עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, ידידה שלי מעוניינת לרכוש מחשב נייד, היא כבר היתה בחנות וכמעט קנתה Toshiba Satellite L500-12T עם אחריות ל3 שנים ב4,000, אמרתי לה שכדאי לעשות סקר שוק, ולבדוק איתכם בפורום לפני הרכישה. אז הנה אני בודק. תודה מראש! סידרתי את זה לפי עדיפות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (משחקי פלאש בפייסבוק ), צפיה בסרטים. המחשב צריך לעבוד מהר. * משקל רצוי: 2-2.5 קילו, היא הולכת להסתובב איתו הרבה ככה שיש עדיפות גבוהה למשקל נמוך. * גודל המסך: האידיאל הוא 13.3, אבל לא על חשבון משקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, כמו שציינתי, היא הולכת להסתובב הרבה עם המחשב. שעתיים של שימוש משרדי יהיו נקודת התחלה טובה. * אחריות: שלוש שנים, אחריות משלוחים. (לא יודע אם זה רלו…

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by Emmanuell,

Hey so im upgrading my PC, what i plan on keeping from my old build (please let me know if i shouldn't for some reason) Noctua NH-U14S CPU Cooler Gigabyte GTX970 (this will be replaced soon ) Seagate Desktop SSHD 1TB Samsung 850 EVO 250GB SeaSonic Platinum-760 760W Active PFC 12cm Fan Modular PSU SS-760XP2 Antec P100 Mid Tower Black Case i plan on buying - 3700X ( will use stock cooler meanwhile) Asus PRIME X570-P now i need some general advice if this is good or i should change anything and some proper help with picking ram. besides knowing that more mhz and less CLI is better i dont know much about ram. …

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by שנבו,

יש לי תקציב של 2500 ש"ח (כבר חורג מהתקציב המקורי...) לקניית מחשב ללא מסך. היישומים העיקריים שלי ביום יום הם אינטרנט, אופיס, פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור (גרפיקאי במקצועי) והתחלתי לגעת בזמן האחרון גם בעריכת וידאו קצת (פריימייר, אפטר אפקט). אני יודע מה זה מחשב חזק לגרפיקה משום שיש לי אחד כזה בעבודה אבל אני צריך שהמחשב שאקנה ייתן לי מענה טוב (אפילו קצת יותר מטוב) לשם עבודות פרטיות בבית. בנוסף אני מתכנן לראות טלויזיה דרך המחשב - שזו שאלה נוספת, האם יש צורך לערב את המחשב בכך או פשוט לחבר את הממיר ישירות למסך? (ואם ארצה להקליט תוכניות למחשב?) האם יש צורך בכרטיס טלויזיה? האם יש צורך ביציאת HDMI? מישהו יכול לעשות לי סדר בעניין הזה? בכל מקרה הציעו לי את המחשב הזה, חוו דעתכם: ל…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  4. 3500 כולל הכל בבקשה שימושים הם ביתיים בלי משחקים בכלל (באבלס מקסימום) ובלי oc תודה מראש. איך זה ? משהו שבניתי שנראה לי מתאים מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤653 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-965GM-S2 ¤552 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39225 כונן קשיח Westren Digital 1600AVJS 160GB ¤281 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AVJS זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤174 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26671024V צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤401 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-400 מסך מחשב רחב Benq 19" FP92W LCD WIDE ¤1035 http://skypc.co.il/pro…

5. שלום ותודה מראש! אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש גם לעריכת וידאו/תמונה (פרמייר+פוטושופ) וגם למשחקים. לא אכפת לי מיופי או "מגניב" - המחשב הולך לשבת בפינה בחדר... כן חשוב לי מאוד: שקט (שונא מאווררים מרעישים) ואמינות לאורך זמן. מחיר: 4000 שח, אלא אם יש סיבה ממש טובה לדעתכם להעלות קצת. אגב, האם יש מבצעים ייחודיים בבלאקפריידי שנוגעים למחשבים נייחים ששווה להלחץ ולקנות את המחשב במיידי? תודה רבה ! חגי

6. שלום עקב המלצות בפורום החלטתי לשדרג את המחשב ( הצעה מצורפת) המחשב החדש כולל הכל חוץ ממסך וממארז COMPUCASE 6A19 עם 2 מאוררי 120 שאני יקח מהמחשב הישן. אני קונה בזיגזג אז אם יש הצעות אבקש משם בלבד אלא אם מדובר על רכיב בודד(כמו כ.מסך) שזול משמעותית במקום אחר. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  7. שלום רב, ברצוני לרכוש מחדש חדש לכמה פרוייקטים. המחשב יכיל 4 כרטיסי מסך (לוח אם תומך עם 4 X16) מעבד,זכרונות, 1250 PSU של Seasonic. ושאר הירקות. ברצוני לבקש ממכם עזרה דחופה להיום, איזה מארז כדאי לי לרכוש? אכפת לי שיהיה איוורר/זרימת אוויר/קירור טוב (מאוד חשוב, כרטיסי המסך יעמדו בעבודה אינטנסיבית מתמדת) רוב הסיכויים שאת המארז אשאיר פתוח בשביל לקבל קירור טוב יותר. בנוסף אילו מאווררים צריך לרכוש בנוסף? הקציב הוא בערך 500-600ש"ח, אשמח לחסוך ואשמח לשלם יותר אם יש צורך. תודה רבה לעוזרים, חשוב לי מאוד כי איני מבין גדול בבניית מחשב מקורר היטב (במיוחד שהפעם אצטרך את הקירור הטוב ביותר שאוכל להשיג) בנוסף האם יש חנות טובה שמשקיעה על חיווט ואיורור? בעיקרון כנראה שאזמין מ TMS א…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  8. מפרט מלוג'יק: Antec TX1050B 500W Case 840 ¤ Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1299 ¤ Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATA RAID 24/7 HDD 505 ¤ Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel 965P LGA775 Motherboard 1334 ¤ Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory X 2 1258 ¤ LG GSA-H22A/N 18 x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 199 ¤ Sapphire Radeon X1600Pro PCI-e 256MB Retail Video Card 1 624 ¤ סה''כ:6099 ¤ על המארז+ספק קראתי רק דברים טובים וזה השילוב הכי זול שמצאתי ברמה הזו (חוץ מזה, אני חושב שהוא יפה) על הלוח והמעבד אני 100% סגור. המחשב לא מיועד למשחקים, וכמעט בטוח לא מיועד לOC. יפעלו עליו פוטושופ/אינדיזיין/דרימוויבר + סביבת פיתוח (לפעמים apache+mysql ולפעמים iis+mssql) וחו…

9. אני רוצה לשדרג את המחשב. הורדתי SPEEDFAN והרכיבים ממש לוהטים, אז צריך גם קירור, אולי ספק כוח שמרעיש לי, אבל בעיקר כוח עיבוד לניגון HD בלי בעיה. לפני כמה חודשים החלפתי את הקירור של לוח האם ל thermaltake שקט המחשב עדיין מרעיש, בעיקר מכיוון ספק הכוח כרגע. אני מאוד אשמח להשתיק אותו אחת ולתמיד, כמה שאפשר כמובן זה המפרט כרגע: לוח אם: p4 3.0G 775 pin prescott 1mb cashe fsb800 מעבד: abit aa8xe (intel 925xe) fsb 1066 s-775 זכרון: ddr 2 256MB vdata כפול 4(יש לי ג'יגה זכרון), אני אשמח להרחיב ל2 ג'יגה או יותר כרטיס מסך: PINE XFX 6600 256MB pci-express - אני אשמח להישאר עם NVIDIA, אני כבר מכיר את המערכת כמו שצריך 3 הארד דיסקים. שניים של שמונים ואחד של 250, כאשר ווינדוס מורכב על דיסק ש…

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  10. אהלן, רוצה לקנות בנובמבר נייד. סגור על HP, הבעיה שלא יודע על איזה דגם ספציפי ללכת. מוכן להשקיע עד 5K ש"ח. הנה הדרישות שלי מהמחשב: * מטרות המחשב- גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים [DVDRip, HDRip], הורדה בעזרת Orbit ו-eMule, אופיס, משחקים: MMO למניהם וסימולטור של LOMAC ו-Microsoft fligh simulator. * גודל המסך- 15'' מינימום * משקל רצוי- לא קריטי * סוללה- לא קריטי * יציאות - חיבור ל-LCD * בלוטות- לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250G - 1T * צורב DVD- חובה * אחריות - 3 שנים בארץ רכיבים כולל עבודה. * העדפה ל-HP בעיקרון המחשב הזה אני צריך אותו כתחליף לנייח, כרגע אנחנו 3 אנשים על מחשב אחד ואין לי מקום קבוע בבית לשבת בו מול המחשב. השאלה זה בתור אחד שאוהב XP - יש אפ…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. היי לכולם יש לי פרוייקט להרכבת מפרט לבת דודתי.אסור לי לפשל אז ככה יש לה מחשב: פנטיום 4<אם אני לא טועה היא אמרה לי 2.8> לוח אם של אסוס. וכרטיס מסך ATI 9600. זכרון 512 DDR 400 הבחורה החליטה לקנות מחשב חדש.התקציב 3600 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. מה שהיא ביקשה ממני זה שהכרטיס מסך שאני אקנה לה יריץ את המשחקים החדשים.היא אמרה לי שהכרטיס מסך הנוכחי שלה<ATI 9600> הריץ לה את כל המשחקים האלה חלק.שאלתי אותה אם היא יכולה לתת לי שמות של משחקים הכי כבדים שהיא שיחקה היא אמרה:קינג קונג,החדש,ספיידרמן החדש,GTI 4 GTI 5 . בקיצור חשבתי על מפרט של אינטל כפול ליבה.עם גיגה זכרון.והכי חשוב: כרטיס מסך שיריץ את המשחקים שציינתי לעיל ואם אפשר שיהיה גם יותר טוב מהכרטיס מסך הנוכחי של…

• 11 תגובות
    • 761 צפיות
  12. שלום, אני מתחילה ללמוד בקרוב ואני מחפשת מחשב לשימושים של סטודנט וקצת מעבר. בחרתי 6 דגמים שנראים לי במיוחד, אבל אני לא כל כך יודעת איך לבחור מביניהם... 1. Toshiba A305-S6872 מערכת הפעלה: windows vista home premium סוג מעבד: intel core 2 duo במהירות 2GHz זיכרון RAM: 3 GB דיסק קשיח: 250 GB (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=160291597519) 2. Dell INSPIRON 1525 T5750 מערכת הפעלה: windows vista home premium סוג מעבד: intel core 2 duo במהירות 2GHz זיכרון RAM: 3 GB דיסק קשיח: 250 GB (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=260299098802) 3. Toshiba Satellite A300-05U מערכת הפעלה: win…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by faceman_007,

אוקי חברה בחרתי עכשיו 2 מפרטים ואני צריך לדעת איזה יותר טוב ל: -משחקים כבדים -אוברקלוק גדול(ככל הניתן) מפרט1: DFI Lanparty UT NF4 SLI-DR Expert Maxtor DiamondMax 10 250GB 7200 16MB ATA-133 NEC ND3540A XFX GeForce 7800 GT Overclocked X2 Ultra X-Finity 600-Watt SLI Ready Power Supply ThermalTake Tsunami OCZ Dual Channel Gold GX 2048MB PC4000 DDR 500MHz Thermaltake Big Typhoon Logitech Z-3e AMD Athlon 64 3200+ מפרט2: NEC ND3540A ThermalTake Tsunami OCZ Dual Channel Gold GX 2048MB PC4000 DDR 500MHz Enermax 535-Watt Thermaltake Big Typhoon Logitech Z-3e Maxtor DiamondMax 10 250GB 7200 16MB ATA-133 Powercolor Radeon X1800 XT AMD Athlon 64 3700+ DFI LP UT NF4 Ultr…

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by erezb84,

שלום, ברשותי מחשב נייד LG R410, לאחרונה המסך החל לרצד באופן קבוע. הריצודים הם קווי לרוחב המסך, בצבעים וורודים ולבנים. כמו כן התקלה קיימת עוד לפני הכניסה ל WINDOWS. האם זה מחייב שזו תקלת חומרה? הייתי שמח לדעת אם יש עוד בדיקה, או דרך לנסות להתמודד עם התקלה לפני ששולחים אותו לטכנאי. בתודה מראש,

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  15. היי אני מתעתד לרכוש את הHD3650 מEBAY,המוכר אמר לי שהכרטיס מתאים ל ידוע לכם איך מעדכנים Bios לכרטיס מסך של הנייד? או על מדריך שכזה? פתחתי את הנייד וצלמתי אותו מבפנים: חייב לומר שיחסית למחשב של 2800ש"ח מאופיס דיפו הוא בנוי ממש ממש טוב מבפנים.

16. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי אני פחות או יותר יודע מה אני רוצה לרכוש 1) GA-B85M-HD3 2) מעבד I5 4440 3) זיכרון 4 גיגה * יש לי דיסק קשיח ומארז כמו כן יש לי ספק MICROATX בעל הספק מאוד נמוך, ניראה לי שצריך לשדרג אותו אשמח לדעת כמה וואט המחשב I5 שהרכבתי צורך. כמו כך אני רוצה לשדרג את ה ATI HD4650 שיש לי. אני רוצה כרטיס שתומך בתלת מימד ברזולוציה 4K (יש לי מסך מתאים) תקציב 250-250 ש"ח לכ.מסך אשמח לדעת מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי ? כמה וואט ספק אני צריך ? והמלצה לכרטיס מסך שמתאים לדרישות שלי תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. ה-T43 האהוב שלי כבר עייף ומבוגר, אני לא יודע אם תוספת זיכרון תעזור לו או לא - אבל קצת מתחשק לי לפטופ חדש. הדרישות שלי : ארגונומיה מעולה - שיהיה נוח לפחות כמו הT43 גודל סביר - עד 15 אינצ' מסך טוב (המסך הנוכחי הוא 1400*1050, אני לא רוצה מחשב עם מסך פחות טוב) הסוללה לא חשובה לי בכלל, אני נמצא במקומות עם חשמל ביצועים - כמה שיותר חזק. אני לא משחק משחקים בדרך כלל, אבל הT43 שלי מצליח להריץ GTA IV, GTA SA, NFS, וחשוב לי שגם המחשב הבא ידע לעשות את זה יציאות HDMI - חובה (לחיבור למקרן) ואם אפשר שזה יהיה לפטופ שיש לו גם אפשרות לקניה של דוקינג סטיישן לעתיד - מה טוב התקציב - כמו שאמרתי, גג 5K ש"ח לקניה בארץ או מקביל לזה - לקניה בארה"ב תודה מראש רון.

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  18. Started by BommBoomOn,

שלום לכולם! עקב שריפת המחשב הישן שלי אני צריך מחשב חדש המחשב משמש לרוב להורדת סרטים ושמיעת מוזיקה הציעו לי שני אפשרויות (אחד אינטל אחד איי אמ די) athlon 64 4200 am2 m2npv vm am2, 6150, ddr2 800, pci-e של אסוס core 2duo e6300 945gm-s2 s775 conree, ddr2 667, vga, pci-e (של גיגה בייט) שאר הדברים בשני המפרטים זהים זכרון פנימי של קינגסטון 512*2 667 mhz דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל 250 ג'יגה עם 16 מגה סאטה2 צורב די וי די ומארז פשוט תומך 500 וואט רציתי לדעת מי מבין השניים טוב יותר? אני מתכוון בעתיד להוסיף גם כרטיס מסך (אין עכשיו תקציב) ואם יש לכם הצעות נוספות אני אשמח לשמוע תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by iyehuda,

מסוג HP דגם DV9750EJ במנהל התקנים נשאר לי להתקין את הדרברים הבאים שאין לי מושג מה תפקידם שלא מצאתי איפו ניתן להשיג אותם : 1.HP INTEGRATED MOUDLE 2.HIGH DEFINTION AUDIO חג שמח

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by maor0247,

מה עדיף אנדרואיד3 או ווינדוס7 לטאבלט??

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. אני קונה מחשב חדש ואני צריך עצה בכמה דברים .. יש לי כבר מפרט והכל: מה עדיף לשפר\להוסיף\להוריד .. חריגה עד 6000 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  22. היי. אני מחפש מפרט למשחקים כולל מסך 20-22 ללא OC וללא ציוד היקפי. ממש לא איכפת לי intel/amd או nvidia/ati. לא צריך HD גדול (500 יספיק מעל ומעבר). לא סגור על גודל המסך נראה לי שמיותר לקנות 22 מה דעתכם ? אשמח מאוד ( לא חובה ) שהוא יהיה שקט ובשביל זה אולי הוסיף כמה שקלים. תודה רבה מראש.

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  23. שלום , רציתי לשמוע תגובות לגבי המפרט של המחשב שאני רוצה לשנות ולשמוע דעות... תודה Price list updated 13-08-2011 [table] [tr] [td]מעבדי אינטל‏ [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray [table][tr][td]1260 [table][tr][td]1 [table][tr][td]1260 [table][tr] [td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E [table][tr][td]880 [table][tr][td]1 [table][tr][td]880 [table][tr] [td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][t…

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  24. היי , אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש אותי ביעקר לתכנות התוכנות המרכזיות שבהם אני משתמש : IIS , MS-SQL , PHPSTORM , WAMP , VISUAL STUDIO השימוש העיקרי הם של תוכנות תכנות שצורכים המון משאבים וכוח , אין חשיבות למעבד גראפי כל כך . *חשוב שיהיה WINDOWS 8 הכי מתקדם כמו PROFESSIONAL/ULTIMATE בעיקרון יש לי התלבטות בין שלושה מחשבים , אשמח אם תעזרו לי לבחור מביניהם את האחד שאני צריך לשימושים שלי או אם יש לכם הצעות באותם מחירים של מחשבים יותר טובים אשמח אם תתנו לי . http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11938 http://ksp.co.il/?uin=20169 http://www.goodeal.co.il/Deal.asp?ID=2104 תודה רבה על העזרה חברים .

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי חבריי, אני צריך מחשב נייח חדש. למרות הידע היחסית-אקסטנסיבי שלי בתוכנה, אני בור מוחלט בחומרה, אז אעריך את עזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מוכן לשלם 9,000₪, שזה מלא כסף, אם תשכנעו אותי ששווה לשלם יותר, אני אשלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני מתעסק בdeep learning, תכנות והרבה מידע. יש לי חוות מעבדים גדולה בשביל זה, אבל לפעמים אני צריך לקחת חלק קטן מזה ולשחק איתו בבית. אני גם רוצה גיימינג, גם ככה צריך כרטיס מסך חזק ואם כבר אז כבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.