עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by fedetennis13,

לפני כשנה קניתי מחשב לפי מפרט שהציעו לי בFXP ותכננתי אחרי כמה זמן לשדרג טיפה. המפרט כפי שהוצע וקניתי אותו. מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪394 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪444 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מח…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום לחברי הפורום . חבר בעבודה ביקש שאני אעזור לו עם מפרט עבור גראפיקה , ואני פונה אליכם שמבינים יותר טוב ממני באספקטים מסויימים שתעזרו לי אז ככה , אני לא אלך לפי השאלון שבסטיקי כי תמיד כאשר חבר מבקש עזרה למפרט , לא מקבלים את כל הפרטים ממנו ;D אז אני פשוט ארשום את הפרטים והדרישות כמה שיותר מדויק . 1. אז התקציב הוא עד 3000 ש''ח ולהשתדל לא לחרוג , אלא אם כן יש איזה פריט שישפיע רבות לטובת המפרט ולביצועים שלו , אז אני אשמח לדעת מה וכמה , וכן , לנצל את התקציב , כי גם ככה נראה לי שהתקציב לא גדול מידי . 2. ציוד היקפי - אין צורך בשום ציוד היקפי , רק המארז ומה שבתוכו . 3. רמת שקט - נגיד שיהיה באמצע (5) בערך . 4. על איזה רזולוצייה יעבוד ? - גם כן לא ידוע לי , אבל אם זה קר…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by NoamNine,

שלום. פתחתי כאן אלפי דיונים כבר, אבל הפעם זה סופי, יש את הכסף יש את הכל, אבל רק דאבל צ'ק קטן לראות שמאז שבניתי את המפרט הזה אין דבר יותר משתלם. (אחרי הכל, הבנתי שהשוק משתנה כל שבוע P: ) המשחב לצרכי גיימינג לטווח מאוד ארוך, אין שום כוונה לOC. מעבד: [..] Intel 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1020 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪95 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪752 כמות:2 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪112…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by oranet,

התחלתי לבנות מפרט באחת מחניות האינטרנט והחלטתי על מעבד I7 3960X לוח אם של אסוס Rampage IV Extreme s2011 ו4X8 זכרונות של Corsair Vengeance Quad Channel וכרטיס GTX580 של אסוס יש לי כבר את הדיסקים הקשיחים רציתי לדעת איזה מארז וספק כדאי לי לקחת אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק חזק מדי תודה רבה

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by ליש,

אני מעוניין לקבל חוות דעת על מחשב DELL LATITUDE E4300 מסך 13.3 אינש,זיכרון HD - SSD 128GB , 4GB [br]פורסם בתאריך: 8.08.2009 בשעה 02:25:58

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by no_way,

מעבד CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz 9.5 x 333 לוח אם Gigabyte GA-EP35-DS3L 3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN זיכרון 4GB RAM דיסק קשיח Disk Drive WDC WD5000AAKS-07A7B0 ATA Device 465 GB, IDE Disk Drive ST31500341AS ATA Device 1500 GB, 7200 RPM, SATA-II כרטיס מסך Nvidia GTX 460 כמה החלקים שלו שווים והאם שווה למכור אותם? האם שווה לשדרג או לקנות חדש?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Aganathon,

Intel Pentium 3 - 733 Mhz Asus CUSL2 w/ Video, USB 2 x PC133 128MB DDR WD 80GB 7200RPM 8MB IBM 30GB 7200RPM Floppy 1.44MB 16X DVD Pioneer Plextor x12/x10/x32 Geforce 4 TI4200 128MB DDR (W/ TV Out) Pinnacle PCTV Pro Creative SBLive! Ethernet 10/100 Logitech Cordless Desktop Logitech Wheelmouse Optical AOpen Full Tower Cambridge SoundWorks DTT2500 Digital 5.1 אני מתכוון לשדרג את המחשב (למעלה) בשבוע הבא, בתקציב של 3200 ש"ח חשבתי על : 1x Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box (1110 NIS) 1x ASUS P4P800 (715 NIS) 2x GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon (743 NIS) 1x Dragon DX-01BD USB Tower + Big Window (506 NIS) 1x HEC 300ART WATT PSU (173 NIS) Total : 3247 NI…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. יש לי מחשב משנת 2012 ואני מעוניין להריץ עליו את המשחק witcher 3 בגרפיקה הגבוה ביותר. המעבד והכרטיס מסך שלי לא עומדים בהגדרות המומלצות והram שלי מספיק בדיוק אבל הייתי רוצה לחזק להוסיף עוד קצת באזור הזה ולכן אני מעוניין לשדרג אותם מבלי לקנות מחשב חדש מאפס כי מעבר למשחק הספציפי הזה אין לי שום צורך בביצועים גבוהים יותר מהמחשב שלי. ולכן גם אני מנסה שהשידרוג הזה יהיה זול ככל הניתן מבלי שאני מציב איזהשהו תקציב מוגדר לצורך העניין. וזאת הסיבה גם שלא השתמשתי בשאלון שלכם בדיון הנעוץ כי 99% ממנו לא רלוונטי למה שאני צריך כאן אז בבקשה לא לנעול את הדיון הזה מעבר לזה, בגלל שהמחשב ישן אני פוחד שכבר אי אפשר להשיג מעבד מתאים מבלי להחליף גם את הלוח אם (פוחד שיצאו מיצור או לא נמכר…

9. Started by kfir91,

אני מפעיל את המחשב שם את הסיסמא מראה לי מסך כחול טוען ל 100 עושה ריסט נכנסתי מסייף מוד עשיתי לוג לשגיאה זה אראה לי התקן device/harddisk0/DR0 בלוק פגום. מה אני עושה?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Janet,

ערב טוב! מעוניינת לקנות מחשב נייד טוב! בין המחירים 2500-4000 ככה. יש מחשבים טובים בכלל במחיר הזה? מחפשת מחשב חזק, מהיר, עם מספיק נפח, סוללה טובה, לשימוש יום יומי בעיקר פוטושופ בסיסי לעיצוב תמונות משפחתיות ( מה בנוסף צריך שיהיה במחשב כדי שהפוטושופ יעבוד חלק ללא תקיעות? ) צפייה בסרטים, יוטיוב, העברת תמונות וסרטונים רבים, עריכת סרטונים,ובסהכ מחשב שישרוד הרבה ויהיה כמה שיותר טוב ) בנוסף, אשמח לשמוע עוד כמה דעות בנוגע לשתי מחשבים שקיבלתי עליהם המלצה, מה מהם יותר מומלץ אם בכלל, ולמה? ■Tecra A50-E-1XZ ■Site Pro L50-G-181 לפי מה שבדקתי באינטרנט חברות אלה לא ממש מוכרות אז אני לא בטוחה . בנוסף המליצו לי במקום שני אלה לקחת Lenovo IseaP…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. צריך מעבד, לוח אם, זכרון RAM, ספק כוח וכרטיס מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג/תוכנות/סרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD/battlefield/assassin's creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1880p 24 אינץ+- (חושב לקנות Samsung S25HG50FQM 24.5'' LED)…

12. Started by barce,

צריך עזרה בבניית מחשב htpc. השימושים שלי הם מוסיקה וסרטים, בלו-ריי מלא שיחובר בסלון למערכת קולנוע בייתית 5.1. צריך שתהיה יציאת hdmi ויציאה אופטית. תמיכה בתלת מימד מארז שיהיה יפה ושקט עם קירור פסיבי. תתאפשר חריגה, לא גדולה, במידה וזה ישתלם ומשדרג את ההחוויה.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bt3 cod mv3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).טלויזיה היסנס 24 אינץ FHD או חדש במידת הצורך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שופרסל יצאו במבצע לשלושה ימים עבור מחשב נייד Lenovo G570-4334-6FG במחיר של 1990 ש"ח עם המפרט הבא:מעבד: Intel b940, זכרון: 4G, דיסק: 500GB, שנה אחריות יבואן האם מישהו מכיר את המחשב? האם עסקה כדאית? אשמח לחוות דעת עליו

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. אני רוצה לקנות מחשב בחודש הבא, ואם יש סיבה אז מקסימום עוד חודשיים. המפרט שחשבתי אליו הוא: Seagate Baracuda 40GB 7200RPM Msi KT3 Ultra2 KT 333 new Tsunami Virgo bLUE for P4 350W Mushkin 256 ddr 2100 basic Logitech MouseMan DUAL optical wheel AMD ATHLON XP 1800 + FAN (אולי 1900, אבל קראתי שההבדל לא משמעותי ביניהם) Logitech Internet Navigator BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 וכרטיס מסך RADEON 9700 איך זה נשמע? ועוד שאלה קטנה, מתי צריכים להתחיל להופיע לוחות הNFORCE? ושאלה אחרונה, האם יש משהו מהפכני ששווה לחכות בשבילו בזמן הקרוב? תודה מראש תומר

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום לכולם, מבקש עזרה בקניית מחשב חדש, זה המפרט שהרכבתי עד עכשיו: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1550 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer i32 כמות: 1 - מחיר: ₪ 146 לוחות אם: Gigabyte Z370 HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 567 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengance LPX Red CMK16GX4M2B3200C16R כמות: 1 - מחיר: ₪ 965 מארזים: Antec P8 Tempered Glass Case - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 252 ספקי כוח: Corsair PSU 550W TX550M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מ…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by ydd,

שלום וברכה. ברצוני להתקין וינדוס ואופיס למחשב שישמש אותי בעסק. אממה המחיר בחנויות כאן הוא בערך 2000 לשתי התוכנות.- יקר! מצאתי אתרים שמוכרים רשיונות בערך ב17 דולר לרישיון ריטייל (ניתן להעברה ממחשב למחשב) מצורף אתר ששמעתי שאמין. השאלה היא האם זה חוקי/אפור לא מצאתי תשובה ברורה למרות ההיגיון שאם זה רשיון שניתן להעברה לכאורה הוא חוקי. https://psngames.org/software/windows/microsoft-windows-10-professional

18. שלום לכל החברים שעוזרים בבנית המפרטים. אני מעונין לקנות מחשב חזק ואיכותי שישמש אותי למשחקים הכי חדשים ולסרטי HD ויחזיק מעמד כמה שנים. אני גם צריך את כל הציוד ההקפי הקיים חוץ ממסך, אני אקנה בעתיד הקרוב בנפרד מסך 24. מלבד משחקים וסרטים אני עובד הרבה על אופיס וכמובן באינטרנט. תודה על עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב 10,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אני מבקש לא להתפשר ולבחור רק בחלקים הכי איכותיים, כמובן שאם תחסכו אשמח. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מבקש לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקי סימולטורים ,פיפא ואקשיין הכי חדשים וגם סרט…

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. וכו'. מה הייתם ממליצים לשים דגש על? זיכרון, לו אם, כרטיס מסך ? תודה רבה מראש

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. ההודעה הבא נשלחת בשם חברי עמית הגין ולא בשמי חלילה. אחיי, ברצוני לרכוש מחשב נייד שמטרתו העיקרית עריכת וידאו והקלטת מוזיקה (חיבור של כלי נגינה עם כרטיס קול מתאים). גודל המסך, משקל המחשב וזמן הסוללה לא חשובים במיוחד. באשר ליציאות המיוחדות - לא בטוח, אם יש לכם המלצות לדברים שיועילו לצרכים שפרטתי, אנא ציינו זאת. חשוב: צורב DVD, כרטיס קול טוב, הארד דיסק מהיר שיתאים לעריכת וידאו, מעבד מספיק חזק. חשוב לי מאד שהמחשב יהיה ללא בלוטות ע"מ שאוכל להכניסו לקייס סטנדרטי (ללא בלוטות, מלבני רגיל כזה שחור). תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. מעבד E2140 מחיר - 150 ש"ח לוחות אם יש 2 ASUS P5B DELUXE מחיר 230 ש"ח GIGABYTE P43 ES3G מחיר 330 ש"ח (עדין באחריות) זכרונות 1GBX2 של OCZ DDR2 PC2-8500 מחיר 350 ש"ח אחריות לכל החיים של OCZ העולמית. 2GBX2 Corsair XMS2 DDR2 PC6400 מחיר 390 ש"ח אחריות לכל החיים על ידי קורסייר העולמית. כרטיס מסך XFX 4870 עדין באחריות מחיר 450 ש"ח (כרטיס מסך 256 ביט) קריר למעבד Tuniq Tower 120 מחיר -120 ש"ח מארז COOLER MASTER HF922 מחיר 450 ש"ח צורב DVD NEC מחיר 50 ש"ח ספק כח (חדש בן פחות מחודשיים מן הסתם עדין באחריות) CORSAIR TX650M מחיר 550 ש"ח (אחריות 5 שנים) כרטיס קול חדש בן כ 3 חודשים ASUS XONAR D1 מחיר 300 ש"ח (לא בטוח שאני רוצה למכור אותו) מחיר מיוחד לכל החבילה כלל 2 הלוחות אם (שיה…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by spike_staff,

שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המחשב נייד G751JT, שזה דגם שמגיע עם GTX970M. הבעיה היא שבכל החנויות בארץ מפורסם דגם שמגיע אם שני כוננים קשיחים של טרה כל אחד במהירות 7200, ודגם מלא של המחשב זה G751JT-T7060H. הבעיה היא שבאתר רשמי http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_ROG_G751JT/specifications/ אין קונפיגורציה כזאת של שני דיסקים קשיחים של טרה כל אחד במהירות 7200 וגם תת דגם T7060H בחיפוש נותן רק תוצאות בעברית. מישו יודע איפה הטעות פה? בחנויות לא הצלחתי לקבל תשובה. תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. חולמים על טאבלט חלונות ראוי אבל מתבאסים מהתמחור ומהזמינות של הגירסה מבית מיקרוסופט? ללנובו יש הצעה מעניינת מאוד עבורכם לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-miix-700-הוא-האח-הבינלאומי-של-ה-surface-pro-3/

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by ReL_1,

שלום לכולכם!! אני מחפש לפטופ לאחי, הוא התחיל לימודים והוא זקוק למחשב נייד. חשבתי איתו על מסך 13.3 אינץ', המטרה שיחזיק כמה שיותר שעות ויעלה עד 3000-3500 ש"ח גג. אנא עזרתכם, תפציצו עם שמות דגמים מומלצים, לא מה שאתם לא מכירים \ לא יצא לכם לשמוע עליו המלצה. תודה רבה, סופ"ש נעים לכולכם.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by NuXeR,

היי, אני מחפש נייד לעבודה (IT) צריך משהו סביר מהיר אבל לא קיצוני. (לא מחפש דגם ספציפי) המחיר יהיה עד 4000 אני מעריך.. אבל זה גמיש. הדרישה העיקרית שלי, ואולי אפשר להתייחס לזה גם בתור שאלה ולא להמליץ על דגם ספציפי... זה שאני רוצה שיהיה במחשב כונן SSD, או שמגיע איתו.. או שאני ארכוש עצמאית ואחליף אותו... מצד שני, חשבתי שיהיה נחמד לשלב גם כונן 500 וגם 120 שהוא SSD. האם זה אפשרי? מישהו מכיר דגם שיודע לעבוד עם 2 כוננים פיסיים? תודה

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.