עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Stav2021,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 עם חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו פורטנייט csgo beamng ומשחקים כבדים אחרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מארז עם חלון זכוכית ותאורה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by os444,

אהלן, אחרי 5 שנים עם המחשב הקודם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, חשוב לי שיהיה אמין ושלא יתחמם מהר, המחשב לא מיועד למשחקים כבדים מדי אבל חשוב שיריץ משחקים כמו FIFA על ההגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים דוגמת FIFA, NBA, תכני HD, פיתוח בסביבת Eclipse, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לחברי הפורום, אומנם המחשב כבר נרכש, אך לא מצאתי פורום מתאים יותר לשאלה זו. אם קיים כזה, אודה אם תפנו אותי אליו אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי מפרט קיים. המחשב נרכש לפני מספר חודשים (תחת מגבלת תקציב) כדי לשמש כמחשב להרצת משחקים (על מסך 1080P, 144HZ). רציתי לשאול 2 שאלות: א) האם מבחינת רכיבי הליבה (מעבד, כרטיס מסך, זיכרון , לוח אם וספק) המחשב מאוזן (כלומר, אין רכיב "בעייתי " המהווה צוואר בקבוק)? ב) שאלת המשך- האם יש רכיב מסוים אותו ניתן לשדרג כדי להשיג שיפור ניכר בביצועים (תוך מתן דגש על יחס עלות/תועלת)? או שכל שדרוג של רכיב יצריך שדרוג רוחבי (בעצם, קניית מחשב חדש)? המפרט הוא: מע…

4. כי שנאמר מפרט ב 2,500 עד 3,000 שקלים. המטרות שלו זה בעיקר גלישה באיטרנט, אך גם סרטים ומשחקים. לא מבין גדול בנידיים אז יש לי שאלה שאולי תישמע לכם מצחיקה. אני רוצה שיהיה לי איטרנט האם אני אמור לשלם על זה בנפרד או שאני קונה נייד שמיועד לאיטרנט אני מקבל את זה בחינם? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by madror,

זה מה שניסיתי להרכיב למפרט עבור גרפיקה (ערכית אינטרנט ופוטו שופ בעיקר) ב KSP . אשמח לקבל המלצות והערות בהתאם . תודה מראש. עבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Zotac 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Antec Three Hundred ATX Mid Tower Gamer Black Case (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0070 430…

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by TPack,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מספר חלקים חדשים ולשלב אותם עם רכיבים קיימים במצב טוב על מנת לחסוך בעלויות כמובן. המטרה העקרית היא מחשב לגיימינג. הרכיבים הקיימים (שיועברו למארז החדש): כ.מסך - GF 8800GT ספק כח - Corsair 450W ה.דיסק - 500GB WD הרכיבים החדשים (SkyPC): מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD זהו המפרט שבניתי בינתיים ומה שחסר לי הוא לוח אם טוב ואשמח אם תמליצו לי על אחד מתאים למטרה ולא יקר במיוחד. לגבי מארז, הוא כרגע לא קיים במלאי (SkyPC) אבל יוזמן במיוחד והוא NZXT Tempest Airflow King ששמתי עליו עין מזמן ..ועד כמה שהבנתי הוא אחד הטובים. כמו ששמתם לב הלכתי גם על זיכרון DDR2 ע…

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  7. היי ייעוד: עריכה גרפית (פוטושופ), עריכת סרטים, צפייה בטלויזיה + סרטים באורך מלא, אינטרנט. לא משחקים. הנה המפרט שקיבלתי: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2200 2.20GHz לוח אם Asus P5KPL-CM G31 (לא 945) זכרון Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz דיסק קשיח 250GB SATA II Western Digital 7200RPM מסך "22 LCD Mag CK2255W 2ms + DVI כרטיס מסך Intel GMA X3100 (OB) UPTO 384MB צורב LG/Optiarc/Asus X22 SATA DVD מערכת הפעלה: winXp Pro אנגלית עם דיסק התקנה מקורי ללא מקלדת, עכבר או רמקולים. וגם לא צריך. מחיר: 2500 ש"ח (לא מזומן, אשראי) השאלות שלי: 1) מה דעתם על המחיר ? 2) זה נחשב מחשב חלש בימינו ? 3) יש אפשרות לשדרג את המעבד ל: E5200 ב 45 ש"ח E5300 ב 129 ש"ח כדאי לי ? אני ארגיש את …

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by shayh,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב חדש, שימושים משרדיים. עד 2500 ש"ח, מוכן להתגמש עד 3000 אבל רצוי שלא. רצוי שיהיה שקט.לא מתכנן לבצע אובר קלוק בנוסף, האם מומלץ להשתמש במחשב כזה בהארד דיסק SSD או שזה לא מצדיק את התמורה בשימושים האלו? ואם יש לי win xp home ו office 2007 שמותקנים היום על המחשב. האם אני יכול להתקין אותם על המחשב החדש (ולהפסיק כמובן את השימוש במחשב הישן) או שאני חייב לקנות תוכנות חדשות (מבחינת הרישון). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by om24,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים גודל המסך? 12-13.3 משקל רצוי? פחות מ 2קג האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 ש' + האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? כן גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא קריטי - עדיף מה יותר גדול. כונן CD/DVD? צורב? אין צורך. מעדיף לחסוך במשקל כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המועמדים שהעליתי בחכתי: 1) HP ProBook 5330M – 2900 ₪ --- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815739 2) Dell Vostro V131 i5-2430M - 3100 ₪ --- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=803956 3) Samsung 350U2…

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: משחקים, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: עבור עריכת וידאו - pinnacle ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים חדשים שיוצאים בשנה הקרובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 17", לא מתכנן לשדרג. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by gaf,

שלום, יש לי את המחשב הזה, יש לו כפתור בלוטות' אבל נראה לי שאין לו את הבלוטות' עצמו. איך אפשר לבדוק את זה?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת משחקים קיימים באיכות סבירה (לאו דווקא הגדרות גבוהות), תכני HD, שימוש משרדי (Office וכו'), AUTOCAD, וכל מה שסטודנט להנדסה בעתיד ישתמש בו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ציוד היקפי מלא - מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים. אין צורך במשהו מעבר לג'נרי חוץ מהרמקולים שיהיה נחמד אם יהיו יותר מג'נריים. כמו-כן אשמח לדיסק קשיח חיצוני (1TB) אם כי אפשרי שאקנה אותו בנפרד מאוחר יותר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כולל הכל. 5. עד כמה חשוב השקט …

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by username80,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני המחשבי הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3108&scat=313&tcat= http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4058&catcode=130&AdCat=&parentid= המחשב שאני מחפש ישמש בעיקר לאינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים קלים. המפרט והמחיר של שני המחשבים די דומה. אשמח לקבל תגובות. תודה

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  14. אני מחפש מחשב ללא ציוד היקפי מסך קיים : SAMSUNG FULL HD 22 המחשב בחדר שינה : חשוב מאד שקט . חיבור HDMI למסך משחקים קלים - צריך להריץ משחקים כמו FIFA 2011 GTA IV לא הכרחי הגדרות מקסימליות . מעבד INTEL בלבד כרטיס מסך עדיפות ל NVIDIA תקציב עד 2500 ללא חריגה ללא ציוד היקפי מארז : קטן יותר מהרגיל עדיף אבל לא הכרחי

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by noamw,

הי, אני זקוק להמלצה למפרט למחשב ב 4,500 כולל מסך (לא LCD אבל מסך 17 באיכות מעולה), המחשב מיועד לעבודה משרדית, עבודה שוטפת עם קבצי וידאו (צפייה בעיקר) ואינו משמש כלל למשחקים. תודה!

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  16. שלום חברים אני צריך לרכוש למשרד מחשב בתקציב של עד 2000 שח לא כולל ולא צריך מסך מקלדת ועכבר. העבודה במחשב היא בעיקר אינטרנט, אופיס, עובדה מול מערכות מלאי מרוחקות. חשוב לי מאוד שיהיה כונן SSD של 128 גיגה לפחות. זיכרון מחשב מנימום 8 גיגה לפחות ומחשב מבוסס על מעבדי אינטל תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ag43,

אני מעוניין לשדרג לDELL INSPIRON 6000 את הזכרון מ512 MB ל2GB. אני יודע שהוא תומך בכמות הזכרון הזו אך הזכרונות היחידים שאני מוצא באיזור שלי הם במהירות 667MHZ בעוד התמיכה של הCHIPSET היא רק ב533. האם תהיה בעיה לשים זכרונות אלו והם יפעלו במהירות איטית יותר?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  18. אהלן. קניתי נייד חדש dell studio xps 1640 ושמתי לב שהוא מתחמם מתחת באיזור של הטאצ' פד יותר מידי. זה ממש חם שמה אי אפשר לשים את היד.. זה אמור להיות ככה? המחשב חדש.. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני צריך קופסאת מחשב (ללא מסך) עם מקלדת ועכבר שיוכל להריץ Linux Red Hat Enterprise 4. אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב כזה. התקציב שלי הוא 700 $. תודה, אופיר

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by arielkris,

הזמנתי את המפרט הבא (כמו שנאמר לי פה) מ RSM אך הם אמרו לי שאין את המעבד שאני רוצה.. יש משהו יותר יקר ויותר טוב .. יקר יותר ב66 שקל? אני משער שזה AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX האם כדאי לי? האם בשבילו אני אצטרך לשנות את המפרט? זה ישנה משהו? יעזור לי בכלל? אשמח אם תענו מהר.. הם מתקשרים בעוד חצי שעה AMD Phenom 2 X3 710 Triple Core AM3 BOX , יחידות 1 ¤622 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=812 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ¤326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 Power Color ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ¤541 http:…

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  21. http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1301463 הוא יפעיל משחקים חדשים והכל?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  22. יש לי חבר שאני עוזר לו פחות או יותר עם להרכיב מחשב בחלקים זה מה שהצלחתי למצוא בזול, חוץ מSSD שאני לא בטוח לגביו אני חושב שהוא יהיה אחלה לגיימינג אני בחריגה של 200 אבל מרגיש לי שהם היו קריטים. מעבד: 649 ₪ - * חדש * - AMD Quad Core Ryzen 3 3300X Up To 4.3Ghz AM4 BOX לוח אם: 295 ₪ - * מבצע יום הולדת 13 * - ASUS Prime B450M-K USB-3.1 זכרון: 268 ₪ - * מבצע יום הולדת 13 * - XPG 16G DDR4 300r0Mhz CL16 GAMMIX D10 BLACK כרטיס מסך: 942 ₪ - * מבצע * - GALAX GeForce GTX1660 6G Up to 1815Mhz 1 Click OC Dual Fan דיסק קשיח: 149 ₪ - * מבצע * - SSD WD Green 240G M.2 Transfer up to 545MB/s ספק כוח: 220 ₪ - * מבצע * - ANTEC VP600P 600W 3 Years Warranty מארז: 17…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  23. שלום צריך מחשב לשימושים הבאים- הרבה עבודה בפוטושופ ובעריכת וידאו בפרימייר. דגימות וידאו ע"י כרטיס firewire (אין צורך בכרטיס עריכה), והמרות ל-dvd. לא משחק במחשב בכלל. מעדיף שיהיו לי 2 כוננים קשיחים (אחד קטן ושני לפחות 320GB). כמו כן רמקולים שאפשר לשמוע מוזיקה באיכות נורמלית. תקציב - 6000-6500 ש"ח כולל מסך 19 (לא צריך מסך משהו מיוחד). תודה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  24. היי לכולם, חיכיתי בסבלנות כדי שיצאו המעבדים החדשים וזה. נראה לי כבר הרוב יצא, אז אני שולח בקשה למפרט מחשב נייח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500, אפשר טיפה לחרוג אם באמת צריך, מחשיב מסך כבערך 1500 ש"ח מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות עם VS ואופציה להרים VM, משחקים כמו assassins's creed valhala, cyberpunk, witcher וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בעיקר מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. צריך מפרט למחשב משרדי עד מקסימום 3 אלף ושהמחיר יכלול מסך LCD ,רמקולים ,עכבר,מיקלדת,מיקרופון,צורב DVD.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים