עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Masasa,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010#shidrug http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&uin=11365 אני יכול להשיג הצעות יותר טובות? ומחשב כזה יכול להחזיק משחקים חדשים שיוצאים ל2011?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. אהלן חברים! לאחר מספר חודשים ארוכים ללא מחשב, הגיע הזמן לקנות אחד חדש. אודה על שיתוף הפעולה! 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למשחקים, מדובר במשחקים כמו, diablo 3, sc2, wow, skyrim, חשוב שהמחשב יריץ משחקים כאלו ומשחקים עתידיים באיכות גרפית גבוהה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" של AOC, בגלל שהמחשב הנוכחי שלא לא פועל אני לא זוכר את הרזולוציה שבה …

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ~4.5-5.5. חריגה עד 6 וקצת מעבר למשהו סופר-סופר מפתה. מעדיף שיהיה כמה שיותר נמוך מן הסתם.... 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי RTS\TBS כבדים כדוגמת Civilization 6, Hearts of Iron 4 כן הייתי רוצה גם דברים שצורכים גרפיקה יותר כבדה (אימולטור yuzu לסוויטץ', Cities Skylines...). כל הדברים האלו לא מפריע לי שירוצו בגרפיקה בינונית כל עוד ירוצו חלק - לא מחפש 4K ולא עיגולי זיעה על הדמויות שלי אפשר קצת להתקמצן על הכרטיס מסך בהנחה שיריץ את הדברים האלו (גם דברים יחסית מודרנים) על בינוני-נמוך בהנחה שזה ירוץ חלק בהגדרות האלו …

4. Started by winner100,

שלום לכולם, המחשב שלי קצת זקן, במהלך השנים שדרגתי כרטיס מסך, SSD, דיסק קשיח, וכן... גם מארז שרק היום אני מבין שהוא רק צעצוע יפה ולא מעבר. כיום אני רוצה את המחשב ולהחליף כמעט הכל, אני רוצה לשדרג לתושבת החדשה ומעבד i7 5820K או I7 5930k השאלה אם יש לי בשביל מה לחכות? אני יודע שרק התחילו לצאת לוחות עם התושבת החדשה. לשנה הקרובה עתיד לצאת מעבדים חדשים לאינטל? אני לא מעודכן בכלל ואני ישמח לקצת עזרה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בהגדרות גבוהות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אי…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by eldada,

יש לי את המפרט הזה: מארז+ספק לוח אם:סולטק מעבד:866 אינטל מקורי זכרון:256 sdram דיסק קשיח:30gb כרטיס קול:קריאטיב 128 mb סאונד בלאסטר מודם:56000 כרטיס רשת:ריל טק 10/100 סי די רום: X52 כונן דיסקטים: 1.44 עכשיו אני עושה על זה טרייד אין ואני רוצה לדעת כמה אני יכול לקבל על הכל? ואני קונה את המחשב הזה: מארז: R SYSTEM NEON Light Silver3 285 ש"ח ספק: Tsunami 300 Watt 81 ש"ח לוח אם: WinFast K7NCR18D-Pro LEADTEK NFORCE 2 599 ש"ח מעבד: AMD ATHLON XP 2400 + FAN 1238 ש"ח זכרון: Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 550 ש"ח דיסק קשיח: WD 80GB 7200RPM 8 MB special version (שלוש שנים אחריות) 701 ש"ח סי די רום: CD AOPEN X 56 OEM 153 ש"ח ואני רוצה לדעת אם י…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. אני זקוק למיפרט שיחזיק מישחקים בשנה הקרובה. מעבד זיכרון לוח אם מארז ספק כרטיס קול כרטיס מסך דיסק קשיח כרטיס רשת עדיף 1GB וכל זה בתקציב של 10K עכשיו בניפרד לזה אני רוצה ב-2K ליקנות מסך עכבר מיקלדת רמקולים עם שחכתי משהו סליחה, זה ליום הולדת שלי חח.. תודה רבה לעוזרים!

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by bv500,

כרגע בתכנון: Asus P5B Deluxe/Wifi-AP = 1240 Intel E6400 = 1180 Thermaltake BigTyp VX = 280 G.skill 2Gb (2x1G) 800Mhz 4-4-4-12 2.0-2.1v F2-6400CL4D-2GPK = 1520 Asus 1950Pro = 1300 Zalman VF900-Cu LED = 200 WD2500YS 250Gb 7200rpm = 470 Samsung SHS182M DVDRW x18 DL Lightscribe = 230 LG 1970HR 19" 2ms = 1750 Thermaltake Mozart TX VE1000SWA = 1450 Thermaltake Pure 500W -57 / Tough 600W -103 = 680/830 זה כבר הגיע לסה"כ = 10500 כל זה בתנאי שהכל נקנה בארץ. אם אצליח להסתדר עם חבר מארה"ב הוא יקנה לי בחנות NEWEGG שהמלצתם וכך אצליח להוזיל משמעותית את המחשב ואולי לשפר חלקים מסוימים כמו הזכרון למשל. בנוסף אני מעוניין לקחת בחשבון גם VISTA Home Primium חוקית ככה שזה כבר יגיע מעל 11K - קצ…

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Dani92,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000₪ באילת, אפשר לחרוג עד 500₪ אם זה מהותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - Dota2, Diablo2 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD M.2 1TB Samsung 980 pro Heatsink NVMe PCIe 4.0 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, אפשר בלי אורות אם זה יכול לש…

10. מפרט מחשב : מעבד E6300 BOX לוח אם GA-965G-DS3 גיגהבייט זיכרון PQI DDR2 1024MB UP TO 800MHZ כונן קשיח WD 160GB SATA2 צורב DVD ASUS כונן CD ASUS*52 כונן 1.44 SONY מארז ASUS TA651

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. כמו שכתוב בכותרת מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בשביל אמא שלי, השימושים: אינטרנט,סרטים, עריכת תמונות, מוזיקה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?2-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ6שעות ללא התענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חייב אבל HDMI יכול להיות נחמד * בלוטות? כן, עם אפשר עדיף WIRELESS * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * צורב DVD? כמובן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב הוא 2300 שקל, לא אכפת חברה, בעיקר מחשב חזק אמין שכולל I3. אפשרות שחש…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. שלום רב לכולם! אני מעוניינת לרכוש מחשב נייח לצורכי התעסקות בתוכנות גרפיות לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אוטוקאד, סינמה 4די (או כל תכנת תלת אחרת), אינדיזיין. בעיקרון יש לי מפרט מומלץ (מצורף) אך איני יודעת האם זה מתאים לתכניות עיצוב כמפורט למעלה.. במיוחד לא יודעת אם יש מעבד מיוחד לתכנות עיצוב או לא, אין צורך באופיס וכו, חשוב לי שיהיה מהיר, חזק (יכולת טובה לרנדר) ושקט(!!) התקציב נע באיזור ה5500 עם יכולת להתגמש. צריכה לקנות גם מסך. אשמח להערות על המפרט או המלצות אם יש :):)

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. לא מצאתי איפה הטופס המסודר אז פשוט ארשום בקצרה: מחשב נייד עד 4000 שח ים אפשרות לחרוג מעט אם זה קריטי, משחק אחד שחשוב civ6 עדיף שהסוללה תחזיק כמה שיותר עדיף ווינדוס מותקן וזהן בגדול בשאר הדברים אני מוכן להתגמש אודה לעזרתכם.

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Aganathon,

Intel Pentium 3 - 733 Mhz Asus CUSL2 w/ Video, USB 2 x PC133 128MB DDR WD 80GB 7200RPM 8MB IBM 30GB 7200RPM Floppy 1.44MB 16X DVD Pioneer Plextor x12/x10/x32 Geforce 4 TI4200 128MB DDR (W/ TV Out) Pinnacle PCTV Pro Creative SBLive! Ethernet 10/100 Logitech Cordless Desktop Logitech Wheelmouse Optical AOpen Full Tower Cambridge SoundWorks DTT2500 Digital 5.1 אני מתכוון לשדרג את המחשב (למעלה) בשבוע הבא, בתקציב של 3200 ש"ח חשבתי על : 1x Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box (1110 NIS) 1x ASUS P4P800 (715 NIS) 2x GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon (743 NIS) 1x Dragon DX-01BD USB Tower + Big Window (506 NIS) 1x HEC 300ART WATT PSU (173 NIS) Total : 3247 NI…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by ben007,

היי חברה אני צריך בקשה מפרט דחוף יש לי בעית זיכרונות במחשב הוא נכבה וקורס כל שנייה יש לי: CPU Type intel Pentium 4, 2000 MHz (5 x 400) Motherboard Name ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT8753A Apollo P4X266A System Memory 256 MB (SDRAM) NVIDIA GeForce4 MX 420 (64 MB) התקציב: 2000 -2500 גג אני לא יודע אם לקנות חדש או רק להחליף את הזיכרונות לוח אם מעבד. המחשב הוא לעבודה כללית ( לא משחק הרבה אבל ג'יפה 4 לא מספיק ) והכי חשוב זה המהירות שלו- זיכרון- כל מה שקשור הייתי מעדיף חדש אבל זה התקציב /: עזרה בבקשה *נ.ב - כמובן שבמחשב לא צריך מסך,רמקולים,צורב,ס…

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by boim,

היי, אני מחפש לקנות את ה LENOVO X200 וגם את תחנת העגינה שלו. אני מחפש חנות מוכרת ואמינה. אפשר לקבל המלצה?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Yaron.s,

יש לי מחשב נייד של HP מדגם Pavilion G6 1150sj שמתי לב כי המחשב מתחמם בצורה מוגזמת שקשה אפילו להניח את הידיים על מנת לכתוב במקלדת. פתחי האוורור נקיים מאבק והמאוורר עובד. מה יכולה להיות הסיבה להתחממות הזאת? ואם יש דרך לפתור אותה? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחשב בחודש הבא, ואם יש סיבה אז מקסימום עוד חודשיים. המפרט שחשבתי אליו הוא: Seagate Baracuda 40GB 7200RPM Msi KT3 Ultra2 KT 333 new Tsunami Virgo bLUE for P4 350W Mushkin 256 ddr 2100 basic Logitech MouseMan DUAL optical wheel AMD ATHLON XP 1800 + FAN (אולי 1900, אבל קראתי שההבדל לא משמעותי ביניהם) Logitech Internet Navigator BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 וכרטיס מסך RADEON 9700 איך זה נשמע? ועוד שאלה קטנה, מתי צריכים להתחיל להופיע לוחות הNFORCE? ושאלה אחרונה, האם יש משהו מהפכני ששווה לחכות בשבילו בזמן הקרוב? תודה מראש תומר

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by gurzeev,

שאלום אני מתכנן להזמין מחשב חדש בסכום של 6000-6500 שקל (אפשר חריגה קטנה אם זה ממש נחוץ) אז ככה, הצרכים שלי הם: פעולות רגילות, אבל בעיקר משחקים (חלקם כבדים) אני מתכנן לקחת E4300, לעשות לו OC לאיזור ה2.8GHZ בזמן הקרוב, וכדאי שתהיה אפשרות עד ל3.6GHZ לעתיד (מה שאומר שכדאי זכרונות 800MHZ, אישית חשבתי על OCZ GSKILL) אין צורך בשום ציוד הקפי. לגבי קירור - פשוט שיהיה מארז שיראה נחמד (משהו כמו פוסידון או טריטון, או סגיטה) , שיהיה כמה שיותר שקט (שאפשר בתקציב... לא משנה אם טיפה שומעים אבל שלא ירעיש כמו הטרנספורמר של סאנבים), ורצוי שיקרר טוב. יכול להיות שכדאי לשים גם קירור לא סטוק על המעבד - לשיקולכם. וזהו בסה"כ, את השאר אני משאיר לכם... תודה לכל העוזרים =) נ.ב. אם יש הורדות …

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by saarsr3,

שלום, מחפש מחשב נייח עד תקציב של 3500/4000. השימוש העיקרי של המחשב זה צפייה בסרטים ולפעמים הרצת תוכנות של כתיבת קוד (כלומר עבור סטודנט למדעי המחשב). אין בעיה לקנות חלק מהחלקים מאמזון אם זה מוזיל את המחיר. תודה רבה.

21. Started by Mati Menkes,

אהלן חבר'ה, אז ככה מחר יש לי יומולדת ואני מתכנן לקנות מחשב חדש, אשמח לקבל עזרה שתרכיבו לי מפרט שיצא זול ואמין, בעיקרון התקציב עומד על 3500 ש"ח חריגה של מקסימום 500 ש"ח, בעיקרון מה שאני עושה זה מתכנת הרבה, לפעמים גם משחק [גיימינג], פוטושופ, ואולי גם קיובייס, אממ תוכנת FTP ועוד כמה שטויות זה בתור מחשב אישי ומחשב עבודה, אני גם עובד עליו וגם משחק עליו לפעמים, אממ בלי מסך, אשמח שתבנו לי מפרט ותביאו לי הצעת מחיר והמלצות, חשוב לי שיהיה כולל ציוד לא רק של המחשב עצמו אלא גם רמקולים [אני מאזין הרבה מאוד למוזיקה] לדוגמא וכו' אם יש לכם עוד שאלות או משהו אז תשאלו ואענה, האמת שאשמח לקבל תגובות בהקדם זה קצת דחוף לי, אם אני רוצה להיות עם מחשב [סיפור ארוך - אל תשאלו] תודה סופ"ש …

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. בבקשה אל תשכנעו אותי AMD כי זה פשוט בלתי אפשרי (אבא מהדור הישן) תודה. מטרת המחשב היא בעקרון גלישה מוזיקה סרטים וכו עבודה שוטפת בקיצור אבל בכל זאת אני רוצה מחשב חזק יחסית שיחזיק לי כמה שנים טובות בלי לעשות בעעיות ושיוכל להתמודד עם עומס כלומר אני רוצה זכרון גדול מינימום ג'יגה בדואל ומעבד אינטל (אין ברירה) אני לא יודע איזה מעבד הולך היום מה מומלץ 64 ביט 32 ביט ליבה כפולה לא כפולה אני לא ממש מבין בדברים האלה הארדיסק של 160 ג'יגה +- כרטיס קול לא חשוב לי כי אני מחבר את המערכת סטראו למחשב ככה שמצידי יהיה OB וכרטיס מסך טוב יחסית בעל יציאת TV-OUT (אני לא משחק הרבה במשחקים במחשב אבל אני מעוניין שאם אני ירצה להפעיל משחק בכל זאת הוא יפעל ברמה טובה) אני מעוניין גם בצורב דיוידי ברמה טו…

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by ChananeL54,

שלום לכולם שמי חננאל. אני מתחיל לימודים כעת ולכן אצטרך מחשב נייד חדש. אצטרך שהמעבד יהיה SSD ושתיהיה כמות RAM מכובדת (8-16). כמו כן,המחשב לא צריך ליהות ברמת ניידות גבוה אלא פעמיים בשבוע,ואצטרך מסך גדול (סביבות 15 אינץ') מערכת הפעלה ווינדוס רוב העבודה שלי (אם לא כולה) על המחשב היא על VM מכונה וירטואלית,משמע שאצטרך להקציב לה כמות RAM (סביבות 2 ג'יגה) אני לא יכול להרשות שהמחשב שלי יתקע. כל העיניין של מסכי מגע פחות מעניין אותי אבל כן חשוב לי שהמחשב יראה נחמד. בקשתי: האם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על חברה שטובה בתחומים הללו או אפילו להמליץ לי על מחשב מסוים? (התקציב שלי הוא בסביבות ה 2000) תודה מראש!!!!!!!

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by DarkenHero,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים גבוהים עם גרפיקה גבוהה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יהיה שימוש תדיר+ והתוכנות הם בעיקר משחקים וVS 2010 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הוא "20 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסגנון של Darksiders Crysis ModerWarfare2 וכו' (כל המשחקים החדשים בשוק) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by oranet,

התחלתי לבנות מפרט באחת מחניות האינטרנט והחלטתי על מעבד I7 3960X לוח אם של אסוס Rampage IV Extreme s2011 ו4X8 זכרונות של Corsair Vengeance Quad Channel וכרטיס GTX580 של אסוס יש לי כבר את הדיסקים הקשיחים רציתי לדעת איזה מארז וספק כדאי לי לקחת אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק חזק מדי תודה רבה

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.