ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? נגיד 2000 ש"ח לרכיבים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (עלות חלקי תועלת= מינימלית) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג לפי הצורך ללא הגבלה, אבל אני לא מאמין שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסיסי- אופיס, גלישה, צפיה קלה. לעיתים: עריכה גרפית בפוטושופ. (אולי בעתיד הקלטת אודיו, לאחר רכישת כרטיס קול חיצוני) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רגיל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב נייח לצורכי לימודים, אופיס, סרטים, ומשחקים וגלישה מרשת KSP בהרכבה עצמאית תקציב 4000 כולל מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים המליצו לי על מפרט שמתאים לצרכים שלי
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, כבר זמן מה חשבתי לשדרג את המחשב שלי (בן 7 כמעט), והשבוע הכרטיס מסך שלו שבק חיים, אז זה סימן שהגיע הזמן. אני רוצה לקנות מחשב איכותי שיחזיק בכבוד בסביבות חמש שנים, כמו קודמו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8K, מוכן לחרוג אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים. בנוסף סטרימינג לטלויזיה שלידו, שימוש כללי, תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא בעקרון אני רוצה לשדרג גם את המסך מתישהו, אבל לא דחוף. אבל אם יש מבצע משתלם עכשיו אשמח לשמוע. 4. האם יש …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, מעוניין בנייח גיימינג חדש בתקציב 3-5 (ללא היקפי/מ"ה וללא כ. מסך) אעביר אליו את הכרטיס הנוכחי 1660 ובעתיד אקנה כ. מסך חדש המחשב בעיקר עבור גיימינג (עם דיסקורד וסטרימינג), אבל גם ableton ואיזו מכונה וירטואלית פה ושם, לכן נוטה ל i7 (או רייזן7) מתלבט אם לקחת דור יוצא (12, 5000) בזול עם DDR4 או להשקיע בדור חדש (13, 7000) עם DDR5 במחשבה שיחזיק יותר קדימה יחובר למסך רחב 21:9 רזולוציה 3440x1440 ריענון 144 (שיאומי 34) וגם ל oculus quest 2 מנחש שאצטרך איזה 3070 כדי לנצל אותם באמת. אשמח לדעת לאיזה כרטיס מסך מינימאלי כדאי לכוון המחשב יושב בחדר קטן יחסית (6מ"ר) ללא מזגן אז אני מעדיף שייצר פחות חום. לכן אני נוטה ל 12700 לעומת 12600k (זה הגיוני א…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אלה תוכנות הפיתוח העיקריות שאני מתכוון להשתמש בהן. המחשב הישן שלי סוחב אותם בצורה סבירה, אבל אני רוצה יותר מהירות. בגדול GPU נחמד ואפשרות לפיתוח משחקים בגרפיקה כבדה גם אפשרות, למרות שהמיקוד שלי הוא בעיקר למובייל. אני עוד לא מביא מחיר, כי אני רוצה לפניי לדעת מה הם הדברים שיפיעו על בעיקר עבודה שותפת עם תוכנות פיתוח. ביצועים למשחקים ולGPU הם נחמדים, אבל הדבר הכי חשוב לי במחשב זה שהצד של הפיתוח יעבוד הכי חלק. זה אומר שפיתחת תוכנות הפיתוח, קומפלציה, לא להיתקע על הרד דיסק שמתעורר מתרדמת ודברים כאלה יותר חשובים. הווינדוס נתקע ונהיה איטי על הרבה דברים לא ברורים... למשל אתה פותח את אנדרויד סטודיו ופתאום הוא נתקע כי הוא מחליט לעשות משהו בHDD שישן בזמן …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! חיב להגיד שאתם תותחים פה ויש פה אחלה פורומים! לאמא שלי שבק המחשב נייח, היא השתמשה במחשב עשור, ככה שפעם אחרונה שהתעניינתי בנייחים הייתה מזמן ולא התעדכנתי כ"כ בזה מאז. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייח מתאים, צרפתי גם מפרט של מחשב מ-רשת אחת שיש לה מחשב "מוזל" ב1540 שח עם שנה אחריות ואם אני ורצה שנתיים אחריות לממרכיבים השונים אז זה ב200 שח יותר יקר מפרט מחשב.pdf . 1740 שח. האם האחריות שווה את ה200 שקלים האלה? האם המחשב סה"כ מתאים לצרכים שמפורטים מטה? אם לא מה כדי לשנות בשביל להוזיל או לטייב? מה שכן חשוב לי שיהיה פנטיום (מנסיון רע עם אחרים) ונראה לי צריך לפחות I3 לצורך עבודה חלקה (או שלא?) . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, אני מתחדש בנייח חדש לאחר כמה שנים טובות שאני משתמש במחשב של העבודה. הדרישה היא למחשב לשימושים כלליים בגדול. ריבוי משימות, Photoshop ו- Dreamweaver בקטנה, צפיה והורדת סרטי HD, קצת GTA-IV והמון אינטרנט. אשמח לקבל מפרט עם כרטיס מסך חיצוני בסיסי ביותר משום שיש שברשותי מחשב עם כרטיס Geforce 9800GT ואחליף ביניהם. 1. מה התקציב המקסימלי? צויין, 2,000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרי לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, 50-100 ש"ח בגדר הסביר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כללי, צויין למעלה. בהמשך יתווסף מסך 22 אינצים, FullHD, כרגע יחובר לLCD 32 FullHD …
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, מעוניין בנייח שהיעוד העקרי שלו זה גלישה באינטרנט \ you tube וכו' לא מעניין אותי 4K \ משחקים וכו'. מיועד להריץ Win10 רוצה SSD וכמה שיותר RAM רצוי מארז קטן (שכחתי איך נקרא השם) אשמח אם תרכיבו מIQPC. אפשר חריגה קלה.. ללא מסך או ציוד נלווה.
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, עכבר ומקלדת אלחוטיים ומסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1. לא חשוב השקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יהיה אוברקלוק. …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב, לכן אשמח לעזרתכם, בעיקר מכיוון שיש לי בקשה קצת לא סטנדטית. אני מחפש מחשב נייח/שרת חזק מאוד- כמה שיותר ליבות, עם הרבה זיכרון, אבל שיהיה שקט- כי הוא יישב אצלי במשרד. צריך שיהיה גם כרטיס מסך של NVidia, כי אני רוצה להשתמש ב- CUDA להרצת Deep Learning, אבל לא צריך כרטיס חזק. תקציב- באזור ה- 15,000 ש"ח, (לא יוצא מהכיס שלי, אלא מהעבודה...) אין צורך בציוד היקפי, אין מגבלה של גודל. הקניה של כל המחשב תהיה בארץ, ורק מספקים שמאושרים ע"י החברה. אני רק צריך לדעת מה לדרוש מהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2700, אם אתם חושבים שיש משהו שמצדיק חריגה (3000) אשמח גם לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית תכני hd משחקים והרצת תוכנות כגון אוטוכאד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חיובי -עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? נמצאבחדר עבודה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מחפש לרכוש לבן 12 מחשב למשחקים. המטרה - מחשב שיחזיק לפחות לשלוש שנים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. חריגה רק אם יש בעיה במפרט או שלא עומד במטרה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וקצת עבודות בית ספר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חובה אבל כמובן ששקט יותר זה מבורך. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל הצעות למפרטים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גמיש. באזור 8K, ניתן לחרוג אם יש סיבה טובה, ניתן גם לחסוך אם זה יותר מידי לצרכים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, VR ותכנות. המחשב צריך להריץ משחקים חדשים ברמה טובה, ולהתאים לפחות לדרישות המומלצות של oculus rift: https://support.oculus.com/248749509016567/ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך בלבד - לא קעור, 144hz. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. …
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלון מלא למטה, אבל בגדול מחפש מחשב ב 8000 ומסך ב 2000 בערך. לא משחק FPSים ודברים כבדים, אז חשבתי על מחשב מסביב לכרטיס 3070 ומסך 2K. אין צורך בהיקפי חוץ מרמקולים קטנים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K, כן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 2K, עדיף כמה שפחות קעור (קשה למצוא שטוחים לגמרי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד…
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות בMATLAB, R,PYTHON, STATA,SPSS וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Witcher 3, Mass Effect Andromeda, Fallout4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הייתי רוצה לשחק ב-2K על מסך של 27 אינץ' עם קצב ריענון באיזור ה-100. -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וצפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מקלדת מכנית 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות לגודל, שלא יהיה מלא בלדים. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייח לגיימינג על פי הנתונים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,200 ש"ח, עם חריגה קלה בלבד (נניח 50-100 ש"ח לכל היותר). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג. לדוגמה - Assassin's Creed Valhalla, Red Dead Redemption 2 ועוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם ישנ…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 144HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? חייב 150 FPS נעול גם במצב הכי עמוס במשחק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200 (האמת שלא הקצבתי סכום, פשוט ניסיתי לבחור משהו שטוב לי מספיק לטווח לא קצר) 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (כרגע רק Apex legends), גלישה עם עשרות טאבים פתוחים במקביל (לא אוהב לסגור =) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש לי 2 דיסקים קשיחים, 2 SSD-ים ויש גם כרטיס מסך R9 270X 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח אם מתאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מארז מרווח יחסית, כדי שלא אצטרך להשתגע כשמנסה לפתור בעיות חליל…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1900+/- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, שיהיה נייח רגיל. לא מיני. אורות לא חשוב. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה בחנות או בבית …
-
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח, אפשר לחרוג בעד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תוכנות בשימוש: תלת מימד cinema4D after effect Photoshop illustrator Form-Z - תוכנת תלת מימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין במחשב חדש במקום המחשב העתיק שלי (13 שנה) ששבק שלשום, יש לי כבר כרטיס מסך 1050 NVIDIA וכונן פנימי (SSD) מהמחשב הוותיק כך שלא נדרש לרכוש אותם למחשב החדש. בקצרה: מחשב נייח בעיקר למשחקים אופיס ולגלישה באינטרנט. בפירוט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-4000 (ניתן לחרוג עד 1000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * משחקים * אופיס * גלישה באינטרנט …
-
- 29 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים באיכות הכי גבוהה שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:- מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שצורך מחשב מפלצתי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24/40 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גב…
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא כ-8000 ש"ח, 3100 מתוך זה הלכו על כרטיס מסך, נשאר כמעט 5000. אפשר לחרוג טיפה אם יש הצדקה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? 100% משחקים. מסך 1440P 144hz, ככל הנראה g-sync או לכל הפחות g-sync compatible (המסך עוד לא נרכש, בימים הקרובים יוזמן). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כאמור, ה-3080 הנ"ל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב. …
-
- 17 תגובות
- 8.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני סטודנט לעיצוב גרפי ומחפש מחשב שיאפשר לי ללמוד בנוחות, ואחר כך לעבוד בתחום. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך, אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כיעוד עיקרי, עריכת וידיאו כיעוד משני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לסטודנט לעיצוב גרפי - עבודה עם תכנות אדובי - photoshop, illustrator, indesign, וגם premiere pro ו-after effects. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-