עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה דעתכם על הצעד של HP? מבורך? טעות? אתם מוזמנים להביע דעתכם כאן.

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by firerb,

שלום זקוק לעזרה. מצאתי מספר מחשבים אשר דומים במחיר: HP Pavilion DV7-BTO Core™ i7-2670QM 2.2GHz 750GB 8GB17.3" FHD (1920x1080) BLU-RAY BT W7HP Webcam ATI HD6770 2048MB FP Reader Asus N75SF-A1 Core™ i7-2630QM 2.0GHz 1TB 8GB 17.3 (1920x1080) LED BLU-RAY/BD-RW BT Webcam NVIDIA® GTX 555 2GB Bang&Olufsen Speakers Dell XPS 17 Core™ i7-2670QM 2.2GHz 750GB 8GB 17.3" FHD (1920x1080) BD-RWBT W7HP Webcam NVIDIA® GTX 555 3GB למעט הכרטיס מסך של דל שברור שהוא יותר טוב מה עדיף לקנות מבחינת חברה, מעבד וכרטיס מסך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום ידידים טכנאים! יש דבר אחד שמדאיג אותי ביחס לאחריות של מחשבים ניידים מחברות "מובילות" כמו HP. אתם רואים, מעבדות "מוסמכות" של HP ואולי עוד מותגים מראות חוסר מקצועיות ואחריות כאשר אתם מוסרים רכוש שלכם להם. הרבה לקוחות מאוכזבים ממעבדה CPM כולל אותי. לכן על תסתכלו על אחריות ובמאוחד על תרכיבו עוד אם אתם לא בטוחים במעבדה איפה מטפלים במוצר שלכם. אני חייב מחשב נייד חדש ולא יודע איזה מותג לבחור כי לא יודע איזה מעבדות מורשות טובות ואמינות יש במדינה. חברה האם תמליצו לי מעבדה שאתם בטוחים וחוויתם בה?

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by Goat17,

שלום אנשים לחבר שלי יש מחשב נייד HP2133 הוא הגיע עם ויסטה HOME BASIC, המחשב בקושי זז.. אני רוצה לשדרג אותו ל7 הבעיה היחידה היא שאני לא מצאתי לו דרייברים ל7.. יש סיכוי שהדרייברים שמיועדים לויסטה יעבדו עליו? וכמובן אם למישהו יש מקום שבו אפשר למצוא דרייברים ל7 למחשב הזה (אני אישית לא הצלחתי למצוא) אז אני אשמח אם הוא עיזור לי.. תודה!

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by Omerino,

מחפש מחשב מדיה סנטר טוב ושקט להורדות צפייה בתכנים hd וגלישה 1. מה התקציב המקסימאלי?2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים hd גלישה מוזיקה והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p 42" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dorviper,

אני צריך מפרט של HTPC בכי מינימלי שאפשר...שלא יעלה על 1000 שקל אם אפשרי אבל לא רק שמות של חלקים אלא גם איפה אני יכול לקונת כזה דבר

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  7. Started by serg90,

אהלן, בתור אחד שלא יודע כלום בנוגע לדרישות חומרה שצריך עבור HTPC אני רוצה לשמוע את המלצתכם. חוץ ממארז מתאים, כונן קשיח של 1-2TB ואני מאמין שגם כרטיס קול "מתקדם", יש עוד דברים שאני צריך להתחשב בהם? דהיינו, מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך זולים שדי בכדי להריץ וינדווס, יעשו את העבודה? או שיש דרישות מסויימות עבור צפיה בתכני HD?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by wiz,

שלום לכם כבר הרבה זמן אני בפורום מציק לכולם בנוגע לכל מני שאלות סוף סוף נראה לי שהגעתי לקנייה נבונה שתתאים למצב (גיוס קרב ובא..) אז, הבעיה הייתה באמת מה יקרה אם אני יתגייס לקרבי (לא יודע עוד..) אז הפתרון הוא פשוט לרכוש מערכת נחמדה ובנוסף, שתיהיה בעיקרה קולנוע ביתי, כך שגם בהעדרי שאר חברי המשפחה יכלו להנות. אז, הגעתי למפרט ואשמח לשמוע את דעתכם. AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX (בוקס כי אני גם צריך סינק למעבד ישן יותר.. אז אני ישתמש בו). ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel Seagate 120GB 8MB 7200 Serial ATA MSI FX 5900XT VTD 128 VIVO DVI LITE-ON DVD 16*48 Retail Black Samsung 1.44 Floppy (Black…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני צריך מפרט עבור הדברים הבאים לפי סדר עדיפויות : 1.ניגון HD גם 1080 אין בעיה ב"תפוסה" מלאה של המעבד בזמן ניגון סרטים כלומר אין צורך בריבוי משימות על המעבד. 2.הגודל לא ממש קריטי השקט חשוב מאוד. 3.אני מעוניין גם באפשרות להקליט מן הממיר yesh hd תודה רבה על העזרה מתן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by pinhasr,

שלום, אני מחפש HTPC עד 4000 ש"ח (פחות גם אפשר ) הדרישות: - ללא מאוררים!!! אני מוכן לשלם עבור פתרונות פאסיביים לחלוטין (אבל לא מעונין בקירור מים) עבור מעבד, HDD, ספק , DDR ומארז - אם ניתן להשיג את כולם ללא מאווררים - זה עדיף! - כדי לעמוד בתנאי הראשון במסגרת התקציב, אין צורך בכרטיס מסך HIGH-END למשחקים. אין צורך במעבד HIGH-END ואין צורך ב- OVERCLOCK. - יציאת HDMI ותמיכה מלאה ב HD H264 ו MPEG4 בחומרה חובה! - מארז לא גדול (בעיית מקום) - צורב DVD ו HDD שקטים.

11. Started by oba3k,

הי, יש לי חבר, שרוצה לקנות HTPC (באיזור תל אביב). הוא רוצה להוציא עליו כמה שפחות שהוא מקווה שכל העסק יעלה 3000, אבל אם צריך יותר אז אין לו ממש בעיה. הדרישות שלו - טרה איכסון, יציאת s-VIDEO, יציאת HDMI, שידא לנגן FULL HD, מארז של HTPC (הוא גם שאל מה המסך במארז עוזר לו), שלט, יציאה למערכת 5.1. אפשר להרכיב לו מפרט?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  12. המחשב יחובר כמו שקראתם למסך טלויזיה 32" של סמסונג ברצוני שהמארז יראה כמה שיותר אלגנטי ויהיה שקט ( אחרי הכל הוא הולך לשבת בסלון ) אולי אני אשחק פה ושם COD או משחקים ברמה ... אבל לא מצפה לביצועים או גרפיקה מי יודע מה ... מתלבט בין AMD לאינטל ... ולכן פניתי אליכם .. אחסון גדול .... וכרטיס טלויזיה חובה המחיר המקסימלי הוא 3000 ש"ח ... אם אפשר כמה שיותר לצמצם אלא אם כן המחיר ממש שווה את הקניה תודה מראש !!!

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by 00Amir,

אני מחפש לקנות HTPC משהו כמו ASROCK אבל חזק מאוד! המטרה היא בעיקר עבודה רבה בפוטושופ . אני מבין שמחשבים כאלה משתמשים במעבדים של ניידים. האם יש מחשב שמשתמש במעבד PC רגיל? המחשבה זה בעיקר בין מחשב נייד דל XPS דגם 13" או 14" או נייד סוני VAIO Z שמגיע עם 2 SSD או לבנות HTPC . אין הגבלת תקציב - בסוף החודש אני טס לארה"ב אז אפשרי קניה שם. * יש לי מקבוק פרו אבל אני לא אוהב את הממשק אז מק לא בא בחשבון. תודה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by _Amaterasu_,

מה התקציב המקסימאלי? ₪4500 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים,בלו-ריי ובעתיד הלא רחוק סרטי 4K . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 . האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא . האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא . האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא . חשוב לי מאוד מחשב קטן מאוד ,שקט מאוד . זהו מפרט המחשב שאני בניתי היית שמח ל…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by guypick,

שלום לכולם קודם כל - באמת אחלה אתר ואחלה פורומים, אז גם אני נדבקתי בחיידק ה- HTPC ואחרי קניית טלויזית LCD של Grunding 32 אינץ' ואחרי שבוע שלם של קריאת חומר בלילות פה בפורומים אני מתחיל לתכנן מערכת HTPC לסלון. הדרישות מהמערכת יהיו: - צפיה בסרטים בכל הפורמטים הקיימים ו- HD בעתיד הקרוב (מקבצים על המחשב וגם סרטי DVD על דיסקים) - ניגון שירים (אני מתעתד להעביר את כל ספריית הדיסקים שלי, כ- 500 דיסקים ל- MP3) - ללא משחקים בכלל (ככה שהדרישות לגיימרים לא חלות עלי .....) - לכידת וידאו (הקלטות, Pause בזמן אמת וכאלו - כמו YesMax ו- HotMagic) - חיבור לרשת אלחוטית (למחשב נוסף בבית) - עכבר ומקלדת אלחוטיים ושלט כמובן - צורב DVD זהו פחות או יותר. בגלל ריבוי האינפורמציה החלטתי ללכת שלב …

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by TermiNal,

המפ, היי, לאחר היומולדת החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי, בנוסף למקרן שברשותנו ( ברשותנו = משפחתי ) חשבתי אולי להוסיף לחוויה גם HTPC. עד כמה שהבנתי מספיק מחשב פשוט ולכן עלה במוחי הרעיון לקנות Barbone שישתלב יפה בסלון. רציתי המלצות למחשב Barbone שיתמוך בחיבורים כגון S-Video וחיבור הפינים הטנדרטי של המסך, וכמובן שלא יעלה הון. אנלא מחפש ביצועים מיוחדים מהמחשב אך ורק אפשרות לצפייה בסרטים דרכו, לכן אין צורך להשקיע כסף רב. אשמח לקבל הצעות למחשבים זולים ושיספקו את צרכי. בתודה - תומר.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Intel Pentium Dual-Core E5200 Box סוג מעבד: מעבד 2.5Ghz Gigabyte GA-EG41MF-S2H = לוח אם G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT 250GB 7200RPM 16MB SATA2 Seagate צורב LG GSA-GH22N DVD JSP-TECH T-688 EZCOOL 400W סה"כ 1585 המחשב ישמש להקרנת 720 שכן הטלווייה היא READY HD תודה רבה

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  18. אז כמו שבכותרת. מבקש לבנות HTPC (שיעד להריץ גם סרטים ב 1080P?) , קטן מעוצב ושקט. זה מה שבניתי (לא יודע אם זה בכלל יכנס במארז ) : גלת הקניות מכילה את הפריטים הבאים: הסר כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon X2 7750 Black Edition - 2.7 GHz 65nm לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 423.00 ש"ח GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (AMD 780G) - mATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 440.00 ש"ח G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 - BLACK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 357.00 ש"ח Arctic-Cooling Alpine 7 for 775/AM2/939/754 - PWM - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 71.28 ש"ח WD Caviar Green 1TB 16MB - SATA 3 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 593.00 ש"ח LG DVD-RW GH22 x22 DUAL…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני זקוק למפרט עבור מחשב ל - HTPC /משחקים בינוניים בתקציב 2.5K, ללא OC או ציוד היקפי המחשב יחובר למסך דל 22 ובחיבור HDMI לפלזמה 40. 1. חשוב לי שהמארז יהיה כמה שיותר קטן ואלגנטי [מה דעתכם על http://ivory.co.il/product.asp?productid=1547&CatCode=408 SST-SG02B-F SilverStone 2. באיזה מערכת הפעלה מומלץ להשתמש ? 3. האם ניתן לשלוט על המחשב באמצעות שלט? תודה מראש

20. Started by SyndromE,

אני צריך מחשב מדייה סנטר לסלון של ההורים... יש טלויזיה 720p אבל יהיו מצבים של ניגון 1080p ב-downscale ל-720... כמה נקודות: * מארז HTPC * כרטיס מסך 8500/8600, בתלות במארז אני מניח שצריך Low-Profile ועם עדיפות ליציאת HDMI. * 2GB זכרון * רשת אלחותית. * כרטיס טלויזיה בסימן שאלה (יש צורך מלבד הקלטה של תוכניות?) * לא חשוב כל כך INTEL או AMD. * לא סגור על כוננים קשיחים (אחד או 2?) * אין צורך בציוד היקפי התקציב נתון להשתנות. בהתחלה חשבתי שאפשר לדחוף ב-2k אבל אני רואה שיש בעייה עם זה, אז שמתי 3.5k מקסימום. מחיר זול חשוב לי יותר מאיכות החלקים... המחשב לא מיועד למשחקים בכלל, אבל כן חשוב שלא יהיה רועש מדי. תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה למפרט HTPC שיהיה שקט מאוד ויגיע עם כרטיס רשת אלחוטי, עד 4,000 ש"ח, כולל מקלדת ועכבר. חשבתי בינתיים על הדבר הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ₪372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G ₪342 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39277 כונן קשיח Seagate ST31500341AS 1500GB SATA2 32MB ₪765 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31500341A משתק לדיסק קשיח Scythe Anti-Vibration HDD Stabilizer 2 ₪41 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SCYHDS2 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NY ₪75 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-640…

• 42 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by bennya,

איזה מכרטיסי המסך האלו שקט מספיק בשביל HTPC? אם הם לא שקטים, קירור יעזור? כרטיס אחר?

• 15 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by NirNirNirNir,

מחשב לסלון לצפייה בסרטים + משחקים

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מחשב לבית, כשהדרישות הן: 1. עבודה משרדית (היא עובדת עם ב-5-10 קבצי WORD ו-5-10 קבצי EXCEL פתוחים במקביל, ועוד כמות דומה של טאבים בכמה דפדפנים, חלקם PDF, לפעמים גם יותר). 2. באותו זמן, שיהיה מחובר למסך טלוויזיה וישדר סרט ב-HD, בו אצפה אני. 3. שיהיה שקט יחסית, ועם מארז שנחמד שיימצא בסלון, עדיף מארז קומפקטי. 4. שאת כל זה יבצע באופן חלק יחסית. קשה לי להאמין שאעדכן רכיבים, אז עדיף שיהיה מתאים 5 שנים קדימה (המחשב הנוכחי שלי משרת אותי נאמנה כבר 6 שנים והוא מתפרק בימים אלה). 5. התקציב - גמיש. 2.5K אפשרי, עדיף לחסוך מה שניתן. אם יש כדאיות גדולה להוציא קצת יותר, גם אפשרי. הבנתי שאפשר לבצע דבר כזה במחשב אחד (אם ארצה לעשות pause בסרט, אפריע לה לעבוד...), השאלה היא איזה…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קניתי LCD 32 FULL HD אני רוצה לשים מחשב HTPC עם כרטיס מסך חזק... (מתכוון לשחק בו די הרבה). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים