ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום, באג מציעים שני מחשבים באותו מחיר (5500 ש"ח) - תואמים לצרכים שלי (משחק פה ושם, סטודנט, ואולי תוכנות קצת כבדות, אבל בעיקר שיחזיק לי כמה שנים). אשמח אם תעזרו לי לעמוד על ההבדלים ביניהם: 1) Dell Inspiron 1564 מעבד: i5-520M, 2.4GHz מסך: 15.6´´ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB 1067MHz DDR3 Dual Channel דיסק קשיח: 500GB S-ATA 7200RPM כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 4330 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8273&perur=2&t=1&c=441 2)Dell Studio 1555 מעבד: Intel Core 2 Duo Processor P8700 2.53GHz, 1066MHz, 3MB מסך: 15.6´´ Widescreen Full HD WLED with TrueLife רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz Dual Channell דיסק קשיח: 320GB SATA 5400RPM …
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,בקרוב כעוד חודש אני נוסע לרוסיה... רציתי לברר אם יש חנות חומרה בדיוטי פרי בארץ שמוכרים שם חלקי מחשב... לפני 4 שנים שטסתי לא זכור לי שהייתה חנות חומרה...אולי כי לא התעניינתי בזה מספיק... תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי בגדול שתי בעיות דחופות לגבי המחשב שאני מעוניין כבר הרבה זמן לטפל, מקווה שתוכלו לעזור לי. 1.קיימת אצלי מדי פעם בעייה בסאונד. אני מדי פעם(לא משנה היישומים שאנ מפעיל ומה אני עושה....), אני שומע לכמה שניות צליל מקוטע. מתמשך כזה. כאילו הצליל נתקע לכמה שניות. זה לא קורה בזמן קבוע, כל כמה זמן זה פתאום מתרחש. זה כבר הרבה זמן ואודה לעזרה בנושא. 2. דבר שני זה עצה כיצד לנקות את המקלדת שלי. ניסיתי לחץ אוויר על המקלדת(מקווה שלא גרמתי נזק), וזה לא עזר יותר מדי. מעוניין בחומר לא מזיק ויעיל שאפשר להשתמש. תודה.[br]פורסם בתאריך: 24.02.2011 בשעה 17:08:31 יש אפשרות לעזור?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב אז אני חדש כאן ואני מקווה להשתלב קצת בקהילה ולתרום מהידע שלי במחשבים (יש לי לא מעט מזה) וכדאי שההודעה לא תהיה ספאם אני רוצה לעבור איתכם על המפרט שלי (כתבתי רק את הדברים החשובים): אני רק רוצה לדעת אם עם המפרט הזה אני יכול להיות בטוח שהמחשב יוכיל להריץ באופן הכי חלק וטוב משחקים סרטים ותוכנות? אז הנה המפרט: מעבד: p4 2.4 800 (זה יוצא לחנויות רק בראשון למאי) לוח אם:Bonanza D875PBZ ATX לוח אם החדש ביותר של אינטל תומך ב-800 FSB AGPX8 INTEL LAN PRO 1 GIGA 8XUSB2 2XSATA 150 RAID ATA 100 זיכרון: 512 ddr 400 כרטיס מסך: Readon 9700 pro כרטיס קול: sound blaster live 5.1 זה יתמוך בכל המשחקים בעתיד באופן חלק לגמרי? ואני גם דיי רוצה לדעת מזה RAID?
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-6K מעדיפה לא לחרוג מהשש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית פוטושופ ואילוסטרייטור, אנימציה ועריכת וידאו אפטר אפקטס ופרימייר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מכויל ויפה לצורך עריכת תמונות לדפוס- מאוד חשוב לי. אין צורך באחרים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודעת מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב ביתי. בעקרון כל מה שאני עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט, לעשות עבודות באוניברסיטה (Word וכאלו), מעט לתכנת ב- Visual Studio למי שמכיר (תוכנה יחסית כבדה), ולצפות בוידאו HD אני רב הזמן על המחשב בבית (כי כרגע אני רק לומד), ועושה בו הרבה שימוש, גם מריץ יישומים רבים במקביל, שירים הרבה (מאד) לשוניות אינטרנט שונות, קיצר המחשב שלי די עמוס בתוכנות פתוחות רוב הזמן. אני מחפש מחשב שיוכל בקלות להתמודד עם ריבוי התוכניות (יש כאלו שיגידו שזה בקטנה כי זה לא תוכניות כבדות אינטרנט ונגנים) בצורה קלה (שאני לא ארגיש שהמחשב מתאמץ). אני גם רואה לא מעט סרטים של HD במחשב (היום אני מצליח במחשב הישן לראות רק HD 720) ומוריד הרבה תכנים לפעמים גם במקביל …
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בירור עבור חבר. למעשה כבר ביררתי על דגמים מסויימים ואני מתלבט ביניהם, אך אני מצרף את השאלון בכל זאת למקרה שיש אופציות טובות יותר. * מטרות המחשב: עבודה משרדית ועריכה גרפית דו ממדית (עיצוב חוברות ופרסומים), עריכת PDF גדולים עם Acrobat. * גודל המסך: "15.6. כמובן שמט עדיף, אם קיים במסגרת התקציב. * רזולוציית המסך? לא קריטי, ככל שמתאפשר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אמור לשמש כתחליף נייח, לא משמעותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כדאי VGA. ריבוי 3 USB (ולא רק 1) יכול להיות נחמד. אבל לא על חשבון שום דבר אחר. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה. לא מאמין שיש עם סלוט mSATA במסגרת התקציב, אבל אם י…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות בימים הקרובים מחשב ככל הנראה באילת(אגב, ידוע לכם על מגבלה כלשהי בקנייה באילת של רכיבי מחשב נייח מבחינת מע"מ?) הרכבתי בעצמי מחשב ועניתי על השאלון. אשמח להערות על המפרט והמלצות לציוד מקיף(מקלדת, עכבר ומסך) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שקלים(כולל מסך, מקלדת ועכבר) עם אפשרות לחריגה לא גדולה מדיי 🙂 (אלף ש"ח בערך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול משחקים ועריכת וידאו 4K בפרימייר ועריכת תמונות בפוטושופ ולייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?כן, מקלדת, עכבר ומסך 4. הא…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני שנייה לפני רכישת מסך להחלפה בנייד HP שברשותי (דגם DV6950ej).. רציתי רק לעשות דאבל צ'ק ולוודא שבאמת הבעיה היא במסך. כפי שאפשר לראות המסך מרצד לעיתים תכופות ולפעמים גם מחשיך לגמרי ואי אפשר לעבוד כלל על המחשב.חיברתי למסך חיצוני כדי לבדוק ובעת הריצודים, על המסך החיצוני התצוגה תקינה. האם אפשר לרכוש מסך להחלפה בראש שקט?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, בהמלצת הפורום קניתי מחשב נייד מסוג HP ProBook 430 G1. בנוסף הזמנתי SSD כדי להתקין אותו בנוסף להרד-דיסק שהגיע עם המחשב. ה SSD הגיע היום וכשניסית להתקין אותו ראיתי שהחיבור שלו לא מתאים. הנה קישור ל SSD http://www.amazon.com/dp/B00KBZH72I/ref=pe_385040_30332200_TE_item והנה קישור לאתר של החברה שמייצרת את ה SSD ובו כתוב שהוא אמור להתאים למחשב שלי. http://www.mydigitaldiscount.com/m.2-ngff-ssd-compatibility-list.html מישהו יכול לעזור ??? עמי
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני מחשבי לנובו האחד זה y510p והשני זה w540 שניהם של לנובו. מה לדעתכם יותר טוב? זה המחשבים לאחר חיפוש ברשת שהגעתי אליהם. הדרישות למחשב: * מטרות המחשב: עבודה בעיקר בתוכנה matlab, צפייה בסרטים, אינטרנט וכו'. בתקווה גם משחקי אסטרטגיה חדשים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 אינץ (סטנדרטי נכון להיום להבנתי). שלא יהיה מבריק (תדרש גם עבודה בחוץ בשעות היום) * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מצלמה * משקל רצוי? לא יודע. המחשב כן מיועד להיות נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ- 6 שעות עבודה בתאורה מקסימאלית (עבודה רגילה ולווא דווקא בזמן הרצת סימולציה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימל…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחשב נישא ASUS N55SF לאחר שדרוג ל WIN 10 הקול מהרמקולים נעלם. לעומת זאת הקול מהאוזנייה קיים. לא מוצא דרייבר מתאים.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק חדש, סי די רום, צורב, מסך, כרטיס רשת אני צריך המלצה למעבד טוב + לוח מתאים + זכרונות + כרטיס קול + מארז עד 3500 ..... המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג (אולי בעתיד .. או משהו קטן בשביל ההתחלה)
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מארז: antec three hundred- the versatile case ספק: Silencer 500 EPS12V 80 plus מעבד: I5 HASWELL 4430 3.0GHz (אחריות עד 25.9.16) קירור: scythe katana 3 cpu cooler לוח אם: MSI H87M-G43 DDR3 1600 כרטיס מסך: MSI RADEON R9 270 GAMING 2GB (אחריות עד 9.4.17) SSD פנימי: CRUCIAL M4 128GB SATA 3 (אחריות עד 26.9.16) מתאם ל SSD פנימי: scythe bay rafter 2.5 דיסק קשיח פנימי: seagete 500GB 7200+ HITACHI 320GB זיכרון: G.SKILL DDR3 4GB 1333 7-7-7-21-2N עכבר: logitech m-bz105a יש לי זיכרונות אחרים שאני רוצה לשמור לעצמי שהם: kingston hyper-x 2X2 1600MHz את כל הציוד היקפי שלי אני רוצה לשמור חוץ מהעכבר כמובן שאני לא רוצה אותו יותר
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בחוברת מחשבים של באג ממליצים על "מחשבים שולחניים חזקים במחירים מפתיעים": 1. מחשב נייח Packard Bell iMedia i4501IL מקור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8354&perur= מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i3-530, 2.93GHZ * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium בעברית, אנגלית או רוסית * זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 7200RPM * כרטיס מסך: GeForce GT315 512MB * כונן: DVD Writer * מקלדת ועכבר מתנה חיבורים: * 2 x USB2.0 מקדימה * 4 x USB2.0 מאחורה * קורא כרטיסים * יציאה לאוזניות * כניסה למיקרופון * DVI * HDMI אחריות: * אחריות לשנה ע"י טלדור איסוף והחזרה מבית הלקוח מחיר: 3,096₪ 2. מחשב נייח Packard Bell iMedia i5510IL מקור: http://www.bug.c…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, האופציות שעומדות לפניי הן ( תקציב בערך 4000 ש"ח): 1) Dell E6400 עם המפרט הבא (יד שנייה): http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=6644 למעט ההבדלים 4 גיגה זכרון (במקום 2) דיסק קשיח 500 גיגה (במקום 250) אחריות 2 וחצי וינדוס 7 2) Toshiba Satellite L500-1XW (חדש, מבצע של 012): http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L500-1XW/1083235/ 3) הצעה שלכם המחשב הוא לעבודות משרדיות ולתכנות בסביבת לינוקס. *אני נוטה לE6400 בגלל האיכות בנייה והמשקל הנמוך יותר
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם נראה שיפור ביצועים בין Intel 3820QM ל- Intel 6700Hq ? אותו מספר ליבות, אותו התדר, זכרון קצת יותר מהיר. יש איזה שהיא הצדקה לשדרג בכלל ? (כמובן תחת שימוש כבד, תכנות, עריכת וידאו, פוטושופ)
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/e71mqfp2 לא מתפשר על SSD של פחות מ180. אני כרגע עם אחד כזה ויש לי 30G פנויים. מעדיף את הלוח הספציפי, בעיקר בגלל כמות USB וגם תמיכה בRAID ( שאני רוצה לעשות בעתיד עם עוד SSD ). עושה הכל על המחשב... משחקים, סרטים, אחבר טלויזיה של 42" בעתיד עם שני מסכים בצדדים והמסך הזה ילך לאחי. אז קודם כל, יש לכם הצעות לשיפורים/שינויים שלא ישפיעו על המחיר משמעותית, אם בכלל? להלן כמה שאלות של נובים: 1. המארז יכול להחזיק את המפרט הזה ( כ. מסך ולוח אם ) ? 2. השליטה במארז היא על כל המאווררים או רק חלק? 3. כתוב בזיכרון: "LP + 1.35V" - מה זה אומר? 4. אני מקבל BF4 עם הכ. מסך הזה?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלם לחברי הפורום. מכיוון שאני שואל לגבי מפרט ספציפי: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133170§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D בקצרה, מעוניין "לפנק" את עצמי במחשב בעל יכולת להריץ משחקים מהשנים האחרונות ברמת ביצועים גבוהה מאוד מבלי להשתנק. המחשב עומד במקום לא רחב מדי (חלל למארז בתוך שולחן מחשב), לכן מעדיף מארז לא רחב מדי ועדיפות שפתח האוורור יהיה כלפי מעלה ולא מהצדדים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500כולל ציוד היקפי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אני אשמח מאוד לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים לכל היותר, למרות שכמו שאמרתי מעדיף לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המ…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אופציה לרכוש מעבדi7 2600k ולוח אם dz68bc של אינטל במחיר מוזל בתחילה תכננתי לרכוש מפרט ל-NAS שיריץ freeNas אבל לאור ההזדמנות של המעבד ולוח האם, אני מעוניין לבנות מפרט למחשב עיקרי לבית ולהשתמש במחשב הקיים כ-NAS שיריץ freeNas. לגבי המחשב החדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח (לא כולל מעבד ולוח אם) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו…
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מעבד - Intel Core i7 2600K @ 3.40GHz מאוורר למעבד - ARCTIC Freezer 13 PRO לוח אם - Asus P8Z68-V LE כרטיס מסך - ATI AMD Radeon HD 6570 Gigabyte זכרון - G.Skill SNIPER 2x4GB DDR3 1333Mhz כונן - Samsung SSD 850 EVO 120GB כונן - Western Digital Blue WD10EALX 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA 6.0Gb צורב - DVD LG מארז - thermaltake v9 ספק כח - אקטיבי Antec 620W 80+ Bronze HCG-620 המחשב מעולם לא עבר OC מעוניין למכור את המחשב כחבילה אחת ולא בחלקים תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה4,000 - 6,000 אופציה למשיכה ל7000 אם מה שביקשתי לא יכנס בתקציב * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וגלישה באינטרנט והורדות, משחקים קלים כמו Football Manegar, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 עד 17 אינץ * רזולוציית המסך? FHD אפילו WQHD החדשים באים בחשבון * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתיהיה מקלדת נוחה ושתיהיה מאורת לעבודה בלילה * משקל רצוי? אין משמעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך?העדיפות היא כמה שיותר זמן עבודה, רק לא פחות מ3 שעות! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, וחיבור למערכת סראונד של המחשב הנייחשיש היום שזה חיבור שמע בלוח אם בצבעים צהוב שחור ירוק(במידה וקיים) עדיפות לקורא כרטיסים של מצלמה וכו' ולחיבור LAN למודם! * Bluetooth? אופציונלי ל…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP עם עכבר אלחוטי... מפריע לי להקליד הפד של העכבר האם ניתן לכבות אותו ? ואיך ?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה מרובת טאבים, אופיס, סדרות/סרטים באיכות כמה שיותר גבוהה (כולל קודי פופקורן) קצת fps - קמפיין עלילתי בלבד (אני לא איזה גיימר כבד אבל נהנה מידיי פעם מה fps game התורן) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא סדרות battlefield, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3196&CatCode=315 אבקש חוות דעת עליו
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-