עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אח של חברה טובה נמצא בארה"ב. היא ביקשה ממני להמליץ לה על מחשב טוב שיתאים לדרישות שלה. אני אפילו לא יודע אם זה ממש כדאי כלכלית, אבל לנסות לא מזיק. מאחר ואין בעיה של תקציב (הגדרת התקציב בכותרת היא שלי) היא שוקלת גם קניה של MacBook Pro 15 בעלות של 1200$. מלבד זה שהוא כבד ביחס למה שהיא רוצה, לא כל כך ידעתי מה להגיד לה, אשמח להסבר על כדאיות, השלכות, עלויות נוספות ועוד כהנה גם בזה. הסתכלתי פה ושם על סמך מה שאני יודע ועל סמך מה שלמדתי מפה, אבל היו דברים באתרים מחו"ל שאני לא מכיר כמו מודם סלולארי ומאיצים גראפיים שלא ממש הכרתי. אז אני אשמח לכל עזרה והסבר. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס וקצת תוכנות, צפיה בסרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 14 , 13.3 * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג 5lbs * האם נד…

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by asdfasd,

הנה המפרט שלי כתבו דעתכם! (ד"א אני לא לוקח ת'לוח אם asus p5ql-e כי אני לא צריך את התוספות שיש לו שאין בלוח אם שלי..) מעבדי אינטל ‏Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות ‏DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB Kingston Value כרטיסי מסך ‏Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים‏ NZXT TEMPEST - No PSU ספקי כוח ‏Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan הרכבת מחשב 10 ש"ח Total price 4815 ¤

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by assi4u,

שלום לחברי הפורום! אני קצת חדש כאן אז סליחה אם השאלה לא בפורום הנכון. ראיתי במפרטים שמפרסמים כאן כ. מסך משומש מה היתרון של זה? ועד כמה הוא אמין?

4. אז ככה,אני והאחים שלי אספנו ביחד כסף ואנחנו רוצים לקנות מחשב ב-25,000 שקלים, אבל אנחנו לא יודעים ממה לתחיל. בבקשה תגישו לנו מפרטים ותדחסו בתוכם הכל: מארז FULL TOWER לוח-אם חזק ואמין מעבדים (רצוי quad או dual) הרבה ram עכבר מקלדת מסך שטוח כרטיס מסך high end כרטיס קול 5.1\7.1 CD-ROM, CDRW, VDROM, DVDRW ואם נשאר עוד כסף אז תוסיפו מערכת קירור-מים, הרבה מאוררים למארז. אם עדיין נשאר אז תוסיפו עוד דברים בשביל קירור ושיפור הביצועים. תודה רבה מראש!

• 40 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. שלום אנשים יקרים... דברי פתיחה-אני חדש דנדש כאן והחלטתי להירשם לפורום(חרף עצלנותי)אחר שעלעלתי בו שבועות ארוכים והחלטתי שזה המקום להתייעץ עם האנשים הראויים..עד כאן דברי החנופה הזולים. 1. מה התקציב? 4,000 באשראי ,ואפשר לחרוג במעט אם זה שווה..אך להשתדל שלא. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים,סרטים ועבודה שוטפת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?כן,מקלדת ועכבר איכותיים אך לא יקרים מדי,ורמקולים 2.1 איכותיים למשחקים ומוזיקה.. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אם השאלה קשורה לרכיבים במחשב אז-לא.( גר באזור השרון..מתלבט קשות היכן לרכוש) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש …

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  6. 4200 שקל בלי חריגות צריך את מלוא הציוד ההיקפי שזה עכבר מקלדת ורמקולים ומסך LCD 19 אינצ' למשחקים בעיקר והורדות המחשב יפעל הרבה.. דחוףףףףף ברמות.. תודה==]

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. אהלן! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההבדל ניכר אז אפשר לחרוג ב400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMO למיניהם. Destiny, Dark Souls 2, No Man's Sky, The Witcher 3. הכי חשוב שיתמוך בUnreal Engine 4 שיבוא עלינו לטובה (השערה גם טוב ). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -ל…

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by anri,

יש כמה חלקים שאני די סגור עליהם . רציתי רק שתעזרו לי בשאר החלקים האחרים . מעבד - Intel® Core2 Quad Q6600 + COOLING לוח אם - אני מעדיף Gigabyte P35 כרטיס מסך - 8800GT 512MB PCIe העניין שאני לא יודע מאיזה חברה, זקוק לעזרה בעניין הזה . וכל שאר המפרט ספק, מארז, קירור למעבד, זיכרון, כונן קשיח, כונן תקילוטים, אני צריך . יש אפשרות לחריגה קטנה... תודה מראש =)

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by yonaboos,

אני בקרוב מזמין מארצות הברית את המחשב הבא: http://www.amazon.com/N53SN-EH71-15-6-Inch-Versatile-Entertainment-Aluminum/dp/B005SQMBK8/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1330441545&sr=1-5 אשמח לחוות דעת על המחשב הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  10. מתלבט בין רכבי החומרה הבאים מבקש את עזרתכם תודה לוח אם 1. ASUS P5AD2-E Premium Intel 925XE LGA S775 2. Abit Fatal1ty AA8XE Intel 925XE LGA 775 כרטיס מסך 1. Asus Extreme AX800XT PE 2DHTV PCIe 256MB 2. Sapphire Radeon X850XT PCI-e VIVO 256MB Retail Video Card 3. Sapphire Radeon X850XT Platinum Edition PCIe 256MB ViVo זכרונות 1. G.Skill 1024MB (2x512MB) PC4800 DDR600 LA 3-4-4-8 DualChannel Edition 2. Corsair (512MB x 2) PC4000 PRO LED DDR 500 המחשה ישמש לעריכת וידיאו, משחקים ,ואופיס תודה

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  11. טוב יאללה, אין לי כוח יותר לחכות ...אני קונה סופסוף את המחשבב המטרות העיקריות זה להריץ הרבה מכונות וירטואליות של , server, vista unix,linux xp ועוד... כמו שרת, בשביל למידה משחקים פה ושם, סרטים פה ושם . והעבודה הרגילה...מוזיקה ברקע, תוכנות, צריך הרבה משאבים. תקציב עד 5000 שקל , מתוכנן OC בעתיד, אני מקצץ בתקציב של הכרטיס מסך לכרטיס low end, דרוש זיכרון 4 ג'יגה אשמח לשמוע חוו"ד: מעבד Intel Core 2 Quad - Q6600 1321 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L 508 כונן קשיח (Seagate ST3500320AS 520 כרטיס מסך ASUS Radeon HD 2600Pro 550 ספק כוח Corsair CMPSU-450VXEU 450W 457 מארז NZXT HUSH 440 צורב DVD Samsung SH-S203B X20 SATA לינק 149 חסר זיכרונות, (חובה 4 ג'יגה 800 mhz) קירור (ד…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? 10K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים , סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הקיים הוא בגודל 21" , בקרוב שידרוג ל 24" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? למה לא ?…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by AvlK,

שלום חברים בת דודה שלי הביאה לי מחשב של לנובו עם סוללה גוססת (נטענת עד 60%), והיא רוצה לקנות חדשה. אין לי בעיה להחליף את זה באופן עצמאי, אבל אין לי מושג איפה הכי משתלם לקנות סוללה ומה המחירים של סוללות בכלל.. ראיתי את זה באיביי למשל: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-U310-Touch-OEM-Genuine-Original-REAL-DEAL-Battery-L11M3P01-11-1V-46Wh-/331301936183?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d23225c37 זה מחיר סביר? או לחלופין אפשר לקנות בארץ במחיר סביר? אולי אפשר לקנות ישירות מלנובו? (מחפש להוריד לה את העלות כמה שאפשר.. עוד דבר, ראיתי באתר של lenovo שבסדרה הזו (u310) יש כמה מפרטים שונים (i3\i5\i7) האם בכולם יש אותה סוללה מבחינת הקיבולת או שהסוללות שונות? הדגם שלה זה ההוא שמגיע עם i…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Lirux,

מפרט נטו בלי מסך או ציוד הקפי עד 3500 שקל למטרת משחקים... יש העדפה ל2 ג'יגה ראם

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. טוב, אני רוצה להרכיב מחשב לעבודה משרדית (אופיס אינטרנט ועוד כמה תוכנות). הדרישה מהמחשב היא מהירות. מחשב עם תגובות מהירות. בהדלקת המחשב, פתיחת קבצים, וחיפוש. אתייחס לרכיבים שעליהם אני מתייעץ בלבד. לוח - Z68 gigabyte או אסוס. יהיה הבדל? מעבד - i5 -2500 זכרונות - 2 סטיקים Hyper X KHX1600C9D3/4G SSD למערכת הפעלה - OCZ RevoDrive 3. SSD נוסף - OCZ Agility 3 240GB. כרטיס מסך - אם לא יתן לי כלום - לא צריך. זה נכנס לי בתקציב. התקציב - בסביבות 8000. יש הצעות לשיפור? דברים מיותרים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Epidem,

יש לי 2 כרטיסי GTX460 768MB שאני מחדש בעצמי. עבדו בSLI. (לינק לדף המוצר) הורדו מהמחשב דיי מזמן עקב מאווררים תקולים, החלטתי לעשות איתם משהו.. במידה ואני מחבר מאווררים חדשים מנקה את הPCB מנקה עם חול בהתזה (יבשה) את הצלעות. מורח MX4 על השבב ובכללי מביא את הכרטיס למצב שהוא יראה כאילו עכשיו הוציאו אותו מהניילונים כמה אני יכול לבקש עליו? רלוונטי גם לאיביי.

17. ב-FAQ זה נרכז את השאלות הנפוצות ביותר המתעוררות בנושא כרטיסי מסך במחשבים ניידים. כל מי שיש לו שאלה או רעיון לשיפור ה-FAQ מוזמן לפנות אליי בפרטי. ש: האם לכל מחשב נייד יש כרטיס מסך? ת: לכל מחשב, נייד או שולחני חייב להיות שבב גרפי (GPU - Graphics Processing Unit) שאחראי על תצוגה. כשמדובר במחשבים שולחניים, הGPU יכול להיות מובנה בלוח האם (integrated GPU), או על כרטיס חיצוני (discrete GPU). לעומת זאת, בניידים, משיקולי מקום, הGPU, גם אם אינו integrated, יהיה מולחם ללוח האם ולא על כרטיס נפרד. למרות ההבדל הזה, הGPU ממלא במחשבים ניידים אותו תפקיד כמו במחשבים שולחניים. משום שהביטוי "כרטיס מסך" שגור בפי כולנו כשם נרדף לGPU, נמשיך להשתמש בו גם כשנדבר על GPU של מחשב נייד, על אף שמבחינ…

• 0 תגובות
    • 27.9k צפיות
  18. Started by Jonny West,

נקנה בערך לפני קצת פחות משנה,למטרת גיימינג. מעוניין למכור בשלמותו. בנוסף: ומסך:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי ידידה שרוצה לקנות מחשב כעת לעריכת וידאו. אני מעריך שיש מספר דברים שצריך בשביל מפרט כזה והם די בסיסים hardisk מעל 200 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון, מעבד כפול ליבה. זה דברים בסיסים שאני יודע שחייבים לעריכת וידאו. התקציב שלה הוא 6000 שקל והיא צריכה גם מסך,עכבר ומקלדת והיא עובדת על AVID שחשוב לציין ששמעתי שיש בעיות תאימות עם כרטיסי קול, ממה שאני יודע כרטיסים של creative מתפקדים טוב על avid. על איזה מפרט הייתם ממליצים במחיר כזה?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום, קניתי מחשב נייד חדש של חברה בשם MSI מאייבורי ובינתיים עלו כמה שאלות. במחשב יש לי וורד ואני אמור לספק לו קוד מוצר. איפה הוא אמור להמצא? כל פעם שאני מאתחל את המחשב אז מופיע מסך שחור שכתוב עליו nvidia boot agent. איך נפטרים ממנו? מה ההגדרות המומלצות לנייד? זאת אומרת, מבחינת הגדרות צריכת החשמל וכולי. האם יש אפשרות שהמחשב לא יכנס למצב שינה שאני לא עובד עליו (הסיבה היא שאני רוצה להשאיר כמה הורדות ברקע בזמן שאני עושה משהו אחר אבל המחשב הולך לישון ואיתו גם הקישוריות לאינטרנט). הדרך היחידה להפעיל אינטרנט אלחוטי במחשב נייד הוא דרך המתאם (תהרגו אותי אבל אני תמיד שוכח את השם של הדבר הקטן הזה שהולך ל-USB ומקשר את המחשב לרשת האלחוטית) או שאולי יש משהו פנימי במחשב הנייד שלא מצריך …

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  21. חבר המליץ לי על המחשב הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19244 אני רוצה לשאול: -מה דעתכם -האם קיים מחשב זול יותר וטיפה פחות טוב מהמחשב נ"ל -האם כדאי לי לחכות שבוע - שבועיים בשביל שירדו המחירים משמעותית

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  22. תקציב 1500 פלוס מינוס, ללא מסך וציוד היקפי. לעבודה משרדית. תודה מראש. Intel Pentium E Dual Core E5300 2.6Ghz BOX, יחידות 1 ₪317 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=627 ANTEC NSK4400 Mini ATX 400Watt Black , יחידות 1 ₪344 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1800 Gigabyte GA-G41MT-ES2L G41 CHIPSET, יחידות 1 ₪329 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1536 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪240 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 זיכרון Hynix 2GB DDR3 1333Mhz CL9 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=716 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1497 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by MasterOr,

חשוב זמן סוללה ואולי כרטיס מסך סביר. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by maya2012,

מחפשת נייד לאמא שיהיה רוב הזמן בבית מתלבטת בין Asus k53e, Asus x54c, dell n5110 ,HP G6 1230sj מפרטים דומים ,פלסטיקה הכי טובה נראית ב k53e Asus. אבל המחשב יהיה בבית אז לא יודעת כמה זה משנה. צרכים: בעיקר אינטרנט מיילים גם קצת אופיס וסרטים. חשוב לי מחשב אמין, כמה שפחות תקלות וצרות, שרות טוב. איזה חברה/מחשב עדיף? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by raul53,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עוד סטיק DDR3 4GB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, בינוני 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן, אבל לא משהו מאסיבי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.