עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב אשמח לקבל המלצות ודעות לגבי מחשב חדש שאני הולך להזמין בקרוב. המחשב משמש אותי בעיקר למשחקים ואת אשתי שצריכה אותו למטרות עבודה שהיא מעצבת על תוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד, אילוסטרייטור התקציב שלי הוא 5.5-6K ללא OC וללא ציוד היקפי. מסך אני קונה בנפרד- החלטתי ללכת על ה VIEWSONIC VX922 כפי שקראתי בכתבות ברשת שיתאים לנו. אני בעיקר משחק במחשב להנאתי, לא מחפש את מפלצת העתיד אבל רוצה בהחלט כרטיס מסך ראוי. העניין הוא שלעיתים היא עובדת על לפחות 2 תוכנות גרפיות במקביל ורוצה ביצועים טובים. במה להשקיע פה? (זכרון פנימי, דיסק קשיח מהיר, כרטיס גרפי, מעבד)? האם התוכנות הגרפיות ומשחקים דורשים מפרט חומרה דומה או שונה? בכל אופן זה מה שבינתיים חשבתי עליו: מעבד מעבד INTEL …

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  2. . מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. חדשים וכבדים. MMOS בין היתר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SWTOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

3. Started by MzDay,

* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות קצת משחקים, אני משתמש בתוכנות שצורכות זכרון ראם גדול ומעבד חזק כמו virtual machine ותוכנות שמשתמשות בהרבה טרדים שמנצלים את המעבד * גודל המסך? מסך גדול 15.6 או יותר * רזולוציית המסך? 1920 על 1080 * דרישות מיוחדות: numpad חשוב מאוד * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? דיי חשוב אבל אם זה בא בחשבון על חומרה אז לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום טרה 1, ולא חייב SSD, מאוד תלוי כמה זה יקח לי מהחומרה של המחשב (אם אפשר להציע אחד עם SSD ואחד בלי ואני ישווה ביניהם ) וכמובן אם בגלל הכמות של הכונן SSD שווה את זה. * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת…

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  4. אהלן לכל חברי הפורום! אני מעוניין לקנות מחשב לצרכיים משרדיים בעיקר. מחשב לגלישה באינטרנט, עבודה עם מסמכים ואולי פה ושם צפייה בסרטים. אשמח עם תעזרו לי לבנות מפרט שינוע בין 3000-2500 ש"ח. רצוי לציין שמערכת ההפעלה הינה אקספי או לחילופין הפצת לינוקס כלשהי. מעבד - ? לוח אם - ? זיכרון פנימי - ? דיסק קשיח HD080HJוSamsung 249 צורב - X16 LG GSA-4167B 166 כרטיס מסך - שיהיה Onboard - מובנה על הלוח אם. כרטיס בסיסי. להרצת מערכת ההפעלה בלבד. כרטיס קול - Live 5.1וCreative 117 כרטיס רשת - שיהיה Onboard - מובנה על הלוח אם מארז - Foxconn TLA-560 + FSP 300W + 80mm Fan - 1Y Warranty 205 ספק כח - שיהיה כלול במארז מסך - וFP71G+וBenqו 840 רמקולים - S200וLogitech 145 - שאלה נוספת…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  5. שלומות, דיסקליימר: בכל הקשור למחשבים וטכנולוגיה הנני הדיוט. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר להקלטה ועריכה של מוסיקה, וגם לצרכי דיג'וי (וכל היישומים הריגילים יותר כמובן). התקציב שלי הוא בערך עד 5000 ש"ח, כולל ציוד נלווה, במידת הצורך. אשמח מאוד לקבל מידע על מפרטים מומלצים (כולל ציוד נלווה), ואם יש למישהו גם סבלנות להסביר לי את השיקולים מאחורי ההמלצות, הרי זה משובח; אני מעדיף לקנות על בסיס הבנה ולא חיקוי תוכיי. בתודה מראש ובברכה, גיא

6. שלום בניתי מפרט על סמך ההמלצות בפורום ובאתר, ואשמח לחוות דעת וביקורות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 +- 300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר גיימינג, תוכנות שונות ללימודין, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). arcgis (תדיר), אוטוקאד (מזדמן), תכנות בפייתון (תדיר). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed Unity' Shadow of Mordor, סקירים עם מודים וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  7. Started by alone66,

שלום, צריך חוות דעת על המחשב Toshiba Satellite L750D-159 לישיומי אופיס מוסיקה , סרטים , וקצת משחקים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רב. לפני כ3 חודשים רכשתי מחשב חדש להלן המפרט שלו: מעבד E6400 core duo עם המאוורר המקורי מהחבילה לוח אם GigaByte 945G-S3 כ.מסך PNY 8800GTS 640MB זכרון Kingston 667 1GB ספק Hec ACE480 דיסק קשיח WD 80GB 8mb SATA עכשיו נכנסה משכורת ואוטוטו חג ואני הייתי רוצה לשדרג את הבחור שלי קצת. הייתי שמח לקבל המלצות לשדרוג. חשבתי על קירור אולי, ואין לי מושג על כיוון. או אולי על כרטיס קול... מכל בחינה הייתי רוצה לקבל הצעות לשדרוג.

• 10 תגובות
    • 673 צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש לעריכת וידאו HD (בעיקר בPremiere ומעט בAfter Effects) ולעבודות אופיס ואינטרנט בסיסיות כסטודנט. גודל המסך: 15 אינץ' (עריכות הוידאו יתבצעו בעיקר בבית כשהוא מחובר למסך חיצוני גדול, אבל אני עדיין רוצה להיות מסוגל לערוך עליו גם בחוץ. מכיוון שאני מעוניין שיהיה גם קומפקטי וקל לנשיאה לאוניברסיטה, אני משער ש15 הוא הגודל האידיאלי) משקל: 2-3 ק"ג (עדיף שיהיה קל ככל הניתן מכיוון שאסחוב אותו איתי ביומיום, אך מבלי לפגוע בביצועי עריכת הוידאו. במידה והפער בביצועים בין מחשב קל למחשב כבד הוא פער משמעותי, אשמח לקבל שתי אופציות למחשבים ולהבין את ההבדל). זמן סוללה: לפחות 7 שעות (כמו בעניין המשקל, אני מעוניין שזמן העבודה יהיה ארוך ככל הניתן, אך מבלי לפגוע בביצועי …

• 21 תגובות
    • 6.3k צפיות
  10. Started by asafasaf29,

מה אתם ממליצים לקנות עכשיו או לחכות ל K8L והכרטיסי מסך החדשים כי שמעתי שעוד 3 חודשים בערך תהיה יירידה דרסטית ותכנס טכנולוגיה חדשה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by naor52,

אני צריך מחשב נייד עם כרטיס מסך הכי חזק שאפשר וחובה להיות בו 2GB זיכרון פנימי תודה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by Udragon,

רק בזמן האחרון התחלתי להתעניין, ואני צריך עזרה בבניית מפרט. בסביבות ה3000 ש"ח, אני לא ממש גיימר, אבל אני כן משחק... בקיצור קראתי קצת, ובניתי לי מפרט... אני לא יודע יותר מידי, אבל ככה כולם התחילו, לא ? (: עריכה: אין כוונה לעשות OC. כמה דברים: א. אני אפילו לא יודע אם החלקים מתאימים אחד לשני (יש מקרים שלא?) ב. תביעו דעה על המפרט. ג. אני צריך המלצה לספק כוח ומארז בערך 500 ש"ח ביחד. ד. אני לא ממש מבין בכל החברות והדגמים אז אם יש משהו לא איכותי, או לא אמין או שיש יותר טוב במחיר דומה אז תגידו. ה. בקשר לזיכרון, שמעתי שהווינדוס תומך רק ב3GB, אז אם יהיה לי 2 של 2 GB זה ישתמש ב2GB או 3GB ? המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ¤375 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produc…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by assaf_malki,

היי חברה. מה אתם אומרים על המפרט הבא Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪873 קירור למעבד Zalman 7000V AI Socket 775/1155/1156, יחידות 1 ₪55 ASROCK H67M-GE B3 H67 CHIPSET ₪500 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪192 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3^, יחידות 1 ₪490 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 FSP 550-80GHN(85) 80PLUS Bronze, יחידות 1 ₪307 Hec Cougar Solution Front USB3 Black שחור, יחידות 1 ₪219 סט רמקולים Logitech Z103 17Watt RMS 2.1, יחידות 1 ₪129 Logitech Gaming Combo G100 920-00387 סט מקלדת ועכבר לגיימרים , יחידות 1 ₪183 מסך Dell UltraSharp Led U2312HM Rev A01 23" IPS Panel - מיבואן רש…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by fectionn,

. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיצא ושהולך לצאת, אני חושב שמיותר לציין שמות משחקים אני פשוט מחפש מחשב שיוכל להריץ הכל נכון להיום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by wizzede2,

היי, אני לקראת מחשב studio 14, וצריך לבחור בין המעבדים Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) [included in Price] Intel® Core™ i7-820QM Quad Core Processor 1.73GHz (3.06GHz Turbo Mode, 8MB Cache) [add $350.00] כפי שאתם רואים, שידרוג ל820 הוא תוספת של 350$, לא מעט בכלל. האם השיפור מצדיק את זה? מתי ארגיש בכלל את ההבדלים? אשמח לעצות, אני ממש על סף קנייה!

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  16. Started by balon007,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, רצוי שיוכל להריץ גם משחקים מדי פעם (לא כבדים מדי - NBA וכאלו) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14 * משקל רצוי? פחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) נורמלי, לא משהו מטורף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500GB, כולל SSD... לא מבין כ"כ במשולבים האלו, אשמח להסבר * כונן אופטי? לא חייב, במקרה שאפשר להחליף את הCDROM בSSD אז רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. מפרט של INTEL: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤611 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G ¤426 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤349 כמות:1 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe ¤583 כמות:1 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤374 כמות:1 מארז כולל ספק HEC 6A21B 400W ¤389 כמות:1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2811¤ מפרט AMD: מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤461 כמות:1 לוח אם ASUS M2A-VM ¤344 כמות:1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤345 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤330 כמות:1 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT …

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by psychuil,

יש לי כרגע sony vaio vgn-fe660g עם 1GB זכרון. במפרט הטכני שלו (http://www.docs.sony.com/release/specs/VGNFE660G_mksp.pdf) כתוב שהוא תומך עד 2GB ושהמהירות של מה שיש לי זה 533. 1. האם יש אפשרות להרחיב ליותר מ2GB? אולי עם איזה עדכון ביוס? 2. האם אני יכול לקחת כל סטיק DDR2? כי אני לא מוצא יותר מדי זכרונות של 533, אלא בעיקר 667 או 800. יש בעיה להתקין 800 נגיד?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  19. צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3000 שקל יש כבר מסך של 26" ולא צריך שום ציוד היקפי. עדיף כמה שיותר שקט. לא צריך שום תוכנות אבל צריך הרכבה. ואני גר בחדרה אז עדיף חנות מהאזור, אין לי העדפה ספציפית תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  20. כמה עלות המוצרים לבד וביחד אשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה אוכל למכור אותם/ אותו... תודה Intel Core i7 920 Gigabayte X58 UD3R G.Skill 3x2GB (2133Mhz) ATI Redeon HD 5870 עדין יש עם את הניילון Cooler Master HAF ספק כוח 650w הכל כחדש באמת ושמור מאוד

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Whitebox, נייד של חברת CLEVO. תאור מוצר: לוח אם מדגם 945G של חברת אינטל. מעבד כפול ליבה מדגם CORE DUO 1.86MHz NAPPA זכרונות מהירים ביותר 533MHz. מפרט מוצר: מסך: 15" TFT WXGA מעבד: INTEL CORE DUO NAPPA 1.86MHz לוח אם: INTEL 945G ICH7M כרטיס מסך: Intel GMA 950 זכרון: 1GB DDR2 533MHz צורב: DVD-RW X16 דיסק קשיח: 80GB SATA II רשת: 1GB PCI Express אלחוטי: Intel Trimode 54mbps Wireless G FR: קורא כל כרטיסי הזכרון SD MMC FLASH יציאות: S-Video, 56k, LAN 10/100 , Express Card minPCI, SPDIF, 3 x USB2, VGA mini firewire, Flash card-reader משקל: 2.2 ק"ג. המחשב מיועד בעיקר לעבודה בבית, לכן בנוסף נרכשו: דיסק קשיח חיצוני WD COMBO 250GB USB2.0/FIREWIRE WDXB2500JBRNE…

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  22. שלוב רב, לשימושי סטודנט בלבד, ניידות מקסימלית וניגון חלק של HD על איזה מחשב הייתם ממליצים? האופציות שחשבתי עליהן, אך לא ידוע לי מה זמן הסוללה שלהן: 1. SONY NS140E T5800 2. DELL 1537 T3200 3. LG R410 T3400 כיום ניתן גם להשיג את ה-SL400 בערך באותו התקציב, האם יש לו עדיפות על המתחרים שציינתי? לא ניתן למצוא עליו REVIEW בקונפיגורציה הבסיסית כפי שהיא נמכרת בארץ.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב שיהיה רב תכליתי (עיבוד תמונה, עריכת וידאו ומשחקים). קניית המחשב באה בעקבות קריסה מוחלטת של המחשב הקודם, לכן אני זקוק רק למעבד, לוח אם וזכרונות. אני מצרף הצעת מחיר מסקיי פיסי: מעבד I5 750 של INTEL http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=0&pid=i5750 לוח אם ASUS P7P55D_E PRO http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=ASM5520 זיכרונות 2X2GB של KINGSTON 1333MHZ http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=23752 אופצינלי: ספק כוח SeaSonic S12 Energy Plus 550W http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=S12EP-550&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0 ולהלן שאלותי : 1. …

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  24. amd 939 3000 box msi neo4 platiniom 512 a-data wd 80 gb x850xt sepphire lg 16x dvd supertalent aluminium silver hec 425 +הרכבה. מחיר 6850 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Cruzer,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח, עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010 - פרנסה, IntelliJ - פרנסה. Microsoft Test Manager - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2, Battlefield 3, Batman: Arkham City -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למשחקים: 19…

• 4 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.