עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Cpu,

תקציב 7500 בערך עם נטייה למטה אולי. הצורך: משחקים ואולי בעתיד OC... דברים שצריך: הכל חוץ מעכבר אם יש ממש בעיה בתקציב (יש לי גלילה :-\) אממ... הרכבתי מפרט שלדעתי יהיה טוב, אני צריך את דעתכם, אם יש משהו לשפר או להוסיף או להוריד... 1:(חרגתי טיפה...) AMD ATHLON 64 3500+ WINCHESTER BOX 939PIN 1830 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 730 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 585 ¤ 1 GIGABYTE 6600GT 128MB VIVO PCI-EXPRESS 1325 ¤ 1 ASUS DVDX16 / X48 BOX 180 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Supertalent Aluminium CA-601UFS SILVER Tower w/Transparent Window 580 ¤ 1 Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan 330 ¤ 1 PROVIEW MZ-787 740 ¤ 1 מקלדת חלונות KB-833 30 ¤ 1 MICR…

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב? בסביבות ה10 אלף + במזומן 2. מטרות המחשב?גיימינג כבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן: מסך דק 19 אינצ' מקלדת (לא אלחוטית) צורב דיוידי וכונן דיסקטים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן , לא דרוש כרטיס קול איכותי אם בכלל ולא צריך עכבר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן , רצוי מעבד AMD סוקט 939 , וכרטיס מסך 6800 GT ULTRA של Nvidia או חלש יותר אבל של נווידיה מסדרת ה6800. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?רצוי מארז אלומיניום טוב שאוויר עובר בו טוב , כמו כן אני צריך מאוורר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן אני צריך מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי home והרכבה במעבדה. לא דרוש התקנה ש…

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 5000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לילדים - סביב גיל 13, שאמור לאפשר גם מרחב לעבודה כבדה יותר בעתיד. משתמשים במקביל גם במחשב לצרכים לימודיים - אופיס, טימס, זום וכו', מבחינת משחקים - FPS (אין לי מושג מה זה, זה מה שהילד אומר). מיינקראפט וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב, נמ…

4. אוקי, אז אני רוצה לקנות מחשב נייד לא משהו סופר על אלה שיהיה מספיק לאינטרנט ולסרטים. התקציב שלי הוא 1500 שקל. (עם חריגה) ואם אפשר את החנות בפ"ת

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by איתמר,

חברה אני רוצה מחשב למשחקים ב7000 שקל כולל מסך ואני לא מתכנן oc

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. זה מה שהציעו לי: לוח אם 800MHZ INTEL GRANT COUNTY 2 ציפסט ATI RADEON XPRESS 200 1024 RAM DDR2 667MHz מעבד אינטל : Dual Core 820 דיסק קשיח WD\MAXTOR S.ATA 2 : 160 GB צורב DVD:SAMSUNG DVDRW -DL X 16 כרטיס מסך ATI RX-1300T.C 512M DVI מה אתם אומרים, מה לשפר, מה אפשר להחליף? חריגות תקציביות בערך עד 3000 שח. תודה רבה!

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by red4ever,

שלום, הייתי רוצה לקבל שני מפרטים (מכיוון שההחלטה על מה ללכת תקרה ביום הקניה) - אחד ב-2000 ש"ח והשני ב-3000 ש"ח. בשני המפרטים הדרישות זהות: לא צריך שום ציוד היקפי, רק את המארז ומה שבתוכו. המחשב מיועד לשימוש ביתי סטנדרטי וגם לקצת משחקים (בעיקר כדורגל/פיפא וקצת CS/קאונטר-סטרייק). הייתי רוצה שהמשחקים ירוצו חלק ויפה (ואני יודע שהדרישות בשבילם לא בשמיים). כמו כן, כרגע אני עם מסך ישן של LG בגודל 19 אינץ' שישודרג בעתיד כנראה למסך של DELL בגודל 23 פלוס/מינוס. גם יש ברשותי דיסק קשיח של סמסונג בגודל 320GB. האם כדאי להעבירו למחשב החדש או ללכת על קשיח חדש? בקיצור, אתם המבינים פה, אז אני אשמח לעזרה/עצות/מפרטים. תודה!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by zabal12,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות C++ JAVA #C א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. טוב אז זה החלקים: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe OEM Stepping G0 *Full 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L מארזים Gigabyte Aurora 570 ספק כח enermax libety קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤1 / tuniq]לא מוכרים את הטוניק בTMS] זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA 1 מסך מחשב ViewSonic 19" LCD VX922 עכבר מתצוגה Logitech MX518 Gaming Edition מקלדת 1 logitech g15 מערכת הפעלה vista WINDOWS VISTA HOME BASIC DVD 64BIT HE…

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. שלום לכולם! אני מחפש המלצה למחשב מבוסס P4 בתקציב של 5000 ש"ח שישמש בעיקר למשחקים. על התקציב לכלול מסך. תודה רבה למשיבים.

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by חכיע,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך וכרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, קל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. לילה טוב חברים, מחפש המלצה למחשב נייד טוב ללימודים לחברה. לא צריך חיית עבודה אבל לפטופ טוב שיסחוב כשצריך וישרת אותה בשנים הקרובות. מצאתי 2-3 שאני מתלבט ביניהם, כמו-כן פתוח להצעות נוספות. זה הראשון: https://ksp.co.il/?uin=48390 בנוסף יש אפשרות כנראה להביא את זה שכבר לא במלאי ב-2340: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:v6ObckLnd2QJ:https://ksp.co.il/%3Fuin%3D52754+&cd=5&hl=iw&ct=clnk&gl=il ההבדלים המהותיים ששמתי לב אליהם זה שבראשון המסך FHD לעומת השני שכתוב לו רק HD משום מה. בנוסף יש לראשון כונן אופטי (פחות קריטי), הבדל נוסף לא קריטי במצלמת הרשת והבדל מהותי בכרטיס הרשת שלא קיים בשני משום מה, כמו-כן חי…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Roy.T,

תושבת 1155, תומך SLI\CF. עדיין באחריות לעוד משהו כמו חצי שנה\שנה (צריך לשלוף את הקבלה מהבוידעם).

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Lavis,

היי כולם, לאחרונה (שבאתי לנקות אבק) שמתי לב שמהמטען בוקע רעש חלש מאוד ובתדר גבוה - לרוב מהיכרותי עם רכיבים חשמליים, לא אמור לנבוע רעש. הלפטופ שלי, Lenovo y510p, מחובר רק למטען בדר"כ וללא סוללה. לכן דבר ראשון חיברתי סוללה ובדקתי האם יש עדיין את הרעש מהמטען - התשובה היא כן, חיכיתי שהסוללה תתרוקן והקשבתי שוב, הפעם לא. בקיצור המטען מוציא רעש בתדר גבוה רק שהוא נטו מפעיל את המחשב ולא עסוק בלהטעין את הסוללה. יש לציין שהמחשב נקנה בארהב, והחלפתי את הכבל החשמלי המקורי(הזכר) לכבל עם הארקה בתקן ישראלי. מלבד זה לא נגעתי בשום רכיב במחשב. המטען(או המתאם) עצמו הוא 20v 170w עם זרם יוצא של 8.5 אמפר(חתיכת בוקסה). כשאני מדבר על רעש חלש אני גם מדבר על מרחק של ישיבה- כאשר המטען על הרצפה, אז ל…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. תקציב: 5000₪ חריגה מקסימלית 400₪. לנסות לחסוך אבל לא להתפשר. שימוש המחשב יהיה עריכה גרפית של תמונות וסרטוני וידאו, לא ברמה מקצועית מידי. ושגם יהיה אפשר להשתמש במחשב לגימיינג קל. תוכנות ומשחקים: כל התוכנות adobe למינהן וגם סוני וגאס, משחקים כמו skyrim ו call of duty. במפרט צריך להיות כולל גם מסך בגודל 22-24 ( מה שיותר משתלם). ציוד הקפי: המחשב צריך להיות מאד שקט 6 בסולם ההשקט. לא מתוכנן לעשות OC על המחשב. מערכת הפעלה: צריך ווינדוס 7 צריך שהמחשב יהיה מהיר ושקט ושיוכל להפציץ כמה תוכנות עריכה במקביל בלי בעיות. חשוב שיהיה כונן SSD על המחשב וכונן קשיח ורגיל של טרה. חשוב שיהיו למחשב יציאות USB 3 ומארז עם זרימת אוויר טובה. חנות מועדפת ksp או כל חנות אחרת בבאר שבע.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. לדעתכם משתלם לי להזמין מאיביי את ה- Dell Latitude E6410 W7 14.1" LED Intel i5-520M Dual-Core 2.4GHz 2GB 250GB DVD±RW בכ-1300 ש"ח? האם יכולות להיווצר בעיות כלשהן? מעבר לשפה העברית במקלדת הוא רק עניין טכני שלא מעורר בעייה? http://www.ebay.com/itm/370986468944?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Real Shades,

....

18. Started by דןזט,

הי חברים, אני עומד לקנות מחשב לפי הפרטים הללו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי תצליחו לחסוך מהתקציב הזה לדרישות שלי... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD במסך מחשב ובטלוויזית 32" ובעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by speakspeak288,

היי, אני מעוניין לקבל המלצה לקניית אל פסק. יש לי מחשב נייח בהרכבה עצמית לפי הנתונים הבאים: intel core i3 6100 3.7 GH Asus B150M-C, DDR4 אני מעוניין שהאל-פסק שאקנה יתאים לנתוני המחשב שלי, ושלא ישמיע רעשים של מאוורר. אני מתלבט בין שלושה דגמים של חברת ADVICE: 1. Advice AIN650-3 UPS USB + Program https://ksp.co.il/?uin=53723&select=.1116..226.&txt_search 2. Advice AIN850-3 UPS USB + Program https://ksp.co.il/?uin=53721 3. Advice PRV650 https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=748796 מה ההבדל בין שלושת הדגמים מבחינת הקיבולת: המספר 650 לעומת 850…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. מה אתם אומרים, תיקונים אחרונים, איפה אפשר לשפר את המפרט הזה..? תודה לכולם. (: נ.ב - האם שכחתי משהו? אלה כל הרכיבים הנחוצים למחשב נכון..?

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Bear Cub,

שלום. כרגע אני עובד על מחשב 15.4' , 4GB זיכרון, מעבד T8100 ואני מרוצה מאוד מהביצועים. מכיוון שאני צריך יותר ניידות אני מחפש להחליף אותו במחשב 13', בתקציב סביר של עד 5K עם ביצועים שלא כל כך יפלו מהביצועים כרגע. מאוד חשוב לי איכות המסך כי אני עובד הרבה בפוטושופ, גם סוללה שלא תהיה קצרה מדי אם כי פחות עקרוני. ללא צורב. חשבתי על DELL VOSTRO V13, עם 4GB זיכרון. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14742 תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. חסכתי כסף הרבה זמן עד לסכום כמעט של 15,000 ! אני רוצה להחליף את הלפטופ שלי ללפטופ גיימינג בלבד ! יש המלצות ? אני מחפש לקנות בארץ תביאו לי לינקים או משהו אני אשמח לתגובות

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח, אפשר לחרוג אם מוצדק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית, ומעט גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? מעדיף לא לקנות כרטיס מסך, אחכה לדור החדש ואולי בכלל אסתדר עם המובנה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שלא ירעיש מדיי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. …

24. Started by roivago,

אני צריך מפרט באזור 4000 שקל, עכשיו השימושים שלו יהיו בעיקר למשחקים, סרטים, ואינטרנט וגם קצת לעבודות משרדיות. אני כרגע לא צריך מסך (זה בשלב מאוחר יותר) וחוץ מזה אני לא צריך ציוד היקפי, אין לי שום העדפה לחברה מסויומת אז שחקו עם זה ;D אני חושב שאני יעשה OC אבל לא סגור על זה, בקטע של השקט אני לא רוצה מחשב שיעשה רעש של טרקטור אבל לא עד כדי כך יפריע לי אם הוא יעשה טיפה רעש. תודה מראש, וגו.

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. ראיתי את הפרסום הבא: ב-1900 ש"ח? P4 3.0E האם זה משתלם?

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים