ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
לא מצאתי לא ב ZAP ולא באמזון. נשארו כאלה חדשים בכלל ? או לחילופין SSD - הם שווי מהירות ל 7200 או ל 5400 ? אמור להיכנס לתוך X31 של IBM ... תודה (הגודל לא קריטי. (30GB ומעלה יהיה בסדר גמור)
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שוב שלום, לפני חודש בערך קיבלתי מפרט מפה, הוא היה מיועד לרכישה באילת אבל זה לא הסתדר אז חיכיתי קצת ועכשיו אני אקנה במחיר רגיל, נתחיל עם הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הגעתי ל4300 שזה בסדר 2. מה שימושי המחשב: משחקים, פיתוח תוכנה בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 באטמן הבא וכ'ו מסך 21 רחב (לא FHD אבל אולי בעתיד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה- בינוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-5 אני תמיד אכבה אותו בלילה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שימו לב, נבנה בKSP. בסוף יש כונן קשיח שהייתי רוצה אבל בסוף לא לוקח אותו: CPU: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://ark.intel.com/products/52210/Intel-Core-i5-2500K-Processor-(6M-Cache-3_30-GHz) Warranty 3 years * 995.0 ksp 1010 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ CPU Cooler: Scythe Mine 2 CPU Cooler http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mine-2.html * 195 KSP ------------------------------------------------------------------------------------------…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! אני אשמח לקבל המלצה למחשב נייד בתקציב של עד כ-7,000 ש"ח. קודם כל, אני רוצה שהמחשב יראה מאוד טוב ואמין (חברה מוכרת). כלומר, שיהיה בצבע שחור מבריק (Piano), לא כבד מדי (פחות מ-3 ק"ג), ולא מגושם. גודל מסך רצוי: "14.1 או "15.4. מעבד: Intel Core 2 Dou (רצוי T5600 או T7400). זיכרון: 2GB ב-Dual Channel (לפחות 667MHz). דיסק קשיח: לפחות 120GB (רצוי 160GB) מסוג SATA (מהירות 5400RPM או 7200RPM). כרטיס מסך: Nvidia Mobile מסדרה 8 (רצוי חיצוני, אפשר פנימי). צורב: DVD-RW Dual Layer. קורא כרטיסים מובנה: חובה SD. מצלמה מובנית: לא חובה. תקשורת: RJ45, RJ11, WiFi b/g, BlueTooth 2.0 יציאות: USB 2.0, FireWire, VGA, S-Video (אם אפשר, אז גם e-SATA). סוללה: רצוי 9 תאים (שיספיק …
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד חדש. אחרי המון שנים עם מחשבים נייחים כאלה ואחרים החלטתי לקנות מחשב נייד. * מטרות המחשב- פיתוח תוכנה, הרצת DB, הרצת מכונות וירטואליות. * גודל המסך- 15.6, עדיפות למט, לא חובה. (חשוב לציין מדובר בהמון שעות עבודה מול המחשב). * רזולוציית המסך - FULL HD אבל לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי NumPad לא חובה. * משקל רצוי - לא עולה על 3 עדיפות לכמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי ארוך, עוד לא קראתי מספיק על זמן סוללה, לפחות 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - USB3, HDMI, אופציונלי Thunderbolt. * Bluetooth- כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לפחות 500GB, אופציה לSSD קטן בנוסף. * כונן אופטי - כן. * האם דרושה תמי…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם לבנייה של מפרט לגיימינג (לא סופר כבד או 4K. אלא נורמאלי ב-1080P) בתקציב הנ"ל (3500. ניתן לחרוג ל-4000, אך עדיף שלא). המפרט שאני חשבתי עליו הוא: מעבד: 992 ₪ - AMD Six Core RYZEN 5 1600 3.2Ghz-3.6GHz AM4 BOX לוח אם: 443 ₪ - ASUS B350-PLUS RYZEN AMD AM4 זכרון: 595 ₪ - 16GB (2x8G) Crucial Ballistix-Sport DDR4 2400Mhz RED CL16 כרטיס מסך: 1290 ₪ - ASUS GeForce GTX1060 6G D5 1620Mhz-1873Mhz STRIX OC דיסק קשיח: 240 ₪ - SSD A-Data 128G Ultimate SU800 3D NAND 5 Years Warranty מארז + ספק: 470 ₪ - Zalman Z3 Plus Black + ANTEC 550W 80+ MODULAR מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאית: 4030 ₪ (המפרט נבנה ב-StartPC). שווה? לא …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחר מחשב, המחשב מיועד למסך T220P (22 '). וכנראה אני אעשה גם OC קטן למעבד. כמו כן אני זקוק להמלצות על אל-פסק שיצליח להחזיק את המערכת. מתבסס על מדור המפרטים פה באתר.. מה דעתכם..? שאלה נוספת, בנוגע לתדר של הזכרונות, זה משנה 800 הרץ או 1033? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤899 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤456 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-15 Platinum ¤346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2403K …
-
- 45 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב נייח לבית. לצורך אינטרנט ואופיס בלבד. אין לי צורך בדיסק קשיח, מסך,מקלדת ועכבר כל השאר כן. מבקש המלצה עד 1000-1100 שקל. אשמח לקבל המלצות בבקשה תודה רבה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמה שיותר זול יותר טוב. לא כולל: מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר, צורב DVD, צורב, כונן CD, כונן FLOPPY. בקיצור: מעבד לוח אם כרטיס מסך מארז ספק כוח דיסק קשיח זיכרון (עד 4500 ש"ח) אני רוצה להפעיל על המחשב משחקים חזקים שדורשים מחשב חזק (ל-3 שנים פחות או יותר). תודה רבה מראש.
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה את המחשב הנייח הבא, לשימוש בתוכנות: REVIT,LUMION,3DS MAX,SKETCHUP,AUTOCAD,PHOTOSHOP מעבד- Intel i7 8700k לוח אם- Asus z370-p זיכרון-balistix 16gb 3000mhz כרטיס מסך- Asus gtx 1070ti Cerberus SSD-crucial 250 gb 5yr warranty Hdd-WD 1tb cavier blue מארז-antec p110 silent ספק-Corsair 650w מאוורר- zalman DVD-LG Windows 10 מסך- dell u2417 בחנות הזמינו את כרטיס המסך אבל כבר חודש וחצי והוא עוד לא הגיע, והציעו לי לחכות עוד או להחליפו בכרטיס הבא יחד עם זיכוי על ההפרש: https://www.asus.com/il/Graphics-Cards/DUAL-RX580-O8G/ (הוא יעלה בערך 500 ש"ח פחות) …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את המחשב הזה http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=102603&af=10 איך הוא? שווה את הכסף? החברה אמינה ?? ACER? כדאי? תודה אנשים!!!
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום כולם... יש לי אתגר קטן, אני צריך מחשב לזוג מבוגר בעד אלף שקל. סה"כ לגלישה באינטרנט, שימושי אופיס קלים וצפיה בסרטים (לא HD). אין צורך באף ציוד היקפי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד קל ראיתי כמה דגמים שאלה איזה עדיף: IBM x31 IBM x40 DELL D400 DELL x300 DELL D410 תודה
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, לפני כ10 חודשים הזמנתי מחשב נייד מ DELL בארה"ב. עשיתי את זה בלי לחשוב פעמיים, כי הוא היה מאוד זול. תכלס יצא לי אחרי מכס 2600 ש"ח. אבל עכשיו הבנתי שעשיתי טעות, הוא עושה דיי הרבה בעיות : התחממות במשחקים (אחרי החלפת משחה טרמית, לפני זה הוא התחמם עד כדי כך שהוא נכבה. עכשיו לא נכבה), מסך מבריק שרואים עליו כל גרגר אבק, וכו'. כמו כן אני לא יוצא איתו מהבית אז לא עדיף כבר נייח שאפשר להשאיר דלוק בלילה בלי לחשוש מהתחממות? בקיצור אני מבקש הצעת מחיר כדי שאני לא אמכור אותו באיזה מחיר לא ריאליסטי ואז לא יקנו אותו. שימו לב: זה לא ת'רד מחירה, אני רק מבקש הצעת מחיר. דגם: Dell n5010 \ 15R מפרט: מעבד i5 460M 2.53GHz זיכרון : DDR3 6GB 1333MHz (פועל משום מה ב 1066MHz, כנראה מגבלת לוח\מעבד…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, זקוק להמלצה למחשב נייד עד 3000 ש"ח. דרישות : מסך 13.3 מט בלבד. I3 (אם אפשר אז I5) 8GB זיכרון 256 SSD יציאת HDMI ללא מערכת הפעלה ללא כרטיס מסך (רק מובנה) ללא צורב
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
. 1.מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין בזה ולא ממש משנה לי כמה העיקר שהכל יהיה כלולל ביחד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כדי שיהיה אפשר לדחוף מסך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל בלחץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים, עריכת וידאו ומוזיקה וטיפונת גרפיקה, גלישה באינטרנט, אופיס סרטים וכו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר ואבלטון תדיר פוטושופ מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הגיימינג פחות חשוב לי אז אני אסתדר עם מה שירוץ אבל חשוב שיוכל להריץ משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב ASUS X54HY בKSP או בIVORY שהם החנויות אולי הכי טובות בארץ איך זה יכול להיות שאני מגיע לאחת מהחנויות האלו ואין להם את המחשב במלאי בסניף הם אומרים לי שאם אני רוצה את המחשב אני צריך להזמין אותו, זה אומר שאני צריך לרכוש קודם ואז לקבל את המחשב. איך אנשי יכולים לשלם לפני שהם רואים את המוצר לפניי? זה הורג אותי. למה שלא יכול לקרות מצב שהם מביאים את המוצר לסניף ורק אז אני יראה את המוצב ואז ירכוש אותו בלתי אפשרי לרכוש מחשב מבלי שבודקים אותו לפניי..אם יש את כל הרכיבים שהבטיחו שיהיה במחשב.. איך אני יכול להזמין מאייבורי את המחשב מבלי שאני יראה אותו???? לא מבין את זה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקי אני כרגע עם: intel 3570k i5 scythe mugen 3 rev.b 670 gtx windforce gigabyte (שניים כאלה SLI) CORSAIR 8 X 2 GB 1600MHZ DDR לוח אם GIGABYTE z77x-d3h SEASONIC modular 750w coolermaster storm stryker ssd 128gb samsung hdd wd 2tb 7400rpm סה"כ סבבה (נכון לשנת 2013), רצתי עם ה SLI עד עכשיו והמחשב מגמגם על הגדרות גבוהות ב NFS האחרון שיצא, אז החלטתי לחזק את הכ.מ ועל הדרך לעבור ל DDR4 וגם להפטר מה SLI הזה שרק עושה עוד צרות בחיים. בכל מקרה, זה מה שיצא לי (אני משאיר את הכונן, SSD מארז וספק כוח, כל השאר למכירה ביד 2): דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לעמדת מרצה ממוחשבת עבור אולם הרצאות בעל קיבולת של כ-150 איש. העמדה צריכה להיות ניתנת להזזה. העמדה צריכה להתחבר למקרן , מערכת הגברה ובעלת מיקרופון. תקציב 15K - 25K. אבקש לקבל המלצה על חברות שמייצרות \ מוכרות את העמדות וגם על דגמים ספציפיים. האם יש משהו מיוחד \ חשוב שכדאי לשים לב כאשר בוחרים עמדה .
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב למשחקים, אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשבתי על זה מה אתם אומרים? המחשב מיועד לאינטרנט וקצת משחקים כמו IV NBA FIFA וכו' לא יתבצע בו OC תותקן בו מערכת הפעלה windows 7 x32/64 התקציב: עד 2500 חריגה של לא יותר מ 100 -200 ש"ח! מעבד: AMD ATHLON II X4 640 AM3 (3.0GHz) – BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪545 לוח אם: ASUS M4N68T-M אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪297 זיכרון: G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪464 כרטיס מסך: PALIT GT240 1GB GDDR3 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪425 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי אחריות: שנתיים. מחיר: ₪114 מארז: THERMALTAKE WING RS100 ( BLACK) VG1000BNS w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪200 ספק כוח: SEASONIC S12II 52…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נהיה לי שבר פנימי במסך של הנייד (LG E300) עכשיו אני לא יודע מה לעשות המחשב בן חצי שנה ובקושי היה בו שימוש האחריות לא מכסה לי את המסך .. כמה תיקון אמור לעלות פה? מדובר במסך 13" .. תודה לעוזרים ...
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב הוא ASUS N550JV ווינדוס 8 חושש לשלוח את המחשב למעבדה רק בגלל שדף הפייסבוק של אסוס כולו תלונות על האחריות, למרות שחוויתי שירות טוב.(היה במעבדה ) שלום לכולם , איך אני יכול לדעת שהמחשב שקניתי הינו תקין? המחשב כבר ראה מעבדה אחרי היום השני שהוא אצלי . התקלות שהתגלו במעבדה: קבל טעינה +מטען היו פגומים והמחשב היה נוטע לקפוא תיקון המעבדה : החלפת קבל טעינה +מטען עדכון ביוס עדכון דריברים. במהלך השבועה בשבוע שהמחשב חזר עליי (יום שני) או שבוע הבא,היו את הדברים הבאים : טאצ' פאד הפסיק להגיב באינטרנט אקספלורר וגם לחיצה על מקש האנטר במקלדת לא הורידה אותי שורה .(מדובר בדפדפן הזה בלבד ) הקלדה באינטרנט עם דילי ,(אם הבנתי נכון זה קשור לחיבור איטי )התופעה הזו נעלמה. כשלא עדכניתי את…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, חברה שלי צריכה נייד חדש, ובנתיים ה- Dell Studio 1558 Core i5 נראה לנו בחירה טובה. כמו הדגם הזה - http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=2DELLSTU1558&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he זה הדגם שמגיע עם 500GB, 4GB RAM, ATI Mobility HD4570 ורזולוציה של 1920*1080. לא מצאנו חסרונות ממשיים, רק ראיתי שהוא נמצא כבר כמה חודשים בשוק ואולי הוא כבר 'מיושן'. רציתי לדעת אם למישהו יש הערות לגבי הדגם הזה (דברים שכדאי לדעת) או אם יש הצעות לדגמים שאולי עדיפים על פניו. כמובן שהמחשב אמור להתאים לתוכנות כמו Photoshop/Flash ואולי בעתיד קצת תלת-מימד.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-