ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
המחשב במפרט דומה לזה: http://www.computeruniverse.net/products/e90271670/d2/specifications/fsc-esprimo-mobile-v5535-m550-vista-hb.asp (ההבדלים הם בסוללת 6 תאים ו-HD בגודל 120MBבמה שמוצע לי). השאלה היא, האם המחשב יסחב את הויסטה? ומה עם סרטי HD 720p? הוא מוצע לועד עובדים במחיר של 1675 ש"ח (כן, זאת לא טעות). השימוש שלו יהיה לאינטרנט, OFFICE, וצפיה בסרטים והוא יתנייד רק בתוך הבית (חדר-סלון-מרפסת). בתודה מראש, ושנה טובה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרגע סיימתי טלפון מול הנציג של KSP והוא טוען שאין להם לא את כרטיסי המסך - יגיעו בסוף השבוע ולא את לוח האם שבכלל לא יודעים מתי יגיע וסתם מפורסם אצלם מישהו יודע / מכיר חנות זולה שמחזיקה אותם במלאי ואוכל לקבל אצלה את המחשב עוד השבוע (באזור תל אביב) להשלמת המפרט חשוב גם שיהיה במלאי אורורה או אנטק 900 2 ג'יגה זכרון מהיר 800 E6600 320 HD כפול 2 ספק אנטק 650 טריו וצורב נורמלי על המפרט אני כבר סגור פחות או יותר -וכבר דשנו את הנושא כאן רק איפה להשיג את לוח האם והכרטיס??? תודה...
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה למכור כ.מסך evga classified 590GTX -הכרטיס ללא אחריות -מגיע ללא קופסא - ome -יש מתאמים/כבל ליציאת hdmi מחיר על מנת למכור בלי "לשחק". חשבתי 600-700
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות כרטיס גרפי EVGA GTX 1070 GAMING SUPERCLOCKED 8G ב 1600 ש"ח. (חדש לגמרי ארוז באריזה עם ניילון מחבר של אחי , במקום המחיר של 2100 ומשהו ש"ח בארץ) עכשיו יש כמה אנשים שאמרו לי שיש שמועות , שהכרטיס נשרף , יש בו פגם או משהו בסגנון... רציתי לשאול האם זה נכון , כי באינטרנט קראתי בפורומים של EVGA שהבעיה היא בכרטיס של FTW ולא SC. רציתי לשאול מה דעתכם ? ומה אתם יודעים על זה? והאם לקנות את הכרטיס ב1600 , או שלשלם עוד 700 ש"ח בשביל דגם אחר של GTX 1070 מחברה אחרת ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
אמא שלי מורה בארגון המורים ויצא מבצע חדש בשיתוף אופיס-דיפו + בנק בינלאומי + ארגון המורים מחשב Excel ATX-1021 ב- 780 ש"ח שזה אומר 500 ש"ח הכרטיס שי לחג של המורים + 280 ש"ח להוסיף סך הכול = 780 ש"ח האם זה שווה את המחיר / תועלת ? המחשב הזה לאיזה מטרה הוא מיועד? (אני רוצה קצת מהכול קצת אינטרנט קצת אופיס קצת אימיול, צפייה ב-FULL HD 1080P בטלויזיה וכ"ו)? שמעתי שהמחשבים האלו באים בלי כונן אופטי. (אז איך מפרמטים את המחשב איך שמים תוכנות וכ"ו)? ומה אתם אומרים בכלל על המחשב הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
גיליתי במקרה יציאה שנקראת express card. מישהו יודע במקרה מה זה? לינק לצפיה במחשב (היציאה מופיעה בחץ ימין בתצוגה): http://www.msi.com/html/popup/NB/pr601/index.html
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונינת לרכוש מחשב נייד במקס 5000 שקלים, המחשב מיועד בעיקר לשימושי אינטרנט אופיס ואקרובט רידר.. מה ההמלצות שלכם, מה עם הדגם הנ"ל שווה משהו?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יצא לי לעבור על המחשב הזה והוא דיי משוכלל. אני לא חסיד של ניידים וממש לא של אינטל !!!! אבל המחשב הזה פשוט קנה אותי עם שלל התוספות שלו.כמה שווה להשקיע עליו יד שניה??? ואני רוצה דעות לחיוב ולשלילה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הייתי רוצה להרכיב לעצמי מחשב קטן ושקט לצרכי הרצת יישומים פשוטים כגון תוכנות שיתוף. כמה קל להשיג חלקים מתאימים בארץ? אני רוצה שיהיה לוח עם Socket P, ושהמארז יוכל להכיל הארד דיסק 3.5".
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
להלן ריכוז של השאלות הנפוצות ביותר בנושא סוללות בניידים. שימו לב- המדריך מתייחס לסוללות Li-Ion, הסוללות הנפוצות ביותר בניידים בשלב זה, ואינו רלוונטי לסוללות מסוגים אחרים. להצעות ייעול או תוספות אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי. ש: האם יש לטעון/לפרוק את הסוללה לפני השימוש הראשון ולכמה זמן? ת: בסוללות Li-Ion אין משמעות לטעינה ארוכה לפני השימוש הראשון, ניתן להתחיל שימוש רגיל באופן מיידי. הנחיות הנוגעות להכנת הסוללה תוך טעינה של שעות ארוכות לפני השימוש הן בדר"כ שרידים של המלצות לגבי סוללות קודמות מסוג ניקל שאינן נמצאות בשימוש בניידים כיום. ש: בכל זאת קראתי/ ראיתי המלצות לפריקה וטעינה מלאה של הסוללה, הכיצד? ת: פריקה וטעינה מלאה היא שיטה לקליברציה של מד הסוללה. אפשר לבצע מחזור אחד…
-
- 0 תגובות
- 27.5k צפיות
-
-
ב-FAQ זה נרכז את השאלות הנפוצות ביותר המתעוררות בנושא זכרונות למחשבים ניידים. אני מודה לכל מי שתרם ותורם ל-FAQ זה. כל מי שיש לו שאלה או רעיון לשיפור ה-FAQ מוזמן לפנות אליי בפרטי. ש: האם אני יכול להוסיף זיכרון למחשב הנייד שלי? ת: במרבית המקרים כן. ברוב הניידים המודרניים יש שני סלוטים לזכרון. חלק מהדגמים מגיעים עם סלוט אחד פנוי כך שניתן פשוט להוסיף. גם אם שני הסלוטים תפוסים, אפשר להחליף את הסטיקים בגדולים יותר וכך להגדיל את הנפח הכללי. בחלק מהמחשבים (לרוב אולטרא-ניידים) סטיק אחד של זיכרון מולחם ללוח ולא ניתן לשדרגו. במקרים קיצוניים (ונדירים) ביותר, יש רק סטיק אחד והוא מולחם, ואז לא ניתן לשדרג זיכרון כלל. ש: האם זיכרון של נייד שונה מזיכרון של מחשב רגיל? ת: כן. המחשבים הרגי…
-
- 0 תגובות
- 23.1k צפיות
-
-
ב-FAQ זה נרכז את השאלות הנפוצות ביותר המתעוררות בנושא כרטיסי מסך במחשבים ניידים. כל מי שיש לו שאלה או רעיון לשיפור ה-FAQ מוזמן לפנות אליי בפרטי. ש: האם לכל מחשב נייד יש כרטיס מסך? ת: לכל מחשב, נייד או שולחני חייב להיות שבב גרפי (GPU - Graphics Processing Unit) שאחראי על תצוגה. כשמדובר במחשבים שולחניים, הGPU יכול להיות מובנה בלוח האם (integrated GPU), או על כרטיס חיצוני (discrete GPU). לעומת זאת, בניידים, משיקולי מקום, הGPU, גם אם אינו integrated, יהיה מולחם ללוח האם ולא על כרטיס נפרד. למרות ההבדל הזה, הGPU ממלא במחשבים ניידים אותו תפקיד כמו במחשבים שולחניים. משום שהביטוי "כרטיס מסך" שגור בפי כולנו כשם נרדף לGPU, נמשיך להשתמש בו גם כשנדבר על GPU של מחשב נייד, על אף שמבחינ…
-
- 0 תגובות
- 27.6k צפיות
-
-
באשכול זה נרכז קישורים לFAQים השונים פרי עיטם של חברי האתר בנושא מחשבים ניידים. בעתיד נשתדל להרחיב את הנושאים. כל מי שיכול לתרום תוכן / רעיונות / תיקונים מוזמן לפנות למנהלי הפורום, ויתקבל בשמחה. הנושאים המכוסים כרגע: זכרונות למחשבים ניידים סוללות Li-Ion למחשבים ניידים כרטיסי מסך למחשבים ניידים
-
- 0 תגובות
- 59.7k צפיות
-
-
sorry, i don't have hebrew in this computer. what do you think of the next option? case: foxconn TLA436 + FSB 350W 212nis motherboard: Gigabyte GA-965p-s3 768nis CPU: intel P D820 2.8GHz 529nis memory: kingston DDR2 1GB / 667 mhz 828nis Hardisk: Samsung 160GB Sata2 8m 325nis DVD/RW sony aw-q170abk 187nis monitor: benQ fp93 19" lcd 2ms 1450nis total price after cash discount: 4200nis is it okay?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מחפש את המחשב הקטן, הקל והזול ביותר להצגת מצגות למרצה באוניברסיטה. נתקלתי לאחרונה ב-Fit-PC. רק 380 גרם + ספק קטן ומריץ XP מלא עם יכולות אלחוטיות מלאות ודיסק גדול. סקירות קיימות לדוגמה ועוד פירסומים שונים בבלוגים ברשת מה דעת המומחים בעניין?
-
- 62 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
בערך באותו מחיר אפשר לקנות את זה: http://www.amazon.com/Lenovo-Touchscreen-i5-5200U-Keyboard-80JK0020US/dp/B00TR05UZE/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1433610810&sr=1-1 או את זה: http://www.amazon.com/Lenovo-14-Inch-Touchscreen-Laptop-59418276/dp/B00K6ZILGO/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 אני הולך להזמין את המחשב מחו"ל, קרובת משפחה תביא לי אותו מארה"ב. איזה מחשב עדיף לדעתכם? נראה שחוץ מה-SSD אין ל-flex 2 יתרונות. האם הביצועים של ה-SSD משמעותית טובים מאלה של הכונן ההיברידי, עד כדי כך ששווה להתפשר על דגם יותר ישן בשבילו? ומה עדיף מבחינת המעבד - i7 מדור 4 או i5 מדור 5? המחשב לא ישמש לתוכנות כבדות שדורשות כוח עיבוד, ככה שנראה לי ששניהם יהיו מעל ומע…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
שלום (כותרת) לוח זה טוב ?שמתי שזה דור חדש למה אני לא יכול להכנס למשתמש שלי בפורום לוחות עם ומעבדים ???
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
-
היי ערב טוב.. הבעיה בכותרת - כשהמחשב מחובר למתח מהקיר (220) יש X FPS ברגע שהמחשב עובד על הסוללה שלו (גם כשנשאר 5% לסוללה) ה-FPS קופץ ביותר מ- 14 (X+14 ) בדקתי הגדרות חשמל (גם מתח חיצוני וגם פנימי) וכל ההגדרות שבדקתי נמצאות על HIGH PERFORMANCE שום הגדרה שבדקתי לא מסומנת על חיסכון בחשמל, אם כך איך אני מנטר את הבעיה?? מן הסתם שאני צריך לפנות להגדרות שקשורות במתח חיצוני ופה אני צריך את עזרתכם... אילו הגדרות יש שאני יכול לסמן אפשרות של ביצועים בהתייחס להגדרות חשמל חיצוני..?
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייח הדומה לראוטר מה שצריך זה רק מקלדת,מסך ועכבר . הנה המפרט : יימכר במחיר של 2000 שקל ברשתות Office depot כולל Windows XP Home . ישנה אפשרות גם ללא מערכת הפעלה ,או עם Windows 7 במעבדות יניר . הכל לפי דרישת הלקוח . כמו כן מצורפת מערכת FoxOS לינוקס שצרובה מראש על ידי היצרן . שמעו מחשב מדהים ,יצא לי להתנסות בו !
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נראה יופי של מחשב נייד, אפשר לראות את המפרט שלו כאן: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7750&from=show_products.asp&main_cat=5&sub_cat1=14&sub_cat2=435&sub_cat3=&last_cat=sub_cat2&cat_id=4 מישהו בכלל מכיר מחשבים של Fujitsu ? נחשבים אמינים וטובים ?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-