ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
קיצר יום שישי אני הולך לקנות כנראה אם הכל ילך חלק את המחשב מ skypc אני חייב שתתנו לי הצעות אחרונות מה לשפר במחיר של 3600 וחריגה של 100 שקל אם זה הכרחי ביותר וישפר את המחשב בצורות מטורפות אם לא אז עדיף שלא... קיצר בניתי מפרט בול ב 3600 שקל יצא לי תגידו מה דעתכם ושוב מה לשפר.. לא מתכנן לעשות OC למחשב אני לא מבין בזה ולא רוצה להרוס משהו כל כך מקודם... המחשב כמובן למשחקים כבדים והאם המפרט יריץ את המחשקים חלק באיכות טובה וגבוה? (לא הכי גבוה אבל מספיק גבוה והכי חשוב חלק!) מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤880 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤362 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3…
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד השנה במכינה ואחר כך משפטים וכבר הרבה זמן מחפשת מחשב אידאלי בשבילי, הבעיה שאני לא סגורה פתאום על גדול המסך, עד היום הייתי בטוחה שאני רוצה 15.6 אבל שמעתי לא מעט מחברים שזה נורא נורא כבד ולא נוח ושהרבה מתייאשים ומשאירים אותו בבית או קונים אחד קטן יותר. בכל מקרה, הדרישות שלי הן כאלה: •מטרות המחשב? ללימודים יומיומיים וגם שימוש כללי וביתי , מדיה, קצת סרטים, קצת סימס .3 חשוב לי שיריץ כמה תוכניות עם אינטרנט ביחד בלי בעיה. * גודל המסך? מתלבטת בין 15.6 ל 13.3 •*מעבד ? I5 *זכרון? 4GB. * משקל רצוי? כמה שפחות עדיף אבל לא על חשבון ביצועים ודרישות חשובות. (על כונן די וי די כן אפשרי לוותר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? חשוב שיהיה זמן סוללה טוב , 4 שעות זה טוב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני צריך מפרט לחבר, לצורך לימודי הנדסה ומכונות וירטואליות. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 בערך, כמובן אם אפשר פחות אז עדיף 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב מכונות וירטואליות ועבודה על הרבה תוכנות בו זמנית. ממש לא בכיוון של גיימינג (אפשר אפילו כרטיס מסך מובנה בשביל לחסוך כסף...) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך בלבד. אם אפשר גדול יחסית (22 או 24 אינץ') 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? ממש לא חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן, אולי בעתיד כשהמחשב קצת יזדקן על מנת למ…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
צריך מפרט לא כולל מסך, כולל מקלדת ועכבר למשחקים בסביבות ה4500 אם אפשר לשלב את המעבד החדש של אינטל עדיף
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- לימודים, גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וסרטים * גודל המסך? סביבות 14"-15", לא ברזל * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים על ביצועים גבוהים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימאלי 200 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? כן וכן * כונן Bluray? לא יודע מה זה (: * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ב-5 שנים האחרונות הייתי עם מחשב של לנובו. הרעיש כמו טרקטור. גם מחשבים של לנובו של חברים הרעישו. אשמח למחשב לא מרעיש במיוחד של חברה אמינה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה יש 2 מיפרטים (חובה שזה יהיה מחנות אחת ולא לפצל) יש את זה 1 Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1 Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 2 Twinmos DDR2 800 1GB (זה 2 ג'יגה רם רשום בכמות 2 ולא אחד!!!) 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 1 Western Digital 250GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 1 Logitech® Value Keyboard Black 1 Habu 1 Thermaltake Extreme Spirit II 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER 1 Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ויש את זה 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb 1 Gigabyte GA-96…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1585 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤ 859 זיכרון : OCZ 1024MB (512MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8001GK ¤ 446 דיסק קשיח : WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤ 461 מארז : NZXT HUSH w/o PSU ¤ 490 ספק כוח : ENERMAX NOISETAKER2 485W : EG-495P-VE ¤ 492 אני רוצה מחשב שקט.... ואני חושב שמה שקניתי זה מתאים בשיביל זה... יש מה לשנות להוסיף? יש לי כבר כרטיס 8800GTS 640 ככה שאני מקווה שזה יתאים לו בלי OC וכל מה שמסביב
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
* גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף קל מן הסתם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כל המרבה הרי זה משובך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - HDMI חובה. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) כמה שיותר, לא פחות מ350 * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, לא חובה * כונן Bluray? ממש לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אכפת לי אם מהארץ או מחו"ל, אני מודע שבתקציב הזה לא אוכל …
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש ביתי, כשהדגש הוא שהמחשב צפוי לעבוד כל הזמן, גם אם בסוג של idle, ולכן חשוב שיהיה יציב, שקט ולא יתחמם יותר מדי. האם המפרט המוצג באתר למחשב רב תכליתי באלפיים ש"ח (http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137631§ion=293&target=%D7%A8%D7%91-%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99) עומד בתנאים האלה. אילו שינויים הייתם עושים בו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים-בינוניים, עבודה משרדית, תכני HD בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
- 1 follower
-
-
3000 זה לא המקסימום, אפשר להתגמש אם יהיה צורך. ייתכן שאאלץ להתקין במחשב את כל התוכנות הנדרשות: גם מטלב, גם מייפל, גם מתמטיקה, ועוד שפות תוכנה כמו C# וכאלה. אצטרך שהכל יעבוד בצורה אופטימלית. ייתכן שאצטרך לעסוק בעיבוד תמונות. לא מתכוון לשחק במשחקי מחשב. בכלל. כרטיס קול/רמקולים עדיפים להיות ברמת מערכת סטריאו, עם surround . אם זה מה שייגרום למחשב לעלות יותר מ-3000, אתגמש במחיר. מסך כבר יש. מצויין, 22 אינץ סאמסונג'. זה הרכיב היחידי שאני לא צריך. שקט לא חשוב. שום אוברקלוק כולל התקנה מערכת הפעלה ואנטיוירוס. תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1700 חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 (מוכן להוציא כמה עשרות שקלים יותר על שקט) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב שרוב השימושים בו הם אינטרט (גלישה + emule) ואופיס. כמו שציינתי אין צורך במסך ובנוסף אין צורך ב - HD או כוננים. ראיתי את המפרט הבא מהפורום: http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ הוא נראה סבבה, אבל רציתי לדעת אם לא כדאי להוסיף קירור, ואם כן אז איזה?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מחשב מיועד לאינטרנט, עבודה עם אופיס ,משחקים וסרטים . לקוח מ tms.co.il סל קניות - תצוגה מקדימה קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail ¤1290 1 יצרן A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 ¤288 1 יצרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤127 1 יצרן Western Digital 500Gb 16MB AAKS ¤320 1 יצרן Gigabyte GA-EP45-DS3 ¤653 1 יצרן Coolermaster CM 690 Black - In Stock ¤399 1 יצרן Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM ¤833 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤109 1 יצרן SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk ¤340 1 סה"כ מוצרים: 9 סה"כ: ¤4359 לדעתי זה מפרט טוב .. אבל אני לא יודע אם הכ.מסך הנ"ל יתאים למסך המיועד שאני מתכוון לרכוש - sams…
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש DB Server שמורכב למעשה משני חלקים גדולים. Storage והמחשב עצמו. המחשב: מעבד: ??? לוח אם: ??? זיכרון: לפחות 1GByte ram צריך להיות בעל 2 ספקים (אחד לגיבוי) שני בקרי SCSI (אחד לגיבוי) Storage להכיל לפחות מקום ל 12 דיסקים (1 ישמש כ-hot swap ושני כ-parity ב raid 5 כל דיסקים: בסה"כ כמות דיסקים של לפחות חצי TeraByte ובנוסף עוד 2 דיסקים כאשר אחד משמש כ-hot swap ושני כ-parity (ב raid 5) תקציב: 15000$ הערה: המפרט לא חייב להיות עם דיסקים SCSI, גם SATA יספיקו מבחינת מהירות הדיסקים. תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , סרטים ומשחקים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח וכונן DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 עדיך שקט במסגרת תקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, אני מרכיב לבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין חנות ספציפית. 9. האם יש בקשות מיוחדות…
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, אני נעזר בפורום הנ"ל לא מעט, קורא המון ומשכיל מנסיונכם ומהידע שלכם ועל זה מגיעה לכם תודה רבה, אתם באמת עושים עבודה נפלאה. אני פונה אליכם כעת על-מנת לקבל המלצה למחשב נייד לשימוש בייתי +, לאחר שהנייד שלי ושל אישתי נגנב לא מזמן בפריצה שאירעה בביתנו. אני במקצועי מעצב תעשייתי, כך שאני רגיל למפרטים די בומבסטיים במחשבים, כאלה שמאפשרים עבודה רצינית מאד בתלת וברינדורים. על כן אני מתקשה למצוא מפרט למחשב הסלוני-הביתי שיניח את דעתי בצורה מספקת, כזה בו לא יהיה שימוש בתלת עליו אני מדבר אך אולי, אם אפשר במסגרת התקציב, פוטושופ קליל פה ושם לתמונות (אני גם מצלם). אז לענייננו בהתאם לשאלון: * מטרות המחשב? בייתי סטנדרטי-כל יישומי אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים HD וה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות שם 2 מחשבים אז חשבתי לקנות גם נייד משם יש שם משהו מומלץ? ממ משקל לא חשוב עדיפות למסך כמה שיותר גדול ממ לסרטים מוזיקה ומשחקים קלים אם לא אז אני אקנה את ה1520 מהנוטבוקקלאב או משהו כזה אבל אם יש משהו טוב בIQPC אני מעדיף.... תודה=]
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך מפרט למחשב ב- 4,000 שיהיה מתאים ל OC המחשב יהיה בעיקר למשחקים, ולעבודות ... מה המחשב הכי טוב שאפשר לקבל במחיר הזה ? תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אהלן צריך מפרט של מחשב ב 3500 ש"ח עבור סרטים, משחקים גלישה באינטרנט וכל הדברים הבסיסיים. המחשב גם למשחקים אבל אני לא גיימר מטורף אני אסתפק בכרטיס מסך ATI RADEON 3850 ששמעתי שהוא טוב החנות שאני אקנה ממנה היא IQPC ולכן אני צריך שהמפרט יורכב משם בלבד ואל מחנות אחרת אני צריך שגם ירכיבו לי את המחשב (ניתן לחרוג במקרה הצורך ב 100 ש"ח) צריך גם צורב DVD בקיצור מחשב מושלם. תודה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי בנייד חיבור בשם eSATA בשביל מהו? בקצר וקולע בלי לשלוח לי לינק באנגלית תודה.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים בעלי גרפיקה גבוהה (FC4 ASSASINS CREED ועוד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת. לא צריך אביזרים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש , מפורט למטה 5. עד כמה חשוב השקט בסול…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב קיבלתי הצעה על המחשב ואני צריך המלצה על המפרט הבאה: מארז Gigabyte GZ-PPC1C GIGABYTE מעבד INTEL E6550 4MB 1333 זכרון 2GB DDR2 667 HYNIX DVDRW H44N 160 SATA 2 GIGABYTE 8500GT 256MB כל המערכת כולל הרכבה ביקשו ממני 2900 ש"ח אשמח לקבל תגובות הצעות לשיפור תודה
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני חייב לדעת אם המעבד שלי תומך vt-d. אני כרגע התחלתי ללמוד ניהול רשתות תקשורת ואבטחת מידע וזה לצורך לימודים.. אני יודע שהוא תומך vt-x אבל מה השוני או ההבדל בינו לבין vt-d? המחשב שלי הוא של hp עם מעבד של intel core i3. יש לציין שבאתר של hp אני לא מצליח להיכנס עם המספר הסידורי של המחשב ולראות את הנתונים. תודה רבה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי שנים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש.. 1. מה התקציב? בערך 5000 ש"ח אבל אני זורם... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות, ואולי לכידת וידאו מהממיר סטייל YesMax. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר, כן. מסך - המלצה, לא חלק מהמפרט. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אהה... צריך הכל. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך מבוסס Nvidia, ולוח אם שיאפשר לי SLI (חלום רטוב...) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רצוי מארז שוכב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, יש מהמחשב הישן... 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב. 10. האם מתוכנן…
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לנו התלבטות בקשר לאיזה מחשב חדש לקנות לבן שלנו (שאוהב משחקי מחשב שדורשים מהירות גבוהה). קיבלנו המלצות על AMD ועל Intel מסוג P4 ונאמר לנו שכדי לעבוד מהר צריך ddr2 ואז יהיה זול יותר עם אינטל ומצד שני היום אמרו לנו שAMD עם ddr1 מהיר יותר מאינטל עם ddr2. יש מישהו שיכול להבהיר לנו את הנושא. תודה מראש המתלבטים
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-