ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בשבועיים הקרובים וחשבתי על ה RYZEN 5950 אבל אז נחשפתי לעובדה שבסוף השנה ייצאו מעבדי הדור החדש של AMD. כמובן לדברים האלו אין סוף ותמיד יוצאים דברים חדשים, השאלה היא מכיוון שזו השקעה גדולה למחשב אם זה לא יהיה "פספוס". כמו שציינתי אני צריך מחשב לכן כנראה אני אאלץ לרכוש כעת אבל מנסה עדיין להבין אולי איכשהו כדאי לנסות להסתדר, או שזה סתם התעסקות בשטויות. תודה לעונים.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני שואל בשביל חבר שמעוניין לקנות מחשב, הוא נמצא כרגע בארה"ב ולכן למה שראלי ומשתלם להביא משם אשמח אם תתנו קישורים לאמזון, כל השאר מחנויות בארץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל ללא התפשרות גדולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן ב1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט, משחקים פשוטים יחסית (פרו לדוג'), מוזיקה (Ableton) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אבלטון (Ableton) - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: פרו, פיפא, SON…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצתכם למחשב לסטודנט למדעי המחשב לשימושים הבאים: כלי פיתוח - JAVA-ECLIPSE, Visual Studio. אינטרנט - עד 50 טאבים פתוחים. הרצת מכונות וירטואליות. משחקים בסיסיים. התקציב הוא עד 3,500 ש"ח. - קיים כונן קשיח HDD 1TB, ככה שהכונן צריך להיות רק להתקנות למערכת הפעלה ותוכנות (שאר הדברים יועלו על הכונן הקיים). - המפרט הוא ללא מסך. אני מעדיף מפרט פחות חזק אבל יותר אמין. כלומר, שימוש ברכיבים שידוע שמחזיקים מעמד זמן רב יותר. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי שכבר מטפטפים מידי פעם מחשבים עם מעבד Haswell יש לי 3 שאלות 1) ראיתי שיש רק מעבדי U, אולי רק 3 עם מעבד M. האם אמורים גם להגיע מחשבים עם מעבד 4200M בזמן הקרוב? או שלמעבדי M לוקח הרבה יותר זמן להגיע מאשר מעבדי U (שאני לא מבין שום סיבה לכך) 2) האם יש הבדל בצריכת החשמל בין i5-3230M לבין i5-4200U? לפי האתר http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4200M-vs-Intel-Core-i5-3230M צריכת החשבמל שלהם היא שווה. האם זה אומר שאם יהיו שני מחשבים זהים (גם מבחינת סוג הסוללה) זמן העבודה שלהם יהיה שווה? 3) צריך השוואה בין 2 המחשבים מבחינתת ביצועים. אני הולך להריץ עליהם בעיקר תוכנות גרפיות לשרטוט כמו SolidWork, Cad הראשון: http://www.hvr-plus.co.il/Product/64641/Dell-Inspiron-N3537-I7-4500-…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי vista home premium ויש לי בעיה שאין לי bluetooth יש במחשב bluetooth מובנה יש לי דרייבר של bluetooth (התקנתי ידני מהדיסק של המחשב) Bluetooth lpan network adapter בנוסף לא ניתן לבצע עידכון הוא אומר שזה הכי עדכני שיש אבל האיקון(-של ה Bluetooth לייד השעון) מופיע לי כאפור (לא כחול) וגם בתוכנה ניראה שכל האפשרויות לא זמינות בניסיון להעביר קובץ מתקבל "אין ל- Windows אפשרות לאתר התקני Bluetooth. ודא שמתאם Bluetooth מחובר למחשב ומופעל, ושהתקן Bluetooth שברשותך מופעל." אני חושב שהבעיה קשורה לעובדה שאין לי בלוח בקרה אפשרות של Bluetooth איך אני יכול להוסיף אופציה זו
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לא לעבור . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שקלים לפה או לשם כמובן שכן אבל לנסות שלא לעבור . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים רציניים שדורשים מחשב חזק דוגמת Crysis . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, בקרוב אקנה מחשב ואני צריך את עזרתכם בבחירת המפרט. המחשב מיועד לשימושים רגילים אך גם עריכת וידאו של סרטי HD. מאוד חשוב לי שבסופו של דבר, יהיה אפשר לערוך סרטים בצורה חלקה, בלי שהמחשב יתקע מאיזשהי סיבה. בנוסף למפרט ולתקציב הנ"ל, אני קונה את המסך DELL 2311 אם אני זוכר נכון את הדגם. זה מסך בסביבות ה1000 ש"ח והמפרט לא אמור לכלול אותו. מה שחשבתי הוא איזשהו מעבד I5, שמונה ג'יגה זכרון פנימי, הארד דיסק של טרה ודגש על הכרטיס מסך שבטח יעלה עד 1000 ש"ח. כמובן גם לוח שתואם את הדברים הללו. אם מישהו יכול להמליץ על החלקים בצורה ספציפית, זה יהיה מצוין. אם צריך קירור, סוג מסוים של מארז או דברים אחרים, אשמח לשמוע. אני בסופו של דבר רוצה את המחשב עם הביצועים הכי טובים וממש לא מעניין אותי…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב - קודם כל אני רוצה להביע את הערכתי לפורום הנכבד שיש כאן. אני קורא בו הרבה ולומד המון. אז ראשית - תודה גדולה. לגבי המפרט: 1. תקציב מקסימאלי - 4K. א- עדיף לנסות ולחסוך. ב- אם יש צורך בחריגה, אז עד 500 גג. רצוי מאוד מעבד של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA 2. השימוש יהיה לעריכה גראפית ועבודות סאונד, עם דגש על הגראפיות. א- תוכנות - אפטר אפקטס, פרמייר, פוטושופ (כולם CS6), קיובייס וסיבליוס. יהיה שימוש תדיר עד כבד בכל התוכנות. ב- לא מיועד לגיימינג בכלל. ברשותי מסך של "1920x1080 BenQ 22 (אני לא בטוח לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב אבל נראה לי שבינוני.) 3. אין צורך בציוד הקפי בכלל. 4. אין צורך ביציאות סראונד, מספיק יציאת סטריאו מבחינת סאונד. 5. רמת שקט - 6 6…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?חריגה לא מתאפשרת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים ברמה בינונית, תכנות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש אופיס, מתלב, משחקים - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מדובר במסך 22' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? תפקידים ו-FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט מחשב קומפלט כי לא באלי להתחיל להרכיב מחשב אפילו שזה יותר זול אבל בכל זאת אני רוצה להתייעץ מסכימים איתי ש final Fantasy XV זה המשחק עם הגרפיקה הכי גבוהה להיום ? עכשיו מצאתי מחשב ב 5000 שקל מפרט: מעבד:intel i7-6700k 4GHZ QUADE CORE 8MB Cache לוח אם:Asus Z170-p Sata A3 6gb דיסק אסאסדי: kingstone UV400 120GB זיכרון ראם : Kingston 2x8GB DDR4 2133MHZ קירור נוזלי:Corsair Hydro H55 כרטיס מסך: GTX 960 4GB DDR5 דיסק קשיח: Westren Digital Caviar Blue 1TB Sata 2/Sata 3 7200RPM 64mb ספק כוח: Active PFC Crosair 450W VS450 מארז: CoolerMaster 350k עכשיו אשמח ליעוץ לדעתי זה אחלה מחשב לשנים הקרובות ובואו נדבר דוגרי לא…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield, the forest, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תראו, כמו שכבר כתבתי אז זה המפרט ה90% סופי של המחשב... אם לא יהיו בסוף בעיות תקציביות הסטריות (תמיד אני אוכל להוריד את האיכות ממה שלקחתי) אז ככה, המפרט הזה מיועד למשחקים לסרטים ולא כל כך לגרפיקה ולרזולוציה מדהימה רק שיעבוד מהיר, שיחזיק לכמה שנים ושיהיה מספיק טוב זה מה שחשוב מלבד זה- גם להרבה תוכנות ברקע ולעבודות חשוב מאוד שיהיה מהיר...! זה המפרט שלי: http://img289.imageshack.us/img289/9258/computer8zo.png (תמונה - ערכתי את זה שיהיה לכולם נוח) אני רוצה לדעת מה לשפר או לשנות בו בהתאם לצרכים שציינתי... בכללי, ממה שאני יודע - לא כדאי ללכת על אינטל מהמון סיבות השאלה היא - אם כדאי ללכת על AMD למרות שהזיכרון הוא רק SDRAM וDDR ולא DDR2? והמהירויות של כרטיסי הזיכרון היא רק עד 400 …
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz לוח אם: DFI LP DK P45-T2RS PLUS זיכרון: G.Skill DDR2 2X2048MB 1000MHZ CL 5-5-5-15 דיסק קשיח: WDC WD5000AAKS-00A7B2 500GB כרטיס מסך: Club 3D ATI Radeon HD 4870X2 2048MB DDR5 PCle מארז: ANTEC NINE HUNDRED ספק: HPU 680W, לא יודע דגם מדויק. קירור: 2 מאווררים גדולים + 2 בינוניים פלוס בתוך המארז. קירור למעבד: thermaltake ultra 120 EXTREME 775 הכרטיס מסך עלה לי המון בזמנו, היה מספר 1 בשוק, קניתי הכל לפני כ-4 שנים... אז כמה …
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אפשר לחרוג במידת הצורך. (עד 500ש"ח) מחשב למסחר נטו, ללא משחקים, המרות או וידאו. מחשב אמור לעבוד 24 שעות ביממה. מארז מקורר (?). אמור להריץ 2-3 תוכנות במקביל שקשורות לבורסה שהעיקרית (והכבדה) ביניהם היא BIZPORTAL TERMINAL. לפיכך המחשב צריך גם להיות מחובר ל- 2-3 מסכים (אין צורך במסכים) חשיבות הרעש לא קריטית (6/10). צריך לכלול גם מערכת הפעלה + עכבר ומקלדת +צורב. איחסון לא צריך להיות גדול 500GB יספיק. לא מתוכנן אוברקלוקינג. תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לצורך MULTI-TSKING בתקציב של 5K. יש ברשותי מארז למחשב, צורב DVD כך שהם אינם נכללים בתקציב ומערכת הפעלה. כמו כן, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בנפרד מהתקציב. בניתי את המפרט הזה (שכולל כרטיס מסך) ואשמח לקבל חוות דעת עליו: המארז שברשותי הוא ORIGEN S21T. מעבד: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray קירור למעבד: Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-UP4 TH LGA1155 Core i3/i5/i7, Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, 2xThunderbolt זיכרון: Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כרטיס מסך: GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 כונן …
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, חברי הפורום! אני מחפש לקנות לפטופ, וניתקלתי בדגם הנ"ל בזמן ששוטטתי באינטרנט ואומרים שהוא מומלץ מאד! אני אקנה את גרסת ה-6 תאים (כך שזמן הסוללה לא יהיה בעייתי!) (אני קונה בארה"ב) השימושים שלי יהיו : 1. Office ו - Open Office 2. אינטרנט 3. משחקים פשוטים (Red Alert 2 ו- Defcon) 4. סרטים ב - DIVX 5. צפייה בתכנים של של 720p (אם צריך, ישנה אפשרות לקנות coreavc) שאלות : 1. איך הוא יתפקד בשימושים הנ"ל? 2. האם נוח לסחוב אותו בתיק? 3. האם גודל המסך מגביל אותכם בצורה כלשהי? 4. האם גודל המקלדת או הtrackpad מגביל אותכם בצורה כלשהי? 5. איך הקליטה של האינטרנט האלחוטי? 6. האם מומלץ להגדיל את ה ram? 7. האם צריך לקנות לו dvd drive חיצוני? האם ישנן אלטרנטיבות ראויות …
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא משהו דרסטי אפשרי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,משחקים כמו פיפא 18 ו gta לפעמים,אפשרות לעריכת מוזיקה שאעשה בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכות בצורה מזדמנת ובאופן חובבני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שציינתי באופן מזדמן ושתהיה לי את האפשרות לשחק במשחק…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, בשעה טוב, סוף סוף... אני קונה מחשב חדש (אחרי 6 שנים של PIII 600) הנה המפרט שבניתי לקח לי דיי הרבה זמן לבנות אותו כי חקרתי על כל רכיב וקראתי ביקורת.. ומיותר לציין שהייתי כפוף לתקציב...אז לא הייתי יכול להפרע יותר מידיי המחשב לא יהיה רק למשחקים גם לסרטים ולגלישה ול word בקיצור לקצת מכל דבר... Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Tray 1042 Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 / 16 dba 255 GIGABYTE GA-8I955X Royal 1295 Thermaltake Kandalf VA9000SWA Silver 1170 OCZ 1024MB (512x2) DDR2 533MHz Value Pro 4-4-4-8 DIMM Unbuffer 655 Western Digital 160 GB SATA II 8 MB Buffer 469 NEC ND 4550A 290 Mitsumi 1.44 36 eVGA 6800 GS 256mb/ 256 bit / 425…
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, תיכנות ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן: Unity3D, After Effects, VMware Workstation (2 VM's at once) תדיר: Photoshop, Visual Studio 2008 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Skyrim, Syndicate, Diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים ש…
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני יכול לקנות מחשב TABLET PC בחו"ל עד סוף אוגוסט (אח שלי שוהה שם), הבנתי שצריכה לצאת פלטפורה חדשה של אינטל בקרוב ורציתי לשמוע עליה מידע ואיזהשהיא מסגרת זמנים (אם היא בכלל אקטואלית...) תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למפרט שיש לי היום: e8400 @ 3.7GHz gigabyte ga-ep43t-ud3l Kingsotne ddr3 8GB 1333MHz HD 6870 Intel 128GB SSD Antec 600W אני מעוניין להחליף לוח אם ומעבד. יהיה OC. מהי האופציה המשתלמת ביותר היום? תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן 3-4 שנים בעל המפרט הבא: לוח אם: Intel Silver Reef מעבד: Pentium 4 , 2.4MHz 2 זכרונות 256 כ"א DDR 2 HD בסך כולל של 160MB כונן DVD וצורב DVD השימוש שלי במחשב הוא בעיקר אינטרנט, משרדי וטיפול בקבצי מוזיקה ווידאו כגון המרות, הדבקת כתוביות, וכד'. לאחרונה, התגלתה בעיה בלוח האם. האם כדאי לשדרג את המחשב הנ"ל ואם כן, מה לרכוש מלבד לוח אם? או שכדאי לרכוש חדש ? (חוץ מהכוננים שהם חדשים, האם יש משהו נוסף בעל ערך במחשב הנוכחי?) אני בעל ידע במחשבים של משתמש רגיל ומממוצע ....... אנא להתחשב בכך בתשובות............. : תודה על עזרתכם
-
- 58 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
. 1.מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין בזה ולא ממש משנה לי כמה העיקר שהכל יהיה כלולל ביחד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך לקבל מהעבודה את המעבד, אז שהמפרט לא יכלול את המעבד. יכול להיות שיש גם i5 2600k? ואם כן הוא יתאים למפרט של 2500k? תודה רבה מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל כמובן שלא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , להשתדל מאד שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית-פוטושופ ופלאש, לא תלת מימד, ומדי פעם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלאש פוטושופ וגם אפטר אפקט, באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Bat…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-