עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ozba77,

שלום, אני מחפש מחשב נייד קל עבור עבודה משרדית בעיקר (אקסל ו-SAP) מטרות המחשב? עבודות משרדיות כבדות מאוד (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15, נדרש לנסוע איתו לחו"ל * משקל רצוי? מינימלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללה מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? נדרש HDMI + USB3 * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח אין מגבלה * כונן CD/DVD? צורב? לא רלונטי (עדיף בלי בשביל לחסוך במשקל) * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון LENOVO אבל אפשרי גם DELL / HP - אי אפשר חברות אחרות חוץ מ-3…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by David Borohov,

שלום, מחפש מחשב נייד לצרכי עבודה (multitasking, illustrator, photoshop). חומרה נדרשת: לפחות 8GB RAM 512GB SSD מעבד חזק לא של dell או Asus. מה אתם ממליצים? תודה רבה, דוד.

3. שלומות, אני מחפש מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לעבודה (מסמכים, אינטרנט, מצגות, קצת תכנות), וקצת לסרטים. הדרישה העיקרית שלי הוא שהוא לא יהיה גדול מידי או כבד. כרגע יש לי נייד 12" לא רחב (4:3) ששוקל 1.7 ק"ג - וזה הכי נוח בעולם. חשבתי על ניידי 13.3" (כי 12 רחב נראה לי קטן מידי), אבל אני לא רוצה נייד של 2.2 ק"ג. אני מעדיף לקנות מ-NBC, למרות שאם יש הצעות של חברות אחרות - אין לי בעיה לשקול. ראיתי את ה-VOSTRO 1320, ואת שלושת הקונפיגורציות האלו: 320GB 7200 + P8600 + GF 9300 - מחיר : 5600 שקל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-nvd.htm 320GB 5400 + P8600 - מחיר 5000 שקל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-p86.htm 120GB + T6570 - מחיר 4000 שקל http…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by idan17,

שלום לכולם, אני לא חדש פה אבל רציתי לקבל המלצות למחשב נייד לעבודה בתקציב של 8 אלף ומעלה.. הצרכים הם בעיקר: סביבות וירטואליזציה מה שיצריך הרבה כח עיבוד וזכרון, כמובן שהייתי שמח לכרטיס מסך נחמד בפנים אבל לא חובה זה לא מחשב למשחקים יציאות HD וכ'ו . כמו כן המשקל חשוב לי מאוד, המחשב צריך להיות קליל , וזמן הסוללה פחות חשוב כי גם ככה אני מתכוון לקנות סוללה גדולה. אני יודע שה T400 נחמד ביותר ואני חושב לקחת אותו . רציתי לדעת אם יש משהו חדיש יותר בשוק בתקציב שלי בין 8-10 אלף ... תודה עידן

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  5. שלום! הוצע לי ToshibaPortege r30 a111 ב 3700 ש"ח כנראה המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874040 דרישות המחשב: לעבודה! אופיס, אינטרנט, הזרמת סרטים (לא לגיימיניג ולא לעיבוד גרפי רציני). האם במחיר הזה או עד 4000 אוכל למצוא הצעות טובות יותר?? איך השירות של טושיבה בארץ ובכלל? באופן מפתיע הצלחתי למצוא מעט מאוד על המחשב הזה גם בחיפוש רציני באינטרנט. אני מבין מהמפרט שמדובר כנראה במחשב מיושן מעט, עד כמה זה משמעותי?? תודה לכל מי שיגיב

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  6. שלום! הוצע לי ToshibaPortege r30 a111 ב 3700 ש"ח כנראה המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874040 דרישות המחשב: לעבודה! אופיס, אינטרנט, הזרמת סרטים (לא לגיימיניג ולא לעיבוד גרפי רציני). האם במחיר הזה או עד 4000 אוכל למצוא הצעות טובות יותר?? איך השירות של טושיבה בארץ ובכלל? באופן מפתיע הצלחתי למצוא מעט מאוד על המחשב הזה גם בחיפוש רציני באינטרנט. אני מבין מהמפרט שמדובר כנראה במחשב מיושן מעט, עד כמה זה משמעותי?? תודה לכל מי שיגיב

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מחפש לרכוש נייד חדש, בעיקר לעבודה בדרכים (רכבת) ובמשרד, בעיקר כתיבה וגלישה, קצת צפיה בסרטים בערב בבית. חשוב- עבודה חלקה, מקלדת נוחה, סוללה חזקה, שייראה טוב ומרשים (רצוי), לא גדול מדי (''14?), דק ונוח לנשיאה. מסך טאצ'- לא קריטי. צריך מערכת הפעלה. אשמח גם להמלצות לגבי קניית אופיס. תקציב עד 3K, גמיש. חשבתי על שני דגמים של לנובו- https://ksp.co.il/?uin=49067&select=.268..271..159..5227. או https://ksp.co.il/?uin=50972&select=.268..271..159..214..2179..347. כמובן שפתוח להצעות נוספות תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Kobb,

שלום אני מחפש מחשב נייד שיהיה אפקטיביב מבחינת מסך בעבודה באור שמש. כמובן שאני לא מצפה לתצוגה מדהימה או איכותית מאוד, אבל מה יהיה הרע במיעוטו? ה-ACER שאני עובד איתו מדי פעם פשוט זוועה, המסך מבריק ומשקף את כל הסביבה, לא רואה את הסמן של העכבר. האם יש דרך לסנן לפני הבדיקה הפיזית, על סמך נתוני מסך יבשים? האם גם כאן, למאק הפתרון? (מקבוק אחד בו שיחקתי הרשים יותר מכל מה שהכרתי עד היום). לגבי שאר נתוני המחשב, לא צריך שום דבר מופרע מדי. ג'יגה ויותר ראם, מעבד יכול להיות פשוט יחסית (מדובר על מחשב בעיקר לאחסון והצגת תמונות, מעט מעט עיבודים, לא מסיבים מדי). בניית המחשב כדאי שתהיה איכותית גם היא, עם פיזור חום טוב. סוללה שמחזיקה מעמד זה תמיד ברכה (אם כי זה פחות קריטי מבחינתי). תודה מר…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  9. שלום רב, תודה לעוזרים! מדגיש כי אין לי אפשרות כרגע לקנות בחו"ל 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3.…

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. אהלן, אני מחפש נייד חדש שישמש אותי בעיקר לעבודה - (שימוש תדיר בVM-ים) ובין היתר אני מעדיף לקחת מחשב עם כרטיס מסך טוב גם לגיימינג. אין הגבלה פרקטית לתקציב, אבל אני מעדיף לא לעבור את ה10,000 ש"ח. המחשב יכול להקנות בארה"ב, ואני לא פוסל משלוחים מכל מיני מקומות אחרים בעולם.. מתוך החוקים, אלו הסעיפים שקריטיים לי: * גודל המסך: 15.6 ומעלה * חובה מקלדת numpad * משקל רצוי: לא יותר מ4 ק"ג, ואם זה מגיע למשקל הזה אז עם תיק מתאים.. * זמן סוללה: עדיף מעל 4 שעות, מוכן להתפשר על זה. * כונן אופטי: לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, כלומר שאוכל לתקן את המחשב בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: מעדיף ש…

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  11. שלום, מחפש מחשב נייד בתקציב של 2100 ש"ח, הכי חשוב שיהיה מעבד איכותי ומהיר. נא לא לחרוג. * מטרות המחשב - עבודה משרדית (אופיס), גלישה וסרטים * גודל המסך - 15.6+-, מסך רחב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אם יש אפשרות, עדיפות תחתונה עקב התקציב הנמוך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי מקלדת מוארת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI חובה * זיכרון - 4GB * כונן אופטי - כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אם אפשר מסך מגע / מסתובב זה יהיה נחמד - לא חובה * רזולוציית המסך - לא קריטי * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משהו מיוחד, סביר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד (ראשון שלי!), בגדול הוא יהיה מחשב שני, רוב העבודה תתבצע על השולחני החזק בבית, אבל בכל זאת אני לא רוצה נייד אימפוטנט שלא מסוגל לעשות כלום מעבר לword ואינטרנט. אני כנראה ארצה גם מידי פעם לשחק בו קצת משחקים, או אולי לעבוד קצת עם תוכנות גרפיקה, גם דו גם תלת, אבל לא בצורה כבדה. בגדול אני לא מתלהב מהמחשבים הקטנטנים האלה, אני מחפש משהו בגודל סביר 14/15'. רצוי כרטיס מסך חיצוני לא על הלוח, אם יש משהו שמאפשר לשלב בין שניהם כדי לחסוך זמן סוללה זה הכי טוב. חייב שיהיה בו מן הסתם Wifi וbluetooth, הארדיסק של 160 ג'יגה לפחות. מעדיף 4GB RAM, או לפחות שתיהיה אפשרות לשדרג ל4GB. וכמובן שיהיה בו צורב DVD. בקשר לזמן סוללה, אני לא צריך משהו מטורף, אבל גם ל…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  13. לחברי הפורום שלום רב! אני מבקש עזרה במציאת מחשב נייד עבור אחותי לצורכי עבודה בעיקר, ומולטימדיה מעט. התקציב הוא אמנם 4000 ש"ח, אך כל חיסכון מחושב יתקבל בברכה. הקנייה תהיה מאחד מסניפי KSP אילת. רמת השימוש שלה במחשב תהיה די בסיסית... השתדלתי לפרט מטה כמה שיותר, ואודה לכם מאד על כל ייעוץ בנושא. * מטרות המחשב? עבודה בשירות לקוחות ותמיכה של אתר אינטרנט, הכולל מעבר בין הבית למשרד. בנוסף ייתכנו שימושים כלליים נוספים- עריכת וידאו, צפייה בסרטים אך אלו בחשיבות פחותה מהעבודה. בהעדר מחשב נייח, ניתן לאמר שהמחשב יהיה תחנת עבודה ניידת. * גודל המסך? 15" ומעלה נראה לי הכי מתאים למטרות הללו. זאת משום שכבר קיים נייד 11" ישן מאד שיכול לשמש במקרים של צורך חזק בניידות. הלפטופ ייסחב ברוב…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. אני צריך נייד שישמש לעבודה משרדית בלבד. חשוב שיהיה עם אחריות לכמה שיותר (מינימום 3 שנים) - עדיפות בבית הלקוח. הכי טוב שמצאתי בנתיים זה זה: http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-2310m.htm אני מוריד את מערכת ההפעלה ומוסיף זכרון ויוצא לי 2850. יש הצעות יותר טובות?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. אהלן, אני מחפש לעצמי מחשב נייד. השימוש שלי הוא קל, בסופו של דבר גלישה באינטרנט, קצת הורדות של שירים וכאלה...לא משהו אינטנסיבי יותר מדי. זה נייד ראשון שאני רוכש ואני לא כלכך בקיא בתחום. מבחינת זכרון אני מחפש לא פחות מ512מגה..אם מתאפשר במסגרת התקציב גם ג'יגה חברה אמינה וטובה, בעלת שם, דגם שידוע כאמין, אחריות ארוכה. מבחינת סוללה אני לא יודע מה הזמן סוללה הממוצע אבל הייתי מעדיף מן הסתם שתהיה חזקה. מסך טוב - שלא יהרוס לי את העיניים יותר מדי... תמיכה ברשת אלחוטית דיי טריוויאלי, אבל בכל-זאת אני אציין זאת. הרדיסק גדול, מהיר. צורב דיוידי נראה לי גם דבר דיי טריוויאלי אבל לא יודע איך זה בשוק הניידים. משדר שן כחולה יכול להיות שימושי. מעבר לזה? שלא ישקול כמו בלטה. בנוסף אני אציין שאני…

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by b0nz,

שלום zoners, אני מחפש נייד לעבודה משרדית בגודל 15 אינץ' אני עוד לא סגור על התקציב אך הדברים החשובים לי הם: 1. נוחות - אני הולך לעבוד עליו זמן ממושך אז חשוב לי שיהיה נוח לעבודה מרובה 2. יציבות - פשוט וטוב בלי הרבה תקלות המון המון תודה לכל עזרה שתתקבל יום טוב!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by chief,

היי, אני מחפש נייד לעבודה משרדית בתקציב הזה מסך 15.4 ראיתי באתר של office depot נייד של lenovo דגם 3000 n100 במחיר 5271שח http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000LKrXHpkZseiL2F8Tqy2JhZE:12bbi68k5?N=2&pr=SP5&id=3951779 אם אפשר חוות דעת ראיתי שהfsb הוא 533MHz, והמהירות של הזכרון הפנימי הוא 667MHz - זה אומר שהזכרון יפעל רק ב 533MHz ? תודה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by tsvika,

היי אני צריך המלצה למחשב נייד לאינטרנט ואופיס... בגדול המחשב לא מיועד למשחקים חוץ ממנג'ר מסך באיזור ה14 אינץ' יש צורך ביציאה שתאפשר חיבור לטלויזית LCD אני חושב קוראים לזה HDMI כונן קשיח משהו בסביבות ה 250GB התקציב הוא בסביבות 3500 ש"ח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by GT.N,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח. חריגה של מקסימום 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קריאה וכתיבה של טקסטים, תכנות (R, Matlab,Python) ועבודה עם ArcGIS/QGIS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, תכנות (כולל visual סטודיו) ומשחקים קלים * גודל המסך? 14-15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 4 שעות ללא מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות, * כונן אופטי? צורב דיוידי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell או Asus עם עדיפות לDell אני מחפש מחשב שישמש בעיקרו לתכנות, חשוב שריץ Visual Studio בצורה חלקה ושיתמוך בצורה טובה בוירטואליזציה (VMware ודומותיה…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  21. שלום, מחפש נייד לעבודה משרדית. יירכש בדיוטי או בארהב, ולא יחזור לארץ לכן אין שיקולי מס. דרוש: תמיכה לעבודה עם הרבה טאבים בכרום, ווינדוס, צפייה בסדרות או סרטים (חיבור HDMI חובה), עריכת תמונות בסיסית בפוטושופ, עריכת מסמכים גדולים בוורד ופאור פוינט. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 1K דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אופיס בשימוש תדיר, פוטושופ מזדמן ב) …

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  22. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים (תיהיה בעיה להפעיל עם מחשב טנדרטי סרטוני 4K שצולמו עם סמארטפון?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15 לא פחות. מה הבדלבין מבריק למאט? * רזולוציית המסך?1920X1080 (עם מסך 15 ומעלה זה קטן מידי?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם יש עם numpad יותר טוב אבל לא שובר עסקה * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל כל היום יסתובבו עם המחשב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף עם כמה שיותר זמן סוללה. כמה שעות בעבודה משרדית וגליש רגילה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום רב, אני אשמח המלצה לנייד העומד בדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודה משרדית + גלישה - חובה ניידות! המשקל חשוב מאד! * גודל המסך? נראה לי 13-14 אינץ'. לא חשוב מאט/מבריק * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיפות לפחות מ-2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעדיף מאד שכן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רגיל, אין דרישה מיוחדת * כונן אופטי? לא חובה, אבל עדיף כן אם יש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by meidan,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? מסך מגע, עדיף FHD, לא חובה אם לא נכנס בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל לא חשוב, אבל חייב להיות לפחות SSD קטן ל- boot מהיר, אז עדיף שילוב של SSD קטן ו- HDD קטן * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, Win8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by o07,

לעבודה משרדית, אינטרנט ואופיס. מבין שני אלו איזה הכי כדאי?(אם אפשר גם להסביר למה, מכיוון שאפשר לראות שלשני מפרט יותר טוב אבל הראשון עם מעבד חדש יותר אז רק מכיוון שהמעבד הוא IVY אז הוא עולה הרבה יותר, נראה לי מוזר.) כמובן ביחס של מחיר תמורה. אם יש נייד יותר מוצלח בבקשה תנו לינק, תודה. 14" Dell Vostro 3460 i5-3210M 500G 3700ILS http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203460/vostro-3460-3210m.htm 15" Asus K53E i7-2670QM 750G 3600ILS http://www.fre.co.il/pl_product~1256165165~39~89.htm

• 2 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים