עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב מיועד לעריכת וידאו והקלטת וידאו (PVR למבינים ) אינטרנט הורדות וכול הסיפור מסביב או בקיצור המחשב צריך להיות בעל עוצמה ש חצי תחנת עבודה הנדסית. צריך את החלקים האלו : לוח אם , מעבד, זיכרונות (אני בונה על דואל DDR אז צריך 2) כרטיס מסך (לא צריך קוואדרו ) עם INPUT או כרטיס לכידה על רמה אפשר חריגות של 200 שקל זה ממש לא רציני תודה למרכיבים הבמפרטים והעוזרים

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by TheGame,

שלום אני צריך מפרט מחשב שיהיה למשחקים בעיקר - ללא מסך .... רק המחשב עצמו גם ללא רמקולים מקלדת עכבר ... כלום רק המחשב עצמו אני צריך מחשב למשחקים כמו : crysis , call of duty 4 , bioshock , NFS prostreet בקיצור מחשב שיוכל להריץ משחקים עם גרפיקה גבוהה תודה !

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by Goadzilla,

hi i want to buy a laptop with santa rosa platform somone know when there will be an availeble laptop with santa rosa? and if its not anytime soon than could you recommand me a killer laptop thx

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1295 לוח אם: ASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP ¤1264 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL ¤1025 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤434 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤259 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤691 מארז: NZXT LEXA w/o PSU ¤610 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 קרור למעבד: ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 AT FOR INTEL 775 ¤283 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤6177 חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי שיחזיק הרבה מאוד זמן(לכן HDD עם 5 שנים אחריות) ויעבוד בצורה שקטה. 1…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  5. אני מעוניין להזמין מפרט שישמש בעיקר למשחקים בסביבות ה-5000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי או ב-OC. מעבד - אם אפשר מסדרת ה-Quad 2 Core. כ. מסך - שיהיה חזק . דיסק קשיח - רק שיהיה לפחות 160GB. לוח אם - לשיקולכם. זכרון - לשיקולכם. מארז - זניח מבחינתי. קירור - עדיפות שיהיה, לא צריך מערכת קירור רצינית מכיוון שאני לא מתכוון לעשות OC. DVD - שיהיה, בעדיפות לצורב. הרכבה - כולל הרכבה והתקנת מערכת הפעלה. המסך (כבר קיים) הוא בגודל 19 אינץ', במידה והוא מהווה שיקול. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by joniar,

אני צריך מפרט לחבר במחיר הנ"ל... המחשב הוא בעיקר לבית לא חשוב הספק והמארז לא צריך כרטיס מסך משהו... רק שיריץ RED ALERT 1-2-3 {ישנים טיכו} וזהו... בלי OC ובלי כלום יחובר למסך-17-אינץ ואולי יראה איתו סרטים במסך 32"...

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by FEO,

עד כמה בעיתי נושא של יחידת כוח /קבל/טרנספורמטור חשמל, הרי המחשב(לפטוף של לנונו W510)נקנה בארה"ב. האים מספיק רק מתאם המתחבר לקצה או שצריך לקנות את כל היחידה?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  8. מיועד למשחקים מתוכנן OC אני רוצה שני כרטיסי מסך 9600GT שיעבדו ב-SLI אבל לוח האם שבחרתי הוא nforce 750i ואמרו לי שהוא מחלק את הX16 בין שני כרטיסי המסך כך שיעבדו בX8 כל אחד אבל כתוב בתכונות של לוח האם "2x16 pci-express support" אז בבקשה תגיבו!!! ואני צריך גם חוות דעת על המפרט שבניתי... תודה מראש!!! ;D EVGA 123-YW-E175-A1 ATX Intel Motherboard $189.99 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz LGA 775 Processor with Rosewill RCX-Z5-Ultra 92mm x 2 Two Ball + Long Life Sleeve CPU Cooler $249.98 Leadtek GeForce 9800 GTX(G92) PX9800GTX Video Card $294.99 COOLER MASTER Stacker 830 Evolution RC-830-KKR3-GP Black Aluminum ATX Full Tower Computer Case Real Power Pro 1000W Power Supply $379.9…

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אך צריך שיהיה שיפור משמעותי בביצועים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית, סרטי HD, תוכנות כמו מטלב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן קשיח, מעבד 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  10. מעבדי אינטל Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IL8 (945P) s775, GBL, SATA II זכרונות DDR II 667 512MB TwinMOS דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך eVGA 6200LE Max 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 ATX MIDI 500W Max Black and Red מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים AS-850 (USB) מסכים Chi Mei CMV 743A 17'' LCD 8ms מחיר 3240 האם זה סביר ? יקר? האם יש מה לשפר? תודה.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  11. אח לי נוסע לארה"ב ומתכנן לקנות מחשב נייד לאבא שלי לשימוש די בסיסי בעיקר לנסיעות *המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט אי-מיילים ולסרטים *גודל מסך 13-14' חשוב שיהיה נוח לקרוא ממנו - פונטים גדולים וברורים מעבר לזה אין דרישות ספציפיות חשובה הניידות, מעבד וזכרון בהתאם לשימוש, אחריות בינל' וקישוריות (אינטרנט אלחוטי) התקציב גמיש במידה וצריך ניתן להוסיף - אם אפשר לינקים והמלצות לדגמים ספציפיים.. תודה מראש, איתי ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- השתנו מעט הדרישות: -מסך גדול יותר באיזור ה15'-17' -בנוסף לשימוש בסיסי לאינטרנט ואימיילים דגש גם על מולטימדיה (צפייה בסרטים והאזנה למ…

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  12. שלום! אימא שלי לוחצת עלי בקניית מחשב - יש לי בסיס לחלקים, אבל בכל זאת רציתי לשמוע הצעה ממכם הצעה, התקציב הוא 9000 שקלים. אני מחפש מחשב טוב מאוד ולא בזבזני במיוחד, שיחזיק הרבה זמן, ויריץ משחקים פיצוץ. לא צריך מסך, ומחפש מעכת סראונד + כרטיס מסך חזקים. תודה מראש! =]

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  13. שלום, אני רוצה לקנות מחשב שיתחבר לטלויזיה ויוכל לנגן קבצים באיכות 4K עם HDR ואשמח לדעתכם על המפרט הבא: http://plonter.co.il/create_priceoffer.tmpl?command=showcart&cart=14967588021245303&lang=heb&db=^catalog.txt המערכת של בניית המפרטים לא נתנה לי להוסיף ספק כוח למפרט אז אני מוסיף קישור אליו http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=450-60GHS אני יודע שהוא קצת חזק מידי למפרט אבל לא מצאתי אף ספק SFX אחר שיתאים למארז, שניבחר בשל מיגבלות במקום בו יונח המחשב. כמו כן ברצוני לדעת אם לדעתכם המאוורר שבא עם המעבד יהיה מספיק טוב או שכדאי ליקנות תחליף חזק יותר. בברכה, ערן

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by r0ckY,

שלום, אשמח לקבל פרטים על ה GIGABYTE 576V האם מישהו התנסה איתו, למישהו יש ניסיון איתו, כלומר יש למישהו אותו? מה החסרונות שלו מול ההתרונות? תודה.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by Rony55,

שלום לכם קניתי בחו''ל מחשב נייד של דגם Asus A6VA Q052H http://www.laptopsdirect.co.uk/Asus_A6M-Q052H_Laptop_A6M-Q052H/version.asp יש לי אותו לפני 3 שנים תוכלו להגיד לי אם אפשר לרכוש מאוורר חדש בארץ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by flipper,

כל הנטבוקים המבוססי אינטל אטום n550 כיום - חוץ מאחד - נמכרים כשמהירות המעבד שלהם מצויינת כ- 1.5 ghz. אינטל בעצמה, בפרסומים הרישמיים שלה מציינת את 1.5 ghz כמהירות היחידה עבורה היא מוציאה לשוק את המעבד הזה. האחד היוצא דופן הזה - לפי מספר קטן של חנויות בזאפ - הוא Asus EeePc - (זה שאני ראיתי זה בדגם 1015PEM), שמוצג כאילו הוא רץ על n550 במהירות 1.83ghz. בחיפוש בגוגל בעולם יש מספר מזערי של איזכורים לנטבוקים מבוססי n550 - כולם של Asus, - שכביכול רצים ב-1.83ghz. האם מישהו יודע מה הולך פה? האם אסוס הוציאו נטבוק overclocked, במהירות שאינטל לא תומכת בה? או שזה טעות "תמימה", שלאף אחד מהמפרסמים לא דחוף לתקן, שנובעת מזה שאסוס הייתה אחת מיצרנים מעטים ששיווקה נטבוקים מבוססי n475 שבאמת רצ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by someone Awesome,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, עבודה משרדית, סרטים הם השימושים העיקריים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Assassin's creed 2, Modren warfare 2, office, Diablo 3, Crysis 2,Dark void ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1280X1024 מסך 17''. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא, רק מחשב. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך הכל 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואי…

18. Started by דודו ביטון,

שלום חברים אני מתלבט בין שני דגמי מחשב נייד כמעט זהים במפרט הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מה אתם הייתם לוקחים ולמה? מחשב 1: Asus VivoBook S15 S532FL-BN189T https://ksp.co.il/m/uin/77333 מחשב 2:Dell Vostro 15 5000 5590-10510U1G51GP3OS https://ksp.co.il/m/uin/74431 אשמח לעזרה בהחלטה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by MetalB,

הכל עבד טוב עד שהחלטתי להתקין עידכונים של מייקרוסופט ופתאום הוינדוס XP לא עלה... עשיתי פורמט התקנתי אובונטו ההתקנה הייתה איטית מאוד... לקח לו כמה שעות וגם אחרי שהתקין כל הזמן נתקע יש לציין שהמחשב לא קופא.. ניתן להזיז את העכבר כל הזמן פשוט הוא נתקע עשיתי עוד פעם פורמט התקנתי XP שגם כן לקח שעות להתקין ועד שעלה הכל עובד לאט בדיוק כמו שהיה עם הלינוקס ככה שאני בטוח שיש בעיית חומרה הכי נראה לי הגיוני שהבעיה בהארד דיסק... איך אני יכול להיות בטוח שזה הבעיה? ואם כן אשמח להצעות לפיתרון זול שרק יאפשר לי להעלות מערכת הפעלה..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by speakspeak288,

היי, התקנתי לאחרונה וינדוס 10, ואני מחפש להתקין אנטי וירוס בגירסה מלאה, שהוא ללא תשלום. אני יודע שקיימות גרסאות חינמיות באינטרנט, אבל תמיד הן מגיעות עם הגנה בסיסית בלבד. הורדתי בעבר מספר תוכנות אנטי וירוס, ביניהן AVIRA, MCAFEE, AVG, ועוד.., בגירסתן החינמית, ותמיד בדיקות ההגנה היו חלקיות, ונדרש ממני בהמשך להוסיף תשלום. שתי שאלות: 1. מה האנטי וירוס הכי מומלץ, ומה ההגנות הכי חשובות שהוא אמור לספק? 2. מאיזה אתר אמין אני יכול להשיג אותו בגירסה המלאה החינמית? אודה לעזרה.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by ASTR4L,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית ( סרטים) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)FHD עדיף מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא צריך * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mS…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. מבקש המלצה למחשב בין 5 ל 7 K . מזכיר לא למשחקים. יש למחשב דרישות אחרות . כיום עם פנטיום 4 3K + 2 גיגה זיכרון החישובים לתמונה יכולים לקחת שעה לתמונה אחת!

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by PHK,

AMD AXP 2500 512 DDR TWINMOSS

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  24. אממממ אז אני צריך מפרט ב9K. יש כמה דברים שאני סגור עליהם אז תוסיפו לי את זה במפרט. מסך : samsung 226BW מארז : GIGABAYTE3D AURORA אמממ אז אני משחק הרבה במשחקים,רואה סרטים ובקיצור אני רוצה מחשב חייה שיעבוד לי טוב. אממממ ואני מתכנן לעשות OC.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  25. הרכבתי את המחשב הזה למשחקים וסרטי full hd AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1332 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪471 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪281 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Sapphire ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪517 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=871 צורב LG GH24 SA…

• 4 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.