עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חברים, אני עורך וידאו די מתחיל + סטודנט בתואר כללי כך שהצורך המיוחד שלי הוא עריכה. משתמש בתוכנות Pr+Ae. עורך באיכות FHD ובעתיד Uhd-4k. 15.6” מתוקצב ב 5k-6k טיפה גמיש. ראיתי מספר מחשבים: Dell xps 15 *9570 אך יקר בארץ בנוסף Lenovo legion 730-y(???משווק כמחשב גיימינג???) 15.6 FHD, מעבד Intel® Core™ i7-8750H 2.20GHz - 4.10GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 512GB ומאיץ גרפי NVIDIA® GTX 1050Ti 4GB מה המלצותיכם? ואם אתם ממליצים על מחשב אחר? קונה בארץ

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by yaloner,

שלום לכולם, מחפש נייד שישמש בעיקר לעבודה משרדית (הרבה אופיס ואינטרנט) אבל יוכל להתמודד טוב גם עם עריכת וידאו. מדובר על עריכת וידאו מאוד בסיסית ברמה חובבנית ובלי אפקטים מיוחדים, אבל חשוב לי שיזרום חלק. יש לי תקציב של 5,000 ש"ח למטרת הקנייה ואשמח לקבל המלצה לנייד בתקציב זה. אבל , אם תשכנעו אותי שאלף שקל נוספים יעשו הבדל משמעותי, יש סיכוי טוב שאני יכול לגרד עוד אלפייה ולהגיע לתקציב של 6,000. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  3. שלום! אני מחפשת מחשב נייד לעריכת וידאו למטרות עבודה - הוא צריך לעבוד עם HD ועם תוכנות כמו פרימייר וקיובייס. גודל מסך 14 או 15 אינץ', עדיף כמה שיותר קל משקל, יציאת firewire, אחריות טובה. בינתיים הכי טוב שמצאתי הוא זה - אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם. בהשקעה כזו אני רוצה מחשב שיעבוד טוב ולאורך זמן ובינתיים כבר השקעתי בחיפושים ימים ארוכים... תודה רבה מראש (: Dell XPS 15 XP-RD33-4726 דגם Intel HM57 CHIPSET מעבד Intel i7-740QM(1.73GHz) Mobile CPU מעבד זיכרון 4096MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel נפח 2 חריצי זיכרון נגישים 8GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 640GB Serial ATA (7200RPM) גודל דיסק כוננים 8X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner חריצי הרחבה 9-in-1 Media Card Reader Secure Digi…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמו בכותרת, באשר לחריגה אם זה שווה את זה לדעתכם אשחמ לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בעיקר בתוכנה פרמייר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך, מאחר ומדובר בנייד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dimadp,

שלום לכולם... רציתי לברר לגבי מחשב נייד לאולפן ביתי, האם כדאי MACBOOK או רגיל ? אמור להריץ תוכנת Cubase ופלאגינים כבדים, תקציב עד 10K רצויי כמה שיותר זול אך שיעשה את העבודה תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by אליהו פלג,

היי. מחפש מחשב לצורכי עריכת וידאו פשוטה- מצגות לבר מצווה וכד'. מעדיף כח על פני יופי או גודל מסך. תקציב- 1k, חריגה עד 300 שח. עדיפות להרבה זיכרון על פני ssd יכול להתקין בבית מערכת הפעלה- נא להוריד 50 מהתקציב אם מציעים ללא os. מבין שהתקציב לא ממש ריאלי, מחפש את הטוב ביותר ביחס למחיר. תודה

7. שלום רב, אני מתחיל בעוד חודש לימודי קולנוע/טלויזיה, אני מתלבט האם עדיף לקנות מחשב נייד שאני אוכל לערוך בו סרטים ברמה גבוה או שעדיף לקנות לפטופ פשוט(נניח עד 2000 שקלים) ובעתיד במידת הצורך לקנות מחשב נייח. א) מה לדעתכם עדיף? ב) איפה או דרך איפה לדעתכם הכי משתלם לקנות מחשבים? ג) אגב יש באתר "מחשבים מומלצים", הסתכלתי על המחשבים לעריכת וידיאו, מדובר שם גם על מחשב נייד או שזה בנייה של המפרט המומלץ בשביל נייח? תודה רבה על כל עזרה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מסך גדול (לפחות 17 אינצ', מעבד חזק מספיק לעריכת תמונות וסרטים מקצועית (לגרפיקאים). עדיפות ל-4 ג'יגה זיכרון. אין הגבלה על המשקל והגודל הכללי, גם לא חייב כונן DVD / צורב כל עוד יש מספיק יציאות usb. עדיפות ל-pc (לעומת mac). תודה מראש, Mikle

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  9. צריך המלצה לנייד, אני יודע שעדיף נייח אבל אין מה לעשות חייב נייד קודם כל ביצועים אחר כך מחיר, כל התוכנות הולכות להיות פעילות בו זמנית כלומר אני צריך שיהיה אפשר לעבור בין התוכנות ולעבוד על כולם באופן שוטף יום יום. תודה

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  10. בבקשה, אל תמליצו לי על אף מחשב של LENOVO. אני לא מתקרב אליהם יותר. מאוד אהבתי את העיצובים השונים של ASUS, כך שאיפשהו אני נוטה להסתכל עליהם יותר :) תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כאמור, כ-6000 ש"ח (המטרה לקנות במבצעי black friday, כך שהמחיר בפועל יהיה נמוך יותר) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, קצת משרדי ו-FIFA 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט …

11. משהו בסגנון הזה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=4077&category_id=f398e120efc02953531ce73b71a08fa2& רק שיהיה מסך 15", יספיק 5400 RPM ומעבד יותר חזק קצת. אשמח לקבל הצעות. זה די דחוף. תקשיב 4500-5000 (ש"ח)

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  12. הפיליפינית החליטה שהיא צריכה מחשב נייד וביקשה ממני לחפש לה אחד ב-4 אלף [מזומן כמובן] אם תוכלו לעזור לי למצא לה משהו טוב [כדאי שייראה מקצועי חחח היא בכל מקרה לא תבחין. אני לא יודע אם היא איי פעם נגעה במחשב] חשוב שתהא מצלמה מובנית [שיחות עם הילדים של כנראה ] ומסך לא קטן מחיר מקסימלי עד 4000 ש"ח, עדיף נמוך יותר אלא אם כן השאר על הפנים * מטרות המחשב? אין לי מושג. אני מניח שלא למשחקים כבדים אלא יותר אינטרנט=] * גודל המסך? מעל 12 אינץ' * משקל רצוי? לא חושב שכ"כ אכפת לה אבל שלא יהיה נבוט * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל, שלא ייגמר מהר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? שיהיה.. אנערף * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * צורב DVD? לא יודע אם היא תשתמש אב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by sarina,

היי, מחפשת נייד קל וחזק לעבודת פיתוח. * מטרות המחשב- פיתוח אלגורתמיקה בראייה ממוחשבת ב-matlab. * גודל המסך- סביבות 13’ * משקל רצוי- חשוב שיהיה קל, מתחת ל-1.5kg. * האם נדרש זמן סוללה ארוך-5 שעות ומעלה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח-SSD , לפחות 256GB * כונן אופטי- ללא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם – העדפה למסך מגע ולאחריות של 3 שנים. חשבתי על: Lenovo ideapad yoga 13’ i7(3537U) , 8GB RAM או Lenovo ideapa yoga PRO i5 (4200U) , 8GB RAM תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. הנייד הוא בעיקר לשימוש משרדי ותכנות, אבל אני מעדיף גם אפשרות להרצת משחקים ישנים וצפיה בסרטים. מסך - 15\15.1\15.4 אינצ', אבל שלא יהיה כבד מידי: 2.5-3 ק"ג השאלה שלי היא אם מנסיון שלכם עדיף רחב או רגיל לשימושים שהגדרתי? אם אין יותר מידי הבדל אני חושב שאני אלך על רחב. כונן אופטי - עדיף צורב DVD כמובן רשת אלחוטית מובנית (אם יש בכלל נייד בלי) דיסק קשיח - 80GB אם לא יותר זכרון - 1GB (בשביל הפיתוח). זמן סוללה - עדיף כמה שיותר כמובן, אבל זה לא הנתון הכי חשוב לי. רצויה יציאת TV-OUT, אבל לא חובה... לא משנה לי החברה כל עוד היחס ביצועים-מחיר הוא הכי טוב, אבל חשובה לי האחריות... זה הכיוון הכללי, אבל אפשר להתפשר על חלק מהדברים. חשבתי אולי לחרוג קצת מהתקציב ולקנות את: http://www.notebook…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by giladbi,

יש לי מתכנת פיתוח אפליקציות בחברה אני צריך בשבילו את המחשב הכי טוב לטובת פיתוח ולא לטובת משחקים אשמח לדעת מה אני צריך לחפש או אם יש דגם ספציפי מוכן הדבר היחד שהוא מתעקש עליו זה עכבר באמצע המקלדת (כמו האדום שהיה בIBM) אין מגבלת תקציב לעניין, אולם הוא מתנייד בין לקוחות ולכן מסך 17 הוא מיותר/מעיק תודה!

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למחשב. * שימושי המחשב: אינטרנט, אופיס, קצת סרטים (לא בהכרח HD), וגם מיועד לפיתוח קל של תוכנה (שיריץ בנוחות Visual studio וכד') * גודל המסך - מסך נוח לעבודה * בלוטות: כדאי * כונן DVD: כן * אחריות: 3 שנים * מערכת הפעלה: לא צריך * כל שאר הפרמטרים לא קריטיים עבורי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by or150,

הי, אני רוצה לקנות נייד לצרכי פיתוח. השפות משתנות אבל כנראה שלרוב יהיה מדובר בIDEs של C#, Python, Java. הדרישות שלי הן איכות בניה טובה, מסך 14-15", 16GB Ram. לגבי מעבד אני מתלבט בין סדרות הU לH של אינטל. הפער בביצועים בין U ל-H הוא כזה ששווה לשלם אותו בשביל לקבל עוד זמן סוללה? ואם אפשר לזרוק פנימה שיהיה גם Convertible ותמיכה בעט זה יהיה נחמד. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1 מטרות המחשב - פיתוח בסביבת eclipse ב-linux ו visual basic ב-windows, קצת אופיס, הרבה גלישה באינטרנט עם הרבה טאבים(בעיקר PDFS). 2.גודל מסך- לפחות 14.1", אם לא יותר(במסגרת המשקל..) 3. משקל -עד 2KG עדיף פחות(כל יום על הגב ברגל וזמן משמעותי גם באופניים) 4. זמן סוללה - לפחות 6 שעות 5. יציאות מיוחדת - שיהיה USB 3.0(מניח שזה לא מיוחד היום) וגם HDMI 6. bluetooth - לא קריטי. 7. כונן CD - לא קריטי 8. מערכת הפעלה - עדיף שיבוא עם אבל לא קריטי. ( בכל מקרה צריך להיות 64bit) 9. אחריות בינלאומית - לא נדרשת. 10. העדפה לחברה מסויימת - אין העדפה מיוחדת, כרגע יש לי dell שמתפקד בסדר. אני רוצה שהמחשב יריץ windows 7 ( או 8 ) ובמקביל לubuntu + KDE, הייתי מאוד שמח …

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. שלום לכולם. התייעצתי פה לא מזמן לגבי מחשב ואני מאוד מרוצה. צריך עזרה לחבר בהתלבטות בין כמה דגמים. נקנה שבוע הבא ביום ראשון. תודה מראש! 1) מחשב נייד "14 HP Pavilion x360 14-DW0002NJ 2S375EA i7-1065G7 בצבע כסוף, כונן 512GB SSD, זכרון 16GB ומ.גרפי Iris Plus Graphics 3 שנים ע"י היבואן הרשמי HP Pavilion x360 14-DW0002NJ 2S375E Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz מסך: "14 (diagonal FHD IPS WLED-backlit micro-edge touch screen (1920 x 1080 מסך מגע מאיץ גרפי: Iris Plus Graphics זיכרון: 16GB DDR4 3200MHz כונן: 512GB M.2 SSD PCIe NVMe USB Type-A x2 USB Type-C HDMI 2.0 ‏DisplayPort 1…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by avirz,

שלום רב, מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח - אולי עם חריגה של 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? זום, גלישה, אופיס בסיסי, נטפליקס, וזהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למשקל קל, איכות בנייה / גימור. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל Windows 10, לא כולל אופיס 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' US…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  21. שלום לכולם, אני זקוק למחשב נייד חזק במיוחד. עיקר השימוש הוא להרצת סימולציות תלת מימד מאד כבדה (גם מבחינת כרטיס המסך וגם מבחינת אלגורתימים). אבקש שיהיה לפחות I7 וכרטיס מסך חזק מאד. גודל המסך באיזור ה14"-15". עדיפות למסך מט, לא אוהב את המסכים המבריקים שמשתקפים. התקציב צריך להיות באיזור ה9000-10000 ש"ח. אין בעיה לחריגה במידה וזה ישתלם מבחינת ביצועים. תודה מראש, גל נ.ב במידה ואתם מכירים\עובדים עם,המחשב יקנה מאחת מהחברות(במידה ויהיה להם את הדגם המבוקש): malam-team , תלדור , ועוד כמה שאיני זוכר את שמן. במידה ואתם לא מכירים אנא ציינו את שם הדגם המלא, ובתקווה יהיה להם אותו או אפשרות להזמינו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום חברה, אבא של חבר שלי מעוניין לקנות נייד לכל מה שציינתי מעל. עכשיו לגבי משחקים, הוא ישחק COD4 וBF2142 זה מה שחשוב לו שירוץ שם, בנוסף הוא מבקש אם אפשר גם מסך 15 או 17 אינ'ץ, עד 5000 ש"ח אבל עדיף בפחות אם אפשר, תודה.

23. Started by ilanb0,

מחפש נייד שישמש אותי לעבודה אדריכלית (תכנות גרפיקה), יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. משחקים לא מעניין, חובה מסך גדול! המחשב מיועד להיות בחדר עבודה קטן ומיועד לבא במקום מחשב נייח גדול. אין לי בעייה שישקול הרבה (אם המשמעות היא מחיר זול יותר) כי ממילא איני מתכוון לשנע אותו במיוחד. הכוונה העיקרית -שיחסוך מקום ושיאפשר להשתמש בצרכים שהגדרתי. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by tini,

ברצוני לרכוש נייד לצורכי עבודות גרפיקה (פוטושופ) מאד חשוב לי שהמסך יהיה מכוייל וצבעיו יהיו כמה שיותר נאמנים למקור מעבר לזה כמובן RAM גדול וHD גדול כמובן כל התוספות האחרות גם חוץ מזה שמח לשמוע המלצות על סוגי המסכים השונים שיש (יש כאלה עם זכוכית שקצת קשה לראות דרכם ויש כאלה מט) כמו שכבר ציינתי מה שהכי חשוב לי זה נאמנות צבעי המסך למקור תודה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by tini,

מעוניינת בנייד לצורכי עסק התוכנות שיופעלו עליו בעיקר : אופיס ,פוטושופ (עיבודים ברמה קלילה) , פרמייר (גם כן ברמה קטנה) ועוד. גודל המסך : עדיפות ל15 מאד חשוב לי גם איכות ואמיתות הצבעים במסך כיוון שישמש למצגות כרטיס מסך טוב ושלא יתחמם מהר ראם של לפחות 2גיגה HD רצוי מעל 200 גיגה שמתי לב שכל יתר הדברים הם סטנדרט אז חוץ מזה אין לי עוד דרישות אשמח גם לשמוע חוות דעת על דגמים של טושיבה שעומדים בצרכים שלי תודה ושנה טובה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.