ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,444 דיונים בפורום זה
-
טוב אז תראו אני אמור לקבל מחשב אני לא יודע ממש את המפרט המדויק שלו זה בערך מה שאני זוכר פנטיום 4 1.6 מגה הרץ זכרון 256 הארד דיסק 40 ג'יגה כרטיס מסך VOODOO3 אני חושב... מסך 19 אינצ' של MAG רמקולים Altec Lansing ADA880 כרטיס קול, לא זוכר וזה דווקא פרט חשוב פה אני חושב..... ??? עכשיו אני מנגן על גיטרה וקצת על קלידים ואני מנסה להכנס קצת יותר לתחום של עריכת מוזיקה והייתי רוצה לדעת איך אני יכול להפוך את המחשב למחשב שיותר לעריכת מוזיקה,? כלומר אני חושב שאני יצטרך גם לשלב את הגיטרה ואני ירצה אולי כניסות עם אפשרויות לשליטה באפקטים דרך המחשב לגיטרה, הקלטה, עריכה וכל מה שמסביב, ואני לא יודע מאיפה להתחיל..... תודה. אבי נוסבאום. האקדמיה לצחוק.
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב שיכול לשת משחקים כבדים למשהו כמו 3 שנים הבאות על רזולוציה של 1080X1650. אין צורך באביזרים חיצונים יש לי כל מה שאני צריך. תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט לעריכת סאונד ויצירת מוסיקה. עבודה עם התוכנות protools, cubase, nuendo, reason. ללא OC. רמת שקט - לא פחות מבמפרט הזה. אני מתכוון לקנות 2 כרטיסים שלא כלולים בתקציב: כרטיס קול Audiophile 2496 וכרטיס AVerTV Satellite Trinity ללא מקודד MPEG על הכרטיס, בחיבור PCI-E. ציוד היקפי - מסך בלבד. התקציב נקבע לפי מסכי 23" של סמסונג שמצאתי ב-700 ו-750 ש"ח (באתר כתוב שאחד מהם 21.5", לדעתי זאת טעות). האם זאת התמורה הכי גבוהה שאפשר לקבל בסכום כזה עבור מסך? ללא מערכת הפעלה, כולל הרכבה, באזור ביל"ו-רחובות. האם המפרט הבא, כולל שדרוג להארדיסק 32MB Buffer יספיק? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5530 תודה.
-
- 37 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני חושב למכור אולי את המחשב נייד שלי. מה המחיר שלדעתכם אני צריך לפרסם אותו בכדי שיהיה הוגן ל-2 הצדדים? דגם: DELL Studio 1558 מעבד: Intel Core i7-720QM 1600 MHz לוח אם: DELL 0TR557 זכרון שודרג ל- 8 ג'יגה: כפול 2- 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - G Skill F3-12800CL9-4GBSK כרטיס מסך: ATI/AMD Mobility Radeon HD 54701024 MB DDR3 SDRAM כונן קשיח: TOSHIBA MK5056GSY, 500 GB, Serial ATA 3Gb/s כונן דיוידי: PLDS DVD+-RW DL-8ATS, DVD+R DL מערכת הפעלה מקורית: Microsoft Windows 7 Home Premium x64 אני גם לא בטוח ב-100% אבל נראה לי שזה אותו מחשב כמו זה: http://www.pc-4u.co.il/2142 תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
דרוש מחשב לסרטים לילדים ולניגון מוסיקה וכד' כולל ציוד היקפי בסיסי. (מסך, מקלדת ועכבר) (בדקתי בפוסטים בשבועיים האחרונים ולא מצאתי משהו שיתאים...) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VLC Winamp :-) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ??? -לאיל…
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לקבל המלצות על מפרטים בסביבות ה2500 ש"ח בעיקר לאינטרנט ומשחקים (וסרטים) אני מעדיףAMD אבל אפשר גם אינטל. (אני לא צריך מקלדת עכברת מסך רמקולים וכו...)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel® Core Duo Proc T2300E (1.66GHz/667MHz/1 X 2MB L2 Cache) Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 15.4 inch Wide Screen XGA Display with TrueLife 1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz, 2 Dimm 80GB 5400rpm SATA Hard Drive 24X CD Burner/DVD Combo Drive Intel® Graphics Media Accelerator 950 Integrated Audio Accessories 53 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery Dell Wireless 1390b/ No productivity suite- Includes Microsoft Works 8. DOES NOT INCLUDE MS WORD No Security Subscription Starter pack- Basic and trial products from Corel and Yahoo Service 1Yr Ltd Warranty and At-Home Service 6 Months America Online Internet Access Included Also Includes Integrated 10…
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש ביתי, כשהדגש הוא שהמחשב צפוי לעבוד כל הזמן, גם אם בסוג של idle, ולכן חשוב שיהיה יציב, שקט ולא יתחמם יותר מדי. האם המפרט המוצג באתר למחשב רב תכליתי באלפיים ש"ח (http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137631§ion=293&target=%D7%A8%D7%91-%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99) עומד בתנאים האלה. אילו שינויים הייתם עושים בו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים-בינוניים, עבודה משרדית, תכני HD בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מיני PC חשוב לי שיהיה חזק כלומר כרטיס מסך חזק ומעבד לשחק בטלויזיה 65 כמו כן גם לסרטים 4K והכי חשוב שיהיה לו כיבוי והדלקה אם שלט תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיית תקציב לקניית מחשב, לכן אני צריך לדעת במה להשקיע ועל מה לוותר בקניית מחשב לצורך עיבוד וידאו ופוטושופ?
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר מפרט טוב שקיבלתי פה בעבר אשמח למפרט המתאים לכותרת שרשמתי. המחשב מיועד לשימוש כללי שכולל בעיקר אינטרנט, מסמכים ומידי פעם קצת וידאו ואולי שימוש מועט בתוכנות תלת מימד(גוגל ארת' וכו'). המחשב לא צריך להיות סופר שקט (ידוע לי שזה דורש השקעה כספית לא קטנה), אבל העדפה שיהיה שקט מהממוצע. כמו כן חשובוה כניסת DVI. עדיף שלא תהיה חריגה מהתקציב, אבל אם אין ברירה אפשר לחרוג ב-200 ש"ח בהנחה שיש סיבה טובה. את המחשב הקודם קניתי מ-SKYPC ראיתי שלאחרונה המפרטים פה מתייחסים לחנות בכפ"ס אם יש הבדל במחירים והשירות בין החנויות אשמח לדעת. בהנחה שאין הבדל ממשי, אשמח שהמפרט יורכב על סמך האתר של SKYPC. תודה!
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לפטופ ולעבוד עליו בעיקר עם מטלב. ספציפית: הרבה מאוד הכפלות וחיבורים. התקציב מוגבל: 2500 ש"ח. מערכת הפעלה רצויה: win7. אשמח לקבל המלצה למחשב הכי מתאים בתקציב הנ"ל (אפשר לחרוג מעט בשביל הבדל גדול אבל עדיף לא). אם יש גם הפניה למבחן ביצועים שלו אז בכלל טוב. עריכה: ברור שזה לא יהיה מחשב חזק במיוחד. אני מחפש את הכי מתאים בתקציב הזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אמנם המפרט קצת מוגזם אבל חיים רק פעם אחת אחרי בירורים רבים הגעתי למפרט הבא ראו תמונה מה אתם אומרים? מתוכנן על מערכת 32 ביט לכן רק 3 ג'יגה זכרון אין קירור למעבד כי אני לא מתכנן oc אז המחשה הטרמית תעשה תעבודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות DELL Inspiron 6400 ואני רוצה לדעת מה בדיוק מגיע יחד עם המחשב עצמו בקופסא? יש דיסק של ווינדוס? יש רישיונות? תוכנות נוספות? בנוסף אני רוצה לדעת אם יש מחיצת שחזור של המחשב, או דיסקים לשחזור המערכת (כמו עם IBM) לכל בעלי DELL: אתם מרוצים מהנייד שלכם? יש לכם הערות לגבי המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm (תקציב 7000 ש"ח)
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעבודה בעיקר, כלומר אופיס, גלישה באינטרנט אולי מידי פעם סרטים, MESSENGER וכדומה. חשבתי על לנובו SL500 מה דעתכם עליו? ראיתי אותו בKSP ב3450 שקל הינה המפרט: l NRJP3IV CPU Intel® Core 2 Duo processor T5870, 2.0GHz,800MHz FSB Memory 3072 MB 667MHz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB HD 250GB Sata Display 15.4 WXGA TFT LED Backlight (1280x800) GPU Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD Optical Device DVD Recordable (Dual Layer) 8X Max Wireless Intel WiFi Link 5100 AGN Integrated camera Integrated camera Card Reader 7-1 Multi Media Card Reader (SD/SD HC/xD/xD Type H/MMC/MS/MS PRO) Ports IEEE 13…
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז כמו שזכור לאלו מהאשכול הקודם שלי אני מכור לעיצוב של מקבוק פרו (לא בהכרך אפל אלא ספציפית לדגם הזה) מצאתי כמה דגמים שנדלקתי עליהם אבל אני רוצה לראות עוד. משומה כשאני מחפש את כל הדגמים של החברות ,אני לא רואה את הדגמים הספציפיים שאני מצאתי . לכן אין לי מושג איפה לחפש. אז מה שאני מבקש בעצם ,קישור למקום שמכיל את כל הדגמים של כל חברה .. - - -לא מבקש המלצה לשום דגם או חברה או כל מחשב אחר ,אלא אך ורק רשימה של כל הדגמים שקיימים לחברות. ,אני יעבור אחד אחד ויראה מה מתאים לי --מבחינה עיצובית ואז אני כבר ינסה לראות מה מתאים לי מבחינת חומרה וכו' ואפתח אשכול על זה. והשאלה על המק , ראיתי כתבה בנקסטר ,על מחשבים ניידים ובטוקבקים אמרו כמה פעמים שמקבוק פרו חזק יותר טוב יותר מ…
-
- 31 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי אנשים.. אין לי הרבה מה להוסיף, המחשב ישמש למוזיקה ולסרטים (יסחוב HD?) בעיקר. חשבתי להשתמש בו גם לאינטרנט, השאלה : האם אני יוכל לקרוא טקסטים באתרים? הוא יתחבר ל LCD 32 שהיא HD READY. מידע נוסף : אין צורך בציוד נוסף כלל, מלבד המארז! שקט לא ממש משנה.. הוא יהיה בתוך הארון. *יש משהו שאני צריך לדעת? שימושים נוספים למחשב סלוני מלבד מה שציינתי?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית מחשב שהוא בעיקר לגלישה ועבודה משרדית ובמיעוטו לעריכת וידאו בסיסית וצריבות סרטים. אני לא משחק משחקי מחשב. התקציב הוא בערך 5000 שקל לא כולל מסך ( קניתי לפני חודש סמסונג 971P) . אני מתלבט בין מעבד E6550 ל Q6600. אני לא מבין בתחום של לוחות אם מארזים וספקי כוח. הבנתי גם שאולי הלוח אם לא מתאים למעבד. אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט טוב למעבד הראשון ומפרט טוב למעבד השני. תודה. המפרט: מעבד אינטל Core 2 Duo 2.33G 4MB 775 E6550 CONROE לוח אם מדגם DQ965GFEKR GUARDFISH Socket 775 מבית INTEL זכרון CORSAIR DUAL 2x1024MB 800Mhz TWIN2X2048-6400 דיסק קשיח 250GIGA SATA II 16MB Buffer מבית WD מדגם WD2500KS צורב DVD מבית LG דגם GSA-H44NBA/L X18 בצבע שחור/ ל…
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אני צריך מחשב ללא מסך אשר ייועד למשחקים בעיקר ומוסיקה...הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה הארד בנפח של לפחות 250 ג'יגה,כרטיס מסך בסדרה הכי גבוהה, לוח אם איכותי וטוב אשר יתאים לי למעבד 4 ליבות החדש שייצא ויהיה לו המון פיצ'רים כאלה שעוזרים לו(אני לא ממש מבין בזה,אבל אני יודע שאני אחבר התקנים חיצוניים,אני אצטרך כרטיס קול טוב ששמעתי שיש כרטיסים איכותיים שמובניים על הלוח אם וכו'),זכרון של 2 ג'יגה שישב בדואל(חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואיכותי בעל אפשרות לOC ) וכמובן כל הדברים מסביב כמו צורב DVD ,מאווורים או גופי קירור שיקררו לי את המחשב וכו' העדיפות שכל זה יהיה הכי זול שאפשר בלי הגזמה וישפעיל משחק שדורש דרישות גבוהות הכי טוב ומהיר שיש מקווה שתעזרו לי תודה
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את המחשב הנייד הנוכחי (ישן מאוד), אני קצת הולך לאיבוד עם כל הדגמים הקיימים בשוק היום. הצרכים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים לבית. מבחינת עבודה יש לי רק אקסלים גדולים מאוד ומבחינת גיימינג, אני משחק מדי פעם אבל לא במשחקים שמצריכים יותר מדי כוח (לאחרונה Fortnite). אני רוכש מחשב פעם בכמה שנים ומעדיף שיהיה מעל לממוצע, אם כבר להשקיע אז להשקיע. להלן התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ישנה אפשרות למצוא מחשב שמתאים בפחות אז למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! תקציב 1400 ש"ח אני צריך מסך מחשב כמה שיותר מכויל / מדויק מבחינת הגודל 19 אינץ זה מספיק לא אכפת לי שיהיה יותר גדול אבל לא על חשבון האיכות לא מעניין אותי אם יש לו MHZ או איך שזה נקרא עבור משחקי וידאו וכד איכפת לי שמתי שאני צופה בעבודות שלי התוצאות יהיו מדויקות וכן שיתמוך ב 4K תודה רבה לכל מי שענה לי
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא ל-oc. דרוש לוח שיקבל הארד דיסק ATA שיש לי. יש לי כמה דברים שאני בניתי רק אני מתלבט בין מעבד חזק 3500 לבין 3000 ולשים על כרטיס יותר חזק מבוסס AMD64 כמובן,צריך צורב רגיל ופלופי וזהו. עדיף חנויות מהמרכז
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי. אני צריך מפרט מחשב למשחקים בשביל חבר שלי. הוא תקוע עם גרוטאה שאני לא יפרט אותה כאן משום שהיא עלולה לגרום למשהו דום לב. הוא לא צריך מסך, או ציוד הקפי. HARD DISK של 80GB לא יותר. עזרתכם בבקשה. לתשומת לבכם, המחשב צריך להחזיק הרבה הרבה זמן אז אל תציעו כרטיסי מסך כגון 1950 או GF7XXX הרזולוציה המקסימלית:1024X768
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר לאופיס אינטרנט ומסנג'ר לא צריך ציוד היקפי רצוי שקט לא צריך מערכת הפעלה אבל צריך הרכבה וכמו שרשמתי התקציב הוא בסביבות ה1500 תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1064 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤730 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤353 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤477 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤645 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV360 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤178 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N סה"כ מחיר לכל המוצרים:3447¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il חסר לי פה מארז וספק וגם קירור למעבד אני רוצה ואני לא בטוח בכרטיס מסך אם לא כדי לי ל…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-