עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב, בתקופה האחרונה שאלת קניית נייד חדש עלתה שוב ושוב. לכן התחלתי לבחון ניידים. כאשר אני משקיע בנייד, אני לרוב מחפש את הטופ-אנד של הניידים (מבחינת חומרה), במינימום מחיר, אולי זה אליה וקוץ בה, אבל עד היום לא הצטערתי על כך. שתי הניידים שעמדו על הפרק הינם DV6790ej של היליוט פיקרד, ו-W566N של גיגה בייט. ניתן למצוא את המפרטים כאן: HP dv6790ej: http://www.gamaoffice.co.il/products/102099 GigaByte W566N: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9025 עכשיו יש לשים לב להבדלי מחיר וחומרה: - הבדל חיובי לגיגה בייט בזכרון, 4 גיגה לעומת 2, 800 מגה הרץ לעומת 677. [וכן ב-HP עושים שימוש בשתי חריצי הזכרון כך שיהי מאוד בעייתי לשדרג בעתיד את הזכרון] - הבדל חיובי לHP בנושא הסאונד. - גיגה בייט…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן חברה... מחר מגיעה SONY 40' FULL HD שלי והחלתתי לקנות נייד שיריץ את התכנים( 1080P BLUE-RAY RIPS בעיקר) וכמו כן שאוכל גם להנות ממשחקים ועבודה יום יומית. התקציב הוא עד 5000 ש"ח וניתן לחרוג רק אם זה באמת שווה. הדגמים שסמתי עין אליהם הם 1- Dell studio 1537 P8400- http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm 2-Gigabyte W576V- http://ivory.co.il/product.asp?productid=2568&CatCode=315 אז לכל אחד מהם יש את היתרונות שלו לדוגמה לGigabyte יש HDD גדול יותר וכרטיס מסך חזק יותר לDELL יש שלט וגם 3שנים אחריות. אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט. תודה מראש ויום טוב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by דובי770,

מה שווי הלוח? בשימוש כשלושה חודשים, נמכר עקב שדרוג, אחריות מפלונטר. בוצע OC קל נמצא במערכת שלי, עם ספק איכותי, ראו במפרט. במידה ומשנה, המארז מאוורר מאוד. נראה לי שציינתי הכל. אז בכמה אני יכול למכור אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by jetman,

שלום לכם ,אני השבוע בעזרת ה' קונה נייד , חיפשתי מפרט שיש לו מסך לא מבריק אך קימת ואין כאלו כיום בשוק ,לפחות לא במפרט ששווה קניה, עד כמה באמת מפריעה שיש מסך מבריק ? אני ניסיתי כמה ניידים ,אומנם זה נראה יותר יפה וצבעים יפים יותר ,אך השאלה העם זה נוח לקריא ? כי בעקרון הנייד ישמש לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים על מסך LCD נפרד , מה אתם אומרים ? ללכת על מבריק או לחפש בכל זאת מט ? הקטע המעצבן שברוב הניידים כלל לא כתוב עם המסך מבריק או לא , או לחפש מפרט קצת יותר חלש שיש לו מסך לא מבריק בקיצור השאלה בעם נוח לעבוד מול מסך כזה לזמן ממשוך יחסית ? כמו שכתבתי מקודם הנייד יהיה לרוב בבית ויש לנו תאורה רגילה בבית ,אז אני מבין שזה לא יהיה כלכך נורה ? כן באמת הרבה יותר נעים לראות מבריק ,אבל…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ההבדל בין ה-ACER ONE D250 לבין ה-ACER 532 החדש עומד על כמה מאות שקלים, תלוי בחנות ובזמינות. השאלה האם ההפרש מוצדק או שחבל על הכסף... ה-532 גם בא עם WIN7 starter 32bit לעומת XP home 32bit איתו מגיע ה-D250. ל-XP אני יודע ש-1G מספק, השאלה מה המצב עם WIN7 - יספיק? רב תודות, גונן.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by 00Amir,

לאח שלי היה מק בוק פרו שלצערי נגנב... כרגע הוא מחפש שוב מחשב אבל אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להתקין בפנים איזה מתקן GPS כך שיהיה קשה לגנוב אותו.. מחשב אפל כזה עולה 1500$+ וזה מאבס את החיים שהוא נגנב.. אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by EvgenyVo,

•שלום, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך ומעבד כדי אחר כך לבחור ולקנות לוח המתאים למחשב ושאר הרכיבים, אשר יתנו ביצועים טובים לתוכנות הבאות : 1. SolidWorks 2010 2. cosmos 3. Labview10 4. Matlab 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - התקציב המקסימלי עד 4000 שקלים , כולל כל הרכיבים (כרטיס מסך , מעבד , לוח וכו' ) . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות לחסוך . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה,)? - רמת השימוש בתוכנת SolidWorks עד 500 חלקים להרכבה . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). 1. SolidWorks 2010 2. cosmos 3. Labview10 4. Matlab ב) …

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by EvgenyVo,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך ומעבד , לא יקרים יחסית , אשר יתנו ביצועים טובים לתוכנות הבאות : 1. SolidWorks 2010 2. cosmos 3. Labview10 4. Matlab האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה? - לא תודה .

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by Hasamba,

שלום לכולם, אני קונה מחשב שישמש בעיקר לילדים לאופיס/אינטרנט ומשחקים, בנוסף אשתי מתכננת קצת עבודות פוטושופ ואילוסטריטור. לא משחקים כבדים במיוחד ולא צריכים לרוץ בפריים רייט גבוהים . המפרט כנראה: Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 לוח אם Asus H110M-A D3 LGA1151, Intel H110, DDR3, PCI-E, זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR3 1600Mhz CL11 כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III מארז כולל ספק Antec VSK4450B-U3 ATX Mid Tower Black 450W השאלה היא לגבי כרטיס המסך, מה עדיף (לא יכול להוסיף יותר כסף ולא רוצה משומש)? האם משנה ה-1GB או ה-2GB ברמות האלו? כ…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by 123Mike,

אני רוצה לקנות מחשב גימינג טוב(עד 4000 ש״ח) ורציתי לדעת אם שווה לקחת כרטיס מסך gtx1060 או לקנות אחד יותר טוב. תודה

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  11. שלום, אני מזמין מחשב חדש, בהתחלה תכננתי לקנות את הכרטיס Gigabyte gtx 460 oc 1024MB DDR5 http://www.skypc.co.il/pl_product~GVN460G1OC~8~0.htm ובחנות המליצו לי לקנות את הכרטיס Gainward gtx 465 1024MB DDR5 http://www.skypc.co.il/pl_product~GWGTX465PCX1024~8~0.htm מחיר הכרטיס הראשון 1067 ₪ ומחיר הכרטיס השני 999 ₪ ככה שהפרשי המחיר לא משמעותיים הייתי שמח לדעת מה ההבדלים המשמעותיים בין הכרטיסים, ראיתי טבלת השוואה אך אני לא בקיא בכל הפרטים הטכניים. הייתי שמח לשמוע מה ההמלצות בנושא. http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_400_Series אשמח לקבל גם הערות/הארות נוספות בנוגע למפרט (מעבד, זיכרון, מארז וכל השאר...) מפרט המחשב: מעבד Intel Core i5-760 Box ₪1012 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/…

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  12. Started by pishont,

שלום, האם מישהו יודע כמה בערך שווה geforce gtx 570, בן שלוש בערך (ללא אחריות)? הכרטיס של חברת gigabyte תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by KaPuT,

יש ברשותי כרטיס GTX 590 classified של EVGA כרטיס שעדיין נחשב יחסית חזק,כמה מחיר ריאלי נכון להיום אפשר לקבל עבורו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Omer Ashkar,

שלום כולם אני רוצה לקנות gtx 750ti שתומך ב פי סי אי אקספרס 3 כתבו לי שהלוח אם שלי יכול להריץ כרטיסי מסך ב PCI-X 3. וגם איך אני ידע איזה ספק כוח יש לי?

15. אורח lightor
    Started by אורח lightor,

שלום קהילת HWZONE, היום רכשתי מחשב עם כרטיס מסך, כאשר לא היה כתוב את שם החברה של הכרטיס עצמוץ התקשרתי לברר וגם בקופסא ראיתי שרשום Inno3D GeForce GTX1060...... אני לא מכיר את החברה כלל ומחיפוש קצר בגוגל ראיתי שזאת חברה שיותר נפוצה ברוסיה, סין, יפן. מישהו יכול לשפוך טיפה אור על החברה והכרטיס? האם יכול להיות שהביצועים שלו פחות טובים מהחברות המוכרות כמו Sapphire, gigabyte ושאר המוכרים? אשמח לדעת גם האם יש שיפור ניכר מה960 GTX או שהביצועים לא רחוקים אחד מהשני? אשמח לתשובתכם.

16. Started by Epidem,

יש לי 2 כרטיסי GTX460 768MB שאני מחדש בעצמי. עבדו בSLI. (לינק לדף המוצר) הורדו מהמחשב דיי מזמן עקב מאווררים תקולים, החלטתי לעשות איתם משהו.. במידה ואני מחבר מאווררים חדשים מנקה את הPCB מנקה עם חול בהתזה (יבשה) את הצלעות. מורח MX4 על השבב ובכללי מביא את הכרטיס למצב שהוא יראה כאילו עכשיו הוציאו אותו מהניילונים כמה אני יכול לבקש עליו? רלוונטי גם לאיביי.

17. Started by 1stcowgirl,

שלום, (אני מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא אז כוונו אותי בבקשה) רציתי לדעת אם GTX680 יוכל לעבוד של ספק 550W? הספק המדובר הוא : Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P (Retail)

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by Ronfer123,
    • 0 תגובות
    • 462 צפיות
  19. Started by andrei21,

המחשב GX620 של MSI שנמכר כרגע רק באייבורי (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה) מחירו עומד כרגע על 5790 . יש למישהו מושג או השארה מסיבה כלשהי אם המחיר של מחשב זה עומד לרדת או לעלות כמו שקורה הרבה למחשבים מיוחדים ומוצלחים? תודה לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by bengo,

רציתי ביקורת על שני חלקים אלו.. כאשר הראשון הוא כרטיס מסך והשני הוא לוח אם. אם אפשר שיהיה במהירות תודה

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by The-Magician,

אהלן מחשב hp pavilion dv6 1330ej התקנתי עידכונים של ווינדוס, זה עשה לי את כל הפרוצדורה של העידכונים, וכשאני בא להדליק אותו מופיעה לי השגיאה 0x00000f4 במסך כחול וזה לא נותן להעלות את הווינדוס, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והופיע המסך של hard disk not exist f30 ואז הוא אומר [h=1]Boot Device Not FOund[/h] ניסתי להוציא את ההארד דיסק ולחבר מחדש, ולנתק את הסוללה של הביוס ולחבר מחדש זה מעלה אותי לווינדוס אבל אחרי כמה דקות בערך 5 דקות יש רעש כזה מההארד דיסק פקקק כזה כמו טאק כזה ואז שוב חוזרות השגיאות אם אני לוחץ F2 זה כאילו שזה לא מזהה את ההארד דיסק... מוזר..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by devilh,

במחשב שלי ההארד דיסק דפוק(התקנה של Windows לא מזהה אפילו את קיומו) אני רוצה לקנות אחד חדש, רק שאני לא מוצא. כרגע ההארד דיסק הוא: 30GB IDE 4200RPM 2.5Inch עליתי בצ'אט מול התמיכה של HP והם אמרו לי שהנתונים המקסימליים של ההארדיסק שאפשר לשים במחשב הם: 60.0GB ATA-100 EIDE hard disk drive - 4,200 RPM, 2.5-inch form factor, 9.5mm height הכי קרוב לזה שמצאתי בחנויות בארץ, זה 5400RPM 60GB או 4200RPM 80GB אבל אחד שיתאים באופן מוחלט לא מצאתי. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות הארדיסק שיתאים, או אולי פרט מידע יעיל לנושא?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by oor,

hallo evrebady i wont to start by saying sory for my bed spelling im caminig back from austrlia in abute manth end i wonted to if enbady hve eny cynde of expirince in soping tailand for computer parts my buget is 2000 - 3000 austrlin dolar = 7000 - 1000 shekel vidio card + memory + CPU + HDD end the rest i will probbly by in israel but from the same buget if u hve eny segestion or recomendtion ill love to here thm u r wellcom to write hibro TODA RABA

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by high_barny,

אני מעוניין לקנות את המחשב נייד Hasee MJ122 NetBook מה אתם אומרים עליו? אם איזה מערכת הפעלה הוא מגיע? יש אפשרות להגדלת הזיכרון ל2GB? איך הרמקולים שלו? חיי סוללה וכו' והאם הוא שווה את המחיר שלו (1400 ש"ח) על התמורה שהוא נותן. המחשב לא למטרות משחק, אלא כתיבה של מסמכים, שמיעת מוזיקה ואינטרנט. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. חבר'הההה בשבוע בתחילת השבוע אני מבצע קנייה מTMS של מחשב חדש. עכשיו כמה דברים: חשוב לי שתגידו דעה עליו. -אוקיי קודם אני לא חושב לעשות OC (למרות שאני לא שולל לגמרי אבל לא נראה לי). -מטרת המחשב משחקים. -בתכנון להוסיף עוד כרטיס 4870 שיהיה CF (עוד כמה חודשים) המפרט לא כולל ציוד הקפי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤982 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤607 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤399 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA כמות: 1 - מחיר: ¤83 ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1…

• 6 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים