ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,357 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט עם כל הציוד ההיקפי. מומלץ מחנות באיזור הצפון (נהריה-עכו-קריות-חיפה). כולל מסך, מקלדת ועכבר אלחוטי, רמקולים, מדפסת משולבת (מחיר דיו סביר), מצלמת רשת משולבת מיקרופון. כמה דגשים בנוגע למחשב, ישמש בעיקר לעבודה משרדית + מעט גיימינג אז צריך גם כ.מסך סביר+ רוצה להכניס גם SSD למחשב לא חייב בנפח גבוה. תודה רבה לכל העוזרים !! שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי אם יש צורך .. תגידו לי אתם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית + מע…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מיני מחשב התקציב (בהתאם לצורך) הצורך: לחבר לטלויזיה ולראות סרטים ב1080p HD לפי דעתי לא צריך מעבד כבד, צריך רק קצת SSD וקצת RAM4G +250HD תאריך קניה: אין לחץ אבל גם אין סיבה לחכות. =השבוע. חיפשתי משהו באינטרנט ונתקלתי בזה, רציתי לדעת האם אתם ממליצים לפני שאני מזמין: סתכלו את התמונה של המפרט המחיר הוא 800שח לפני מכס. הלינק לקניה שלי למי שהתמונה לא מספיק (או שגם מעוניין להזמין) הקישור לקניה אם מידע כלשהוא חסר תרשמו ואני הוסיף, תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרה כי אני לא מבין גדול בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 אבל עדיף לא להשתמש בזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וטלוויזיה (בHD) ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עומד להתחיל ללמוד תכנות כנראה אז אני עדיין לא מכיר את התוכנות אבל כנראה שאשתמש בהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. shadow of mordor, the witcher 3, batman ark…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שלא קל לשדרג חלקים בלפטופ אני מאמין שבעוד שנים בודדות יותר תכנים באינטרנט ישדרו באיכות של HD 8K אז השאלה שלי היא איזה סוג של לפטפופ כדאי לי לקנות שיתאים בעוד שנים בודדות לשידור של סרטים של HD 8K במסך מחשב חיצוני.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
להלן מענה על השאלות מה התקציב המקסימאלי - 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך – ניצול של כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 400 2. שימושי המחשב - לא נועד למשחקים, אבל כן להרצה של תוכנות כבדות כמו wireshark, ida ו – vmware ותוכנות IDE כמו Visual studio ו – database-ים מקומיים לצורך development בלבד(לא ל- production) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 1440X900(Samsung sync master 953BW) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) - לא דרוש ציוד נוסף. 4. האם יש רכיב שא…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יכול לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים- בעיקר גלישה באנטרנט ושימוש בתוכנות אופיס: בעיקר סיכומי שיעור בוורד, מדי פעם אקסל ופאוורפוינט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אופיס ודפדפן כרום/פיירפוקס באופן יומיומי, תוכנות סטנדרטיות כמו acrobat reader וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב לא מיועד למשחקים -מהי הרז…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קניה מוצלחת של יותר מחמישה מחשבים כאן בפורום אני חוזר להתייעצות לקראת המחשב השישי! מאחר ועברו כבר שנתיים מאז הקניה האחרונה אני לא בטוח עד כמה אני מאורע בתחום. ניסיתי להשאר מעודכן אבל זה לא פשוט עם בקצב הזה... אז מה דרישות המחשב? : 1. התקציב המקסימלי: 5000 ש"ח 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית ועבודה משרדית בראש ובראשונה, תכני HD, תיכנות, ואחרון חביב משחקים*(הרחבה בהמשך בנושא זה). א) תוכנות שיהיו בשימוש: פוטושופ, אילוסטרייטור, שיתוף קבצים, אופיס, C++ ,matlab ב) מטרת המחשב העיקרית: עריכה גרפית ותכנות לצורכי עבודה. *ג) הייתי שמח אם המחשב יהיה מסוגל להריץ משחקים. לא מחייב גרפיקה מטורפת, פשוט שיהיה אפשר לשחק! לדוגמא: קניתי לפני שנתיים +- מחשב…
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט עבור מחשב לשימושים בסיסיים ביותר (אינטרנט, אופיס, וכו'). העניין הוא שחשוב שמארז המחשב יהיה קטן - אם אפשרי במסגרת המחיר מארז של HTPC נראה לי עדיף, ואם לא אז Midi-Tower. רק להבהיר, המחשב לא נועד להיות מערכת בידור סלונית, ציינתי HTPC כי אני יודע שאלה מארזים קטנים בד"כ, אבל אולי אני בכלל טועה והם לא מתאימים למחשב רגיל... תודה רבה מראש! רועי.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רקע כללי: חשבתי על משהו בסגנון NUC או הקופסא של אפל. משהו קטן להחליף את המחשב העומד הישן שלי. זה מחשב ישן עם 4 ליבות 2.67HZ עוד לפני עידן הHDMI. אבל אני ממש חלוד - אז בוודאי השתנו המון דברים.... תקציב: עד 2500~ שימושים: אני רוצה משהו שבוודאי יהיה יותר חזק מהקודם השולחני שהזכרתי (שאגב אכל יפה סביבות פיתוח כבדות). משהו שהוא ב90 אחוז שימוש ביתי והשאר השלמה ללפטופ של העבודה (טיפה פיתוח VS\ECLIPSE וטיפה פוטושופ). אבל בעיקר גלישה וחיבור לטלווזיה לפעמים ולכן שלא ירעיש מידי. יהיה נחמד עם... מעבד חזק i5 שטח אחסון עם SSD היברידי למערכת ההפעלה. usb3
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המפרט הסופי-סופי יהיה כנראה המפרט הבא, מהחנות הקרובה לביתי: מארז [250 ש"ח] - אין לו Campucase באתר, אבל אני אברר כשהיה אצלו: Foxconn TLA475 Silver 1x 90 mm fan CPU Ventilation Tube 350 Watt FSP מעבד [799 ש"ח] - לא בטוח שזה Venice, אבל אני אבקש כשהיה אצלו: AMD Atlon 64 3000+ XP 800 FSB 512K CASHE [939 Pin] TRAY מאוורר למעבד [269 ש"ח] - אין לו מבחר גדול, זלמן זה הכי טוב שיש, אולי אני אזמין בנפרד מ-LogicPC: Zalman CPU Cooler CNPS7700-ALCU ULTRA Quiet צורב [307 ש"ח] - זול יותר מ-LogicPC ב-15 ש"ח: DVDRW NEC ND-3540A x 16 DUAL LAYER פלופי [39 ש"ח] - זול יותר מ-LogicPC ב-15 ש"ח: 1.44 MITSUMI / TEAC / SONY / NEC דיסק קשיח [550 ש"ח] - אין לו 200GB, אבל 160GB זה מצויין: Western Dig…
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לשימוש משרדי, ללא ציוד היקפי. המארז צריך להיות כמה שיותר קטן (לא mini\midi\full tower) לא צריך דיסק קשיח, אבל שיהיה אפשר לשים אחד בגודל 3.5. משהו כזה: http://www.coolermaster-usa.com/upl...2935/intro1.jpg
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי: Core i7 - 870 (דור ראשון של ה i7) 16 ג'יגה זיכרון DDR3 לוח אם Gigabyte P55-UD3 כרטיס מסך NVidia GTX460 SSD Samsung 840 EVO 500GB מסך DELL 27 אינץ' ברזולוציית 1440p המחשב נרכש בסביבות אמצע 2010, כך שיש לו כבר ותק של 6.5 שנים. הכל רץ טוב סה"כ בגלישה רגילה וכולי, אבל משחקים חדשים כמובן כבר לא רצים במיטבם, יש קצת screen tearing אפילו בצפיה ביוטוב, וכמובן שאני חושש שמתישהו איזה חלק פשוט יתפגר כתוצאה מגיל מתקדם. חשבתי לקנות מחשב חדש לגמרי מ-0. אבל אז ראיתי את ההכרזה של AMD על ה Ryzen, ושיש את פלטפורמת ה Vega ונראה ש-AMD מתחילה לחזור לעניינים כמתחרה שלכל הפחות אולי תגרום למלחמת מחירים. ונשאלת השאלה - האם כ…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
משהו שמאוד חשוב לי לדעת כפי שידוע לי ( תקנו אותי אם אני טועה ) מסכי LED של ניידים כשהם נהרסים הם לא במכה אחד מפסיקים לעבוד אלא לאט לאט מורידים ומתכהים עכשיו יש לי DV 5 1179 של HP אני על WIN XP לחצי FN + F8 שזה הגברת הבהירות של המסך וגם שהבירות היא על הכי גבוהה זה ניראה לי מוזר כי המסך לא בהיר כפי שצריך להיות יש לי את המחשב 3 חודשים אני לא יכול להגיד בוודאות אם חל שינוי לא שמתי לב למשהו שקרה במכה אחת יש לי כבר ניסיון עם מחשבי PAVILION ו אני בטוח שראיתי מחשבים עם בהירות גבוהה יותר ישנה אפשרות לדעת פרטים חודרים על המסך כמו עוצמת בהירות והכל או תוכנה שתאפשר לי לדעת מה מצבו של המסך שלי אני יודע שזה מסך מסוג Monitor Name Samsung 154AT07-301 Monitor Type 15.4" LCD (WXGA) Ga…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תנו תגובות אם משהו מציק לכם ... MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 380 Watt מנהלים אני מבקש לא למחוק .. שיניתי לגמרי את המפרט ואני רוצה דעות אחרונות לפי שאני מזמין .. תודה :saint:
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שני המפרטים נעשו בזיגזאג , לא הכי עקרוני איפה לקנות כל עוד זה לא פנדה ויש להם שירות טוב. אלו שני המפרטים שעשיתי , אחד מבוסס אינטל והשני מבוסס AMD כרגע אין בארץ סוקט 939 לצערי אז עם זה נתקענו :E איזה מהמפרטים יתנו לי יותר ביצועים נטו מבחינת כוח מחשוב .. (לא למשחקים , לעבודה של אבא...) כמו כן , כל הצעות לשיפור או שינויים יתקבלו בברכה. AMD Athlon 64 (3400+) - 512 Cache - RETAIL 1,948.92 ש"ח ABIT KV8-MAX3 (K8T800) - ATX 916.35 ש"ח CORSAIR TWINX2048-3200 2x1024MB - 400Mhz 3,643.05 ש"ח SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail 996.81 ש"ח WD Raptor - 74GB - 10,000RPM - S-ATA 1,318.65 ש"ח LITEON 52x32x52x + 16x Half-Height COMBO 375.48 ש"ח Antec TRU…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעריכה קולנועית(מיקצואית!!!) יש לי מיגבלת כסף ל 5000 ש"ח אפשר לחרוג אד 5500 יש לי 3 אפשרויות שמצתי מורקבות אני מאדיף שלא.. אני מנסה להבי את המחשב החי חזק וטב לעריכה(אם יש הצעות אני ישמאח) המחשב צריך להחזיק טוב ל 5 שנים הכרובות(אם AVID) צריך שיתקינו לי את תוכנה ה AVID בתוכו ווידוס לא חיב אדיף! לא צריך פרטים חיצונים כמו מסך וכו... ------------------------------------------------------------------------------------------ 1.האופציה הרישונה פירוט: מעבד לחץ לתיאור מפורט ואפשרות שדרוג Intel Core 2 Duo E-6750 2.66-GHz x2 Dual Core 1333 לוח אם לחץ לתיאור מפורט Intel P35 Express Main Board קירור גשר צפוני פסיבי לחץ לתיאור מפורט Silent North-Bridge Heatsinkזיכרון לחץ ל…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברה, מקווה שכולם מרגישים טוב. אני צריך מחשב נייד לאמי לבית בעיקר לעבודה משרדית וצפיה בסרטים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות כמובן ל FHD במסגרת המחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה כל כך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) בשביל שנוכל לראות סרטים בטלויזיה VGA ? HDMI כמובן שנצטרך לקנות כבל מעביר כל שהוא. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה כל כך * כונן אופ…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב שיחזיק לאורך זמן ויהיה עמיד, בנוסף אני רוצה אופציה לגיימינג, לא חייב באיכות הכי מטורפת אני אוהב יותר אסטרטגיה משוטרים. התקציב הוא 3000 עד 3500 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, לא מעוניין להדאיר אופציה לשדרוג עתידי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה כמה מאות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לא חייב ברזולוציות מטורפות, אבל בעיקר שהמחדב עצמו יהיה מהיר יעבוד חלק ויחזיק כמה שנים טובות ללא בעיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש י…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ש"ח 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם אופציה למשחקים כמו פיפה 2017 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אקסל , תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יתכן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפה 2017 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920*1200 DELL U2415 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב? עבודות משרד, אינרנט-הרבה טאבים, עמודי וידאו\פלש . לא חייב אבל נחמד עם DOTA 2 ירוץ אליו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שהיה יחסית שקט, קל עד כמה שזה אפשרי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אם יש גרסה ללא וינדוס זולה משמעותית 1+ *חש…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שאני הולך לקנות לא רשום אבל אני גם מתכנן שהם ירכיבו את המחשב אצלם (שחכתי לבחור את זה באפשרות פשוט ואין לי כוח לכתוב מחדש) מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪528 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support כמות: 1 - מחיר: ₪370 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪…
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכננת לקנות מחשב חדש דרך אייבורי בעיקרון כי עד עכשיו הם היו הכי אמינים במחשבים ובמחירים ממש טובים.. נכנסתי לאתר שלהם ושוטטתי... ומצאתי שני מחשבים שאני מתלבטת אינני יודעת אם לקנות את המחשב עם מעבד של אינטל בעל ליבה כפול...(כי הבנתי שאינטל לא חוללו הצלחה גדולה בתחום בנתיים) או ללכת על מעבד של AMD בעל ליבה כפולה. אינני מבינה כל כך את שיטת התדירות/מהירות שהם עובדים איתה, נניח יש לי 3200 אינני יודעת בידיוק כמה הערך שלו שווה בג'יגה הרצים (אשמח אם תסבירו לי)... אני מחפשת מחשב טוב וחזק מבחינת גרפיקה (משחקים וכול'), מהיר שלא יזוז לי כמו צב(מבחינת זיכרון) ורצוי שהמעבד יעבוד במהירויות של בין ה2.8 ל3 גיג'ה הרץ,המחיר שאני מוכנה לשלם בסביבות ה3000 שקלים.. כמובן שאינני לוק…
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח. חריגה אפשרית בגדר הסביר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר - מכוון להגדרות גרפיות מקסימליות ככל שאפשר על המשחקים החדשים. וכמובן מריץ משחקי VR כמו Boneworks. בנוסף, אם רלוונטי, אני משחק על מסך Dell U2715H שרץ על 1440p. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשובה. 6. האם ישנה הגבלה או ה…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
בקצרה: מחשב נייח לשימוש ביתי כולל הרבה טאבים פתוחים בדפדפן והרצת מכונה וירטואלית לפעמים. אם אפשר, אני מעדיף מארז קטן יותר מאשר הענקיים הסטנדרטיים. עדיף גובה של 20 ס"מ במקום ה-40 ס"מ הרגילים. אם לא אפשרי אז אסתדר עם מארז גדול. 1. תקציב: 3,000 ש"ח. אפשר לחרוג 2. שימושים: בעיקר שימושי ביתי, הרבה טאבים פתוחים בדפדפן, סרטים בנטפליקס, ביטורנט. פעם בחודשיים בערך לכתוב ולהריץ סקריפט פייתון פעם בחצי שנה בערך להריץ מכונה וירטואלית עם Virtual-Box אתקין לינוקס במקביל לחלונות. חשוב שהמחשב לא יקרטע. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. רכיבים שכבר יש לי: כבר יש לי כונן SSD ו-HDD. יש רשיון ל-Windows 10 5. חשוב שיהיה שקט במידה …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, רכשתי את המחשב בארה"ב , והייתה לו בעיה עם המקלדת. שלחתי את המשב למעבדה של HP כאן בארץ, הוחלפה המקלדת , אך משהוחזר לי המחשב יש בעיה עם הסוללה. המד של הסוללה מראה 0% , והסוללה לא נטענת, למרות שמחוברת כבר כמה שעות לחשמל, כשמנתקים את המחשב מהחשמל, המחשב נכבה אוטומטית. האם יש פיתרון או שצריך לשלוח את המחשב למעבדה עוד פעם?(דבר שאני לא כל כך רוצה לעשות, מפאת הזמן הרב שלוקח להם לטפל בזה) תודה, צחי.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-