ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
הפרט בא לענות על הדרישות הבאות: מחשב לעבודת גרפיקה בדו מימד קבצים עד 500מגה כל אחד +עריכה ורינדור בתוכנות תלת מימד=אנימציה והדמיות +עבודה מקבילה בלפחות 3 תוכנות מובילות בתחומים הנ"ל +משחקים חדשים וכבדים-farcry וכו' בנוסף על המחשב להיות שקט מאוד(מאוד) מערכות הפעלה: ווינדוס(בעעע אבל אין ברירה) ולינוקס(פדורה) מי שכבר ענה להודעות שלי יודע שאני לא ממש מבין גדול בעיניני חומרה....איתכם הסליחה לכן אבקש כל התייחסות והבעת דעה או הערה שיש ואם אפשר כמה שיותר מפורט זה המפרט ברובו על סמך ההצעות של הגולשים בפורומים פה באתר: מעבד: 1800= Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 640 Box לוח אם: 1050= ASUS P5GDC-V Deluxe Intel 915G GMA-900 LGA 775 כרטיס מסך: 6800GT Albatron…
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. תקציב 4 אלף. עדיפות מוחלטת למערכת מבוססת AMD. יש ברשותי כרטיס מסך מסוג RX480 8gb. שיתחבר למסך FHD 144hz. יש ברשותי sdd 250 גיגה. לנצל הכל חריגה עד 400 שח עדיף שלא. חובה שיהיה לוח אם איכותי עם אופציה לcrossfire בעתיד ובגודל ATX ולא מיני או מיקרו. וספק כוח איכותי עם עדיפות למודולרי. הארדיסק רגיל של 1 טרה. וינדוס 10 מקורי. תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500-6750 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל לא בהגזמה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח, לא יותר מדי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry 3, bioshock, battlefield, watch dogs, starcraft... ועוד בסגנון הנ"ל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1050X1680 בערך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בי…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן להשתדרג ולקנות מחשב חדש אחרי חמש שנים ואשמח לעזרתכם. בניתי מפרט לאחר שקצת עברתי קצת בין הדיונים השונים והצלחתי לבנות מפרט ב5000 ש"ח אבל התקציב שלי הינו 4500, אשמח לעזרכתם איפה אפשר לקצץ קצת.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 4,Watch Dogs, GTA 5, The Witcher 3 - בקיצור כל המשחקים הכי חדשים -מהי …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה וראיתי את כל ההודעות בנושא הרכבת מחשבים ואני אשמח אם תעזרו לי גם בנושא. אני מחפש מחשב שיהיה בסלון. בעיקר לצפיה בסרטים, גלישה וגם קצת משחקים כמו פיפא או GTA. חשוב לי שיהיה מארז קטן, משהו בסגנון הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=Sohoos603 ורצוי יותר קטן אם יש.. בינתיים יצרתי את המפרט הזה במגבלות המלאי שלהם: מעבד Intel Pentium G860 3.0Ghz Tray ₪334 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IG860T לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H ₪444 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95H7701 כונן קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪375 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST1000DM003 מארז Sohoo s603 Media Center+S…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום וחג שמח אני בשלבי חיפוש כרגע למחשב נייד שיוכל להריץ את התוכנה אוטוקאד חלק בלי תקיעות ובלי לחכות לזמני טעינה ארוכים... חשבתי ללכת על מחשב נייד עם כרטיס מסך קוואדרו בשביל האוטוקאד מה אתם אומרים?... חשובה לי גם תמיכה מובנית באינטרנט אלחוטי וWI-FI מובנה מסך גדול אם אפשר ויכנס בתקציב (משקל פה הוא לא פקטור כי אין לי בעיה להיסחב גם עם מחשב ששוקל מעל 5 קילו) 2 ג'יגה זכרון אם הדרישות שלי מוגזמות אנה תקנו אותי משום שאני לא מבין כמעט כלום במחשבים ניידים ורק עכשיו די נכנסתי לזה... אם צריך תוספת תקציב נכבדת בשביל שהמחשב יענה על הדרישות אנה תאמרו כמה ..ונושא האחריות די חשוב למרות שלא צריך אחריות בינלאומית וכו' תודה והמשך חג שמח
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולכם!! אני מחפש לפטופ לאחי, הוא התחיל לימודים והוא זקוק למחשב נייד. חשבתי איתו על מסך 13.3 אינץ', המטרה שיחזיק כמה שיותר שעות ויעלה עד 3000-3500 ש"ח גג. אנא עזרתכם, תפציצו עם שמות דגמים מומלצים, לא מה שאתם לא מכירים \ לא יצא לכם לשמוע עליו המלצה. תודה רבה, סופ"ש נעים לכולכם.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי חברים, אני בחיפוש אחרי מחשב נטבוק/נייד לעבודה ולבית, עם כמה דרישות : - חשוב שיהיה קל, עד 2 ק"ג, לא מעבר. - מסך 12 אינץ', אין לי צורך ביותר. - סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות - ניידות באור יום (חיבור לGPS, הרבה תקשורת ו-WiFi) וטיסה. - מקלדת נוחה (מספרים בעיקר, מדובר בהרבה שעות). - שימוש ביתי לגלישה ואופיס, אחרי שעות העבודה. מחיפוש ראשוני בפורום מצאתי בעיקר המלצות על ה-ASUS 1215N, שנראה (בחנות) חביב אבל האחריות שלו בעייתית (בעדינות), וביקורות שראתי באינטרנט קצת קטלו את איכות המקשים/מסך וציינו בעיות פליטת חום, מישהו יכול לאמת ממקור ראשון ? זהו, אם יש המלצות נוספות/עדיפות/זולות יותר, אשמח לשמוע ... תודה לכל מי שיטרח לקרוא/ לעזור
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ההודעה הבא נשלחת בשם חברי עמית הגין ולא בשמי חלילה. אחיי, ברצוני לרכוש מחשב נייד שמטרתו העיקרית עריכת וידאו והקלטת מוזיקה (חיבור של כלי נגינה עם כרטיס קול מתאים). גודל המסך, משקל המחשב וזמן הסוללה לא חשובים במיוחד. באשר ליציאות המיוחדות - לא בטוח, אם יש לכם המלצות לדברים שיועילו לצרכים שפרטתי, אנא ציינו זאת. חשוב: צורב DVD, כרטיס קול טוב, הארד דיסק מהיר שיתאים לעריכת וידאו, מעבד מספיק חזק. חשוב לי מאד שהמחשב יהיה ללא בלוטות ע"מ שאוכל להכניסו לקייס סטנדרטי (ללא בלוטות, מלבני רגיל כזה שחור). תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה ביתית, תכנות, עריכת מוזיקה, וקצת משחקים AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Price: 583.89 NIS ----------------------------------------- ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, Dual DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) Price: 650.87 NIS ----------------------------------------- DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory Price: 316.71 NIS ----------------------------------------- AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD Amount: 1 Total Price: 123.52 NIS ----------------------------------------- Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Price: 542.93 NIS ----------------------------------------- Gigacube Radeon 9200 VIVO 128MB…
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שופרסל יצאו במבצע לשלושה ימים עבור מחשב נייד Lenovo G570-4334-6FG במחיר של 1990 ש"ח עם המפרט הבא:מעבד: Intel b940, זכרון: 4G, דיסק: 500GB, שנה אחריות יבואן האם מישהו מכיר את המחשב? האם עסקה כדאית? אשמח לחוות דעת עליו
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב הגיע היום שעוד חבר פורום זקוק לעזרכתם הנדיבה... אז הנה זה בא: מטרת המחשב: עבודה כללית ומשחקים. אני אמנם לא גיימר כבד, אבל כשאני משחק ב-Heroes 5, Medal of Honor Pacific Assault או פיפ"א אני רוצה להנות ממשחקים שפועלים חלק. הרכיבים שיש לי ואני מעוניין להרכיב במחשב החדש: כרטיס מסך GeForce 6600GT 128mb DDRIII AGP האם הכרטיס הזה מספיק טוב? מוכן לשמוע הצעות בכל זאת... צורב LG DVD RW זקוק להמלצות ב: מעבד הבנתי שכפולי הליבה עדיין לא נתמכים ע"י כל התוכנות והמשחקים, אך שווה להשקיע היום בעתיד, נכון? לוח אם שיכלול כרטיס רשת מובנה ו-4 סלוטים לזכרונות כאופציה לשיפור עתידי. כונן קשיח יש לי במחשב הישן 60GB ולפחות חצי מהם פנויים. ככה שאני לא זקוק לכונן גדול. זיכרון פנימי אני מתלבט: אנ…
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 20 אינץ אבל אולי אחליף בעתיד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחקים הכי כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחליף את המחשב הקיים של ההורים שלי היות והוא כבר לא סוחב את השימושים היומיומים בעיקר אינטרנט על סביבת וינדוס 7... לא יודע אם זה כבר עייפות החומר או זה שיש לו 2GB זיכרון (או 4GB לא זוכר). המחשב עצמו הוא duel core כל שהוא מלפני 5 שנים. בגדול אני מחפש מחשב שיחזיק להם מעמד לפחות עוד 5 שנים ושיעבוד מהר. חשבתי על i5 במפרט מוכן מראש של ivory (מתחיל ב 1850) ולשדרג ל 8GB זיכרון + כונן 1 טרה (לא חובה) + ספק כוח חזק יותר. לאחר מכן נזכרתי שאינטל שחררה את הדור החדש של ה NUC ויש להם גם i5. ב KSP ה NUC i5 4250U נמכר ב 1895 ש"ח ועל זה צריך להוסיף זכרונות + דיסק קשיח של מחשב נייד עכשיו לשאלה: האם מחשב NUC i5 לשימושים ביתיים של אינטרנט בעיקר ולעיתים רחוקות עריכת וידאו ותמונות (…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חולמים על טאבלט חלונות ראוי אבל מתבאסים מהתמחור ומהזמינות של הגירסה מבית מיקרוסופט? ללנובו יש הצעה מעניינת מאוד עבורכם לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-miix-700-הוא-האח-הבינלאומי-של-ה-surface-pro-3/
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 200 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית ,גרפיקה א) פוטושופ מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי :לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ":8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ווינדווס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? שדרוג לא מאסיבי
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלחום רב מעוניין במחשב לקומפוזינג: * תוכנות אפטר-אפקטס * שילוב של וידאו, עם אפקטים, גרפיקה, אנימציה בתלת מימד. * סכום: 10,000-12,000 * ללא ציוד נלווה * אשמח לתשובותתודה.
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עברתי על מספר דגמים באתר של SHUTTLE ויצאתי ממש מבולבל משם ורציתי לשאול לעצתכם... התקציב שאני מעמיד לקנייה הזו הוא משהו כמו 3500 עד 4000 ש"ח כולל זכרון ,מעבד וHDD המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים וניגון מוסיקה וחשבתי גם על אפשרות הוספת התקן לכידת ווידאו כלשהו לשם הקלטה תודה על העזרה
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 3K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריטור, לייט-רום, תיכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך GEOFORCE 210, השאלה אם הוא מספיק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ידוע לי, אם כן אז קל 7. האם האם יש …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?20000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תנסו לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אלפיים שקל+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,עבודה גרפית 3ds Max א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis 2,MW3,NFS, DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך, הוא רוצה כחלק מהתקציב לקנות גם מסך FHD LED ואם אפשר שהמסך יהיה גם תלת מימד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות: 1. לגבי שדרוג וינדוס 7 ל-10, כאשר אני לוחץ על הלינק להורדת האימג' של וינדוס 10 https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10, אני לא מגיע לאפשרות של הורדת האימג'. האם יכול להיות שמיקורוסופט חסמה את האפשרות? 2. לגבי התקנת דיסק של וינדוס 10, יש לי מחשב intel core i-3 6100 3.7GHZ , RAM- 8GB DDR4 , system type - 32bit opereating system מערכת הפעלה WIN7. א. מה תהיה ההשפעה של התקנת WIN10 על מהירות המחשב שלי? ב. איזה סוג של דיסק עליי להתקין - WIN10 OEM, או WIN10 RETAIL, ומה ההבדלים ביניהם? ג. האם משנה האם אקנה WIN10 של 32 או 64 BIT? אודה לעזרה …
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי מחשב לפי מפרט שהציעו לי בFXP ותכננתי אחרי כמה זמן לשדרג טיפה. המפרט כפי שהוצע וקניתי אותו. מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪394 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪444 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מח…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הנה מפרט תותח סתכלו בסוף אני עשיתי כמה שידרוגים : מפרט טכני: מארז כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כונן DVD סוג כונן: צורב X16 DVD מבית SAMSUNG מעבד: סוג מעבד: Intel P4 64bit LGA775 HT Prescott מהירות מעבד: 2.66GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB אחריות 3 שנים זכרון נפח: 1024MB מהירות: 400MHz אחריות: 3 שנים דיסק קשיח נפח איחסון: 160GB SERIAL ATA 8MB מהירות: 7200 RPM אחריות: 3 שנים לוח אם: ASUS P5S800-VM מהירות:800MHz צ'יפסט SIS 661FX chipset כרטיס קול 6 ערוצים כולל כרטיס רשת 10/100 כרטיס מסך 661 3D תמיכה בדיסקים SATA יציאת AGP X8 6 יציאות USB 2.0 תמיכה ב- Hyper-Threarding הנה השדרוג : שדרוג כרטיס המסך ל ATI Radeon 9250 128MB ב 255 ש"ח תוס…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ישנה אפשרות שאקנה מחשב חדש בזמן הקרוב, בהתחלה חשבתי על מחשב שולחני, אבל החלטתי שמחשב נייד יותר יתאים לצרכיי. מה שאני רוצה: - מערכת מבוססת Napa - שני ג'יגה של RAM - כרטיס מסך חזק [או לפחות אפשרות הרחבה לאחד] - הארדיסק גדול כמה שאפשר תודה מראש
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם. כבר פעם אחת נעזרתי בפורום למחשב עם אותם צרכים לפני שנה והוא היה נפלא אז באתי גם הפעם. אז ככה, אני צריך מחשב למשחקים גם כבדים אבל לא יותר מדיי הכי כבד יהיה Crysis. אני ישתמש במחשב גם להורדת סרטים ולהרבה תוכנות שגם כן לא כבדות הכי כבד יהיה משהו כמו PhotoShop או אולי קצת יותר. וכמובן לאינטרנט וזהו. וצריך גם ציוד הייקפי כולל מסך מקלדת ועכבר. ושכחתי לציין שאני צריך גם מערכת הפעלה בתקציב (אני חושב שאני יקח Vista 60BIT) באתי לפה כי אני כבר מזמן לא התעדכנתי בתחום המחשבים ואני צריך את עזרתכם הכנתי מפרט ראשוני שאפשרי גם לשנות פה הכל את אל תתבישו להגיב אשמח לכל עזרה. תודה . מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX ¤895 פתרונות קירור למעבד Cooler Master…
-
- 45 תגובות
- 2.5k צפיות
-