עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אורי ע.,

אהלן! אשמח לשמוע מה דעתכם.. אז ככה, אני חייל וחוסך המון זמן במטרה לקנות מחשב נייד חזק וטוב עם מסך מגע ועט איכותי.. השימוש העיקרי שלי בו יהיה עיצובים בפוטושופ ואילוסטרייטור ומידול בסקצ'אפ (מתכנן להתחיל ללמוד עיצוב גרפי ואחרי הצבא ללמוד אדריכלות ועיצוב פנים ככה שחשוב לי שהמחשב יתאים גם לזה)... אני מתלבט בין שתי דגמים אפשריים, 1. Surface laptop 2 עם מעבד Intel Core i7-8650U 256 gb זיכרון ssd 8 gb ram המפרט המלא: https://www.pccenter.co.il/product/מחשב-נייד--microsoft-surface-laptop-2-black-core-i7-8gb-256gb#designbox_768 2. Dell Inspiron 13 7000 2-in-1 7391-10510U1G51IUOS …

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. היי שלום לכולם! אני מתכנת צד לקוח-שרת (לא עורך ווידאו, לא AI, לא גיימר. מקסימום צפייה בסרט מידי פעם). הרבה קומפילציות (!!!), IDE, והרצת טסטים בו זמנית. זה הכל. עד עכשיו היה לי macbook pro m1 max 32gb ram - אין לי אותו יותר ואני מחפש מחשב לא מק שיגיע ללא פחות בביצועים. אני מעוניין לוותר לחלוטין על כל מה שקשור לווידאו כדי לחסוך בכסף. הנה המפרט שיצרתי דרך Ivory (למה לא KSP - חוויית השירות לקוחות שם קשה לי מאוד, חוץ מזה, אין סיבה אחרת): https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/GSLG0S0BVT98BZS149ML מעבד INTEL‏3,460 ₪ מעבד Intel Core I9-13900KS Raptor Lake Tray מאוורר למעבד‏445 ₪ …

3. נתחיל מהתקציב - עד 3000 שקלים. העדפות אישיות - מעבד של אינטל וכרטיס מסך של nvidia (אלא אם החלופות של AMD הרבה יותר טובות). הצרכים שלי - גלישה חלקה בדפדפן עם הרבה טאבים פתוחים, משחקים יחסית קלים (FIFA, CS), צפייה בסרטים. לא צריך ציוד היקפי, רק את המארז ומה שבתוכו. ייתכן שבשלב מאוחר יותר אני ארכוש מסך חדש של DELL בגודל 23-24 אינץ'. חשבתי על המפרט הזה (יצא 2612 שקל. מה אפשר לשפר בעוד 400 שקל? האם צריך להחליף משהו במפרט?): מעבד + לוח אם: 1005 ₪ - Quad Core i5 7500 3.4Ghz + ASUS H110M-K DDR4 S1151 קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 זכרון: 252 ₪ - * מבצע * - 8GB Crucial DDR4 2133Mhz CL15 כרטיס מסך: 696 ₪ - * מבצע *…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Yuval Hanan,

היי אני מחפש מחשב נייד (מעדיף לנובו) לפוטושופ לייטרום קצת עריכת וידאו. תקציב מוגבל לסביב 5000 שח

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים מהשנה האחרונה והעתידים לבוא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 '23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. אני מעוניין בלאפטופ שיאפשר לי לפתח תוכנה יותר ביעליות. כלומר, המטרה היא שהקומפלציה והעבודה עם המחשב תהיה כמה שיותר מהירה וחלקה. למיטב הבנתי SSD, מעבד וRAM הם השילוש הקדוש בשביל עבודה כזו. אז אני רוצה לדעת אם המחשב הזה יספיק לי לעבודה עם ANDROID STUDIO, UNITY ואוליי גם VISUAL STUDIO דבר אחד שהייתי רוצה זה SSD של 256 GB במקום רק 128, אבל חוץ מזה נראה לי שהמחשב הזה יהיה טוב לעבודת פיתוח? מה אתם אומרים? עריכה: אגב, איך אני יודע שהמוכר לא מחליף לי לרכיבים שלא מגיעים עם המוצר או מחליף את הרכיבים המקוריים ברכיבים "פושטים"? ואם אני אבקש כונן SSD 256 GB איך אני יודע שהוא שם לי משהו באותה האיכות של התוצרה של ASUS או שהוא שם לי סתם משהו פחות אי…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום לכולם.. לאחרונה "הוצפו" אתרי המכירות הפומביות למיניהם בהצעה לקניית מחשב נייד מסוג HP ZT3447EA ... לפי מה שאיתי, היחס איכות-מחיר ממש מצויין.. הנה כמה פרטים, אשר הכי משמעותיים ביניהם הדגשתי: מפרט מעבד : Intel® Centrino Mobile 725 1.6 GHz מסך: 15.4 inch WXGA ברזולוציה 1280x800 זיכרון: 256MB DDR 333MHz PC2700 דיסק קשיח: 60GB EIDE hard drive, ATA 100 4200 rpm כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer drive חריץ הרחבה - Integrated SecureDigital (SD) / MMC memory card גרפיקה: 64MB dedicated video memory ATI MOBILITY RADEON 9200 graphics משקל : 3.0 ק"ג מחיר אחרי שעקבתי אחרי כמה מכירות פומביות, שמתי לב שאפשר לקנות את הנייד הזה במחיר שנע בין [glow=re…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום רב, מתנצל מראש על כך שאני פותח את הדיון הזה כאן, פורום מחשבים ניידים לא עולה אצלי כרגע. חברה שלי מחפשת מחשב נייד למטרות עבודה (מעבד תמלילים ואינטרנט בעיקר) ומידי פעם צפייה בסרטים. חשוב לה שהמחשב יהיה קל (עד קילו וחצי) וגודל המסך 14" או קצת פחות.תקציב עד כ-$300 עם אפשרות קטנה לחריגה בכמה עשרות דולרים. אשמח לשמוע המלצות אפשריות. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by stingeR-,

עדיף 1300 אם אפשר , אז ככה המפרט מיועד לאח שלי התאום שחוץ מCS הוא לא משחק כלום אז אני מבקש ממכם ליצור מפרט מבוסס AMD שיהיה בו : לוח אם micro ATX מכוון שהמארז יחסית קטן ושעל הלוח יהיה כרטיס קול ושאר הפיצ'רים הנחוצים בימינו.. צריך כמו כן מעבד (אפשר גם 1700+) וזיכרון יספיק 256 אבל אם יש מספיק כסף אז כדי 512 וצריך גם gf4mx אבל אם אין תקציב אז לא כי כבר יש לי gf2mx בבית שאני לא יודע אם יספיק לCS אז זהו. עריכה : זה מה שאני הצלחתי לעשות אבל אני רוצה לקבל תגובות על כך : CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU [ ¤ 334.88 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7N8X-VM nVidia nForce 2 Motherboard (m.ATX, AGPx8, GF4MX VGA, Dual DDR, 5.1 Sound, LAN, USB 2) [ ¤ 643.86 ] 1 Memory : GeIL DDR…

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. היי, ברשותי המפרט בצד,חלק מהכותרים הכבדים רצים דיי גרוע ב1680x1050 לכן ברצוני לשדרג את המחשב ולהעביר את החלקים שאני משדרג למחשב של אחי הקטן,שגם הוא צריך שידרוג והמחשב עצמו איטי ומשחקים לא רצים טוב כל כך אצלו...(e5200,EP43-DS3L,2GB RAM,GENERIC CASE AND PSU),בעקרון,התקציב שלי עומד על כ-2000 ש"ח בלי לחרוג או בלי לחרוג יותר מידי... OC מתוכנן תמיד,במידה ויש אפשרות כמובן

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. היי אז אני מתכונן לקנות את מחשב הגיימינג הראשון שלי!!! חקרתי ולמדתי אבל הייתי שמח לחוות דעתכם. יש כמה דברים שאני חייב: 16GB ram ddr4 לפחות 2400mhz לוח אם עם ארבע סלוטים בשביל אפשרות לשידרוג בעתיד מעבד חזק: מעדיף i7 דור 6 ומעלה אבל גם מעבד אחר חזר יהיה טוב, אך מעדיף אינטל באופן כללי, כרטיס מסך: gtx 1070 g1 הוא הכרטיס שאני כנראה אלך עליו, אבל אם תצליחו לבנות מחשב עם 1080 כלשהו או אם יש לכם המלצה, אשמח לשמוע. ssd: לפחות 250gb מסך: כרגע אין לי מסך(ולכן הוא נכנס בתקציב) אבל המסך המינימלי שארצה הוא asus VG248QE שמריץ ב 144hz ומגיב ב 1ms. אשמח לקבל מפרטים ואם יש לכם רעיונות אחרים שלא עומדים בדרישות שלי גם הם יתקבלו בברכה, תמיד י…

12. Started by DorMen,

שלום, אני מחפש מחשבים במארזי U1 לא שרתים. המטרה היא להריץ עליהם מס' VIRTUAL MACHINES אבל שוב כ-PC רגילים כלומר מערכת הפעלה VISTA. במילים אחרות צריך מחשב מספיק חזק להרצה של 4 מערכות הפעלה VISTA בו זמנית (התוכנה בה אני משתמש היא VIRTUAL PC של MICROSOFT) ושיהיה במארז U1, קיים כזה דבר? אני עובד בחברת היי טק בינונית בגודלה, אנחנו כרגע מחדשים מעבדה ומנסים לצמצם את כמות המחשבים (הפיזית) מבלי לאבד עמדות (וירטואלית) דור.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום, אני מחפש מחשב נייח למשחקים עד 4000 שקל, חיפשתי בק.ס.פ. תעזרו עם מפרט אופטימלי בבקשה שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 חריגה 2. מה שימושי המחשב? - משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - World of Tanks, Battlefield 2/3, Civilization 3,4,5, Mount and Blade. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: '1920X1080 21 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שא…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by yaeli555,

שלום רב, שמי יעל ואני עתידה להתחיל ללמוד באוקטבר הקרוב לימודים שהם הומאניים במהותם. אני מעוניינת לרכוש לפטופ בגודל 13.3". השימוש יהיה בעיקר כתיבת עבודות office ואינטרנט- כלומר יישומים בסיסיים. אני מחפשת מחשב שלא יהיה כבד-רצוי מאד מתחת ל-2.5 ק"ג (כולל הסוללה) כמובן. דבר נוסף שמאד חשוב לי הוא משך האחריות (3 שנים) וזמן הסוללה. עדיף מסך מאט/ anti glare. התקציב הוא עד 3500 ש"ח. בנוסף המפרט בו אני מעוניינת הוא: core i3 3/4 GB 320 GB וכפי שציינתי שלוש שנות אחריות. בעיקרון אני מתלבטת בין שני מחשבים: lenovo thinkpad edje e320 מדובר בדגם חדש מתוך סדרה קיימת שיצא בגודל המבוקש. ממש הגיע בימים האחרונים לארץ ועוד לא נמצא בכל החנויות. היתרון הוא שיש בו טראק פוינט, מקשים נפרדי…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by IPIP,

לפני שאני מזמין עכשיו מעבד וכרטיס מסך למטרת גיימינג , אני צריך להיות בטוח ב100% מחשב נוכחי: DualCore Intel Core i3-2100 + קירור למעבד Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only Biostar TH67B Dell U2412M ,1920x1200 FSP EPSILON 80+ 500W Kingston 4GB DDR3 1333 AMD Radeon HD 6850 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4185 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4930 סה"כ : 4230 ש"ח החלקים האלה תואמים ללוח אם שלי ? שווה את הכסף ? ויש מצב שאני אצטרך ספק יותר טוב או שזה בסדר ?

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. עשיתי דיון לפני זה אבל היה תקציב שונה וגם אני כבר הזמנתי תמחשב מנועה מחשבים אבל אני התחרטתי אחרי כמה ימים בקשר למפרט שלי והם שמו תהזמנה שלי על החזקה... כאילו אני יכול להתקשר ולהזמין מחדש. אםם רצוי שהמפרט יהיה מנועה אבל אפשר גם מאתר אחר. ללא ציוד היקפי רק המחשב עצמו אבא שלי גם אמר לי שמתי שמעבדים כפולי ליבה יתמכו במשחקים אני יוכל לשדרג אז תקחו את זה בחשבון אבל אתם יכולים לשים לי מעבד כפולי ליבה תודה.

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by x012,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD]עקב ירידה מהארץ {מה לעשות כל אחד והכוח סבל שלו } מחשב בן 8 חודשים מושקע לפני פרסום ביד 2 אשמח לדעת כמה שווה לוח: Gigabyte GA-X79-UD5 LGA2011 X79 מעבד : intel Core i7-3820 3.60GHz כרטיס מסך : EVGA GTX680 Classified 4GB GDDR5 ספק כח : Thermaltake Toughpower Grand 1200W זכרון : 32 גיגה Kingston 8GB DDR3 1600MHz *2 2* G.Skill F3-1600C8GB [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2] קירור נוזלי Corsair Hydro H80i [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]איחסון 4 דיסקים של western digital GREEN שניים של 3 TB שניים של 2 TB סה"כ 10TB מערכת הפעלה וינדוס 64 BIT 8 מקורית רצה על SSD 120 GB של CROSAIR אופיס 2010 מקורי צורב בלוריי LG מסך …

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. שלום, אני מחפש מחשב שנועד אך ורק למשחקים. קודם כל, אביזרים חיצוניים לא חשובים.. מסך, עכבר, מקלדת לא מעניין.. מה שכן חשוב אני רוצה רמקולים ועדיף עם איכות ולא עוצמה (גם וגם כמובן שיתקבל בברכה). אני רוצה להשקיע במחשב לטווח הארוך עם כמה שפחות שדרוגים בדרך. תכתבו לי מפרט ל8000 ומפרט ל10000 בגלל שאני עוד לא סגור כל כך על התקציב (אתם יודעים הורים וכאלה). זה המחשב הראשון מאז ה1.6, ג'יפורס 2 אז תשקיעו P: תודה מראש, איתי. עריכה: שכחתי לציין שאני מרכיב את המחשב בעצמי וקונה את החלקים בנפרד, אל תתנו לי פה דילים קנייה+הרכבה וכל הבולשיט הזה. תרשמו את ההרדוור והמחיר מחירון.

• 46 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by moshikoh,

לא הבנתי בדיוק אם יש לדגם של טושיבה חריץ הרחבה של PCMCIA? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=549&scat=339&tcat= אני רוצה להתאים לו את המוצר הבא http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=10769&downloadtypefk=71 תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. שלום מקצוענים ! תודה רבה לכל מי שעזר לי בשירשור הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=202223.0 (שם יש גם את כל הדרישות שלי מהמחשב, שנועד בעיקרון לפוטושופ ואולי אולי בעתיד יעסוק קצת בעריכת וידאו). להלן היפרט המתוקן : 485 - מארז - Gigabyte GZXA1CA-ST Poseidon Aluminium Silver Full Tower Case 200 - צורב - LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1230 - מעבד - Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 375 - דיסק קשיח 1 - Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1220 - דיסק קשיח 2*2 - Western Digital 320GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 649 - דיסק קשיח 3 - Wes…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. לילה... לכולם. רכשתי לפני כמה ימים VOSTRO 3460, ואני כבר כמה שעות טובות מחפש באתר הרשמי שלהם דרייבר עובד . כנראה שציפיתי ליותר מידי מחברה כמו DELL שיהיה דרייבר עובד באתר לכ.רשת אלחוטי . יש כמה דרייברים: אחד באמצע התקנה מבקש שאני יפעיל שן כחולה, אבל לא משנה מה אני עושה הוא לא ממשיך אלה והאפשרות היחידה היא לבטל התקנה . השני פשוט נותן שגיאה בפתיחת קובץ של הZIP שלהם. (לא קשור לתוכנה שלי) הוא נפתח בעצמו. זהו, מגניב....

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מיועד למשחקים אלא לסרטים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציו…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. התקציב שלי הוא עד 5500 ש"ח ללא חריגה! המחשב מיועד בעיקר לגיימינג .. שיהיה בו צורב! הייתי רוצה שהמחשב יהיה מסוגל להחזיק משחקים כבדים על הגדרות גבוהות אם זה אפשרי עם התקציב הזה! שמעתי על המסך dell 2209wa אמרו לי שהוא מסך מצוין הוא יתאים לתקציב? השקט של המחשב די חשוב 9\10 המחשב נמצא בחדר והוא דולק רוב הזמן אז עדיף שלא יהיו זמזומים מציקים שיפריעו לישון .. אני לא מבין באוברקלוקינג אז זה לא חשוב לי! אין צורך לכלול מערכת הפעלה! אני גר באיזור המרכז אם יש חנות בראשון לציון זה יכול לעזור. אני לא חושב שאני הולך לשדרג את המחשב בשנתיים הקרובות לפחות!

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSS בעיקר . COD DIRT BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות רצוי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. אני לא ככ מבין בהיצע השוק היום הדרישות הכבדות הן: הרבה שימוש בפוטושופ, מסך טוב, חיבור לטלויזיה וצפיה בסרטי HD, מסך 14-15 אינצ' וכמה שיותר קל בהתאם לנסיבות אני קונה את המחשב בחול אז עדיף שתהיה לו אחריות בינלאומית טובה התקציב הוא 1000$+- תודה

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.