עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ovadiadn,

IPAD האם אני יכול לעבוד איתו עם אופיס ואווטלוק אקצינג'? או לפחות להתקין בו צ'ק פוינט VPN לשליטה מרחוק על המחשב בעבודה? ואם לא, האם יש טאבלט אחר מומלץ או נייד עם מסך מגע. חשוב זמן בטריה משקל וקלות תפעול.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by Torian,

כמו שהכותרת אומרת, אשמח לדעת מה ההבדל בין שני הטכנולוגיות והאם הוא משמעותי בהשוואה מivy לsandy אני רוצה לרכוש מחשב אבל יש לו את המעבד sandy core i5 2320 האם המעבד הזה יחזיק לי בחמש שנים הרחוקות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by KingRyu,

יש את זה: דגם לנובו X61 מעבד Core2Duo T7700 2.0 GHz זיכרון 2 גיגה כונן קשיח 160 גיגה ויש את זה: דגם: אסוס Eee PC 1215N Intel Atom D52 1.8 GHz זיכרון 2 גיגה כונן קשיח 320GB אשמח לקבל יעוץ?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  4. ככה קראתי לפני כן את האשכול הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194614.0 יש לי עדיפות כמובן לחברות כגון, Fujitsu Siemens HP Gigabyte הבנתי שהיום בשוק המעבדים הכי חדשים של אינטל אלה הם: Intel Core 2 Duo בסדרת Penryn: T9XXX, T8XXX לעומת AMD: AMD Turion/Turion Ultra/Athlon X2 בסדרת: Turion X2 Ultra ZM AMD ו- INTEL משתווים במעבדים האלה מעבר וזה שהם מתחרים כמובן, העניין הוא שיש לי כמה קריטריונים שאני שם דגש עליהם לפני קניה ואני די מתקשה עם זה: 1. מעבד - אני מחפש מעבדים מסדרות T9XXX/Turion X2 Ultra ZM (לא מפריע לי לקנות AMD) 2. כרטיס מסך - אני רוצה כרטיס מסך יעודי ולא מובנה כלומר של Ati/Nvida עם זיכרון של 512 ולא 256 כמו כולם 3. זיכרון - בעקב…

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  5. אני פשוט מסתכל גם על דגמי מעבדים ויש שני סדרות, סדרת PXXX וסדרת TXXX מה ההבדל בניהם? איך זה משפיע ? מה סדרת יותר חדשה ? מה כדאי לבחור כשאני מחליט סופית לקנות מחשב ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by xoerk,

הי, אני רוצה לקנות איזה מחשב קטן לסלון שירץ סרטי HD ברזולציה 1080i, ראיתי מחשב מבוסס ATOM D525 : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16856107072&cm_re=jetway-_-56-107-072-_-Product השאלה האם זה מספיק להראות סרטים ב 1080i? האם שווה להוסיף לו איזה SSD ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by DrowNz,

Hey guys, i need your opinion on this system : AMD ATHLON64-3000+BOX AMD ATHLON 64 3000+ (2GHZ, 512K CACHE, HYPERTRANSPORT, 64BIT, SOCKET754) + RETAIL BOX $355.00 MSI K8T Neo-FIS2R VIA K8T800 AMD up to ATHLON64 3200+, ATX, DDR400, 8X AGP, FIREWIRE, LAN, SATA $230.00 Western Digital WD1200JD Western Digital WD1200JD 120gb 7200rpm 8mb SATA $165.00 LG F700P LG Flatron F700P 17" Monitor $269.00 MSI FX5900XT-VTD 8X 128MB Dual Display /DVI/VIDEO IN/TV OUT $360.00 BenQ DVP-1650S BenQ DVP-1650S 16X DVDROM,50X CDROM,WIN DVD,PLUG AND PLAY,IDE $50.00 OCZ Technology MMOCZ400512R2 OCZ PC3200 512MB R2 PERFORMANCE CL2 $199.00 Altec Lan…

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  8. Started by prager,

דגם לפטופ: Asus ZenBook UX32VD Core i7-3517U. מערכת הפעלה: Windows 8.1 64-bit. כשאני לוחץ על החץ השמאלי + W + D, הכפתור W לא מגיב (ניסיתי עוד קומבינציות, וגם חץ ימני + W + S - ה-W לא מגיב). קראתי על זה מעט, ואני מניח שהבעיה היא Keyboard Ghosting. אין מניח שזאת מגבלה בחומרה. בכל זאת אנסה, האם יש פתרון לבעיה דרך תוכנה? ז"א, האם ניתן לפתור ע"י הורדת דרייבר או משהו בסגנון?

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  9. Started by amitsh,

היי, עבור מחשב המויעד לגיימינג- בעיקר משחקי רשת עם כמה יכול לעזור לוח אם עם - Killer™ E2400 chip ? תודה רבה

10. Started by Fortunes,

walom haverim! zot kvar hahodaaa ha2 weli..pahot o yoter hevanti ma ani tzarih. mahwev le limudim (student wana 1 hawmal), mishakim, emule, sratim. masah bevadaut 15.4 inch zikaron 2 giga hard 120 giga meabed - core 2 duo. rak we ein li musag eize mehem: t5500 t5600 t7200 t7400 t7600 eize mehem matzig yahas bitzuim/mahir hahi savir weyew? kartis masah: gam kan ani bebaaya. ein li kol kah musag ma holeh benayadim. ma ha raiting wel kartisei ati mul nvidia? ve eize mehem yathil lehatsig bitzuim svirim be mishakim? ve haweela hahi hawuva beetzem - efo ani yahol lehahin costumize kmo we ani rotze? ba atar wel dell i efwar laasot costumize bihlal. be p hitzlahti lasim katis ma…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אז לפני הקנייה פשוט ניסיתי לבות מפרט מקביל לזה שכמעט סגרתי ב-KSP דרך זיגזג ורציתי לשמוע מה עדיף ולמה?? ודרך אגב שמעתי ביקורות לוטות על KSP (השירות והאחריות), לעומת זיגזג ששמעתי דברים יחסית טובים.. תתקנו אם טעיתי למפרטים: המפרט של KSP (מפרט סגור אם קונים ב-KSP זה רק זה...) מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI K8T-FSR (s754),sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB Kingmax BGA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים Combo MSI 48 x 24 x 48 + DVDx16 מארזים ATX MIDI 400W usb,p.stab. מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MS Optical + roll רמקולים 400 W …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by RayZ,

אני קונה היום מחשב נייד. אני רוצה ליהיות בטוח שאני לוקח את הטוב ביותר. מה דעתכם על KSP.Co.il ? כי אבא שלי מתווקח איתי שיש מקום יותר זול,שניידים עולים שם 2,000 ! אני לא הייתי מתקרב לזה

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by Swimmer,

שבוע שעבר הזמנתי מ-KSP מחשב נייד, Dell Vostro 2521, הגעתי לקחת אותו וקניתי גם Samsung 840 ssd, כבר שפתחתי את הקופסה (בחנות), שמתי לב שהיא נארזה מחדש, המטען והכבל קומקום היו פתוחים ולא באריזה, המחשב אמור להגיע עם Ubuntu ובפועל נדלק עם Windows7 (מסך הפעלה ראשונית) כששאלתי את הטכנאי למה זה הוא אמר שזה בסדר. כבר בחנות רציתי להחליף את ה-HD ב-SSD, כשפתחתי את הברגים שמתי לב שאחד מהם עקום ויותר גרוע מזה, שמתי לב שיש סימנים של ניסיון לפתיחה עם מברג בחלק האחורי של המחשב, איפה שממוקמים ה-HD, זכרון וסוללה. הייתי לחוץ בזמן אז לקחתי את המחשב לבית כדי לטפל בזה אח"כ. בבית פתחתי את החלק האחורי, בדקתי ב-Manual איך אמורים לפתוח אותו (רמז: ממש לא איפה שנמצאים סימני הפתיחה עם המברג), החל…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by hadarvisa,

שלום רב, אני רוצה לחבר 2 מחשבים ל- KVM על מנת שאראה דרך מסך אחד את שניהם. יש ברשותי עכבר ומקלדת אלחוטי של microsoft - usb dual reciever wireless . האם ישנם kvmים שתומכים עכבר ומקלדת אלחוטי? אשמח לקבל המלצות כולל שמות ספציפיים על מנת שאוכל לרכוש במהרה. תודה רבה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  15. Started by bcarmi,

יש בוואלה שופס דיל של המחשב הנ"ל במפרט הבא במחיר 2000 ש"ח: מה שמטריד אותי זו הסוללה, המעבד...ואיך הוא יתמודד עם רוב היישומים (וכמובן יחס עלות/ תועלת) כתובת הלינק http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLB0E&cfm=7DFCF873#shidrug מה דעתכם?? מעבד סוג: IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T2410 זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 מסך גודל המסך: 15.4 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel GMA X3100 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 358 MB מסך: WXGA מסך רחב- WIDE: כלול כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 160 GB ד.קשיח מהירות…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by digitalseeker,

כמו שבטח שמתם לב אני מחפש לאפטופ - אבל הבנתי שהדרישה הטכנית שאני רוצה בשלב זה לא קיימת ! אז חשבתי למה לא ללכת על MACBOOK PRO - מהדקים היפים - שפשוט צועקים "תיגע בי" ואז הארנק ענה לי על השאלה ואמר "נראה לך ? 9000 ש"ח ?| בקיצור - יש איזשהו לאפטופ במחיר שפוי (עד 6000 ש"ח) שנראה טוב - והכוונה לדק , סקסי , עדיף מואר (כמו הסמל של אפל מאחורה או מקלדת מוארת) ואם הוא גם חזק אז פעמיים כי טוב....כי אין טעם לרכוש I3 או משהו חלש :-( או שאני בכלל חי בסרט ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ychamp,

i came up with this cunfiguration to a office internet and light gaming lap top Operating System Microsoft® Windows® XP Home Edition with SP2 Processor AMD Turion 64 ML-28 (1.6GHz/512KB L2 Cache) Display 15.0" TFT XGA BrightView (1024x768) Graphics Card ATI RADEON® XPRESS 200M w/productivity ports Memory 512MB DDR SDRAM (2x256MB) Hard Drive 60 GB 4200 RPM Hard Drive Primary CD/DVD Drive FREE Upgrade from DVD to DVD/CD-RW Combo Drive!! Networking 54g Integ. Broadcom 802.11b/g WLAN & Bluetooth Primary Battery Extra 12 Cell Lithium Ion Battery Productivity Software Microsoft® Works/Money total 1142 $$$ U.S dollars

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by L4ma11,

Hello all , I am currently looking for a laptop that will serve me as a main laptop for both studies ( Computer Sciences major ) and for other things as music , browsing and some videos . I am considering a Dell as first priority , but is open for other suggestions (as long as its not HP) I was thinking about the Studio 1558 , but from what i understood it had some serious problems. what about the N5010 ?? or should i go for the Latitude business series ? (yes i am confused) my budget is around 5000 shekels more or less . and I would prefer 15.6" screen ( unless you think that 14.1 is better for studies ) I think i won't carry it around with me that often though. .…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Hi. I think I want to replace my desktop with a strong laptop for everyday use. It's just much more simple and needs less maintenance. I want it to be strong (i5 or i7) with a 64GB-128GB SSD for the OS and more,+ at least 500GB-640GB HDD for movies and a minimum of 4GB RAM (though I'd prefer more). I also want it to have a decent GPU, so if I feel like playing MW3 or crysis I would be able to run it fluidly (however, low graphic settings will be enough, but a low FPS won't be acceptable). Screen's size should be around 14-15.6 inches. Weight shouldn't be too heavy so if I travel I could take it with me, but it doesn't need to be super light (though that'd be nice). * מטרו…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by hakoki,

im in the us right now, need ur help about a laptop for gaming at max 600 dollar in cash no credit card so no online stores thx. Sorry about the english no hebrew on the phones here.

21. Started by shlomibandit,

אהלן , מחפש מחשב נייד חזק שיחזיק למספר שנים ושיתן עבודה למשחקים ולתיכנות. מחיפוש בארץ ראיתי שהמחירים בשמיים באיזור ה9 -10 אלף שקל, לכן מתלבט אם לקנות מחול ? חושב על כרטיס 1070 האם כדאי משתלם? חושב על אופציה של מחודש? חשבתי על האופציה של dell alienware 17 r5 תודה לעונים

22. Started by The-Crush,

i m in the usa so i wanna buy a laptop and i m traviling alot so plz recommand me for the a hard core gamer laptop about 2600$

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  23. Started by Sagiv Binyamin,

שלום רב, אבקש לקבל המלצה למחשב נייד שמטרתו העיקרית היא סטרימינג של תכני 4k למסך Oled 4k / מסך 4K רגיל. מעונין לקבל את הדגמים המינימליים מבחינת המחיר. תודה מראש לכל העוזרים ! שגיב

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by Vidati,

Hey, sorry no Hebrew in this PC Im looking for a laptop that can do 2D/3D graphics and gaming. what i found was this: http://www.bhphotovideo.com/c/product/924705-REG/toshiba_psplzu_06r002_intel_i7_3630qm_12gb_ddr3_1tb_hd_windows.htmlim going to order from B&H but if you have any other options please share. do you think this price is good? are there any other laptops in this range? Thanks. P.S. i will order from any where thet ships to New zealand.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים