עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by UserAr,

שלום, לאחר שהמחשב הנייח שלי התפגר (בן 8) החלטתי לקנות מחשב חדש. בגלל שאני מתחיל ללמוד השנה החלטתי שאקנה מחשב נייד. אני מודע לכך שבתואר עצמו לא אשתמש יותר מדי במחשב מחוץ לבית(הנדסת חשמל), אבל תמיד טוב שתהיה האפשרות. פתחתי את הנושא כי אין לי מושג מה לבחור ואולי אוכל לקבל עצות מסטודנטים אחרים לגבי גודל מסך, משקל וכו'. חשבתי שאם אני קונה מחשב נייד, אז שיהיה כמה שיותר קל, 13-14 אינץ' ועם סוללה שמחזיקה כמה שיותר. אני גם מעוניין לחבר אותו לתחנת עגינה בבית. לגבי כונן SSD, אני חושב שלא צריך להגזים עם הנפח ומספיק נפח קטן+כונן חיצוני. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק וישמש אותי לתקופה ארוכה ולכן התקציב לא מוגבל. אם אפשר, לתת גם המלצות לתחנת עגינה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. לא, לא דיון שעדיף שינעל. סתם היה לי משעמם אז החלטתי לפתוח ת'רד בו כל אחד יבוא עם הרעיונות, המוצרים והשגעונות שלו ופשוט יחבר לעצמו את המפרט שהוא תמיד חלם שיהיה לו, או לפחות שהוא תכנן לקנות. אני בכל אופן חיברתי לי מפרט שהגיע לסכום של כ290,000שקל. (עריכה- אני חושב שיהיה ממש לא נכון לנעול את הת'רד הזה, להעביר אותו לפורום אחר או פשוט למחוק אותו. הוא אמנם לא בא בבקשה למפרט בתקציב מסוים, אך הוא דן בנושא מפרטי מחשב- וכתת-נושא על מחשבי על. מקווה שהמנהלים יבינו ולא יעבירו את האשכול.) CPU: Intel Pentium 4 3.06GHz HT 512K 533MHz (3950nis) Cooler: Complete Swiftech Watercooling B (1471nis) MotherBoard: ABIT IT7 MAX2 Intel 845E (1321nis) Memory: 3x Corsair RD-RAM CM632DR 512MB 4200 (…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. שלום. לאבא שלי נשרף המחשב. אני מחפש משהו מאוד מאוד פשוט לגלישה באינטרנט וקצת סרטים. תקציב : כמה שיותר נמוך פחות או יותר 1000 בעדיפות פחות. מטרת המחשב : אינטרנט וקצת סרטים שיהיה יציאת TV בלוח אם לא צריך מארז , DVD ציוד היקפי תודה לכולם

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. היי לכולם. אורנג' מציעה כעת מבצע בהתחייבות ל-36 חודשים, ובו נותנים מחשב נייד מדגם HP PAVILLION DV6-1110ej, חיבור אינטרנט (ספק) במהירות 2.5MB, ונתב אלחוטי, במחיר 129 ש"ח לחודש. http://www.orange.net.il/isp/19352.html והנה תפריט המחשב המוצע: http://www.orange.net.il/res/ISP/pdf/hp.pdf לא מצאתי דגם זהה בזאפ, הדגם הכי קרוב שמצאתי הוא זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=721253 המפרט של הדגם הנ"ל יותר טוב (זיכרון, דיסק קשיח), לכן בהנחה שהדגם מאורנג' עולה 3000-3200, יוצא שמשלמים על חבילת האינטרנט + נתב כ 1300-1400 ש"ח. יוצא שמשלמים 35-40 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים על חיבור האינטרנט 2.5MB. אני כעת משלם כ-60 ש"ח לחודש לספק בזק בינלאומי לחיבור 5 MB, כך שזה לא נראה לי ממש משתלם. ל…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  5. ראיתי שאם עושים חבילת גלישה של 4 מגה מקבלים מחשב נייד של ACER ב-1,999 ש"ח אני יודע שזאת חברה טובה דווקא החשב המחשב הוא בעיקר לעבודות, גלישה באינטרנט, וקצת שירים דרך אגב כמה עולה המחשב הזה בחנויות?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. אהלן, אז אחרי 6 וחצי שנים עם i5 דור שביעי אני רוצה להחליף את ה-PC שלי במשהו קצת יותר עדכני (בעיקר רוצה לעבור ל-win11) השימושים העיקריים יהיו בעיקר לפיתוח, אלגוריתמיקה ועיבוד נתונים, יכול להיות שבעתיד אחליט לקנות כרטיס מסך משומש וזול רק בשביל לאמן מודלים מסויימים (נגיד באיזור ה-500 ש"ח) - אבל אם זאת תוספת גדולה מדי עבור המארז\ספק הכוח אז זה לא שווה את זה ואני אוותר. מעדיף מארז לא מפלצתי, ללא תאורה מיותרת, כרגע יש לי מארז ממש ממש קטן שיושב לי על השולחן, אבל אני מוכן להתפשר של הגודל שלו אם זה יחסוך כסף כמובן. חשוב להגיד - יש לי כבר מעבד חדש שקניתי מחוץ לקניה עצמה. 1. תקציב - 2500 (בניכוי 2000 ש"ח של המעבד), קיימת גמישו…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  7. המפרט הזה: מעבד: 849 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 לוח אם: 279 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D2V S1150 זכרון: 189 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1620 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 390 8G DDR5 G1 Gaming WindForce2 1025Mhz דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 529 ₪ - * מבצע * - Antec VSP-5000 + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * מבצע * - Zalman Performa CNPS5X ציוד היקפי: 99 ₪ - * מבצע * - HP Wireless Desktop C6010 …

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום, קוראים לי גיל ויש לי ידע בסיסי מאוד בכל הקשור לנושא של חומרה אז אשמח אם לא תחסכו בפרטים... אז ככה, יש לי תקציב של 8000 שקל בשביל לקנות מחשב נייד באיכות טובה, ושיהיה ניתן לשידרוג כעבור שנה-שנתיים עם כמה שפחות חלקים להחליף(שיהיה עמיד). המטרה שלי למחשב היא בעיקר דברים חובבניים כגון: סרטים, משחקים וכדו' ככה שחשוב לי שיהיה בו את הדברים הבאים:כרטיס גרפי טוב,כרטיס מסך טוב המאפשר חיבור לטלוויזיה לראיית סרטים,מסך 15 אינץ לפחות,לוח אם עמיד כמו שכבר כתבתי,וכל שאר הדברים הנחוצים בשביל מחשב טוב... כמו שאתם רואים אני לא ממש מתמצא בכל מה שקשור לחומרה אז אשמח אם תפרטו עד לסוגים של דגמים ואיפה ניתן להשיג אותם במחיר שנקבתי. תודה מראש על העזרה!

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. אז ככה קונים לי מחשב לבר-המצווה ואני קונה אותו עוד יומיים אז אני צריך חוות דעת על המפרט שלי התקציב הוא 4K יש לי כבר מסך 22' של AOC המחשב ישמש למשחקים לא כל-כך כבדים ולהורדת סרטים וצפיית סרטים וסדרות וגם קצת לעבודות בית ספר ואינטרנט אז הנה המפרט ד"א את הקירור למארז ואת המקלדת והעכבר אני מוסיף כסף אבל התקציב הוא 4K סתכלו על המפרט החדש שלי בעמוד 2 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2…

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects, Sony Vegas, 3ds Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:CSGO, Rocket League, Battlegrounds, GTA V לא מתכנן לחבר מסך חיצוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) לא קריטי 8. האם ישנה העדפה…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by wisha,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ואני צריך קצת עזרה בלבחור מפרט. אני לא צריך מקלדת עכבר וכו'. אני מעדיף מעבדים של אינטל וכרטיסי מסך של רדאון. אשמח לקצת עזרה ורעיונות אפשר לנצל את כל התקציב וגם לחרוג קצת כי אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה שנים. המחשב יהיה בעיקר לגיימינג (WoT,WoW) אני רוצה מסך מרובע ולא שטוח. (את המסך תכננתי לקנות בנפרד אז אפשר לפרוץ תקציב בשבילו) המחשב מיועד להגדרות בינוניות-גבוהות אין צורך בציוד היקפי (אני כבר אקנה מקלדת ועכבר בנפרד). עדיפות לאיכות על שקט. לא מתכנן OC ומערכת הפעלה אני כבר אחפש לבד. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. את המחשב אני אקנה מחנות בחיפה (אז אני קודם רוצה לדעת איזה חלקים אני צריך ואח"כ לוודא שיש להם) תודה

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by אישי555,

1) אם אני לא משתמש בדקות הקרובות (אפילו עד חצי שעה) מה כדאי לעשות עם המחשב? האם להוריד את המסך או לעבור למצב שינה? אין לי מושג מה זה מצב שינה או מה ההבדל בין שינה/מצב שינה/צא/נעל. אודה אם תעזרו לי להבין את המושגים. 2) אני יכול לדעת אם מישהו גולש ברשת שלי? יש פירוט של שמות המחשבים שההתחברו? 3) מ"ה (WIN7) הגיעה עם תוכנת מק'אפי. אני לא נוהג להשתמש בתוכנות אבטחה כי אני יודע לאן אני גולש. במיוחד במחשב נייד שאמור לגלוש באתרים ספציפיים בלבד. האם כדאי לנטרל את התוכנה? איך עושים את זה? 4) לא מצאתי את פקודת הפעל (RUN). איפה זה נמצא? אני רוצה להגיע לרשימת התוכנות ולראות מה הותקן עם קבלת המחשב כדי שאבדוק מדי פעם אם יש תוכנות לא נחוצות. 5) האם צריך להסיר את הניילון שמודבק למסך או …

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Orian015,

http://www.newegg.com/Product/Productcompare.aspx?Submit=ENE&N=2030260032%20103980226%204084&bop=And&CompareItemList=N82E16834220343%2CN82E16834220379 תודה רבה מראש. נ.ב.:מצטער על כך שאני שולח הרבה הודעות של ייעוץ בנושא אני פשוט מוציא הרבה חסכונות על זה אז כל פרט קטן חשוב לי.

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. הנה המפרט של המחשב שלי: (קניתי אותו לפני חצי שנה ומאז לא שיפרתי) לוח אם: Asus A8VE-SE מעבד: AMD athlon 64 3200+ Venice core זיכרון: TwinMOS 256MB*2 DDR 400mhz כרטיס מסך: Sapphire X550 256mb PCI-E+TV+DVI דיסק קשיח: Maxtor 160gb 7200rpm SATA 2 טוב נראה לי שהזכרתי כל מה שחשוב.. אני חושב שצריך להוסיף עוד 512 מגה זכרון ואולי לשנות כרטיס מסך... פשוט אני לא יודע מה הרמה של הכרטיס מסך שלי.. בעצם כל משחק שאני שם עובד.. גם OBLIVION שאני יודע שזה משחק כבד.. אני שם אותו על הגדרות MID-LOW וזה עובד די טוב, נתקע פה ושם.. אז מה לדעתכם אני צריך לשנות? אני אשמח לשמוע את דעתכם :

• 51 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. שלום רב, אני מחפש להרכיב מחשב בייתי לשימושים של אינטרנט / מסמכים / אולי פה ושם סרטים ב 4K , אשמח שהמחשב לא ירעיש ושיהיה קטן, 1. מה התקציב המירבי? 4000 ש"ח , האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? ישנו כונן SSD, אבל לא NVME ואפשר להוסיפו, וכן יש כרטיס מסך geforce 970GTX 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למארז קטן 7. האם האם יש צורך לכלו…

16. המחשב ישמש אותי אך ורק באוניברסיטה ורק לאופיס ואולי קצת אינטרנט אני לא אשחק משחקים, אני לא עושה חישובים מסובכים, אני לא מעצב גרפית, לא עורך סרטים ולא אשתמש בו כדי לראות יותר מדי סרטים. ואני גם מתכוון להתקין עליו XP ולא ויסטה. ולכן סדר העדיפויות שלי הוא כזה: 1) זמן סוללה ארוך 2) משקל נמוך 3) מקלדת נוחה 4) מסך ברור וטוב 5) ביצועים *אם תהיה לו יציאת HDMI זה יהיה מגניב אך לא הכרחי. יש לי גם אפשרות לרכוש באנגליה וייתכן שבארה"ב. אבל האם האחריות תהיה תקפה גם בארץ? והאם זה קל למצוא מקומות שיעשו חריטה של אותיות בעברית? יש לי אפשרות לרכוש את ה-HP G7070EJ ב-3,000 ש"ח בארץ. האם הוא מתאים לדרישות שהצגתי? שאלה נוספת, אני מניח שאקבל עם הנייד ויטסה בין אם ארצה או לא ארצה. אז האם אוכל להת…

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. פתחתי כבר תר'ד, אבל אני פותח אחד חדש מפני שהדרישות שלי השתנו קצת. ובכן, מה אני אעשה במחשב? אני חובב צילום ולכן יערוך תמונות רבות בפוטושופ. אני צריך לפתוח 100 + תמונות באיכות של 10 מגה פיקסל ואני צריך שהכל יעבוד חלק ומהר. בנוסף אני עובד ב premiere אז צריך שגם שם הכל יעבוד חלק מהר וללא תקלות. בקשר למשחקים, אני צריך מחשב שיוכל להריץ לי משחקים חדשים בצורה חלקה. בנוסף אני עושה הקבה קידודים והמרה של קבצי וידיאו מפומט אחד לאחר. אני צריך גם לעשות עבודה משרדית רבה (כתיבת עבודות, גלישה באינטרנט וכו). בנוסף, אני מוריד הרבה תוכן למחשב ומשתף קבצים, לכן אני צריך נפח איחסון גדול והכי חשוב, מפני שהמחשב נמצא אצלי בחדר, ליד המיטה, אני אצטרך מחשב שקט מאוד שלא יפריע לי בשינה כאשר הוא דלוק. ע…

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. - Intel Core i7 920 -Gigabyte GA-EX58UD4P -G.Skill\OCZ 6x2GB DDR3 1600Mhz CL7 -Sparkle GTX275 -W.D. 1TB Black -Corsair TX650 -Antec 902 אשמח לקבל רעיונות או הארות...

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+(512k 333) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI Home Theater PC זכרונות DDR 400 256MB Samsung דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 120 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך GF4 64MB Shared DDR כרטיסי קול CREATIVE 6.1 Audigy 2 (bulk) צורבים Combo LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 ציוד רשתות Onboard 10/100 + Wireless 802.11B מחיר 4076 ¤ יש לי כמה שאלות: 1. האם עדיף לקנות אודיגו 2 או להישאר עם ה suondstorm? האם האודיגו ישפר הרבה את איכות השמע, המחשב היתחבר כנראה לרסיבר מרנץ 4300 עם רמקולים(5.1) בתקציב של 3500+- ויהיה בעיקר לסרטים. 2. האם איכות של הגיפורס 4 מספיקה רק בשויל לחבר את המחשב שלויזיה? טלויז…

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by ArieG,

שלום לכולם, פירטתי את הדרישות שלי ממחשב. בנוסף יש לי אפשרות להביא עם חברים מחשב מארה"ב. מטרות המחשב? בעיקר לתכנות, בעיקר visual stduio, יתכן שבהמשך גם למטרת data mining בסיסית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6'' עדיפות למט * רזולוציית המסך? לא מבין מספיק, מה שתמליצו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקשי מקלדת "רגילים" ctrl בקצה השמאלי, touchpad מובנה לעכבר * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף שיהיה נוח לקחת בתיק גב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן אני נמצא במקום עם חשמל, יחד עם זאת אני כמובן מעדיף שיספיק לשלוש שעות ומעלה בסוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) VGA או HDMI * Bluetooth? עדיף Bluetooth 3.0 * גודל מינימלי וסוג של…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by yagelk,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ופיתוח Android וJAVA. * גודל המסך? 14. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?עדיפות לtrackpoint. אבל לא חובה. * משקל רצוי? פחות מ2.1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אכן. לפחות 4 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 לפחות 2. * Bluetooth? לא חייב אבל נחמד שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HD- לפחות 500GB. זיכרון RAM - לפחות 8GB. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: צבע שחור, עדיפות למסך מגע. עדיפות לקניי…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. המחשב משפחתי, משמש לאינטרנט בעיקר, אבל גם למשחקים ומעט יישומים כבדים ולמוזיקה. עדיפות להזמנה מ SkyPC או כל חנות אחרת בראשון... הדרישות הן: כונן קשיח 320GB 2GB זיכרון מעבד שיחזיק כמה שנים טובות בכבוד אין שום כוונה ל OC מארז גנרי (עד כמה זה חשוב...? :) וזה הדבר הכי בסיסי שיכולתי להרכיב: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤674 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם GIGABYTE GA-945G-S3 ¤544 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39245 כונן קשיח Western Digital WD3200YS 320GB ¤474 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200YS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤339 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי GIGABYTE n…

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Niv Porat,

יו מה המצב חברים? אני תיכף משתחרר ומחפש להחליף את הלפטופ הישן והלא מתפקד שלי (בקושי 2 גיגה RAM) במשהו יותר רציני. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו באבויה נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח. בכל זאת רבע מהמענק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. בעיקר משחקים. אני לא בחור של קונסולות ובא לי ליהנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by COca,

שלום. זה המפרט שהרכבתי , הוא מיועד למשחקים ובלי אוברקלוק , הייתי שמח לקבל הערות ותגובות. AMD ATHLON XP 2400 + FAN EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black Lite on x 52 OEM TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 מסך : ? כל המפרט בלי המסך עולה 6000 שקל והשארתי 2000 שקל למסך. הדבר שאני מטריד אותי זה ששמתי לוח NFORCE 2 אבל אין לי שתי זכרונות וככה אני לא מנצל את רוחב הפס הכפול. לכן אני אודה למי שיצליח לדחוף במפרט איכשהו עוד 256 מגה (יכולים לרדת גם למהירות של 333MHZ) אבל בלי להוריד את מהירות המעבד או את הראדון 9700. דרך אגב , חשבתי א…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by אסי נסים כהן,

יש לך מחשב ישן כבר 10 שנים אחלה מחשב אבל הוא ניהיה איטי מאוד... גם אחרי פירמוט... 4GB זיכרון 500 GB כונן קשיח צריך מחשב ב2000 ש"ח אפשר לחרוג טיפה אם יש באמת צורך.... כולל הרכבה... *** *אני מחפש מחשב למטרת סרטים באיכות גבוה עד כמה שאפשר ואיכות שמיעה כמה שיותר טובה.. לרוב הסרטים הם ביוטיוב..... *** *חשוב לי מארז איכותי מאוד נוח יפה* ושיהיה אפשר לחבר מקדימה מקלדת וכל מיני דברים.... אם המארז הוא עם מנרות אז שיהיה אפשר לכבות אותם בזמן שינה שלא יהיה לי אור מהמחשב... *** אם אפשר להכניס כרטיס קול נורמלי או לוח עם כרטיס קול איכותי זה יהיה מצוין.

דיונים חדשים בפורומים