עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מחשב נייד לאחותי שימוש בסיסי: גלישה, אופיס, סרטים מסך 15.6 חשוב שלא יהיה כבד עד 2 ק''ג (עדיף פחות) לא צריך מסך מגע/מתנתק יש עניין להשקיע בssd? מקטין נפח אחסון? עדיפות לdell/asus/hp

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by DorMen,

שלום, אני מחפש מחשבים במארזי U1 לא שרתים. המטרה היא להריץ עליהם מס' VIRTUAL MACHINES אבל שוב כ-PC רגילים כלומר מערכת הפעלה VISTA. במילים אחרות צריך מחשב מספיק חזק להרצה של 4 מערכות הפעלה VISTA בו זמנית (התוכנה בה אני משתמש היא VIRTUAL PC של MICROSOFT) ושיהיה במארז U1, קיים כזה דבר? אני עובד בחברת היי טק בינונית בגודלה, אנחנו כרגע מחדשים מעבדה ומנסים לצמצם את כמות המחשבים (הפיזית) מבלי לאבד עמדות (וירטואלית) דור.

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by iveco,

שמתי לעצמי תקציב של 600-650 שקל לוח ומעבד ואני לא רוצה לחרוג מ 650 שקל , על הנייר ההבדל בין המעבד שלי למעבד שאני רוצה לרכוש גדול בפועל אני אני ארגיש הבדל בביצועים ? ההבדל בין 2 המעבדים גדול כמו בתמונה ?

4. Started by lev-27,

מה דעתכם על המפרט שהרכבתי? מחשב גיימינג ב-1440P. Product Name Model Quantity Unit Price Total Total: ₪ 6,277 Intel Core i7 8700 / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד C8700T- PC 1 ₪ 1,230 ₪ 1,230 Asus STRIX H370-I GAMING WIFI ASH370IGA 1 ₪ 647 ₪ 647 Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK16GX4M2A2133C13 C16G2133C13KV 1 ₪ 652 ₪ 652 Gigabyte …

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. אני רוצה קצת לשפץ את המחשב שלי לא משהו רציני. זה המפרט שלי כרגע: מארז של thermaltake לא זוכר את הדגם אבל זה משהו טוב עלה לי 600 שקל מעבד intel i7-3770 nvidia gtx650-אני מחליף אותו אז זה לא רלוונטי המחשב לא עובד הכי מהר ולוקח לו די זמן לעלות את המערכת ההפעלה ולפעמים הוא נתקע. לאחי יש מקבוק והמחשב שלו טס שזה לא יאמן. אני שואף להגיע עם המחשב שלי למהירות שלו. אני משתמש התוכנות עריכה מאוד כבדות ומשחקי מחשב כבדים המחשב נקנה לפני שנתיים והוא בכלל לא עמוס (עשיתי פרמוט לא מזמן) וגם בקושי השתמשתי בו ככה שהוא במצב מצוין. אני לא רוצה להחליף מעבד ולא ספק כוח כי ספק כוח החלפתי לפני חודשיים והמעבד די חזק. אם אני יחליף את הארד דיסק לSDD וזה יפתור את הבעיה לחלוטין אז תסבירו לי כמה ג'יגה …

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. אני לא מתכנן oc רצחני ואיך הוא למשחקים. יש מצב להשאיר תמעבד הזה תמיד ב oc ????? וגם אם לא הוא טוב ל oc??? התקציב 4000-4200 כולל הרכבה!!! CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 537.63 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video…

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by navarol,

צריכה המלצה למחשב נייד לגרפיקאית מקצועית עצמאית תקציב עד 4,000 ש"ח מישראל תוכנות פוטושופ עם gif-סרטונים קצרים של כמה שניות, אילוסטרטור. עריכת תמונות גודל מסך-15 גודל הארד דיסק לפחות 500 usb 3 רצוי eSATA רצוי HDMI צורב DVD לא חובה מערכת הפעלה העדפה לחברה טובה כמו: DELL, HP וכו'... זמן סוללה שעה וחצי שעתיים בערך תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. מחשב מדגם hp pavilion 11 x360 pc, 11-n005ej מציג תצוגה של מלבן קטן יותר מהמלבן של המסך של המסך המשני הגדול יותר.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by odedidush,

הי, אני מעוניין לרכוש סטרימר ולהתקין עליו קודי. חשוב לי שיהיה חיבור WIFI עם קליטה סבבה ושיהיה באיזור 200-300 ש"ח. אני הולך להתקין את המכשיר בדירה בקפריסין והמטרה היא לצפות בערוצי עידן פלוס דרך ההרחבה של עידן ובשידורי ספורט דרך הרחבות שונות. האם אמורה להיות בעיה כלשהיא שהמכשיר יהיה בקפריסין? אשמח להמלצה על מכשיר עם לינק לרכישה.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שלום. אז כמו בכותרת אני מעוניין במפרט למשחקים כבדים. התקציב: 6000 ש"ח וצפונה (אבל לא יותר מדי). אני על המחשב הנוכחי כבר 3 שנים וחצי והוא כבר פשוט לא סוחב. גם המחשב הזה יהיה לאותו פרק זמן בערך. אוברקלוק מינימלי, ורק בעתיד (הרחוק). חשוב שהמחשב יהיה שקט. מה צריך: רק מארז ורכיבים, ללא ציוד היקפי או תוספות. חשוב לציין שאת כל המשחקים אשחק על מסך 24" ברזולוציה של 1920x1200. לפי מה שראיתי, מחירי החומרה ירדו משמעותית (לפחות בהשוואה למה שהיה לפני 3 שנים), והיום 6000 ש"ח יתנו לך מחשב מאוד חזק, לא? אני לא מעודכן במה שקורה, ורציתי לשאול: האם זה זמן אידיאלי לקנות מחשב חדש בהשקעה גדולה? האם אין איזה "משהו גדול מעבר לפינה"? תודה מראש לעוזרים

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. הי לכולם, אני סטודנטית לאדריכלות, ומתכננת לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם בעבודת האדריכלות וגם בגלישה באינטרנט, מסמכים וכד'. בעבודת האדריכלות שלי אני נדרשת להפעיל תכנות כגון: אוטוקד 2008, MAYA 2008, פוטושופ, אילוסטרייטור, סקצ'אפ ולעיתים גם 3D MAX. לרוב אני צריכה להפעיל בו-זמנית 2 או שלוש מהתוכנות הנ"ל, ולעיתים גם לפתוח במקביל תוכנות קלות יותר כמו וורד, אאוטלוק, מדיה-פלייר וכד'. כיום יש לי מחשב HP מדגם Compaq nx7400 שלא מצליח לסחוב את התכנות הנ"ל כמו שצריך... השאלה שלי בעצם מתחלקת ל-3: אילו רכיבים עלי לקחת בחשבון עבור המחשב הנייד שאקנה (לדוגמא: זיכרון מומלץ, מעבד מומלץ, כרטיס מסך וכד') האם יש לכם המלצה על מחשב ספיציפי שיתאים לצרכים שלי? (כמו שציינתי בכותרת, אוכ…

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. שלום רב, אני קורא כאן בימים האחרונים ונעזר מאוד בידע הרב שהצטבר כאן. אז ככה. אני קונה מחשב בעיקר עבור אמא שלי, אבל במקרה הזה אין זאת אומרת שהכוונה היא למחשב שיריץ סוליטר ותו לא. היא עובדת בהוראה דרך האינטרנט עם תוכנה שכוללת וידאו נכנס ויוצא במשך שעות ארוכות מדי יום. אני חייב לציין שהמחשב הנוכחי שלנו (פנטיום 4, 256 מ"ב זיכרון פנימי) שימש אותנו ללא דופי כחמש שנים, אבל בשנתיים האחרונות התחיל לקרטע. כך שהמטרה - ואתם תגידו לי אם היא יומרנית מדי - היא לתוצאות זהות: מחשב שנוכל לעבוד איתו ללא שדרוגים ותוספות גם עוד ארבע-חמש שנים. לכן ההשקעה יכולה להיות גבוהה יחסית, במטרה למזער צורך בהשקעה נוספת בעתיד. אני מודע לכך שאפשר לבנות מחשב זול יותר לאותן מטרות, אבל כמו שאמרתי השאיפה היא ל…

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by compman12,

שלום, מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסה. בגדול אין תקציב, התלבטתי מאוד לגבי apple air 13 . השאלה היא אם לא עדיף apple macpro retina ? לגבי תקציב - לא כלכך יודע כמה כדאי להשקיע, אני מוכן להשקיע שהמחשב ישרת אותי ל4 שנים. הבנתי שapple air מאוד מאוד חזק וזמן הבטריה שלו מוביל. כמובן שהתקין וינדוס במקביל, אבל יש הרבה תוכנות תמיכה למאק. אשמח לדעות, תודה!

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by M.o.D,

שלום , נייד שלי כרגע זה סמסונג Q330 , עם I5 , 4 GB זיכרון ודיסק 500GB רגיל... אני מתבלט אם למכור אותו לקנות אולטרה בוק בסגנון ZENBOOK , סמסונג סדרה 5 או מקבוק אייר, או לחליפין פשוט להחליף לו את הכונן ל SSD , אני רוצה שהמחשב ירוץ מהר , מאוד מהר , מה כדאי?

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by 9055,

לוח אם : MSI platinum p45 - כולל כניסות אדיו 5.1 מעבד : Q9400 2.6Ghz זיכרון : 4G RAM כרטיס מסך : Radeon 5750 הארד דיסק : 1TB - נקנה לפני 3 חודשיים. מארז שקט וגדול , עם כרטיס טלוויזיה , כונן דיסקים , ספק כוח

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by איילון אור,

המחשב ישמש לדחיסת אודיו/וידיאו (זה בעצם הרעיון שהחברה שבה אני עובד מפתחת, שיטת חדשנית לדחיסת אודיו וידיאו), לגלישה. ומאוד נדיר משחקי מחשב של הילדים שלנו. עם המחשב נצטרך גם מסך דק (לא כל כך חשובים האינצים, אבל חשוב דק כי אין הרבה מקום לתקוע אותו), ציוד הקפי פשוט;מקלדת עכבר ורמקולים. נצטרך את ה3.06 של אינטל, פשוט כי הוא היחיד שתומך בהייפר ת'רד שעל זה אנחנו מתבססים בתוכנה. נצטרך גם את הAUDIOGY2 בשביל כמה תכונות שבו. התקציב הוא 14000 שקל. תודה.

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by GUY550,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 ¤716 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTX OC 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤3440 דיסק קשיח: SEAGATE SV35 250GB 8MB 7200 RPM PAT - ST3250820AV ¤437 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤230 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤484 מארז: NZXT HUSH w/o PSU ¤490 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤642 הרכבת מחשב: ********* ללא הרכבה ********* ¤0 מחיר סופי: ¤8024 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כדאי ללכת עליו? והאם הספק יחזיק כמו שצריך?

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. השימוש שיהיה לי במחשב הוא בעיקר לגיימינג אין רמקולים מקלדת ועכבר כי אני לא צריך הרכבתי דרך KSP .. האם שווה לקנות משם בכלל ? נא למלא בדגש על איזור מגורים.. רחובות\באר שבע 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחפש גם מסך. ובנוגע למשחקים אני רוצה שיריץ בצורה סבירה + את המשחקים הכבדים שיש בשוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1486 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 604 1 מארזים ANTEC P180 Aluminium Black ¤ 913 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 474 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1576 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤ 180 1 מסכים ViewSonic 19" LCD vp930 ¤ 1660 1 מערכת הפעלה vista WINDOWS VISTA HOME BASIC DVD…

• 48 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by ben007,

היי חברה אני צריך בקשה מפרט דחוף יש לי בעית זיכרונות במחשב הוא נכבה וקורס כל שנייה יש לי: CPU Type intel Pentium 4, 2000 MHz (5 x 400) Motherboard Name ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT8753A Apollo P4X266A System Memory 256 MB (SDRAM) NVIDIA GeForce4 MX 420 (64 MB) התקציב: 2000 -2500 גג אני לא יודע אם לקנות חדש או רק להחליף את הזיכרונות לוח אם מעבד. המחשב הוא לעבודה כללית ( לא משחק הרבה אבל ג'יפה 4 לא מספיק ) והכי חשוב זה המהירות שלו- זיכרון- כל מה שקשור הייתי מעדיף חדש אבל זה התקציב /: עזרה בבקשה *נ.ב - כמובן שבמחשב לא צריך מסך,רמקולים,צורב,ס…

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. מטרות המחשב: משחקים + עבודה משרדית גודל המסך : לא קריטי רזולוציית המסך: כמה שיותר גבוהה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא קריטי משקל רצוי: לא קריאי האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6+ האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI BT גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: הכל רק לא asus * כל דרישה מיוחדת : אין

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. אהלן אני מחפש לעצמי מחשב נייד חדש שיחליף את האחד שהלך: * מטרות המחשב? לימודים (מתחיל הנדסת חשמל באוקטובר) וגיימינג. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות * רזולוציית המסך? אין חשיבות * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עוד אין לי ניסיון בישיבה עם לפטופ בכיתה, אבל בגדול צריך סוללה שתחזיק את זה (שלוש? ארבע שעות וורד?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)צריך HDMI ואתרנט, רצוי DisplayPort * Bluetooth? אין חשיבות* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כדאי שיהיה באזור הטרה אבל יש לי WD Black 7200rpm מהלפטופ הישן שאני אשתמש בו אם הכונן שיגיע לא יספיק…

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by xtlvx,

היי, אני צריך המלצה למחשב שישמש בעיקר לפיתוח. במחשב תרוץ מערכת שדורשת לא מעט משאבים (בעיקר זיכרון) והרבה קריאות מהדיסק ולכן צריך מעבד יחסית חזק והרבה זיכרון. בנוסף המחשב ישמש לאינטרנט, צפייה בסרטים ושימושים רגילים כמו אופיס. המחשב לא ישמש למשחקים בכלל (אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר להתקין עליו PES... לא קריטי). הרכיבים ההכרחיים מבחינתי הם: הרדיסק גדול ומארז קטן (מחשב שלישי... אין מקום...) ושקט (אם לא מוסיף הרבה לעלויות) אגב, למחשב הזה יחובר מסך samsung 2253BW או t220 (עדיין מתלבט). ושורה תחתונה התקציב -- >> 1800 (מקסימום) אני פונה אליכם כי אני צריך חוות דעת מקצועית (מה שלא מצאתי בחנויות! באף חנות!). אם אפשר, תתייחסו במפרט אתם מציעים לאפשרויות שדרוג עתידיות של המעבד. תו…

• 48 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. שלום רב , אשמח לעזרתכם ( לא מבין ממה במפרט מחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידיאו תוכנות כבדות כמו hitfilm2017 ופרימייר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר , כבד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת. …

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by Batels,

*תקציב? לא יותר מ1800 שקל. * מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים לא ברמה גבוה, שימוש פשוט ביותר באינטרנט ושמיעת מוזיקה וספרים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? רזולוציה לא כל כך גבוה, שהעצמים לא יהיו כל כך קטנים... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין... * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חייב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל מינימום 500GB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפ…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים