עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב יהיה מיועד לאינטרנט ומשחקים קלים כמו WARCRAFT 3,STARWAR JEDI KNIGHT

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2.5K. מתאפשרת חריגה עד ל-3K אם ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב מערכת הפעלה, אם יחסוך במחיר. 8. הא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. * מטרות המחשב? אינטרנט,צפייה בסרטים ומוזיקה * גודל המסך? 15 אינץ' * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב,רצוי כמובן כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, LENOVO תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  4. שלום אני לא מבין במשבים ננידים ובמחירים ..אז אני מבקש המלצות ממי שיש לו מכיר או יודע על מחשב נייד טוב אם כרטיס מסך שיוכל להריץ גם משחקים חדשים התקציב שלי הוא 4000 אם אני יתאמץ אני יוכל לחרוג ממנו ..אבל עדיף שלא

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד ללימודים. יהיה שימוש בתוכנות פשוטות,אבל מעדיף שיהיה מעבד חזק. חשוב לי שיהיה לו סוללה חזקה,ושהמחשב יהיה קל( עד 2K) התקציב יכול להשתנות לכל כיוון,אם אני יצטרך להוסיף למחשב טוב יותר אז אני יוסיף. אם יש מחשב קצת יותר זול ומתאים לדרישות אז זה גם אפשרות. * מטרות המחשב? אופיס,קצת סרטים ותוכנות פשוטות * גודל המסך?13-15 * משקל רצוי? פחות מ2K * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו או דל

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שכולל את הנתונים הבאים: *אני אקנה את המחשב בארה"ב , תקציב 6000 ש"ח מתיחס למחירים בארץ. 1.מטרות המחשב: *מולטי טאסקינג - עבודה עם הרבה תוכנות במקביל. *צפיה בסרטים *עבודה עם תוכנות גרפיות (תלת מימד) *חשוב מאד שהמחשב יהיה מהיר ולא אצטרך להחליף אותו בעוד שנתיים... 2.גודל המסך: '13'/14 + - . מסך מבריק או מט? את האיכותי מביניהם. 3.משקל - אין צורך במחשב הכי קל שקיים , אבל אשמח אם המחשב לא יהיה כבד. 4.זמן סוללה - נדרש זמן סוללה ארוך 5.כונן קשיח - ברשותי כונן קשיח חיצוני (3TB) , לדעתי כאן יהיה עדיף כונן SSD. לגבי גודלו של כונן הSSD עדיף כמה שיותר. 6.עיצוב - העדפה למחשב דק , גם כאן העובי הוא לא גורם קריטי אך אשמח אם יהיה דק. 7.יציאת HDMI דרושה …

• 26 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. ראיתי את המסך הזה של MSI, אבל אין עליו ביקורות ברשת? MP271QP עם רזולוציה של 2560x1440 מה אומרים?

8. המחשב ישמש לשימושים כלליים: 30% עריכה גרפית ועריכת וידאו 35% משחקים 35% אינטרנט וכל השאר ... אני מעוניין במעבד מסוג אינטל Core Due ובזכרונות 1 גיגה 2X סטיקים איכותיים מספיק (לא רוצה זיכרונות עשויים טיטניום , לוח אם איכותי (ASUS?) אולי משהו עם מקום לשני כרטיסי מסך.. אם יש מקום בתקציב אז ארצה גם המלצות לקירור שקט של רכיבי המחשב: מאוורר מעבד, כרטיס מסך, קירור מארז, ספק ... אני מבין שיש בימים הבאים ירידת מחירים במעבדים וכרטיסי מסך, עדיף שאני אחזור לפה בעוד שבוע ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  9. המחשב ישמש לשימושים כלליים: 60% עריכה גרפית ועריכת וידאו, ניגון תכני HD . 40% משחקים * אני מעוניין במעבד מסוג אינטל Core Due ובזכרונות 1 גיגה 2X סטיקים מספיק איכותיים, לוח אם איכותי ואולי משהו עם מקום לשני כרטיסי מסך (בינתיים אני רוצה רק אחד) .. * כרטיס מסך איכותי עם יחס ביצועים\מחיר טוב, כרטיס עם קירור פאסיבי בעדיפות ראשונה אלא אם כן יש משהו יותר טוב\יותר זול משמעותית עם קירור רגיל . * אפשרות לאוברלוק נחמד . אם יש מקום בתקציב אז ארצה גם המלצות לקירור שקט של רכיבי המחשב: מאוורר מעבד, קירור מארז, קירור ספק תודה רבה מראש.

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ברצוני לקנות מעבד Q6600 ולבצע לו OC. אבקש המלצות ללוח אם, זכרונות וקרור אויר. בכוונתי להוציא סכום כסף של כ-3000 ש"ח (כולל כרטיס מסך). המחשב אינו מיועד למשחקים. אשמח לשמוע אם עדיף יהיה להשקיע במעבד ארבע-ליבות יותר יקר על-חשבון לוח אם יותר זול (כמובן אם המחיר יצא זהה/דומה והביצועים לא יפגעו).

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין במפרט בתקציב של עד 8000 ש"ח. המפרט יהיה מיועד בעיקר למשחקים כבדים. שהמפרט יכלול גם מסך. תודה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? 4K-5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7+ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? כן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב כן, מערכת הפעלה לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? בניתי מפרט מ-TMS שמהם נקנה מחשב קודם והייתי מרוצה מהשרות 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבו…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. שלום אנשים, ידידה שלי רוצה לקנות מחשב... התקציב שלה זה 3.5K כולל מסך מקלדת עכבר ורמקולים. השימושים שלה הם אינטרנט וOFFICE בעיקר. שימושים ביתיים מה שנקרא. כמובן שהיא תוריד גם שירים וסרטים ושאר הדברים וולי משחקים לא כבדים. אשמח לקבל מפרט מתאים לדרישות. תודה רבה על העזרה, אלדד כהן.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למפרט מחשב שולחני סביב מעבד I5 2500K. שימושים: אינטרנט, אופיס, פוטושופ ועוד תוכנות עיבוד תמונה שונות, קצת עיבוד ועריכת סרטים בHD. דרישות בסיסיות: לוח מבוסס צ'יפסט Z68 זכרון 2X4G HDD SSD קטן למערכת הפעלה בלבד ושיפעל כהיברידי עם כונן רגיל מחיר סביר (לא מיועד למשחקים, אז אין צורך להתפרע) יש לי מארז עם ספק שמשמש למחשב עם מעבד Q6700. האם אני יכול להשתמש באותו מארז? יש לי במחשב ההוא (שיושבת עם בניית החדש) גם HDD 320G , צורב DVD, ואפילו כונן 3.5"... אשמח לשמוע על הצעות (ואם אפשר פחות או יותר מחירים) שבת שלום, אילון.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום שוב, אני מעוניין במחשב שישמש גם לאינטרנט/מייל/שימושים ביתיים וגם לכתיבת אפליקציות ג'אוה ו- web כנראה באמצעות Visual Basic\Net beans. זאת בנוסף להפעלת Matlab. ז"א שאני מחפש מחשב מספיק חזק כדי לבצע קומפילציות וחישובים מתמטיים במהירות סבירה. עכשיו, אני תוהה אם לקנות חדש או לשדרג עם האלמנטים הבאים שיש לי: זכרונות (בני 4 שנים בערך), צורב DVD, קשיח SATA של 100GB, כרטיס מסך Gigabyte 7600GS בחיבור AGP, ומן הסתם מסך מקלדת ועכבר. אני יכול גם להשתמש במארז ובספק CWT 300W אני רוצה מעבד חזק שלא אצטרך לשדרג בעתיד הקרוב (בגלל זה ליבה כפולה נשמע לי אחלה יותר מאשר AMD) כרגע יש לי על לוח האם מאוורר שמתלבש על המעבד, ואני תוהה אם כדאי מאוורר נוסף בתוך המארז. אההה... עוד דבר... אני מעוני…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  16. היי, נשרף לי הספק כוח במחשב (SWEEX, 400W) ואני מעוניין לרכוש ספק כוח שיחזיק את המחשב: במחשב יש שלושה הרדיסקים SATA Intel Core2Duo 6550 4GB DDR2 800MHZ ללא אוברקלוק) Gigabyte 8800GT כרטיס קול Creative Audigy 2 וצורב רגיל. הלוח אם הוא Gigabyte P35 אני מעוניין לא ללכת על משהו מוגזם וראיתי כמה ספקים שלדעתי יחזיקו את המחשב: http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=551 Cooler Master Extreme Power Plus 390 Watt http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1728 ThermalTake Litepower 430W האם מדובר בספקים טובים שיספיקו ? ואם לא אז אשמח להמלצות על דגמים אחרים כאשר עדיף שלא יחרגו מ200 שקל אבל אם באמת מדובר במשהו משמעותי אפשר להגיע ל250 תודה!

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  17. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בעיקר לשימושים: סרטים, מוזיקה, גלישה באינטרנט ועריכת מסמכים... הדרישות החשובות שיש לי הן: של חברת HP בלבד מסך בסביבות "15.6 זיכרון - בסביבות 250GB עדיף שיהיו גם מצלמה מובנית ומיקרופון מובנה... המליצו לי על המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4042&CatCode=315 שסה"כ נשמע מתאים, אבל יקר מדי לשימושים שבהן אני מעוניין להשתמש במחשב... חשבתי על אפשרות לרכוש חלקים נדרשים (כמו הזיכרון) בנפרד. האם מישהו יכול לעזור ולהציע מחשב במחיר זול יותר עם הדרישות הנ"ל לשימושים הנ"ל? -עדיף בסביבות ה-3000 פלוס מינוס. (ככל שיותר זול - יותר טוב...) (כולל לקיחה בחשבון אפשרות של קניית זיכרון נפרד). תודה.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  18. מעוניין להזמין רכיבי מחשב להרכבה מהרשת, אשמח לקבלת המלצות ולינקים לרכיבים. שאלון: 1. תקציב מקסימלי: 6,500 ש"ח א. אפשר לנצל את כל התקציב ב. ניתן לחרוג מהתקציב בטווח של 500 שח לכל היותר 2. שימוש המחשב בעיקר להרצת משחקים חדישים וגם להרצת תוכנות כמו פוטושופ\חבילת אופיס. - משחקים שצריכים לרוץ חלק על הגדרות גרפיות גבוהות: ג'י, טי איי 5, פול אווט 4, קריסיס 3, סי.אס גו, אוברוואצ' - רזולוציה טבעית של המסך: 1680 על 1050 - הגדרות גרפיות: גבוהות 3. ציוד הקפי: אשמח לקבל המלצה על מסך, ניתן להגדיל את התקציב בעוד כ1000~ ש"ח לטובת המסך. 4. יש צורך בכל הרכיבים. 5. מידת השקט הרצויה: 5-8 יהיה אידיאלי אבל מוכן להתפשר על גורם זה 6. …

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. שלום ותודה מראש לעונים. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מסך 12.1 אינצ' כרגע אני מתלבט בין LENOVO V100 1.66 512MB לבין קניית מחשב עם מותג מוכר פחות אבל זול יותר, כמו HAIER או MSI או משהו אחר. האם מישהו מכיר את HAIER ואת המחשב שלהם? ההבדה במחיר הוא משמעותי (6,500 עבור ה- LENOVO ופחות מ-5,000 עבור HAIER) ובנוסף HAIER מגיע עם סוללה נוספת ונדמה לי שגם אחריות של 3 שנים (שווי של 1,000 שקל בערך) התלבטות נוספת היא ASUS. הבעיה העיקרית היא שאינני מכיר את HAIER. אין לי בעיה תקציבית לקנות את LENOVO אם צריך, אבל גם אין לי עודף כסף. פשוט לא רוצה לחסוך עכשיו ולבכות אחר כך. אם מישהו מבין קצת יותר ממני (וזה לא ממש קשה) אשמח לעזרה ו/או המלצה, גם אם יש מחשבים אחרים שאינני מכיר, אשמח להמלצה. לגב…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  20. KSP מעבדי ‏AMD Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Box מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA74GM-S2 AM2+, AM3, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD2100, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS כרטיסי מסך none כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Retail) ציוד רשתות none מארזים JSPTech T-280D HTPC Black ATX HTPC With 400W מחיר 1425 ₪ RSM AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪306 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1106 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחיד…

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  21. דרישות: מסך מט איכותי ולא משתקף. כונן ssd 128 לפחות. זמן סוללה גבוה - חמש שעות פלוס.. משקל קל באופן יחסי - מתחת לשלוש קילו עדיף. איכות בניה גבוהה ועמידות גבוהה. מקלדת שקטה ונוחה. שאר המפרט פחות קריטי לי. (מעבד, רזולוציה, זיכרון, קישוריות וכו׳ סטנדרטיים אמורים לספק צרכי הדרישה ללימודים).. לא מ - ksp. תודה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  22. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כך שיש צורך בכרטיס מסך חזק. מעוניין במעבד INTEL בלבד ! תודה

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  23. הדרישות שלי הם כאלו : Intel בלבד. מוכנות מלאה לויסטה AERO. אין כוונה לבצע OC בכלל בשלב זה. כרטיס מסך משולב על לוח אם (כמה שיותר חזק ואם אפשר שיהיה לו DVI אבל לא חובה) בשלב השני אני אקנה כרטיס מסך חיצוני טוב יותר תומך DX10 אין צורך בצורב יש לי צורב טוב מאוד במחשב הנוכחי שאני אקח למחשב הבא. כמו כן אין צורך בציוד הקפי יש לי איזשהוא מפרט שבניתי אך אשמח לשמוע קודם המלצות שלכם ולאחר מכן אפרסם אותו. המחשב ישמש בעיקר לגלישה ותוכנות אך לפעמים גם למשחקים כדוגמת : FIFA , PES וכדומה עדיף שהמחיר יהיה קרוב יותר ל2500 שקל. תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום אנשים, הנני מעוניין בעזרתכם לבניית שתי מפרטי מחשב לידידות שלי. הצרכים של המפרט הראשון: עבודה ביתית אינטרנט קצת סרטים אופיס ושער השימושים הרגילים לא לגיימינג תקציב של 3.5K כולל מסך וציוד הקיפי. הצרכים של המפרט השני: עבודה ביתית אניטרנט אופיס וקצת סרטים ושער השימושים הרגילים לא לגיימינג תקציב 2.5K ללא ציוד הקפי וללא מסך. תודה רבה לכם אנשים על הקדשת הזמן. בברכה, אלדד כהן.

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות מחשב נייד מיני כזה אם זה אכן יתאים לקריטריונים שאני מחפש אז ככה : אלו הדברים שחשובים לי בנייד שאני מעוניין לרכוש. מסך בין 13 ל14 אינ'ץ. זיכרון שיהיה 2 ג'יגה מינימום ddr 3 שיהיו בו כמה שיותר יציאות usb. שיהיה בו גלגלת כזו לא רק משטח קטן.במקלדת הכוונה.אם יש כזה דבר ושהבלוטוס וה wifi לא יהיו משולבים יחד אלה בנפרד. בגדול החברות שאני מעוניין בהם זה dell,lenovo,asus,hp. אם מישהו מכיר חברה אחרת שונה מהרשימה שנתתי חברה שהיא אכותית וטובה אשמח לשמוע. מחיר כמה שפחות יותר טוב באמת אני רוצה משהו זול לא משהו בשמיים מעבד סטנדרט כנ"ל כרטיס מסך. רוצה מחשב כמה שיותר זול עם הקריטריונים שנתתי. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לתת לי קישורים למחשב בעל הדרישות שאני מחפש זה יהיה מ…

• 1 תגובה
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.