ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אני משדרג את המפרט הקיים שלי כך לא אצטרך: -צורב - ואני משחק ברזולוצית HD בטלויזיה כך שאתם תחליטו אם צריך לשדרך את הכרטיס מסך לגבי קשיח אשמח לדיסק 2TB X 2 אני רוצה שהם יגבו אחד את השני..האם יש אפשרות לבקש מהחנות שיעשו לי רייד בהרכבה? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מעבד+לוח אם+כרטיס מסך בינתיים יש לי שני אופציות AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Winchester DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D HIS X850XT DVI VIVO 256MB PCIe או AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Winchester DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI וריאציות נוספות/הצעות/רעיונות הכל יתקבל בברכה
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב? פיתוח ומשחקים BF4 CRYSIS וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב , כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא דברים הכרחים במפרט: 1. 2 טרה לפחות (רצוי 3 עם עדיפות לWD) 2. 16 ג'יגה זכרון 3. כרטיס מסך של NVIDIA בלבד 4. SSD במחיר סמלי יכול להיות ממש נחמד עד כה אני דיי סגור על המעבד והלוח אם. אני מודע לכך שהלוח לא מא…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני כבר יומיים עוקב אחר נושאי הפורום השונים שהועלו בפורום הנפלא הזה לאחרונה ורציתי לתת מילה טובה לאנשים שיודעים ורוצים לעזור מכל הלב. המשיכו כך... אם ניתן אשמח לקבל גם עזרה בנוגע למחשב נייד שאני מחפש כבר חודש. שמי חיים ואני מוכר עצמאי באנטרנט של מוצרים תעשייתיים לחו"ל. אני מחפש מחשב נייד ונוח ביותר ושלא אצטרך לאמץ את העיניים שלי יותר מדי. העבודה שלי על המחשב תהיה רק באינטרנט, אופיס וקצת פוטושופ, אך ארצה להשקיע במחשב שגם ייראה טוב, דגם חדש יחסית ו... מסך טוב וגדול אם אפשר(14" ומעלה) עם רזולוצייה טובה סוללה רצינית+טעינה מהירה כרטיס מסך בינוני ומעלה מעבד טוב משקל ממוצע של 2KG כמובן מערכת הפעלה נוחה חשובה לי מאד האחריות לתקופה ארוכה, לכן אקנה רק בארץ ולא אתנגד לפינו…
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה בבקשה מפרט עד 7,000 שקל לאוברקלוק. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן שטרות 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, אוברקלוק כבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? NOPE 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?צורב DVD, מקדלת,עכבר,מסך,פלופי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף שהמעבד יהיהA64 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה יפה, לא יותר מידי תשאירו לי מקום למודינג, שקט - לא חייב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה…
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב,יש לו מסך וCD.מה שאני חשבתי זה: לוח אם nForce 2 של Chaintec זכרון 256MB PC3200 הרדיסק 80GB 7200 של מקסטור בגרסה הרגילה צורב לייטאון ומעבד XP 1700/1800 עם מארז,מקלדת ועכבר ג'נריים ההתלבטות הרצינית היא בעניין כרטיס המסך. כרגע האופציות הן Radeon 8500/9100 Radeon 9000Pro Radeon 9200 Geforce 3 Ti 200 Geforce 5200 בתודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=915408 מטרות שימוש: 1. והכי חשוב! שישרוד 3-4 שנים. 2. אופיס. 3. JMP 4. צפייה ישירה 5. קודי אני יכול לרכוש את המחשב הזה עם ווינדוס 10 DG7 ב2000 שקלים. האם כדאי?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שקיים בשוק (ׁCOD וכו' ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4…
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי! חבר שלי ביקש ממני שאני אתן לו המלצה למפרט ב5000 ש"ח ללא מסך וכונן 1.44 שאותם הוא מעביר מהמחשב הישן. הנה מה שחשבתי עליו: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4929 NEC ND-3500A 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 389.00 ¤ 1 389 ¤ 1 4209 AMD Athlon 64 2800 BOX CPU 905.79 ¤ 1 905.79 ¤ 2 851 Toshiba TSST SD-M1912 16/48 Bulk DVD-ROM 160.00 ¤ 1 160 ¤ 3 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 390.00 ¤ 1 390 ¤ 4 5468 Gigaybyte GA-K8VM800M KT800 520.98 ¤ 1 520.98 ¤ 5 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 495.14 ¤ 1 495.14 ¤ 6 2511 Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply 337.45 ¤ 1 337.45 ¤ 7 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 8 4913 Albatron Geforc…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי לאבי היקר נמאס מהלפטופ שיש לו והוא עכשיו רוצה לפטופ מהיר, עם מספיק נפח (נראה לי שבישבילו 80GB יספיקו) ושיהיה יחסית קל ונוח.... כמו שהכותרת אומרת (???) בתקציב הוא עד 2300 דולר (משו כמו 10500 ש"ח)... למשל מה אתם אומרים על הלפטופ הזה של SONY? http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=VGNTX750P%2fB&Dept=computers&CategoryName=cpu_VAIONotebookComputers_TXSeries תודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי מתחיל להראות סימני זקנה ודי נמאס לי ממנו, אני מעוניין לקנות אחד חדש, וחשבתי ללכת על מחשב מותג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים העיקריים שלי הם פוטושופ ולייטרום (עריכת תמונות, בלי גרפיקה, מדי פעם פעולות מורכבות בפוטושופ כמו הערמת 30-40 תמונות והרבה ייצוא/ייבוא בין לייטרום לCS) ** מלבד עריכה ישמש המחשב, דרך המדפסת מן הסתם, לסריקת מסמכים (די הרבה) וגם לצפייה בתכנים מקוונים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש …
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תרכיבו בבקשה.. תודה אם אפשר אז 2 מפרטים. אחד מבוסס amd ואחד מבוסס pentium.
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להשתדרג במחשב, אני מוכן להשקיע סביבות ה4000-5000 שקל = 1000 יורו = 1300$ פלוס מינוס..... אין בעייה להתגמש אם אני אמצע איזה מציאה...... מה שכן אני גר בחול וטס הרבה אז יש לי גישה כמעט תמידית לחנויות בארה''ב ובאירופה (אני מניח שבארה''ב הכי כדאי) * מטרות המחשב: לרוב עבודות משרדיות, הרבה צפיה בסדרות וסרטים באיכות 720P לפחות, משחקים קלים * גודל המסך: אני רגיל למסך 15.6 ונוח לי.... האם חשוב מסך מבריק או מט? = לא חשוב אבל אני רגיל למבריק ומסתדר איתו * רזולוציית המסך: לא מבין גדול כל כך אבל חדות גבוהה זה טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת הכוללת numpad נפרד ולא כחלק מהאותיות. * משקל רצוי: כמה שפחות כמובן עדיף אני בחור חסון אבל לא הכי אידיאלי לי להסתובב…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, OFFICE, אינטרנט. * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מגע-מבריק. * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? -- * משקל רצוי? כמה שיותר קל. רצוי בסביבות ה- 1.5-1.6 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר שיחזיק ליום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD- עדיף שיהיה בעל נפח של 256 ג'יגה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,300 - רצוי שיהיה קרוב יותר ל 2,300, לפי תמורה למחיר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש של סטודנט 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מניח שנדרש ווינדוס 10או 8 או 7 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע-שבועיים קרובים 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך לפחות 4 ג'יגה ראם, אם יהיה איטי אולי ארצה לשדרג ל 8 …
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחר מספר התלבטויות החלטתי שאני מעוניין במחשב הזה. הבעיה כמובן שבארצינו המחירים פשוט לא שפויים, ובבדיקה בזאפ יש די מעט חנויות שמופיעות שמוכרות את המחשב והמחירים שהחנות מבקשת לעומת המחיר באתר הרשמי של HP בארה"ב (כ-1050 דולר)... איך נאמר.. שהחנויות בישראל יחפשו אותי בסיבוב כי אין שום סיכוי שאני אתן לחנות כזאת או אחרת להתעשר על חשבוני. והשאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש בכל זאת חנות כשהי בארץ שלא מופיעה בזאפ ושהיא אמינה ואתם יודעים שהיא מוכרת את ה ENVY במחיר שפוי שקרוב כמה שניתן למחיר שלו בארה"ב? עדיין הייתי מעדיף אופציה זו גם בגלל האחריות וגם בגלל המקשים בעברית (שזה פחות קריטי אבל עדיין הייתי מעדיף) 2. במידה והתשובה לשאלה הראשונה היא "לא". מה האפשרויות שלי? האם כדאי לי לקנות את…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הביאו לי מפרט שמסתדר לי עם התקציב ורציתי לראות מה דעתכם..... השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו COD,באטלפילד 3,אססין קריד, ואני רוצה שיעבדו על האיכות הכי גבוהה. כמו כן אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר שמתחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI ככה שאני אשמע מהרמקולים 5.1 של המערכת קולנוע ביתית ולפי מה שהבנתי אני לא אצטרך כרטיס קול מיוחד או משהו.... וכמובן צפייה בתכני Full HD. אמממ וזהו, אז הינה המפרט תגידו לי מה אתם חושבים? מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC …
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם. אשמח להיעזר בפורום על מנת לקבל המלצה למחשב נייד ללימודים של אישתי. היא סטודנטית להנדסה שתשתמש במחשב בעיקר לאינטרנט, ומסמכי PDF ואופיס. מכיוון שחשוב לה מאוד שיהיה דק וקל, חשבתי על 13.3 אינץ'. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למסך מט * רזולוציית המסך? לא יודע אם יש חשיבות מיוחדת לרזולוציה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? בעדיפות פחות מ- 1.6 ק"ג (כולל סוללה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8 שעות של עבודה יהיה מצויין, 6 שעות יהיה סביר ופחות מזה כבר פחות רצוי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA , HDMI * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD אך לא חו…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב שלי הוא ברעיון באזור ה-3000 ש"ח אבל כבר יש לי SSD ו-HDD ככה שהייתי אומר שהמקסימום הוא 2500 ש"ח ואם אפשר להוריד טיפה בלי לפגוע אז זה גם יתקבל בברכה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כבד, המון לשוניות אינטרנט, צפיה אונליין בספורט באיכות HD וצפיה בסרטי HD (פה ושם עריכת קבצי אודיו ע"י תוכנת Audacity) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, הוזמנו מאמזון הרכיבים הבאים Seagate 3TB BarraCuda SATA 6Gb/s 64MB Ca…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של לא יותר מ-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA 2, SKYRIM, BATMAN ARKHAM CITY, ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024*1280 אולם בעתיד צפוי שדרוג רציני של המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
HP מחייה את מותג ה-Omen ומצטרפת רשמית לטרנד החם של ניידי גיימינג אשר שומרים על מימדים קומפקטיים ועל שיק ועיצוב סולידי. איך הנייד החדש שלה מתמודד מול המתחרים החזקים בקטגוריה? הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/hp-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%95%d7%92-%d7%94-omen-%d7%a2%d7%9d-%d7%9c%d7%a4%d7%98%d7%95%d7%a4-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e/
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, במחשב חשוב שיהיה הרבה מקום - עדיפות ל500GB, מעבד חזק וזיכרונות ולוח חזקים וכו התקנים כגון קורא כרטיסי זיכרון, כניסת SATA חיצונית וריבוי USB. אין צורך בכרטיס קול - יהיה חיצוני. שימוש עיקרי במחשב - תוכנת Serato live sl3 תודה !
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה מפרט סופי שאני קונה מחר! שניתי כמה דברים! תגידו עם יש כאן משהו לא טוב והמסך הזה הוא טוב יתר טוב מי F700P ברבה/בכצת? מעבד- AMD 2500+ B לוח- ABIT NF7-SL זיכרון- OCZ 512 PC 3200 premier seriis כונן קשיח-MAXTOR 80GB SATA 8M כרטיס מסך-ATI R9800P 256 biit 128MB מארז- CI 6a19 (hec) צורב DVD- NEC ND-2500A כונן דיסקטים-של SONY רמקולים-ATP3 2.1 עכבר-MX 500 מסך-VIEWSONIC P70F
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לגלישה, עבודה עם אופיס מוזיקה ומעט מאוד עבור משחקים, לא משהו כבד.. מסך בגודל 22 אינץ'.. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב למשחקים, אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-