ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קיבלתי הצעה ממש מטורפת למחשב 14inch intel core i7-4500U/4510U/4550U 8gb ram 120gb ssd 1tb hdd windows 10 אני גרפיקאית (בונה אתרים) ויש לי מחשב נייח תותח על בבית שעלה ים כסף. הכי מתקדם... אבל אני חייבת מחשב נייד למצבים דחופים או עבודה בבית קפה קצת להתרענן... האם המפרט מספיק טוב לדעתכם? המחיר יוצא בערך 600$. תודה לעונים...
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי. האם תוכלו לייעץ לי לבחור מחשב שישמש אותי לאולפן ההקלטות הפרטי שלי ? על המחשב הזה ארכיב בעצמי כרטיס קול מתקדם כך שהמפרט לא יכלול כרטיס קול. אין לי צורך בכרטיס מסך סופר-מתקדם (רצוי שיהיה טוב). אני זקוק ל-DVD וגם צורב. הארדיסק 160. מסך טוב. סה"כ 5000 ש"ח. אבקש אם אפשר את 2 האפשרויות:אינטל ו-AMD . תודות.
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, תוכנות פשוטות יחסית, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 14. ראיתי פה בפורום שהרוב מחפשים מאט אז נראה לי שעדיפות למאט. * רזולוציית המסך? 1366X766 שזה הסטנדרט נראה לי .. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ 2 קילו. עם עדיפות לכמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לא מחפש מחשב שהמסך שלו או המעבד שלו זולל את הסוללה או לחילופין בטרייה חלשה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד אם יהיה HDMI. * Bluetooth? לא הכרחי אבל יהיה נחמד אם כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500.. בעיקרון אפשר גם פחות אם יש באמת הזולה במחיר. * כונן אופטי? לא חייב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות ב…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כמה אוכל לקבל על הכרטיס Zotac GTX580 1.5GB? הכרטיס ללא אחריות.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה מרובת טאבים, אופיס, סדרות/סרטים באיכות כמה שיותר גבוהה (כולל קודי פופקורן) קצת fps - קמפיין עלילתי בלבד (אני לא איזה גיימר כבד אבל נהנה מידיי פעם מה fps game התורן) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא סדרות battlefield, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג. יש לי כיוון שאני די מאמין בו, אבל מכיוון שלא בניתי מחשב כבר קרוב לעשור, רציתי לקבל חוות דעת והמלצות מהמבינים בתחום. האם יש חלקים שכדאי להחליף? משהו מוגזם מדי/מעט מדי? גרסה דומה אך עדיפה של רכיב מסוים? יש חוסר תאימות מסוים שלא שמתי לב אליו? וכו' 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9,000-10,000, לא הרבה יותר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, מקווה שיריץ משחקים בצורה טוב כמה שנים קדימה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך …
-
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות עם אופציה למשחקים קלים וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 או 14. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 גודל מסך 15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, מוארת וכמה שיותר נוחה. * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן אם יש גם VGA אז מה טוב. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשבתי על SSHD בגלל הנפח הגדול אבל פתוח לאופציה לשדרוג גם לSSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם אחריות הכי אמינה? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן כולם יש לי מעבד INTEL Q9650 3.0GHZ 12MB BOX לוח GIGABYTE GA-EP45-UD3P ושני סטים זכרונות G.SKILL TRIDENT DDR2 2X2GB (כלומר 8GB בסך הכל) החלקים במצב מצוין ממש כמו חדש.. השאלה היא כמה אני יכול לפרסם כזה מחשב? אשמח לעזרה מכם תודה תודה שחר
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לנייד בשביל סטודנטית לעיצוב תעשייתי, התקציב בין 5000 ל6000 בעדיפות לכמה שיותר נמוך. ישנה אפשרות לרכוש את המחשב בדרום אפריקה אם זה משנה מטרות המחשב: נייד לסטודנטית לעיצוב תעשייתי, עבודה בעיקר על סוליד וורקס, פוטושופ, אילוסטריטור, אוטוקד, ריינו וכו'. גודל מסך: עדיפות ל 15 אינצ'(פחות קריטי) משקל: כמה שיותר נמוך תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 2000-2300 שקל • חריגה מקסימלית מהתקציב: 2500 שקל במקרה שהשדרוג יהיה טוב בפער מהלא משודרג • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לצנל אם שווה תכסף שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: Counter strike global offensive , fifa 16 , dota 2 • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא צריך אלא אם כן נותנים בחינם שים לב כי מערכת הפעלה חוקית עולה בין 350~500 ₪ דרישות מי…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי בגדול שתי בעיות דחופות לגבי המחשב שאני מעוניין כבר הרבה זמן לטפל, מקווה שתוכלו לעזור לי. 1.קיימת אצלי מדי פעם בעייה בסאונד. אני מדי פעם(לא משנה היישומים שאנ מפעיל ומה אני עושה....), אני שומע לכמה שניות צליל מקוטע. מתמשך כזה. כאילו הצליל נתקע לכמה שניות. זה לא קורה בזמן קבוע, כל כמה זמן זה פתאום מתרחש. זה כבר הרבה זמן ואודה לעזרה בנושא. 2. דבר שני זה עצה כיצד לנקות את המקלדת שלי. ניסיתי לחץ אוויר על המקלדת(מקווה שלא גרמתי נזק), וזה לא עזר יותר מדי. מעוניין בחומר לא מזיק ויעיל שאפשר להשתמש. תודה.[br]פורסם בתאריך: 24.02.2011 בשעה 17:08:31 יש אפשרות לעזור?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תרגישו חופשי להציע הצעות לשינוי. CPU: AMD ATHLON XP 2000+ FAN 590 NIS MOTHERBOARD: ASUS A7N8X DELUXE 890 NIS MEMORY: WINBOND 512MB/400MHZ DDR 982 NIS HARD DISK: WESTERN DIGITAL 80GB SE 8MB CACHE 729 NIS VIDEO CARD: ATI RADEON 9500 PRO 1250 NIS DVD: BENQ 16X/48X 275 NIS CDRW: PLEXTOR 48/24/48A 736 NIS SOUND CARD: CREATIVE AUDIGY 2 730 NIS MONITOR: LG 19" F900B 1740 NIS FLOPPY: TEAC Floppy Drive 1.44 55 NIS KEYBOARD: LOGITECH INTERNET NAVIGATOR 175 NIS MOUSE: LOGITECH MX500 OPTICAL 267 NIS COOL STUFF: Thermaltake VOLCANO 7+ 114 NIS CASE + POWER SUPPLY: ENERAMX FS-710BB (BLUE) + ENERMAX EG365P-VE 350W 709 NIS SCANNER: HP SCANJET 3500C …
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן ולחבר אותו לרשת הביתית השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט וסרטים אני מתלבט בין 3 סוגי ניידים מחשב נייד MSI Wind U100 1.6GHz 160GB 2048MB מחשב נייד "8.9 HP Mini-Note 2133 FU353EA 1.6GHz 1GB מחשב נייד "10 Asus eeePC 1000 160GB תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Productcompare.aspx?Submit=ENE&N=2030260032%20103980226%204084&bop=And&CompareItemList=N82E16834220343%2CN82E16834220379 תודה רבה מראש. נ.ב.:מצטער על כך שאני שולח הרבה הודעות של ייעוץ בנושא אני פשוט מוציא הרבה חסכונות על זה אז כל פרט קטן חשוב לי.
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב Asus n550jk-cn065h המכשיר היה כמה פעמים בתיקון וכעת הם ממליצים לי להחליף למחשב : X555LD-XX826H שמתי לה בזאפ שהוא גם עולה פחות אשמח להשוואה של מישהו שמכיר. האם שווה להחליף בחינם למחשב הזה או שזה ירידה ברמה?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ניורון מציעים מפרט מחשב חדש: INTEL PENTIUM 4 2.6GHz FSB 800MHz לוח אם MSI 865PE טכנולוגית OVER CLOCK מארז איכותי עם ספק 300 וואט כרטיס רשת 10/100 כרטיס קול 6 ערוצים לצליל היקפי תמיכה ב 8 כניסות USB2 כרטיס מסך GEFORCE FX 5200 128 DDR זיכרון 512MB DDR400 דיסק קשיח 80GB 7200 כונן דיסקטים 1.44MB כונן CDRW X52 רמקולים SUB 2+1 2000 WATT מסך: "NEWRON 17 שטוח מערכת הפעלה: LINDOWS עם רשיון ותמיכה בעברית עכבר MICROSOFT OPTICAL מקלדת MICROSOFT FSB 533-800MHz מערכת אוורור איכותית המורכבת מ3 מאוררים אפשרות לעד 36 תשלומים סה"כ כולל מע"מ 5567.00 ש"ח האם כדאי בכלל לקנות אצלהם? האם המסך שלהם שווה? המפרט של המסך: מסך "NEWTON TRU…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים! היום קיבלתי את הDELL VOSTRO 3450 [בגרסאת מעבד ה-i5 sandy bridge] אולם מכיוון ולא מצאתי לנכון לשלם 400 ש"ח נוספים רק כדי שהמחשב יגיע עם מע' הפעלה, הזמנתי אותו ללא מע' הפעלה. לצערי הרב, המחשב הגיע ללא דיסק של דרייברים הכרחיים וכעת אני תקוע, שכן לא ברור לי אילו דרייברים אני צריך להתקין. נכון לעכשיו על המחשב מותקן WIN 7 64BIT [עותק מקורי שיש ברשותי], אך המחשב לא יכול להתחבר לרשת, שכן אין לו דרייבר לכרטיס הרשת ואינו מזהה אותו. ניסיתי להתקין כמה מהאתר של DELL, אך לא ברור אילו אני אמור להתקין. אשמח אם אנשים יכווינו אותי מה עליי להתקין - מה הם הדרייברים עבור המקלדת והטאצ'פאד? אילו דרייברים עליי להתקין לסאונד? לכרטיס המסך? ואילו תוכנות מובנית של DELL רצוי להתקין עליו? …
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
AMD AXP 2200 XTREME DDR 2700 256DDR GIGABYE-GA 7VRXP S/U/M/A TI 4400 128MB DVI WD 80 GB 8 MEGA BUFFER ENERMAX FS-710B LITEON- זה נראה לי היחיד שמצאתי בצבע שחור שיתאים למארז של אנרמקס... TEAC FLOPPY כל זה מסך יש לי כבר- MAG 786FD אם יש צורך לפי דעתכם להחליף מסך אז תגידו... כל זה יוצא 5433 אבל אני לא צריך לשלם מע"מ (אבא שלי ליתר דיוק... ;D ) אז זה יוצא: ¤4604 אם יש לכם שיפורים אז תציעו ותגידו גם למה...תודה לכולכם ד"א מה עדיף TI4400 של סומה או של MSI או של לידטק (אם יש להם בכלל כי לא ראיתי) ותגידו לי גם איך החברה TRILPEX כי אין לי ניסיון איתה כ"כ...
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-5.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו overwatch א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 24-27״, fullhd. אשמח לשמוע המלצות אחרות מה נכנס בתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איזור ה2,500, אולי אחרוג טיפה אם מאוד משתלם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות וכנראה משחקים מאוד קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא כרגע, רק שלא יהיה פצפון 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קבלתי מחשב Dell E6420 ללא מערכת הפעלה.. התקנתי עליו Win7 חוקי כמובן.. אך לא הצלחתי לחבר אותו לרשת הרגילה או האלחוטית כנראה בגלל שאין לי את הדרייברים המתאימים... נכנסתי ל- Dell לדגם הספציפי ויש מלא דרייברים בכל נושא... אני לא ממש מבין מה אני צריך.. לגבי הרשת האלחוטית - אין לי בכלל אפשרות לחפש רשתות אלחוטויות דרך המחשב אשמח לעזרה לגבי הדרייבירים של כרטיס הרשת ובכלל לגבי כל הדרייברים שצריך... תודה, שי
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בחרתי מרכיבים למחשב, כולל מעבד I5 7500 (לא OK) ומבקש עזרה בבחירת לוח אם: Z270X-UD5 ב 1070 ש"ח (יקר) Z270-HD3P ב 700 ש"ח H270 HD3 ב 550 ש"ח ההבדלים שמענינים אותי הם בעיקר חיבורי ה USB Z270X-UD5 - יש Thunderbolt ו גם USB Type-C Z270-HD3P יש רק USB Type-C H270 HD3 אין את שניהם מה החשיבות לנ"ל בשנה-שנתיים הבאות (היום עדיין לא הכי שימושיים) והאם כדאי להשקיע בשבילם?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב דרך eBay, אבקש את עזרתכם במציאת מחשב שעונה על הדרישות הבאות: מסך LED 15.6 אינצ'- FHD. זמן סוללה ארוך חשוב מאוד. משקל המחשב אינו קריטי עבורי. חובה שתהיה למחשב יציאת HDMI. הארדיסק 500GB - אין לי צורך ביותר.(7200 RPM) צורב DVD- אם יש אופציה לבלוריי בשמחה אבל לא על חשבון חריגה. כמובן שהמחשב מיועד למשחקים בסופו של דבר לכן חשוב לי מאוד היחס בין המעבד לכרטיס המסך. המחשב ישמש גם לצפייה בסרטים באיכות 1080P. בסכום של יעלה על 1000$. כמו כן אשמח לברר נקודה שמעניינת אותי, על לפטופים אין מכס ומשלמים רק מע"מ ? בתודה מראש, עומר.
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שבת שלום ! בתקופה הקרובה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש , המחשב אמור להיות רב תכליתי , משחקים הקלטות עריכת סרטים תוכנות כמו סולידוורק ופרמייר וכו' , לא מתוכנן אוברקלוקינג , ואין צורך להוסיף כרטיס טלוויזיה , כרגע יש לי , המחשב הנ"ל לא אמור להיות משודרג בשנים הקרובות. לאחר קריאה ממושכרת בפורום , להלן המפרט שהרכבתי : Intel Core i7 950 3.06Ghz Tray, יחידות 1 ₪1389 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2201 מאוור Scythe Reeven 120 , יחידות 1 ₪182 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1329 GA-X58A-UD3R X58 CHIPSET, יחידות 1 ₪1117 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1526 Corsair 6GB Kit (2GBx3) DDR3 1600Mhz CMX6GX3M3C1600C7 PC3-12800 CL7 Core I7, יחידות 1 ₪843 http…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, קוראים לי גיל ויש לי ידע בסיסי מאוד בכל הקשור לנושא של חומרה אז אשמח אם לא תחסכו בפרטים... אז ככה, יש לי תקציב של 8000 שקל בשביל לקנות מחשב נייד באיכות טובה, ושיהיה ניתן לשידרוג כעבור שנה-שנתיים עם כמה שפחות חלקים להחליף(שיהיה עמיד). המטרה שלי למחשב היא בעיקר דברים חובבניים כגון: סרטים, משחקים וכדו' ככה שחשוב לי שיהיה בו את הדברים הבאים:כרטיס גרפי טוב,כרטיס מסך טוב המאפשר חיבור לטלוויזיה לראיית סרטים,מסך 15 אינץ לפחות,לוח אם עמיד כמו שכבר כתבתי,וכל שאר הדברים הנחוצים בשביל מחשב טוב... כמו שאתם רואים אני לא ממש מתמצא בכל מה שקשור לחומרה אז אשמח אם תפרטו עד לסוגים של דגמים ואיפה ניתן להשיג אותם במחיר שנקבתי. תודה מראש על העזרה!
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-