פורסם 2009 באוגוסט 1117 שנים שלום לכולם,מישהו ניסה להתקין windows 7 על המחשב הנ"ל?אני רוצה להתקין אבל מפחד מבעיות תאימות של דרייברים.שלחתי שאלה באתר של Gigabyte והם טוענים שכל עוד לא יצאה גרסא רשמית של 7, הם לא מספקים דרייברים תואמים.תודה לכולם!
פורסם 2009 באוגוסט 1117 שנים התשובה שלהם זאת התשובה הכי הגיונית שאפשר לחשוב עליה. כל עוד מערכת הפהעלה לא יצא רשמית אף אחד לא חייב להתחייב לכלום.
פורסם 2009 באוגוסט 1117 שנים תתקין, 99.9% מהדרייברים של ויסטה תואמים גם ל7.מה גם ש7 כבר כוללות בתוכה כמות עצומה של דרייברים טובים וגם הדרייברים מהWINDOWS UPDATE לא יביישו אף אחד.
פורסם 2009 באוגוסט 1217 שנים מחבר נראה לי שזה מה שאעשה...במחשב הנייח שלי כבר התקנתי 7, ולא הייתי צריך להוריד שום דרייבר, הכל הגיע מה- windows update.עבודה יפה הם עשו שם...אני אנסה להתקין בימים הקרובים, ואדווח תוצאות (אם זה מעניין מישהו)תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.