ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אהלן, בהמלצת הפורום קניתי מחשב נייד מסוג HP ProBook 430 G1. בנוסף הזמנתי SSD כדי להתקין אותו בנוסף להרד-דיסק שהגיע עם המחשב. ה SSD הגיע היום וכשניסית להתקין אותו ראיתי שהחיבור שלו לא מתאים. הנה קישור ל SSD http://www.amazon.com/dp/B00KBZH72I/ref=pe_385040_30332200_TE_item והנה קישור לאתר של החברה שמייצרת את ה SSD ובו כתוב שהוא אמור להתאים למחשב שלי. http://www.mydigitaldiscount.com/m.2-ngff-ssd-compatibility-list.html מישהו יכול לעזור ??? עמי
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב ישמש אותי אך ורק באוניברסיטה ורק לאופיס ואולי קצת אינטרנט אני לא אשחק משחקים, אני לא עושה חישובים מסובכים, אני לא מעצב גרפית, לא עורך סרטים ולא אשתמש בו כדי לראות יותר מדי סרטים. ואני גם מתכוון להתקין עליו XP ולא ויסטה. ולכן סדר העדיפויות שלי הוא כזה: 1) זמן סוללה ארוך 2) משקל נמוך 3) מקלדת נוחה 4) מסך ברור וטוב 5) ביצועים *אם תהיה לו יציאת HDMI זה יהיה מגניב אך לא הכרחי. יש לי גם אפשרות לרכוש באנגליה וייתכן שבארה"ב. אבל האם האחריות תהיה תקפה גם בארץ? והאם זה קל למצוא מקומות שיעשו חריטה של אותיות בעברית? יש לי אפשרות לרכוש את ה-HP G7070EJ ב-3,000 ש"ח בארץ. האם הוא מתאים לדרישות שהצגתי? שאלה נוספת, אני מניח שאקבל עם הנייד ויטסה בין אם ארצה או לא ארצה. אז האם אוכל להת…
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד ללימודים, אבל חשוב לי שיהיה מסך איכותי (כדי לצפות בסרטים באיכות טובה), ואולי במקסימום להריץ פוטבול מנג'ר.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג רציני, במקסימום פוטבול מנג'ר ואולי אולי פיפא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטבול מנג'ר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? …
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייח לעבודה עם תוכנות תלת מימד (כרגע Autodesk Inventor). קיבלתי הצעה למחשב של HP ב8,500₪ ואני רוצה לדעת האם הוא טוב? והאם בסכום הזה שווה לקחת אותו או להרכיב מחשב לבד? מחשב HP: https://www.hp.com/il-he/products/workstations/product-details/2101824319 טופס: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,500 עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה עם תוכנות תלת מימד (Solidworks, Inventor) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
- 3 followers
-
-
מעבד: INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ לוח אם: GIGABYTE 533MHZ\AGP\ATA133\USB 2.0 זכרון: DDram 256MB 333MHz כונן: Floppy 1.44 כונן תקליטורים: CD X 56 דיסק קשיח: Western Digital 40GB 7200 כרטיס מסך: (O\B 64MB 3D (Shared כרטיס קול: O\B כרטיס רשת: 100\10 O\B הכנה ל ADSL מודם פקס: K56600 מארז מפואר: MIDI ATX P4 300W 2-FAN מקלדת: Internet עכבר: Logitech גלילה איכותי רמקולים: Genius ** לא כולל מסך תודה, יונתן
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב עד 4500 לשימוש של תלמידת חטיבת ביניים/תיכון (שיסחוב מספר שנים) ואם צריך לגלוש קצת במחיר אז אולי אפשר, גם ככה המחירים יורדים כל הזמן. ובמידה ואתם יודעים על דגם מאד מתאים שיש בחו"ל ולא בארץ, גם אפשרי. * מטרות המחשב? אופיס, סרטים, גלישה, אולי משחקים קלילים * גודל המסך? 15.6" . * רזולוציית המסך? הכרחי 1920x1080 FHD, וגם הכרחי שיהיה IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נחמד אם יהיה מסך touch אבל אשקול גם כאלו שלא אם מכל הבחינות האחרות יהיה מתאים * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא הרבה מעבר ל-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נראה לי קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI * Bluetooth? רצוי אבל לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל לא קריטי, אבל …
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. התייעצתי פה לא מזמן לגבי מחשב ואני מאוד מרוצה. צריך עזרה לחבר בהתלבטות בין כמה דגמים. נקנה שבוע הבא ביום ראשון. תודה מראש! 1) מחשב נייד "14 HP Pavilion x360 14-DW0002NJ 2S375EA i7-1065G7 בצבע כסוף, כונן 512GB SSD, זכרון 16GB ומ.גרפי Iris Plus Graphics 3 שנים ע"י היבואן הרשמי HP Pavilion x360 14-DW0002NJ 2S375E Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz מסך: "14 (diagonal FHD IPS WLED-backlit micro-edge touch screen (1920 x 1080 מסך מגע מאיץ גרפי: Iris Plus Graphics זיכרון: 16GB DDR4 3200MHz כונן: 512GB M.2 SSD PCIe NVMe USB Type-A x2 USB Type-C HDMI 2.0 DisplayPort 1…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתייעץ לגבי מחשב נייד מתאים לסטודנט למדעי המחשב. אלו תכונות צריכות להיות למחשב? האם צריך מחשב חזק? (כפי הידוע לי עובדים בעיקר עם JAVA ושפות תכנות שונות) * מטרות המחשב? התאמה לסטודנט למדעי המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לגבי הדרישות מסוג מחשב כזה. * גודל המסך? רצוי 15.6'' * משקל רצוי?רצוי עד 3 ק"ג (ללא תוספות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא קריטי, אבל עדיף מעל 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. (שוב, אם יש משהו הכרחי לדרישות) * בלוטות? רצוי, לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא הכרחי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצ…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בירור עבור חבר. למעשה כבר ביררתי על דגמים מסויימים ואני מתלבט ביניהם, אך אני מצרף את השאלון בכל זאת למקרה שיש אופציות טובות יותר. * מטרות המחשב: עבודה משרדית ועריכה גרפית דו ממדית (עיצוב חוברות ופרסומים), עריכת PDF גדולים עם Acrobat. * גודל המסך: "15.6. כמובן שמט עדיף, אם קיים במסגרת התקציב. * רזולוציית המסך? לא קריטי, ככל שמתאפשר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אמור לשמש כתחליף נייח, לא משמעותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כדאי VGA. ריבוי 3 USB (ולא רק 1) יכול להיות נחמד. אבל לא על חשבון שום דבר אחר. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה. לא מאמין שיש עם סלוט mSATA במסגרת התקציב, אבל אם י…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-Mother Board : Gigabyte GA-8PE667 Intel 845PE Motherboard (533Mhz,5.1 Sound,ATA133,USB 2.0) - 596.84 -CPU : Intel Pentium IV 1.8GHz 512K Socket 478 CPU BOX 872.52 -DDR-SDRAM1 : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory - 563.64 -Monitor3 : 17" MAG 786PF Flat Monitor - 954 -CD-ROM Drive : CD-ROM Asus x 52 - 173 -Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 726.94 -Grpahic Card : Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard - 560.52 -Build - 161.52 מחיר כולל : 4604 יש הצעות / הארות / הערות?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7000, אפשר לחרוג לכיוון 7500 אם זה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עיבוד וידאו (כל תוכנות Adobe למיניהן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מסך, מתוקצב בנפרד. אשמח למשהו חסכוני במידה וזה אפשרי, נגיד עד 1000-1200 ש"ח? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב אבל שלא יהיה רועש מדיי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי בלי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס + הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שת…
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא צריך יש לי מסך 22 של אייסר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים בינוניים מפוטבול מנג'ר עד call of duty * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוניות- גבוהות מה שמתאפשר במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מקלדת עכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפ…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש משהו שבכלל לא ברור לי עם מחשבי DELL מצאתי את הלפטופ הזה: http://www.one23it.com/136046/DELL-Inspiron-N3010-i3-380M-5470 עכשיו שאני מחפש בגוגל את הלפטופ הזה בדגם הזה אני מגיע לדגם הזה רק שהנתונים עליו שונים קצת למשל אין לו את הכרטיס מסך 1 GB ATI Mobility Radeon HD 5470 ואין לו 500GB ואני לא מצליח למצוא בחול את הדגם הזה עם הנתונים שראיתי באתר הזה וזאת לא פעם ראשונה שאני מוצא נתונים שונים על אותם דגמים ולא רק של DELL .. הדבר הזה מרתיח אותי כי אני מתכוון להזמין את הלפטופים בצורה שונה ואני מפחד שאני אקבל את הלפטופ עם הנתונים הלא נכונים.. האם מה שאני רואה פה זה דגם שהחנות הזמינה מ DELL רק עם כמה שדרוגים או שינויים?
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן. אני רואה שבקשות למפרטים בתקציב גבוה נוטות להעלם. מקווה שלא הפעם. אני אמנם מוכן להשקעה כספית גדולה, אבל עדיין לא רוצה סתם לזרוק כסף בלי שום תמורה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. אני עדיין רוצה מחשב חזק ואיכותי, אבל אם יש רכיב שפשוט אין צורך בו, אז אין טעם לקנות סתם כי התקציב גדול ומאפשר. אז מצב כזה של min-max אני מניח - המינימום שאני צריך בשביל ההגדרות המקסימליות נכון להיום. מקווה שהצלחתי להיות ברור. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, וזה גם גמיש - אם אתם בונים משהו שחורג אשמח להבין למה, ואולי להשתכנע. זה לא נוקשה. אבל אני ממש מופתע אם יהיה צורך להשקיע את כל הסכום…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המפרט שהזמנתי הוא: מארז: EZCOOL עם USB קידמי ללא ספק ספק כח: A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם: GA-H55M-D2H GIGABYTE מעבד: אינטל 3.2GHZ 4MB CORE i3-550 1156 זיכרון: KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ כ.מסך: Nvidia GeForce 8400GS 512MB-3 P.O.VIEW דיסק קשיח: 500GB SATA2 32MB C.G WD צורב: GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL המחיר הסופי (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר): 2460 ש"ח אני מסתפק אם שווה לי להשאר עם המעבד הנוכחי או להחליף ל i3-540 ויעלה לי 160 ש"ח פחות, מה אתם אומרים? כמו כן אשמח אם תגיבו על המפרט, יש טעם לשנות עוד משהו? תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
דגשים: מסך 14. קל ונוח לנשיאה. משקל לא גבוה. שימוש, אינטרנט, אופיס וקצת סרטים. אמין. הלכתי על המעבדים החדשים כיוון שהבנתי שהם חסכוניים בחשמל. שתי האופציות אליהן הגעתי : HP ENVY TouchSmart 14t-k000 Ultrabook 890$ Windows 8 64 4th generation Intel Core i5-4200U Processor + Intel HD Graphics 14.0-inch diagonal HD BrightView LED-backlit Display Touchscreen (1366 x 768) 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) 500GB 5400 rpm Hard Drive 24GB mSSD Hard Drive Acceleration Cache No Additional Office Software No additional security software 3 Cell Lithium Ion Battery No Internal DVD or CD Drive Standard Keyboard HP TrueVision HD Webcam w/ integrated digital mic Intel 802.11b/g/n WLAN …
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברים אשמח בעזרתכם בבנייה של מחשב לטובת החלפה של שרת קבצים (QNAP) אצלינו. אני עתיד להשתמש בכל הHDD שלו (6HDD של 4 טרה), אני רוצה לבנות מערכת שתריץ windows server למטרת הפיכתו ל file server. אני מחפש מארז ולוח אם שיתאימו למטרת שרת ושאוכל לחבר כמות גדולה של HDD בנוסף לSSD שעליו תשב מערכת ההפעלה. בנוסף 16 גיגה זיכרון. המון תודה על הסבלנות מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 ש"ח + מע"מ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, file server 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא, 4. האם …
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! מעוניין לרכוש מחשב וציוד היקפי עבור אמא שלי-סך הכל דרישות נמוכות מהכיוון של מה המחשב צריך לעשות. תודה לכולם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, אופיס, יוטיוב, גלריית תמונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר, מסך- 26 אינץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רגיל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתקשה למצוא תחליף ראוי ל-Powercolor שהיה במבצע אצל זיגזג.. אזל המלאי שלו כבר. למישהו יש רעיונות? אני יודע שיש 9800SE שהוא בטח 128bit ב-KSP.. העניין שרק אצלהם המחיר כל כך נמוך.. (1250 ש"ח). יודעים על עוד איזה משהו? ל-PCH יש 9700 אבל ב-1500 ש"ח שזה כבר יותר מדי לייעוד שלו במפרטים.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובר לחו"ל לתקופה של בערך שנה (לאירופה- אזור שמחשבים עולים יותר מישראל, אז עדיף לקנות פה בארץ) לצערי לקחת את המחשב השולחני הנחמד שלי יהיה סרבול בעייתי ועלול לגרום לשתלומים מיותרים בכל מה שקשור למכס וכו'... הברירה היחידה שלי כרגע היא להשאיר אותו מאחורה ולקנות מחשב נייד... אלא אם למישהו יש רעיון מתוחכם. אני מחפש משהו שיחליף אותו פחות או יותר... ברור לי שאין לי סיכוי למצוא מחשב נייד שייתן לי את אותן יכולות בטווח המחירים הנ"ל אז אני אתפשר על משהו שייתן לי ביצועים טובים, יכולת לשחק במשחקים החדשים היום בהגדרות סבירות (לא מעוניין ב FPS, זה מוריד מהעול). חשוב לי מסך גדול... לפחות 15" כ. קשיח של לפחות 500GB, להבנתי ההבדל בין 5400 ל 7200 RPM הוא יחסית זניח לשי…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע מחשב לפי שנקנה לפני 3-4 שנים בערך. מעבד : Intel® Core i5 CPU 750 @ 2.67GHz (4 CPUs), ~2.7GHz לוח אם : גיגה בייט P55-US3L זכרון : 4 ג'יגה של crucial DDR3 כרטיס מסך : נקנה לפני חודשיים : AMD Radeon R9 200 Series מסך : די ישן אבל עדיין מתפקד בצורה מעולה Samsung T220P מארז ותיק : Aurora 3D של גיגה גייט. הקירור על המעבד איכותי ואני ממש לא זוכר של מי. ספק : coolermaster הארדיסק של WD BLUE 500 GB ועוד הארדיסק שמשמש בתור גיבוי לתמונות סרטים וכו לאיפה אפשר לשדרג את המפרט הזה ?! אין לי מושג כי המון השתנה בשנים האחרונות והלכתי לאיבוד. את המסך אני לא רוצה לשדרג. חשוב לי שקט. כי כרגע בזמן מאמץ המחשב קצת רועש. לצערי. אני חייב לציין שהמחשב קצת כבד ול…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 3K - זה לא בשבילי , ביקשו ממני לבנות למישהו מפרט ואני לא הכי מעודכן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אפשר גם לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות אולי בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים לילדה קטנה, עבודה בword וכו', אינטרנט ... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך לקנות מסך חדש אמרו לי אז שיהיה בגודל סטנ…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות בימים הקרובים מחשב ככל הנראה באילת(אגב, ידוע לכם על מגבלה כלשהי בקנייה באילת של רכיבי מחשב נייח מבחינת מע"מ?) הרכבתי בעצמי מחשב ועניתי על השאלון. אשמח להערות על המפרט והמלצות לציוד מקיף(מקלדת, עכבר ומסך) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שקלים(כולל מסך, מקלדת ועכבר) עם אפשרות לחריגה לא גדולה מדיי 🙂 (אלף ש"ח בערך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול משחקים ועריכת וידאו 4K בפרימייר ועריכת תמונות בפוטושופ ולייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?כן, מקלדת, עכבר ומסך 4. הא…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד לשימוש ביתי. בעיקר גלישה באינטרנט וצריכת מדיה. צריך להיות מסוגל לחבר לטלוויזיה כדי לנגן סרטים. תקציב באיזור ה 3.5k. המחשב לא מיועד להיות ממש נייד, אז יש עדיפות למסך גדול ומקלדת גדולה שיהיה יותר נוח. מערכת ההפעלה צריכה להיות כלולה במחיר. אולי אני אחבר אותו לרמקולים חיצוניים בשביל לנגן מוזיקה. רוצה לקנות בשבוע הקרוב באיזור המרכז. אני חושב ש 8GB RAM יספיקו לי. עדיפות למפרט עם SSD בשביל המהירות ואולי גם דיסק HDD נוסף בשביל קיבולת. תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 6500-7000 לעבודה יומיומית עם Adobe Premiere CS6 הציעו לי את המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14509 ועוד 300 שח להרחיב את האחריות ל3 שנים מה דעתכם או שיש הצעה אחרת מתאימה יותר מודה לכולם ברכות
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-