ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/e71mqfp2 לא מתפשר על SSD של פחות מ180. אני כרגע עם אחד כזה ויש לי 30G פנויים. מעדיף את הלוח הספציפי, בעיקר בגלל כמות USB וגם תמיכה בRAID ( שאני רוצה לעשות בעתיד עם עוד SSD ). עושה הכל על המחשב... משחקים, סרטים, אחבר טלויזיה של 42" בעתיד עם שני מסכים בצדדים והמסך הזה ילך לאחי. אז קודם כל, יש לכם הצעות לשיפורים/שינויים שלא ישפיעו על המחיר משמעותית, אם בכלל? להלן כמה שאלות של נובים: 1. המארז יכול להחזיק את המפרט הזה ( כ. מסך ולוח אם ) ? 2. השליטה במארז היא על כל המאווררים או רק חלק? 3. כתוב בזיכרון: "LP + 1.35V" - מה זה אומר? 4. אני מקבל BF4 עם הכ. מסך הזה?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, באג מציעים שני מחשבים באותו מחיר (5500 ש"ח) - תואמים לצרכים שלי (משחק פה ושם, סטודנט, ואולי תוכנות קצת כבדות, אבל בעיקר שיחזיק לי כמה שנים). אשמח אם תעזרו לי לעמוד על ההבדלים ביניהם: 1) Dell Inspiron 1564 מעבד: i5-520M, 2.4GHz מסך: 15.6´´ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB 1067MHz DDR3 Dual Channel דיסק קשיח: 500GB S-ATA 7200RPM כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 4330 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8273&perur=2&t=1&c=441 2)Dell Studio 1555 מעבד: Intel Core 2 Duo Processor P8700 2.53GHz, 1066MHz, 3MB מסך: 15.6´´ Widescreen Full HD WLED with TrueLife רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz Dual Channell דיסק קשיח: 320GB SATA 5400RPM …
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הי, אני מרכיב מפרט מחשב לאולפן מוזיקה בתקציב של 10K ומנסה להבין אם כדאי להתבסס על DDR5 או DDR4. אני רואה שמהירות ההעבודה בDDR5 מגיע לכמעט כפול מזה שבDDR4 בממוצע אך הלייטנסי גם כן גבוה בהרבה... מה עדיף? (מבחינת ביצועים לא מבחינת עלויות). בנוסף מתלבט אם שווה להשקיע ב 12900K להבנתי 12700K נותן כמעט את אותם הביצועים. תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
השימוש הוא בעיקר לעבודה ולמשחקים טובים שיצאו כמו gta ומשחקי ספורט לא מתכוון לבצע oc ... לא רוצה amd ולא רוצה ati מה דעתכם ?? 'מעבד:' INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX 'לוח אם:' GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 'כרטיס מסך:' GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 'דיסק קשיח:' WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS 'צורב DVD:' PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA 'זיכרון:' Gskill 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 'מארז:' COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN 'סט מקלדת ועכבר:' MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברים אשמח בעזרתכם בבנייה של מחשב לטובת החלפה של שרת קבצים (QNAP) אצלינו. אני עתיד להשתמש בכל הHDD שלו (6HDD של 4 טרה), אני רוצה לבנות מערכת שתריץ windows server למטרת הפיכתו ל file server. אני מחפש מארז ולוח אם שיתאימו למטרת שרת ושאוכל לחבר כמות גדולה של HDD בנוסף לSSD שעליו תשב מערכת ההפעלה. בנוסף 16 גיגה זיכרון. המון תודה על הסבלנות מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 ש"ח + מע"מ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, file server 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא, 4. האם …
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה4,000 - 6,000 אופציה למשיכה ל7000 אם מה שביקשתי לא יכנס בתקציב * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וגלישה באינטרנט והורדות, משחקים קלים כמו Football Manegar, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 עד 17 אינץ * רזולוציית המסך? FHD אפילו WQHD החדשים באים בחשבון * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתיהיה מקלדת נוחה ושתיהיה מאורת לעבודה בלילה * משקל רצוי? אין משמעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך?העדיפות היא כמה שיותר זמן עבודה, רק לא פחות מ3 שעות! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, וחיבור למערכת סראונד של המחשב הנייחשיש היום שזה חיבור שמע בלוח אם בצבעים צהוב שחור ירוק(במידה וקיים) עדיפות לקורא כרטיסים של מצלמה וכו' ולחיבור LAN למודם! * Bluetooth? אופציונלי ל…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב , אשמח לעזרתכם ( לא מבין ממה במפרט מחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידיאו תוכנות כבדות כמו hitfilm2017 ופרימייר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר , כבד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת. …
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד לצרכים בסיסיים ועסקיים כאחד. חשוב שיהיה נוח לנשיאה בתיק לפגישות (עדיפות למסך מט) מצד שני שיהיה נוח לעבוד איתו בבית (אין נייח). האם שימוש באי-מיול או בשיטת שיתוף אחרת מצריך מחשב חזק יותר?לגבי אופציה חיבור לטלויזיה,איזה חיבור צריך (האם חייבים את HDMI.?) איזה מחשב מהבאים יענה על כלל הדרישות שלי בצורה היעילה ביותר ביחס לתועלת עלות. אם יש לכם המלצות אחרות אני פתוח להצעות... LG LG X110/120/130 NetBook RD480-L.ADB1E T4300 2.1GHz http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash Asus Eee PC 1005HA \ S1101 - לגב ה 1005הבנתי שהמחשב חיה רעה ויש לו סוללה ל10 שעות...?! http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash Lenovo "10.1 Lenovo IdeaPad S10 - e…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מעבד - Intel Core i7 2600K @ 3.40GHz מאוורר למעבד - ARCTIC Freezer 13 PRO לוח אם - Asus P8Z68-V LE כרטיס מסך - ATI AMD Radeon HD 6570 Gigabyte זכרון - G.Skill SNIPER 2x4GB DDR3 1333Mhz כונן - Samsung SSD 850 EVO 120GB כונן - Western Digital Blue WD10EALX 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA 6.0Gb צורב - DVD LG מארז - thermaltake v9 ספק כח - אקטיבי Antec 620W 80+ Bronze HCG-620 המחשב מעולם לא עבר OC מעוניין למכור את המחשב כחבילה אחת ולא בחלקים תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?--3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?--לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--100-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים בעיקר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--diablo 3,wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).--1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?--בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?-- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?--אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?--8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש משהו שבכלל לא ברור לי עם מחשבי DELL מצאתי את הלפטופ הזה: http://www.one23it.com/136046/DELL-Inspiron-N3010-i3-380M-5470 עכשיו שאני מחפש בגוגל את הלפטופ הזה בדגם הזה אני מגיע לדגם הזה רק שהנתונים עליו שונים קצת למשל אין לו את הכרטיס מסך 1 GB ATI Mobility Radeon HD 5470 ואין לו 500GB ואני לא מצליח למצוא בחול את הדגם הזה עם הנתונים שראיתי באתר הזה וזאת לא פעם ראשונה שאני מוצא נתונים שונים על אותם דגמים ולא רק של DELL .. הדבר הזה מרתיח אותי כי אני מתכוון להזמין את הלפטופים בצורה שונה ואני מפחד שאני אקבל את הלפטופ עם הנתונים הלא נכונים.. האם מה שאני רואה פה זה דגם שהחנות הזמינה מ DELL רק עם כמה שדרוגים או שינויים?
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן. אני רואה שבקשות למפרטים בתקציב גבוה נוטות להעלם. מקווה שלא הפעם. אני אמנם מוכן להשקעה כספית גדולה, אבל עדיין לא רוצה סתם לזרוק כסף בלי שום תמורה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. אני עדיין רוצה מחשב חזק ואיכותי, אבל אם יש רכיב שפשוט אין צורך בו, אז אין טעם לקנות סתם כי התקציב גדול ומאפשר. אז מצב כזה של min-max אני מניח - המינימום שאני צריך בשביל ההגדרות המקסימליות נכון להיום. מקווה שהצלחתי להיות ברור. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, וזה גם גמיש - אם אתם בונים משהו שחורג אשמח להבין למה, ואולי להשתכנע. זה לא נוקשה. אבל אני ממש מופתע אם יהיה צורך להשקיע את כל הסכום…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הזמנתי מחו"ל מחשב נייד לנובו T440P ואני מעוניין להזמין מסך של פוג'יטסו באותו גודל שמגיע ברזולוציה יותר גבוהה מהלנובו ולהחליף. האם זה אפשרי (מבחינת החיבור וכן האם צריך דרייברים מיוחדים או כרטיס מסך מיוחד)?
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שמעתי הרבה על השירות הטוב של Dell. אם זה מעניין מישהו, תקראו לתגובות של אנשים שנתקלו בשירות זה . אני בהלם! https://amp.spot.im/production.html?spot_im_highlight_immediate=true&spotId=sp_bCM1sWqH&postId=Dell#amp=1
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ת: 5K ש"ח, גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ת: עריכת וידאו בתוכנה Avid Video Composer 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ת: לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ת: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ת: לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ת: אין הגבלות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, סרטים HD, לא משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, שאלה פשוטה לי אליכם, שלא הצלחתי לעלות על תיקונה או טיפול הבעיה: הדגם: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5048664-5062471.html בנייד שלי יש את התכונה של כרטיס מסך מתחלף, ז"א שבעט עבודה הוא פועל על הכרטיס החזק, וכשלא צריך הוא על הכ.מסך המובנה של אינטל. הבעיה היא - כשאני נכנס דרך CCleaner, הוא מראה רק כרטיס מסך המובנה, ולא את הכ.מסך שיש. גם בהגדרות אין אפשרות לראות שאכן הכרטיס מסך ה"מקצועי" יותר הוא הכרטיס מסך אלא הכ.מסך של אינטל. אשמח אם תוכלו לעזור לי לעלות על הבעיה או הדבר הזה, תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייח הדומה לראוטר מה שצריך זה רק מקלדת,מסך ועכבר . הנה המפרט : יימכר במחיר של 2000 שקל ברשתות Office depot כולל Windows XP Home . ישנה אפשרות גם ללא מערכת הפעלה ,או עם Windows 7 במעבדות יניר . הכל לפי דרישת הלקוח . כמו כן מצורפת מערכת FoxOS לינוקס שצרובה מראש על ידי היצרן . שמעו מחשב מדהים ,יצא לי להתנסות בו !
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי הציעו לחבר שלי מפרט גיימינג במחיר מסויים, אשמח את עצתכם האם המפרט אמור לעלות כך התקציב הוא 3000₪ יש לנצל את כולו בלי לחרוג המחשב נועד לגיימינג, civ6 csgo bf1 יריץ מסך 1920:1080 לא מתוכנן oc, מערכת הפעלה אני יביא לו לבד מעדיף לקנות מ tms (עקב נסיון מוצלח איתם, לא מנסה לפרסם אותם או משהו..) אבל אתפשר על ksp ivory או משהו שאתם תמליצו באזור המרכז. קניית המחשב מתוכננת לשבוע הקרוב כך ואולי בעתיד החבר ירצה לשדרג אותו. לדעתי המפרט יקר מידיי ולא משתלם, אנה הביעו חוות דעתכם מה ההפסד של החבר במידה ויקנה את המפרט הזה במחיר הזה, ובמה המפרט הזה לוקה שמפרט ב 3000 יכול להכיל ויהיה מועיל יותר לגיימינג
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בשבוע האחרון רכשתי לפטופ של דל מדגם STUDIO 1558 החדש (אחריות באתר הלקוח ל3 שנים). בחרתי בדגם הזה מכיוון שהוא המחשב הכי משתלם עם המפרט הכי מוצלח (אני גרפיקאית ועורכת) לתקציב שלי, ומכיוון שקיבלתי המלצות על הניידים של דל מחברים. להלן המפרט: http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=4477#prodtop מהרגע שקיבלתי את המחשב, לא הפסיקו לצוץ בעיות. דבר ראשון ספק הכוח קיצר ונשרף. דל ישראל החליפה אותו בספק תקין (השירות שלהם אדיב, אמנם לקח כמעט שבוע להחליף עקב מדיניות השירות- שאומרת שהם פותחים קריאה לתקלה, זה עובר למעבדת יעל מחשבים ואז הם שולחים את החלק עם UPS). הדבר השני שקרה הוא בעיות תוכנה: המחשב נותן הודעת שגיאה this is not a valid win 32 application כשמנסים להתקין עליו את הדריב…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3196&CatCode=315 אבקש חוות דעת עליו
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, קבלתי מחשב Dell E6420 ללא מערכת הפעלה.. התקנתי עליו Win7 חוקי כמובן.. אך לא הצלחתי לחבר אותו לרשת הרגילה או האלחוטית כנראה בגלל שאין לי את הדרייברים המתאימים... נכנסתי ל- Dell לדגם הספציפי ויש מלא דרייברים בכל נושא... אני לא ממש מבין מה אני צריך.. לגבי הרשת האלחוטית - אין לי בכלל אפשרות לחפש רשתות אלחוטויות דרך המחשב אשמח לעזרה לגבי הדרייבירים של כרטיס הרשת ובכלל לגבי כל הדרייברים שצריך... תודה, שי
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שימוש כללי אני לא יודע כמה אני רוצה להשאיר אופק לשדרוג ככה שAM4 וDDR4 לא כזה מפריע לי. אני כנראה אקח עוד SSD 1TB מהמחשב הישן ואוסיף אולי עוד 2×16GB של RAM. מעבר לזה נראה לי סבבה האם הNVME מתאים ללוח אם? האם המפרט הזה יריץ תכנים של עד 4K בלי בעיה ? כרגע המחשב שלי קצת מתקשה עם הפעלה של 2160P (יש לי I52500K) תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, כמה להערכתכם שווה למכירה נייד גיימינג של אסוס, דגם G75VW T1414H, במפרט הבא: מעבד: Core i-7 3630QM זיכרון: 16 GB כונן SSD: נפח 250 GB כונן קשיח: נפח 750 GB כרטיס גרפי: Geforce GTX 660M 2GB מסך: 17.3 אינץ' באחריות עד דצמבר 2015. יש לציין שהסוללה היתה תמיד בחוץ (שכן המחשב מעולם לא זז מהשולחן). בדיוק כמו זה: http://www.miorio.co.il/pl_product~G75VW-T1414H~69~92.htm למעט שבמקום אחד הכוננים הרגילים יש SSD, ושהכרטיס הגרפי עם 2GB במקום 3. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש אשמח אם תעזרו לי בבחירת המפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מעט תכנות visual studio, קצת משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) Full hd ו23 אינץ' samsung s23c650d -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-