עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעניין אותי לדעת האם קיים מנגנון כיבוי אוטומטי שמכבה את המחשב במקרה של התחממות יתר(מכל סיבה אבל במיוחד שהמאווררים לא עובדים טוב..) אשמח לדעת..אני מדבר על ניידים ספציפית.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. היי, אני מחפש מפרט למחשב נייח. התקציב הוא בין 3000 ל- 4000 ש"ח. השימוש הוא בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט, לפעמים תכנות ב- visual studio ו- intellij. גיימינג לא רלוונטי בכלל. כרגע עובד עם מסך 23'' עם רזולוציה טבעית של Full HD (1080p) 1920 x 1080 (ממש צפציפית Samsung SyncMaster BX2335 LED - LED monitor - 23"). אם התקציב יהיה יותר קרוב למינימום אשקול לקנות מסך חדש (כמסך נוסף), פחות קריטי בטווח הקרוב. (כן אשמח להמלצה על מסך 25'' שיתאים למחשב, עדיף עד 1500 ש"ח). אין צורך בציוד היקפי. השקט חשוב כיוון שהמחשב נמצא בחדר שינה. לא מתוכנן אוברקלוק. צריך לכלול וינדוס 10. צריך צורב. הקנייה מתוכנן עד סוף השבו…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח לקבל קצת הכוונה לגבי המפרט הנ"ל, רוב הרכיבים מוכרים בשוק ונבחנו על ידי במאמרים... מקווה שיצא משהו טוב. אשמח לשמוע כיוונים / הצעות לשיפור. מעבדי אינטלCore i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler ASUS P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E 3x4GB Corsair Vengeance Triple Channel CL9-9-9-24 דיסקים קשיחיםSeagate 2TB Barracuda XT 7200RPM 64MB Sata III ST32000641AS דיסקים קשיחיםCorsair Corsair Force Series 60GB SSD Sata II MLC 2.5'' Retail לא סגור על דגם ! כרטיסי מסךASUS GTX580 DCII 1536MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבי DVDPioneer DVR-118LBK DVD±RW x22 Bl…

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום. תקציב 4 אלף. עדיפות מוחלטת למערכת מבוססת AMD. יש ברשותי כרטיס מסך מסוג RX480 8gb. שיתחבר למסך FHD 144hz. יש ברשותי sdd 250 גיגה. לנצל הכל חריגה עד 400 שח עדיף שלא. חובה שיהיה לוח אם איכותי עם אופציה לcrossfire בעתיד ובגודל ATX ולא מיני או מיקרו. וספק כוח איכותי עם עדיפות למודולרי. הארדיסק רגיל של 1 טרה. וינדוס 10 מקורי. תודה.

5. Started by jetstream,

. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V LEAGUE OF LEGENDS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות או בינוניות מעדיף לחסוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

6. כמו שציינתי בכותרת אני מעוניין לקנות מחשב HTPC, פעם היה לי תכנון, אבל זה לא יצא לפועל, עכשיו TMS קיבלו לוחות אם שבניתי עליהם. אז כמיטב המסורת... השאלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (אבל אם זה לא הכרחי, אז אפשר לחסוך). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (FHD 3D בעיקר) ומעט מאוד גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מתוכנן נכון לעכשיו משהו רציני, א…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום רב לכל משתתפי הפורום היקרים, וברוכים הבאים לתת פורום מחשבים ניידים. אם אתם מעוניינים לרכוש מחשב נייד חדש אבל אתם לא כ"כ מתמצאים בתחום ואתם זקוקים לעזרה, או שיש בידכם הצעה למחשב נייד ואתם מעוניינים בחוות דעת, תוכלו תמיד להגיע לכאן, לפורום מחשבים ניידים. זהו הפורום המתאים בשבילכם. משתתפי הפורום האחרים ישמחו לעזור לכם כמה שיוכלו ועד כמה שניתן. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. גודל המסך? 4. משקל רצוי? 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6. יציאות מיוחדות? 7. בלוטות? 8. גודל מינימלי של כ…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by natigabay,

קניתי את המחשב הנייד עם mcafee והיום נגמר התקופת ניסיון ניסיתי לרכוש אבל משום מה זה מבקש משתמש וסיסמא ואין לי ואני לא יודע איפה יוצרים כי זה לא נותן עשיתי בדיקה בין הMCAFEE לבין bitdefender החדשים ומקאפיי דורש 2GB זיכרון והביטדפנדר דורש 1.5GB לא עדיף כבר לקחת את הביטדיפנדר שהוא גם טוב יותר?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. שלום רב. אשמח לעזרה במפרט למחשב שמטרתו העיקרית עריכת וידאו (כמובן למטרות נוספות כמו אינטרנט, מוזיקה וסרטים), שיהיה ברמה מקצועית אבל לעבודה מהבית, שיוכל להריץ באופן חלק את תוכנת Avid Media Composer 3.5 ויהיה מספיק חזק להתמודד עם חומרים שצולמו ב-HD. המחיר עד 4000 ש"ח.

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. בס"ד אשמח מאוד אם תוכלו למצוא לאמא שלי מחשב שמתאים לדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב אינטרנט ( כולל משחקים באינטרנט), צפייה בסרטים באיכות HD , א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : office לרוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. אהלן. אני רוצה לקנות מחשב, לצרכיי שיטוט באנטרט, צפיה בסרטים אופיס, וכו. לא צריך מפרט מאוד מאוד חזק. צריךHDMI ושיוכל להריץ סרטי HD באיכות סבירה ובלי קפיצות ובעיות. הכי חשוב - מסך מט. אני לא יכול לסבול את המסכים המבריקים, הם משגעים אותי. התקציב שלי הוא מאוד נמוך, עד 3000. אם אין בתקציב הזה, אנא פרטו את הדגמים בתקציב הנמוך ביותר, עם מסך מט, כדי שאוכל להשוות בנהם ולבחור בסוף.. רוב תודות

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. שלום, מחפש המלצות לנייד קטן (12-10", אולטראבוק?) לסטודנטית עד 2000 ש"ח למטרת: אופיס ואינטרנט, השימוש הכי כבד יהיה matlab מבחינת מדיה - לא אמור לשמש כמדיה סנטר אבל הציפייה היא שיוכל לנגן full hd בלי לגמגם (משהו שהייתי מצפה מכל מחשב בן ימינו) הדרישה החשובה ביותר כאן היא שיהיה קל משקל ככל שאפשר (ולכן גם ההגבלה בגודל המסך) מעבד לכך אין העדפות מיוחדות (והתקציב בכל מקרה לא מאפשר יותר מדי גמישות) חשבנו על Lenovo IdeaPad S20-30, ומצאנו שיש שני דגמים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=893459 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=889519 ההבדל הוא במעבד n3540 vs n3530 ואם יוחלט על הדגם הזה אז ניקח את העסקה הזולה יותר (ההבדלים מינוריים באמת, וגם במחיר) אשמח לשמוע מה…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום. המחשב הבא מיועד למשחקים החדשים ביותר שייצאו בזמן הקרוב, כלומר עד שנה-שנתיים, ודי קיוויתי שאוכל להכניס בו את הרכיבים הטובים ביותר. הוא ישמש גם לצפייה בסרטים, צריבת DVD וכאלה... המפרט הוא כזה: לוח אם: P4P800 Deluxe מעבד: Pentium 4 2.8 GHZ E Prescott 1MB Box זיכרון: Corsair 512MB 400MHZ כ. קשיח: WD 120GB 7200RPM SATA. כ. מסך: Sepphire Radeon 9600 256MB DDR צורב (קומבו די וי די): Sony 52X32X52X16 צורב די וי די: LG X16 Dual Layer מסך: Samsung 763. מה אתם אומרים על המפרט הזה? הצעות? תיקונים? המלצות..?? תודה מראש! נדב.

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by arigo,

שלום יש לי מחשב של דל Product Latitude E5430 non-vPro השינוי היחיד שעשיתי היה להגדיל את הזיכרון ל 8G CPUID CPU Name Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz WDC WD5000BPKT-75PK4T0 ATA Device יש קצת בעיות קוסמטיות בפלסטיקה באחד הצדדים בגלל נפילה אבל לא מפריע הכלל בתפקוד (לפני שנה נפל המחשב) כמה שווה המחשב ? עם / בלי וינדוס 7 אולטימייט שיש לי גם

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים ופה ושם גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש חלקים מומלצים זולים יותר - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800+- אם אקבל תמורה משמעותית יותר ומתאימה יותר לצרכיי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטונים ותמונות לא מקצועית, גלישה באינטרנט, ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ (פעמיים בשבוע), Wondershare -עריכת סרטונים (פעם בשבועיים), אופיס (כל יום), כרום (כל יום, הרבה חלונות פתוחים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. המחשב הוא לצרכי אודיו (עריכת\יצירת מוזיקה) P. INTEL 2GHZ 512MB DDR KINGSTON PC266 ASUS P4B-266C MBOARD HD WESTERN DIGITAL WD800JB 8MB CACHE 7200RPM CASE ENERMAX FS-710-B-350 YAMAHA CD-RW40X10X20 CRW2200E IDE 8MB BUFFER CDROM SONY X52 SOUNDCARD M-AUDIO DELTA66 במידה שאתם יודעים על חומרה טובה יותר במחיר דומה אשמח לדעת..או בכלל סתם לחוות דעה על המחשב..בכיף תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by bg1987,

אני רוצה לקנות נייד שישמש אותי בעיקר באנויברסיטה, לתכנות ותכונות מתמטיות, וגם למשחקים קלים. יש לי אופיצה לבחור אחד מתוך 3 מעבדים, I3 330M I3 350M ו I5 520M. (בתוספת של 50 ו 100$) האם אני אקבל שיפור משמעותי או שהI3 הבסיסי יספיק?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by omri_ro,

עברתי על מספר דגמים באתר של SHUTTLE ויצאתי ממש מבולבל משם ורציתי לשאול לעצתכם... התקציב שאני מעמיד לקנייה הזו הוא משהו כמו 3500 עד 4000 ש"ח כולל זכרון ,מעבד וHDD המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים וניגון מוסיקה וחשבתי גם על אפשרות הוספת התקן לכידת ווידאו כלשהו לשם הקלטה תודה על העזרה

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. פוסט ראשון (הפוסטים הבאים ממוקדים יותר לכיוון מה נדרש ומהן ההעדפות):

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. קודם כל המחשב נועד למשחקים ולעריכת סרטים עיצוב גרפי וכד'. אני לא צריך מסך וגם ציוד נלווה וגם אני לא צריך זה כרטיס מסך (יש לי כרגע GIGABYTE 7600GT SILENCE תגידו בכמה מילים עם הכרטיס מסך טוב) שיהיה לוח יציב וטוב ומתאים לכל החלקים וגם לכרטיס המסך הנ"ל שיהיה מוכן גם OC לא חייב, ולוינדוס ויסטה לעתיד.... התקציב הוא עד 5000 שקל. ושיהיה שקט תודה רבה לעוזרים!

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by d30DK,

היי, ככל הנראה אשדרג את המערכת שלי, חלק כבר שדרגתי עם הזמן, ונשאר השילוש הבא+ספק כוח (הצעה נפרדת): CPU: i7 920 2.66Ghz Motherboard: GA-X58A-UD3R Memory: Kingston DDR3/1333Mhz 2GB x6 החלקים עובדים מצוין, לא עברו המהרה, למיטב ידיעתי אין אחריות (אולי מלבד זיכרון שזה לכל החיים), החלקים בני 3.5 שנים בערך. למי שישאל למה אני משדרג, הסיבה היא בעיקר RAID1 שהוא חובה אצלי וכרגע אין לי כי הכוננים ששדרגתי הם 3TB כל אחד וזה לא נתמך. בנוסף, צריך חיבור USB3 קדמי. רכשתי כרטיסים נפרדים לזה, אבל בגלל הלוח אם וכרטיסי המסך אין מקום (יש קירור בלוח אם בדיוק מול החיבור לכרטיס וכרטיסי המסך לוקחים את המקום לחיבור השני). אשמח לדעת מה המחיר המקובל בשוק כיום לשילוש הנ"ל, ובהצעה נפרדת כמה שווה הספ…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 8000 יש אפשרות לחריגה עד 1000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, משחקים, סרטים, סטרימינג. משחק - GTA/Marvel’s Spider-Man Remastered 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ-1 עד 10, חשוב לי במידה 8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, חשוב שיהיה כמה שיותר קטן! , אורות לא…

24. שלום לכולם, אבא שלי רוצה להחליף את המחשב השולחני שלו בבית. כל הפרטים בשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בעוד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ועריכה גרפית. כמובן שרצוי שיחזיק גם תכני HD, אבל אני מניח שזה לא פער כיום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרום ביומיום, עם הרבה טאבים פתוחים (לא רוצה שה-RAM יגביל פה, אז הייתי מעדיף 8GB). פוטושופ לעיתים קרובות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא …

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. היי (: אני צריך מחשב נייד לעריכת תמונות ועריכת סרטונים (לא מדובר על וידאו רציני ברזולוציה גבוהה, אלא סרטונים פשוטים ליוטיוב). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, מעדיף פחות, אבל טיפה גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות: Photoshop Lightroom עריכת סרטונים: Sony Vegas טיפה גיימינג וצפייה בסרטים ואם יש רמקולים סבירים זה יהיה בונוס (ממש לא חובה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (: 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לגמרי צר…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.