ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
1.תקציב 5500 ניתן לחריגה עד 6000 2.ייעוד משחקים, סרטים 3.ללא ציוד היקפי 4.אין העדפת חומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת 5.מעבד בעל מכפלה פתוחה (אפשרות ל-OC בעתיד) 6.אין צורך בתוכנות 7.אין העדפה לחנות 8.מארז עם חלון 9.דיסק קשיח 1TB, רצוי שיכלול SSD
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות מפרט לאבא שלי לאינטרנט בעיקר... אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס על i3 (בעיקר כדי שיחזיק לו מעמד לפחות לעוד איזה 4 שנים), אנא המלצות. החנות שאקנה ממנה היא skypc.co.il
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה מחשב למשחקים, אינטרנט (הורדות), קצת פוטושופ. ללא ציוד הקפי אבל עם מסך 19 אינץ' ורצוי זכרונות 4 ג'יגה כמובן שיעלה וינדווס ויסטה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לתיכנות (לא גרפיקה אבל הרבה יישומים כבדים שרצים ביחד) ולמשחקים (בעיקר סיביליזיישן וכאלה) התקציב הוא בערך 8000 ללא מסך (יש לי סמסונג p2250) הרכבתי מפרט, אשמח לשמוע תגובות - בעיקר לשמוע אם לקחתי חלק שאינו מתאים או אינו אמין בבחירת הספק, המארז ולוח האם די הימרתי (קראתי המלצות שלכם בפוסטים קודמים) מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 875K "UNLOCKED" - w/o CPU COOLER - BOX ₪1749 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-X58A-UD3R REV2.0 ₪1125 זיכרון: [..] G.SKILL "RH" 6114MB (2048MBX3) DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS ₪1060 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1351 כמות:2 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪105 מארז: [.…
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אשמח להמצלמה למחשב נייד ע"פ השימוש והמפרט הבא. מחשב לשימוש בסיסי אינטרנט ווורד, ובנוסף תשמש לעריכת תמונות בפוטושופ. מסך של 15.4 יצאת מסך לצורך התחברות למקרן, הרדיס בנפח של לפחות 160GB. שהיה קל (בעיקר לנסיעות) התקציב הוא של עד 3,000 שקל. אשמח לקבל המלצות עמיר
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מפרט במיוחד למשחקים, מעדיף את המעבדים החדשים. צריך גם מסך LCD 17, צורב DVD ואת החלקים הרגילים, זכרונות כרטיס מסך נראה לי אני ילך על 7600, מארז, ספק ולוח אם. שיצא ככה 5500 תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי חבר'ה לאחר שבדיון נפרד המליצו לי לקנות ASUS 1000HE, ביררתי בשירות לקוחות של כמה חברות לגבי איך "מגיע" המחשב ב-SKYPC אמרו לי שהמחשב שהם ספקים יכול להגיע עם 2 ג'יגה, בתוספת תשלום כמובן. עם זאת, הם אמרו לי שאין באפשרותם לספק מחשב עם חלונות XP באנגלית, וזה מגיע מהם רק עם עברית. בנוסף, לא ראיתי אף חברה אחרת בארץ שמוכרת את המחשב עם חלונות באנגלית (קנייה בחו"ל אינה באה בחשבון) שאלתי היא לגבי התקנת חלונות XP באנגלית. במידה ואני מתקין חלונות XP באנגלית, דבר שייאלץ אותי לפרמט (הלא כך?), איך אני מתקין את הדרייברים שם? האם בכלל צריך דבר כזה? איך אני מתקין חלונות בכלל אם אין כונן CD? אני פשוט לא מבין גדול בניידים, ובנטבוקים, שאינם מגיעי עם כונן CD, תהיתי היכן נמצאים הדרייבר…
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קניתי מחשב מסוג דל אם אחריות ל 3 שנים מי איבורי האם אני צריך לקבל אחריות מי דל או שהחשבונית קניה אי האחריות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה: MSI VR600 INTEL CORE DUO T2450 2.0GHz 1024MB DDRII Fujitsu/TOSHIBA 120GB SATA השאלה שלי היא כזאת,אם אני ישנה את המעבד ל T5500 יהיה הבדל גדול? ואם אני ישנה ל T7200 יהיה הבדל עצום? אותו סיפור לראם אם אני ירחיב ל 2GB יהיה הבדל ממש גדול ואיפה הוא יורגש. תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אני כרגע בודק מפרטים והצעות מחנויות שונות, ורציתי לקבל את חוות דעתכם בנוגע למפרט הבא(התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 שקל): הערה: המפרט נועד למסך 19''. מעבד: Intel Dual Core E6300 2.8 Ghz לוח אם: Asus P5KPL-CM זיכרון: Kingston/Samsung, 4 gb, DDR2, 800 Mhz דיסק קשיח: WD/Samsung/Hitachi 320 gb, 16MB כרטיס מסך: Sapphire ATI hd4670 512mb ddr3 מארז: Antec nsk4480 including EarthWatts 380w צורב: LG GSA-GH22N מחיר: 2070 ש"ח אני חושב להגדיל את הדיסק קשיח ל500 ג'יגה, נאמר לי שלא מדובר בתוספת מחיר משמעותית(50 שקל בקירוב). מה דעתכם? סה"כ מפרט משתלם? ד"א, בחרתי את המארז ע"פ המלצת האתר וגולשים רבים. האם המארז הזה ישמור על שקט יחסי במערכת כזאת? ובנוגע לספק, הבנתי שבאופן עקרוני הוא …
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז, רקע קצר - יש לי מחשב ביתי למשחקים בינוניים עד כבדים שסיים את הקריירה לא מזמן. אני חושב לקנות מחשב חדש היות ורוב החומרה בו - מה שאפשר לחלץ בכל מקרה - כבר די מיושנת (מדובר על מחשב מ2014, לדעתי כבר אז רוב הדברים בו לא היו מה שנקרא STATE OF THE ART). בכל אופן, קיוויתי להתייעץ בעניין מפרט של עד 6000 ש"ח כי עבר קצת זמן מאז שבניתי מחשב בפעם האחרונה. לאחר מחקר קצר באינטרנט כבר בניתי מפרט מחשב בtms, להלן: CPU AMD Ryzen 7 2700X Processor Box (Gen 2) 1 ₪ 1488 Motherboards Gigabyte B450 AORUS M 1 ₪ 425 RAM Memory …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואני אשמח לעזרתכם בבחירתו. מטרות המחשב? הכל, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים, שיוכל להריץ על ההגדרות הגבוהות ביותר שניתן במסגרת התקציב), צפיה בסרטים וסדרות ב-hd, עריכת סרטים ותמונות(לא שימוש עיקרי, אבל שיוכל לעשות זאת כשאצטרך) . * גודל המסך עדיפות ל-15, אפשר גם 17 אבל זה הופך להיות פחות נייד ונוח. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה, נראה לי מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * משקל רצוי? שלא יהיה משקולת של חמש קילו.. משהו סטנדרטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יודע מה זה ארוך, אם הוא מצליח להחזיק 3 שעות של שימוש זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi, כל השאר ככל שיותר יותר טוב. * Bluetooth? לא קריטי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. שאלה קטנה. פעם ראשונה שאני קונה ב איביי, ורציתי לדעת משהו, האם המחשב הבא שאני מעוניין בו אמור להוות איזושהי בעייה בכניסה לארץ? כי אמרו לי משהו על משרד התקשורת, תדרים ועוד שטויות שאני לא כלכך מבין בזה. אז בקיצר, האם אני יכול לקנות את זה בלי בעיה? כמובן שיש מכס והכל. תודה רבה רבה http://cgi.ebay.com/10-2-Windows-7-Slate-Tablet-PC-2GB-320GB-INTEL-Wifi-/170659794424?pt=US_Tablets&hash=item27bc1dcdf8
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: איבורי אבל לא חייב אם יש מחשב כמובן יותר חזק למשל אם אותו מחיר במקום אחר או מחב יותר טוב וזול בחנות אחרת מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: חודש חודשיים תקציב:7000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: בלי חריגה יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: שנה לפחות חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 גודל כונן קשיח מועדף: GB500 ומעלה משקל הנייד המועדף: לא חשוב גודל הצג:15.6 ומעלה עדיפות ליותר זמן סוללה רצוי: לא חשוב צבע המחשב הרצוי: לא חשוב אפשרויות נוספות במחשב: מטרת המחשב למולטימדיה למשחקים של היום בהגדרות והגרפיקה הגבוהות ביותר שיעבוד בצורה מהירה חלקה בלי תקיעות בנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב - פוטושופ CS5, לייטרום, אינטרנט, אופיס ופרמייר (במידה מועטה) גודל המסך - 14-15.6 (עדיפות משקל קל תמורת גודל מסך) משקל רצוי - כמה שפחות המחשב מיועד להתנייד הרבה האם נדרש זמן סוללה ארוך - יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו, דל יהיה מעולה התקציב הוא 4000 ש"ח הסתכלתי על הנייד הזה 15.6 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18889 וזה ל 14 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=12676
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אוקיי אחרי שבחשתי וחשבתי והיתייעצתי אז התחלתי בקניות של חלק פה חלק שם וסופסוף הרכבתי את המחשב חוץ מפרט שולי קטן הכרטיס מסך חח זה המפרט הסופי שקניתי מעבד - core i5-750 (בקרוב אוברקלוק .. נראה לכמה נגיע) קירור למעבד - ac Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוח אם - dfi lanparty DKP55T3eH9e1 o.c edition (לוח יפיייפההה...) זיכרונות -2X2 g-skill Ripjaws Edition Dual Channel דיסק קשיח - Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 מארז - CM 690 (בקרוב מודינג..) מאווררים - Twister Cluster 120mm PWM X2 Apollish 120mm silent Led Case Fan ספק - 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II ולפני חודש בערך את המסך המדהים הזה - lg w2220 ips panel כל מה שנשאר הוא הכרטיס מסך שכנראה זה י…
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מפרט: מעבד: Intel Pentium 4 630, 3281 MHz לוח אם: Gigabyte GA8I915P Duo כרטיס מסך: EVGA 7600GS 256 זכרון: Corsair 2X512 DDR2 533MHz Dual ספק: 500W HEC לפי איך שזה ניראה אני יאלץ לקנות מחשב חדש. בקשר למעבד Dual core רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין Pentium D ל Core 2 Duo ראיתי שני מעבדים שעולים בערך אותו הדבר שמעניינים אותי. 1.Intel Core 2 Duo E6400 2. Intel Pentium D 950 בקשר ללוח אם אני מעוניין רק בחברה Gigabyte יש לכם המלצה ללוח אם בטווח המחירים של 500-600¤ (כי יש לי הנחה על מוצרים שלהם) זיכרון: אני רוצה שתי סטיקים DUAL Channel 2x1024MB של חברה טובה טווח מחירים 1000-1500¤ כרטיס מסך: אני מתכוון לקנות את BFG 8800GTS 320MB תודה אנשים :nutty:
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, יש לנו לפטופ די ישן (dell insprion 1545) והוא כבר די "עגלה" אנחנו לא מעוניינים (אלא אם אין ברירה) לקנות לפטופ חדש אלא מעדיפים להחליף לו הארד דיסק לSSD. האם זה כדאי או שזה לא יעזור במיוחד? (השימוש בלפטופ הוא אינטרנט אופיס וכו'). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה לקראת קנית מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח , ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי בדו-מימד (עיקרי), תלת-מימד (משני), עריכת וידאו (משני), גלישה, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד: דו-מימד(שימוש רב), פוטושופ (שימוש רב), אוטוקאד: תלת-מימד, 3d max (תדיר), אדובי אלמנטס (שימוש מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אשמח גם לקבל המלצות אחרות לנייד תקציבי 3000+- ש"ח לסטודנטית, להרצת אופיס, סרטים ואינטרנט. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב בלבד, לא צריך לכלול: מסך, ציוד היקפי, דיסק קשיח, צורב ומערכת הפעלה. ממש לא חייבים לנצל את כל התקציב. הבנתי שהפתרונות המוכללים של AMD עדיפים, מכיוון שכרטיס המסך המובנה חזק יותר. אם זה אכן כך - אז עדיף AMD. מארז עם פח עבה ושקט ככל האפשר. תודה
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ACER 5745G המבוסס על HYBRID SLI עם הכרטיס המובנה של המעבד(I5-350) וה330M של NVIDIA.. עכשיו הדרייבר של ה330M הוא 188.. אני רוצה לשדרג אותו ל258.. אבל אין אפשרות כי הדרייבר החדש יותר לא מזהה כרטיס של NVIDIA במערכת.. על פי קריאה באינטרנט הבנתי שאפשר להתקין דרייבר מעודכן רק דרך האתר של ACER.. וזה דבילי כי הכי מעודכן שם זה 188.. מצאתי עוד דרך והיא בעצם לשכתב את קובץ הNVAC.INF של NVIDIA המצוי בכל דרייבר ולהחליף את הDEVICE ID של 330M הרגיל בDEVICE ID של ה330M המצוי במערכת שלי(330M של ACER כביכול) עשיתי את זה.. הדרייבר הותקן בהצלחה וגם יכולתי לראות בGPU-Z שמותקן דרייבר 258 אבל הוא לא ידע לעבוד עם הכרטיס ואפילו הAERO לא עבד ולא יכולתי לעלות לרזולוציה גבוהה מ1024X768...
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום שלום, אני חייב לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי מת (ת.נ.צ.ב.ה.). אני מעוניין במחשב לשימוש כללי אך גם כזה שיוכל להריץ משחקים חדשים וחדשים יחסית בצורה סבירה+. הסתכלתי על מפרטי הגיימינג באתר, והסיבה שאני כאן ולא הולך על אחד מהם אוטומטית היא שאני רוצה לברר האם אין שינויים שאפשר להכניס בהם בעקבות יציאת דגמים חדשים ו/או הורדות מחירים ו/או מבצעי סוף שנה. למשל, קראתי כאן בימים האחרונים ביקורת חיובית מאוד על כונני SSD חדשים של סאנדיסק שהם זולים משמעותית אך לא נופלים בביצועים ויכולות מהיקרים מהם... אז תודה מראש על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בלי להתנצל ב) במידת הצור…
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח, DVD אני לא רוצה , יש לי ספק HEC 400 W לאני רוצה להשתמש. מידות מגירה (למארז ): גובה 16 ס"מ , רוחב 40 ס"מ , אורך 40 ס"מ . 1. מה התקציב המקסימאלי? 100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
סטודנט להנדסת מכונות, עובד בתוכנות כמו AutoCAD, Pro/ENGINEER ו-Solidworks. כמו כל סטודנט, התקציב הוא כמה שפחות. למרות שאם יש רכיב שמאוד כדאי לחרוג בשבילו המקסימום הוא עוד 100-200 שקל. ברור לי שבתקציב כזה המחשב לא עומד להיות מפלצת ביצועים, אבל מה לעשות.. נסתדר עם מה שיש. יציאת HDMI לטלוויזיה בשביל לראות סרטים תהיה בונוס. לא צריך מסך/כל ציוד היקפי אחר ולא מתוכנן OC. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-