עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כותרת תודה

2. פרטים נוספים מותג DELL דגם 5000-5765, A12-9700, Microsoft Windows10 מהירות מעבד 2.50GHz GHz נפח זיכרון 4MB צבע כסוף …

3. Started by MichaelGalansky,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by IronKnife,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית(הרבה אקסל), סרטים, הרבה לשוניות וקבצים בו זמנית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך עד 14. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by ortheking,

*אין צרוך בכרטיס מסך יש לי בנפרד מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 996 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 387 זכרונות: DDR 4 16G (8Gx2) 3000 Ripjaws V G.Skill Red - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 792 מארזים: Antec GX909 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 226 ספקי כוח: Antec VP-500PC 500 Watt ATX12V v2.3 PSU כמות: 1 - מחיר: ₪ 190 דיסקים SSD: Kingston SSD 240GB A400 7mm 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 363 סה"כ: ₪ 2954 מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה. המחירים הינם כוללים מע…

6. Started by DennisZ,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בעיקר לפיתוח תוכנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה - דרוש כח עיבוד (עבודה עם הרבה תוכנות בו זמנית), פחות דגש על גראפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Jetbrains Pycharm, Visual Studio, Google Chrome Developers Mode, MySQL Workbench וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזו…

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתו…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  8. אני רוצה מחשב שיתן לי לערוך תמונות ע"ג מסך 2k וגם משחקים פה ושם (לא חייב את כל ההגדרות הגבוהות). כבר שאלתי שאלה דומה - אבל מאז ירדתי מהרעיות של מסך 4K. זה עדיין לא פראקטי מבחינתי וגם מוזיל את העלויות בצורה משמעותית. זה המפרט שבניתי ואשמח לקבל ביקורת של האנשים היותר מנוסים ממני: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=9192 רקע: את המחשב הקודם שלי קניתי לפני עשור לפי הצלצות כאן והוא סחב לא רע עד שיום אחד הפסיק לעבוד וזמנית אני משתמש בלפטופ - שזה לא מדהים כי התמונות נמצאות כרדע בדיסק USB חיצוני וזה ממש איטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצו…

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by askme,

https://www.geektime.co.il/asus-novago-handson/amp/ יש כאלה שזה יכול להתאים.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by מורן-85,

היי מה נשמע?? אני מעוניין לשדרג לוחם אם + מעבד + זיכרונות אני מועניין לרכוש את הדברים הנל ואשמח לחוות דעת או משהו לשנות להחליף לחברה אחרת או כל המלצה אחרת תתקבל בברכה לוח אם - GIGABYTE Auros Z370 Gaming 7 או ASUS ROG Strix Z370-F Gaming מעבד - Intel I7 8700K זיכרונות - Corsair RGB 2X8 GB DDR 4 3000MHZ

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך 1060 המחשב לגיימינג. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Assassin's Creed Origins ,dragon age3 diablo3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 …

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בביקורי הקרוב באילת. להלן תשובות מכווינות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במותגים, פחות בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים ספציפיים שאינם עתירי גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civilization, Stellaris -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by eranir,

תסלחו לי בבקשה שאני לא מדביק פה את כל השאלון הקבוע, כשחיפשתי מפרטים בצורה יותר רחבה עשיתי את זה, נותן רפרנס למפרט קיים אז לדעתי מעט מיותר. המחשב מיועד עבור מעצבת פנים בשנות ה-60 שלה, היום עובדת על AutoCAD 2008 על XP מקרטע. רוצה לשדרג לAutoCAD 2012. הסתכלתי אפילו על הדרישות ל2017, ולא הבנתי מדוע צריך מחשב כ"כ חזק כפי שניתן בהמלצות פה: מעבד Intel Core i5 8400 6-Core LGA1151-v2 2.8Ghz 850 ₪ פתרונות קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro 120 ₪ לוח-אם Asus Z370-P LGA1151-v2 590 ₪ זכרונות 16GB DDR4 2133-2400Mhz …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Avinoam Grosman,

https://www.zipy.co.il/#tch4685

15. Started by wcw,

. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

16. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש. התקציב שלי הוא כ5.5K, עם חריגה של 0.5K. השימושים הם וירטואליזציה, סרטים ועריכת תמונות (תחביב). המחשב לא ישמש למשחקים, ולכן אני מתלבט אם לרכוש כרטיס מסך חיצוני "בסיסי" בכמה מאות ש"ח או להשתמש במובנה בלוח. השקט דיי חשוב, ולכן חשבתי על מעבד שלא מסדרת הK שצורך פחות חשמל. כמו כן לא מתוכנן OC (אחח.. היו ימים.. חבל שאת הפרויקט שלי מ~2004 כבר לא ניתן למצוא ) חשובה לי המהירות של הוירטואליזציה (מספר מכונות של ווינדוס/לינוקס) ולכן אני מעוניין ב2 כונני SSD, אחד למעה"פ ואחד לוירטואליזציה. אני רוכש את המחשב לטווח הרחוק, ולכן אני מוכן להשקיע, למרות שאולי היה ניתן לרכוש רכיבים חלשים יותר ולחסוך ע…

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by Amit Lavi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בגדול אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, גלישה, סרטים, עבודה עם חלונות מרובים במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - 14\15.6 - אם 15.6 אז לא כבד במיוחד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני לא יודע אם זה הפורום אם לא מתנצל מראש הלך לי המסך אז חיברתי בנתיים לטלויזיה 42" LG 1080P עובד על 60HZ I5 2400 +GIGABYTE Z68X UD3H 16gb ddr3 +r9 280x אני מעוניין לשדרג את הכל מן הסתם וגם מסך 27" 1440P אך בשלבים השאלות: 1. אם אקנה 1070 GTX MINI או רגיל משומש עם אחריות מעל שנתיים יעלה לי 1700-2200 בערך אוכל להשתמש בו במחשב הקיים ולשחק בו? 2. מסך טוב ( 2500-3000 ) המסך עדיף לי רק אחרי הכרטיס מסך? כי הבנתי ש 280X לא יחזיק לי ב1440P במשחקים כמו ,FIFA 18 ,WITCHER 3 ,DRAGON AGE וכל מיני משחקים שיצאו השנה 3. מעבד זיכרון לוח אם ומארז שהם סביב 2500-3000 אחרונים 4. יש לי SUMSUNG 850EVO 240GB ועוד 1TB בחיצוני USB3 לאיחסון ועוד 500GB …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by barf,

היי, האם הבאג שמצאו במעבדי אינטל יתוקן במעבדים שמיוצרים מעכשיו ? האם לחכות בקניית מחשב למעבד חדש מתוקן ? או שיהיה רק תיקון בתוכנה ? תודה מראש.

20. צהריים טובים, מעוניין לעבור מאקסבוקס למחשב גיימינג לחווית משחק יותר טובה! (שאלתי בפורום לפני מס׳ חודשים אבל לא עקבתי אחרי הנושא עד הסוף דאז) בעיקר אוהב Fortnite, אבל אולי בהמשך אתחיל להיסחף עם עוד משחקים דומים (ואולי כבדים יותר?) התחלתי לקרוא קצת מדריכים באינטרנט על רכיבים מומלצים. אשמח לעיצתכם בנוסף. לציין שקניתי לפני מס׳ חודשים מסך, BENQ RL2455 24inch שעובד עם רזולוציה של 1920x1080 עם 60Hz. בהמשך גליתי שהמסך הנ״ל מוגבל מבחינת ביצועים של FPS. התהייה שלי אם להסתפק במוניטור הנ״ל או לשדרג לאחד עם FPS גבוה יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקצי…

21. נא למחוק, נוצר בטעות עקב בעיית תקשורת.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אופיס, גלישה, סרטים לילדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, אופיס, גלישה באינטרנט, סרטי ילדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

23. Started by Yarony90,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ-8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב אבל ניתן לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800-1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בעיקר בסביבת web. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש ללימודים ואז כמחשב לצורך פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מיועד לתכנות אז …

24. Started by Vlad Kondratenko,

שלום לכולם, אני סוף סוף מתכנן לקנות מחשב GAMING חדש בהרכבה עצמית. הרכבתי מחשב מידע אישי וקצת המלצות ורציתי לדעת אם אפשר אולי טיפה לשפר/להוריד דברים מיותרים/להתאים דברים. תקציב כללי סביבות 6000 ש"ח (כלפי החלקים שאני לא מעביר מהמחשב הישן) CPU - intel core i5 8600k/1151 tray CPU COOLING - Arctic cooling freezer 12 co MOTHERBOARD - gigabyte z370 aorus ultra gaming MEMORY - corsair ddr4 8gx2 2133 cl13 vengance CASE - NZXT Phantom 410 black POWER SUPPLY - Gigabyte PSU 750W PFC Gold 80+ Modular G750H CASE FANS - ??? SSD - WD 500GB 2.5 SATA3 Blue HARDDRIVE - WD 1T black מעביר מהמחשב הקודם! GPU - GeForce g…

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לשמור על איזון בין התקציב לדרישות ולא לחסוך על איכות הרכיבים. אם יש צורך - לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי - גלישה, אופיס, הרצת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …

דיונים חדשים בפורומים