עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ptyahoo,

שלום חברים. אני עומד בפני קניית מחשב נייד חדש, אחרי שהאחרון עושה סימני מוות כבר כמה שבועות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימוש נורמטיבי. לא גיימר, אך מידי פעם צריך לעבוד עם תוכנת עריכה Pro Engineer,תוכנה סופר כבדה גרפית, סרטים ומתחיל להכנס לתחום יצירת סאונד, אז Cubase. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מניח שאעבוד עם FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (ל…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by I7210I,

שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים ופה ושם גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by zivgor,

מצורף המפרט הנוכחי. אני מעוניין לשדרג: 1. כרטיס nVidia 1060 2. להוסיף זיכרון זהה אחד נוסף 3. מעבד i7 4. זכרון SSD 250gb השאלות: א. האם אפשרי? ב. האם נדרש משהו מיוחד בכדי להשתמש בשני מסכים? תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400-1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטוני יוטיוב באיכות 1440P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" FHD, אבל מתכנן לקנות מסך חדש במהלך החיים של המחשב שאקנה עכשיו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  5. INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1307 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤648 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2383 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2200 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS מחיר: ¤395 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK מחיר: ¤554 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מחיר: ¤40 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ¤416 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤426 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEAR…

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום לכולם, אשמח לקצת עזרה לאחר שהמחשב הישן שלי מתחיל לקרטע ומתרסק בערך כל יום. 1. מה התקציב המקסימלי? 2.5 K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, מוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי שאני משתמש בו כל הזמן. אימיול, תוכנות סרטים, סרטים באיכות גבוהה און ליין ומהמחשב, משחקים כמו ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כרגע לא רלוונטי, יהיה מסך…

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by oz25,

היי, אני מעוניין לבדוק זיכרונות ורציתי לדעת האם ישנם הבדלים מהותיים בין זיכרונות של 2400 MHz ל-2666MHz ? כמו כן מהם ההבדלים בין Single Rate ל-Dual Rate ? והאם צריך לקחת סטיק 1 של 16GB או 2X8 ?

8. מחשב נייח: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, וירטואליזציה (VMWARE workstation), סרטים, מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE workstation, Visual Studio, Python, Eclipse, DataBase (MySQL, SQL Server, ..) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים אך רצוי שמשחקים נפוצים יפעלו בו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אורח azuri
    Started by אורח azuri,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:CS:GO, Dota 2, Overwatch -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא משנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?ל…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Deyan81,

שלום, אודה להמלצה למפרט מחשב לפי מה שעניתי בשאלון למטה: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - ~4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית, תכני HD, תוכנות CAD, משחקים מעט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - CDROM 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - כן, מערכ…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש חלקים מומלצים זולים יותר - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800+- אם אקבל תמורה משמעותית יותר ומתאימה יותר לצרכיי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטונים ותמונות לא מקצועית, גלישה באינטרנט, ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ (פעמיים בשבוע), Wondershare -עריכת סרטונים (פעם בשבועיים), אופיס (כל יום), כרום (כל יום, הרבה חלונות פתוחים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Avivon121,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך ולו יש תקציב נפרד של עד אלף. ) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט יותר נחמד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין מגבלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז, ראשון חולון בת ים וכל מה שברדיוס הזה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? השבוע 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

13. Started by marco789,

שלום למומחים אני יכול לשדרג את המעבד i7 990 בלוח ex58ud4 או שיש פיתרונות אחרים

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by bluemail,

יש לי כרגע P4 2.4 533 זיכרון של 1 גיגה 400 MHZ כרטיס מסך 7600 של ATI מחפש הצעות

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by TheCakeGuy,

שלום חברים, אני חייב את העזרה שלכם! כבר מספר חודשים שאני מחפש מחשב נייד שיעמוד בתקציב שלי ויספק את הצרכים המאוד ספציפיים שלי (ללא מסך מבריק והתקציב שלי כבר עושים את כל התהליך קשה) מכיוון שלא נמצא מחשב בתקציב הראוי, אני מוכן לשחרר עוד מזומנים שאין לי, אבל חשוב לי מאוד לדעת שמה שאני קונה הוא בחירה טובה. לאחר חיפושים רבים מצאתי את ה- Dell Vostro 3460 I3-2370M שיכול להתאים לדרישות שלי אך מכיוון שהוא יחסית חדש לא הצלחתי למצוא סקירות שעונות על החששות שלי. ככה שאם יש כאן מישהו שהתנסה או מכיר את המחשב אני אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם על הסדרה. השאלות שלא הצלחתי לענות עליהן רעש שמאוורר המחשב יוצר- זה מה שאני הכי מפחד ממנו. לאחר קריאה של שתי סקירות הבנתי שהמהדורה של המחשב עם…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום. תקציב 4 אלף. עדיפות מוחלטת למערכת מבוססת AMD. יש ברשותי כרטיס מסך מסוג RX480 8gb. שיתחבר למסך FHD 144hz. יש ברשותי sdd 250 גיגה. לנצל הכל חריגה עד 400 שח עדיף שלא. חובה שיהיה לוח אם איכותי עם אופציה לcrossfire בעתיד ובגודל ATX ולא מיני או מיקרו. וספק כוח איכותי עם עדיפות למודולרי. הארדיסק רגיל של 1 טרה. וינדוס 10 מקורי. תודה.

17. אהלן חברים, רוצה לשתף אתכם בהתלבטות שיש לי. ברצוני לקנות מחשב נייד (בעיקר לשימוש בתוך הבית), הוא ישמש בעיקר לגלישה אופיס וסרטים. אני מעוניין בעתיד הלא רחוק לשדרג אותו כך שהוא יתאים גם לגיימינג איך שאני רואה את זה יש לי כמה אופציות: 1. לקנות נייד במחיר צנוע יחסית, עד 2500 ש"ח לשימושים הבסיסיים + לקנות desktop pc לגיימינג (אין צורך במסך) 2. לקנות נייד שהוא מתאים גם לגיימינג ב (לפי מה שראיתי אפשר להשיג בסביבות ה 4K) 3. לקנות נייד עם זיכרון ומעבד חזק ובעתיד לחבר לו כרטיס מסך חיצוני (לא יודע מה העלות) מה לדעתכם עדיף מבחינת ביצועים ומחיר נצא מנקודת הנחה שהתקציב הכולל יהיה בסביבות ה 4K עם אפשרות לחרוג ב 500 ש…

18. המבוקש בכותרת . ניתן למצוא משהו בתקציב הזה ? תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by !elad!,

הנה מפרט תותח סתכלו בסוף אני עשיתי כמה שידרוגים : מפרט טכני: מארז כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כונן DVD סוג כונן: צורב X16 DVD מבית SAMSUNG מעבד: סוג מעבד: Intel P4 64bit LGA775 HT Prescott מהירות מעבד: 2.66GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB אחריות 3 שנים זכרון נפח: 1024MB מהירות: 400MHz אחריות: 3 שנים דיסק קשיח נפח איחסון: 160GB SERIAL ATA 8MB מהירות: 7200 RPM אחריות: 3 שנים לוח אם: ASUS P5S800-VM מהירות:800MHz צ'יפסט SIS 661FX chipset כרטיס קול 6 ערוצים כולל כרטיס רשת 10/100 כרטיס מסך 661 3D תמיכה בדיסקים SATA יציאת AGP X8 6 יציאות USB 2.0 תמיכה ב- Hyper-Threarding הנה השדרוג : שדרוג כרטיס המסך ל ATI Radeon 9250 128MB ב 255 ש"ח תוס…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. לפני למעלה משנה רכשתי מחשב לנובו Yoga . לתדהמתי, התברר כי המחשב מחשמל, כאשר הוא מחובר עם המטען לחשמל. לא מדובר בחשמל סטטי אלא ממש במכת חשמל לא נעימה ומסוכנת. המחשב נמסר לתיקון במסגרת האחריות, ועם תום תקופת התיקון לנובו הודיעו לי שאין ביכולתם לתקן המחשב וקבלתי זיכוי עבורו. כמי שבתמימותו האמין (בלשון עבר) במותג לנובו רכשתי שוב מחשב YOGA ואולם גם הפעם, מחשב אחר, מתברר כי המחשב מחשמל. ברור לכל כי לנובו מוכרים, לפחות בארץ, סדרה פגומה של מחשבים. אחד הנציגים שעימו דברתי אף ציין ש"הבעייה מוכרת" (מה שלא מונע מהם להמשיך למכור סחורה פגומה). המחשב השני נמסר לתיקון ונדפק ונשבר במהלך ההובלה ע"י חברת ההובלות של לנובו. מוקד השרות של לנובו אינו מעודכן ולא מוכן למסור…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by א,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 רק אם זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסלון, יחובר לטלוויזיה 46 אינץ'. סרטים (גם HD) וגלישה באינטרנט. לא משחקים. אם יש אפשרות בתקציב להכניס מארז HTPC, אז עדיף. אם לא, אז מארז רגיל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפי…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Chymes,

אוקיי, דיברתי עם המפקדים ואמרו לי שאם אביא מחשב יאשרו לי אותו. אז אחרי התלבטות ארוכה בין מחשב בנייד למחשב שולחני, החלטתי להביא מחשב שולחני. למה? מחשב שולחני הרבה יותר חזק ואינו דורש חלקים מקוריים. בנוסף, הוא פתוח לשדרוג וגם הרבה יותר קשה לגנוב אותו. אז אני צריך 4 מפרטים. כן, קראתם נכון, אני צריך 4 מפרטים. המפרט הראשון למחשב מבוסס AMD עם מסך LCD, השני עם מסך CRT. ושני מפרטים למחשב מבוסס אינטל, הראשון עם מסך LCD, השני עם מסך CRT. אני מבקש מסך LCD איכותי או מסך CRT איכותי. אל תתנו לי זבל. תקציב: 5,500 ש"ח כולל מסך וציוד הקפי. (מקלדת, עכבר, רמקולים) עריכה: ובשום פנים ואופן אל תתנו לי מפרט מפנדה או KSP או מכל חנות סוג ג' עם מחירים נמוכים באופן חשוד. אני רוצה מפרט מנועה או זי…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שבוע טוב, ביום שני הזמנתי מחשב חדש בשבילי לשימושים רבים כמו גיימינג קל וכבד מדי פעם, גלישה אינטרנט וסרטים. מה דעתכם? : מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪843 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 ₪542 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950810 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ כונן קשיח Corsair SSD Force 2.5" 40GB SATA2 ₪672 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CSSD-F40GB2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-8-7-24 Eco ₪483 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pi…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by 125Live,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בסיסי לעבודה משרדית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ₪, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

25. אני משתמש ב-SSD של אינטל בנפח של 120GB וחשבתי לקנות SSD רזרבי על מנת לעשות שכפול של נוכחי שישרת כ-SSD להציל אותי בזמן חירום. האם זה רעיון גיבוי טוב שיכול להציל ולתת לי להמשיך לעבוד ללא הפסד זמן ונתונים חשובים? איזו תוכנה תוכל לשכפל דיסק נוכחי ולהבטיח שבזמן חירום דיסק SSD משני לא ייכשל וישאיר אותי שעות לשחזר מערכת ונתונים ויאפשר עבודה עיקבית? אני עושה עבודה משרדית ואני בוטח ב-SSD של אינטל מבחינת אמינות שזה נקודה הכי חשובה לי ועל פי זה רציתי גם לדעת איזה מותג אחרי אינטל אתם יכולים להמליץ מבחינת אמינות. תודה

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים