ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
hello, I am in the US now and planning to buy a laptop for a student + light gamer. The budget is 800$ but can be streched up to 1000$ if it worth it. * מטרות המחשב? student that playes games... but not too much * גודל המסך? I think that 14 will fit the most, But other sizes might be OK too * משקל רצוי? Light... preferably around 2 Kilos... a little bit more is fine * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? Yes... I would say min 5-6 hours * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? Not critical * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? Prefer to have DVD drive * כונן Bluray? notimportant * האם נדרשת אחריות בינלאו…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
i wanna buy laptop in 5000-6000. it specially for internet and light games. btw: i can't from some reason write in hebrew in explorer, it types gibrish, and in word, icq and other stuff it doesn't do problems.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש LAPTOP חזק בשביל להריץ כמה מכונות וירטואליות ובעיקר בשביל עבודה ו"ניסויים" יש המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד , לא למטרות משחקים. יותר גלישה עבודות טקסט וסרטים. בכל אופן התקציב שלי בין 5000 ל6000 מישהו בעל נסיון יכול להמליץ לי ???? דגם??? וחנות???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ממש בקרוב לקנות מחשב נייד (קונה בחו"ל) ואני לא יודע מה לקנות. ממש לא יודע - לא החברה, ולא מפרט. ולא מבין בזה, למרות שאני מתכנת ... זיכרון פחות מ-3G אני בכל מקרה לא אקנה, גודל המסך 15.4-15.6. השאילה האמיתית היא מעבד , כרטיס מסך, וייצרן של המחשב התוכנות שאני צריך להריץ הן: RAD- סביבת פיתוח של JAVA עם שרת WebSphere , זה לא רץ טוב בפחות מ-2G זיכרון התחברות למחשבים מרחוק (טוב נו זה לא בדיוק תוכנית נוספת – Remote desktop רגיל) Photoshop AutoCAD תוכנה אופציונאלית היא 3dmax כבדה בטרוף, לא בטוח שצריך אותה אך כאופציה לא פוסל תודה על עזרתכם!
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ערב טוב אני הולך להתחיל הנדסת מחשבים באוקטובר. כרגע ברשותי לפטופ 13 אינץ של טושיבה קצת חלש בביצועים בערך בן 3 שנים. השאלה אם כדאי לי מבחינת דרישות ונוחות באוני' לקנות חדש או שמה שיש לי יעשה את העבודה? עלה במוחי רעיון מבריק לחכות למיקרוסופט SURFACE שנראה שיענה על הדרישות בצורה הכי טובה (ניידות מערכת מאוד מהירה וכו'...) מה חושבים?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום למומחים, אני צריך laptop לאופיס ואינטרנט עד 5500 ש"ח. בעבודה אני עם thinkpad R50 ואני די מרוצה (אבל לא נופל מהרגלים [איפה לעזאזל כפתור ה windows]). אז יש עדיפות ל ibm אבל לא מהשוואה. בנוסף אני נוסע לארה"ב וראיתי שהמחירים שם הרבה יותר זולים (אפילו ישר באתר של ibm/lenovo http://www-131.ibm.com/content/home/store_LNV_PublicUSA/en_US/notebooks/index.html). מה דעתכם האם כדי לקנות שם? הטיסה ביום ראשון בלילה... תודה.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני יותר מחודש קניתי לפטופ בארה"ב, בן דוד שלי עשה בשבילי את הרכישה. בלפטופ התגלתה "בעיה" כלשהי כשהוא מסר את זה למי שהייתה אמורה להביא את זה לארץ, אז הוא לקח את זה בחזרה. הסתבר בסוף שהלפטופ תקין לגמרי, אבל הבחורה נסעה כבר לארץ. מאז אני מחפש בנרות אנשים שמגיעים בארה"ב, אבל התחלתי לחשוב גם על להביא אותו במשלוח. הלפטופ הוא DELL STUDIO 15, כמה יכול לעלות לי לשלוח את זה לישראל? והאם יש דרך זולה כלשהי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המחשב הזה, איך הוא בשביל סטודנט שלא מצריך תוכונת כבדות בעיקר וורד וכאלו ויוטיוב ומה הכוונה שהוא מוגדר עסקי? מה זה בידיוק אומר אשמח לפירוט האם למישהו יש את המחשב הזה?, האם יש בדגם הזה בעיות נפוצות או דברים שעצבנו או עלולים לעצבן במהלך השמימוש איתו? תודה ולילה טוב
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כולם, המחשב בכותרת נראה מעולה ולכן חבר התייעץ איתי לגבי הקנייה איתו. דבר אחד אנחנו לא בטוחים - האם קיימים בו חיבורי USB3? יש אתרים שבהם כתוב שכן, יש שכתוב שלא, יש שכתוב שזה אופציונלי. בקיצור, אין לנו מושג. האם מישהו (במיוחד בעלי הדגם כמובן) יכול לתת תשובה ברורה בעניין? אני יודע שמבחינתו אם לא קיים לפחות פורט אחד כזה הוא כנראה לא יקנה אותו...
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל חו"ד על המחשב הנ"ל, הצרכים שלי הם קידודי סרטים, שימוש במספר רב של תוכנות בו זמנית WIFI טוב, סרטים, מוזיקה ושימוש משרדי. ד"א דיברתי עם התמיכה של DELL ובאחריות NBD הם אמרו לי שהם תומכים בכל סוגי תיקון החומרה במחשב וזה נכנס באחריות, אם הם הטעו אותי אני אשמח לשמוע ואולי מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה לבדוק מראש וכו'. אני קונה את המחשב מהאאוטלט, זה מחשב Certified Refurbished Latitude E6500 (System Identifier: 0G7AWH1M) * Latitude E6500 Laptop: Intel Core 2 Duo T9550 (2.66GHz, 6M L2 Cache, 1066MHz FSB) * Genuine Windows Vista Business System Price : $909.00 Operating System Genuine Windows Vista BusinessMemory 4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs)Hard Disk Drive 16…
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
נוסף? על פניו נראה נייד מעניין מאוד. אורי
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעת מפרט הבאה LATITUDE E6500 INTEL CORE 2 DUO P8400 2.26 GHZ DISPLAY : 15.4IN WIDESCREEN WUXGA (1920X1400) Memory : 2048MB (1x2048) 800MHz 200GB (7200RPM) Primary 6-cell 54W/HR LI-ION יד שנייה ב 3300 ש"ח משתלם? יש איזו בעיה במפרט?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות מחשב נייד. האם המחשב נייד הזה טוב? Intel® Pentium Dual Core 2.20GHz 4,096 (2,048 + 2,048) MB RAM Mobile Intel® GMA 4500M כרטיס מסך מחיר: 2664 שח
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שבהתחלה נראית פשוטה אבל מסתבכת. המחשב שברשותי : lenov 3000 n100 0768 fkg פועל עם מערכת הפעלה win xp service pack 3. המחשב בן שנה וחצי בערך. ועכשיו לבעיה: הסוללה פורקת את עצמה מתי שבא לה. (אני ידוע מה אתם חושבים, הסוללה דפוקה). הלכתי והשגתי סוללה חדשה והפלא ופלא, זה עדיין קורה. לכן אני מניח שהבעיה נובעת מאישהו רכיב חומרה פנימי (אני שולל את האפשרות של תכנה\הארד דיסק כי קצת אחרי שזה קרה קניתי הארד דיסק חדש והתקנתי עליו הכל מחדש). מישהו נתקל במשהו כזה פעם? מה יכולה להיות הבעיה? איזה בדיקות כדאי לעשות ? הסיבה היחידה שאני לא לוקח את המחשב למעבדה זה כי אני חושש שיגידו לי שזה משהו בלוח אם ואז גם ככה לא שווה לתקן את המחשב (ויקחו לי איזה 200 שקל על בדיקה שלא ת…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
זאת אומרת, נייד עם מסך מתקפל ! יעני, מה שסמסונג יכולה, לנובו יכולה יותר .... תראו בעצמכם - https://youtu.be/7RjjZNwudgc צפוי לצאת אי שם במחצית השניה של 2020.
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
אני סטודנט, ורוצה מחשב שיחזיק איזה שנתיים-שלוש. מוכן להשקיע עד 5000 ש"ח. מבדיקה זריזה של האינטרנט בחרתי לתמקד בשני דגמים של לנובו - ה-T וה-SL (אני די נעול על מסך 14). א למישהו יש משהו חכם להגיד בנושא אני מאד אשמח...
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אחרי קריאה מסוימת חשבתי ללכת בכיוון של דגמי לנובו החדשים מסדרת T , ההתלבטות היא בין 2 דגמים: T440P ל T540P (SSD אוסיף בהמשך אם יהיה צורך) , המחיר זהה אבל מה, יש הבדל בין הפאנלים שהם להבנתי, אחראים על איכות התמונה והרזולוציה, ה-440p משתמש בפאנל AUO עםAHVA והדגם השני ב- TN display technology (וזה במידה והבנתי נכון את כל הג'יבריש הזה) , בהתאם להבדלים האלה אני חושב על מה ללכת, אינץ אחד יותר או תמונה שאמורה להיות רזולטיבית יותר.. רוצה להגיד לכם שאני אינני מבין במחשבים והכל מבוסס על קריאה שבצעתי, אם אתם רואים הבדלי נוספים אשמח שתעיר את עיניי. המחשב ישמש לכתיבת מאמרים ועבודות (אקמדיות ומקצועיות) , גלישה מרובה וישיבה במשך שעות רבות ביום מול צג המחשב, כמו כן ה…
-
- 41 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין הדגמים הרגילים של לנובו (G550) לבין Thinkpad? מה זה Thinpkad ובמה הם מיוחדים? תודה ...
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אממ... השאלה שלי היא כזאת: מהו הדגם של lenovo המקביל ל-inspiron 6400 של DELL? רב תודות ;D
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט ברכישת מחשב נישא. האם כדאי לקנות את ה- lenovo300 n100 עם המעבד החדש של אינטל (duo) או לרכוש את ה- R50 הישן (והזול משמעותית). השאלה אם כדאי להשקיע 2000 ש"ח בקניית מחשב עם המעבד החדש? אם ידוע על מחלות ילדות של המעבד החדש Dou? ועוד שאלה מהו המעבד sonoma -pentum מה ההבדל בינו לבים ה-centrino הרגיל. תודה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
:s05: התקנתי winxp prof ואת כל הדרייברים מהאתר של לנובו אבל אני לא עובד לי כלום! מישהו??? בתודה מראש יובל
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי משחב מסוג לנובו 3000 N100, עכשיו נתקלתי בבעיה מוזרה, כל פעם שאני מנסה להפעיל את המחשב, הוא רושם כאילו הוא לא מוצא מערכת הפעלה, בדקתי קצת את העניין וראיתי כי הוא בכלל לא מזהה את הארד דיסק, שמתי בבוט ככה קודם שיפעיל את הסידירום, לאחר מכן את הארד דיסק...עכשיו בהארד דיסק אין שם, ואין כלום, ניכנסתי לחלון הראשון אשר רושם את כל המידע לגבי החומרה במחשב, ולגבי הארד דיסק רשום NONE, עכשיו בדקתי והארד דיסק מחובר היטב... למישהו יש מושג מה ניתן לעשות? והאם זה אומר שזה הזמן לקנות HD חדש? או שאולי המחשב אינו מזהה אותו מסיבה אחרת? (מה שדי נשמע לי הגיוני כי ה-HD חדש..)
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי בעיה, משום מה המעבד כל הזמן עובד בקצב המקסימלי, כאילו אין SpeedStep, גם על בטרייה, התקנתי את ה Power Managment Driver אבל זה לא עשה כלום...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-