ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,368 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בארה"ב בתקציב של 1000$ (אפשר לחרוג) למטרות גלישה באינטרנט/אופיס וצפיה בסרטים. בנוסף, אשתמש לעיתים בתוכנה Visual Studio (תוכנה קלילה יחסית). המחשב לא ישאר הרבה במקומו, ולכן חשוב לי שיהיה קל וקטן (רצוי מסך "13.3). ארצה מאוד בחיבור DVI/HDMI לצורך העברת תכני HD והקרנתם במקור חיצוני. כמו כן, אם אפשר שיתמוך בקריאת כרטיסי זיכרון. נפח הכונן הקשיח הרצוי הוא לפחות 160GB. פרט לכך, גם צורב DVD יהיה שימושי. סלחו לי אם הקשתי עליכם. תודה לעוזרים בבחירה.
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
- מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח - במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? פלוס מינוס 100 ש"ח עדיף ללא חריגה - מה שימושי המחשב? עבודה, תכנות VS2017 (הרצה ועבודה מקבילה על מספר רב של פרויקטים וVisual Studio פתוחים), מכונות וירטואליות, סרטים, וכדו'. - רזולוצית המסך, Full HD. יתכן שתחובר טלביזיה עם HDMI במקביל למסך מחשב ב DVI. - האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בצורב/DVD. - עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 - האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא - אין צורך לכלול Windows או אופיס. - אין מגבלה לחנות ספציפית. העדפה לחנות באיזור רמת גן אלא אם יש משלוח. - מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם - בקשות מיוחדות? העדפה למספר גדול של USB3.1 - לא מתוכנן שדרוג מסי…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנת ואני מפתח אפליקציות לאנדרואיד באופן עצמאי.יש לי מחשב נייח בבית אבל אני כמעט ולא בבית. אבל יש לי הרבה זמן פנוי.אני משרת בצה"ל בבסיס סגור. אני צריך מחשב כדי לעבוד עליו איפה שלא חסר לי זמן פנוי. אני מתכנן בינתיים לשים עליו לינוקס וווינדוס 7 בשני מחיצות. לפחות עד שימאס לי שוב מלינוקס. התוכנות שאני הולך לשים עליו לא כבדות במיוחד[eclipse,android sdk,משהו ללמוד גם php,וכו...].ובגלל זה גם המחיר לא גבוהה במיוחד. קיצור טופס: * מטרות המחשב? תיכנות,סרטים[מה שכול מחשב תומך],משחקים קלים,ואינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ' * רזולוציית המסך? לפחות HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? USB 3.[מעבר לזה אפשר לשדרג] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות רצוף.אבל שיהיה סוללה נ…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (FIFA 2015), צפיה בסרטים, סדרות בצפייה ישירה , שימוש במספר תוכנות במקביל או מספר חלונות במקביל כגון : תוכנות מסחר בשוק ההון ובמקביל חלונות גרפי מסחר ( מסחר בשוק הון ) . * גודל המסך? 14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב . לפי המלצתכם ודעתכם האישית . * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ... מאוד חשוב מסך איכותי IPS . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הנקוב . * משקל רצוי? 2.5 קילו עדיפות למשקל קל יותר . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ככל שהיו יותר יציאות אני א…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מדובר במחשב - aspire 5738zg , זה חשוב לי מבחינת אחוזי הסוללה שנותרו, וכן אם זה מעיד על בעיית חומרה כלשהי. [windows 7] תודה מראש דוד.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המפרט הזה: מעבד: 849 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 לוח אם: 279 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D2V S1150 זכרון: 189 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1620 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 390 8G DDR5 G1 Gaming WindForce2 1025Mhz דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 529 ₪ - * מבצע * - Antec VSP-5000 + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * מבצע * - Zalman Performa CNPS5X ציוד היקפי: 99 ₪ - * מבצע * - HP Wireless Desktop C6010 …
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נייד 14 אינץ' ויש 2 דברים שלא הצלחתי להבין עדיין ואשמח אם תוכלו לעזור לי 1. מה יהיה יותר מהיר, מעבד I5 עם כונן SSD או מעבד I7 עם כונן רגיל? 2. אם אקנה מחשב עם 2 תאי סוללה, האם אוכל בעתיד לשדרג ולקנות נגיד 4-6 תאים לאותו מחשב? או שלא תיהיה התאמה?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ( כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. ניתן לחרוג, כל עוד התמורה עולה משמעותית ביחס להשקעה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (משחקי בליזארד בעיקר). WoW, Dota2,HoN. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מחפש גם מסך 24''. איך ה Dell U2412M? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב משרדי לצרכים די בסייסים - מיילים(OUTLOOK)/אופיס/גלישה מהירה בלי תקיעות ושיהיה בו הרבה מקום למסמכים. המליצו על המחשב הזה - http://www.wallashops.co.il/נייח-HP-דגם-ELITE-8100-4GB-1TB-i7-WIN-7/pi6NB0D65E1D ואשמח לקבל חוות דעת ממכם. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי sapphire 7950 vapor x overcloked 3 giga נימצא אצלי בשימוש שנה וחצי יש עד שנה וחצי אחריות ב ksp בכמה אפשר למכור אותו יד שנייה אני חשבתי בסביבות 350 ריאלי..? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעבד Sempron 2600 לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT NF7-M + GF4ob זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA כרטיסי מסך ABIT RADEON 9600XT DVI 256MB כרטיסי קול CREATIVE 5.1 Live Value צורבים CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים Antec ATX MIDI Super Lanboy מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים CREATIVE Inspire 4400 sub + 4Sp מסכים MAG 17'' 786 PF FLAT מחיר 5100 ¤ מה אתם אומרים שווה?? להוריד משהו?? להשאיר?? כל ביקורת תיתקבל בכבוד..שימו לב גם אם המחיר מישתלם
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית בעיקר, מיועד לסטונדט בקורס גרפיקה, כל תוכנות Adobe 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, סט מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, ניגון סרטי 4K, גלישה באינטרנט (אני נוהג לפתוח 30 חלונות במקביל בכרום). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב ווינדוס מותקן 8. האם ישנה העד…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד חדש מהארץ על פי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?תוכנות לעריכת מוזיקה (לא כבדות במיוחד), משחקים - שיריץ משחקים חזקים גראפית כמו CRYSIS 2 על הגדרות בינוניות ומעלה, סרטי HD. כך שהמעבד יהיה I5 או I7 * גודל המסך? נטייה ל-15.6 ומעלה, אך בכל זאת אם יש מחשבים עם מפרטים חזקים יותר ובעלי מסך קטן יותר אז תציעו, אני אשקול. * משקל רצוי? לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא, שיהיה זמן סטנדרטי, העיקר שלא יהיה קצר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - HDMI חובה, ושאר חיבורים סטנדרטים * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לפחות 500 GB במהירות 7200 RPM * כונן …
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני חדש בפורום וזה מעולה שיש פורום כזה לענייני: לאחרונה החלטתי לקנות מחשב גם בשביל פיתוח (לאנדרואיד בעיקר דרך אדובי AIR למי שמכיר ו , PHP וHTML5 ) וגם בשביל לשחק מדיי פעם משחקים (אולי כשעה ביום יש לי זמן למשחקים כגון XCOM UNKOWN) לאחר סקירה על כל המפרטים של המחשבים הניידים הגעתי למסקנה שמבחינת עלות - תועלת המחשב Y50 של LENOVO הכי משתלם: המפרט המלא: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=24095&txt_search=y50&buy=&minprice=0&maxprice=0 עכשיו כאשר התקשרתי לכל מיני חנויות של מכירת מחשבים כמו שניידר , מגה ועוד... כיביכול מעביירם אותך למומחה מחשבים - וכמובן ששאלו אותי מה אני רוצה ואמרתי דבר ראשון לפיתוח …
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. כרגע אני עובד על מחשב 15.4' , 4GB זיכרון, מעבד T8100 ואני מרוצה מאוד מהביצועים. מכיוון שאני צריך יותר ניידות אני מחפש להחליף אותו במחשב 13', בתקציב סביר של עד 5K עם ביצועים שלא כל כך יפלו מהביצועים כרגע. מאוד חשוב לי איכות המסך כי אני עובד הרבה בפוטושופ, גם סוללה שלא תהיה קצרה מדי אם כי פחות עקרוני. ללא צורב. חשבתי על DELL VOSTRO V13, עם 4GB זיכרון. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14742 תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מחפש עזרה למחשב ללימודי אדריכלות, שאוכל לעבוד עם תוכנות כמו: sketch-up, autocad,photoshop 3Dmax-studio חשוב שהמסך יהיה איכותי לעבודה כזאת ולפחות 15.4"-מה עדיף מבריק או מט?? 2GB זיכרון ו160GB הרד-דיסק ומעבד טוב של 2GHz לפחות האם חשוב שהכרטיס מסך יהיה חיצוני או ש X3100 של אינטל יעשה עבודה מספיק טובה... שמעתי שיש חיצוניים שמתחממים והם מייקרים את המחשב מאד.. אשמח לשמוע הצעות, אני בכיוון של DELL אבל פתוח לכל דבר שיתן תמורה טובה לכסף.. ד"א איך MSI או ACER ?? תודה רבה לעונים
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי שני מחשבים בהם אני מרבה להישתמש האחד חדש והשני ישן "במקצת", את המחשב השני אני מעביר לאחי. הינה הפרטים של המחשב עליו מדובר: CPU: P3 1Ghz GPU: Geforce 3 ti200 Memory: 512MB of RAM Mobo: ASUS - CUSL2-C ספק כוח של 300W וHD עם 30GB רציתי לעשות בו שיפור קטן ליפני שאני מוסר אותו לאחי, אני יודע שאחי צריך הרבה מקום איחסון ואני בספק אם 30GB יספיקו לו ומצד שני הוא מרבה לשחק במשחקים (חדשים וישנים כאחד) והוריד הרבה תכנים (חוקיים) מהאינטרנט (ביגלל זה אני בספק ש30GB יספיקו לו) יש לי 450 ש"ח בכדי להשקיע בשיפור כלשהו במחשב, וכאן אני פונה אליכם, מה יהיה הדבר הכדאי ביותר לעשות? שיפור של כרטיס מסך? שיפור של HD? שיפור של זיכרון? או כל דבר אחר העולה בדעתכם.…
-
- 52 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה: דבר ראשון המפרט הוא לחבר שלי (בר מצווה), והוא לא מבין כלום במחשבים, אז החלטתי לעזור לו... התקציב: 7500 ש"ח... המערכת צריכה לכלול: מחשב, מסך 17", מדפסת, סורק, צורב (לא צריך DVD), מקלדת עכבר ורמקולים... כמובן המערכת מיועדת למשחקים... זה מה שהגיתי בינתיים : : : הפרט והמחירים נלקחו מpandas... אני לא כ"כ מבין במסך, בסורק, רמקולים ובמארז, בדברים אלו אני צריך עזרה, ובכלל, יש שיפורים תקונים??? (אם יוצאת חריגה מהתקציב, אשמח עם תיעצו דרך להפחית את המחיר...) תודה!!!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום ח'ברה , אני חדש פה ואני דיי מבין בחומרה .עקב הזמן הקצר שיש לי , ועקב זה שאני רוצה שמישהו יותר מקצועי יבנה לי מיפרט אני פונה אליכם . אני צריך מחשב חזק למשחקים , ולתוכנות אשר לוקחות המון זיכרון (אני צריך כג'יגה זיכרון) , בנוסף אני צריך מסך LCD 17 ^ דרך אגב , עדיך לי לקחת דיסק קשיח 1000 rpm ? ^ תקציב עד 9000 , כולל הכל , קומפלקס . -- עוד שאלה , אם אני קונה למשל מארז רדימאקס , אני יכול להוסיף אליו כוננים וכדומה ? פשוט זה לא הכי נראה ככה , למרות שבטח אפשר -- תודה
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייח לסלון, שיחובר לטלוויזיה. שימושים ביתיים קלים סטנדרטיים (אינטרנט סרטים אופיס, טורנט, אולי גם מטלאב לפעמים), אבל מעדיף להשקיע כדי לקבל מחשב שיבצע אותם בקלילות. לא בטוח כמה כדאי להשקיע, ואיזה סוג מארז. יש מקום למארז קטן, ככה שלא חייב מחשב מיני / NUC 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך, אפשר לנצל אם תהיה תמורה מורגשת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג גם באלף ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, עבודה משרדית, הורדת טורנטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אח"צ טובים לכל חברי הפורום! אשמח אם תעזרו לי לבחור מחשב נייד לפי מספר קריטריונים: *עד 4 אלף שקל(לא תוסיף עוד 300 ולא 500). *שיעבוד טוב וחלק בדברים הבאים(מספיק RAM): -גלישה באינטרנט -סתם שימוש יומיומי כמו העברת קבצים בין תיקיות, סרטים, מוזיקה, כתיבת עבודות הגשה(שלא יתקע כשיש מספר תוכנות שפועלות בו זמנית כמו בראוזר, תוכנת מדיה כלשהי ואופיס למשל) -תוכנות פשוטות יחסית כמו אופיס *המחשב לא לגיימינג או לתוכנות גראפיקה כבדות, סה"כ שימוש בסיסי בבית בעיקר. *בבקשה לא להציע DELL, לפי ביקורות של מספר חברים, שאני סומך על מה שהם אומרים, הם לא משהו בכלל ואיכזבו אותם. בנוסף לכך, המחשב הוא לחברה שלי באוקראינה ושם היא טוענת שלא ראתה אף פעם DELL בחנויות, כך שגם השירות יהיה בעייתי. *שלא תיהיה…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לומד כרגע הנדסה וצריך לקנות מחשב, יש לי כרגע מחשב נייחד שכבר בקושי זז וחשבתי להתחדש במחשב חדש. בעיקרון אין סיבה כל כך לקחת את המחשב ללימודים ובגלל זה אני מתלבט. מחשב נייד חוסך במקום בחדר ואילו מחשב נייח הרבה יותר נוח עם המסך הגדול. אני יודע שאפשר לחבר מחשב נייד למסך חיצוני אבל אני לא מעוניין בזה. אני מכיר מספיק אנשים שקונים מחשבים ניידים גם אם הם אינם מתניידים איתו. אבל מהניסיון האישי שלי אני חושב שיותר נוח לעבוד על נייח, מה גם שאף פעם לא היהי לי מחשב נייד. מה הייתם ממליצים לי לקחת, מחשב נייד עם מסך 15 או לקנות מחשב נייח שיחובר למסך 22 אינץ'? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, אני צריך עזרה.. לקחתי את המפרט של ה 3500 בלי מסך: לינק- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=3 אני לא קונה מהאינטרנט אז אני רוצה לדעת אם המחירים יהיו אותו הדבר וגם שיניתי בו כמה דברים ועכשיו הוא ככה.. תגידו לי איפה אני יכול לחסוך בכסף ומה לשנות לדעתכם וכו'.. פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד- AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX 1.917MHz 333MHz L2-512K Barton ORGINAL BOX זה אומר שזה בא עם מאוורר? והמחיר בפנדה 590 זה נכון? לוח אם - יש לי לוח אם של גיגה בייט תומך במעבדי אטלון xp חדש בקופסא [אבל אני לא יודע אם הוא טוב ] אני לא קונה חדש זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - GeIL Value 400MHz 565 הערה על הזכרון: הלוח אם שיש לי תומך…
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בערך 10K ואני רוצה להוציא אותם על מחשב.. מיועד למשחקים כבדים, ואולי ל-OC בהמשך זה המפרט שהרכבתי כרגע, אקנה את המחשב בחודשיים הקרובים אז אני גם מודע לכל ירידת המחירים ודברים כאלה ואני לא מחפש תגובות של "יקר מדי תחכה". תחילת פברואר = קניה, ואני לא הולך לקנות שום דבר שיצא בפברואר כי זה כבר יותר מדי כסף (e.g. R600). אז בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1880 ASUS P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1170 2GB Corsair 677MHz 1340 eVGA 8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 3890 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 405 Thermaltake Armor VA8000BWS 890 Liberty ELT500AWT 500W 660 Total price 10235 …
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-