ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט למישהוא שעולה 2000 שח מומלץ שהוא יהיה /\ זיכרון 667 כ.מסך shader model 3 כנראה עדיף איזה x1900 PRO מעבד כפול ליבה בלי כונני DVD\CD מארז משתלם ספק שיחזיק אפשר להרכיב משהוא בבקשה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
נפל לי כפתור,ואני לא הכי יודע איך לחבר אותו בחזרה..מה עושים במצבים כאלו? ללכת לטכנאי?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לחרוג, לא תאנגד לחיסכון. אם צריך להוסיף כמה מאות שקלים בשביל תוספת של 5%-10% בביצועים אז אעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית כבדה (בעיקר שימוש בדפדפן האינטרנט ופתיחת עשרות רבות של טאבים בו-זמנית), אך לעיתים אשתמש בו גם למשחקים ותיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עיקר התיכנות נעשה בתוכנת "R" ופייתון, לא על בסיס יומי ולא באופן מורכב יתר על המידה ובכל זאת ארצה שלצורך עבודות בינוניות…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי מבקש המלצה למחשב. הוא נוטה לבחור מחשב של טושיבה בזכות הביטוח שהם נותנים לשנה הראשונה. זה חשוב לו כי סביבת הפעילות שלו מסוכנת למחשב. ראו למשל כאן: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC6501CT מישהו יודע אם יש יצרן נוסף שנותן בארץ ביטוח כסטנדרט?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות לפטופ חדש לעריכה גרפית, עניתי על השאלות שביקשו לענות.. תודה למי שיעזור! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפה כמה שפחות כסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית של תמונות (לא ווידיאו) וגם להשתמש באופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום ועוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב שיתאים לעריכת וידאו ולמשחקים (אני גיימר דיי בינוני), וקצת OC... ללא מסך וללא מדיה אופטית. תודה מראש, שי נ.ב לא AMD
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... הגיע הזמן להחליף מחשב,אני זקוק למחשב בעיקר למשחקים,המחשב יריץ בעיקר את FSX .אני זקוק רק ל: לוח אם,מעבד,זיכרון-וכמובן כרטיס מסך. תודה מראש לכל העונים....
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיהיה טוב גם בביצועים כאילו שיריץ הכל חלק ועובד מהר וגם לגיימינג כמו planetside 2 bf3 באיכות הכי גבוהה. מי מבין השניים האלה עונה יותר טוב על הדרישות שלי? ובבקשה לא להמליץ לי על מפרטי מחשב אחרים כי אני לא משנה כלום.
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המפרט בשביל חבר, בלי מסך. יקר אבל זה מה שהוא מחפש. חשבתי להעזר בכם קצת אם לא איכפת לכם ההתלבטות שלי היא בעיקר לוח אם ומארז... והוא לא ממש בענייני ה-O/C. תודה מראש. עוד דבר : אני רואה שהרוב פה לוקחים לוח של Gigabyte עם צ'יפסט P35. מה כל כך מיוחד בו מלבד תמיכה עתידית ל-DDR3 ? אני הייתי לוקח 6 Nforce לתקציב כזה ... לא ?
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, צפייה בתכני HD ושימוש רגיל יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -האימולטורים הרשומים למטה, חוץ מזה אין משהו רציני- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מהשנים האחרונות: nier automata, tw3, fortnite, mhw, sf5, poe2 בנוסף אימולטורים לקונס…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אין צורך במסך. דרישות מהמחשב: -שישרת למשך כמה שנים (אני התבייתתי על מעבדי ה64 ביט של amd) ליישומים שאינם משחקים או עריכת וידאו ,אך כמו פוטושופ או סתם גלישה וצפייה בוידאו (מקוון, מדיוידי...) -העדפה לSFF -שיהיה שקט השאלה: האם יש אתר שבו ניתן ללמוד על מושגים שקונה נדרש לדעת לפני קניית מחשב או סתם בשביל לדעת? (למשל מה זה fsb ,סוקט וכו') ואם כן אפשר בבקשה את כתובתו? תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 8K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? גם וגם יענו אם יש משהו ששווה אז כן אם לא אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ממש המשחקים הכי חדשים שיש ושעדיין לא יצאו שיעבדו בפול גרפיקה חלקה! סרטים HD תכני HD... מוזיקה שהלוח יהיה לו כרטיס קול מובנה איכותי.. תוכנות "בקטנה" לא משהו כבד... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ממה שהבנתי תשאלה שהמחשב מיועד לבית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט,…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתכוון לרכוש מחשב נייד בתקופה הקרובה, רציתי לברר ולקבל המלצות מכם. תודה אז ככה, * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית - שולי), מוזיקה, ת.מסרים וכד' * גודל המסך - 13" * משקל רצוי - לא כ"כ חשוב רק שלא יהיה כבד מידי O= * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שתהיה סוללה סטנדרטית לעבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- כן HDMI. * בלוטות - שן כחולה יכול להיות אחלה. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 160/250 GB * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא. אסתפק בשלב זה באחריות רק בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - קראתי על DELL דברים טובים. מעדיף שלא Lenovo . *תקציב - 3000ש"ח
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן , מה אתם חושבים על המפרט הזה למשחקים כבדים ועריכת סאונד: פירוט מוצרים מק"ט כמות. מוצרים סה"כ 32048 1 Asus P8P67 PRO B3 Intel P67 DDR3 LGA1155 7.1 USB3 eSATA FireWire Bluetooth ATX 999 ש"ח 31970 1 Intel Core i5-2500K Processor 3.3GHz 6MB Quad Core LGA1155 Box 1,060 ש"ח 33032 1 Sapphire Radeon HD 6870 1GB GDDR5 PCI-E Vapor-X 1,180 ש"ח 21752 1 Antec Three Hundred - The Versatile Case 299 ש"ח 30040 1 Western Digital 640Gb Caviar Black 32Mb 3.5 SATA III WD6402AAEX 334 ש"ח 32653 1 Corsair 4GB Kit (2x2GB) XMS3 1333MHz DDR3 CL9 Model C4G1333M1 289 ש"ח 28258 1 Seasonic S12II-520 Bronze Active PFC 520W 379 ש"ח 27795 1 ASUS DRW-…
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
האם ניתן לקלוט שידורי טלויזיה ממחשב נייד? האם יש כרטיס טלויזיה בתקן USB? אילו תחנות הוא קולט? במידה וקיים עד 250ש"ח מה הכי משתלם?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד- המפרט מופיע בלינק הזה: https://imgur.com/a/hJ5EVJK חלק מהדברים שאני מריץ באינטרנט (כגון מנהל מודעות בפייסבוק) עובדים מאוד לאט. הם רצים דרך ה Chrome, וכשאני מריץ אותם במחשבים נייחים מזדמנים שאני מוצא- הם עובדים הרבה יותר מהר. החשד שלי הוא שהבעייתיות במחשב הנייד נובעת מזה שכרטיס המסך שלו הוא onboard ולא חיצוני. האם אני צודק? מה עשוי להשפיע על הביצועים של אפליקציות אינטרנט בכרום מעבר לזה? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה! בקשה אישית מהלב - המחשב מיועד לאח הקטן שלי, (בן 18) והוא נכה, ככה שהמחשב זה בערך החיים שלו! זה כל מה שהוא עושה מהבוקר עד הערב. אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב את המחשב המושלם בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל- אפשר לחרוג טיפה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות אבל אם ההבדל יהיה משמעותי אז מקובל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי אבל בעיקר משחקים ופוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אז אני קונה מחשב גיימינג באזור ה4-5k הקירור הוא למעבד בלבד אני קונה עוד מאוורר למחשב עצמו (corsair ml120 pro led blue 120mm premium magnetic levitation fan) המחשב בקצרה: (הכרטיס מסך בא עם אוברקלוק מובנה מהיצרן) i5 8400, gtx 1060 אני מתלבט אם לקנות קירור אוויר חדש או להישאר עם מה שבא עם המחשב במקרה הזה Arctic Alpine 11 PLUS או להחליף למשהו אחר באזור ה150-200 שקל כי מאוד חשוב לי שהמחשב לא יתחמם יותר מדי כי אני קונה אותו לכמה שנים טובות אני משחק במשחקים מהסוג של gta v, fortnite, pubg, csgo,overwatch ועוד... אם תרצו שאני אפרט עוד לגבי המחשב אני אפרט רק תכתבו לי. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1x Creative Labs Sound Blaster Audigy 2 ZS Gamer Retail מהדורה מוגבלת 1x Intel Pentium 4 3.4GHz LGA775 1MB 800MHz HT 550 BOX 1x OCZ 1GB (512X 2) EL DDR PC3200 400mhzPlatinum Edition 1x Gigabyte GA-8I915G Pro Intel 915G GMA-900 LGA 775 1x Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1x Thermaltake Modern Life Style Damier 6000A 1x Plextor 52x24x52 Retail - PX5224T A/3C 1x ASUS Radeon 9800XT/TVD VIVO סך הכל: 11,051 ש"ח זה מפרט שעשיתי בפנדה. עכשיו לפרטים אני מעצב גרפי והמחשב שלי הלך, אני חייב להמשיך לעבוד ואני מנצל את ההתפגרות של המחשב שלי כדי לקנות אחד חדש. עכשיו לאט לאט אני יודע שחלקכם איך שראיתם את המפרט באים ללחוץ על תגובה ולהפתח עליי…
-
- 91 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
מחשב למשחקים, מתלבט בין שתי החברות. מה חזק יותר? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך*לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)* משחקים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים* מעוניין במסך עד 1100 שח * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד* קלים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)* בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)* חולה מוזי…
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד , חשוב שיהיה עם נתונים כמה שיותר גבוהים , מוכן לסטות ב 1000 שקל מהתקציב הנ"ל, כ.מסך שיכול להריץ משחקים כמו warcraft 3 בצורה נאותה. שיהיה עם מסך ברור לעיניים עם ציפוי מבריק וכל מה שצריך כדי לעבוד שעות מרובות (סטודנט). תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב 3 אלף למחשב ללא OC וללא ציוד היקפי ללא מסך וללא זכרון יש לי זכרון 2 גיגה 800 עיקר המחשב זה למשחקי רשת וסרטים יש יש לי מסך 19 רחב של LG האם זה מתאים? אני צריך שיחזיק לי לעוד שנתיים יש לי אפשרות לעוד 500 שקל האם יש משהו חשוב לשדרג? ששוה את הכסף מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם ASUS P5QL-E ¤543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT Silent 512MB PCIe ¤683 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44402 צורב LG GSA-GH22N X22 DV…
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב ואין לו שמץ במחשבים. תכלס הוא צריך מחשב בשביל לגלוש באינטרנט לראות סרטים ולשחק פה ושם. אבל הטריגר הוא כזה. הוא יכול להרשות לעצמו מחשב עד 2500 ש"ח אבל שיריץ משחקים בצג/טלויזיה HD יותר מ-23 אינץ' אז הוא רוצה מחשבים למשחקים מסוג FPS וPRO ודומיהם וגם שיוכל לשחק ברמה סבבה. אז במחשב צריך חיבור HD אין עדיפות לאינטל או לAMD והמפרט יכולל גלוש ב-100ש"ח לפה או לשם אני תמיד שניסיתי להרכיב משהו יצא לי יקר. החנויות הקרובות באיזור הן פנדה מחשבים (קיסריה) KSP (חדרה) ואייבורי (חדרה) ממקום אחר זה גם סבבה תודה!
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם ממש כדי אז עוד 100-150 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?crysis ,cod וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא מבין בזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-