עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שופרסל יצאו במבצע לשלושה ימים עבור מחשב נייד Lenovo G570-4334-6FG במחיר של 1990 ש"ח עם המפרט הבא:מעבד: Intel b940, זכרון: 4G, דיסק: 500GB, שנה אחריות יבואן האם מישהו מכיר את המחשב? האם עסקה כדאית? אשמח לחוות דעת עליו

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by Aganathon,

Intel Pentium 3 - 733 Mhz Asus CUSL2 w/ Video, USB 2 x PC133 128MB DDR WD 80GB 7200RPM 8MB IBM 30GB 7200RPM Floppy 1.44MB 16X DVD Pioneer Plextor x12/x10/x32 Geforce 4 TI4200 128MB DDR (W/ TV Out) Pinnacle PCTV Pro Creative SBLive! Ethernet 10/100 Logitech Cordless Desktop Logitech Wheelmouse Optical AOpen Full Tower Cambridge SoundWorks DTT2500 Digital 5.1 אני מתכוון לשדרג את המחשב (למעלה) בשבוע הבא, בתקציב של 3200 ש"ח חשבתי על : 1x Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box (1110 NIS) 1x ASUS P4P800 (715 NIS) 2x GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon (743 NIS) 1x Dragon DX-01BD USB Tower + Big Window (506 NIS) 1x HEC 300ART WATT PSU (173 NIS) Total : 3247 NI…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. המחשב שלי נהיה קצת איטי גם בשימוש בכונן קשיח וגם במעבד. המעבד חלש כשאני מתכנת דברים כמו אנדרואיד (ללא שימוש בדברים גרפים כבדים מדיי) והכונן הקשיח מכל מיני סיבות איטי ובכל מאט את כל המחשב ומעמיס עליו. בנוסף אני חובב פוטושופ (כנראה לא מצריך התייחסות מיוחדת). האם שווה לשרג את המפרט הקיים או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש, הייתי הולך כנראה על מחשב נייד כל שהוא הרבה יותר נח ולא טופס הרבה מקום. הרעיון שלי הוא פשוט לחבר אותו למסך הקיים שיש לי + מקלדת ועכבר ובבית הוא ישמש כמחשב רגיל וחוץ מזה הוא יהיה נייד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן …

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by averaraz,

מישהו התנסה עם תיקי גולה למחשבים ניידים? הם נראים טוב מבחינת עיצוב והכל השאלה איך הם בהשוואה לחברות אחרות? אשמח לדעתכם http://www.golla.fi/index_flash.html

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by almog_o,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש המחשב הוא לצורכי לימודים ומעט למשחקים (מי מסוגל בלי) בליומדי הנדסת בניין משתמשים בעייקר בתוכנות גרפיות כמו אוטוקט שאין לי מושג מה הדרישות שלה... על המחשב להחזיק לפחות ל4 שנים בצורה סבירה. התקציב לא משחק תפקיד אבל נגביל אותו לסביובות ה4500 ופחות. אם אתם חושבים שזה תקציב מוגזם אז תמיד אני אשמח לשלם פחות P: אשמח לקבל את דעתכם במחשב שכדי לי לבנות מבכינה מפרטית תודה מראש אלמוג.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by NoamNine,

שלום. פתחתי כאן אלפי דיונים כבר, אבל הפעם זה סופי, יש את הכסף יש את הכל, אבל רק דאבל צ'ק קטן לראות שמאז שבניתי את המפרט הזה אין דבר יותר משתלם. (אחרי הכל, הבנתי שהשוק משתנה כל שבוע P: ) המשחב לצרכי גיימינג לטווח מאוד ארוך, אין שום כוונה לOC. מעבד: [..] Intel 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1020 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪95 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪752 כמות:2 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪112…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by TheCakeGuy,

שלום חברים, אני חייב את העזרה שלכם! כבר מספר חודשים שאני מחפש מחשב נייד שיעמוד בתקציב שלי ויספק את הצרכים המאוד ספציפיים שלי (ללא מסך מבריק והתקציב שלי כבר עושים את כל התהליך קשה) מכיוון שלא נמצא מחשב בתקציב הראוי, אני מוכן לשחרר עוד מזומנים שאין לי, אבל חשוב לי מאוד לדעת שמה שאני קונה הוא בחירה טובה. לאחר חיפושים רבים מצאתי את ה- Dell Vostro 3460 I3-2370M שיכול להתאים לדרישות שלי אך מכיוון שהוא יחסית חדש לא הצלחתי למצוא סקירות שעונות על החששות שלי. ככה שאם יש כאן מישהו שהתנסה או מכיר את המחשב אני אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם על הסדרה. השאלות שלא הצלחתי לענות עליהן רעש שמאוורר המחשב יוצר- זה מה שאני הכי מפחד ממנו. לאחר קריאה של שתי סקירות הבנתי שהמהדורה של המחשב עם…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Posford,

אני מחפש מפרט למחשב מבוסס INTEL עד 3,500 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים טובים, תוכנות כבדות, סרטים, אינטרנט ושאר הדברים.... שיכלול בתוכו: הארדיסק גדול (260-320GB), זכרון גדול, כרטיס מסך איכותי, צורב DVD, מקלדת ועכבר. לא כולל מסך. ואם מישהו יכול להסביר לי מזה OC? איך עושים את זה? ולמה זה טוב? ובנוסף, פעם אני זוכר שחברת KINGSTONE שלטה בתחום הזכרונות, היום ראיתי הרבה חברות חדשות. מה מומלץ? איזה מהירות זכרונות? ואיזה כרטיס מסך רץ טוב היום? מה מומלץ? GFORCE\RADEN? אשמח לכמה מפרטים של INTEL ומה הכי כדאי ומשתלם. ואם יש המלצה לחנות בדרום אני אשמח. תודה!

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by roivago,

אני צריך מפרט באזור 4000 שקל, עכשיו השימושים שלו יהיו בעיקר למשחקים, סרטים, ואינטרנט וגם קצת לעבודות משרדיות. אני כרגע לא צריך מסך (זה בשלב מאוחר יותר) וחוץ מזה אני לא צריך ציוד היקפי, אין לי שום העדפה לחברה מסויומת אז שחקו עם זה ;D אני חושב שאני יעשה OC אבל לא סגור על זה, בקטע של השקט אני לא רוצה מחשב שיעשה רעש של טרקטור אבל לא עד כדי כך יפריע לי אם הוא יעשה טיפה רעש. תודה מראש, וגו.

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by ariel323,

היי קניתי מחשב נייד בבלאק פריידי מksp lenovo ideapad 5 ורציתי לשאול האם אפשר לשדרג לו את הזיכרון ראם ואיך המחשב הזה בכללי.. ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים **

11. Started by ilanb0,

בהמשך להצעה במפרטים המומלצים למחשב המשרדי שהוצע שם , מבקש לבדוק אפשרות שדרוג: * מדובר במחשב לאינטרנט ואופיס. האם לא כדאי, מתוך מחשבה לטווח ארוך, ללכת על מעבד "גבוה" יותר (הכוונה ל - i5)? * במקרה כזה, אצטרך לוח מתקדם יותר? * לגבי הזכרונות - מה התצורה הבאה הטובה יותר של זכרונות שקיימת? 16 גיגה? * לגבי הדיסק הקשיח - לחלוטין נדרש דיסק של טרה ואולי 2 טרה (מדובר במשתמש שמאחסן הרבה סרטים ותמונות). * מארז וספק כח - נראים לי מספקים. תודה למשיבים.

12. שימושים כלליים - גלישה סרטים, אופיס אבל עובד עם 20 טאבים , לפעמים גם 2 קבצי וידאו טעונים ברקע . 32 ג'יגה במינימום חשבתי על המחשב הזה, מה דעתכם? יש משהו יותר משתלם? Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $738.00 | GMKtec K8 Ryzen 7 8845HS MINI PC Windows 11 Pro DDR5 5600Mhz PCIe4.0 Nvme SSD WIFI6 BT5.2 Mini PC Gamer Computer VS SER8 https://a.aliexpress.com/_oEVXq97

13. אז בעקבות ההמלצה החמה של CHVI הצלחתי סוף סוף להשיג דל לטיטוד אי 5540, ובינתיים אני ממש מרוצה, המון המון תודה על ההמלצה! יש לי רק בעיה אחת איתו, נראה שהמקלדת רגישה מדי ויוצא לי כל הזמן כשאני מקלידה שנלחצת לי אות פעמיים בטעות. האםם (הנה דוגמא) יש דרך להתאים את הרגיישות של המקלדת? ניסיתי לשחק אם הרגישות בלוח בקרה, אך זה לא עזר. יש אולי דרייבר למקלדת בו אפשר לשלוט על זה? הורדתי דרייבר טאצ' פד אך אין בו הגדרות שקשורות למקלדת. תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by magafaim,

. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?6-7 אלף 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים(אני לא זונת גראפיקה אבל שמשחקים חדשים יעבדו טוב באכות נורמלית) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך,מקלדת,רמקולים)חשבתי על הלויג'יטק 530) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי עכבר... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא ממש 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצב…

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. אני רוצה לקנות מחשב בחודש הבא, ואם יש סיבה אז מקסימום עוד חודשיים. המפרט שחשבתי אליו הוא: Seagate Baracuda 40GB 7200RPM Msi KT3 Ultra2 KT 333 new Tsunami Virgo bLUE for P4 350W Mushkin 256 ddr 2100 basic Logitech MouseMan DUAL optical wheel AMD ATHLON XP 1800 + FAN (אולי 1900, אבל קראתי שההבדל לא משמעותי ביניהם) Logitech Internet Navigator BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 וכרטיס מסך RADEON 9700 איך זה נשמע? ועוד שאלה קטנה, מתי צריכים להתחיל להופיע לוחות הNFORCE? ושאלה אחרונה, האם יש משהו מהפכני ששווה לחכות בשבילו בזמן הקרוב? תודה מראש תומר

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. יש לי מחשב משנת 2012 ואני מעוניין להריץ עליו את המשחק witcher 3 בגרפיקה הגבוה ביותר. המעבד והכרטיס מסך שלי לא עומדים בהגדרות המומלצות והram שלי מספיק בדיוק אבל הייתי רוצה לחזק להוסיף עוד קצת באזור הזה ולכן אני מעוניין לשדרג אותם מבלי לקנות מחשב חדש מאפס כי מעבר למשחק הספציפי הזה אין לי שום צורך בביצועים גבוהים יותר מהמחשב שלי. ולכן גם אני מנסה שהשידרוג הזה יהיה זול ככל הניתן מבלי שאני מציב איזהשהו תקציב מוגדר לצורך העניין. וזאת הסיבה גם שלא השתמשתי בשאלון שלכם בדיון הנעוץ כי 99% ממנו לא רלוונטי למה שאני צריך כאן אז בבקשה לא לנעול את הדיון הזה מעבר לזה, בגלל שהמחשב ישן אני פוחד שכבר אי אפשר להשיג מעבד מתאים מבלי להחליף גם את הלוח אם (פוחד שיצאו מיצור או לא נמכר…

17. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש לסטודנט למדעי המחשב. התקציב המשוער הוא 6000 ש״ח. על המחשב להיות נייד ובעל איכות בנייה גבוהה. המחשב לא ישמש למשחקים ולכן אין חשיבות לכרטיס מסך. מטרות המחשב? כאמור, המחשב מיועד לסטודנט למדעי המחשב וישמש לפיתוח ולעבודה משרדית כללית. כמובן שיעשה בו שימוש רגיל כמו צפייה בסרטים וכדומה * גודל המסך? עדיפות למסך מט אך לא חובה, גודל המסך ״14 או ״15.6 * רזולוציית המסך? פתוח לדיון * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיוכל לעמוד ביום לימודים שלם, כ 8-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eS…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by oranet,

התחלתי לבנות מפרט באחת מחניות האינטרנט והחלטתי על מעבד I7 3960X לוח אם של אסוס Rampage IV Extreme s2011 ו4X8 זכרונות של Corsair Vengeance Quad Channel וכרטיס GTX580 של אסוס יש לי כבר את הדיסקים הקשיחים רציתי לדעת איזה מארז וספק כדאי לי לקחת אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק חזק מדי תודה רבה

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by NuXeR,

היי, אני מחפש נייד לעבודה (IT) צריך משהו סביר מהיר אבל לא קיצוני. (לא מחפש דגם ספציפי) המחיר יהיה עד 4000 אני מעריך.. אבל זה גמיש. הדרישה העיקרית שלי, ואולי אפשר להתייחס לזה גם בתור שאלה ולא להמליץ על דגם ספציפי... זה שאני רוצה שיהיה במחשב כונן SSD, או שמגיע איתו.. או שאני ארכוש עצמאית ואחליף אותו... מצד שני, חשבתי שיהיה נחמד לשלב גם כונן 500 וגם 120 שהוא SSD. האם זה אפשרי? מישהו מכיר דגם שיודע לעבוד עם 2 כוננים פיסיים? תודה

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by חכיע,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך וכרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, קל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT הלוח הטוב ביותר לפנטיום 4 800 ש"ח Corsair CMX512-3200C2 1,238 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 708 ש"ח INTEL P4 2.53GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1,542 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 1,987 ש"ח PANOASONIC FLOPPY 1.44 52 ש"ח Tsunami Virgo bLUE for P4 350W 209 ש"ח סה"כ 6,536 ש"ח את שאר החלקים (מקלדת, עכבר, מסך וכו') אני קונה עוד יום יומיים אז אם יש לכם מה להציע אז בבקשה 8) ;D ;D

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. היי, אני יודע ששיגעתי אתכם עם ההודעות שלי (אחת-שתיים בשבוע וחצי ;D). אז ככה הגעתי לבחירה ממש אחרונה וחביבה לגבי שני מחשבים שאני ממש אבל ממש מתלבט ביניהם ואלה השניים האחרונים במיליון אחוז. אני צריך את העזרה שלכם בתור אנשים שמבינים בדברים האלה שאין לי מושג. HP Pavilion dv6-1260ej : מעבד - Intel® Core2 Duo T6500‎ 2.10 ג'יגה הרץ , זיכרון מטמון של 2‎ MB ברמה 2 זכרון - 4GB כונן קשיח - 320GB מהירות 5,400 סל"ד כרטיס מסך - ATI Mobility Radeon HD 4530 זיכרון גרפיקה כולל של עד ‎1790 MB‏ עם DDR3 ייעודי של ‎512 MB אחריות לשנתיים!!! HP Pavilion dv6-1299ea : מעבד - AMD Turion X2 Dual-Core Mobile Processor RM-75 ‎2.2 Ghz, זיכרון מטמון של 1‎ MB ברמה 2 זכרון - 4GB כונן קשיח - …

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. ההודעה הבא נשלחת בשם חברי עמית הגין ולא בשמי חלילה. אחיי, ברצוני לרכוש מחשב נייד שמטרתו העיקרית עריכת וידאו והקלטת מוזיקה (חיבור של כלי נגינה עם כרטיס קול מתאים). גודל המסך, משקל המחשב וזמן הסוללה לא חשובים במיוחד. באשר ליציאות המיוחדות - לא בטוח, אם יש לכם המלצות לדברים שיועילו לצרכים שפרטתי, אנא ציינו זאת. חשוב: צורב DVD, כרטיס קול טוב, הארד דיסק מהיר שיתאים לעריכת וידאו, מעבד מספיק חזק. חשוב לי מאד שהמחשב יהיה ללא בלוטות ע"מ שאוכל להכניסו לקייס סטנדרטי (ללא בלוטות, מלבני רגיל כזה שחור). תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Tal14,

היי אני צריך בבקשה עזרה מחפש מחשב בסביבות ה1,500 ש"ח. צרכים בייתים בלבד - מוזיקה אינטרנט ואופיס.. ללא ציוד הקפי תודה

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום לכולם, מבקש עזרה בקניית מחשב חדש, זה המפרט שהרכבתי עד עכשיו: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1550 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer i32 כמות: 1 - מחיר: ₪ 146 לוחות אם: Gigabyte Z370 HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 567 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengance LPX Red CMK16GX4M2B3200C16R כמות: 1 - מחיר: ₪ 965 מארזים: Antec P8 Tempered Glass Case - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 252 ספקי כוח: Corsair PSU 550W TX550M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מ…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים