עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אישי555,

1) אם אני לא משתמש בדקות הקרובות (אפילו עד חצי שעה) מה כדאי לעשות עם המחשב? האם להוריד את המסך או לעבור למצב שינה? אין לי מושג מה זה מצב שינה או מה ההבדל בין שינה/מצב שינה/צא/נעל. אודה אם תעזרו לי להבין את המושגים. 2) אני יכול לדעת אם מישהו גולש ברשת שלי? יש פירוט של שמות המחשבים שההתחברו? 3) מ"ה (WIN7) הגיעה עם תוכנת מק'אפי. אני לא נוהג להשתמש בתוכנות אבטחה כי אני יודע לאן אני גולש. במיוחד במחשב נייד שאמור לגלוש באתרים ספציפיים בלבד. האם כדאי לנטרל את התוכנה? איך עושים את זה? 4) לא מצאתי את פקודת הפעל (RUN). איפה זה נמצא? אני רוצה להגיע לרשימת התוכנות ולראות מה הותקן עם קבלת המחשב כדי שאבדוק מדי פעם אם יש תוכנות לא נחוצות. 5) האם צריך להסיר את הניילון שמודבק למסך או …

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. היי אנשים, יש לי מפרט למחשב למחשב שמיועד לעבודה משרדית בלבד! ואולי קצת גלישה ברשת (לא גרפיקה, משחקים,הורדות) אני צריך חוות דעת של אנשים רציניים- לוח = intel pentium d 915 dual core 2.8G 4Mb מעבד = intel coconut creek uatx lan100 ddr2 533 זכרון = 1G ddr2 667 דיסק קשיח = w.d 80G sata2 צורב = dvd-rw מארז = מפואר ++ (רק המארז עולה 400 שקל..) סה"כ= 2000 ש"ח אז ככה- אם נראה לכם שכדאי להוסיף\ לשפר משהו (אבל לא לחרוג מהקציב יותר מידי) אני אשמח לשמוע.. נ.ב - אילו חברות כדאי לקחת את הזיכרון והצורב DVD ?? תודה !!

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. מחפש מחשב נייד לאחותי שימוש בסיסי: גלישה, אופיס, סרטים מסך 15.6 חשוב שלא יהיה כבד עד 2 ק''ג (עדיף פחות) לא צריך מסך מגע/מתנתק יש עניין להשקיע בssd? מקטין נפח אחסון? עדיפות לdell/asus/hp

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Shoq,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civilization, GTA... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 של DELL, ו טלוויזיה 32 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שניתן בתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך מה שכן חשוב לי זה SSD …

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by llrg,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט מחשב,כולל מארז מקורר,לצורך הפעלת Flight Simulator X . הסימולטור אמור לעבוד עם תוכנות add on כבדות וחשוב לי שהוא יעבוד בצורה חלקה. אני לא מעוניין לעשות OC אלא להגיע למקסימום באופן קונבנציונלי. התקציב שלי הוא בסביבות 3000-4000ש"ח. כרגע אני עובד עצות בנושא. תודה מראש. רונן.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. אני מתקשה למצוא תחליף ראוי ל-Powercolor שהיה במבצע אצל זיגזג.. אזל המלאי שלו כבר. למישהו יש רעיונות? אני יודע שיש 9800SE שהוא בטח 128bit ב-KSP.. העניין שרק אצלהם המחיר כל כך נמוך.. (1250 ש"ח). יודעים על עוד איזה משהו? ל-PCH יש 9700 אבל ב-1500 ש"ח שזה כבר יותר מדי לייעוד שלו במפרטים.

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by eliharel,

אהלן. אני רואה שבקשות למפרטים בתקציב גבוה נוטות להעלם. מקווה שלא הפעם. אני אמנם מוכן להשקעה כספית גדולה, אבל עדיין לא רוצה סתם לזרוק כסף בלי שום תמורה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. אני עדיין רוצה מחשב חזק ואיכותי, אבל אם יש רכיב שפשוט אין צורך בו, אז אין טעם לקנות סתם כי התקציב גדול ומאפשר. אז מצב כזה של min-max אני מניח - המינימום שאני צריך בשביל ההגדרות המקסימליות נכון להיום. מקווה שהצלחתי להיות ברור. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, וזה גם גמיש - אם אתם בונים משהו שחורג אשמח להבין למה, ואולי להשתכנע. זה לא נוקשה. אבל אני ממש מופתע אם יהיה צורך להשקיע את כל הסכום…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. אהלן, אני מחפש לרכוש מחשב נייד בגודל 13/14 אינץ׳ בעיקר עבור תכנות (תחביב + קצת פרילנס, לא לימודים ולא עבודה) ושימוש ביתי רגיל (זום לילדים, גלישה, כתיבת מסמכים ועוד). בעקרון אני משתמש של Apple, יש לי Mac Mini, היה לי Macbook Air עד שהבן שלי הרס אותו, אבל לבקשת האישה - רק לא Apple, היא רוצה את הווינדוס הרגיל שהיא מכירה. בעבר, היה לי Thinkpad ואהבתי. לכן, אני מתלבט איזה Thinkpad רק שהתקציב לא מאפשר התלבטות רבה. מצאתי Thinkpad E14 Gen 4/5, 16GB RAM, 256GB SSD - את ה SSD אוכל לשדרג כשיתאים לי... במקביל, מצאתי חנות בשם PCNASDAQ המוכרת דגמים אטרקטיביים מאוד, כגון Thinkpad Z13, AMD 5 PRO 6650U - במחיר של כמעט 3,000₪ אשר נראה כי נמכר…

9. Started by yagelk,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ופיתוח Android וJAVA. * גודל המסך? 14. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?עדיפות לtrackpoint. אבל לא חובה. * משקל רצוי? פחות מ2.1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אכן. לפחות 4 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 לפחות 2. * Bluetooth? לא חייב אבל נחמד שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HD- לפחות 500GB. זיכרון RAM - לפחות 8GB. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: צבע שחור, עדיפות למסך מגע. עדיפות לקניי…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by maxwell10,

צריך מחשב לצרכי עבודה כאשר דרישות המינימום שלו הן: דרישות המינימום הם מעבד i7 2600, זיכרון לפחות 8MB, חיבור RS232 ומערכת הפעלה win7 1. התקציב הוא כמה שצריך 2. שימושי המחשב לעבודה משרדית, שרת למע' חקלאית 3. יש צורך בציוד הקפי: מקלדת, עכבר ומסך 5. השקט לא חשוב (בסולם של 1 עד 10: 1) 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC) 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה WIN 7 והרכבת מחשב בחנות 8. לא משנה מאיזו חנות אבל חשוב לי לקבל את המחשב עד יום רביעי! 9. דרוש תמיכה בהתקנים/חיבורים RS232 10. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. חשוב להדגיש שהמחשב יהיה בסביבה מאוד מלוכלכת ומאובקת כך שיש צורך במארז שמתאים לסביבה כזו. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. ראיתי שאם עושים חבילת גלישה של 4 מגה מקבלים מחשב נייד של ACER ב-1,999 ש"ח אני יודע שזאת חברה טובה דווקא החשב המחשב הוא בעיקר לעבודות, גלישה באינטרנט, וקצת שירים דרך אגב כמה עולה המחשב הזה בחנויות?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. בוקר טוב, ההורים שלי זקוקים למחשב חדש. הם מוכנים להוציא עד 2000 ש"ח עבור מחשב שיהיה אמין (אני גרה בחו"ל ולכן אין ביכולתי לעזור להורי) ויחסית מהיר, ושיהיה רלוונטי בשנים הקרובות. כל שימושם הוא אינטרנט (פייסבוק, יוטיוב, YNET וכו'), ומדי פעם הם צופים בסדרות או סרטים בסטרימינג. המחשב גם יריץ אופיס. לגבי המסך, מכיוון שהם לא רואים טוב והם לא מרכיבים את המשקפיים שלהם, המסך צריך להיות בין 21 ל23 אינץ'. אפשר לחרוג במאה מאתיים שקל מהתקציב אבל לא יותר, זה על חשבון תקציב האוכל שלי עדיפות למסך עם רמקולים. חשוב לי כמו שציינתי שהמחשב יהיה אמין ורלוונטי למספר שנים (בסביבות השלוש, זה בהחלט זמן נורמלי למחשב נייח) ועדיף שהאחריות למחשב תהיה לזמן כמה שיותר ארוך ואם תהיה בבית הלקוח. אם לא, א…

13. בשבוע האחרון רכשתי לפטופ של דל מדגם STUDIO 1558 החדש (אחריות באתר הלקוח ל3 שנים). בחרתי בדגם הזה מכיוון שהוא המחשב הכי משתלם עם המפרט הכי מוצלח (אני גרפיקאית ועורכת) לתקציב שלי, ומכיוון שקיבלתי המלצות על הניידים של דל מחברים. להלן המפרט: http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=4477#prodtop מהרגע שקיבלתי את המחשב, לא הפסיקו לצוץ בעיות. דבר ראשון ספק הכוח קיצר ונשרף. דל ישראל החליפה אותו בספק תקין (השירות שלהם אדיב, אמנם לקח כמעט שבוע להחליף עקב מדיניות השירות- שאומרת שהם פותחים קריאה לתקלה, זה עובר למעבדת יעל מחשבים ואז הם שולחים את החלק עם UPS). הדבר השני שקרה הוא בעיות תוכנה: המחשב נותן הודעת שגיאה this is not a valid win 32 application כשמנסים להתקין עליו את הדריב…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ת: 5K ש"ח, גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ת: עריכת וידאו בתוכנה Avid Video Composer 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ת: לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ת: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ת: לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ת: אין הגבלות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

15. Started by noam7777,

היי אני רוצה לקנות לבן שלי מחשב למשחקים וב new egg יש את : https://www.newegg.com/global/il-en/asus-rog-strix-gl10cs-nh561/p/N82E16883221575 מקבלים במחשב ASUS עם WIN. האם משתלם מבחינת היחס :מפרט-מחיר-מותג. אם לא תוכלו לתת הצעה למחשב בעלות של עד 3500 שח בלי דרישות מיוחד מלבד WIFI. אני קונה והילד מבסוט מהפורטנייט ואולי call odf duty .... תודה

16. מחשב די ישן. יש משהו שאפשר עוד לשדרג 'בקטנה' לבוסט יפה באנרגיה? * Intel i7-6700 * GA-H170-HD3 Gigabyte * 2x8Gb Corsair CMK8GX4M1A2400C14R 2400Mhz DDR4 * 2x8Gb TEAMGROUP Elite Plus TPRD416G2400HC16DC01 2400MHz DDR4 * Samsung SSD 750 EVO 500GB * Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP

17. Started by Fadida,

היי הציעו לחבר שלי מפרט גיימינג במחיר מסויים, אשמח את עצתכם האם המפרט אמור לעלות כך התקציב הוא 3000₪ יש לנצל את כולו בלי לחרוג המחשב נועד לגיימינג, civ6 csgo bf1 יריץ מסך 1920:1080 לא מתוכנן oc, מערכת הפעלה אני יביא לו לבד מעדיף לקנות מ tms (עקב נסיון מוצלח איתם, לא מנסה לפרסם אותם או משהו..) אבל אתפשר על ksp ivory או משהו שאתם תמליצו באזור המרכז. קניית המחשב מתוכננת לשבוע הקרוב כך ואולי בעתיד החבר ירצה לשדרג אותו. לדעתי המפרט יקר מידיי ולא משתלם, אנה הביעו חוות דעתכם מה ההפסד של החבר במידה ויקנה את המפרט הזה במחיר הזה, ובמה המפרט הזה לוקה שמפרט ב 3000 יכול להכיל ויהיה מועיל יותר לגיימינג

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. שלם לחברי הפורום. מכיוון שאני שואל לגבי מפרט ספציפי: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133170&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D בקצרה, מעוניין "לפנק" את עצמי במחשב בעל יכולת להריץ משחקים מהשנים האחרונות ברמת ביצועים גבוהה מאוד מבלי להשתנק. המחשב עומד במקום לא רחב מדי (חלל למארז בתוך שולחן מחשב), לכן מעדיף מארז לא רחב מדי ועדיפות שפתח האוורור יהיה כלפי מעלה ולא מהצדדים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500כולל ציוד היקפי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אני אשמח מאוד לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים לכל היותר, למרות שכמו שאמרתי מעדיף לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המ…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי כרגע מחשב לפי שנקנה לפני 3-4 שנים בערך. מעבד : Intel® Core i5 CPU 750 @ 2.67GHz (4 CPUs), ~2.7GHz לוח אם : גיגה בייט P55-US3L זכרון : 4 ג'יגה של crucial DDR3 כרטיס מסך : נקנה לפני חודשיים : AMD Radeon R9 200 Series מסך : די ישן אבל עדיין מתפקד בצורה מעולה Samsung T220P מארז ותיק : Aurora 3D של גיגה גייט. הקירור על המעבד איכותי ואני ממש לא זוכר של מי. ספק : coolermaster הארדיסק של WD BLUE 500 GB ועוד הארדיסק שמשמש בתור גיבוי לתמונות סרטים וכו לאיפה אפשר לשדרג את המפרט הזה ?! אין לי מושג כי המון השתנה בשנים האחרונות והלכתי לאיבוד. את המסך אני לא רוצה לשדרג. חשוב לי שקט. כי כרגע בזמן מאמץ המחשב קצת רועש. לצערי. אני חייב לציין שהמחשב קצת כבד ול…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by יוחנן,

הזמנתי מחו"ל מחשב נייד לנובו T440P ואני מעוניין להזמין מסך של פוג'יטסו באותו גודל שמגיע ברזולוציה יותר גבוהה מהלנובו ולהחליף. האם זה אפשרי (מבחינת החיבור וכן האם צריך דרייברים מיוחדים או כרטיס מסך מיוחד)?

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Roi Iluz,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב אם נדרש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית, סדר וארגון, עבודה ואחסון מסמכים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - חשוב שיהיה שקט (7) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - מוכן לשימוש 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - בקעת אונו 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - בשבוע הקרוב 12. הערות נוספו…

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. חיפשתי מחשב נייד בגודל 13-14 באזור ה-4000, עם אפשרות גם להריץ משחקים לא מטורפים מדי, וגם שיהיה נוח לאינטרנט, סרטים, HDMI. מצאתי את הנייד הזה עם עזרה מ-Chevy : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm לא מצאתי עליו ביקורות, מישהו יכול לעזור בזה? ומישהו יודע איך הוא מבחינת חיי סוללה? תודה

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום לכולם אני חייב דיי בדחיפות הצעות למפרט. אני קונה מחשב ואני ב5.7 טס לארה"ב ואני רוצה לקנות מNewEgg את המעבד זיכרונות כרטיס מסך ולוח אם, התקציב שלי לקנייה הזאת בלבד הוא 800-950$ ואני רוצה את כל הדברים הנוספים (בלי כל הציוד ההיקפי) מהארץ בתקציב של עד 2300 ש"ח תודה מראש

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב כולל מסך, שיהיה מיועד בעיקר למשחקים, עדיפות לאינטל. ואגב מה יותר טוב ה 8800gt של nvidia או ה 3870 של amd? תודה לעוזרים.

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by extra,

הנה מפרט מ-KSP ÞâÑÓÙ AMD Price Units Total Athlon"64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1950 1 1950 ÜÕ×Õê ÐÝ ÜÞâÑÓÙ AMD ABIT Price Units Total AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 680 1 680 ÖÛèÕàÕê DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 ÛèØÙáÙ ÞáÚ Sapphire (ATI) Price Units Total X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E 1380 1 1380 ÓÙáçÙÝ çéÙ×ÙÝ WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 495 1 495 ÛÕààÙÝ- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 æÕèÑÙÝ DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 260 1 260 ÞÐèÖÙÝ Price Units Total HEC Compucase CI-6919 400W 422 1 422 ÞáÛÙÝ SAMSUNG Price Units Total …

• 43 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.