עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MORAN4691,

שלום לכולם חדשה פה. צריכה את עזרתכם. הידע שלי במפרטי מחשבים באמת שואף לאפש, אז אני פונה אליכם. אני רוצה להחליף מחשב, השימושים שלי בעיקרון זה לאינטרנט, למשחקים (סימס 2 וזו טייקון2 (הגן חיות)) ולתוכנות עריכה ומולטימדיה (פוטושופ וכו'), התקציב שלי מוגבל, יש לי מסך, ומקלדת ועכבר, וגם מערכת הפעלה, ויש לי 2000 שקל למחשב, הבנתי שאני צריכה זיכרון פנימי של לפחות 1 ג'יגה, מה ההבדלים בעליות של חצי לגיגה? ועוד דבר, המליצו לי על חברת איבורי, שבונה מחשבים לפי רצון הלקוחות, יש לכם דעה עליהם? תוכלו לעזור לי לבנות מפרט טוב ואיכותי עד המחירים האלו ואני אפנה לאיבורי ואבנה מחשב. תודה רבה לכולם , מורן

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by matizami,

אני מחפש לפטופ לאחותי בסביבות 4K שמספיק טוב לעבודה עם פוטושופ, Illustrated, flash (Reanimation. http://ksp.co.il/?uin=29730 http://ksp.co.il/?uin=28617 ברור לי שהלנובו יותר חזק, וגם בא עם SSD, זה יתרון גדול, אבל האם הדל מספיק טוב?

3. Started by milega,

היי אני מחפש לפטופ זול עד 2500 ש"ח בשביל צרכים בסיסיים כמו: world, excel, יציאות audio טובות ו HDMI ראיתי HP - WT247EA‎, שנראה מבטיח ב 2690 ש"ח ב ksp תודה

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. יש את כל הציוד ההיקפי לפני שעזבתי את הבית דאגתי לטפח את המחשבים התקציב הוא כ 2000 שקלים (ניתן לסתות לכאן ולכאן) (BTW, אפשר להוציא מחשב יותר זול מ 2K? כמובן לא סלרון ודברים כאלה..) כאמור, המחשב ישמש בעיקר לגלישה, הורדות, סרטים מוסיקה וצריבות (מה כבר זוג הורים בני 50 עושים עם מחשב?) הערות: לקחת בחשבון לנסות לבנות מפרט לטווח ארוך מאוד.. אני לא יכול לעלות בראשי עוד הערות לבניית מחשב לזוג הורים.. עריכה: הנה מצאתי משהו: חיבורי USB קדמיים 8) אתכם התודה אענה מידי על שאלות נוספות

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Rhx,

שלום ! אחי קונה מחשב חדש התקציב 15 אלף הוא ביקש לא לעבור אותו,הוא צריך את זה לעריכות סרטים ותוכנות וכו'.. הוא ביקש לעשות עם הכסף את הדבר הנכון ולא להוציא סתם כסף על חלקים יקרים בגלל התקציב. תודה. ואגב הוא קונה את זה בארה"ב,אני פשוט צריך לתת לו את המפרט,תודה! 1. מה התקציב? 15,000 ש"ח 2. מטרות המחשב?עריכת סרטים,תוכנות כבדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?הוא זקוק למסך,עכבר מקלדת מדפסת פקס יש לו כבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?עכבר,מקלדת,מדפסת. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? מארז יפה הוא רוצה,ושיהיה קירור שישמור על רכיבי המחשב,אם זה מומלץ כמובן. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא,יש לו הכל שם.…

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. * מטרות המחשב? פיתוח במספר תוכנות במקביל כולל תוכנות גרפיות בעוד מספר דפדפנים פתוחים כאשר בכל אחד עשרות טאבים בו זמנית. בנוסף צפיה בסרטי HD 1080P ועבודה רציפה עם כוננים חיצוניים (USB3) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? פחות קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? פחות קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB3 חובה * בלוטות? שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? חשוב - כמה שיותר * כונן CD/DVD? צורב? צורב טוב ואמין * כונן Bluray? כן, חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אם היתה העדפה לא הייתי פה -- הערות נוספות, שיהיה אמ…

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by shanik,

הי! אני רוצה לקנות לפ-טופ ללימודים, אופיס ואינטרנט. אין ספק שחשוב שיהיה אמין עם אחריות וקל-משקל. אני עוד לא בטוחה לגבי גודל המסך (מפחדת שעם מסך קטן יצרבו לי העיניים). אלה האופציות: Latitude D520 DUO 1.83GHz מערכת הפעלה: Windows XP Home; דיסק קשיח: 80GB; כונן אופטי: צורב די וי די (DVD-RW) בתוספת של ¤220; זכרון: הרחבת זיכרון ל- 1GB בתוספת של ¤350; (6,200 ש"ח כולל הכל) Latitude D620 מערכת הפעלה: Windows XP PRO בתוספת של ¤390; דיסק קשיח: 80GB; כונן אופטי: צורב די וי די (DVD-RW) בתוספת של ¤220; זכרון: הרחבת זיכרון ל- 1GB בתוספת של ¤350; מעבד: Intel DUO 1.83GHz T2400; (7,200 ש"ח כולל הכל) T60 -T2400 CD-RW/DVD-ROM Combo 24X/24X/24X/8X Max, Ultrabay Slim 1 GB PC2-5300 DDR2 SDR…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by Gal Tamar,

צהריים טובים, עיינתי בKSP ולא הצלחתי להגיע להחלטה. אשמח להמלצתכם לגבי ה-מחשב שיתאים לצרכים שלי. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, מעט עריכה גרפית, מעט גיימינג, עבודה משרדית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ באופן מזדמן, עריכת וידאו ב-Sony Vegas באופן מזדמן האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים אני רוצה מחשב חזק שיחזיק להרבה שנים. אחד אמין שלא יעשה כל מני בעיות. לא גיימר כבד, לכן…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSS בעיקר . COD DIRT BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות רצוי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by chenrp,

זה מחשב HP, יש עצות לפתרון? זה צמה לא מחוברת טוב או מסך תקול? תודה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by limedi,

היי, ברצוני לרכוש מחשב נייד. בדקתי כל מיני מפרטים ואני ממש לא מצליחה למצוא הבדלים במפרט. במחיר, לעומת זאת יש הבדלים משמעותיים. מה שחשוב לי זה שהמסך יהיה 15.6 אינץ' והמשקל לא יעלה על 2.2 קילו. מעבד I7, זכרון ראם 8 עד 16 גיגיה, הרד דיסק לפחות 500 גיגה. אשמח לסיוע ואפילו המלצה מה לרכוש אם אפשר. הומלץ לי לרכוש לנובו או דל. להלן לינקים למחשבים. תודה ליאת https://ksp.co.il/?uin=40242 https://ksp.co.il/?uin=42443 https://ksp.co.il/?uin=39959

12. Started by RevBlue,

1. מה התקציב המקסימאלי? - לפי הרכבה "עיוורת" שלי ראיתי שבסביבות ה-6 אלף וקצת אמור להספיק, אז נגיד את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, אבל לא על גב פגיעה רצינית ביכולות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך DELL U2311H …

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by DarkeyE,

היי, רציתי לדעת איך המפרט ואם יש פה משהו מבוזבז שאפשר לחסוך בו, ועד כמה שווה להוסיף כונן Ssd ? מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪879 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 מחיר: ₪213 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-DS3H כמות: 1 מחיר: ₪532 מארז: באנדל Define R4 Black,Titanium + Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪850 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 מחיר: ₪158 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪460 כרטיס מסך: Sapphire 7850 1GB GDDR5 HDMI DP כמות: 1 מחיר: ₪948 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה …

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. אהלן חברים, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חזק התקציב המקסימלי שלי הוא 9000 ש"ח. מסך איכותי [ 2209WA Dell ] ורמקולים איכותיים [ Altec Lansing MX5021 ] כבר יש לי, ציוד היקפי יש לי ואני מעוניין רק בחומרה ללא כרטיס מסך, זאת אומרת הבנייה צריכה לעלות נגיד 7000 או גג 7200 שקל ללא כרטיס מסך כי אני שומר את הכסף לקנייה של כרטיס מסך חדש שיתמוך לי DX11 . דרך אגב הייתי שתי שניות מלהזמין את ה CoolerMaster Stacker 830SE אבל פשוט התחרטתי ברגע האחרון ואמרתי שאני פשוט יקנה הכול במכה אחת ללא כרטיס מסך, אני מתכוון לקנות הכול עד תחילת אוקטובר ללא כרטיס מסך. הבנייה שלי עד עכשיו הייתה : Lian Li PC-P80 ASUS P6T Intel X58 Chipset LGA 1366 Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX LGA 1366 Mushki…

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיהיה מיועד לפוטושופ, עבודה משרדית, גיימינג בינוני. ארצה בעתיד לעסוק אולי בתוכנות יותר כבדות כמו אילוסטרייטר והחשיבה היא להשיקע השקעה חד פעמית למשחב לטווח ארוך. קיבלתי מפרט ואשמח לחוות דעת: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב אבל מצד שני אם מגיעים לרמת מפרט מספיקה גם מתחת לתקציב אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): עריכה גרפית: פוטושופ…

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by stingeR-,

עדיף 1300 אם אפשר , אז ככה המפרט מיועד לאח שלי התאום שחוץ מCS הוא לא משחק כלום אז אני מבקש ממכם ליצור מפרט מבוסס AMD שיהיה בו : לוח אם micro ATX מכוון שהמארז יחסית קטן ושעל הלוח יהיה כרטיס קול ושאר הפיצ'רים הנחוצים בימינו.. צריך כמו כן מעבד (אפשר גם 1700+) וזיכרון יספיק 256 אבל אם יש מספיק כסף אז כדי 512 וצריך גם gf4mx אבל אם אין תקציב אז לא כי כבר יש לי gf2mx בבית שאני לא יודע אם יספיק לCS אז זהו. עריכה : זה מה שאני הצלחתי לעשות אבל אני רוצה לקבל תגובות על כך : CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU [ ¤ 334.88 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7N8X-VM nVidia nForce 2 Motherboard (m.ATX, AGPx8, GF4MX VGA, Dual DDR, 5.1 Sound, LAN, USB 2) [ ¤ 643.86 ] 1 Memory : GeIL DDR…

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K, אפשר לחרוג 100-200 שקל אם יש הצדקה.. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, מניח שהחדשים שיוצאים... COD Warzone וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, 24-27 אינץ', לא חייב קעור 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט, לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא צריך אורות 7. האם …

18. Started by e-gnt,

שיהיה הכל קומפלט מעבד לוח זכרון חשוב או שיהיה איזה pqi עם צ'יפ tccd או pc4000 לoc מעולה כונן קשיח צורב פלופי מארז וספק איכותי קירור למעבד איכותי שיהיה גם די שקט אבל שיקרר פצצה זה חשוב! כ.מסך מסך 17 שיהיה שטוח אבל לא דק.. איזה f700p נחמד.. כ.קול שיהיה על הלוח שיהיה איזה 5.1.. עכבר ומקלדת - אופטי ב150 ש"ח לא יותר וזהו תנקס!!

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by aMir3,

https://pcpartpicker.com/list/Xwq6gn מה קורה אז אלו הרכיבים שאני מתכנן להביא ולבסס אותם על המחשב והכרטיס מסך שיש לי עכשיומי שחושב שאני יכול לשנות משהו אני אשמח שתעזרו מבחינת לוח אם קירור וכו בעיקרון הכרטיס מסך שיש לי עכשיו זה אותו כרטיס מסך שיש וגם הקירור שיש לי שם בקישור וכל השאר אלה שידרוגים אשמח שתשלחו קישורים לחנויות בארץ כמו KSP IVORY /TMS וכו... אני צריך להחליף גם את קופסא של המחשב אז אותו הדבר גם לגבי זה תודה.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by rubberDucky,

לאחר מחקר יותר מעמיק והעובדה שיש סיכוי לגיטימי שהלפטופ יקנה בארה"ב מצאתי את הלפטופ שנראה לי הכי מתאים לצרכים שלי (תכנות, משחקים, סרטים ושימוש בסיסי). הסתכלתי על הקונפיגורציה הזאת: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dncwdp2&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-l502x מצד שני יש את הקונפיגורציה הזאת: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=mndodq3&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-l502x שתכלס השוני הוא מסך עם רזולוציה שאינה HD, הארדיסק מעט יותר קטן וזכרון יותר קטן שנראה לי לא כזה רלוונטי. מה דעתכם באופן כללי על המחשב? האם הוא יענה לצרכים שלי (מספיק לי שהוא יריץ SKYRIM בהגדרות בינוניות חלק)? והאם שווה ל…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by roi777,

אני צריך מחשב לעריכת סרטים וגרפיקה. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח חריגה רק אם ממש חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס, פרמייר, פוטושופ, אילוסטרייטור וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

22. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בכ-100 שקלים, אבל רק אם החריגה שווה את זה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב אמור להיות מחשב משפחתי שפועל ברוב שעות היום. עיקר העבודה הוא גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס ומשחקים מינימאליים שלא דורשים כרטיס מסך מפלצתי, אך כן יש צורך בכרטיס מסך סביר שיוכל להפעיל משחקים מלפני שנתיים שלוש. התכנון הוא להפעיל Windows 7 Ultimate 64bit עליו. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיוע…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. שלום לכולם, קניתי לפני 3 שנים מחשב ואני מרגיש שהגיע הזמן לשדרג אותו, אני אפרט כאן חלק מהדברים שאני רוצה לשדרג ותקציב ואולי תעזרו לי למצוא את הפיתרון הכי טוב. התקציב שאני מקצה לסיפור הזה עומד כרגע על עד 5,000 שקלים שזה מכובד מאד לדעתי. טוב זיכרון זה קל, אשדרג מ-6GB ל-12GB. הכרטיס מסך זה החלק הבעייתי כאן, יש לי כרגע 5870 2GB ViperX. השיקול הוא או לקנות עוד אחד כזה בדיוק (אותו אחד מהסדרה 58xx גם יעבוד בSLI?) או לקנות כבר אחד חדש ולמכור את הישן? אני מעוניין גם לקנות עוד 2 מסכים לעמדת עבודה של 3 מסכים, גם אמור להיכלל בתקציב. מה דעתכם? צריך עוד מידע?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. היי אני מעוניין לקנות ולשדרג את הכרטיס מסך בנייד שלי אבל אני לא מצליח למצוא דרך גוגל מקום שעושה זאת.. פירוט חומרה של הנייד: Dell Alienware 17 מעבד: 4th Generation Intel Core i7-4900MQ Processor (Overlocked, 8MB Cache, up to 4.0GHz w/ Turbo Boost) זיכרון: 16GB Dual Channel DDR3L at 1600MHz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 765M with 2GB GDDR5 מערכת הפעלה: Windows 8.1 (64Bit) English האם מישהו מכיר וממליץ על מעבדה שדרכם אפשר לקנות ולהתקין כרטיס מסך מחדש? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. שלום, מעוניין במפרט למחשב בתקציב של 2500 ש"ח ללא חריגות, (ציוד הקיפי מקלדת ועכבר בתוספת של 100 ש"ח ) המחשב עבור צרכים כלליים: כמו גלישה באינטרנט, מסמכים, צפיה בסרטים, אבל שיהיה מהיר ויתן ביצועים טובים. כרטיס מסך לא צריך שיהיה חזק כי אני לא משחק משחקים כבדים. משחקים כמו NBA, FIFA משחקים עם דרישות מינימליות רצוי שיהי זיכרון 4G פנימי הכי חשוב מהירות ואמינות ואיורור כי הוא יושב בתוך נישה מעץ. ואם אין צורך בכל התקציב אז אין בעיה לקצץ(לפחות מ 2500 ש"ח) הרכבתי שני מפרטים, מעוניין לקנות ב KSP (אלא אם כן יש לכם המלצות ממש חמות על מקום אחר, ואם KSP לא מומלץ) באזור הדרום. Yצעה לAMD מעבדי ‏AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Co…

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים