ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
אהלן, במחשב חשוב שיהיה הרבה מקום - עדיפות ל500GB, מעבד חזק וזיכרונות ולוח חזקים וכו התקנים כגון קורא כרטיסי זיכרון, כניסת SATA חיצונית וריבוי USB. אין צורך בכרטיס קול - יהיה חיצוני. שימוש עיקרי במחשב - תוכנת Serato live sl3 תודה !
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=699316 אין לי מושג מה כל הקטע של כרטיס טלוויזיה וכל זה אני רק רוצה מחשב מהיר שלא ייתקע לא מתוכנן OC המשחק הכי כבד שאני הולך לשחק (אני חושב) זה WarCraft III או GunBound, לא יודע איזה מבינהם דורש גרפיקה יותר טובה אבל אלה לא משחקים עם גרפקה כבדה... אני מוסיף את ה149 לדיסק קשיח 160 ג'יגה לשדרג עוד משהו? או שבכלל לא לקחת? לי זה דווקא נראה דיי טוב Pentium 300A Pentium III 800MHx or higher 64MB 64MB+ i740 (with 3D accelerator support) Any 3D-accelerated card 8M+, DirectX8.0 support required Over 8MB+, DirectX 8.0 or higher version required. 98 or higher 98 or higher 5.5 or higher 5.5 or higher אלו הדרישות מינימום…
-
- 43 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אבא של ידידה שלי חוזר מארה"ב בעוד פחות מחודש, ואני חייב לקנות אולטרה בוק חדש בדחיפות. רציתי לשאול - מה דעתכם על הדיל הבא: http://www.bestbuy.com/site/ideapad-yoga-2-pro-ultrabook-convertible-13-3-touch-screen-laptop-4gb-memory/1817272.p?id=1219065402127&skuId=1817272&st=yoga%202&cp=1&lp=1 אני סטודנט להנדסה - מחפש נייד קליל, לשימוש כללי (לימודים, צפייה בסרטי HD, גלישה וכדומה). האם משתלם? ואילו לא, על איזה מחשב הייתם ממליצים? ה-ATIV 9 Plus פשוט יקר מדי. חשוב לציין שאני מחפש מחשב עם backlit keyboard.. חשוב לי נורא. מעדיף גם מעבדי Haswell וFHD. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. פוסט חדש,תקציב חדש ,דרישות חדשות. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים,גלישה,התחברות למחשב מרוחק לצורך עבודה . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים +גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבועות האחרונים אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי שאמורה להתחיל ללמוד שנה א' באוניברסיטה בשנה הבאה. לאחר חיפושים רבים התמקדתי על שני דגמים ספציפיים של לנובו: Lenovo IdeaPad S310 Lenovo ThinkPad Edge E330 ההבדלים בינהם (מבחינת המעבד וכרטיס מסך ייעודי) ידועים לי אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום ביקורת על הS310.(כל מה שאני מצליח למצוא הוא ביקורות על הU310). לסיכום, על מה מבינהם הייתם ממליצים? מישהו יכול למצוא לי ביקורת על הS310 איפשהו? מישהו יודע מהם חיי הסוללה של הS310? והנה השאלון, למקרה שתוכלו למצוא משהו אחר טוב יותר: התקציב עומד על עד 3500 שקלים, אבל הצלחתי למצוא באיזור של ה3200 הרבה טובים.המחשב עומד להיקנות בארץ. עדיף קנייה של המחשב בחנות אמינה ולא בחצי חינם. חש…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצות למפרט למחשב סלוני, הצרכים מהמחשב: * הרצת סרטים, כולל 1080p. * חיבור לרסיבר (תמיכה לפחות ב-5.1 ערוצים). * אופציה לשמש כשרת קבצים בין המחשבים והמכשירים הניידים בבית (גיבוי/סנכרון באמצעות WIFI ו-BT). * צריכת חשמל נמוכה ביותר. * שקט! הכוונה היא להתקין גרסת לינוקס + boxee. תודה על העזרה,
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למשחקים כבדים ב6K. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים ויצירת מוסיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים כבדים החדשים של היום וכאלה שיצאו בעתיד * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כן כלול במפרט בFHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?החדשים והחשים שיצאו כמו COD7 …
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהבתי את המפרט השני בקישור הזה http://hwzone.co.il/specslist/view/108/ אבל הייתי רוצה להתאים אותו יותר לסטטוס של גרפיקאית חובבת ולאו דווקא גרפיקאית על... לדוגמא - למצוא כרטיס גרפי במחיר יותר נמוך לשימוש בפוטושופ (C3) וגם מתאים לויסטה. בנוסף רוצה להוסיף מסך - 19 אינצ', רוצה כרטיס הרחבה ליציאות USB מקדימה (לפחות עוד 6 יציאות כאלה) וגם לעוד 2-4 יציאות FIREWIRE. אה - גם עכבר ומקלדת מומלצים אם יש. לא רוצה להתפשר בנושא ה- 4 ג'יגה זכרון ובנושא המעבד המוצעים במפרט הנ"ל. רוצה אבל לדעת אם יש לוחות אם שיכולים לתמוך ביותר מ- 4 ג'יגה זכרון. שימושים נוספים למחשב - הורדות מהאינטרנט (סרטים, מוסיקה וכד') וצפיה, האזנה למוזיקה וגם מעט שימושים משרדיים. הקצבנו לנו עד 10,000 ש"ח לכל זה אבל כמו…
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיצליח להריץ משחקים רציניים בצורה טובה, אבל לא צריך להשתגע. (במובן של לא צריך איזה CROSSFIRE\SLI, מספיק כרטיס מסך אחד) בין עוד שימושים זה עבודה באינטרנט, צפייה בסרטים באיכות 1080P, עריכה רצינית וארוכה בפוטושופ ועריכות וידאו וסאונד קלות, וגם הכל בו זמנית (מה לעשות אני אוהב multitasking ). התקציב הוא 6000 ש"ח, 7000 בלחץ. מעבד שייחשב לחזק עוד שנים ארוכות. של אינטל, עדיף מהדור הכי חדש (אין לי מושג מה הדור הנוכחי,אז תסלחו לי) זיכרון של 4 ג'יגה לפחות, ושיהיה מהיר. עדיף אפילו יותר מ4. דיסקשיח אפשר להגיע ל 1TB, לא צריך יותר. גם 500GB זה בסדר. גם אולי קורא כרטיסי זיכרון מובנה עם תמיכה ב MicroSD. (לא חייב אבל יהיה נחמד) כרטיס קול אפשר מובנה,אבל אם יש איזה חי…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לגלישה, עבודה עם אופיס מוזיקה ומעט מאוד עבור משחקים, לא משהו כבד.. מסך בגודל 22 אינץ'.. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ואלקטרוניקה באוניברסיטה העברית. כרגע עדיין אין לי מפרט מסוים בראש, תקציב, וכמעט כל פרט שיכול לעזור לי להעלות בקשה מעט יותר רלוונטית. אשמח לקבל המלצות לגבי פרמטרים על המחשב (כגון גודל מסך, משקל, מעבד וכו') אשר יוכלו להכווין אותי יותר לכיוון מה שאני צריך. מה שהצלחתי לגלות בינתיים זה שרצוי מחשב קל ולא גדול מידי, חזק (להרצת סקריפטים מורכבים) ובהמשך גם שיוכל להריץ לינוקס בצורה טובה. אם מישהו בוגר התואר, או תואר בסגנון אשמח מאוד לעזרה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמה שיותר זול יותר טוב. לא כולל: מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר, צורב DVD, צורב, כונן CD, כונן FLOPPY. בקיצור: מעבד לוח אם כרטיס מסך מארז ספק כוח דיסק קשיח זיכרון (עד 4500 ש"ח) אני רוצה להפעיל על המחשב משחקים חזקים שדורשים מחשב חזק (ל-3 שנים פחות או יותר). תודה רבה מראש.
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ותודה רבה לעונים, אני בשלבים לפני רכישת מחשב ייעודי לעריכת וידיאו מקצועית לפני כמה שבועות פתחתי דיון דומה שכבר לא רלוונטי, אז מתנצל מראש על הדיון הנוסף 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף, אבל גמיש עבור איכות 2. מה שימושי המחשב עריכת וידיאו בעיקר. תוכנות premiere, davinci resolve, after effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אני מתכוון להעביר 2 כוננים למחשב החדש, ssd 860 evo+ssd 960 evo 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא יהיה רועש מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'…
-
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הי, יש לי לנובו G580. קבוע במקומו. האם זה מזיק לסוללה להיות בטעינה כל הזמן? או שאין בעיה? -הוצאתי את הסוללה. עדיף כבר ככה וזהו לא? האם יכול להגרם נזק לסוללה עקב זה שלא יעשה בה שימוש זמן רב, אפילו מס' חודשים? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אלא אם כן השיפור שהוא מביא משמעותי ועד 1000-500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : For Honor , BF1 , Dishonored 2 , Mass Effect :Andromeda , Witcher 3 , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע עם מסך "23 1920x1080 א…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה להביא מחשב נייד לתכנות מארה"ב.. מצאתי את המחשב הזה אבל הבעיה שהוא refurbished אבל המחיר ממש טוב. אשמח לעזרתכם. http://www.bestbuy.com/site/lenovo-geek-squad-certified-refurbished-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-256gb-ssd-silver/7017037.p?id=1219247175640&skuId=7017037 ויש גם את האופציה הזאת: http://www.amazon.com/X555LA-inches-Laptop-Intel-500GB/dp/B00YR6BME6/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1440447928&sr=1-2&refinements=p_n_condition-type%3A2224371011%2Cp_89%3AAsus%7CLenovo%7CAcer%7CHP%7CDell%7CMSI%2Cp_n_feature_thirteen_browse-bin%3A9521913011%7C9521914011%7C9521915011%2Cp_72%3A1248880011%2Cp_n_feature_sixteen_browse-bin%3A…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
ניסיתי לקצץ כמה שאפשר אבל זה מה שיצא: מעבד - מעבד - AMD ATHLON XP 1800 + FAN - 557 ש"ח לוח אם - EPOX 8K5A2N KT333 - 634 ש"ח זיכרון - Micron 256MB PC266 DDR - 411 ש"ח כונן קשיח - Maxtor 60GB 7200RPM - 570 ש"ח כרטיס מסך - Triplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR - 1037 ש"ח כרטיס קול - Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 - 253 ש"ח צורב - LG 32x10x40 retai - 348 ש"ח כונן דיסקטים - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 - 69 ש"ח מארז - TASK CASE - 6688 - 273 ש"ח ספק - Tsunami 350 Watt - 131 ש"ח קירור מעבד - Thermaltake VOLCANO 6CU - 87 ש"ח סה"כ = 4400 ד"א - משהו יודע אם המארז הזה מגיע אם ספק? תודה! ;D
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המעבדים הישנים של AMD? לאיזה מעבדים של אינטל הם מקבילים?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאל?10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשרי לחסוך... אם הביצועים קטנים ולא רלוונטים (רק לידיעה המחשב ישאר ללא שידרוג לפחות 3 שנים) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים חדשים כמו BF4 Watch dogs GTA וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות ללא פ…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לקנייה באילת עם הדברים הבאים: מסך 15.6 אינצ' 500 SSD או 256SSD פלוס טרה. (גמיש אבל זה הגדלים המינימאליים) עדיפות לASUS. שימוש: שימוש ביתי לא למשחקים. חשוב מסך טוב וכרטיס רשת טוב. (שאיכות המסך תהיה טובה לסרטים. יראו הרבה סרטים אז גם שאיכות השמע תהיה טובה מבלי חיבור רמקולים חיצוניים) i5 מינימום. כולל וינדוס. כרטיס מסך פנימי. לא כבד. משקל פה גם חשוב בטריה גם חשוב. (זמן ללא טעינה) אין לי פה מחיר מקסימאלי. אבל הוא לא נועד לתוכנות כבדות ומשחקים אלא שימושים ביתיים נטו. אז מניח מקסימום סביבות 4. אשמח להמלצות.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שבא עם 16GB זכרון (RAM), או ניתן להרחיב כבר בחנות. אני לא רוצה לקנות זכרונות לחוד ולהרחיב... פשוט לא רוצה להתעסק עם זה. ואני חייב שהמחשב יהיה פחות מ1.5 קילו (בערך 3.3 פאונד) משום מה נורא קשה לחפש ולמצוא מחשב לפי מקסימום זכרון! בדקתי באתרים של חברות גדולות, לנובו, אסוס, HP, ועוד כמה. באף אחת מהן לא היה מנגנון סביר לחיפוש מחשב לפי זכרון מקסימום (אם בכלל היה מנגנון חיפוש) לאף אחת מהן לא היה מנגנון "צור קשר" או התייעצות עם איש מכירות! אני כבר יומיים מנסה להשיג את HP, בטלפון(!!!) כאילו שאנחנו בשנת 1995, וכל פעם מעבירים אותי למחלקה אחרת כאילו שאנחנו במס הכנסה, ולא חברה שרוצה להתפרנס. אודה לכם אם תמליצו על חנות (פיזית או אינטרנטית, בארץ או בחו"ל) שמוכרת ושולח…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב חדש לצרכי עבודה עם קבצי אקסל רבים וכבדים, Udemy, הרבה דפי אינטרנט פתוחים במקביל וכן הרצת קוד בשפות שונות - VBA, Python. לצורך אינדיקציה מחשב שברשותי משנת 2013 אינו עומד כלכך בעומס - (ASUS, 8GB RAM, intel i5, ssd for OS). אני מתלבט בין כמה מחשבים של Dell - מפרטים מצורפים בקובץ נפרד. בנוסף רציתי לשאול כמה דברים: 1. עד כמה חשובה מהירות הזכרון - למשל 1.8GHZ לעומת 2.4GHZ? 2. האם יש הבדל מהותי בין מעבדי אינטל i7 דור 7 ודור 8? 3. האם שווה לחכות למעבדי i9? תודה רבה לעונים! עמית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,500 ש"ח חריגה של 500 ש"ח 2. …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תנו תגובות אם משהו מציק לכם ... MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 380 Watt מנהלים אני מבקש לא למחוק .. שיניתי לגמרי את המפרט ואני רוצה דעות אחרונות לפי שאני מזמין .. תודה :saint:
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אשמח את עזרתכם: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k חריגה עד אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , עריכת אנימציות, עבודה על סרטים ורנדור קבצים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב יחסית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות לאורות , עומד במקום מיועד למחשב מתחת לשולחן 7. האם האם יש צו…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! בהמשך לנושא שפתחתי פה: http://hwzone.co.il/community/threads/538327-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%913-5k-%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92#.UrSjytJdXng idanmal בנה לי את המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/jvusa1wy/1 לגבי המפרט אני ממש מרוצה אבל אני לא סגור על המארז ואני מחפש משהו שאני יותר יאהב. לכן אני צריך שתעזרו לי לבחור מארז שיתאים לשאר המפרט ושיתאים למה שאני מחפש. הדבר העיקרי במארז הזה הוא שהוא לא יהיה יותר ארוך מ47 ס"מ (מקסימום 48) וכמובן יתאים לשאר המפרט. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-