ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,368 דיונים בפורום זה
-
יש לי מפרט של מחשב רציתי לדעת אם יש מקום לשיפור אם כן מה זה בערך מה שאני רוצה. מעבד: Intel P-4 2.8GHz HT Fsb800 (לא Prescott) לוח אם: ASUS P4S800D + SB + LAN + S-ATA Fsb800 כרטיס מסך:ATI Radeon 9600XT 128Mb TV + DVI זיכרון*2: Kingston DDR 256Mb 400Mhz PC3200 ד.קשיח: WD 80Gb 7200rpm 8Mb S-ATA מארז: MAGNETIC MIDI ATX 500W usb (8668-4JA) כולל סידירום וכונן תקליטורים מחיר כולל: 3800 ש"ח בתודה מראש אלדד כהן. (לא מעוניין בAMD)
-
- 44 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מתחיל השנה ללמוד הנדסה ואני צריך מחשב ללימודים/בית. כמו שהבנתי הגיעו כבר המחשבים עם המעבדי Haswell והמחירים של המחשבים מהדור הקודם ירדו מאט, לא תהייה ירידה נוספת צפוייה (תקנו אותי אם אני טועה) מצאתי 3 מחשבים שהם בטווח המחירים שלי (עד 3500 שקל) כרגע הבחירה שלי נוטה לכיוון ה HP בגלל המפרט שלו אבל הדאגה שלי היא בגלל השם שיצא לניידים שלהם שהם מתחממים מאוד יחסית לאחרים. נכון שזה תלוי דגם, אז איך אני יכול לדעת יותר על הדגם הזה? ומה אתם חושבים? [TABLE=class: grid, width: 650] [TR] [TD][/TD] [TD]Samsung Ativ Book 2[/TD] [TD]Dell Vestro 3560[/TD] [TD]HP Pavilion 15-E057EJ[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון …
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לא עונה על השאלון כי אני בכלל לא בטוח שאני צריך מפרט. אני רוצה להתייעץ בצורה תיאורטית לגבי מה שיהיה הכי כדאי להשתמש במקרה בו נתקלתי. ניגש אליי לקוח אשר יש לו אולם גדול עם מקרן (מחובר בHDMI) ומערכת רמקולים היקפית (שמתחברת באמצעות כבל 3.5mm יחיד לחיבור האוזניות\רמקול במחשב). הדבר היחיד שהוא צריך ועושה זה להתחבר למערכות הללו ולתת למי שנמצא במקום להאזין למוזיקה באמצעות אתר YouTube. עד היום הוא עשה שימוש ב Laptop פרימיטיבי עם vista ועוד Laptop כלשהו עם Windows 7 (המכישר עם ה7 יגיע אליי ביום שני לריענון \ המחשב עם הויסטה עבר כבר ריענון). מפה לשם מסתבר שבדרך מאצלי אל הלקוח התפגרה הסוללה של הביוס למחשב של הויסטה וכל כיבוי מצריך …
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מעוניין לקנות מחשב עוד השבוע לבן שלי שחובב משחקי מחשב הסכום שהקצבתי לעצמי הוא 2,000 ש"ח ראוי לציין שיש ברשותי מסך . הייתי בחנות מחשבים באזור וזה מה שקיבלתי: מעבד אינטל CORE 2 DUO E7500, 1066MHZ s775 3MB TRAY מאווררים וגופי קירור GENERIC CPU COOLER FOR S775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM S775 C2Q 1333MHZ, INTEL G41, DDR2 800 PCI-E HDAUDIO זכרונות DDR II 800MHZ 2GB KINGSTON VALUE דיסקים קשיחים HITACHI DESKSTAR 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך ZOTAC 9600GT 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול ON BOARD 5.1 CHANNNEL AUDIO צורבים LG DVD+RW GH22NS X22 BLACK SATA ציוד רשתות ON BOARD 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI BLACK NO PSU ספקי כוח DOLGEN TIGER 5…
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ערב טוב אני רוצה לקנות כרטיס מסך וספק כוח - כרטיס מסך : GTX460 768MB ספק כוח : Seasonic 500 watt הינא המעבד שיהיה לי : CPU : Intel Coure 2 Duo E7500 mainboard : G31TM-p35 2 gb ram graphic card : GTX460 678 MB Power Supply: SS 500 WATT יהיה צבר בקבוק? אם כן אני ירגיש את זה ממש?
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני חייל כבר שנתיים וחצי ולפני שהתגייסתי הייתי גיימר די מכור...כשהתגייסיתי הצבא דיי השכיח ממני כל דבר שהיה קשור למחשבים, ודיי התחלתי לחיות חיים שונים לחלוטין ומחשב אצלי היה רק פייסבוק ומוזיקה.. כעת החלטתי לחזור לתחום הגיימינג כי זה משהו שאי אפשר לוותר עליו התקציב שלי הוא 3500 ש"ח, אני לא מתכוון לבצע OC כי אין לי ידע בזה, אני לא זקוק לציוד היקפי, כבר יש לי מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת..זקוק רק למחשב עצמו, אני מעדיף לקנות את המחשב מKSP או SKYPC, כי בתאכלס אלה המקומות היחידים שאני מכיר... דבר נוסף הוא זה שאני נוסע לקנות את המחשב, ולא מזמין דרך האינטרנט אז אם יש לכם המלצה לחנות טובה יותר באזור המרכז (תל אביב חולון בת ים ראשון) לא אכפת לי לנסוע גם לשם, אבל אני לא מזמי…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש סטרימר ולהתקין עליו קודי. חשוב לי שיהיה חיבור WIFI עם קליטה סבבה ושיהיה באיזור 200-300 ש"ח. אני הולך להתקין את המכשיר בדירה בקפריסין והמטרה היא לצפות בערוצי עידן פלוס דרך ההרחבה של עידן ובשידורי ספורט דרך הרחבות שונות. האם אמורה להיות בעיה כלשהיא שהמכשיר יהיה בקפריסין? אשמח להמלצה על מכשיר עם לינק לרכישה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הפוסט מתחלק ל-2 חלקים, כל אחד שיעזוראיך שהוא רוצה. 1 זה מפרט שאני בניתי רק חסר לי שם ספק כוח. חשוב לי מאוד שיהיה ספק כוח איכותי ולא ג''נרי מסריח. חלק ראשון: קודם כל אענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל במידת הצורך, לא אכפת לי גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדו צפייה בטלויזיה דרך חיבור HD (סרטי HD 1080), משחקים פשוטים של 2005-2006 (מקסימום בשנים משחקי אסטרטגיה בעיקר) במקסימום, עריכות גרפיות בPHOTOSHOP כרגע משתמש בCS2, לא יודע אם אשדרג גרסה, שימוש בתוכנות העלאת קבצים, עריכת קבצי DATABASE כ-30-40 מגה במהיר…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
טוב אז אני חדש כאן ואני מקווה להשתלב קצת בקהילה ולתרום מהידע שלי במחשבים (יש לי לא מעט מזה) וכדאי שההודעה לא תהיה ספאם אני רוצה לעבור איתכם על המפרט שלי (כתבתי רק את הדברים החשובים): אני רק רוצה לדעת אם עם המפרט הזה אני יכול להיות בטוח שהמחשב יוכיל להריץ באופן הכי חלק וטוב משחקים סרטים ותוכנות? אז הנה המפרט: מעבד: p4 2.4 800 (זה יוצא לחנויות רק בראשון למאי) לוח אם:Bonanza D875PBZ ATX לוח אם החדש ביותר של אינטל תומך ב-800 FSB AGPX8 INTEL LAN PRO 1 GIGA 8XUSB2 2XSATA 150 RAID ATA 100 זיכרון: 512 ddr 400 כרטיס מסך: Readon 9700 pro כרטיס קול: sound blaster live 5.1 זה יתמוך בכל המשחקים בעתיד באופן חלק לגמרי? ואני גם דיי רוצה לדעת מזה RAID?
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר- לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, עבודה עם Arcview+arceditor, קידודים והמרות של מפות מפורמט ecw ל-sid וכדומה. א) יש לציין את אופן השימוש. תדיר. תחנת עבודה בחדר מודיעין. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מסך קיים. אינו מיועד למשחקים כלל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקים. רצוי שני כוננים קשיחים 5 עד כמה השקט של המפרט…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות C++ JAVA #C א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ואני צריך קצת עזרה בלבחור מפרט. אני לא צריך מקלדת עכבר וכו'. אני מעדיף מעבדים של אינטל וכרטיסי מסך של רדאון. אשמח לקצת עזרה ורעיונות אפשר לנצל את כל התקציב וגם לחרוג קצת כי אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה שנים. המחשב יהיה בעיקר לגיימינג (WoT,WoW) אני רוצה מסך מרובע ולא שטוח. (את המסך תכננתי לקנות בנפרד אז אפשר לפרוץ תקציב בשבילו) המחשב מיועד להגדרות בינוניות-גבוהות אין צורך בציוד היקפי (אני כבר אקנה מקלדת ועכבר בנפרד). עדיפות לאיכות על שקט. לא מתכנן OC ומערכת הפעלה אני כבר אחפש לבד. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. את המחשב אני אקנה מחנות בחיפה (אז אני קודם רוצה לדעת איזה חלקים אני צריך ואח"כ לוודא שיש להם) תודה
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד בשבילי (סטודנט למדמ"ח בבן גוריון (יש שמועה שאומרת שהאוני' מספקת מ"ה בחינם אבל צריך לבדוק את זה עוד..)). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקרון זה יהיה לצורכי למידה (אופיס), אינטרנט ומדיי פעם סרטים. * גודל המסך? 13.3-14 עם דגש ל14 אבל פתוח לשמוע הצעות * משקל רצוי?עדיף פחות מ2 אבל אשקול זאת אם זה יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI כדי להקרין סרטים על הTV * בלוטות? לא חיוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שאני אתחיל רציתי לציין כי הביקורת מתאימה ברובה גם לDV4 של HP, שכן ההבדל היחיד ביניהם הוא גודל המסך וגודל הדיסק הקשיח. רכשתי היום אחר הצהריים את מחשב הDV5 מהסדרה החדשה של HP. רציתי לשתף אתכם בכמה מהחוויות שלי ממנו עד כה משום שהביקורות עליו באינטרנט מעטות ביותר (בגלל היותו חדש). הDV5 מסדרת Pavillion המצליחה של HP הוא החדש בשורותיה כאשר יכול להתאים לרוב השימושים האישיים של כולם. המחשב נותן תמורה טובה למחיר ומתאים לאלה שמחפשים מחשב נייד בעל חיי סוללה ממוצעים + , ולגיימרים מהליגות הנמוכות יותר. מחיר: 5600-6200 מפרט: http://img389.imageshack.us/my.php?image=mifratwc6.jpg (כן כן הייתי עצלן מדי לכתוב אותו ;D) נתחיל מהמראה החיצוני שלו: הסגנון של הDV5 מתחל…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב למשחקים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון רחב, fallout 4,dark souls 3,far cry 4 אבל גם overwatch,SC2 ומשחקים קלים יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך '24 , 1080*1920 -לאילו הגדר…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני חייב להגיד שזה לדעתי נייד שמתקרב לשלמות מכל בחינה (חוץ מהמחיר): - עיצוב דק ומושך check - איכות בנייה ש-Apple ידועה בה check - מסך מדהים שעוקף מכל בחינה מסכים אחרים בשוק check - מקלדת טובה ומשטח עכבר טוב check - אורך סוללה טוב יחסית של 7 שעות (אולי יש מקום קצת לשיפור) - ביצועים מרשימים מאוד- מעבד מרובע ליבות עוצמתי וכרטיס גרפי (gt650m) לא רע בכלל. check מה אתם חושבים? אם לא המחיר היקר להחריד (2199$) זה לא הנייד שהייתם קונים? או שאולי מערכת ההפעלה שאינה Windows 7 גורמת למחשב להיות פחות רלוונטי?
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לא, לא דיון שעדיף שינעל. סתם היה לי משעמם אז החלטתי לפתוח ת'רד בו כל אחד יבוא עם הרעיונות, המוצרים והשגעונות שלו ופשוט יחבר לעצמו את המפרט שהוא תמיד חלם שיהיה לו, או לפחות שהוא תכנן לקנות. אני בכל אופן חיברתי לי מפרט שהגיע לסכום של כ290,000שקל. (עריכה- אני חושב שיהיה ממש לא נכון לנעול את הת'רד הזה, להעביר אותו לפורום אחר או פשוט למחוק אותו. הוא אמנם לא בא בבקשה למפרט בתקציב מסוים, אך הוא דן בנושא מפרטי מחשב- וכתת-נושא על מחשבי על. מקווה שהמנהלים יבינו ולא יעבירו את האשכול.) CPU: Intel Pentium 4 3.06GHz HT 512K 533MHz (3950nis) Cooler: Complete Swiftech Watercooling B (1471nis) MotherBoard: ABIT IT7 MAX2 Intel 845E (1321nis) Memory: 3x Corsair RD-RAM CM632DR 512MB 4200 (…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך יעוץ לגבי מה לעשות הלאה. המקרה הוא כזה: יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו שנרכש לפני שנה מksp . קניתי אותו עם שנתיים אחריות, והיום החלטתי שאני רוצה לתקן את כל התקלות המעצבנות שהצטברו לי במחשב במשך השנה האחרונה. כאשר יצרתי קשר עם נותני האחריות הם בקשו ממני שאשלח להם עותק של החשבונית להוכחה וכך עשיתי. הם השיבו לי שהם בדקו את זה בהנהלת החשבונות שלהם והם לא לוקחים אחריות על השנה השנייה כי המחשב נמכר מהיבואן עם אחריות לשנה אחת בלבד! מה עליי לעשות ?? זה פשוט בזיון!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שבת שלום ! בתקופה הקרובה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש , המחשב אמור להיות רב תכליתי , משחקים הקלטות עריכת סרטים תוכנות כמו סולידוורק ופרמייר וכו' , לא מתוכנן אוברקלוקינג , ואין צורך להוסיף כרטיס טלוויזיה , כרגע יש לי , המחשב הנ"ל לא אמור להיות משודרג בשנים הקרובות. לאחר קריאה ממושכרת בפורום , להלן המפרט שהרכבתי : Intel Core i7 950 3.06Ghz Tray, יחידות 1 ₪1389 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2201 מאוור Scythe Reeven 120 , יחידות 1 ₪182 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1329 GA-X58A-UD3R X58 CHIPSET, יחידות 1 ₪1117 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1526 Corsair 6GB Kit (2GBx3) DDR3 1600Mhz CMX6GX3M3C1600C7 PC3-12800 CL7 Core I7, יחידות 1 ₪843 http…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לדעתכם משתלם לי להזמין מאיביי את ה- Dell Latitude E6410 W7 14.1" LED Intel i5-520M Dual-Core 2.4GHz 2GB 250GB DVD±RW בכ-1300 ש"ח? האם יכולות להיווצר בעיות כלשהן? מעבר לשפה העברית במקלדת הוא רק עניין טכני שלא מעורר בעייה? http://www.ebay.com/itm/370986468944?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקבל חות דעת + הצעות למחשב למשחקים עד תקציב של 3K, בניתי מפרט מחשב מKSP ואשמח לקבל עליו חוות דעת, המפרט: דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Pentium G3260 3.3Ghz - IR2 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H110M-A D3 LGA1151, Intel H110, DDR3, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 8GB DDR3 1600Mhz CL10 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 360 NITRO OC 2GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB De…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בחרתי מרכיבים למחשב, כולל מעבד I5 7500 (לא OK) ומבקש עזרה בבחירת לוח אם: Z270X-UD5 ב 1070 ש"ח (יקר) Z270-HD3P ב 700 ש"ח H270 HD3 ב 550 ש"ח ההבדלים שמענינים אותי הם בעיקר חיבורי ה USB Z270X-UD5 - יש Thunderbolt ו גם USB Type-C Z270-HD3P יש רק USB Type-C H270 HD3 אין את שניהם מה החשיבות לנ"ל בשנה-שנתיים הבאות (היום עדיין לא הכי שימושיים) והאם כדאי להשקיע בשבילם?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לא ציינתי תקציב מכמה סיבות: 1. הייתי רוצה לדעת מה סדר גודל של המפרט שאני צריך. אני צריך ביצועים טובים שיתנו סביבת עבודה חלקה. 2. התכנון לקנות בחול. סדר המחירים שונים לגמרי. לכן מה שההיתי מבקש זה שמות של דגמים. 3. התקציב הוא פתוח בשביל המטרה, אך כמו שציינתי בסעיף אחד המטרה העיקרית היא לקבל סביבת עבודה חלקה, ללא צורך "בביצועי על". * שאר המפרט(RAM,PSU, MOTHER BOARD,SSD וכו' הרכיב לבד) אני מתכנן לפתח משחק בunity3d (עם זאת, לא משחק עם רמת גרפיקה גבוהה). התוכנות שאני אשתמש בהן בו זמנית יהיו: Photoshop Chrome (למשל, 15 טאבים פתוחים) 3dmax/ belnder Visual studio וכמובן unity. לעניות דעתי אני צריך כרטיס מסך …
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
תושבת 1155, תומך SLI\CF. עדיין באחריות לעוד משהו כמו חצי שנה\שנה (צריך לשלוף את הקבלה מהבוידעם).
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-