עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by R3gM4n,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?600₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות פיתוח שונות, VLC, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Minecraft, Outlast 2, Agony, GTA, Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K. אני רוצה קם לקנות מסך בתוך התקציב. אני רוצה מסך 25" ומעלה. -לאילו ה…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ 5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - אם אפשר לחסוך אבל שלא יוריד מאד מהביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב : משחקים, עריכה גרפית, וסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : משחקים חדשים שיוצאים השנה שיעבדו חלק על כל ההגדרות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך בגודל 23 אינץ 1920 1080X אני אשכול לקנות מסך אבל כרגע אחבר אותו למסך שיש לי בבית 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד …

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by idanelst,

שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מחשב נייח חדש כי המחשב שלי ישן ועגלה. הייתי בפגישה עם איש מכירות והוא הציע לי איזשהו מחשב משודרג. לאחר מכן נכנסתי לאתר שלהם, הלכתי לאיזשהו מחשב בסיסי שיש להם שם וביצעתי כל מיני שדרוגים (מפרט מצורף כתמונה). ** ראשית אציין שאיני משחק כלל במחשקי מחשב אבל אני "מולטי-טסקר" - כלומר עובד עם הרבה דפדפנים, הרבה כרטיסיות, תוכנות וכד', והמטרה היא שהמחשב יהיה מהיר ולא איטי כמו שהוא עכשיו. ** שנית, שאלה כללית על המפרט - האם אלו רכיבים באיכות טובה או שחלקם לא הכי נחשבים? פשוט לכל דבר יש כ"כ הרבה פירמות ודגמים, שקשה לדעת מה לבחור. חשוב לי שהמחשב יחזיק לטווח הארוך, שיהיה אמין ועם סיכוי נמוך לתקלות. ** שלישית, לפי מה שהבנתי אין לי צורך ב-SSD, אני צודק? **…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. 1450 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 240 גוף קירור למעבד Thermaltake Max Orb 1050 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS4 1800 זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill (כפול 2) 720 דיסק קשיח For RAID1 - 2X WD 250GB S-ATA 7200RPM 16MB WD2500AAKS 180 צורב LG H66N DVD-RW Dual Layer Sata Black X18 600 כרטיס מסך GeForce 8600GT 256MB 128bit כרטיס קול Onboard כרטיס רשת Onboard 900 מארז Antec P182 Aluminium MidiTower +3x 120mm Fan - NO PSU 670ספק כח 650W FOUR RAILS - Thermaltake Thought Power חשוב לי שהמחשב יהיה כל-כך שקט שלא אשמע אותו פועל (כמו המחשב שיש לי היום!) ואני מוכן לשלם יותר כדי שזה אכן יהיה כ…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. אני רוצה לקנות מחשב בחודש הבא, ואם יש סיבה אז מקסימום עוד חודשיים. המפרט שחשבתי אליו הוא: Seagate Baracuda 40GB 7200RPM Msi KT3 Ultra2 KT 333 new Tsunami Virgo bLUE for P4 350W Mushkin 256 ddr 2100 basic Logitech MouseMan DUAL optical wheel AMD ATHLON XP 1800 + FAN (אולי 1900, אבל קראתי שההבדל לא משמעותי ביניהם) Logitech Internet Navigator BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 וכרטיס מסך RADEON 9700 איך זה נשמע? ועוד שאלה קטנה, מתי צריכים להתחיל להופיע לוחות הNFORCE? ושאלה אחרונה, האם יש משהו מהפכני ששווה לחכות בשבילו בזמן הקרוב? תודה מראש תומר

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Aganathon,

Intel Pentium 3 - 733 Mhz Asus CUSL2 w/ Video, USB 2 x PC133 128MB DDR WD 80GB 7200RPM 8MB IBM 30GB 7200RPM Floppy 1.44MB 16X DVD Pioneer Plextor x12/x10/x32 Geforce 4 TI4200 128MB DDR (W/ TV Out) Pinnacle PCTV Pro Creative SBLive! Ethernet 10/100 Logitech Cordless Desktop Logitech Wheelmouse Optical AOpen Full Tower Cambridge SoundWorks DTT2500 Digital 5.1 אני מתכוון לשדרג את המחשב (למעלה) בשבוע הבא, בתקציב של 3200 ש"ח חשבתי על : 1x Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box (1110 NIS) 1x ASUS P4P800 (715 NIS) 2x GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon (743 NIS) 1x Dragon DX-01BD USB Tower + Big Window (506 NIS) 1x HEC 300ART WATT PSU (173 NIS) Total : 3247 NI…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. לא מצאתי איפה הטופס המסודר אז פשוט ארשום בקצרה: מחשב נייד עד 4000 שח ים אפשרות לחרוג מעט אם זה קריטי, משחק אחד שחשוב civ6 עדיף שהסוללה תחזיק כמה שיותר עדיף ווינדוס מותקן וזהן בגדול בשאר הדברים אני מוכן להתגמש אודה לעזרתכם.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. היי חבר'ה, אני מחפש מחשב נייד חדש. מטרת המחשב: נסיעות תכנות ושימוש יום יומי מה שחשוב לי: 1. קל יחסית - עד 1.5 קילו 2. ביצועים טובים - אני רוצה שיחזיק לי לפחות 3 שנים (חשוב לי שיהיה SSD) 3. אחריות 3 שנים - ממש חשוב חבר המליץ על: Lenovo ThinkPad 13 (2nd Gen) 20J1000NIV יבואן רשמי במלאי מה אתם חושבים?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות ולגלישה (לסטודנט). לאחר חיפושים רבים במסגרת התקציב (3000 ש"ח) צמצמתי ל-2 המחשבים הנ"ל. 520s - Ideapad 520s E480 - Thinkpad E480 שניהם מגיעים עם SSD של 256gb, מסך 14 אינץ' IPS Full HD, מעבד i5 דור 8, 8gb ram. ה-520s עולה כ-2800 לאחר הנחה, ואילו ה-E480 עולה כ2500 בחנויות העליונות בזאפ. הייתי כבר בטוח לגבי ה-520s ואפילו הזמנתי אותו כבר, אך היום ראיתי את ה-E480 במחיר זול יותר עם אותם נתונים. מכיוון של-Thinkpad יש מוניטין טוב יותר אני מתלבט האם כדאי לי ללכת עליו. על הנייר ל-Ideapad יש סוללה גדולה יותר אבל ל-Thinkpad יש הטענה מ-USB-C שנראית לי עדיפה. ל-Ideapad יש מקלדת מוארת שזה …

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by oz_s,

שלום לכולם אני חדש בפורום אבל קורא כבר המון זמן ואני זקוק לעצה אני צלם במקצוע ומשתמש במחשב נייח עם המפרט הנ"ל: Intel Core2Duo E6850 3.00 L2 Cache 4MB MainBoard MSI MS-7346 4GB Memory OCZ 2P8001G DDR2 800 Nvidia GeForce 8800 GTS 320MB DDR3' 533Mhz\1.24GHz\2X837MHz\PCIe 1.00x16 והמון הארד דיסקים מכיוון שאני מוריד 500 ג'יגה בחודשיים על תמונות. עכשיו הבעיה שלי היא שלשימוש פוטושופ רגיל המחשב סביר אבל לא טס.. עריכה של קבצים בגודל 10MB כרגע ואמור לקפוץ עד 150MB בחודשים הקרובים. בנוסף אני משתמש במסך 24.1 אינצ' מדגם EIZO ColorEdge CG241W שעלה המווווווון אבל המוווון כסף... והבנתי שאני צריך כרטיס מסך מאווד חזק בשביל להריץ עליו גם משחקים באיכות גבוהה... (היחידים שבשימוש אצלי כרגע הם …

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום לכולם אני מוכר 3 מחשבים בתצורות הבאות : HTPC מפט הבא : מארז של SAMA Q1+שלט לתוכנות מדיה פלייר שונות מעבד CORE I3 EXTREM לוח אם של FOXCONN DELUX זיכרון של 4GB DDR3 CL4\4\4\9 1333 HZ דיסק קשיח של WD 2TB BLACK SATA3 צורב בלו ראיי של SONY מצלמת לוגיטק HD QF6600 מקלדת+עכבר של RAPOO כרטיס מסך של PNY עם 6GB DDR5QUADRO 6000 PCI EXPRES 16X מסך של SAMSUNG 22 דגם SYNCMASTER 2033 ספק כוח של SAMA 600W מחשב IBM דגם : NETVISTA 8215 עם מעבד PENTUM D 2.8 זיכרון של 2GB דיסק קשיח של 80GB צורב DVD כונן 1.44 מערכת הפעלה WIN7 PRO + OFFICE 2010 מחשב של ACER : מעבד ATOM 1.66 זיכרון 1GB DDR2 GPS מודם סלולרי מובנה שני לרכב ולבית אני מעונין להוציא סכום של 5500 ש"…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by shum_klum,

בעקבות תקלה במחשב הראשון עומדת לרשותי האפשרות לקבל מחשב חדש, אלה הדגמים המוצעים עבורי: 1. http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=893553 2. http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=887438 אשמח לדעת מהם עדיף באופן כללי (יש ביניהם פער גדול מאוד במחיר שלא כל כך ברור לי) בנוסף אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגם השני ששמתי כאן לבין הדגם הקודם שהיה לי: http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=879030

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by yael:D,

התקציב- 8000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 1000 ש"ח המחשב ישמש לאנימציה (דו-מימד וסטופ-מוושן), עריכה גראפית, עריכת וידאו, מעט עריכת סאונד. שימוש בתוכנות הבאות: after affects, premire, photoshop, illustrator, flash, q-base, TVpaint -פעמים רבות נדרשת עבודה במקביל על כמה תוכנות. השימוש הוא יומיומי, לצרכי פרנסה הגדרות גראפיות גבוהות ציוד היקפי נדרש: רמקולים בתקציב של כ- 300 ש"ח UPS שאמור להחזיק שני מסכים 20" 1 מסך 20" איכותי לגראפיקה ואנימציה - עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? - 7 ישנה העדפה לרכוש את המחשב באזור רמת-גן - יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות בקשות מיוחדות: FireWire (בנוסף, במידה ויש רכיב שלא חש…

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by eliranf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000. רצוי לאזור ה2500. אבל אם יש משהו מומלץ במיוחד אז לכיוון ה3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מה3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט, לימודים, אולי פה ושם סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. היי, אני מעוניינת לקנות מחשב ובשביל זה אני צריכה את עזרתכם.:-) אני צריכה מחשב ללימודים,אינטרנט, וסרטים שאני מורידה הרבה. חשוב לי שזה יהיה מחשב טוב מבחינת מהירות עבודה, אבל לא צריכה משהו משוכלל למשחקים כי אין לי צורך בזה. מבחינת מחיר- כמובן שעדיף לי כמה שיותר זול. לא צריכה מקלדת וגם לא מסך. אז מה אתם אומרים? תודה לכל מי שיענה.:-)

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by NeeDhElp123,

היי אשמח לחוות דעתכם על המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי?6K כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מצורף המסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בצי…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. שלום לכולם, בזמן הקרוב אני הולך לגור בשני מקומות (אמצע שבוע מקום אחד, סופ"שים מקום שני) ולכן אני מחפש לקנות מחשב שיהיה לי קל לנייד אותו בקלות (=להכניס לתיק ולנסוע בתחבורה ציבורית) ממקום למקום. נשמע שמחשב נייד זו האופציה ההגיונית, אבל אני גם ככה מחבר אותו למסך חיצוני+מקלדת, אז אולי חבל לשלם סתם יותר על זה שהמחשב בא עם מסך. הדרישות שלי מהמחשב, חוץ מגלישה ושימושים רגילים: 1. הרבה עבודה עם VMwares - אז רצוי 16gb זכרון. 2. אני לא ממש גיימר, אבל יהיה נחמד שיהיה כרטיס מסך בינוני כך שאוכל לשחק במשחקים כמו LoL/Fifa. 3. SSD, ובשביל להוזיל עלויות: רצוי בנוסף עם hard disk רגיל ולא במקום. מחיר: עדיף סביבות ה-3k, אבל אפשר לחרוג עד 5k אם יש סיבה באמת טובה לזה. מה דע…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. היי הומלץ לי כאן בעבר על המחשב שעכשיו רץ פה חזק בפורום מוואלה שופס : N56KJ עכשיו אני מתלבט אם לקנות אחד כזה או אולטרה בוק שיהיה קליל לקחת איתי ללימודים וזאת השאלה הפעם: [h=1]* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים לא כבדים..FIFA אולי וכאלה,תכנות בC++ ועוד תוכנות נוספות בעתיד, צפיה בסרטים, * גודל המסך?- לדעתי 14 או 15 מתאים מה שתמליצו בהתאם לתמורה למחיר, האם חשוב מסך מבריק או מאט?- לדעתי עדיף מאט בשמש נגיד.. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)- כמה שיותר גבוה ואיכותי אז יותר טוב * דרישות מי…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אוקי אז יש ככה: Intel: CPU: P4 2.4Ghz 800FSB HT m0b0: Asus P4p800s(i848) SB, Sata, Lan RAM: 512 Kingmax 400DDR CDRW: Plextor 48x PRICE: 2630sh AMD: CPU: Athlon XP 2800+ 512k 333 M0B0: Abit NF7 (nForce2) lan, usb2 Ram: 512 Kingmax 400DDR CDRW: Plextor 48x PRICE: 2570sh המחשב לאולפן הקלטות סאונד ועריכת וידאו מקצועי...לעבודה עם תוכנות כמו Cubase SX, Cakewalk 9, VST FX, Wavelab 4, Ulead Media studio, pinnacle 9, וכל אלה....שימוש בתוכנות עם פייר וייר...ועם EXTERNAL SAMPLERS...ועם הרבה קומפרסורים ואפקטים.... אז אני מתלבט...לדעתי, ולפי הבנדויצ'ים שבדקתי, הAMD משתין על הפנטיום.....בהליכה...והוא גם זול יותר. אבל אני צריך את עצתכם, ותעשו טובה, עצה של מישו שמבין....

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי אני פחות או יותר יודע מה אני רוצה לרכוש 1) GA-B85M-HD3 2) מעבד I5 4440 3) זיכרון 4 גיגה * יש לי דיסק קשיח ומארז כמו כן יש לי ספק MICROATX בעל הספק מאוד נמוך, ניראה לי שצריך לשדרג אותו אשמח לדעת כמה וואט המחשב I5 שהרכבתי צורך. כמו כך אני רוצה לשדרג את ה ATI HD4650 שיש לי. אני רוצה כרטיס שתומך בתלת מימד ברזולוציה 4K (יש לי מסך מתאים) תקציב 250-250 ש"ח לכ.מסך אשמח לדעת מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי ? כמה וואט ספק אני צריך ? והמלצה לכרטיס מסך שמתאים לדרישות שלי תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by גמני,

1. תקציב: 5500 ₪, ניתן לחרוג ב- 500 ש"ח אך לא רצוי. 2. שימושים צפויים: משרדי ללא משחקים 3. תוכנות: אופיס, אינטרנט, וסרטים 4. השימוש הכבד של המחשב: עריכה קלה של סרטי וידיאו 5. מסך: יקנה בנפרד U2410 6. ציוד היקפי: ללא 7. רכיבים לא נחוצים: צורב 8. שקט: 8 9. המהרה: ללא 10. מערכת הפעלה: צריך WIN7 11. עדיפות לחנות: חנות אמינה 12 בקשות מיוחדות: כונן SSD, חיבור USB3 קדמי, כרטיס TV HD (ידידותי ללכידת וידאו), אל פסק חסכוני באנרגיה ושקט 13 שדרוג עתידי: מעבד, זיכרון חשבתי על: Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪474 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2746 OCZ SSD Vertex 3 120GB 550/500 IOPS 60000 - זמין במלאי ת"א כ"ס, יחידות 1 ₪1471 http:/…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by daniel gold,

היי אני סטודנטית מתחילה ללמוד השנה עיצוב פנים ורציתי לדעת איזה לפטופ כדאי לי לקנות התקציב הוא עד 7000 ואם אפשר אשמח לחסוך

23. בגדול בבית יש לי מחשב נייח חזק ככה שאם אני אצטרך לעשות דברים כבדים ממש יש לי איפה ומכאן באה ההתלבטות אם לקחת מעבד בעל סיומת M או U אני יודע שאם אלך על מעבד U יהיה אפשר לקבל משקל נמוך משמעותית. וההתלבטות אם מעבדי הU מספיק חזקים להתמודדות עם תכנות קל יותר ביום יום. בכללי היית שמח לאתר טוב להשוואת מחשבים בעל אפשרויות רבות לסינון כדי לבחור את המחשב המתאים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות(matlab,c,vhdl), צפיה בסרטים(יחובר לטלויזיה) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?13.3-15.6 מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים ב…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by matan700,

אני רוצה לקנות מחשב נייד סבבה. לצרכים: אינטרנט,מוסיקה,עריכת פוטושופ.. ומשחקים פה ושם לא רציניים.. מצאתי מחשב מחברת lenovo איך החברה הזאת? טובה? הנה המחשב ממליצים לקנות? שווה את המחיר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode=315

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. אז ככה אני מעונין לקנות מחשב למטרות משחקים (משקחים כבדים) ואני מעונין להוציא עד 8000 שקל כמו כן אני מעוניין שהמחשב יספיק לי לפחות ל3 שנים של משחק על ההגדרות הכי גבוהות. אני הרכבתי מחשב אבל המחיר יצא בסביבות ה12000 שקל אז אם מישהו יכול לתת לי הצעה טובה ובמחיר סביר זה יעזור לי מאד תודה. זה המפרט שאני הרכבתי Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE מעבד K8N Pro SLI s939, 2x PCI-E, GBL, SATA II לוח אם 2Gb 400MHz Corsair (Value) CL2 זכרונות Radeon X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO ASUS כרטיס מסך 160GB SATA II 7200RPM 8MB דיסק קשיח WD Thermaltake VA 9000SWA KANDALF מארז http://www.thermaltake.com/XaserCase/kandalf/swa/va9000swa.htm קישור לפרטים על המארז razer copperhead עכבר Steelpad S…

• 53 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים