ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון התחלתי לבדוק אפשרות להביא נייד ומאוד מצאה חן בעיני סדרת הסטודיו של דל אך שאני מסתכל על האתר שלהם שממש טוב כל האפשרות של הבחירה איך אתה רוצה את המחשב שלך וממש חבל שבארץ אין אפילו משהו דומה! שמתי לב שמה שיש בארץ זה באופן ברור סדרה ישנה יותר ובעלת מאפיינים רבים ושונים החל מהצגים ששונים בסדרות עד למעבדים כרטיסי הרשת שבחדשים יש תקן N וכמו כן שנראה כאילו הם הסירו את הזיהוי בימוטרי.. אבל כל זה פחות משנה האם ידוע מתי הסדרה החדשה תגיע לארץ והם באמת שווה לחכות לה?
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שאלה למעלה תודה
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נטבוק, אך אני מחכה לסדרה החדשה של ה12". מתי יגיעו הדגמים של ACER MSI ASUS לארץ ומי יהיה המומלץ יותר מיבניהם?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מעבד AMD64 סוקט 939 מהסדרה החדשה לוח אם עם ציפסט nForce 4 עם תמיכה ב PCIe כרטיס מסך PCIe midrang או x700, 6600 ןגם כמובן S ata צורב DVD וכל שאר הדברים הסטנדרטיים. וגם כמה לדעתכם זה יעלה בארץ (לא כולל מסך או ציוד היקפי)
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
דיברו על זה כבר, ויש לאחרונה כמה Ultrabook-ים ממש נחמדים, ויפים, ובמחיר דיי הוגן, אבל למה אין עדיין משהו עם מסך Touch?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני מחפש לקנות מחשב נייד לעריכת מוזיקה. הוא לא צריך להיות חזק בטירוף, אבל עדיף שיהיה. המחשב הנייח בבית הוא I5 דור שני עם 8 ראם זכרון, מחשב מלפני 4 שנים בערך. אני מעמיס עליו ממש והוא עובד יופי. התקציב הוא 2500 - 3000 ואני אשמח אפילו לפחות. הבנתי שהמעבדים של הדור החמישי אוטוטו עומדים להיכנס לשוק, משמע שהדגמים הנוכחיים שיהפכו לישנים יוזלו משמעותית. בכמה (לערך כמובן) המחיר יוזל? תוך כמה זמן דבר כזה קורה? כי אני ממש צריך כבר מחשב נייד ומצאתי את אלו: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2073& - 2280 אם אני אוסיף לו SSD ועוד 2 ג'יגה זיכרון אני אגיע ל3100 ויש את זה: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2201& שזה כבר 3100 בלי הSSD אבל עם 8 RAM זכרון האם עדיף לי …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתי יוצא המחשב של DELL(אם יש תאריך) וכמה עולה? המחשב הזה עם המערז של האש. וסליחה שבאתי לפורום הזה כי לא ידתי איפה לכתוב.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מתי יצאו כבר מעבדי QUAD לניידים? ומתי אוכל לקנות מחשב עם מעבד כזה במחיר של עד 2000$ (קונה בארה"ב)? תודה
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מתי יצאו לפטופים חדשים עם USB 3 ? מה זה שווה שרק מוכרים HD USB 3 ?!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אשמח לדעת אם מישהויודע על מועדי הכרזה של ניידים חדשים של החברות המובילות בד"כ זה בזמן הזה אבל אשמח לקבל לינקים אני מתעניין בנייד בסגנון 6410 של דל תודה ובברכת שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני חשבתי לקנות כרטיס מסך בהתחלה לAGP וזהו, אבל הסתבכתי כבר פעמיים עם קניות והחזרות אז החלטתי לעזוב את המחשב שלי ולקנות חדש. עכשיו יש לי 2500 שקל וזה המחשב שלי עכשיו: prescott 2.8ghz MSI 865P neo-2 512 DDR400 מארז ג'נרי עם ספק 350W של everpower MSI geforce fx5200 צורב CD ועוד כונן CD ועוד כל הדברים הבסיסיים. עכשיו השאלה היא בכמה כסף אני אוכל למכור את המחשב ולפי זה אני רוצה לבנות מפרט (ז"א 2500 שקל+מה שאני מקבל מהמחשב הישן) גם אני רוצה שהמחשב יהיה מוכן לWINDOWS VISTA ואני לא צריך מסך
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חזק לעבודות תלת מימד. הדגמים הרלוונטיים הם lenovo w530, dell precision 4700. הרכישה תהיה בארהב ואני ממש לא לחוץ לגביי המועד. האם כרגע יש יתרון כלשהו ברכישה? לפני סוף שנה? מתי אמורים לצאת הדגמים הבאים? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד חדש אבל אני זוכר שאמרו פה מתישהו ששווה להמתין עם זה בגלל המעבדים החדשים שצפויים לצאת. יש צפי מתי כדאי לקנות או שיצא כבר?
-
אני זוכר שאמרו פה ששווה להמתין למעבדים חדשים או משו כזה. האם זה כבר הגיע? כי אני צריך לקנות מחשב נייד חדש.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
לפי חלק מהפוסטים שקראתי היה רשום שעדיף לחכות ולא כדאי לקנות מחשב נייד עכשיו. רציתי לדעת מתי יוצאים הדגמים החדשים של הניידים ומה יהיה ההבדל ביניהם לבין אלו שקיימים עכשיו
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מתי הכי מומלץ לקנות מחשב נייד חדש? בעקבות הדור 12 של אינטל ושאר הכוננים החדשים וכו' שאומרים לצאת בקרוב בטח המחירים של המחשבים כיום יזנקו לרצפה, ומה גם שאולי כדאי לקנות מהדור 12, מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כיום מחשב ישן שמבוסס על מעבד בן כ-7 שנים.. בעקרון אני מצפה לדור החדש של רייזן עם רכישת המחשב החדש, רק התלבטות קטנה לגבי הזיכרונות וכרטיסי מסך חדשים.. אני יודע שהשנה לא יהיה DDR5 בזכרונות, וכנראה הכרטיסים החדשים ייצאו רק לקראת סוף השנה של AMD.. האם DDR5 זה קריטי? וכרטיסי המסך החדשים זה גם יהיה קריטי? כי בעקרון אני יודע שאנווידיה הוציאו את הדור האחרון שלה שהוא ה-RTX, ורק נותר לחכות לתשובתה של AMD. אני רוצה לקנות מחשב חדש שבו אקבל שיפור רציני בכל פרט, לכן חשבתי על העניינים הללו.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, רציתי את עזרת חכמי הפורום עם השאלה הנ"ל. האם יש תקופות של מבצעים יותר משמעותיים? האם יש תקופות בשנה בהם יש יותר ירידת מחירים? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ולקנות מעבד, לוח, מארז, HSF, כרטיס מסך ואולי הרד דיסק נוסף. כל השאר יחזיק אותי לשנים רבות אני מקווה. מה דעתכם? (המפרט בצד)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקיץ הקרוב תכננתי לקנות מחשב (עוד מתחילת השנה אני חופר וחורש כדי שאוכל בסופו של דבר לקבל מחשב שלא אוכל להתחרט עליו) ולאחרונה התברר לי שאינטל מוציאה סדרה חדשה של מעבדים (בערך חודש אחרי מתי שאני מתכנן לקנות). ולא רק, גם יש שמועות שאנווידיה עובדת על פיתוח של סדרה חדשה של כרטיסי מסך (gtx7xx?) השאלה היא האם לחכות עוד כמה חודשים בשביל לקנות מחשב שיהיה עדכני ליותר זמן או פשוט לסיים עם העסק הזה בקיץ. אם אתה תוהים המערכת המתוכננת היא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪870 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב מדליק! בדיוק מה שאני מחפש - לבן, דק, קל (1.3 ק"ג). רק חבל שבארץ מוכרים אותו בקונפיגורציה החלשה של Core i3 ולא כמו בחו"ל (i5).
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
טוב אז haswell יצא לפני כחודש, אבל איפה ה-ultrabook-ים החדשים? ראיתי שבחו"ל כבר התחילו לרוץ כמה, כגון ה-sony vaio pro וה-asus s7 החדש. אבל בארץ אני לא מצליח למצוא אפילו חנות אחת שמוכרת אותם. (לא mac) מישהו יודע מתי יגיעו לארץ? ואם כבר מדברים על זה, מתי asus, samsung ושאר החברות מוציאות את הדגמים החדשים?
-
- 52 תגובות
- 16.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בקניית מחשב נייד?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-