ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
חשוב הפריסת תשלומים תודה מראש. נחמד אם לא יהיה בו כרטיס מסך מובנה.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה לנייד לשימוש ביתי דרישות 1. מסך 15.6 אינטש 2. יכולת להריץ משחקים כדוגמת fortnite ברמה סבירה 3. יכול לבוא עם או בלי מערכת הפעלה תקציב: לא הגדרתי תקציב אבל לא מעוניין להתפרע מחשב עבור ילד בן 11.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בנייד בסביבות 2000 ש"ח. ניתן לחרוג במידת הצורך. * מטרות המחשב? שימוש ביתי, בעיקר תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, יציאות לטלוויזיה * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500 GB, עדיף ssd במקום אם אפשר (כמובן בנפח נמוך יותר) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת ש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד לשימוש ביתי במשפחה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח תקציב המקסימום. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה לחסוך במידה ויש אחד מתאים לדרישות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג כלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לגלישה, אופיס, צפייה בסרטים בקודי, יו טיוב. שימוש ביתי סטנדרטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין. 4. האם יש רכיב ש…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב נייד של דל שגילו 7 שנים. המדובר על סדרת לטיטיוד עם מעבד שהיה בינוני בביצועיו כבר בעת הרכישה (נמוך מ- i3) אך עמד יחסית יפה במשימות שהוטלו עליו והחזיק 7 שנים בשימוש ביתי אך די מסיבי. מחפש כעת מחשב יותר חזק על אף שהמטרות שלשמו נרכש הנן פחותות בעקבות רכישת מחשב נייח שישמש לאחסנת כל המדיה שנצברה על המחשב הישן. * מטרות המחשב? אינטרנט (השימוש העיקרי), אופיס, משחקים קלים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מסך מבוקש - 15.6 + מיועד לשימוש ביתי בלבד באזור בו יש שליטה מלאה על תנאי התאורה - מה יתאים לי ? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש לקנות נייד 14 שישמש סטודנט. שימושים ביתיים רגילים, וגם תוכנות כמו מטלאב וכו. זיכרון לפחות 8, עדיף 16. לא בטוח לגבי כרטיס מסך לא on-board - כנראה אין צורך אבל נחמד שיהיה. 4500 זה תקציב שממש אמור להספיק כנראה, אפשר גם בפחות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500. אפשר לחרוג קצת אבל זה אמור להספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים, מטלאב. לא יתחבר למסך חיצוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בייתי סטנדרטי + עריכה גריפת ( פוטשופ , אילוסטרייטור ...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך מערכת הפעלה - אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצ…
-
- 22 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח, ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה(בעיקר עם אופיס), שימוש רגיל באינטרנט וצפיה ובסדרות וסרטים, חיבור למחשב מרחוק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא ירעיש יותר מידי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שימוש ביתי לכן עדיף מסך גדול כל עוד לא מכביד על המחיר …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), גלישה ברשת. משחקים - מעט. צפיה בסרטים - לא אם כי מעוניין לבצע סטרימנג לטלביזיה, עריכה גרפית מעט. למרות האמור לעיל מעדיף כרטיס גרפי יעודי. * גודל המסך - 14. מסך - מאט. * רזולוציית המסך? נראה לי ש HD 1366x768 - יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי מקלדת הכוללת numpad, חשוב מאוד שיהיה נוח להקלדה ועבודה * משקל רצוי - לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא המחשב יהיה כמעט תמיד בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - vga ,hdmi יציאות נוספת יתרון * Bluetooth - נחמד לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 1 טרה * כונן אופטי- dvd - כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב …
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2500. בעיקרון רצוי פחות במקרה שהמחשב עונה על הדרישות שציינתי וכמובן אפשר לחרוג אם לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא שיקול ראשוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד לשימוש משרדי (אופיס ואינטרנט) וביתי (סרטים, מוסיקה, חיבור לטלויזיה). התקציב בסביבות 4,500 ש"ח. מעדיפה לרכוש מחשב של דל או של טושיבה - בגלל האחריות. מסך - 15.6 או 14 אינץ LED 3 יציאות USB (לא כולל SATA) HDMI דיסק קשיח - 500G-320G צורב DVD סוללה שתחזיק לפחות ל-4/3 שעות עבודה רציפה אחריות- 3 שנים באתר הלקוח קיבלתי המלצה על שני דגמים- שניהם מעל התקציב שהגדרתי: Dell Inspiron n5010 Satellite L650-10H TOSHIBA אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים שעונים על הדרישות. איפה אפשר לראות תצוגה גדולה של ניידים? לא הצלחתי לראות 14 אינץ' בשום מקום... תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הנייד הבא? מחשב נייד מבית Compaq דגם CQ61-420 מעבד Intel Core 2 Duo T6600 זכרון 4GB דיסק קשיח 500GB 7200RPM כרטיס מסך Nvidia GeForce G103M צורב DVDRW סוללה 6 תאים מסך 15.6 אינץ WIFI B\G BLUETOOTH מצלמה + מיקרופון מובנים מערכת הפעלה WIN 7 משקל 2.63 ק"ג
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה עם מוזיקה (fl,cubase,traktor) גודל המסך- 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט- לא קריטי רזולוציית המסך- 1920x1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אין משקל רצוי- אין בעיה עם משקל האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא קריטי אבל עדיפות לסוללה שתחזיק יותר זמן האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) Bluetooth? גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)- לפחות 1000GB כונן אופטי-אין צורך האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי-לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם -…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, גמיש, ניתן גם לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב צריך לשמש במחשב ביתי קלאסי + להכיל מאגרי מידע ומנועי חיפוש כמו "אוצר החכמה" ו "פרוייקט השו"ת" (מאגרי מידע תורניים) לא יהיה שימוש רב במשחקים, שימוש בסיסי מאד באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים: אינטרנט, סרטים, משחקים אונליין ומשחקים בכלל התקציב שלי הוא עד 3500 כולל מערכת הפעלה (עדיף חלונות 7) הציעו לי את MSI CR500 במחיר של 3290 כולל חלונות 7, מה אתם אומרים? (הבנתי שהכרטיס מסך חלש למשחקים): מעבד ליבה כפולה Intel® Dual Core Processor T4300 2.1GHz מסך "15.6כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video GeForce 8200M G זכרון 3072MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400rpm כונן אופטי צורב Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת LAN 10/100/1000 יציאות USB 2.0 x 3 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון, HDMI Express card, יציאת רשת ועכבר Touch איזה מחשב כדאי לי לקנות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, מסך 15 אינץ׳, שישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס. גם קצת עריכת תמונות ווידאו אבל רק להכנת אלבומי תמונות וכו׳, לא לשימוש מקצועי, ולכן לדעתי לא צריך להשפיע על המפרט. פרט ל-SSD אני לא חושב שיש משהו במפרט הטכני שהוא הכרחי - האם אני טועה? ראיתי שיש מוצרים מתחת ל-2K (בעיקר Ideapads) אבל אני לא יודע אם הם משתלמים. אם יש מוצרים מומלצים (או להפך) אשמח לשמוע. אם יעד המחיר שלי לא סביר וצריך להעלותו ל-2.5 או 3 כדי לקבל מוצר משתלם גם אשמח לשמוע. להלן השאלון המלא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שי…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לשימוש ביתי סביר, צפייה בתמונות, סרטים/סדרות פה ושם, גלישה באינטרנט, קצת יישומי אופיס, בלי תוכנות עבודה או משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15 אינץ'. אשמח למאט, אבל הבנתי שהם יקרים יותר, אז בגדול לא ממש משנה מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא ממש משנה, שיהיה סטנדרטי ונורמלי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה נחמד טראקפוינט (האדום כמו של IBM) או נאמפאד, אבל ממש לא חובה, השיקול העיקרי הוא כספי. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה כל כך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה חיבור לHDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 350 ג"ב * כונן אופטי? אם אפשר אז כן * …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נייד לשימושים רגילים במסגרת ה 4 אלף שקל. גמיש, אם כי אני לא רואה את ההכרח לעבור את הסכום הנ"ל הדרישות הן למסך 15.4", שנתיים-שלוש אחרית, ושיגיע עם מע' הפעלה ( היום כולם מביאים כבר על כונן נסתר? ) ראיתי דגמים של דל, שבדר"כ מעבד 2ג"ה, 2-3ג'יגה ראם ואחרית רחבה. למשל, http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3126&products_id=24514 מחירו 4 אלף, ועונה לדרישותיי. האם קיימים מוצרים עם מעבד מתקדם יותר במסגרת התקציב? אשמח להמלצות שלכם, וכן המלצות למקומות אמינים שמומלץ לרכוש משם את הנייד. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לאחותי שימוש בסיסי: גלישה, אופיס, סרטים מסך 15.6 חשוב שלא יהיה כבד עד 2 ק''ג (עדיף פחות) לא צריך מסך מגע/מתנתק יש עניין להשקיע בssd? מקטין נפח אחסון? עדיפות לdell/asus/hp
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי/ עסקי וצפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב בערך 6000 , מזומן בגדול המחשב ישמש אותי כמחשב אישי, אני מתעסק בצילום וזה יהיה המחשב שצמוד למצלמה כל הזמן, מה שאומר כל העריכות, פוטושופ, וידאו ומה שצריך, אבל גם אולי יבוא לי לשחק באיזה משחק מתישהו, אז יהיה נחמד אם יסחוב לא רע לגבי ציוד הקפי, אני שוקל לקחת איזה עכבר BT ולהשאיר ת'יציאות USB פנויות, חשבתי גם איזה booster לאנטנת WIFI או לעשות או אם יש משהו מומלץ לקנות אז גם טוב האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני חייב שהמסך לא יהיה גדול מ15 כי זה מה שנכנס לי בתיק של המצלמה, גם חשוב לי מקלדת מלאה + יש לי בעיר KSP וIVORY, אז מעדיף לקנות באחת מהן והמליצו לי בכלל על MSI GX620 בטענה שהוא הכי משתלם במחיר שלו ודברים דומים מחברות יותר מוכרות (כמו HP או DELL) יעלו לפ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים , (עודכן ) אני יעשה את זה את זה קצר וקולע ( עונה על שאלון חוקי הפורום בפומרט אחר ) המחשב הנייד במחיר 4000 השימוש הינו לאינטרנט \ סרטים-סדרות , שימוש יומי ושכל חבר שלכם ישמח לקבל חובה מסך 14/15 זכרון 8GB HDMI מעבד אינטל דור 4 ומעלה ( Haswell ) לא רוצה ללא SSD HYBRID ללא מסך מגע עדיפות ל USB3 SSD? בחלום הלילה אני מניח בתצקיב הזה קליל ולא כבד , שיהיה אפשר לקחת לחו"ל או לצימר בצפון בכיף ולא להתעצבן הערות מה שלא רשום , כנראה לא קריטי, מערכת הפעלה עדיפות ל 7 או להתקנה בצעמי עם זה מוזיל את העלות ( עודכן ) אשמח להצעות הערות והארות , תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של 5000 ש"ח. השימוש יהיה די "יומיומי", ואם יש אופציה שיתאים גם קצת למשחקים חדשים זה יהיה בכלל אחלה. מחשב אחד שחשבתי עליו (בגלל המפרט ולא בגלל המלצות כלשהן- לכן אני פונה אליכם) הוא - http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19847 תודה ושבת שלום, עודד ב.
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש, ייצא לי לעבור על הרבה דגמים שמוצעים בארץ ועוד לא מצאתי מה שאני מחפש.. השימוש העיקרי הוא עבודות משרדיות, סרטים וגלישה, משחקים פחות רלוונטים אז אין צורך בכ. מסך משוגע. אני מעוניין במסך 15.6, אין צורך במגע. ניידות חשובה - משקל נמוך וסוללה חזקה. עדיפות גם לכונן אופטי. ראיתי את הr551lb של אסוס שקיבל ביקורות טובות ב-notebookcheck, אבל הוא לא במלאי בארץ וגם כבר קצת ישן, ייצא לשוק לפני שנתיים. אני אשמח לעזרה בנודע לכונן קשיח. כונן SSD נראה לי יקר מדי ובנפחים קטנים (500 ג'יגה מתאים מבחינת גודל, אבל יקר) ובביקורות שקראתי הבנתי שכוננים היברדיים לא מעניקים שינוי משמעותי בביצועים. הפיתרון הכי טוב נראה לי כונן רגיל למידע ועוד SSD של 30-60 ג'יגה למערכת ו…
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-