עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by noodle,

שלום חברים, אני צריך מפרט למחשב, הנה הפרטים המלאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, משחקים, עריכת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA, MANAGER וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by liortaib,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא גיימינג אבל בנוסף ישמש להצגת תכני HD ועבודה משרדית קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחקים מיוחדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום לכולם וסופ"ש מהנה . ראיתי בעיתון של היום פרסום למחשב כולל מסך של סמסונג 22" מדגם 2253 אשר יש ברשותי אותו ואני מרוצה ממנו . אם אני לא טועה המסך כיום עולה כ1400 שקל בקירוב . שאר המפרט נראה לי סביר לחלוטין בהתאם למה שאני אקבל. אציין כי המחשב מיועד לאחי אשר לא עושה בו שימוש מטורף ולא משחק משחקי תלת מימד . בעיקר גולש וכל הדברים הבסיסים ככה שאני לא חושב שהוא יזדקק ליותר מזה. מצורף בכך הפרסומת מהעיתון אנא תנו חוות דעת על כך , האם משתלם? האם ניתן לרכוש את המסך ואת המחשב בנפרד ולהגיע למחיר יותר זול? לפי איך שזה נראה לי ומשתמע המחיר ממש אטרקיטבי רק בגלל שהוא כולל את המסך המדובר... תודה מראש , גל נ.ב. סימנתי במסגרת אדומה את הפרטים הרלוונטים. מחיר המחשב עצמו כולל המסך הוא 2000 …

4. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש חלקים מומלצים זולים יותר - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800+- אם אקבל תמורה משמעותית יותר ומתאימה יותר לצרכיי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטונים ותמונות לא מקצועית, גלישה באינטרנט, ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ (פעמיים בשבוע), Wondershare -עריכת סרטונים (פעם בשבועיים), אופיס (כל יום), כרום (כל יום, הרבה חלונות פתוחים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Avivon121,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך ולו יש תקציב נפרד של עד אלף. ) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט יותר נחמד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין מגבלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז, ראשון חולון בת ים וכל מה שברדיוס הזה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? השבוע 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

6. Started by Singularity,

היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנת matlab וצפייה בסרטי HD. בעתיד אני מתכנן להשתמש בו גם באוניברסיטה כך רצוי שהוא יהיה קל לנסיעה ועם סוללה שיכולה להחזיק מעמד מספר שעות. אני מחפש מחשב עם גודל מסך 15 אינצ' שיכיל גם numpad אבל אשמח לשמוע גם הצעות למחשב עם מסך 14. אני מחפש מחשב בטווח המחירים הבינוני עד בינוני גבוה. אשמח לשמוע הצעות וגם הצעות לחנויות שידועות בשירות טוב ואחריות טובה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by lexsus,

Intel Core i7 965 Extreme 3.2Ghz 8MB Cache BOX, יחידות 1 ¤5420 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4335 ASUS P6T DELUXE INTEL X58, יחידות 1 ¤1740 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4327 OCZ DDR3 Platinum Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 2000MHZ CL9, יחידות 1 ¤1940 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3153 Sapphire Radeon HD4870X2 DDR5 2GB PCI-E, יחידות 1 ¤2780 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3680 Antec TruePower Quattro 1000 1000W Retail, יחידות 1 ¤1340 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1733 Scythe Orochi SCORC-1000 CPU Cooler, יחידות 1 ¤350 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2628 Samsung SA…

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שוטף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-15 לכל חודש. למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מספר מוצרים חדשים, והרבה מהמערכות השתנו…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. הצעה שלי . מעבד - AMD ATHLON 3200 939 64 לוח - ECS 939 מבוסס ATI זכרון - 256 MB תדר : 400 MHZ . כונן קשיח - 80 GB עם זכרון מטמון 8 MB . כרטיס מסך : X300 *16 PCIE צורב CD-RW LG 52*32*52 מארז מפואר HEC 300 W מחיר : 2999.00 . הצעה של ביג מחשבים : http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=P424I&Cat2Cat1ID=5422&Cat2ID=0 2799.00

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום, אני מחפש נייד לסטודנטית לשימושי אופיס/אינטרנט/מוזיקה/סרטים בתקציב של עד 5000 ש"ח, עם חשיבות שהנייד יהיה יחסית קומפקטי וקל לכן העדיפות היא ל- 13.3 או 14.1. יש לי כמה מועמדים ושאלות מועמד הראשון הוא LG שבסה"כ יש לו אחלה מפרט מלבד 2 חסרונות של מעבד ויציאת SVIDEO. האפשרות השניה שאני חושב עליה היא DELL XPS M1330 (בלי כרטיס מסך למשחקים) אבל המחיר קצת מחוץ לתחום, מה שמעצבן אותי זה שבדקתי באתר האמריקאי של דל את אותו מחשב ואפילו שדירגתי לו את ההארדיסק ל-250 ג'יגה וסוללה 6 תאים ויצא לי שם 2000 שקל יותר זול מהכי זול בזאפ.. (1028$) כמובן שיש את בעיית האחריות, ומה שאני רוצה לדעת זה אם אני מביא מארה"ב דרך האתר הרשמי של דל שנה אחריות זה תופס למשהו בארץ? אחריות בינלאומית או משהו? א…

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. כמו שכתוב בכותרת מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בשביל אמא שלי, השימושים: אינטרנט,סרטים, עריכת תמונות, מוזיקה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?2-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ6שעות ללא התענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חייב אבל HDMI יכול להיות נחמד * בלוטות? כן, עם אפשר עדיף WIRELESS * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * צורב DVD? כמובן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב הוא 2300 שקל, לא אכפת חברה, בעיקר מחשב חזק אמין שכולל I3. אפשרות שחש…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שלום לכולם , בעוד חודשיים אני נוסע לטיול בארה"ב פעם ראשונה, והדבר הראשון שחושבים עליו, איך לא? קניית מחשב נייד. אז אחרי הרבה חיפושים, השוואות וכו' החלטתי ללכת על המחשב Dell xps 13 2015. אני דיי חושש לגבי קנייה בארה"ב, אז רציתי לשאול כמה שאלות. דבר ראשון מאיפה הכי כדאי לקנות את המחשב? אני אהיה בניו יורק, אולנדו, מיאמי ולאס וגאס. הבנתי שלחברת דל יש אחריות בינלאומית, אז אין בעיה לרכוש אחריות מורחבת לשלוש שנים במקום שאני קונה את המחשב או להגיע לארץ ולעשות את זה פה? עוד דבר שמטריד אותי זה המטען של המחשב, אם אני קונה שם את המחשב הוא מגיע בטח עם חיבור לחשמל ומתח שמתאים לארה"ב ולא אירופאי, מה עושים עם זה? דבר אחרון זה כדי לא לשלם מע"מ בכניסה לארץ אני צריך לזרוק את כל הקופ…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו, תכני וידאו Full hd (לא 4k), א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בתוכנות אדובי פוטושופ ואדובי פרימייר. בגלל השימוש התדיר בפרימייר, כרטיס המסך צריך לתמוך בcuda וmercury playback engine בתוך פרימייר. ב) מחשב לא מיועד לגיימינג. מחובר לשני מסכים 1080p. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. היי, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל. ישמש לעיצוב גרפי קל (פוטושופ וכו) וגם קצת למשחקים. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אפשר קצת אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי קל (דו מימד- פוטושופ וכו), משחקים קלים ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בינוני. שיהיה סביר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-150ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Warcraft, Diablo 3 ואולי עוד איזה משחק פה ושם.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינצ' של Dell, מעריך ש 1680X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מודע…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by saarxee,

המחשב נקנה ב-2011 והאחריות שלו הסתיימה, זה המפרט שלו: INTEL E2180 קירור סטוק של אינטל 775 1X2GB RAM DDR2 הלוח שלו מת כרטיס מסך מת (8400GS) ספק כוח EZCOOL 350W מארז של אייבורי (המארז הישן הזה שכתוב עליו IVORY) בכמה אפשר למכור? ואני חושב שאמכור רכיב רכיב כי המחשב עצמו לא תקין.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Tal14,

היי אני צריך בבקשה עזרה מחפש מחשב בסביבות ה1,500 ש"ח. צרכים בייתים בלבד - מוזיקה אינטרנט ואופיס.. ללא ציוד הקפי תודה

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400-1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטוני יוטיוב באיכות 1440P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" FHD, אבל מתכנן לקנות מסך חדש במהלך החיים של המחשב שאקנה עכשיו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  19. Started by bati6,

מה הכי חשוב במחשב, כרטיס מסך, מעבד או ram?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. מספר הצעות ייעול בנוגע למחשב נייח (רגיל): 1. עדיף לקנות מחשב בעלות שלא פחותה מ- 2,400 ש"ח כי אז יש סבירות גדולה שרכיבי המחשב יהיו באיכות כזאת כך שיתפקדו מספר שנים טובות. 2. עדיף לקנות מחשב לפי התקציב והצרכים של האדם. 3. ייתכן ולפעמים אפילו מחשב בסכום של 3,000 ש"ח לא יספיק לאדם שצריך מחשב יותר חזק לצרכיו, כגון גיימר (אדם המשחק משחקי מחשב), משום שכאן נדרש מחשב עם רכיבים משוכללים (יקרים יותר). 4. ביחס לרכיבי המחשב (לוח אם, זיכרון RAM, מעבד, כרטיס מסך, כונן קשיח, כונן SSD, חיבור USB, כונן DVD, מאוורר וכדומה) אפשר לבדוק באינטרנט בכל מיני חיפושים בנוגע למחשבים, מה המחיר של כל רכיב, אבל לקחת בחשבון שמדי פעם ותלוי איפה קונים את המחשב, שהמחשב יעלה פ…

21. . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לא להגיע ל7000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 121.30 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת וירטואליזציה אם זה משנה (לא יותר מ2 VMים בו זמנית בכל מקרה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים (פרנסה זה יותר תדיר מתדיר? בכל אופן זה מה שאני אעשה עם המחשב 12 שעות ביום), VMWare/IDA (מזדמן), VS2013/Eclipse (מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. EVE Online, TERA, Magicka: Wizard Wars, League of Lege…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. מה כדאי להוסיף או לשנות באזור התחום הזה? http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=500171&sid=127 אני לא צריך את הרמקולים ואני יכול להסתפק בכרטיס קול פחות מזה אני צריך 5.1 שיהיה איכותי

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים ופה ושם גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד עבור עבודות גרפיקה . תודה. *תקציב : עד 3500, עדיף פחות. * מטרות המחשב: עבודות גרפיקה דו מימדית - שימוש בתכנות Adobe - פוטושופ בעיקר. * גודל המסך: לא קטן מידי, שיתאים למטרה. * רזולוציית המסך: כזו שהכי תתאים לצרכים שלי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא משנה. * משקל רצוי: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd - אבל לא קריטי - בהתאם לתקציב. * כונן אופטי: כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא, אבל רוצה אחריות …

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by avielsvis,

שלום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 ,bf4 crysis 3 וכו'...... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים