ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=915408 מטרות שימוש: 1. והכי חשוב! שישרוד 3-4 שנים. 2. אופיס. 3. JMP 4. צפייה ישירה 5. קודי אני יכול לרכוש את המחשב הזה עם ווינדוס 10 DG7 ב2000 שקלים. האם כדאי?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי! חבר שלי ביקש ממני שאני אתן לו המלצה למפרט ב5000 ש"ח ללא מסך וכונן 1.44 שאותם הוא מעביר מהמחשב הישן. הנה מה שחשבתי עליו: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4929 NEC ND-3500A 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 389.00 ¤ 1 389 ¤ 1 4209 AMD Athlon 64 2800 BOX CPU 905.79 ¤ 1 905.79 ¤ 2 851 Toshiba TSST SD-M1912 16/48 Bulk DVD-ROM 160.00 ¤ 1 160 ¤ 3 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 390.00 ¤ 1 390 ¤ 4 5468 Gigaybyte GA-K8VM800M KT800 520.98 ¤ 1 520.98 ¤ 5 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 495.14 ¤ 1 495.14 ¤ 6 2511 Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply 337.45 ¤ 1 337.45 ¤ 7 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 8 4913 Albatron Geforc…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי בינה מלאכותית, משפיע בעיקר על כרטיס המסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). , הרצת חישובים (למשל TensorFlow) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא מיועד לגיימינג אבל יריץ בין היתר משחקים (SC2), -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גר…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
סוף סוף להפטר מהAMD ATHLON 1400 התנור הזה... ההחלטה על קניית מחשב באה בעקבות קניית מחשב לבן דוד שלי עם המפרט הבא: GigaByte KPNF 939 GA-K8NF-9 Generic 512 DDR 400MHZ GigaByte NX66256D GA-NX6625D WD80S S.ATA AMD Athlon64 3000 amd-a643000-939 Samsung 973DF שווי כולל 4200 כולל הכל. כמובן כולל ציוד היקיפי ומארז ג'נרי מאוד מאוד מוצלח אני מוכרח להגיד, מבחינת אוורור הוא ממש הפתיע אותי. בכל מקרה אחרי שעובדים עם מחשב כזה פתאום מרגישים את ההבדל, וגם קצת נמאס לי לחכות 5 שעות כדי להכין SVCD עם התמונות מהמצלמה דיגיטלית וכו', וגם המחשב לא עומד בעומס שלי של התוכנות, שרובם הכרחיות. בכל מקרה רציתי לשאול לדעתם בנוגע למפרט הנ"ל, תגידו הכל גם אם אתם חושבים שזאת הטעות הכי גדולה, …
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב גיימינג עבור חבר שלא מבין במפרטים. התקציב הוא 6500₪ ללא מסך / מקלדת / מערכת הפעלה. אין צורך ב-overclocking אני לא מבין גדול, אבל זה כרגע המפרט שהרכבתי עבורו מעבד Intel Core i7 6700 Cache S1151 מאוורר Arctic Freezer 7 pro rev 2 לוח אם ASUS H170 PRO GAMING LGA1151 2x PCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זכרונות Corsair Vengeance LPX 2x8 DDR4 2666Mhz CL16 כרטיס מסך Gigabyte 1070 GTX windforce 8GB GDDR5 דיסק קשיח - Seagate 2TB Barracuda Sata III ST200DM001 כונן SSD עבור מערכת הפעלה - Samsung 850 Pro Series 128gb ספק כוח - SeaSonic 750W active pFC Modular 80+ Gold מארז (תכלס, אין לי מושג מה המארז הנכון …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בשבועיים הקרובים וחשבתי על ה RYZEN 5950 אבל אז נחשפתי לעובדה שבסוף השנה ייצאו מעבדי הדור החדש של AMD. כמובן לדברים האלו אין סוף ותמיד יוצאים דברים חדשים, השאלה היא מכיוון שזו השקעה גדולה למחשב אם זה לא יהיה "פספוס". כמו שציינתי אני צריך מחשב לכן כנראה אני אאלץ לרכוש כעת אבל מנסה עדיין להבין אולי איכשהו כדאי לנסות להסתדר, או שזה סתם התעסקות בשטויות. תודה לעונים.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי לא מזמן את הDELL 5470 באילת (כמובן בהמלצת מספר אנשים כאן בפורום). לאחרונה יצא לי להציץ באיביי ומצאתי מדבקה שהיא מעיין אנטי גלייר: http://www.ebay.com/itm/DELL-Vostro-5470-R5528T-Screen-Protector-GEARMAXX-Anti-Glare-/171279073081?pt=US_Screen_Protectors&hash=item27e1073f39 ועוד משו דומה: http://www.ebay.com/itm/DELL-Vostro-5470-R5528T-Screen-Protector-GEARMAXX-Ultra-Clear-/181361680930?pt=US_Screen_Protectors&hash=item2a39ffa222 ורציתי לדעת, אם אני אשים את זה על הדגם של המסך מגע שקניתי, האם זה לא ישפיע לרעה על המגע? בנוסף, זה יעזור כנגד השתקפויות של פלורסנט וכאלה? מישו ניסה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה) ? משחקים, תכנות, סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Visual studio, Solidworks ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מעוניין במסך איכותי. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? starcraft 2, call of duty, crysis 2 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכ…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן עם לוח אם של microstar או msi מסוג MS-7507 יש שם כניסת PCI express x16 אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שמתאים ללוח האם הישן הזה בתקווה שזה ישפר את צפיית הוידאו דרכו. יש עדיין מקומות לקנות בהם כרטיסי מסך שיתאימו? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם המחשב שלי מתחיל להראות סימני זקנה ודי נמאס לי ממנו, אני מעוניין לקנות אחד חדש, וחשבתי ללכת על מחשב מותג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים העיקריים שלי הם פוטושופ ולייטרום (עריכת תמונות, בלי גרפיקה, מדי פעם פעולות מורכבות בפוטושופ כמו הערמת 30-40 תמונות והרבה ייצוא/ייבוא בין לייטרום לCS) ** מלבד עריכה ישמש המחשב, דרך המדפסת מן הסתם, לסריקת מסמכים (די הרבה) וגם לצפייה בתכנים מקוונים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש …
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד זה +- באותו איזור אז אין בעיה לחרוג קלות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח - 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג, מעט עריכה גרפית\וידאו (על תוכנות של אדובי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי טריפל A למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח ש1080P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל הבנתי שזה לוקח זמן וסבלנות לבחור אחד חדש. אני מתכנן לקנות מחשב ב- 4000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח. המחשב ישמש למשחקים כבדים כמו: Call Of Duty 6, Assassin Creed 1&2 ועוד כאלה שמקווה להשיג. הרוולוציה של המסך הוא 1920*1080 אני מתכוון לשחק בהגדרות בינוניות ואולי גם גבוהות. אין צורך בציוד הקפי (חבר כבר חייב לי ציוד הקפי מהתערבות). המחשב צריך להיות שקט מספיק כדי לא להעיר אף אחד בבית. לא מתוכנן אוברקלוק ואין צורך במערכת הפעלה. חשוב לשמור על מקום לשידרוג(המשחקים פשוט נוצרים ונוצרים). ואני גר בירושלים. (האם עדיף לוח אם + מעבד אינטל או AMD? יתרונות\חסרונות?) בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים רשמתי פה שאני רוצה מחשב, אבל בסוף זה לא קרה, גם כי רציתי לחכות לכרטיסי מסך החדשים וגם מבחינת תקציב (שגדל גם) אני אשמח אם תגידו לו אם המפרט שבניתי טוב זה מה שאני לוקח איתי מהמחשב הישן 4-5 כוננים מגנטים מסך:Dell UltraSharp U2410 ועכשיו לשאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 6600 פלוס מינוס ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית/תכנות , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק לחישובים מדעיים בעבודה תקציב 10000 ש"ח מעבד i7-2600 (למרות התקלה הידועה בצ'יפסט) מסך לפחות 24 אינץ עם פאנל שאינו TN- גרפיקה - אין אפליקציות גרפיות. הדרישה היחידה היא תמיכה בשני מסכים. המחשב יקנה בזיגזג 2000 כולל הרכבה עדכון: מפרט אפשרי: G.Skill Ripjaws-X 2x2GB (4GB) DDR3 1333MHz CL7 - F3-10666CL7D-4GBXH 1 320 ש"ח Intel Core i7 2600 3.4GHz 8MB LGA1155 - TRAY - קירור מצויין למעבד: לא תודה 1 1,440 ש"ח Dell 24" UltraSharp U2410 Monitor IPS 1 2,360 ש"ח ANTEC SOLO Quiet Mini Tower Case - B.STOCK 1 349 ש"ח GIGABYTE GA-H67MA-UD2H (H67) - mATX - 951002 1 638 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 1 170 ש"ח HEC RAPTOR ספק כח 400W כ…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אשמח את עזרתכם: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k חריגה עד אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עריכת אנימציות, עבודה על סרטים ורנדור קבצים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב יחסית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות לאורות , עומד במקום מיועד למחשב מתחת לשולחן 7. האם האם יש צו…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש מפרט שיתאים לשימוש אינטנסיבי במחשב, לצרכי פיתוח, גרפיקה, עבודה משרדית, המון אינטרנט, וצפייה בסרטים. במה אין לי צורך: אין צורך במסך/כ.מסך. אין צורך בדיסק קשיח. אין צורך בכוננים, וגם לא בעכבר/מקלדת. במה כן יש צורך: מעבד, לוח אם, זכרונות, אל פסק חזק ויציב, מארז+ספק. חשוב לציין: אני לא גיימר, ואין לי תכנונים להמהרת המעבד. חשבתי ללכת בכיוון של אינטל core2... נראה לכם שזה הכיוון הנכון? או שמא AMD? לגבי המארז: מאילוצי המבנה הנוכחי של סביבת העבודה, הגובה המקסימלי של המארז צריך להגיע למקסימום של 46 ס"מ (מארז "מידי"), ממש לא חשובים לי כל מני חלונות ותאורות.. אני מעדיף את העיצוב כמה שיותר "קלאסי" ועדין, אך בו בזמן מאוורר היטב ושקט. לגבי לוח האם: חשובה לי יציאת S…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, בקרוב אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ואני צריך לקנות לעצמי לפטופ שיחזיק לי בערך 4 שנות תואר. מטרות המחשב? לימודי מדעי המחשב וכל הנובע מכך, וקצת סרטים . * גודל המסך? אני סגור על 14 מטעמי משקל, 15 כבד מידי ו13 קטן מידי. * רזולוציית המסך? לא ממש חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת כמה שיותר ידידותית לכתיבת קודים (אולי אפשר להשיג מוארת אפילו). * משקל רצוי? הכי קל שאפשר להשתדל להישאר באיזור ה2.2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? דגש ענק לזמן הכי ארוך שניתן להשיג מהמחשב לא פחות מ5 שעות של עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות יציאת HDMI אחת, לפחות 2 של USB, נחמד אם יהיה שם VGA * Bluetooth לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה במהירות 7200…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לחיבור אלחוטי(או קווי. צריך את שניהם. גם כרטיס חוטי וגם אלחוטי) ולכתיבה וקריאת אימיילים. כמובן גם לגלישה רגילה באינטרנט. הוא לא צריך להיות מכונת משחקים. עכשיו העניין של עריכת הוידאו: אמא שלי עובדת על תוכנת פרמייר 6(כן, זו הישנה משנת 2001 לערך). היא עובדת על מחשב נייח. המחשב הזה(הנייח) בעל שני גיגה זכרון ומעבד Intel Core 2 Duo E6600. לוח האם הוא GIGABYTE 965P-DS3 כרטיס המסך(הנפרד) הוא Sapphire RADEON HD 2400 PRO. פרמייר 6 רץ על זה יפה באופן כללי. אני מניח(אני צודק?) שכל מחשב חדש במחיר הזה(3500), יוכל להריץ את פרמייר 6 ללא בעיה. מצד שני, הייתי רוצה שהוא יוכל גם להריץ תוכנות כמו פרמייר פרו 4-5, או אולי אדיוס 6, ללא בעיה. במחשב הנייח ניסיתי את אדיו…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני מעוניינת לקנות מחשב נייד עבור לימודים באוניברסיטה. חשוב לי שהמחשב לא יהיה גדול מידי ויהיה בערך עד גודל 13 אינץ, ושחיי הסוללה שלו יהיו ארוכים במיוחד. התקציב שלי הוא עד 3,500 אבל אפשר גם להגיע לאזור ה4,000. אשמח להמלצות
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי, אז אני רוצה לבנות לעצמי מחשב חדש. עכשיו, הבעיה היא שאני לא יודע אם הרכיבים תואמים אחד לשני או לא. לכן אשמח לעזרה של מומחים או כאלה שמבינים יותר ממני, שיגידו לי אם הם תואמים או לא (לא כולל כרטיס מסך ראם ומערכת הפעלה): מעבד: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=28236&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap מאוורר מארז: http://ksp.co.il/index.php?uin=16019&select= קירור למעבד: http://ksp.co.il/index.php?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=36843&txt_search=מאורר+למעבד&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= לוח אם: http://ksp.co.il/?enter_zap…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. לפני שנתיים בדיוק קניתי לאחי הקטן (11 דאז 13 כיום) מחשב. המחשב משמש משתמשים מרובים (גם אמא ואבא) ולכל אחד מהם משתמש נפרד. זהו המפרט: מעבד: Intel core i3 3220 3.3Ghz 3mb L3 cache s1155 לוח אם: Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, intel H61, DDR3 1600, PCI-E VGA זכרון ראם: G.Skill 4GB DDR3 1333 Mhz PC3-10666 F3-10600CL9S-4GBNT כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 5450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E (לעצמי במקביל קניתי את הi5 הכי חזק והמחשב שלי סוס ) אבל אז הוא רק שיחק באינטרנט ועכשיו הוא כבר משחק NFS וGTA ואם זה היה תלוי בו היה כל היום משחק... הבעיה: המחשב עולה המון זמן והחלפת יוזרים לוקחת לפעמים עד דקה. הפתרון: SSD . הבעיה האמיתית: המחשב לא זז. המשחקים לא סוחבים, וכל …
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום צריך עזרה דחופה בקשר למפרט אודה לכל מי שיעזור ויביע את חוות דעתו עכשיו זה מפרט שקיבלתי מ logicpc ורציתי לדעת לפני שאני קונה אותו אם הוא בסדר ומה אפשר לשפר ומה חייב להעיף עכשיו המחשב בעיקר למשחקים אינטרנט המון הורדות אולי בעתיד OC חשוב שהכרטיס מסך יהיה המילה האחרונה ושהקירור במחשב יהיה שקט ואיכותי עכשיו יום ראשון אני קונה את הטלוויזיה הזאת בע"ה http://halalit.co.il/products/62843 וזה אחת הסיבות שחשוב לי הכרטיס מסך חשוב לי שיראו סוף אני מתלבט גם בגודל בינה לבין ה-42 עכשיו בקשר לכ.קול אם אני מחבר את המחשב למגבר אני צריך להוסיף כ.קול או שזה מיותר בקשר ללוח ראיתי שיצאו לוחות עם 2 כרטיסי רשת זה מאפשר חיבור לרשת בין שני מחשבים. השאלה אם כאשר מחשב א' (הראשי) כבוי מחשב ב'…
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לקראת תחילת הלימודים אני צריכה לרכוש לי מחשב נייד...מאמינה שאני לא צריכה תוכנות מיוחדות ככה שהוא יהיה רק לשימוש של אינטרנט, אופיס, סרטים, פוטושופ ונראה לי שזהו התקציב הוא עד מקסימום 4000 שח מה שחשוב לי שיהיה בו: -שהוא יהיה מהיר (מעבד טוב...) -אני ממש רוצה אחד שיהיה לו מקלדת עם מספרים בצד כי לא נוח לי עם המקלדת הרגילה של הלפטופים ואני אצטרך די הרבה את החלק של המספרים.. הבנתי שרוב המחשבים עם מקלדת כזו הם עם מסך 15.6 אבל אם יש עם מסך קצת קטן יותר זה גם בסדר (אבל לא קטן בהרבה) -מקלדת נוחה -מקלדת מוארת (אבל לא חובה) -סוללה טובה (כמה שאפשר) -לא כבד (עד 2.5 קילו) -מסך טוב (ראיתי שקיימים מחשבים עם מסכי מאט.. האם יש הבדל ממש משמעותי בין רגיל למאט?) -איכות סאונד טוב…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שקיים בשוק (ׁCOD וכו' ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4…
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז זה המפרט שאני הולך לקנות ביום ראשון, ואני כבר דיי משוכנע שסיימתי אותו, אבל עדיף תמיד לשאול מאשר להתבאס אח"כ, אז.. המפרט הוא לאוברקלוק ולמשחקים כבדים, בעקרון ביצועים נטו ;D אז דבר ראשון, המעבד שלי הוא AthlonXP 1700+ B JIUHB DLT3C 0310 שקיבלתי היום יושב כבר כאן לידי, מתגרה בי עד שאני יכניס אותו לסוקט שלו ;D אז הנה שאר המפרט ללא המעבד: ABIT NF7-SL ver 2.0 CORSAIR CMX512-3500C2 / PT WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 Gigabyte GV-R9700 PRO BENQ DVD 1648A MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 CHIEFTEC DX-01BLD ENERMAX EG365P-VE Logitech Internet navigator keyboard- usb/ps2 Thermalright SK-7 + Thermaltake SMART CASE FAN II עכבר יש לי כבר. בעקרון המאר…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-