ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
כמה אוכל לקבל על הכרטיס Zotac GTX580 1.5GB? הכרטיס ללא אחריות.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. התייעצתי פה לא מזמן לגבי מחשב ואני מאוד מרוצה. צריך עזרה לחבר בהתלבטות בין כמה דגמים. נקנה שבוע הבא ביום ראשון. תודה מראש! 1) מחשב נייד "14 HP Pavilion x360 14-DW0002NJ 2S375EA i7-1065G7 בצבע כסוף, כונן 512GB SSD, זכרון 16GB ומ.גרפי Iris Plus Graphics 3 שנים ע"י היבואן הרשמי HP Pavilion x360 14-DW0002NJ 2S375E Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz מסך: "14 (diagonal FHD IPS WLED-backlit micro-edge touch screen (1920 x 1080 מסך מגע מאיץ גרפי: Iris Plus Graphics זיכרון: 16GB DDR4 3200MHz כונן: 512GB M.2 SSD PCIe NVMe USB Type-A x2 USB Type-C HDMI 2.0 DisplayPort 1…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
i5 4590 Arctic freezer 13 co Gigabyte GTX970 G1 Gigabyte H97 D3H Cm storm scout 2 white 1tb wd black 16gb G.Skill 1600mhz 16GB Kingston HyperX 1600mhz (ל32GB) Seasonic X-SERIES 650W modular +80 Gold SSD 250GB 850 EVO עם/בלי כונן 8TB Seagate Archive
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש משהו שבכלל לא ברור לי עם מחשבי DELL מצאתי את הלפטופ הזה: http://www.one23it.com/136046/DELL-Inspiron-N3010-i3-380M-5470 עכשיו שאני מחפש בגוגל את הלפטופ הזה בדגם הזה אני מגיע לדגם הזה רק שהנתונים עליו שונים קצת למשל אין לו את הכרטיס מסך 1 GB ATI Mobility Radeon HD 5470 ואין לו 500GB ואני לא מצליח למצוא בחול את הדגם הזה עם הנתונים שראיתי באתר הזה וזאת לא פעם ראשונה שאני מוצא נתונים שונים על אותם דגמים ולא רק של DELL .. הדבר הזה מרתיח אותי כי אני מתכוון להזמין את הלפטופים בצורה שונה ואני מפחד שאני אקבל את הלפטופ עם הנתונים הלא נכונים.. האם מה שאני רואה פה זה דגם שהחנות הזמינה מ DELL רק עם כמה שדרוגים או שינויים?
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע מחשב לפי שנקנה לפני 3-4 שנים בערך. מעבד : Intel® Core i5 CPU 750 @ 2.67GHz (4 CPUs), ~2.7GHz לוח אם : גיגה בייט P55-US3L זכרון : 4 ג'יגה של crucial DDR3 כרטיס מסך : נקנה לפני חודשיים : AMD Radeon R9 200 Series מסך : די ישן אבל עדיין מתפקד בצורה מעולה Samsung T220P מארז ותיק : Aurora 3D של גיגה גייט. הקירור על המעבד איכותי ואני ממש לא זוכר של מי. ספק : coolermaster הארדיסק של WD BLUE 500 GB ועוד הארדיסק שמשמש בתור גיבוי לתמונות סרטים וכו לאיפה אפשר לשדרג את המפרט הזה ?! אין לי מושג כי המון השתנה בשנים האחרונות והלכתי לאיבוד. את המסך אני לא רוצה לשדרג. חשוב לי שקט. כי כרגע בזמן מאמץ המחשב קצת רועש. לצערי. אני חייב לציין שהמחשב קצת כבד ול…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כבר ראיתי פה בפורום דיון בנושא הזה, אבל מכיוון שלא יצא לי דבר ברור משם (ממש לא.. היו כ"כ הרבה דעות, שבסוף לא הבנתי מה עדיף) רציתי לדעת, אחת ולתמיד - מה עדיף במחשב נייד (במקרה שלי - HP G7030EJ) - בשימוש רגיל - להשאיר אותו מחובר לחשמל, או לעבוד עם הבטריה? קצת הסבר: במקום שאני בדר"כ משתמש במחשב, יש שקע. אני בקושי משתמש בו בדרכים. בעיקר במקומות עם חיבור לחשמל. חשבתי בהתחלה להוציא את הבטריה מהמחשב, ולעבוד רק עם חשמל. כך חשבתי 'לשמור' על הבטריה, למקרים שאצטרך אותה. אולם אח"כ קראתי פה ובמקומות אחרים שצריך לפרוק ולטעון את הבטריה לפחות פעם בחודש או משהו כזה, ושגם הפרדה של הבטריה מהמחשב לא תועיל הרבה לשמירה על הבטריה, כיוון שיש לה 'בלאי טבעי' או משהו. ניסיתי גם להבין ממסמכי העזרה ש…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בירור עבור חבר. למעשה כבר ביררתי על דגמים מסויימים ואני מתלבט ביניהם, אך אני מצרף את השאלון בכל זאת למקרה שיש אופציות טובות יותר. * מטרות המחשב: עבודה משרדית ועריכה גרפית דו ממדית (עיצוב חוברות ופרסומים), עריכת PDF גדולים עם Acrobat. * גודל המסך: "15.6. כמובן שמט עדיף, אם קיים במסגרת התקציב. * רזולוציית המסך? לא קריטי, ככל שמתאפשר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אמור לשמש כתחליף נייח, לא משמעותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כדאי VGA. ריבוי 3 USB (ולא רק 1) יכול להיות נחמד. אבל לא על חשבון שום דבר אחר. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה. לא מאמין שיש עם סלוט mSATA במסגרת התקציב, אבל אם י…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מתקשה למצוא תחליף ראוי ל-Powercolor שהיה במבצע אצל זיגזג.. אזל המלאי שלו כבר. למישהו יש רעיונות? אני יודע שיש 9800SE שהוא בטח 128bit ב-KSP.. העניין שרק אצלהם המחיר כל כך נמוך.. (1250 ש"ח). יודעים על עוד איזה משהו? ל-PCH יש 9700 אבל ב-1500 ש"ח שזה כבר יותר מדי לייעוד שלו במפרטים.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יו מה המצב חברים? אני תיכף משתחרר ומחפש להחליף את הלפטופ הישן והלא מתפקד שלי (בקושי 2 גיגה RAM) במשהו יותר רציני. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו באבויה נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח. בכל זאת רבע מהמענק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. בעיקר משחקים. אני לא בחור של קונסולות ובא לי ליהנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
AMD AXP 2200 XTREME DDR 2700 256DDR GIGABYE-GA 7VRXP S/U/M/A TI 4400 128MB DVI WD 80 GB 8 MEGA BUFFER ENERMAX FS-710B LITEON- זה נראה לי היחיד שמצאתי בצבע שחור שיתאים למארז של אנרמקס... TEAC FLOPPY כל זה מסך יש לי כבר- MAG 786FD אם יש צורך לפי דעתכם להחליף מסך אז תגידו... כל זה יוצא 5433 אבל אני לא צריך לשלם מע"מ (אבא שלי ליתר דיוק... ;D ) אז זה יוצא: ¤4604 אם יש לכם שיפורים אז תציעו ותגידו גם למה...תודה לכולכם ד"א מה עדיף TI4400 של סומה או של MSI או של לידטק (אם יש להם בכלל כי לא ראיתי) ותגידו לי גם איך החברה TRILPEX כי אין לי ניסיון איתה כ"כ...
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב ישמש אותי אך ורק באוניברסיטה ורק לאופיס ואולי קצת אינטרנט אני לא אשחק משחקים, אני לא עושה חישובים מסובכים, אני לא מעצב גרפית, לא עורך סרטים ולא אשתמש בו כדי לראות יותר מדי סרטים. ואני גם מתכוון להתקין עליו XP ולא ויסטה. ולכן סדר העדיפויות שלי הוא כזה: 1) זמן סוללה ארוך 2) משקל נמוך 3) מקלדת נוחה 4) מסך ברור וטוב 5) ביצועים *אם תהיה לו יציאת HDMI זה יהיה מגניב אך לא הכרחי. יש לי גם אפשרות לרכוש באנגליה וייתכן שבארה"ב. אבל האם האחריות תהיה תקפה גם בארץ? והאם זה קל למצוא מקומות שיעשו חריטה של אותיות בעברית? יש לי אפשרות לרכוש את ה-HP G7070EJ ב-3,000 ש"ח בארץ. האם הוא מתאים לדרישות שהצגתי? שאלה נוספת, אני מניח שאקבל עם הנייד ויטסה בין אם ארצה או לא ארצה. אז האם אוכל להת…
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות בימים הקרובים מחשב ככל הנראה באילת(אגב, ידוע לכם על מגבלה כלשהי בקנייה באילת של רכיבי מחשב נייח מבחינת מע"מ?) הרכבתי בעצמי מחשב ועניתי על השאלון. אשמח להערות על המפרט והמלצות לציוד מקיף(מקלדת, עכבר ומסך) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שקלים(כולל מסך, מקלדת ועכבר) עם אפשרות לחריגה לא גדולה מדיי 🙂 (אלף ש"ח בערך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול משחקים ועריכת וידאו 4K בפרימייר ועריכת תמונות בפוטושופ ולייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?כן, מקלדת, עכבר ומסך 4. הא…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-5.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו overwatch א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 24-27״, fullhd. אשמח לשמוע המלצות אחרות מה נכנס בתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 2000-2300 שקל • חריגה מקסימלית מהתקציב: 2500 שקל במקרה שהשדרוג יהיה טוב בפער מהלא משודרג • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לצנל אם שווה תכסף שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: Counter strike global offensive , fifa 16 , dota 2 • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא צריך אלא אם כן נותנים בחינם שים לב כי מערכת הפעלה חוקית עולה בין 350~500 ₪ דרישות מי…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מעבד: INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ לוח אם: GIGABYTE 533MHZ\AGP\ATA133\USB 2.0 זכרון: DDram 256MB 333MHz כונן: Floppy 1.44 כונן תקליטורים: CD X 56 דיסק קשיח: Western Digital 40GB 7200 כרטיס מסך: (O\B 64MB 3D (Shared כרטיס קול: O\B כרטיס רשת: 100\10 O\B הכנה ל ADSL מודם פקס: K56600 מארז מפואר: MIDI ATX P4 300W 2-FAN מקלדת: Internet עכבר: Logitech גלילה איכותי רמקולים: Genius ** לא כולל מסך תודה, יונתן
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת , צריך קצת עזרה בהחלטות . הסכון המדובר של 3000 שקל הוא בשביל הרכיבים באים : כרטיס מסך , לוח אם ומעבד , זיכרון DDR , והחלק הרביעי הוא לא מוחלט - או דיסק קשיח או במקרה והמארז שלי לא מספיק , מארז חדש . יש לי כמה דלימות : מעבד : Amd Athlon XP בטוח , השאלה איזה - 2100+ , 2200+ , 2000+ ? לוח אם : מתלבט בין Asus A7N8X המצוין ו A7V333 גם הוא של אסוס , או לוח אם צנוע יותר כמו Gigabyte GA-7VAX מכיוון שאני לא צריך כרטיסי רשת או Raid/SATA . ומה אם ABIT ? האם עדיף לקנות את AB-NF7 בשלוש מאות שקל פחות ? זיכרון : איזה חברה ? אני מכוון ללכת על 333mhz ואני גם לא בטוח אם לקנות 256MB או 512MB . כרטיס מסך : Geforce 4 TI4200 , או 64MB או 128MB .. אבל על חברה אין ל…
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות למפרטים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גמיש. באזור 8K, ניתן לחרוג אם יש סיבה טובה, ניתן גם לחסוך אם זה יותר מידי לצרכים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, VR ותכנות. המחשב צריך להריץ משחקים חדשים ברמה טובה, ולהתאים לפחות לדרישות המומלצות של oculus rift: https://support.oculus.com/248749509016567/ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך בלבד - לא קעור, 144hz. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. …
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי מחשב נייד HP עם עכבר אלחוטי... מפריע לי להקליד הפד של העכבר האם ניתן לכבות אותו ? ואיך ?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג. יש לי כיוון שאני די מאמין בו, אבל מכיוון שלא בניתי מחשב כבר קרוב לעשור, רציתי לקבל חוות דעת והמלצות מהמבינים בתחום. האם יש חלקים שכדאי להחליף? משהו מוגזם מדי/מעט מדי? גרסה דומה אך עדיפה של רכיב מסוים? יש חוסר תאימות מסוים שלא שמתי לב אליו? וכו' 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9,000-10,000, לא הרבה יותר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, מקווה שיריץ משחקים בצורה טוב כמה שנים קדימה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך …
-
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני שנייה לפני רכישת מסך להחלפה בנייד HP שברשותי (דגם DV6950ej).. רציתי רק לעשות דאבל צ'ק ולוודא שבאמת הבעיה היא במסך. כפי שאפשר לראות המסך מרצד לעיתים תכופות ולפעמים גם מחשיך לגמרי ואי אפשר לעבוד כלל על המחשב.חיברתי למסך חיצוני כדי לבדוק ובעת הריצודים, על המסך החיצוני התצוגה תקינה. האם אפשר לרכוש מסך להחלפה בראש שקט?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא צריך יש לי מסך 22 של אייסר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים בינוניים מפוטבול מנג'ר עד call of duty * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוניות- גבוהות מה שמתאפשר במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מקלדת עכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפ…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+(512k 333) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI Home Theater PC זכרונות DDR 400 256MB Samsung דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 120 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך GF4 64MB Shared DDR כרטיסי קול CREATIVE 6.1 Audigy 2 (bulk) צורבים Combo LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 ציוד רשתות Onboard 10/100 + Wireless 802.11B מחיר 4076 ¤ יש לי כמה שאלות: 1. האם עדיף לקנות אודיגו 2 או להישאר עם ה suondstorm? האם האודיגו ישפר הרבה את איכות השמע, המחשב היתחבר כנראה לרסיבר מרנץ 4300 עם רמקולים(5.1) בתקציב של 3500+- ויהיה בעיקר לסרטים. 2. האם איכות של הגיפורס 4 מספיקה רק בשויל לחבר את המחשב שלויזיה? טלויז…
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מעבד - Intel Core i7 2600K @ 3.40GHz מאוורר למעבד - ARCTIC Freezer 13 PRO לוח אם - Asus P8Z68-V LE כרטיס מסך - ATI AMD Radeon HD 6570 Gigabyte זכרון - G.Skill SNIPER 2x4GB DDR3 1333Mhz כונן - Samsung SSD 850 EVO 120GB כונן - Western Digital Blue WD10EALX 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA 6.0Gb צורב - DVD LG מארז - thermaltake v9 ספק כח - אקטיבי Antec 620W 80+ Bronze HCG-620 המחשב מעולם לא עבר OC מעוניין למכור את המחשב כחבילה אחת ולא בחלקים תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים! היום קיבלתי את הDELL VOSTRO 3450 [בגרסאת מעבד ה-i5 sandy bridge] אולם מכיוון ולא מצאתי לנכון לשלם 400 ש"ח נוספים רק כדי שהמחשב יגיע עם מע' הפעלה, הזמנתי אותו ללא מע' הפעלה. לצערי הרב, המחשב הגיע ללא דיסק של דרייברים הכרחיים וכעת אני תקוע, שכן לא ברור לי אילו דרייברים אני צריך להתקין. נכון לעכשיו על המחשב מותקן WIN 7 64BIT [עותק מקורי שיש ברשותי], אך המחשב לא יכול להתחבר לרשת, שכן אין לו דרייבר לכרטיס הרשת ואינו מזהה אותו. ניסיתי להתקין כמה מהאתר של DELL, אך לא ברור אילו אני אמור להתקין. אשמח אם אנשים יכווינו אותי מה עליי להתקין - מה הם הדרייברים עבור המקלדת והטאצ'פאד? אילו דרייברים עליי להתקין לסאונד? לכרטיס המסך? ואילו תוכנות מובנית של DELL רצוי להתקין עליו? …
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-