עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by No-One,

הרבה דובר כאן על אמינות מפתחות המוצר של מיקרוסופט שאפשר לקנות ברשת, האם זה חוקי או לא. https://wccftech.com/best-software-deals:windows-10-as-low-as-8-8-and-microsoft-office-2016-for-23-99/ תואילו בטובכם להסביר מה לא חוקי כאן אם מפרסמים את זה באתרים כאלה, זה לא לינק לאתרי קראק\סיריאלים בחינם\זול או משהו מהסוג הזה. או שכל האתרים ברשת פורעי חוק, וכאן מצוי הרכב של שופטי בג"צ. (השורות האחרונות מופנות לאלה שתמיד דואגים לציין את בעיית ה"חוקיות" לאחר שמישהו ממליץ לדורש מפרט לקנות סיריאל ברשת במקום לשלם 400שקל וצפונה בארץ)

2. Started by yik,

הי, ראיתי שחלק מהמחשבים הניידים נמכרים עם Windows 64 bit וחלק עם Windows 32 bit. מה בעצם ההבדל? איפה זה ישפיע? בביצועים? האם נדרש מעבד 64 bit בכדי להתקין windows 64 bit ? מה מומלץ? איזה זיכרון נדרש על מנת למצות את היכולת של 64 bit? לפחות 4GB , נכון? ראיתי נייד עם Windows 32 bit עם 4G זיכרון, בעצם ה זה שקול ל 3G זיכרון כי המעבד והמערכת הפעלה יכולים לנצל רק 3G ,נכון? אשמח להסבר.

3. רציתי לקנות את המחשב הזה לgaming מה אתם אומרים עליו? יש לו ביקוש בארץ? טווח מחירים אופציונלי? [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Type:[/TD] [TD]Notebook[/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Processor Type:[/TD] [TD]Intel Core i7 Processor[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Brand:[/TD] [TD]Dell [/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Processor Speed:[/TD] [TD]2.70 GHz With Turbo Core Up To 3.40 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Product Line:[/TD] [TD]Precision[/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Graphics Processing Type:[/TD] [TD]Nvidia Quadro 3000M GDDR5 2GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabe…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  4. Started by bellboy,

שלום לכולם איזה גרסה של windows 7 הכי מומלץ להתקין על - Dell Inspiron Mini 10 Atom N270 GMA950 ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nigger84,

שלום לכולם, מישהו ניסה להתקין windows 7 על המחשב הנ"ל? אני רוצה להתקין אבל מפחד מבעיות תאימות של דרייברים. שלחתי שאלה באתר של Gigabyte והם טוענים שכל עוד לא יצאה גרסא רשמית של 7, הם לא מספקים דרייברים תואמים. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by oOo0oOo,

ברשותי מחשב נייד LG LW20 Express, התקנתי עליו Windows 7 Ultimate Final, וכפתור ה FN לא עובד (הוא עבד מצויין בויסטה), גיגלתי, וראיתי שזו בעיה נפוצה אצל בעלי לפטופים רבים (גם סוני, טושיבה ועוד) שגם להם כפתור ה FN לא עובד ב Windows 7. 1. היכן עלי לחפש דרייבר עדכני ל Windows 7 (או אולי להתקין דרייבר של ויסטה) ? האם באתר של LG (לא מצאתי שם כלום) ? האם באתר של חברת הצ'יפסט (i915GM) ? וגם מה עלי לחפש בדיוק ? דרייבר של מה ? 2. לא אכפת לי שכפתור ה FN לא יעבוד, אני כלל לא צריך אותו, ולא צריך להשתמש במקלדת המשנית (שעוברים אליה בשילוב FN+SCR LOCK במחשב שלי), הבעיה הגדולה היא שכאשר המחשב עולה, המקלדת הפעילה היא מהקלדת המשנית ! (כלומר, בחלק מהמקשים, במקום אות, מוצגת ספרה) אני גם רואה ע…

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  7. היי, בחלונות יש לי 3 מצבים מוגדרים מראש High performance Balanced Power Saver אני משתמש רק ב-2 הראשונים - אחד כשאני מחובר לחשמל ואחד כשאני בדרכים. הבעיה היא שתמיד בחלונית למטה מופיע לי בחירה בין הנוכחי לבין Balanced ולא בין שני המצבים האהובים עלי. יש דרך לשנות את זה ככה שיופיעו תמיד "מקסימום ביצועים וחסכוני - ואני אוכל להחליף ביניהם בלחיצה אחת ולא ב-4?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by Classify,

יש לי 2 כרטיסי מסך בנייד, כברירת מחדל windows experience index בודק את הכרטיס המובנה של הנייד, יש דרך לגררום לו לבדוק את הכרטיס השני?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by JohnnyBravo,

רציתי לשאול לכמה אנשים כאן יש כבר וויסטה? מה שאני רוצה להגיד שהדבר היחיד שיגרום לי לחשוב בכלל על לעבור לוויסטה הוא ה-DX-10. כי אין שום דבר רע ב-XP. והרי הDX-10 לא יעבוד על XP. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by sony800,

האם בא עם מחשב נייד מחברת hp דיסק מקורי של windows vista ?? ומהסוג הזה dv9750je ???

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  11. אני כן קונה בסוף את הToshiba Satellite Pro A300D-131 עכשיו הבעייה היא האם אני אקבל תמיכה מלאה בעברית עם הVISTA או שאני אצטרך לסדר את זה בארץ הקודש? במידה וכן האם מדובר בPATCH רגיל שמורדים כמו MUI לXP או שמדובר בסיפור שמצריך התערבות איש מקצוע?- האם מישהו יודע כמה עולה גיור ה-VISTA? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by catsmonster,

לפני כשנה קניתי msi wind u100 מאייבורי. הלפטופ הגיע לי עם windows xp home edition sp3, איך אני יכול לפרמט את המחשב בלי לקנות windows חדש? (אם כבר יש לי מקורי אז עד הסוף) אני אמור לקבל את windows עם הלפטופ בדיסק או משהו כזה? ואם לא זה חד פעמי מה שמגיע עם הלפטופ? מישהו???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yuval345,

שלום לכולם השאלתי מחשב נייד של msi מחבר .אין לי שום נתונים טכניים. כאשר אני מדליק את המחשב הוא עובר את כל הבדיקות ואז החלון של windows מופיע ונשאר תקוע. למישהו יש השערה ממה זה יכול להיגרם ???? אנא עיזרו לי זה מחשב של חבר וממש לא נעים לי תודה יובל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by lsoul,

מישהו כאן יכול לספר מה הנסיון שלו בהרצת WINDOWS7 על MSI WIND או כל מחשב אחר עם אטום? אני רוצה לקנות ולהריץ אותו, אבל לא יודע מה הביצועים.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  15. Started by dolevzora,

שאני מפעיל את המחשב אז הוא עוד לא עולה זה לפני שעולה starting windows עולה לי ככה smart failure predicted on hard disk 0: hitachi HTS545025B9A300 (PM) WARNING : IMMEDIATELY BACK UP YOUR DAT AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE A FAIL MAY BE IMMINENT PRESS F1 TO CONTINUE ואז אני לוחץ f1 זה מפעיל לי תמחשב רגיל עובד הכל טוב אבל אני לא רוצה שיהיה תארור הזה אני רוצה שיהיה חלק שלא יפעל לי פתאום בעיה גם לפני שפרמטתי זה היה וגם עכשיו אחרי יש דרך לפתור את זה ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by pordorat,

אהלן, יש לי Netbook של Lenovo S10E המעבד - Intel Atom CPU N270 1.6 GHZ, הזיכרון 1GB. המחשב מריץ XP PRO, אילו תוספות/שינויים צריך לבצע על מנת לשדרג לWindows7? תודה, דור

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  17. Started by jetman,

http://www.xgcdb.com/cards/leadtek/winfast-gt-220-1024mb-ddr3-low-profile.html How much it worth?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by jetman,

http://www.nix.ru/autocatalog/leadtek/PCIE_DDR2_Leadtek_PX8500GTHeatpipe_TDH_DSub_DVI_GeForce_8500GT_69090.html הכרטיס הזה, כמה שווה? או עדיף למכור באיביי ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tpog,

שלום, אני עומד בפני קניית מחשב, ובשתי החנויות הללו קיים בדיוק המפרט המבוקש, רציתי לדעת האם מישהו התנסה עם החנויות האלו (שניידר ו-WinPrice), ואם כן, איך היה הניסיון? בתודה מראש, דניאל.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  20. Started by rjjb7,

המחשב שברשותי: (לפטופ) intel pentium 2 300Mhz processor IBM ThinkPad memory: 64MB HarDisc: ~5.5Gb מחשב בזיוני שאירגנתי בקומבינה מחבר בלי לשלם עליו שקל, השאלה אם אפשר להריץ עליו XP??? (כעת מריץ 98) הערה חשובה! כמובן שיכולתי להריץ בגוגל מה הדרישות לXP אבל זה לא מה שאני מחפש, אני מחפש או אחד עם נסיון עם מחשב נייד בסגנון הזה או מישהו שמבין יותר לעומק את הדרישות ולא מסתכל באופן שטחי על מפרטים ברחבי האינטרנט (מה שיכולתי לעשות בדיוק באותה צורה..) תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by nirzx,

מה זה? האם כדאי להוסיף? 802.11A/B/G/N Wireless Card בלי להוסיף Intel 6200 Wireless Advanced Card זה30 דולר Intel 6300 Wireless Advanced Card זה 45 דולר תודה רבה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by Avishay.a,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Lenovo X201 עם Windows 7 כאשר הוא מנותק מהחשמל ועובד על הסוללה, לאחר זמן מה כשהוא נכנס למצב שינה הוא מכבה את הקישור האלחוטי (אני משער שמטעמי חיסכון בחשמל) Wireless Capability Turned Off ניסיתי לשחק עם הגדרות ה- Power Options. והגדרתי למתאם האלחוטי Maximum Performance. זה עזר חלקית. מכיוון שזה עדיין משאיר בידי הווינדוס את השליטה, והמחשב מגדיר מה זה מבחינתו Maximum Performance שזו יכולה להיות הגדרה עמומה ולא נתונה לשליטתי. מה שאני מחפש זו איזושהי הגדרה, שבה אני אקבע בדיוק מה אני רוצה שיקרה. הווה אומר, הגדרה שתגרום לקישור האלחוטי לא להתנתק אף פעם, בשום מצב. כלומר, כל עוד המחשב פועל בצורה כלשהי, שהקישור לאינטרנט יהיה פעיל. שאלה נוספת באותו נושא, …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by solidus,

יש בw566n כרטיס רשת אלחוטי מובנה? כי הייתי תחת הרושם שכן ועכשיו שנסיתי ללהתחבר לרשת אלחוטית (והתכנתי את הדרייברים) זה כותב לי שהוא לא מוצא את החומרה... הלכתי לDEVICE manager ובאמת לא מצאתי שם כלום... יש לי רק: 1394 net adapter marvell yukon ... gigabit ethernet controlleк קניתי בשניידר מחשבים, עשו רושם של אנשים רציניים - יש מצב מישהו בחנות הוציא את הכרטיס לפני ששלחו לי את המחשב ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. יש לי חבר עם מחשב fujitsu siemens v5535 ויש לו בעיה עם ה- Wireless כל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא צריך להדליק את ה Wireless מחדש (דרך קיצור ה FN??+F1 ) הוא אומר שיש שם רק אפשרות להדליק ולכבות אין אפשרוות או משהו כדי לשנות הגדרות . אם מישהו יודע איך עושים את זה אשמח לעזרה . תודה מראש ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. המפרט המלא של המחשב: אינטל i7 4790 3.6GHZ, 16GB RAM, 64bit windows 7, gtx 970 asus strix ספק כוח 650 וואט, מסך FHD 23.8 אינץ'. אני משחק משחקים כמו GTA 5 או Witcher 3. שילמתי על המחשב 6700 ש"ח. בטוטאל. ציפיתי במחיר הזה להריץ את כל המשחקים על ההגדרה הכי גבוהה. בפועל זה לא קורה - עם הכונן הכי עדכני של נבידיה אני מקבל 20-30 fps בהגדרה הכי גבוהה. יצרתי קשר עם התמיכה הטכנית של Witcher, הם המליצו לי להשתמש בדרייבר ישן יותר. זה באמת עשה שיפור, אבל עדיין לא עובד על 60 חלק. זה יורד לפעמים, ולא עובד על 60 קבוע. זה לא חווית משחק חלקה בשבילי. האם יש צורך לשדרג את אחד/כמה מהמרכיבים (כמו כרטיס מסך, לוח אם, מעבד) כדי לשפר את איכות המשחק או שיתכן שי…

דיונים חדשים בפורומים