוס,מצאתי 3 אפשרויות שאני מתלבט לגביהן ואשמח גם להמלצות לדגם אחר. 2 מהמחשבים נמכרים בארץ ועוד אופציה אחת מחו"ל. https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=976815 https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=979619 https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16834316369 ה HP מגיע עם 3 שנות אחר…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by באתי ללמוד,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חזק לעבודות תלת מימד. הדגמים הרלוונטיים הם lenovo w530, dell precision 4700. הרכישה תהיה בארהב ואני ממש לא לחוץ לגביי המועד. האם כרגע יש יתרון כלשהו ברכישה? לפני סוף שנה? מתי אמורים לצאת הדגמים הבאים? תודה!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. למרות הכרטיס המסך החזק (5870) אני מקבל ביצועים יחסית נמוכים במשחקים שנשענים על ריבוי תראדים ולכן הגיע הזמן להחליף את המעבד הזקן (E6300 @ 3.3). מאחר ואני לא כל כך מעודכן באתי לחפש המלצה. לפי ביקורות ראיתי שה-i7 860 לא רע והמחיר סביר, מצד שני יש את הפאנום X6 באותו טווח מחירים. האם אולי בכלל עדיף לחכות? בכל אופן, התקציב הוא גמיש אבל אני לא רוצה לבזבז סתם כסף. אני מגביל ל-3 אלף אבל אפשר גם יותר אם זה יצדיק את התוספת. חשוב מאוד האספקט של אוברקלוקינג והביצועים בגיימינג. התקציב צריך לכלול: מעבד, זכרון, לוח אם, וקירור (חזק, אבל שקט), אני פתוח להצעות לגבי קירור מים אם יכנס בתקציב.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP AUTOCAD SKETCH UP 3D MAX פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים