ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד להלן השימושים: 1. אינטרנט וכיוצאה בזאת (חיבור אלחוטי וכו). 2. מצגות, לראות סרטים, מסמכים, מסנג'ר, eMule שימושים בייתים בעיקר. **** אין צורך בכל מיני תוכנות עיצוב וגרפיקה זאת לא המטרה. חשוב שיהיה: לפחות 512M זיכרון 80G HD מעבד חזק (לבחירתכם) התקציב הוא עד 1200$ פחות או יותר. הערה חשובה: אני קונה את המחשב בחו"ל (כלומר - חבר שלי נמצא בארצות הברית והוא קונה אותו שם כך שיש להתיחס למחיר בחו"ל ולא בארץ) עזרתכם בהקדם...
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כמו בכותרת - ממש מפגר הוא רק חופר - המאוורר בלפטופ הממהר אותי הוא מערער כשמרעיש ומטרטר - אני חושב שזה המאוורר באיזשהו שלב המאוורר של הלפטופ שלי מתחיל לעבוד - אבל במקום רעש נשיפה רגיל הוא משמיע צרצורים שמטריפים לי את השכל. מה עושים??? תודה מראש רון.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, סרטים HD, לא משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב קניתי אותו לפני כמה ימים עכשיו בטעות באמצע ההתקנה של הווינדוס שכחתי בכלל להטעין תסוללה, אז המחשב נכבה וגרם לכשל בהתקנה, עכשיו אי אפשר להתקין בכלל ויסטה יש אפשרות להתקין ווינדוס XP? בלי לשלוח את זה למעבדה חזרה, כי זה ממש יקח זמן עכשיו עד שיחזירו לי אותו תודה.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני בונה לאחי בן ה-12 מחשב חדש... יש לי בשבילו כבר הארד דיסק וכוננים. הוא כמובן... משחקים משחקים משחקים וכל השאר הוא לא נראה לי יעשה OC... אבל חשבתי שאוליי כדאיי לבנות מפרט כזה (למה המשפחה שלי לא ממש אוהבת AMD חוץ ממני ;D ;D, שלי יש מחשב AMD ) תודה מראש...!
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו הוא רוצה לקנות בסכום של 4K את המוצרים הבאים מעבד לוח אם כרטיס מסך זכרונות מארז וספק מה אתם מציעים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?- 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- בבקשה לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- אין לי עוד כסף לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- PUBG/FARCRY 4/WITCHER 3/ RAINBOW SIX SEIGE וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-24אינץ', 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ) * גודל המסך? 15 מסך מאט * רזולוציית המסך? HD 1366x768 או FHD 1920x1080 רוב הזמן המחשב יהיה מחובר למסך רגיל 21. * משקל רצוי? 2-2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6-8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר יותר טוב * Bluetooth? אפשר לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-1000 רצוי 1000 במהירות 7200 * כונן אופטי? חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אם יש גם טוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?toshiba או אסוס אבל זה לא קריטי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? איכות ההרכבה תהיה גבוהה. תודה…
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הנטבוק שהזמתי מארה"ב - ASUS 1215B. http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1215B/ יש לי כמה שאלות: 1. אני מעוניין לשדרג את הזכרון מ-2GB ל-4GB, האם השדרוג שווה את הכסף (בערך 200 ש"ח) והאם אני ירגיש הבדל בביצועים? 2. אני מעוניין לשדרג את הדיסק הקשיח ל-SSD, שוב, האם השדרוג שווה את הכסף (בערך 500 ש"ח) והאם אני ירגיש הבדל בביצועים? 3. אני רוצה לפרמט, יש לי דיסק מקורי של Windows 7 Home Premium 64 Bit שקניתי בארץ (גרסא באנגלית), כביכול זו אותה הגרסא בדיוק שמותקנת גם על הנטבוק. רציתי לשאול אם אולי יכולה להיות בעיה עם האקטיבציה בגלל שזה גרסא מהארץ והרי שהסיראל שרשום על גב הנייד הוא כביכול של גרסא מארה"ב, ונניח שתהיה בעיה, האם מיקרוסופט ישראל יעזרו לי לעשות אקטיבציה ב…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כול יש לי פה מפרט סופי שבניתי השאלה שלי פה בגדול עם זהוא אפשר לקנות ? פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: סרטי באיכות HD חלק 100% אייסיקיו מקושרים אינטרנט משחקים מדיי פעם כזה........ ככה בסבבה פיפה ולחורף אבל אני לא גימר ... ואני רוצה להכניס במחשב תWINDWOS7 א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. פיפה איסיקיו שירים כול מיני דברים בסגנון ... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש…
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב בעל התכונות הבאות: 1) מעבד CONROE E6300 2) דיסק קשיח עם 80GB ( (SATA2 8MB 3)אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל כמעט כל משחק בלי חשיבות רבה לגרפיקה של המשחק (ז"א אני מעדיף שאוכל להפעיל את המשחק עם גרפיקה דלה מאשר לא להפעילו כלל). כמו"כ, אני אשמח ליציאה לטלוויזיה ו- HDTV (לא יותא מ550 ש"ח לכרטיס) 4)זיכרון פנימי DDR2 667MHZ 512MBX2 5)שיהיה מוכן (מבחינה גרפית וביצועים) לויסטה. 6)מארז עם ספק 500W וזול. אני לא מעוניין במארז יפה וחדשני - אני מעדיף יעילות מאשר יופי. 7)לוח אם עם אופציה לשדרוגים בעתיד(כ.מסך יותר טוב, הוספת זיכרון, כ.רשת אלחוטית וכו') וכל זה בלי לעבור (לפחות תנסו לא לעבור) את ה-3500. אגב: המחשב ברשותי בן 4 שנים, ואני לא יודע אם אני יכול להשתמש בו…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי לכם, טוב התקציב שלי עלה ל- 4,000 ש"ח ככה +/- 200 ש"ח. המטרה היא לקנות 2 מחשבים ניידים במחיר כולל של כ- 8,000 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית * גודל המסך? 13.3 / 14.1 * משקל רצוי? עד 2.2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו כמו 5,6 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 מספיק * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה אומר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO, אבל אני גמיש תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני מפרטים שאני מתלבט ביניהם. המפרט הראשון אמרו לי שהוא עושה צוואר בקבוק, אבל אני רוצה לעשות לו OC, אפשרי שלא יהייה? הנה: מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤470 לוח אם: ASUS M2N ¤480 מסך: LG LCD 17" L1753TR 2ms ¤889 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤273 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤353 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤393 סט מקלדת ועכבר: GIGABYTE GK-9PB ¤69 קרור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 7310 LIGHT FOR AMD S754/939/AM2 - SILENT PRODUCT LINE ¤61 קרור למארז: ZALM…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, צריך עזרה עם מפרט למחשב חדש. תודה מראש לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 וניתן לחרוג כמה שבא לכם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג בעיקר. VMWare שמריץ ווינדוס. תיכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט מחשב לצורך משחקים סרטים ואינטרנט ב4000 ש"ח משחקים אשר ירוצו על המחשב,משחקי סימולטור שיש כמו Flight Simulator, Stalker משחקי מרוצי מכוניות וכו'. המחשק יהיה מיועד גם ל צפיה בסרטים אז צריך מסך גדול 21"-22" אינץ' כולל מקלדת עכבר ורמקולים פשוטים. המחשב ירכש באיבורי באשדוד. תודה רבה מראש. בברכה.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. חברה שלי כרגע בספרד בגרנדה ואיבדה את המחשב נייד שלה והיא זקוקה לאחד דחוף לרכוש שם אחד בימים הקרובים. הצרכים שלה הם בעיקר תוכנת תרגום לא תובענית (trados 2011) אופיס, יוטיוב ואולי קצת עריכת וידאו. רצוי שיהיה לא גדול במיוחד, כי היא אוהבת לשבת איתו בבתי קפה וגם רצוי זמן סוללה סביר + לפחות I5 ורצוי גם יותר מ 4 גיגה זכרון. תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד:Core i7 930, s1366, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור:Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler לוח אם:GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E זכרונות: DDR III 1600Mhz 3x2GB G.Skill PI Edition Triple Channel דיסק קשיח:Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD6401AALS כרטיס מסך:Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז:CoolerMaster HAF932 Full Tower Black Case ספק כוח:SeaSonic 650W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-650HT מחיר:6455 איך המפרט? האם יש משהו לשנות/לשפר? האם המפרט טוב לOC? האם המפרט הזה הכי טוב לתקציב עד 6600 שקל? האם אפשר לבנות מחשב יותר טוב,משתלם,ביצועים יותר טובים,טוב יותר לOC ? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך (מסיבה טובה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: SCII ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 24, 1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אינטרנט, מוזיקה וסרטים ללא ציוד הקפי.. רצוי 2GB זיכרון פנימי ומעבד של אינטל הארדיסק 160GB
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכם, בהמשך להמלצה שלכם :http://hwzone.co.il/articles/specs_feb08/2/ מצא חן בעיני מאוד המפרט ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום טוב שיוכל להרכיב את כל החלקים וגם לתת אחריות. אני לא מבקש פרסומת אלא רק נחת מאחר ועם המחשב האחרון לא היה לי. אם מרגישים לא נוח לפרסם כאן אשמח מאוד למייל אל :avigtr@gmail.com מודה לכם מראש. אבי
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מחשב, בתקציב של 4,000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, משחקים, סרטים, וקצת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,עכבר…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראו את תמונות המפרט המצורפים בזאת למטה. שימו לב שאומנם עלות המפרט המופיע הוא רק 3500 אבל את יתר החלקים הנחוצים כמו ספק וכרטיס מסך כבר קניתי. חסר לי רק 2 דיסקים קשיחים שאני צריך בשביל להקים מערך raid-1 ואותם אני אקנה בחנות אחרת משיקולים של זמינות ומחיר(תוספת של 1340 ). החלטתי שמיותר להוסיף את ההפרש עבור דיסקים ייעודיים למערכי raid (sata raid edition ) היות וממילא זמן האחריות זהה (5 שנים ) וכנראה שאיכות הבנייה זהה, כך שזה נראה כמו סתם גימיק להוציא כסף מכיסיהם של לקוחות טיפשים. דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום , אני צריך מחשב בעיקר לצורכי עבודה (אינטרנט / תכנות ודברים דומים). אני נמצא המון בנסיעות ולכן 13 זה הגודל המתאים +-. ההתלבטות היא בין: http://www.notebookclub.co.il/products/studio_precision_alienware/dell-xps13-2467m.htm ל: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH0EF37E4 התרשמתי שהVostro קצת יותר נוח (בעיקר בהקלדה - מקשים). מבחינת ביצועים הם דומים (לפחות במפרטים שהצגתי) , אך בכל זאת 128GB ל XPS זה חסרון. אז השאלה היא מה בעצם הרעש שעושים מ XPS? סה"כ ההפרש בינו לבין ה vostro זה חצי קילו... אשמח לכמה עצות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הנייד הוא דגם: Satellite A300-17S TOSHIBA מוכרים אותו במבצע ב-012 145 ל36 תשלומים התחייבות לשנתיים אל תתיחסו להתחייבות שימו לב למחיר שלו והאם זה משתלם ואיך הוא מהבחינה הטכנית הוא טוב הוא שווה? http://012.net/sales.aspx?docID=8563&FolderID=55〈=he&tabn=0
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1542 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤884 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤277 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי LeadTek WinFast PX8800GTX 768MB PCI-E ¤3119 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV382 מארז ללא ספק Antec P182B EU ¤956 http://skypc.co.il/product.asp?pid=0761345-09182-4 ספק כח ThermalTake TR2 550W ¤445 http://skypc.co.il/product.asp?pid=W0101R עכבר לייזר אלחוטי נטען Logitech G7 Cordless Laser Mouse ¤510 http://skypc.co.i…
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-