ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד לעבודה ביתית, תכנות, עריכת מוזיקה, וקצת משחקים AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Price: 583.89 NIS ----------------------------------------- ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, Dual DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) Price: 650.87 NIS ----------------------------------------- DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory Price: 316.71 NIS ----------------------------------------- AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD Amount: 1 Total Price: 123.52 NIS ----------------------------------------- Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Price: 542.93 NIS ----------------------------------------- Gigacube Radeon 9200 VIVO 128MB…
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * בלוטות? למה לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש אפשרות לקנות את המחשב בדיוטיפרי
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להוסיף עד 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher3, crysis series, batman arkham knight -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? מינימום 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, ביקשתי כאן עזרה בבניית מפרט לפני כשבוע אך עכשיו לאחר ירידת המחירים של AMD, לא חובה מפרט מבוסס CONROE, ואני פשוט מעדיף את המפרט שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר(גם במשחקים וגם בישומי מחשב...). המחשב גם צריך לכלול ציוד היקפי... אין שום תכנון לאוברקלוק, אז אני מקווה שלא תשימו רכיבי מחשב שמיועדים לאוברקלוק(אלא אם כן ניתן לשים את המעבד במהירות ב50-30 אחוז יותר גבוהה בלי להסתכן בכלל ובלי לבדוק כלום, אבל אני בספק שמישהו כאן יכול להבטיח שניתן לעשות כזה דבר...) אז אני רוצה מקסימום ביצועים בסטוק. מאד חשוב לי גם שהמחשב יהיה יחסית שקט... אם אפשר. אבל לא צריך להשתגע עם קירור מים זה המפרט שהוצע לי: מזיגזאג מחשבים : 1 Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA…
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).2560X1440 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין …
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, הרכבתי את המפרט הבא אחרי קצת מחקר, אשמח לשמוע התייחסות כללית, וספציפית לנושאים הבאים: - האם יש צורך בזכרון יותר מ-2GB ומערכת הפעלה 64 ביט, או שכרטיס מסך חזק עם הרבה זכרון פנימי זה בעיקר מה שקובע? - האם צריך להוסיף קירור (מאווררים וגופי קירור) נוסף על מה שגם כך כלול עם המארז, מעבד וכרטיס מסך? - האם חשוב לקנות כונן קשיח יותר מהיר? - איזו חנות מומלצת לרכישה של מפרט שאני מביא מהבית? שלא יחליפו לי (בטעות או שלא) חלק מהרכיבים לדגם קצת פחות טוב וזול יותר... הנה המפרט: כרטיס מסך - ATI Radeon HD5970 מעבד - Intel Core 2 Quad Q9650 (Box, not Tray), 12MB L2 Cache, 3GHz, 1333MHz FSB מארז - Antec Twelve Hundred ספק כוח - Antec TruePower Quattro 1000W זכרון - 4GB, DDR3 1600MHz, CL7…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום . חבר שלי מצא במחסן כרטיס מסך ורציתי לדעת אם הוא עדיין שווה משהו. זה המפרט של הכרטיס: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 350, align: center][/TD] [TD=width: 342, align: right][TABLE=width: 342] [TR=bgcolor: #999999] [TD=class: bk8, width: 45%, align: right]Product Name : [/TD] [TD=class: bk8, width: 55%, align: left]Gainward 9600GT 512MB GS[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #666666] [TD=class: bk8, width: 45%, align: right]Barcode : [/TD] [TD=class: bk8, width: 55%, align: left]471846200-9115[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #999999]…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הגיע הזמן לשידרוג, מפרט קיים: CPU: C2D e6850 3.0ghz RAM: 4GB G.Skill DDR2 800 HDD: 2TB+250GB+500GB SATA Seagate GPU: Radeon HD 5850 1GB MB: GA-965P-DS3 rev. 3.3 CASE: Enermax Chakra ATX Mid Tower PSU: Corsair TX750 v2 Monitor: LG FLATRON W2252TQ 22" 1680x1050 מחפש לשדרג את המעבד, לוח אם וזיכרון ואם יש צורך אז גם כרטיס מסך. עריכה: *חייב שיהיה בלוח כניסות PCI רגילות (לכרטיס טלויזיה) *הקירור למעבד חייב להיות שקט
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, תקציב כרגע לא בשמיים אבל אסביר הכל בהמשך.(4000שח) מחפש כרגע פחות או יותר מפרט ככל הנראה לרייזן 3900 לצורך גיימינג ועריכת וידיאו (full hd,4k) משתמש במסך 144 עם כרטיס מסך 1060 6gb יודע שהוא לא תומך כל כך ב 144 אבל נעבור גם את זה חחח, אני מחפש מארז mid ככל הנראה ,לוח אם שיתאים ויהיה סביר לא יקר מדי, זכרונות 16 או 32 ג'יגה מה שאתם חושבים לנכון,ספק כוח לא יקר אבל שיהיה מודולרי, וקירור כמובן . כמובן ארצה שיהיה אפשרות לשדרוג בעתיד הרחוק. מתכנן לקנות באילת בחודש אפריל לא צריך ציוד היקפי וכו' אשמח לשמוע הצעות/דעות
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי כרגע מעבד איי 3 7100 ולוח אם H110 חשבתי לעשות שידרוג למחשב להחליף לוח + מעבד + גוף קירור מעבד : 9100F TRAY גוף קירור : CM HYPER H412R לוח אם : Z370 GA-Z370-HD3 הכול ב 670 שקל . שווה ? שיפור 22% בביצועים לא ענק . שאר החלקים אני אשאיר בינתיים
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברים, רוצה לשתף אתכם בהתלבטות שיש לי. ברצוני לקנות מחשב נייד (בעיקר לשימוש בתוך הבית), הוא ישמש בעיקר לגלישה אופיס וסרטים. אני מעוניין בעתיד הלא רחוק לשדרג אותו כך שהוא יתאים גם לגיימינג איך שאני רואה את זה יש לי כמה אופציות: 1. לקנות נייד במחיר צנוע יחסית, עד 2500 ש"ח לשימושים הבסיסיים + לקנות desktop pc לגיימינג (אין צורך במסך) 2. לקנות נייד שהוא מתאים גם לגיימינג ב (לפי מה שראיתי אפשר להשיג בסביבות ה 4K) 3. לקנות נייד עם זיכרון ומעבד חזק ובעתיד לחבר לו כרטיס מסך חיצוני (לא יודע מה העלות) מה לדעתכם עדיף מבחינת ביצועים ומחיר נצא מנקודת הנחה שהתקציב הכולל יהיה בסביבות ה 4K עם אפשרות לחרוג ב 500 ש…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד Acer Extensa 5620z ונשבר לי המסך.. כשחיברתי מסך חיצוני הוא הראה לי במסך החיצוני את תהליך ההידלקות וכשזה נכנס לי לאשף יצירת משתמש (עשיתי שחזור להגדרות היצרן...וואנאבי פרמוט) אז המסך החיצוני נכבה וכתב לי "check cable connection" מה עליי לעשות חוץ מלשלוח את המחשב לתיקון אולי בהגדרות לשנות את מסך ברירת המחדל או משהו כזה.. ואם אין ברירה ואני חייב לשלוח לתיקון אז אם אפשר תמליצו לי על חברה טובה שקרובה למקום מגוריי... (דימונה-ליד ב"ש)..תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין latitude 5490 לבין 7490? באותה הקונפיגורציה אותו המעבד.. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המחשב השבוע ואני צריך עזרה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים הכי כבדים, עיבוד תמונה וקולנוע ביתי. מעוניין באפשרות ל OC בעתיד או אפילו מעדיף לקנות מחנות שעושה OC בקנייה.. אז ככה, אני סגור על מעבד Q6600 G0 ומארז Antec P182. שאר החלקים יהיו על פי הנתונים הבאים: - ספק כוח: הכי אמין, הכי חזק, חברה מוכרת, לפחות 600W ושיישב לו יפה ב P182. - כרטיס מסך: 8800GTS 512 G92 (ראיתי שהוא נכנס כבר לכמה חנויות בארץ, במידה ויש גרסת OC אז עדיף). אם זה סיפור אז נלך על ה GT עם OC וזהו. - זכרון: 4GB של זכרון 800Mhz. - לוח אם: או ASUS או GIGABYTE, חשוב שיהיה לו המון יציאות USB2 (לפחות שמונה), כמה שיותר חיבורים ל- SATA2, תמיכה ב DDR3, כרטיס קול איכותי מאוד עם יציאות דיגיטליות, R…
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בסיסי לעבודה משרדית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ₪, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב שם את הסיסמא מראה לי מסך כחול טוען ל 100 עושה ריסט נכנסתי מסייף מוד עשיתי לוג לשגיאה זה אראה לי התקן device/harddisk0/DR0 בלוק פגום. מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עברתי על מספר דגמים באתר של SHUTTLE ויצאתי ממש מבולבל משם ורציתי לשאול לעצתכם... התקציב שאני מעמיד לקנייה הזו הוא משהו כמו 3500 עד 4000 ש"ח כולל זכרון ,מעבד וHDD המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים וניגון מוסיקה וחשבתי גם על אפשרות הוספת התקן לכידת ווידאו כלשהו לשם הקלטה תודה על העזרה
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום כולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית ותלת מימדית). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" ומסך מבריק. * רזולוציית המסך? Full HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצויה מקלדת מוארת - אם אפשרי. חובה מקלדת מלאה. * משקל רצוי? חשוב - כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לפחות 8 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA ,USB3 ,HDMI * Bluetooth - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 2TB, ואם אפשר בנוסף SSD של 128-256GB למערכת הפעלה. * כונן אופטי? DVDR * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ל…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי רציתי בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב כאשר מארז של קולר מאסטר המצורף בזאת כבר יש ברשותי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11208 ובנוסף כבר יש ברשותי כונן SSD של סמסונג EVO840 בעקרון אני כבר יודע מה אני רוצה ומי שמעוניין לענות ולעזור לי עם מפקט שתומך אז שיעזור ומי שמעוניין לרדת עלי וכו וכו ולהגיד שזה לא שווה אז שיילך לאשכול אחר ושייקדח שם.. מה שאני מבקש במפרק הזה זה מה שאני רוצה ולא לנסות לדחוף לי לדוגמא I5 מי שבא לו לעזור שיעזור ומי שלא אני מדגיש שיילך לאשכול אחר וייקדח שם ש"לא כדאי" שאני "פאן בוי של I7" וכו. תודה לכל מי שירצה כן לעזור.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משתמש ב-SSD של אינטל בנפח של 120GB וחשבתי לקנות SSD רזרבי על מנת לעשות שכפול של נוכחי שישרת כ-SSD להציל אותי בזמן חירום. האם זה רעיון גיבוי טוב שיכול להציל ולתת לי להמשיך לעבוד ללא הפסד זמן ונתונים חשובים? איזו תוכנה תוכל לשכפל דיסק נוכחי ולהבטיח שבזמן חירום דיסק SSD משני לא ייכשל וישאיר אותי שעות לשחזר מערכת ונתונים ויאפשר עבודה עיקבית? אני עושה עבודה משרדית ואני בוטח ב-SSD של אינטל מבחינת אמינות שזה נקודה הכי חשובה לי ועל פי זה רציתי גם לדעת איזה מותג אחרי אינטל אתם יכולים להמליץ מבחינת אמינות. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. מנסה לעזור לחבר למצוא מפרט עד 3K לעבודה משרדית כבדה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000שח. לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - מלא חלונות של chrome, הרבה מסמכים פתוחים, חיבורים פתוחים למכונות וירטואליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אהיה נחמד אם אהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משמעותי אפשר לפזול לכיוון ה-3.5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD) ? השימושים העיקריים הם מולטימדיה(תכני HD), גלישה ומדי פעם משחקים כדוגמת call of duty , pes המעודכנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ על המחשב visual studio , java , לא קריטי לגביי זמן העיבוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כבר כתבתי , בעיקר FPS וספורט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשדרג את המחשב, התקציב שלי נע בסכום של עד 10000 שקל. ברשותי כבר מסך, מקלדת ועכבר, וכן רמקולים. המחשב נועד לגיימר כבד מאוד(Unreal2004, Doom3, Half Life 2 ). הדבר המיוחד שאני צריך זה מיקרופון טוב(ללא אוזניות), וכן כרטיס קול איכותי. המגבלות שלכם: תעשו לי מפרטים עם כרטיסים של Geforce בלבד. תודה. ד'א המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/?type=view&specsID=10 על הפנים. מחירו 1000 שקל, לא דרוש מסך, ובכל זאת שמו פה Readon9800Pro בלבד, ומעבד במהירות 3.0.
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. תקציב 4 אלף. עדיפות מוחלטת למערכת מבוססת AMD. יש ברשותי כרטיס מסך מסוג RX480 8gb. שיתחבר למסך FHD 144hz. יש ברשותי sdd 250 גיגה. לנצל הכל חריגה עד 400 שח עדיף שלא. חובה שיהיה לוח אם איכותי עם אופציה לcrossfire בעתיד ובגודל ATX ולא מיני או מיקרו. וספק כוח איכותי עם עדיפות למודולרי. הארדיסק רגיל של 1 טרה. וינדוס 10 מקורי. תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-