ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום.. דוד שלי מעוניין לרכוש מחשב [ הראשון שלו, כמה מרגש :-X ] לגלישה באינטרנט בלבד. עכשיו הוא חסר כל הבנה בשימושי המחשב [וכאן אני נכנס לתמונה, צריך להסביר לו מה עושים עם ה"קופסה" הזאת ] אני לא יודע לגבי תקציב, זה יכול להגיע ל 6אלף אפילו, אבל ממש חבל. הוא לא מעוניין לשמוע מוזיקה במחשב - יש לו מערכת סטריאו מפלצתית בחדר. הוא לא מעוניין לראות במחשב סרטים - יש לו מנוי חופשי לדיוידי וטלויזיה ענקית > לא צריך רמקולים איכותיים כ"כ. הוא לא מעוניין לשחק במחשב - לא צריך כרטיס מסך באיזה 2XXX ש"ח. רוב ההתעניינות שלו היא לגלוש ברחבי האינטרנט, לצורך מידע, ספורט וכדומה אני מעוניין במשהו כמו 2 מפרטים שונים, עם מסך 17" LCD, ומפרט CRT. רצוי מפרט אינטל, אבל לא הכרחי, שיהיה בהת…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נחוץ במערכת: C2D ו 8800GTS 320MB.
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב דיי בדחיפות הצעות למפרט. אני קונה מחשב ואני ב5.7 טס לארה"ב ואני רוצה לקנות מNewEgg את המעבד זיכרונות כרטיס מסך ולוח אם, התקציב שלי לקנייה הזאת בלבד הוא 800-950$ ואני רוצה את כל הדברים הנוספים (בלי כל הציוד ההיקפי) מהארץ בתקציב של עד 2300 ש"ח תודה מראש
-
- 41 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
amd athlon64 3000+ venice core - 760 [ksp] Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler - 235 [noacomp.co.il] לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D - 860 [noacomp.co.il] זכרון OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel - 1290 [noacomp.co.il] דיסק קשיח SEAGATE 80GB 7200RPM SATA 8MB NCQ - 385 [ksp] כרטיס מסך Sapphire Radeon X800GTO2 256MB PCI-E - 1490 [noacomp.co.il] ספק כוח OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM - 530 [noacomp.co.il] ?מארז Sunbeam Full Tower Transformer - 400 [noacomp.co.il] סה"כ איך יצא? האמת שאני כבר מתכנן על מחשב כבר חצי שנהת וגם הרבה זמן לא התעדכנתי במצב החומרה והמחירים אז תגידו לי אם יש לכם הצעות לשיפור....או חנות יותר זולה לקנו…
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם דיי הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרה חדשה, אם נהיה מדוייקים בסביבות ה6 שנים, בדרך כלל אם אני קונה מחשב אז אני קונה מערכת חזקה במיוחד שתחזיק לי זמן מה ובהנאה מקסימלית. אני זקוק לעזרתכם כדי להפיק מהסכום הזה את המירב והמקסימום, אבל מצד שני אני לא רוצה סתם ליצור צוואר בקבור ובזבוז מיותר קיצוני, לכן אני פונה אליכם. מספר בקשות לפני שאני מנתב אותכם, אומנם הסכום לא קטן אבל זו החלטה שלי ואני מבקש ממכם שתנצלו אותו. הקנייה תתרכש בעוד מספר ימים 1. מה התקציב המקסימאלי? 9,000 שקלים המחיר הוא למחשב נטו בלי ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל אם זאת להרכיב מערכת חכמה ולא סתם לבזבז ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אתם מרגישים שיש צורך בשדרוג …
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר CS GO אבל גם המשחקים החדשים נכנסים לתמונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1020X1080 LG 24GM77 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב? (כמה כסף אתם מוכנים להוציא עבור המחשב ואם המחשב נרכש באילת, יש לציין זאת) 3500-4000 ניתן לחרוג ב 200-300 ש''ח אם באמת יש סיבה טובה לכך. מהם השימושים העיקריים במחשב? לימודים,תכנות,גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים ובסדרות. במידה ותשחקו במשחקים, על אילו משחקים מדובר ובאיזו איכות? לא אשחק במשחקים. במידה ויש צורך בתוכנות ספציפיות, על אילו תוכנות מדובר? (במסגרת עבודה, לימודים אקדמיים וכדומה) visual studio mysql anaconda pycharm microsoft office VMware ubuntu docker maven Git VS code Eclipse dot net ועוד תוכנות שקשורות לתכנות שאני עדיין לא יודע. מתי מתוכננת הרכישה? (מהו התאריך הסופי לרכישה? מומלץ לרכוש בזמן הקרו…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7-8 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אבטחת מידע וגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).VMWARE\Packet Tracer\wireshark\ultratools ועוד תוכנות שאקבל בהמשך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:FIFA 18 (מאוד חשוב שירוץ חלק ברמה גבוה!) ARK:SURVIVAL ובעיקרון כל משחק חדש שיצא או שיצא בזמן האחרון עם גרפיקה מטורפת -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4.. וכאלו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב …
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב.. בואו נתחיל: 1.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך : לנסות לחסוך ואם זה יפגע בביצועים בצורה קריטית אז לא לחסוך חריגה בסכום במידת הצורך - עד 1000 שקל + - 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים (בלי גבולות והגבלות ) ואוברקלוק א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד: כל המשחקים החדשים שיש ושיהיו. רצוני שלא תיהיה לי הגבלה להריץ משחק על highest settings. עם רזולוציה מטורפת לדוגמא : bbc2. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד :גבוהות במיוחד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי : מסך FullHD מעל ל20" מיוחד למשחקים עם זמן תגובה מהיר. עם כניסת DVI למחשב, וכניסת HD…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לפני קניית המחשב. הדרישות- מסך 17.3 אם יש אופציה אפילו לגדול יותר זה מעולה. השימוש יהיה בעיקר בתוכנות הדמיה אוטוקאד אלוסטריטור פוטושופ וכ'ו. התקציב בין 1000$ ל2000$ כעיקרון קונין לי אותו מתנה לכן אבקש באופן חריג המלצה לשתי הקצוות. אני מתכננת לקנות מאמריקה כנראה ומצאתי ללא הבנה שתי אופציות אשמח לחוות דעתכם או למשהו מתאים יותא תודה! https://www.amazon.com/Notebook-i7-8750H-NVIDIA-Windows-Computer/dp/B06XMRPDTQ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1529493123&sr=8-2&keywords=8750H&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011&th=1 https://www.amazon.com/Dell-G3779-7934BLK-P…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות לבן שלי מחשב למשחקים וב new egg יש את : https://www.newegg.com/global/il-en/asus-rog-strix-gl10cs-nh561/p/N82E16883221575 מקבלים במחשב ASUS עם WIN. האם משתלם מבחינת היחס :מפרט-מחיר-מותג. אם לא תוכלו לתת הצעה למחשב בעלות של עד 3500 שח בלי דרישות מיוחד מלבד WIFI. אני קונה והילד מבסוט מהפורטנייט ואולי call odf duty .... תודה
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מפרט שבניתי באמזון ורציתי להתייעץ אתכם, אין לי צורך באחסון ואני צריך רק להוסיף מארז למפרט אני מעדיף שיהיה מKSP 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (pubg,BF,ומשחקי אסטרטגיה) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקניה)? בשבוע- שבועיים הקרובים 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מעבד: ryzen5 2600 לוח אם: msi B450 TOMAHAWK MAX ram: G.Skill Ripjaws V Series 16GB 3600MHz psu: Thermaltake SPD-0700NP 80+ Smart 700W Quiet Fan כרטיס מסך מתלבט בין rtx 2060 לבין rx 5600 XT תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי, אני מרכיב מפרט מחשב לאולפן מוזיקה בתקציב של 10K ומנסה להבין אם כדאי להתבסס על DDR5 או DDR4. אני רואה שמהירות ההעבודה בDDR5 מגיע לכמעט כפול מזה שבDDR4 בממוצע אך הלייטנסי גם כן גבוה בהרבה... מה עדיף? (מבחינת ביצועים לא מבחינת עלויות). בנוסף מתלבט אם שווה להשקיע ב 12900K להבנתי 12700K נותן כמעט את אותם הביצועים. תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
השאלה בכותרת, תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשבים במארזי U1 לא שרתים. המטרה היא להריץ עליהם מס' VIRTUAL MACHINES אבל שוב כ-PC רגילים כלומר מערכת הפעלה VISTA. במילים אחרות צריך מחשב מספיק חזק להרצה של 4 מערכות הפעלה VISTA בו זמנית (התוכנה בה אני משתמש היא VIRTUAL PC של MICROSOFT) ושיהיה במארז U1, קיים כזה דבר? אני עובד בחברת היי טק בינונית בגודלה, אנחנו כרגע מחדשים מעבדה ומנסים לצמצם את כמות המחשבים (הפיזית) מבלי לאבד עמדות (וירטואלית) דור.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסה. בגדול אין תקציב, התלבטתי מאוד לגבי apple air 13 . השאלה היא אם לא עדיף apple macpro retina ? לגבי תקציב - לא כלכך יודע כמה כדאי להשקיע, אני מוכן להשקיע שהמחשב ישרת אותי ל4 שנים. הבנתי שapple air מאוד מאוד חזק וזמן הבטריה שלו מוביל. כמובן שהתקין וינדוס במקביל, אבל יש הרבה תוכנות תמיכה למאק. אשמח לדעות, תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט שהרכבתי? מחשב גיימינג ב-1440P. Product Name Model Quantity Unit Price Total Total: ₪ 6,277 Intel Core i7 8700 / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד C8700T- PC 1 ₪ 1,230 ₪ 1,230 Asus STRIX H370-I GAMING WIFI ASH370IGA 1 ₪ 647 ₪ 647 Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK16GX4M2A2133C13 C16G2133C13KV 1 ₪ 652 ₪ 652 Gigabyte …
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה המחשב יצטרך לעבוד שעות רבות ללא גישה לחשמל כדי לטעון, לכן אני צריך שיהיה אפשר לטעון אותו בעזרת power bank חוץ מזה הוא צריך להיות דיי סטנדרטי , הוא לא צריך להיות חזק במיוחד 16 גיגה ראם SSD כלשהו ( 500 גיגה זה טוב) ומערכת הפעלה windows התקציב הוא סביב ה 3000 שקל ללא מעמ, גמיש הסיבה שאני שואל כאן ולא הולך לאתר כלשהו ומזמין, זה בגלל שאני לא בטוח לגבי הטעינה באמצעות USB-C, אני לא בטוח אם זה משהו סטנדרטי שכול מחשב עם USB-C יתמוך בוא, או שזה משהו מיוחד יחסית ולכן אני שואל פה תודה על העזרה!
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
צריכה המלצה למחשב נייד לגרפיקאית מקצועית עצמאית תקציב עד 4,000 ש"ח מישראל תוכנות פוטושופ עם gif-סרטונים קצרים של כמה שניות, אילוסטרטור. עריכת תמונות גודל מסך-15 גודל הארד דיסק לפחות 500 usb 3 רצוי eSATA רצוי HDMI צורב DVD לא חובה מערכת הפעלה העדפה לחברה טובה כמו: DELL, HP וכו'... זמן סוללה שעה וחצי שעתיים בערך תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1 עם המחשב יעסוד חלק עם אוטוקד ? 2 המלצות כלליות על המחשב ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לוח אם : MSI platinum p45 - כולל כניסות אדיו 5.1 מעבד : Q9400 2.6Ghz זיכרון : 4G RAM כרטיס מסך : Radeon 5750 הארד דיסק : 1TB - נקנה לפני 3 חודשיים. מארז שקט וגדול , עם כרטיס טלוויזיה , כונן דיסקים , ספק כוח
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
השימוש שיהיה לי במחשב הוא בעיקר לגיימינג אין רמקולים מקלדת ועכבר כי אני לא צריך הרכבתי דרך KSP .. האם שווה לקנות משם בכלל ? נא למלא בדגש על איזור מגורים.. רחובות\באר שבע 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחפש גם מסך. ובנוגע למשחקים אני רוצה שיריץ בצורה סבירה + את המשחקים הכבדים שיש בשוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב ותודה מראש לעוזרים אני צריך מחשב לעריכת וידאו /שימוש עיקרי בתוכנות אדובי למינהם פרמייר וכדומה. התקציב המקסימאלי 12,000 א) לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - ניתן לחרוג מהתקציב עד 17,000 2. שימושי המחשב עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD א) והמחשב מיועד בעיקר לפרימייר עריכה של כ20 סרטים בשבוע. המחשב יעבוד עם 2 מסכים 24 . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (=6 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC 7.יש צורך לכלול מערכת הפעלה בסיסית. הקניה מתוכננת בשבועיים הקרובים. יש לי כיום 3 דיסקים שעוברים איתי 1 של 4 TB ועוד 2 של 2TB שהם מלאים. חשבתי על המפרט הבא: מעבד i7עדכני . זיכרון 64 GB SSD עבור מערכת הפ…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחשב מדגם hp pavilion 11 x360 pc, 11-n005ej מציג תצוגה של מלבן קטן יותר מהמלבן של המסך של המסך המשני הגדול יותר.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-