עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. AMD AXP 2200 XTREME DDR 2700 256DDR GIGABYE-GA 7VRXP S/U/M/A TI 4400 128MB DVI WD 80 GB 8 MEGA BUFFER ENERMAX FS-710B LITEON- זה נראה לי היחיד שמצאתי בצבע שחור שיתאים למארז של אנרמקס... TEAC FLOPPY כל זה מסך יש לי כבר- MAG 786FD אם יש צורך לפי דעתכם להחליף מסך אז תגידו... כל זה יוצא 5433 אבל אני לא צריך לשלם מע"מ (אבא שלי ליתר דיוק... ;D ) אז זה יוצא: ¤4604 אם יש לכם שיפורים אז תציעו ותגידו גם למה...תודה לכולכם ד"א מה עדיף TI4400 של סומה או של MSI או של לידטק (אם יש להם בכלל כי לא ראיתי) ותגידו לי גם איך החברה TRILPEX כי אין לי ניסיון איתה כ"כ...

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. [Gigabyte GA-7VAX [KT400 לוח אם 561 הלוח אם כולל כרטיס קול וכרטיס רשת Seagate Barracuda IV 40GB 7200rpm דיסק קשיח 461 Aopen X56 כונן תקליטורים 154 TEAC 1.44 כונן דיסקים 56 Gigabyte Radeon 9000 Pro 64Mb כרטיס מסך 560 Genius 56K v.92 PCI מודם 75 Genius SP-G06S רמקולים 40 Tsunami Virgo 350W מארז 233 Samsung Original 256mb - DDR - PC2700 - 333Mhz זיכרון פנימי 466 AMD Athlon XP2000+ 1.67Ghz מעבד 688 ThermalTake Volcano 7+ גוף קירור למעבד 103 MAG 770FS - 17 inch מסך 872 סה"כ כולל מע"מ 4215 לא כולל עכבר ומקלדת שזה עוד 63 שקל מה אתם אומרים על המפרט הזה? שווה את הכסף יש איכשהו לשפר ולהישאר האותו תקציב של פחות או יותר 4000 שקל ואולי בכלל שווה מחשב מבוסס אינטל? בבקשה עזרו לי בתוד…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח חריגה עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר צריכת תוכן באינטרנט , חשוב שיהיה איכות טובה לצפייה באיכות HD 4k או FULL HD כמה שיותר תמונה איכותית במגבלת התקציב , שיוכל להתחבר בכבל HDMI לטלווזיה (בקושי יהיה שימוש במסך המובנה) מבחינת עבודה משרדית עם המחשב הנייד word,excel וכו , משחקים לא כזה משנה אבל שיהיה אופציה להריץ משחקים של blizzard לדוגמא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? …

4. שלום, מבקש המלצה למחשב נייד לשימוש ביתי. בעיקר גלישה באינטרנט וצריכת מדיה. צריך להיות מסוגל לחבר לטלוויזיה כדי לנגן סרטים. תקציב באיזור ה 3.5k. המחשב לא מיועד להיות ממש נייד, אז יש עדיפות למסך גדול ומקלדת גדולה שיהיה יותר נוח. מערכת ההפעלה צריכה להיות כלולה במחיר. אולי אני אחבר אותו לרמקולים חיצוניים בשביל לנגן מוזיקה. רוצה לקנות בשבוע הקרוב באיזור המרכז. אני חושב ש 8GB RAM יספיקו לי. עדיפות למפרט עם SSD בשביל המהירות ואולי גם דיסק HDD נוסף בשביל קיבולת. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. אהלן, אני צריך עזרה בבחירת מחשב בתקווה שיחזיק את ה4 שנים הבאות של התואר. תקציב עד 5,500 שקל * מטרות המחשב? סטודנט להנדסה, הרצה מלאה של Solidworks, אוטוקד ל4 שנים הבאות. בתקווה שגם קיובייס ירוץ חלק. * גודל מסך ? 15.6, אולי שווה להתפשר על 14"? * משקל רצוי? לא כזה חשוב, רצוי פחות מ 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור 4 שעות נראה לי סביר, אם יותר אז יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) כן, HDMI, VGA. * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 750 - 1 טרה בייט * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא *…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by kdani,

האם נראה שיפור ביצועים בין Intel 3820QM ל- Intel 6700Hq ? אותו מספר ליבות, אותו התדר, זכרון קצת יותר מהיר. יש איזה שהיא הצדקה לשדרג בכלל ? (כמובן תחת שימוש כבד, תכנות, עריכת וידאו, פוטושופ)

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by elis02,

יש לי התלבטות בין שני מחשבי לנובו האחד זה y510p והשני זה w540 שניהם של לנובו. מה לדעתכם יותר טוב? זה המחשבים לאחר חיפוש ברשת שהגעתי אליהם. הדרישות למחשב: * מטרות המחשב: עבודה בעיקר בתוכנה matlab, צפייה בסרטים, אינטרנט וכו'. בתקווה גם משחקי אסטרטגיה חדשים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 אינץ (סטנדרטי נכון להיום להבנתי). שלא יהיה מבריק (תדרש גם עבודה בחוץ בשעות היום) * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מצלמה * משקל רצוי? לא יודע. המחשב כן מיועד להיות נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ- 6 שעות עבודה בתאורה מקסימאלית (עבודה רגילה ולווא דווקא בזמן הרצת סימולציה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימל…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. היי כולם! הודעה ראשונה, הגעתי בעקבות המלצות חמות אשמח להמלצה על מחשב נייד לצרכי פיתוח *ערכתי לצורך התאמה לשאלון הנעוץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה-6K, גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. פיתוח תוכנה - ג'אווה, אנדרויד, ווב, מטלאב, מכונות לומדות. צריך להיות מסוגל לעיבוד נתונים מהיר ועבודה עם קבצים גדולים. 2. צריך להיות מסוגל לסחוב בצורה טובה מספר סביבות פיתוח פתוחות, מכונה וירטואלית וגלישה בכרום במקביל. 3. עריכה גראפית וצי…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. התקציב הוא 5500 כולל חריגה. מבחינת הניצול אין בעיה לנצל את כולו אם צריך. השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית. אינטרנט אופיס ומוזיקה. לעיתים גם סרטים ברזולוציית 1080p לכן עליו לעמוד גם במצב הזה. כמו כן אני כרגע עם מחשב ברמה גבוהה ששירת אותי 7 שנים לכן אני מחפש משהו שיחזיק לי גם לתקופה הזו. מבחינת ציוד היקפי אשמח להמלצה לפד לעכבר (לא דורש משהו מעבר לנוחות) למחשב הנוכחי שלי יש ספק Corsair 620W Modular לכן אז אם הוא מספיק אפשר לוותר עליו. יש לי גם כונן דיסקים. כמו כן, אני מעביר ממנו גם 3 כונני HDD לכן המארז צריך לכלול גם את זה. מבחינת השקט המחשב אצלי בחדר ולא נכבה לעולם למעט הפסקת חשמל לכן אפשר להתחשב אך יחד עם זא…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by civic,

יש לי מחשב נייד HP עם עכבר אלחוטי... מפריע לי להקליד הפד של העכבר האם ניתן לכבות אותו ? ואיך ?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. יש לי הארד דיסק חדש, סי די רום, צורב, מסך, כרטיס רשת אני צריך המלצה למעבד טוב + לוח מתאים + זכרונות + כרטיס קול + מארז עד 3500 ..... המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג (אולי בעתיד .. או משהו קטן בשביל ההתחלה)

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by shaithebest,

שלום לכולם לאחרונה ראיתי מפרטים ממש טובים לניידים של MSI אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע מה לקנות חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה חזק, שיהיה NVIDIA חזק מסך 15.4, מעבד D2C בין 1.66 ל2.0 גיגה הרץ שיהיה גיגה זיכרון, בלותות', S-VIDEO, ועוד אז איך השירות של MSI? את האמת שלפני שבוע בכלל לא יגעתי על הקיום של השם הזה בכלל אשמח לחוות דעת והמלצות למפרטים בין המחירים 5000 ל 5500 תודה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום, כמה להערכתכם שווה למכירה נייד גיימינג של אסוס, דגם G75VW T1414H, במפרט הבא: מעבד: Core i-7 3630QM זיכרון: 16 GB כונן SSD: נפח 250 GB כונן קשיח: נפח 750 GB כרטיס גרפי: Geforce GTX 660M 2GB מסך: 17.3 אינץ' באחריות עד דצמבר 2015. יש לציין שהסוללה היתה תמיד בחוץ (שכן המחשב מעולם לא זז מהשולחן). בדיוק כמו זה: http://www.miorio.co.il/pl_product~G75VW-T1414H~69~92.htm למעט שבמקום אחד הכוננים הרגילים יש SSD, ושהכרטיס הגרפי עם 2GB במקום 3. תודה מראש

14. אני רוצה לקנות את המחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3196&CatCode=315 אבקש חוות דעת עליו

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (YouTube) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K (אפשרות חריגה של 1K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח Web. ברגיל מריץ חצי מיליון טאבים בשניים-שלושה דפדפנים נפרדים, PHPStorm, מכונה וירטואלית אחת או שתיים שמריצות Ubuntu Server (LAMP). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא צריך SSD או כונן קשיח (מועברים מקיים). - המארז הנוכחי שלי הוא P182, ואני יכול להמשיך להשתמש בו, אבל אשמח לשמוע המלצות גם על מארז חדש. אני אוהב עיצוב סולידי כמו של ה-P182 או סדרת…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Hotline Miami,

מעבד - Intel Core i7 2600K @ 3.40GHz מאוורר למעבד - ARCTIC Freezer 13 PRO לוח אם - Asus P8Z68-V LE כרטיס מסך - ATI AMD Radeon HD 6570 Gigabyte זכרון - G.Skill SNIPER 2x4GB DDR3 1333Mhz כונן - Samsung SSD 850 EVO 120GB כונן - Western Digital Blue WD10EALX 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA 6.0Gb צורב - DVD LG מארז - thermaltake v9 ספק כח - אקטיבי Antec 620W 80+ Bronze HCG-620 המחשב מעולם לא עבר OC מעוניין למכור את המחשב כחבילה אחת ולא בחלקים תודה!

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה מרובת טאבים, אופיס, סדרות/סרטים באיכות כמה שיותר גבוהה (כולל קודי פופקורן) קצת fps - קמפיין עלילתי בלבד (אני לא איזה גיימר כבד אבל נהנה מידיי פעם מה fps game התורן) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא סדרות battlefield, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Shasoosh,

אשמח לחוות דעת על המפרט הבא. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, ניתן לחרוג קלות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

20. Started by atias aviv!,

שלום, אני רוצה בבקשה המלצות לגבי מחשב בסביבות ה7000-6000 שקל(כולל מסך שטוח LCD או משהוא) שהיה מהיר וגרפיקה טובה כאילו כרטיס מסך טוב ומסך, אני צריך אותו למשחקים באיקר.... בקיצור שהיה מהיר יעמוד במשחקים כבדים, גרפיקה טובה, צורב DVD והרבה זיכרון :) תודה,

• 47 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by AgentZ,

אהלן חברים, האופציות שעומדות לפניי הן ( תקציב בערך 4000 ש"ח): 1) Dell E6400 עם המפרט הבא (יד שנייה): http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=6644 למעט ההבדלים 4 גיגה זכרון (במקום 2) דיסק קשיח 500 גיגה (במקום 250) אחריות 2 וחצי וינדוס 7 2) Toshiba Satellite L500-1XW (חדש, מבצע של 012): http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L500-1XW/1083235/ 3) הצעה שלכם המחשב הוא לעבודות משרדיות ולתכנות בסביבת לינוקס. *אני נוטה לE6400 בגלל האיכות בנייה והמשקל הנמוך יותר

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, סרטים HD, לא משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by mMmSaK,

מארז: antec three hundred- the versatile case ספק: Silencer 500 EPS12V 80 plus מעבד: I5 HASWELL 4430 3.0GHz (אחריות עד 25.9.16) קירור: scythe katana 3 cpu cooler לוח אם: MSI H87M-G43 DDR3 1600 כרטיס מסך: MSI RADEON R9 270 GAMING 2GB (אחריות עד 9.4.17) SSD פנימי: CRUCIAL M4 128GB SATA 3 (אחריות עד 26.9.16) מתאם ל SSD פנימי: scythe bay rafter 2.5 דיסק קשיח פנימי: seagete 500GB 7200+ HITACHI 320GB זיכרון: G.SKILL DDR3 4GB 1333 7-7-7-21-2N עכבר: logitech m-bz105a יש לי זיכרונות אחרים שאני רוצה לשמור לעצמי שהם: kingston hyper-x 2X2 1600MHz את כל הציוד היקפי שלי אני רוצה לשמור חוץ מהעכבר כמובן שאני לא רוצה אותו יותר

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. יש לי מפרט של מחשב רציתי לדעת אם יש מקום לשיפור אם כן מה זה בערך מה שאני רוצה. מעבד: Intel P-4 2.8GHz HT Fsb800 (לא Prescott) לוח אם: ASUS P4S800D + SB + LAN + S-ATA Fsb800 כרטיס מסך:ATI Radeon 9600XT 128Mb TV + DVI זיכרון*2: Kingston DDR 256Mb 400Mhz PC3200 ד.קשיח: WD 80Gb 7200rpm 8Mb S-ATA מארז: MAGNETIC MIDI ATX 500W usb (8668-4JA) כולל סידירום וכונן תקליטורים מחיר כולל: 3800 ש"ח בתודה מראש אלדד כהן. (לא מעוניין בAMD)

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. אהלן חברים, שאלה פשוטה לי אליכם, שלא הצלחתי לעלות על תיקונה או טיפול הבעיה: הדגם: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5048664-5062471.html בנייד שלי יש את התכונה של כרטיס מסך מתחלף, ז"א שבעט עבודה הוא פועל על הכרטיס החזק, וכשלא צריך הוא על הכ.מסך המובנה של אינטל. הבעיה היא - כשאני נכנס דרך CCleaner, הוא מראה רק כרטיס מסך המובנה, ולא את הכ.מסך שיש. גם בהגדרות אין אפשרות לראות שאכן הכרטיס מסך ה"מקצועי" יותר הוא הכרטיס מסך אלא הכ.מסך של אינטל. אשמח אם תוכלו לעזור לי לעלות על הבעיה או הדבר הזה, תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.