עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by moshe212,

מה זה sli

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום רב לכולם! אני מעוניינת לרכוש מחשב נייח לצורכי התעסקות בתוכנות גרפיות לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אוטוקאד, סינמה 4די (או כל תכנת תלת אחרת), אינדיזיין. בעיקרון יש לי מפרט מומלץ (מצורף) אך איני יודעת האם זה מתאים לתכניות עיצוב כמפורט למעלה.. במיוחד לא יודעת אם יש מעבד מיוחד לתכנות עיצוב או לא, אין צורך באופיס וכו, חשוב לי שיהיה מהיר, חזק (יכולת טובה לרנדר) ושקט(!!) התקציב נע באיזור ה5500 עם יכולת להתגמש. צריכה לקנות גם מסך. אשמח להערות על המפרט או המלצות אם יש :):)

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שלום לכם. יש לי שני מחשבים בהם אני מרבה להישתמש האחד חדש והשני ישן "במקצת", את המחשב השני אני מעביר לאחי. הינה הפרטים של המחשב עליו מדובר: CPU: P3 1Ghz GPU: Geforce 3 ti200 Memory: 512MB of RAM Mobo: ASUS - CUSL2-C ספק כוח של 300W וHD עם 30GB רציתי לעשות בו שיפור קטן ליפני שאני מוסר אותו לאחי, אני יודע שאחי צריך הרבה מקום איחסון ואני בספק אם 30GB יספיקו לו ומצד שני הוא מרבה לשחק במשחקים (חדשים וישנים כאחד) והוריד הרבה תכנים (חוקיים) מהאינטרנט (ביגלל זה אני בספק ש30GB יספיקו לו) יש לי 450 ש"ח בכדי להשקיע בשיפור כלשהו במחשב, וכאן אני פונה אליכם, מה יהיה הדבר הכדאי ביותר לעשות? שיפור של כרטיס מסך? שיפור של HD? שיפור של זיכרון? או כל דבר אחר העולה בדעתכם.…

• 52 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקי MMO קלים בלבד (שלא דורשים כרטיס מסך) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23אינץ רחב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חלשים בלבד maple story ,fly for fun(לא אכפת לי לשחק על הגרפיקה הכי נמוכה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינ…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by omrivol,

שלום. אשמח לעזרתכם ברכישת מחשב, שישרת אותי בשנים הקרובות. אני מעוניין במחשב איכותי, מהיר, שיהיה אפשר להעמיס עליו ושהוא לא יתקע לי במהלך בהעבודה. 1. תקציב - עד 5,000. 2. מטרות המחשב - אינטרנט, עבודות משרדיות הכוללות שימוש בתוכנות כתיבת קוד ומדי פעם הרצת מכונות וירטואליות, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ והמון מוזיקה. בנוסף, אני לא גיימר, אך אני מעוניין להשאיר אופצייה עתידית למשחקים (דהיינו - לרכוש כרטיס מסך טוב, אך אין צורך להשתולל עם המחיר). 3. ציוד הקפי - לא 4. דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו - לא ממש. 5. העדפה לחברה או לחלק כלשהו - העדפה לציוד איכותי (כמובן). 6. נושא הקירור והעיצוב במחשב - אני לא מבין גדול בקירור, אך אני מעוניין להתאים, כמובן, את מידת הקירור לצרכים של המח…

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אני משתמש ב-SSD של אינטל בנפח של 120GB וחשבתי לקנות SSD רזרבי על מנת לעשות שכפול של נוכחי שישרת כ-SSD להציל אותי בזמן חירום. האם זה רעיון גיבוי טוב שיכול להציל ולתת לי להמשיך לעבוד ללא הפסד זמן ונתונים חשובים? איזו תוכנה תוכל לשכפל דיסק נוכחי ולהבטיח שבזמן חירום דיסק SSD משני לא ייכשל וישאיר אותי שעות לשחזר מערכת ונתונים ויאפשר עבודה עיקבית? אני עושה עבודה משרדית ואני בוטח ב-SSD של אינטל מבחינת אמינות שזה נקודה הכי חשובה לי ועל פי זה רציתי גם לדעת איזה מותג אחרי אינטל אתם יכולים להמליץ מבחינת אמינות. תודה

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by roia007,

Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151 מעבד Asus MAXIMUS VIII HERO GAMING ROG S1151 לוח אם 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 זכרון GeForce Gigabyte GTX980Ti EXTREME 1216Mhz 6G DDR5 פלוס 2 כרטיס מסך Samsung SSD 512GB 950 PRO M.2 PCI-E X4 דיסק קשיח Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warrantyדיסק קשיח LG DVD-RW X24 GH24SCO כונן אופטי Corsair Graphite 780T Black מארז Seasonic X-Series 1050W GOLD Modular ספק כוח Corsair Hydro H110i GTX Extreme קירור מים למעבד Logitech Hyperion Fury FPS G402 עכבר corsair strafe mechanical gaming keyboard מקלדת תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Roeebaeloha,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000-4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום 4,500 שקלים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית-תמונות,הדמיות תלת בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). after effects photoshop,adobe premiere,revit,3D Max אופן השימוש-פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות- עריכה גר…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by raz2058,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אם אפשר פחות מה טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב אלה עבודות באופיס, מדי פעם משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? אלא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Ssd לפחות 256 גיגה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך, צריך רק מחשב שאוכל להתקין דרך usb …

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. רציתי לדעת מה הקאטץ' במחשב הזה ??? נתונים מאוד טובים ומרשימים +מסך מגע +מחשב שלא שוקל הרבה 1.9 ק"ג +צורב די וי די +מעבד AMD כפול +כרטיס מסך מאוד חזק .. והמחיר מאוד מגוחך = רוב החנויות הוא נמכר ב 5300 בערך ...אבל ראיתי כבר מקומות שאפשר להשיג אותו ב 4600 -4700 ! הגיוני מחיר כזה למחשב כזה ??? ואם מישהו יודע אם הסוללה שלו טובה ומחזיקה מעמד מניסיון ...(אולי פה הקאטץ' ?) הסוללה שלו - ...Lithium-ion 4 תאים ! קישור למפרט הטכני והכל ...http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22909800 תודה רבה אנשים ..

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Photoshop CC (תדיר) - Illustrator (מזדמן) - Visual Studio 2015 (מזדמן) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בתקציב צריך לכלול גם מסך... למרות שאני יכול להסתדר עם מה שיש לי, זה פשוט ישן -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. אני לא מתכנן oc רצחני ואיך הוא למשחקים. יש מצב להשאיר תמעבד הזה תמיד ב oc ????? וגם אם לא הוא טוב ל oc??? התקציב 4000-4200 כולל הרכבה!!! CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 537.63 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by alopss,

תודה לכל מי שייעץ לי בבחירת החלקים FLATRON 17 F700P 1,309 ש"ח AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN 402 ש"ח Samsung DDR 256MB 2700/333mhz 432 ש"ח WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 524 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 541 ש"ח Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 261 ש"ח Gigabyte GA-7VAX KT 400 495 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 68 ש"ח Lite on 48x12x48 Retail 375 ש"ח Tsunami Virgo bLUE for P4 350W 219 ש"ח Microsoft® Internet Keyboard 76 ש"ח Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler …

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרות העיקריות הן אינטרנט, ומסמכים. אך לפעמים אריץ עליו ויז'ואל סטודיו ופוטושופ. מתכוון לחבר אותו למסך נייח עם HDMI וללסט מקלדת עכבר אלחוטיים (USB) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13'' מתלבט בין אלה: Toshiba Satellite Z30-A-1D2 במלאי https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2440 מחשב נייד Lenovo ThinkPad X250 20CM001XIV http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=15438 מחשב נייד Asus UX32LN-R4016H אסוס http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-ux32ln-r4016h-%D7%90%D7%A1%D7%9…

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  15. Started by DuDsAn,

כמה לדעתכם שווה המ]רט הבא : I7 2600K ASUS P8P67 8GB RAM GSKILL SNIPER GYGABYTE GTX 680 Crossair 950W קירור למעבד NH-D14 מארז של NZXT PHANTOM 410 HARDISK WESTREN DIGITAL צורב DVD של LG הכל נקנה בארץ ב KSP . אני לא זוכר כמה זמן יש אחריות על מה .

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Matrix-Hacker,

שלום לכולם חבר שלי מעוניין לקנות מחשב בתקציב 3500 שקל גג בלי לעבור בבקשה בלי מסך , בלי כונן דיסקים ובלי כונן דיסקטים ושיהיה בבקשה מבוסס INTEL הוא לא רוצה משהו אחר והוא לא מתכנן OC המחשב למשחקים וצריך כרטיס מסך , כרטיס קול על הלוח אם

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. מפרט מחשב : מעבד E6300 BOX לוח אם GA-965G-DS3 גיגהבייט זיכרון PQI DDR2 1024MB UP TO 800MHZ כונן קשיח WD 160GB SATA2 צורב DVD ASUS כונן CD ASUS*52 כונן 1.44 SONY מארז ASUS TA651

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום מה ההבדל בין latitude 5490 לבין 7490? באותה הקונפיגורציה אותו המעבד.. תודה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום רב, אני צריך עזרה בבקשה בהרכבת מחשב לעריכת וידאו 4K וגרפיקה תקציב 10000 ש"ח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 ש"ח חריגה של עד 500 שקלים במקרה הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו ופוטושופ כול תוכנות ADOBE 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

20. המחשב מיועד למישהי שתלמד תואר שני (בד"כ זה רק יומיים בשבוע, לא?). אין לה כעת שום מחשב, לכן המחשב ישמש בעיקר כמחשב ביתי. אודה לכם אם תמליצו לי רק על מחשבים מהחברות הבאות (יש לי הנחה): LG, טושיבה, אסוס ולנובו. אז, תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שהכי חשוב זה: 1. מסך גדול ואיכותי. 2. מעבד חזק. 3. יציאת S-Video כדי לחבר לטלוויזיה. 4. 120 GB לפחות. 5. צורב (לבקשתה) 6. סוללה שתחזיק לשעתיים וחצי לפחות - זה הממוצע, לא? המון תודה

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום, צריך עזרה בבניית מערכת לחבר - משתמש ב-MATLAB לחישובים מורכבים, ולכן ביקש שהמערכת תכלול SSD. כמו כן, הוא עובד עם 2 מסכים במקביל - צריך שמערכת תהיה מסוגלת לעשות זאת (האם אפשרי ללא כ. מסך חיצוני?) האם הבקשות הללו רלוונטיות למגבלות תקציב של כ-2,000 ש"ח? תודה לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? MATLAB, עבודה משרדים, אינטרנט וקצת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב? צריך צורב 5. עד כמה חש…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. משחקים לא כבדים במיוחד, ללא OC, מסך 19" שישודרג ל22" בקרוב. לא הייתי סגור על הלוח אם והכרטיס מסך, אשמח אם תוכלו לשפר לי אותם אם אפשר. תודה רבה!! מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪397 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-EP41-UD3L ₪362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950020 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪422 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪241 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce GTS 250 512MB DDR3 PCIe ₪570 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28686 צו…

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by Mati Menkes,

אהלן חבר'ה, אז ככה מחר יש לי יומולדת ואני מתכנן לקנות מחשב חדש, אשמח לקבל עזרה שתרכיבו לי מפרט שיצא זול ואמין, בעיקרון התקציב עומד על 3500 ש"ח חריגה של מקסימום 500 ש"ח, בעיקרון מה שאני עושה זה מתכנת הרבה, לפעמים גם משחק [גיימינג], פוטושופ, ואולי גם קיובייס, אממ תוכנת FTP ועוד כמה שטויות זה בתור מחשב אישי ומחשב עבודה, אני גם עובד עליו וגם משחק עליו לפעמים, אממ בלי מסך, אשמח שתבנו לי מפרט ותביאו לי הצעת מחיר והמלצות, חשוב לי שיהיה כולל ציוד לא רק של המחשב עצמו אלא גם רמקולים [אני מאזין הרבה מאוד למוזיקה] לדוגמא וכו' אם יש לכם עוד שאלות או משהו אז תשאלו ואענה, האמת שאשמח לקבל תגובות בהקדם זה קצת דחוף לי, אם אני רוצה להיות עם מחשב [סיפור ארוך - אל תשאלו] תודה סופ"ש …

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. המפרט שהזמנתי הוא: מארז: EZCOOL עם USB קידמי ללא ספק ספק כח: A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם: GA-H55M-D2H GIGABYTE מעבד: אינטל 3.2GHZ 4MB CORE i3-550 1156 זיכרון: KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ כ.מסך: Nvidia GeForce 8400GS 512MB-3 P.O.VIEW דיסק קשיח: 500GB SATA2 32MB C.G WD צורב: GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL המחיר הסופי (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר): 2460 ש"ח אני מסתפק אם שווה לי להשאר עם המעבד הנוכחי או להחליף ל i3-540 ויעלה לי 160 ש"ח פחות, מה אתם אומרים? כמו כן אשמח אם תגיבו על המפרט, יש טעם לשנות עוד משהו? תודה!

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. מחשב נייח: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, וירטואליזציה (VMWARE workstation), סרטים, מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE workstation, Visual Studio, Python, Eclipse, DataBase (MySQL, SQL Server, ..) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים אך רצוי שמשחקים נפוצים יפעלו בו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…

דיונים חדשים בפורומים