עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום 1. תקציב: ללא הגבלה במחיר 2. שימושי המחשב : עבודה משרדית בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי : ללא צורך בציוד הקפי 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן , וינדוס, ללא גירסה מועדפת 7. מתי מתוכננת קניית המחשב? וחצי שנה הקרובה לכן אם יש מחש שצריך לצאת באופק הוא גם יכול להיכנס לרשימה 8. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? USB.... 9. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא בשלב הזה יש התלבטות בין ( , ThinkPad X1…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by sasi_yaad,

שלום לכולם אני זקוק למחשב נייד לשלושה חודשים בארה"ב שישמש אותי לעריכת וידאו, נדרש מעבד חזק, כרטיס מסך בינוני, וזכרון 4GB . רוב הזמן המחשב יהיה נייח ואז אם אוכל לחבר HD נוסף אקבל פתרון סביר. אין לי נסיון עם מחשבים ניידים. נכון לעכשיו שמעתי על DELL STUDIO XPS שיכול להתאים אך אני לא חושב שיש לו יציאת E-SATA. תקציב 1000$-1300$ תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. בוקר טוב, מחפש מחשב נייד חדש שיחליף את LG P1-JACKE הנוכחי שלי. בגדול אני מרוצה מאוד מה-LG, מחליף אותו כי לא מצאתי חלפים לגוף קירור, אך לצערי גם לא מצאתי דגמים חדשים של LG. מחפש מחשב "15.6 לתיב"מ אנליזות ומולטימדיה עד 6000 שח. עדיפות למסף בגימור מט, מקלדת מלאה עם מספרים בצד (לא חובה) וקורא טביעות אצבע (לא חובה). הכרטיס מסך הנוכחי עושה את העבודה אז כנראה שכל דבר חוץ ממובנה יהיה טוב. האם קיים נייד שעונה לתנאים הנ"ל? במידה ולא האם יש חלופות ל-ASUS N56VM/Z או Dell vostro 3560 תודה

4. היי, אני צריך את עזרתכם בקניית לפטופ אקסטרימי (שלא לצורכי משחקים) מארה"ב בגדול התקציב הוא עד 1200$ למחשב חזק! לא הצלחתי למצוא חברה שמאפשרת לי גמישות גבוהה ברכיבים :roll: בגדול אלה הדרישות: -עדיפות למחשב 14", מוכן להתפשר עד 17" -מעבד פחות מחשק משחק פה, גם מעבד i5 מספק אותי -זכרון ראם של 16GB לפחות -דיסק קשיח היברידי 750G ו-16G SSD לפחות -כרטיס מסך של לפחות 1G ושל חברה נורמלית (שלא יצוצו לי פה אינטל אקסטרים חח) אשמח אם לא תיכנסו איתי לדיוני "מה אתה צריך מחשב כזה חזק אם אתה לא משחק..." זה מיותר :> היה לי מאד קשה למצוא חברה גמישה במפרטים כך שאוכל להרכיב מה שבא לי... בינתיים מצאתי רק אייליאן-וור בכיוון אבל המחיר חורג חח: יש לי אפשרות להוזיל את המפרט ב-50$ אם א…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  5. היי חברים , הגעתי מהT61 ומאוחר יותר ל T400 , אחרי זה לטושיבה חדיש שקיבלתי מהעבודה וכרגע אני מחפש תחליף אני מחפש מחשב נייד קטן וחזק (10"-11" , אפשר לגדול ל 12" במקרה הקיצוני) אני לא יודע את הבדלי הגודל בין 14-15 ל13-12 מבחינת גודל אבל חשוב לי שהמחשב יהיה קטן וקל אני מוכן להשקיע תקציב של עד 4K (אולי קצת יותר) ראיתי כמה מאוד חזקים של LENOVO אבל הם מגיעים ל7 ו 8.. האם יש חיה כזו? מחשב קטן מאוד וחזק? הסתכלתי על כמה מפרטים אבל התחלתי לחרוג לכיוון ה 13" חשוב שיהיה בו 4GB זכרון (אני עובד המון ב VMWARE WORKSTATION) ודיסק מהיר (7200RPM) ראיתי שיש כמה דגמים נחמדים של I3 וכמה של AMD ATHLON NEO 2 אבל הבנתי ש NEO 2 הוא יותר כמו ATOM מאשר I3.. מחפש תשובות תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by poisen306,

הי, מחפש מחשב נייד קל משקל, עד 1700 ש"ח, מסך 10", שיכול להריץ בצורה טובה סרטי HD 720 ואולי גם 1080. כמובן גם בעל Bluetooth, WIFI. האם יש המלצות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  7. אני מחפש לרכוש נייד 12,13 אינטש' מסך מאט משקל עד 1.6 קילו זמן סוללה ארוך מיועד ליישומים צנועים של אינטרנט, אופיס , סרטים כמו כן יתרון ליכולת הרצת סרטים HD + יציאת HDMI תקציב עד 4K נראה לי מכובד מאוד חשבתי על ASUS Eee PC 1201N אבל יש לו מסך מבריק חשבתי גם על Acer Time Line 8371 עם מעבד SU3500 אבל הבנתי שהוא מעבד חד ליבתי חלש למדי (ובלי יציאת HDMI) אשמח לקבל רעיונות נוספים גלעד

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by אופיר,

Core 2 Duo לפחות 1G זכרון לא חייב צורב אבל רצוי כונן DVD פנימי רצוי BT Wireless כמה שיותר יציאות USB RJ45 רצוי 2 רמקולים דוגמה: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2945 תודה

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by noobster,

אני מחליף נייד MSI U100PLUS ששרת אותי שנה וחצי נאמנה. היה בחול ושרד לספר על זה (מישהו רוצה לקנות? PM ) אני מחפש עכשיו משהו טיפה יותר טוב. מעוניין לעלות מ10'' ל12'' אבל לא עד 13 ובטח לא 15 כי זה אמור לשמש מחשב מיטה ואני לא רוצה גדול וכבד מידי. מבחינה תקציבית אין לי ממש בעיה (עד 4000 נגיד) אבל אני רוצה אותו איכותי. כמובן שעדיף מאוד שיתמוך בHD ומשחקים סבירים (לא WOW או DN 4EVER). המומלץ ביותר הוא כנראה Asus Eee PC 1215N http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239052&db147729=147746 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5757 (הכי זול ואמין) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9366&perur=2&t=1&c=331 (הכי יקר אבל הכי קרוב) יש…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by ymds,

מחפשת לרכוש לקראת שנה"ל שתבוא עלינו לטובה בע"ה נייד עם: 1. מסך מאט, מסך מבריק מוציא אותי מדעתי! 2.רזולוציה מינימלית 1376*768 3. זמן סוללה ארוך ככל שניתן 4. קל ככל שניתן 5. סוחב אופיס ו-VISUAL STUDIO ואם אפשרי אז גם flash בצורה מכובדת+ 6. תקציב- עד 3000 ש"ח... יש חיה כזו המומלצת במיוחד על ידכם? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by חןשחר1,

היי, אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירת נייד 13 אינטש או 12 אינטש- לא סגורה. אני סטודנטית, כך שאין לי ציפיות גדולות מהנייד, אך יחד עם זאת אני רוצה לרכוש נייד טוב. אני מתלבטת בין dell n3010 i3 לבין asus1215n '12' בבקשה עזרו לי אני לא כ"כ מבינה במפרט הטכני. תודה.

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש נייד עם מסך 12-13 אינץ' וזמן סוללה גבוה. כמובן שרצוי שיהיה לו מעבד, זיכרון וHD טובים כמה שאפשר במסגרת התקציב שעומד על 5000 ש"ח (אפשר לאחר מאמץ 6000 ש"ח). רצוי שיהיה מהחברות המוכרות (עדיפות פחות לDELL) וכמובן אחריות ארוכה ככל האפשר (רצוי 3 שנים). כמו כן, הייתי שמח אם לא היה לו כרטיס מסך סטנדרטי של Intel אלא משהו שבכל זאת יאפשר להעביר את הזמן באיזה משחקון (כמובן שלא באיכות של מחשב ביתי, ובכל זאת..). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימדי? ישמש אותי כסטודנט + לצורך עיבוד תמונות/ * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ'. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) פחות משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות למקלדת מוארת. * משקל רצוי? בשאיפה עד 2 ק"ג - אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מינימום 5 שע…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. הדרישה העיקרית היא משקל באיזור ה- 1.2 ק"ג. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום! מחשב לסטודנט בתקציב של עד 4.6K +- מטרות המחשב: לשימוש סטודנט..עבודות משרדיות, עבודה עם מספר רב של תוכניות בו זמנית.. צפייה בסרטים באיכות HD מסך: עדיפות למסך מאט בגודל 13-14 אינץ' דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: עדיפות למקלדת מוארת. משקל רצוי: רצוי לא יותר מ2.3 קילו אך לא קריטי זמן סוללה? עדיפות למינימום חמש שעות סוללה ללא חיבור למקור חשמל האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף לשלב בין כונן קשיח בנפח של 500GB יחד עם SSD mSata בנפח של 128 עד 256 GB. כונן אופטי? רצוי אך לא שובר עסקה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא צריך אחריות בינ"ל (נרכש בארץ) אך אחריות של 3 שנים לפחות "באתר לקוח". האם בתקציב צר…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב נייד קומפקטי (לא משקולת פלסטיק בגודל 15.6) אני מעוניין במחשב שיהיה מספיק חזק כדי להחליף את המחשב שלי בבית (שיש לו סך הכל מעבד E5200 ו4gb זכרון) כשהוא מחובר למסך ומקלדת חיצוניים ושיהיה נוח לקחת אותו איתי במקרה הצורך לצבא מתי שאני יסגור וכאלה. דרישות: לא צריך כרטיס מסך טוב, שיהיה משהו בסיסי שמריץ 720P. עדיף שלא יהיה צורב - סתם משקל מיותר. שיהיה כמה שיותר דק ובצבע שחור או מתכתי, לא פלסטיק צבוע לכסוף (שזה הדבר הכי מגעיל שקיים ). bluetooth - עדיף שיהיה מובנה שיהיה לפחות 2gb זכרון עם אפשרות ל4. שיעלה עדדדד 2500 שקל רצוי מאוד שיהיה מבוסס על i3 אבל אם יש core2due ממש משתלם ומאוד איכותי פיזית אני אשקול גם את זה. שיהיה איכותי, שירגיש יוקרתי ולא קקה ס…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by YTZ,

שלום, אני מחפש נייד עם מסך של 13.3 או 14 אינץ׳ במחיר של עד 4000 ללא חריגה. הנייד יריץ משחקים קלילים בינוניים כך שיש צורך בכרטיס מסך שאינו מובנה כמו כן יש צורך בזמן סוללה מינימלי של 5 שעות אמיתיות. (לא כזה שרשום 5 אבל בתכלס זה 2.5 או 3) רצוי עם אחריות כמה שיותר ארוכה כמובן. אין צורך בכונן אופטי או מע הפעלה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by teddy85,

אני עכשיו בארה"ב ואני רוצה לקנות לעצמי נייד אני מוכן להשקיע עד 1000 דולר אבל כמובן שעדיף כמה שפחות ואני רוצה נייד עם המעבדים החדשים i3 או i5 * מטרות המחשב? מחשב לשימושים בסיסיים גלישה באינטרנט, סרטים, ומשחקים קלים (SC2 , Civ5 ) * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? כמה שפחות אבל עד 2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהוא מיוחד אבל שלפחות יספיק לראות סרט מלא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חובה יציא VGA או DVI כמובן שעדיפות ל DVI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני חושב שהמינימום שלי הוא 320G * צורב DVD? שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני קונה מחשב בארה"ב, אז שיהיה אחריות בארץ אבל זה לא ממש קריטי לי…

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  19. שלום לכולם חבר מחפש מחשב נייד 13.3, עד 1.8 ק"ג לשימושי אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים. עם צורב ו-HDMI תקציב - 4000 ש"ח מה מומלץ ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by avilavi,

עדכנתי את הטופס *תקציב: עד 2500 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) מדיה (מוזיקה וצפיה בסרטים HD על גבי מסך טלויזיה) * גודל המסך? 13.3 או 14 * רזולוציית המסך? 1366x768 * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. 2-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB לפחות * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא למשל מחשב כמו זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=846493 השאלה המתבקשת היא; האם מעבד סלרון יעשה את העבודה? אם כן, אשמח לחסוך את ההפרש או…

• 30 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. לא ממלא שאלון היות והדרישות למטה ויותר ממוקדות: ---------------------------------------------- 1. יצרן - עדיפות dell או לנובו אחריות IBM 2. גודל מסך - 13.3 או 14 גג . משקל וניידות 3. סוג מסך - fhd. Ips לא חייב טאצ' 4. דיסק קשיח - ssd m.2 או ssd nvme מינימום 256gb 5. מקלדת מוארת - חובה נוחות וראייה בגילי 6. חיבור שמאפשר טעינה כמו סלולארי וגם טעינה מהירה 7. משקל - עד 1.7 קג. עדיפות לקל. 8. מעבד מינימום i5 דור 8 9. זיכרון פנימי - מינימום 8 גיגה עדיפות ל-16 גיגה. 10. כרטיס מסך - לא הכרחי. אפשר פשוט. 11. תקציב - עד 4000 שח , 12. מערכת הפעלה - לא הכרחי. תודה למומחים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי אפשרות לייבא מחשב נייד מארה"ב (ללא משלוח), וכעת אני מתלבט בין שני דגמים: HP DV3510NR - שעליו יש דיון נרחב בפורום. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9027714&type=product&id=1218010176167 DELL XPS 13 - הסדרה החדשה של הניידים, היורש של ה M1330. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9150624&type=product&id=1218036666917 שניהם נמכרים ב BESTBUY, במחיר של 899$. עם מיסים (בתוך ארה"ב) ומשלוח אני מניח שזה יגיע ל 1000 $ - מחיר סביר בהחלט. כעת אני מתלבט בין שני הדגמים. ל HP יש 2 שנות אחריות מול 1 לדל (למרות שמימוש האחריות הוא נושא בעייתי) ומשקל יותר נמוך, לדל יש מעבד יותר חזק, זיכרון יותר מהיר, כ.מסך יותר טוב, דיסק קשיח יו…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. מסך 13.3 \ 14 אינץ' המחשב הוא לצורכי לימודים, חשוב שיהיה דק ופחות מ2קילו מעבד I5 אין צורך שיהיה במחשב כונן CD, מוותר עליו בשביל לחסוך במשקל המחשב) אין צורך בSSD, מעדיף שיהיה 500GB הארדיסק ומעלה אין בעיה שיגיע ללא מערכת הפעלה הסתכלתי קצת על דגמים הVOSTRO היה מושלם לי רק חבל שהוא מגיע עם CD ולכן המשקל של המחשב עולה על 2קילו.. לעומת זאת הX301 של ASUS קרץ לי מאוד אך הוא מעבד I3 ואין את הדגם הזה עד כמה שידוע לי בI5 ניתן למצוא חיה כזאת עד 3600 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  24. אהלן, אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בהמלצה על לפטופ שמיועד לסטודנט - להריץ סרטים, לשמוע מוזיקה, לעבוד על קבצי אופיס... שום דבר כבד במיוחד, שיהיה מחשב קל (גודל מסך של 13-14 אינץ'), בלי פונקציות מיוחדות. אחראיות בארץ תוסיף בהחלט. כל עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. - למטרות סטנדרטיות - אינטרנט, אופיס וסרטים. - בסביבות 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה. - משקל עד 2 קילו. - מסך 13.3 מט. (הבנתי שמסך מט יכול לתרום באופן משמעותי לצפייה בסיטואציות מסוימות). - מעבד נורמלי (לא ATOM ) שיוכל לסחוב בצורה סבירה את העבודה. - רצוי אחריות 3 שנים. אם זה כרוך בתשלום נוסף אז גם אפשר. יש נייד כזה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים