ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום אחרי 3 שנים הגיע הזמן לעדכן. השימושים שלי זה פוטושופ ברמה גבוהה. אני עובד הרבה באיחוד תמונה אוטומטי שדורש הרבה משאבים. ומשחקי המחשב באיכות גבוהה - מה שאני יודע שבמשחקי מחשב 90 אחוז זה מבוסס על הכרטיס הגרפי נכון? בנוסף כמובן יש את השימוש הרגיל והיומי אינטרנט אאוטלוק וכדומה. עכשיו ראיתי שאינטל החדש זה מבוסס I7 וAMD החדש זה מבוסס שמונה ליבות??? - מה זה בדיוק אומר שמונה ליבות ומה ההבדל לעומת אינטל שיש רק 4? כל טיפ נוסף ומידע שימושי אני ישמח לשמוע. תודה מראש. מ.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בעיקר לצורך שידור תכני HD ל LCD . בנוסף גם שיוכל להריץ משחקים למרות שיש לי XBOX 360. קראת כמה מאמרים פה באתר וניסיתי להרכיב מחשב אבל אני לא בטוח שכל החלקים מתאמים אחד לשני. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב טוב בתקציב שלי . אני לא צריך מסך יש לי 22 אינץ' של LG הLED . אני מעוניין לחבר את המחשב ל LCD 37 אינץ'. אם אפשר לתת לי הסבר קטן על הליבות החדשות i3 i5 i7 i9 כמה ליבות יש לכל אחד ..? איזה לוח אם מומלץ איתם..? אני צריך גם המלצה על צורב DL לצריבת משחקים לXBOX 360 בעתיד אני אקנה רמקולים ומגבר חשוב לי שיהיה יציאה של 5.1 אופן שימוש המחשב באופן תדיר 24 שעות פועל להורדת תכנים למחשב ( סרטים משחקים תוכנות) מערכת הפעלה WIN 7 מארז רגיל שהיה שקט תודה לעוז…
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות השבוע מחשב לאח שלי בן 12, אני מניח שהוא ישתמש בו בעיקר למשחקים כמו פיפ"א GTA וכל השטויות האלה של הילדים אתם בטח מכירים, חוץ מזה כמובן שגם לגלישה נוחה באינטרנט. אני כבר כמעט שבועיים מחפש באינטרנט מחשבים מסוימים לילד בגילו אך אני לא מצליח להחליט ובגלל זה אני פונה אליכם. התקציב שלי הוא 3000 שקל. אני כמובן מעונייין במחשב עם מסך LCD נחמד. אני אשמח אם תעזרו לי, תודה,
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות השבוע מחשב לאח שלי בן 12, אני מניח שהוא ישתמש בו בעיקר למשחקים כמו פיפ"א GTA וכל השטויות האלה של הילדים אתם בטח מכירים, חוץ מזה כמובן שגם לגלישה נוחה באינטרנט. אני כבר כמעט שבועיים מחפש באינטרנט מחשבים מסוימים לילד בגילו אך אני לא מצליח להחליט ובגלל זה אני פונה אליכם. התקציב שלי הוא 3000 שקל. אני כמובן מעונייין במחשב עם מסך LCD נחמד. אשמח עם תעדכנו אותי לגבי מבצעים שאתם מכירים בכל מיני חנויות מחשבים.. שכוללים מחשב+מסך ו-וינדוס מותקן כבר אני אשמח אם תעזרו לי, תודה,
-
- 45 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב, אבל לא גאון הדור בחומרה, הייתי מעוניין לקבל ייעוץ על המפרט הבא: המפרט נלקח מאייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=295&CatCode=1 כמו שאתם רואים יש אפשרות לתוספות, אם אתם ממליצים על תוספות מסויימות בבקשה תרשמו... בעיקרון אני לא נעול עליו, זו רק נראת הצעה טובה, הקטע שאני לא מבין לעומק בחומרה ואין לי מושג אם החלקים טובים... אם המפרט לא משהו, הייתי מודה למי שיביא לי מפרט אחר לא יותר מ-3600 ש"ח, ועדיף שיכלול מסך... בעיקרון אני צריך מחשב טוב, עבדתי הרבה בשביל הכסף ואני לא רוצה להתאכזב... אני לא אחד שמשחק יותר מידי במשחקים וזה, אבל אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל משחקים כבדים טוב.. שירוץ מהר וחלק... נ.ב: אם מישהו יודע אי…
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לקנות מחדש נייד לצורך משרדי בלבד - אינטרנט, Office וכו. להלן הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ויכולת צפיה בסרטים. * גודל המסך? גודל 15.6 * רזולוציית המסך? אין משהו ספציפי. המחשב מיועד לאמא שלי (אישה בגיל ה50 ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי. לא כלכך מבין המשקלים המקובלים בשוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מינימום 6-8 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? - לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - בין 250-750 תלוי במחיר. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. רק בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים בסיסיים בלבד, אינטרנט מוזיקה וכאלה, לא משחק משחקים בכלל. בעתיד ארצה גם להשתמש בו להקלטת מוזיקה, אבל גם, ברמה מאוד בסיסית, שיעבוד חלק ויוכל להריץ תוכנה כמו Q-base וכדומה. לא חובה כרטיס קול איכותי פנימי כי אוכל להרכיב לו אחד חיצוני. תקציב עד 5,000. תודה!
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כיום מחשב אחד עם כרטיס 4850 שדי מספק את הדרישות מבחינת משחקים סרטים וכו התרבו הילדים ואני מעוניין לקנות מחשב נוסף בתקציב :2500-3000 בניתי מפרט ואשמח לקבל את תגובותיכם תודה מקט קטגוריה פריט כמות 23324 מעבד AMD AMD Vision x4 Quad-Core A6-3670 Socket FM1 2.7GHz Radeon HD 6530D Box 1 21740 מאוורר למעבד קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 1 22096 לוחות אם למעבדי AMD כרטיס מסך Gigabyte 880GM-USB3 AM3, 880G, DDR3 1333, DVI, HDMI 1 23906 זכרונות זיכרון למחשב Corsair 1x4GB DDR3 1600Mhz XMS3 CL9-9-9-24 1 22287 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX 1 18984 ספקי כוח ספק כח SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fa…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, ורציתי להתייעץ עם מבינים בתחום לגבי המפרט הרצוי והמשתלם (מחשב טוב וזול). אני סטודנט שמעוניין להתקין עליו מספר שפות תכנות, וכן להשתמש בו לאינטרנט, בעיקר למיילים ועבודות. מה לדעתכם אני צריך (מבחינת מהירות, זכרון, מערכת הפעלה וכדו')? תודה רבה וכל-טוב!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אחותי הולכת לאוניברסיטה בעוד מספר חודשים והיא רוצה מחשב נייד. אני צריך מחשב נייד שיהיה מהיר וטוב, שיחזיק ל3 שנים של עבודה משרדית שיהיה קל לנשיאה ומבחינת הבטריה לא צריך בטריה סופר חזקה כי יש גישה כמעט מלאה לשקעי חשמל. צריך גישה לאינטרנט אלחוטי. מבחינת תקציב אין ממש הגבלה אבל לא מחשב ב12 אלף שקל בבקשה, מחשב במחיר סביר. לעבודה משרדית, כמות ראם חמודה, כרטיס מסך על הפנים, צורב(לא DVD) מסך בגודל סביר שיהיה נוח לעבודה עם טקסט. אם שכחתי משהו..אנא ציינו. נ.ב אם אפשר שהמחשב יהיה מפנדס אז אני מעדיף, לא חובה, פשוט יש לי שם הנחה. בתודה, מתן קול.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לצורך עבודה באופיס(וורד בעיקר..) וגלישה באינטרנט..לצרכים לימודיים. אם אפשר המלצה על גודל מסך אופטימלי שיאפשר שהמחשב יהיה קטן (קל לנשיאה..) אבל ללא שתפגע יותר מדי נוחות ההקלדה. אולי נטבוק?..תקציב 1500 +-
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים ועבודה. בעיקרון חבר שלי נוסע לאילת שבוע הבא, וחשבתי לבקש ממנו לקנות לי שם את המחשב. העניין הוא שאני מכיר שם רק את KSP. בכל אופן, אשמח לקבל המלצות על מחשב נייד עם הדרישות הבאות: מסך בגודל 15.6 I5 ומעלה כרטיס מסך של AMD / Nvidia רצוי מאוד שתהיה מקלדת מלאה (עם מספרים בצד) בעיקרון המחשב לא מיועד למשחקים ולכן אין צורך בכרטיס מסך חזק, אבל אני לא מעוניין בכרטיסי מסך של INTEL הפשוטים. תקציב: 3,500 ש"ח (אשמח לקבל הצעות למחשבים עם מחיר נמוך יותר, אני קצר בכסף אחרי חו"ל). אין צורך במערכת הפעלה. במידה וזה מגיע עם המחשב - מה טוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי חברים, אני עובד משמרות לילה בעבודה ואני יכול להעביר שם את הזמן מצויין עם משחקים. למרות העובדה שמחשבים ניידים לא הכי מתאימים למשחקים אני לא נמצא בבית לכן מחשב נייח לא אוכל לקנות. לכן - אני מוכן להשקיע על המחשב הנייד. מחשב נייד למשחקים, אני יודע שיש אבל השאלה אם יש משהו במחיר ריאלי שהוא באמת מחזיק משחקים? + לא מתחמם כל שניה. ושיוכל להריץ משחקים כבדים כמו BF3 וrome total war2 שעומד לצאת. מעבר לכך אני יודע שצריכים לצאת בחודשים הקרובים מעבדי ה Haswell. אז אולי שווה לחכות להם ובכך סוף סוף יהיו מחשבים ניידים שבאמת טובים למשחקים? תודה חברים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ויש לי כמה שאלות: 1. מה צריך לבדוק כאשר קונים מחשב נייד ? 2. האם כדי ללכת על מחשבי Intel Whitebook (משווקים בארץ תחת המותג ChampionPC, נראה לי שהיצרן הוא Clevo). 3. אילו יצרנים מומלצים ? 4. ראיתי שעכשיו מה שהולך במחשבים ניידים זה Express Card Slot, מה זה בעצם ? 5. אני מתכנן ללכת על Intel Centrino Core Duo, האם מעבדי ה-Duo הם 64 ביט ? 6. אשמח לקבל דגמים ויצרנים להתמקד בהם, רצוי שהמסך יהיה 15", שהמחשב יהיה אמין וקל (קל = לא יותר מ-2.6 קילו). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי ביקש ממני לחפש לו מחשב נייד בתקציב של 2000-2500 ש"ח. * גודל המסך - לא מהקטנים , ז"א13'-14' , אם התקציב מאפשר יותר אז בסדר. * משקל רצוי - שיהיה ממוצע אין דגש על מחשב קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - המחשב יהיה הרבה בבית בקרבת חשמל , מצד שני עדיף מחשב שלא יכבה אחרי שעה וחצי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אין צורך ביציאות מיוחדות * בלוטות - לא מחייב , אם נכנס בתקציב עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250GB * צורב DVD - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - מספיקה אחריות לאומית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. המחשב ישמש לגלישת אינטרנט(אין לו מחשב בבית) , פה ושם סרטים ואולי משחקים ברמה של פיפ"א. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כיומיים אני טס לארה"ב ומעוניין לקנות שם מחשב נייד (בניו יורק, אם מישהו מכיר חנויות מומלצות שם אשמח לשמוע). התקציב שלי הינו בסביבות ה 800$ השימושים למחשב הנייד יהיו שימוש אישי ועסקי, עסקי הכוונה שאני יצטרך לקחת את המחשב הנייד לפגישות עסקים וכדומה.. השימושיים יהיו גם בין היתר לפעמים כמחשב עבודה, הפעלת תוכנות של בניית אתרים, Photoshop עריכה קלה בלבד. אני צריך שהמחשב יהיה מהיר כמובן, גם כשמספר תוכנות פועלות, כגון Photoshop,firefox,Zend studio,Dreamweaver אשמח אם המחשב הנייד יוכל לשמש למשחקים קלים/סרטים.. לא משהו רציני.. (כי יש מחשב נייח בבית שמשמש כמחשב מרכזי לעבודה) אינני יודע אם אני זקוק לכרטיס מסך חיצוני או מובנה.. חיי סוללה דיי חשובים כמה שיותר א…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בן כמה דגמים: 1) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10777 2) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10087 3) http://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=360&category_id=18&manufacturer_id=39 4) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10869 5) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9955 6) http://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=487&category_id=18&manufacturer_id=39 יש פה כמה דגמים שלדעתי הם די טובים, אשמח לקבל חוות דעת מכם, וכמובן לשמוע אם יש מחשב אחר שכדאי לי…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואשמח לקבל חוות דעת , הדרישות: מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , צפיה בסרטים. אם התקציב מאפשר גם את הדרישות המפורטות וגם יכולת להריץ משחקים בצורה טובה זה יהיה טוב. *יש עדיפות לדרישות מאשר למשחקים* גודל המסך: 14.1 או 15.6 , עדיפות למסך מט אבל יכול להיות שזה מצמם אופציות ואז אבחר במבריק. רזולוציה: 1920X1080 משקל: עדיפות גבוהה למחשב קל משקל יחסית לשאר המחשבים בשוק זמן סוללה: אחד הדברים הכי חשובים לי הוא זמן סוללה ארוך , גם כאן "ארוך" ביחס לשאר המחשבים בשוק. יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: SSD כונן אופטי: כן , אם לא כלול אוכל להסתפק בכונן חיצוני *חשוב שהמחשב יהיה דק תודה רבה ארז
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
נאמר לי שלצורך תוכנות עריכה כמו פוטושופ כדאי כרטיס מסך חזק של לפחות 980M האם dell xps 15xp - rd33 - 9277 יהיה מתאים (כרטיס.מ 960M) הדגם הזה עולה מעל 9.000 ש״ח . כוונתי בהתחלה הייתה להוציא עד 7.000 ש״ח האם אוכל למצוא מחשב נייד ssd איכותי ברזולוצית מסך גבוהה מאוד, מעבד חזק, סאונד טוב, ושלא חסכו ביציאות/שקעים-בתקציב זה. אילו אפשרויות הייתם ממליצים מתוך הנחה שלא פחות חשוב,חברה עם שרות אחריות טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב נייד 17" ויש שניים שאני מתלבט ביניהם אשמח לחוות דעת https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=14410,13599 מחיר סופי של הטושיבה הוא 4545 ש"ח השאלה האם שווה להשקיע יותר 300 שקל על הטושיבה ?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, רצוי אולטרבוק בתקציב של גג 5500 ש"ח מטרת המחשב היא ללימודים, סרטים ואולי קצת פוטושופ כ מו שכתבתי למעלה אני מעוניין באולטרבוק אז חשוב לי שהוא יהיה קל והמסך עד 14" ברזולוציה FHD הבנתי שאם המסך הוא טאצ' אז הוא מבריק ואם לא אז הוא מאט הייתי כן רוצה שהוא יהיה טאצ' אז כנראה מסך מבריק כל היציאות הרגילות כמובן.. בהקשר של הכונן הייתי רוצה שיהייה SSD אמיתי, 256G זה סבבה לגמרי בשבילי חשוב לי שהביצועים יהיו מהירים ושהמחשב יעלה מהר כונן אופטי לא קריטי בכלל טוב נראה לי עברתי על כל הדברים החשובים.. בהתחלה חשבתי לקנות ZENBOOK של אסוס http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=864636 אבל הבנתי שהוא בלי SSD אמיתי וגם שהוא מתחמם קצת מהר מה אתם אומר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים (אני סטודנט) .. אין לי שמץ במחשבים ניידים וכאן בדיוק מתחילה הבעיה מה שחשוב לי במחשב הנייד שאני קונה: -משקל לא כבד (חשוב!) -זמן סוללה גבוהה (חשוב מאד!) -גודל מסך נורמלי 14 אינץ' נראה לי או גם 15 טוב לא מבריק (ועדיף לא רחב) -אמינות אמינות אמינות ממש חשוב לי... חשוב לי לקנות את המחשב מנותן שירות טוב בארץ... -מעבד Core 2 Duo -יכולת עבודה מהירה גם בתוכנות כבדות של חישובים.. - Wifi מובנה וBT עם אפשרות לחיבור כבל רשת רגיל גם -צורב DVD -זיכרון ג'יגה דיסק קשיח - מעל 100 ג'יגה אלה הדרישות שלי פחות או יותר.. אין לי שום מושג על מחשיבם ניידים.. קראתי את הט'רדים בפורום.. והם נתנו לי כיוון פתיחה של מה אני רוצה ומחפש
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני בכלל לא מבין בשוק המחשבים הניידים, אבל המחשב מיועד קצת לעריכת מוזיקה וקצת משחקים
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
עם מסך לפחות 15 עדיף מחיר עד סביבות 800$ אם אפשר גם שמות של חנויות זולות עדיף מחברה שיש להם שרות טוב פה בארץ
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-