ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום מקצוענים ! תודה רבה לכל מי שעזר לי בשירשור הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=202223.0 (שם יש גם את כל הדרישות שלי מהמחשב, שנועד בעיקרון לפוטושופ ואולי אולי בעתיד יעסוק קצת בעריכת וידאו). להלן היפרט המתוקן : 485 - מארז - Gigabyte GZXA1CA-ST Poseidon Aluminium Silver Full Tower Case 200 - צורב - LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1230 - מעבד - Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 375 - דיסק קשיח 1 - Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1220 - דיסק קשיח 2*2 - Western Digital 320GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 649 - דיסק קשיח 3 - Wes…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב לשימוש ביתי שישלב משחקים כבדים יחד עם עריכת וידאו ועריכת תמונות. המחיר מתוקצב עד 6000 ש"ח. צירפתי קובץ של מפרט מחשב שאני רוצה להזמין מ[צונזר] אשמח אם תוכלו לייעץ לי הערות והארות. כוננים, עכבר ומקלדת כבר יש לי. תודה, אורן. נ.ב שימו לב שיש שם 2 זכרונות. עריכה: סטייה של עד 300 ש"ח אפשרית.
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ראיתי שאם עושים חבילת גלישה של 4 מגה מקבלים מחשב נייד של ACER ב-1,999 ש"ח אני יודע שזאת חברה טובה דווקא החשב המחשב הוא בעיקר לעבודות, גלישה באינטרנט, וקצת שירים דרך אגב כמה עולה המחשב הזה בחנויות?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד שיכלול את הרכיבים הבאים: 1. מעבד 3230M או 3210M 2. כרטיס מסך HD 4000 * מטרות המחשב: גיימינג בינוני,עבודה. * גודל המסך? לא קטן מ13.3, כל השאר הולך * רזולוציית המסך: 1366 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לכמה שיותר חיבורי USB אבל זה לא קריטריון שיפסול מחשב * משקל רצוי:לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא משנה * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק החלקים המפורטים מעלה כל השאר יכול להיות כל מה שת…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב, אז סוף סוף יש דרישות מערכת ל- GTA V, והמחשב שלי אומנם עומד בדרישות המינימליות, אבל לא במומלצות. המפרט שלי: והדרישות של GTA V: אין לי תקציב ספציפי, והייתי מעדיף להשתמש כמה שיותר ברכיבים הקיימים (אפשרי לקנות גם רכיבים יד שניה). תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אמי התחילה לימודי גרפיקה (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור וכו') והיא צריכה מחשב חדש וחזק. היא מתלבטת בין נייח לנייד מה שיתן תמורה יותר טובה לכסף התקציב הוא כ5000 ש"ח עם אופציה לחריגה קלה מאוד ~200 ש"ח. אשמח את עזרתכם בהרכבת המפרט או המלצה למחשב נייד בתקציב הנ"ל. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחשב נישא ASUS N55SF לאחר שדרוג ל WIN 10 הקול מהרמקולים נעלם. לעומת זאת הקול מהאוזנייה קיים. לא מוצא דרייבר מתאים.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח לעזרתכם לרכישת מחשב גיימינג לבן שלי בן 10, כעת הוא משחק בעיקר בפורטנייט, אבל רוצה שבעתיד ישמש אותו למשחקים חזקים יותר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מתכנן לקנות את המחשב באילת, כך שהתקציב יהיה בערך 7,500 ₪, בתוספת מע"מ זה יוצא בערך 9,000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי …
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב, אשמח לעזרתכם בבנית מחשב לצורך הפיכתו לNAS. המטרה היא להכניס כמה שיותר כוננים בפנים. למשל 8 הארד דיסקים של 4 טרה כל אחד. האם בהנחה שבאמת אני הולך לשים בפנים 8 הארד דיסקים אני צריך לוח אם שיכול להתחבר לכולם (8 כניסות) או שהם משורשרים אחד לשני? בקיצור אשמח לעזרתכם בבניה של המחשב בדגש על הלוח אם, מעבד, זיכרון RAM, ספק כוח ומארז. הארד דיסקים - יש לי. התקציב הוא סביבות 2000-3000 ש"ח (ללא ההארד דסקים וללא מערכת הפעלה). המון תודה
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קישור למפרט: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23629 אין לי נסיון עם IBM. אשמח לכל חוות דעת על הנ"ל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבניית מפרט לצרכים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K, חריגה של עד 0.5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג: FIFA, COD, GTA וכאלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, יש לי SAMSUNG 970 EVO Plus SSD 500GB NVMe M.2 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא מאוד קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומש…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב עם המפרט הבא (ראו תמונה מצורפת). המחיר ב TMS יוצא כמעט 18 אלף שזה מעל התקציב שלי. חוץ מ - IVORY ו - KSP איפה עוד שווה לבדוק הצאת מחיר? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 3 followers
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734268 האם זה כדאי
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בשבוע האחרון רכשתי לפטופ של דל מדגם STUDIO 1558 החדש (אחריות באתר הלקוח ל3 שנים). בחרתי בדגם הזה מכיוון שהוא המחשב הכי משתלם עם המפרט הכי מוצלח (אני גרפיקאית ועורכת) לתקציב שלי, ומכיוון שקיבלתי המלצות על הניידים של דל מחברים. להלן המפרט: http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=4477#prodtop מהרגע שקיבלתי את המחשב, לא הפסיקו לצוץ בעיות. דבר ראשון ספק הכוח קיצר ונשרף. דל ישראל החליפה אותו בספק תקין (השירות שלהם אדיב, אמנם לקח כמעט שבוע להחליף עקב מדיניות השירות- שאומרת שהם פותחים קריאה לתקלה, זה עובר למעבדת יעל מחשבים ואז הם שולחים את החלק עם UPS). הדבר השני שקרה הוא בעיות תוכנה: המחשב נותן הודעת שגיאה this is not a valid win 32 application כשמנסים להתקין עליו את הדריב…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך ולקבל אותה תמורה כן, אם הכוונה להתפשר אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי SINGLE PLAYER כבדים בסגנון WITCHER 3, DRAGON AGE: INQUISITION ועוד משחקים דורשניים מסוג זה, אבל גם משחקי רשת המוניים חינמיים למיניהם (תגידו את זה 3 פעמים ומהר!) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש נייד 15 לתוכנות כמו סולידוורקס וריינו. אני מעדיף להתפשר אם צריך על כמות הזכרון וגודל הדיסק לטובת מפרט עדכני יותר ומתאים יותר עם פוטנציאל תאימות לאורך יותר זמן. תקרת התקציב היא בסביבות ה 5.5K אבל כמובן שאשמח לפחות. חשוב לי מסך IPS אבל לא גיימינג ואין צורך ברזולוציית 4K. כן חשוב שיהיה חיבור למסך חיצוני לנוחות העבודה בבית. ניידות חשובה אבל בכל מקרה נראה לי שבמסגרת המחיר שהקצבתי לא ישקול יותר מ 2.5 ק"ג. איזה רעיונות יש לכם?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי לכולם. אורנג' מציעה כעת מבצע בהתחייבות ל-36 חודשים, ובו נותנים מחשב נייד מדגם HP PAVILLION DV6-1110ej, חיבור אינטרנט (ספק) במהירות 2.5MB, ונתב אלחוטי, במחיר 129 ש"ח לחודש. http://www.orange.net.il/isp/19352.html והנה תפריט המחשב המוצע: http://www.orange.net.il/res/ISP/pdf/hp.pdf לא מצאתי דגם זהה בזאפ, הדגם הכי קרוב שמצאתי הוא זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=721253 המפרט של הדגם הנ"ל יותר טוב (זיכרון, דיסק קשיח), לכן בהנחה שהדגם מאורנג' עולה 3000-3200, יוצא שמשלמים על חבילת האינטרנט + נתב כ 1300-1400 ש"ח. יוצא שמשלמים 35-40 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים על חיבור האינטרנט 2.5MB. אני כעת משלם כ-60 ש"ח לחודש לספק בזק בינלאומי לחיבור 5 MB, כך שזה לא נראה לי ממש משתלם. ל…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב חדש :מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך ומארז. יש לי 3500 ש"ח לעניין. אני עובד בעיקר עם עריכת וידאו, גרפיקה ואנימציה. מעוניין במעבד אינטל, זכרון 512 ולוח עם 1394 וסאונד און בורד. אה, גם כולל מארז תודה
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מעבד כפול ליבה ומעלה, AMD או אינטל. כמה שיותר זיכרון, מינימום 8 ג'יגה דיסק קשיח ssd מינימום 80 ג'יגה כרטיס מסך מובנה ללא התקנה וללא מערכת הפעלה רמת רעש לא משנה, אבל חשוב שלא יקרוס אחרי דקה של עבודה מאומצת כמו הנייד שלי. יש לי מסך בעל חיבורי DVI וVGA לא ניתן לחרוג מהתקציב ועדיף להשתמש בכולו עדיפות לרכישה באיבורי, פלונטר וזיגזג
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעיה בחלק מהמקשים במקלדת שמקלידים מספרים במקום אותיות למשל ו מקליד לי מספר 4 האות ח מספר 1אני נאלצת להשתמש בלוח מקשים על המסך.... אודה לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
AMD AXP 2200 XTREME DDR 2700 256DDR GIGABYE-GA 7VRXP S/U/M/A TI 4400 128MB DVI WD 80 GB 8 MEGA BUFFER ENERMAX FS-710B LITEON- זה נראה לי היחיד שמצאתי בצבע שחור שיתאים למארז של אנרמקס... TEAC FLOPPY כל זה מסך יש לי כבר- MAG 786FD אם יש צורך לפי דעתכם להחליף מסך אז תגידו... כל זה יוצא 5433 אבל אני לא צריך לשלם מע"מ (אבא שלי ליתר דיוק... ;D ) אז זה יוצא: ¤4604 אם יש לכם שיפורים אז תציעו ותגידו גם למה...תודה לכולכם ד"א מה עדיף TI4400 של סומה או של MSI או של לידטק (אם יש להם בכלל כי לא ראיתי) ותגידו לי גם איך החברה TRILPEX כי אין לי ניסיון איתה כ"כ...
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 1800+ 1533Mhz TRAY 0.18m +FAN 266mhz Gigabyte Radeon 9700 Pro 128Mb Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) Western Digital 80GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition OCZ DDR 256MB PC2700 Rev 3.2 Performance Series CL 2 333MHZ X2 DVD TOSHIBA Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W BLACK Case קירור- Thermaltake Volcano 7 PLUS ARCTIC SILVER 3 לוחית נחושת thermal copper shim protector ------- סהכ 6000 -בקשר מארז- עדיין לא סגור. (לא צריך צורב/דיסקטים/מסך) משהו חסר? שווה את המחיר הגבוה?
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, ברשותי HP DV6500 שקניתי ב- 2008 והגיע הזמן להחליף אותו, מה שחשוב לי במחשב: 1. שלא יכביד על העיניים, לכן אני מניח שכדאי לי מסך של לפחות 15.6" 2. שלא יהיה כבד מדי, ייתכן שארצה לקחת אותו לנסיעות 3. בטריה שתספיק לזמן ממושך, גם בטווח הארוך (ב HP בערך תוך חצי שנה הבטריה כבר לא הייתה שווה כלום) 4. חשוב מאוד - שהמחשב לא יתחמם - ה HP מתחמם כ"כ עד כדי שאני לא יכול להשתמש במקלדת שלו וחייב לחבר מקלדת חיצונית. 5. שהמקלדת תהיה נוחה לשימוש, מקשים לא צפופים מדיי ומסודרים בסדר הגיוני. 6. שיהיה מהיר מאוד - אני אמנם כלל לא גיימר, אבל אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ במקביל עשרות עמודים של דפדפנים פתוחים, ותוכנות אופיס, ותוכנות עריכה אחרות, למשל פוטושופ. כיום אני מריץ כרום על ה HP והוא ק…
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש אופציה לחריגה בעוד +- 100 שקלים. מספיק לי מעבד I5 אבל אני מעדיף מהסדרה הטובה . דיסק קשיח לפחות 750 עם מהירות סיבוב 7200RPM סוללה חזקה , עדיף גם זיכרון מעל 4G אבל אם זה מחשב שיש אפשרות להרחבה עד 8 אז זה גם בסדר (אני מודע להגבלת התקציב) העדיפות הראשונית שלי היא ל DELL כי הבנתי שהם הכי טובים, אבל גם של אסוס זה בסדר. בעיקרון אני לא מצאתי מחשב של DELL שעונה על כל הקריטריונים האלו יחד + הגבלת התקציב. אבל של אסוס דווקא מצאתי, אבל הבעיה ש"אליה וקוץ בה" בכולם יש סוללה של 4 תאים , פרט לאחד אבל המעבד שלו פחות טוב. בעיה נוספת, כל המחשבים שמצאתי של אסוס (פרט לזה עם המעבד החלש יותר) זהים מבחינת המפרט , אך הדגם שלהם שונה, כך שאני לא יודע מה באמת ההבדל בינהם ואיזה הכי מומלץ. אני ארשו…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום , נייד שלי כרגע זה סמסונג Q330 , עם I5 , 4 GB זיכרון ודיסק 500GB רגיל... אני מתבלט אם למכור אותו לקנות אולטרה בוק בסגנון ZENBOOK , סמסונג סדרה 5 או מקבוק אייר, או לחליפין פשוט להחליף לו את הכונן ל SSD , אני רוצה שהמחשב ירוץ מהר , מאוד מהר , מה כדאי?
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-