עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Speedygonzales,

הי אני רוצה לדעת בכמה אוכל למכור מחשב בן 3+ שנים עם מעבד i5 וכ. מסך radeon 6950hd. לוח אם gigabyte z68. זיכרון 80gb ssd ו- 500 GB רגיל. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by hilushh,

היי אני סוף סוף קונה מחשב חדש והאמת שאני לא ממש מבין בזה אז אני אשמח לקצת עזרה תודה מראש מעוניין גם בדעה על מארז בשםantec 300 והאם אפשר לקנות אותו בתקציב הנוכחי. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:2500 • חריגה מקסימלית מהתקציב:חריגה של כ 800 -1000 בשביל מסך רמקולים ומקלדת • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:HEROS OF THE STORM / GTA V / H1Z1/ HEROS OF NEWETH •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ב…

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אני כבר מתלבט כמה חודשים אם לקנות את זה זה ממש נשמע אטרקטיבי בעיקר למשחקים 1080P 60HZ-FPS מעבד i3 10105F TRAY ב 233 שקל לוח אם H510 עם 4 סלוטים של זיכרון ב 315 שקל סה"כ 548 שקל ----------------- אם אני קונה A520 + R5 5600 אני משלם 782 שקל שזה עוד 234 שקל השאלה אם התוספת הזאת שווה לצרכים שלי ? אני כרגע עובד עם מעבד דור 7 איי 3 של אינטל ובמשחקים הכול זורם חלק אין לי בעיות והכל ברזולוציה 1080P HIGH

4. היי, לצערי, גיליתי היום לאחר שנה ורבע גוש פיקסלים שרוף-למחצה בצבע אפור-כהה, בקוטר של כמילימטר קרוב למרכז המסך. חשבתי שזה סתם כתם על המסך והתאכזבתי לגלות שסמרטוט עדין לא מנקה את זה. מישהו יודע/זוכר איפה אפשר לממש את האחריות על מחשבים של דל שנקנו מפנדה? ספציפית על הדגם Dell Latitude E6410. נראה לי שגזרתי את הקרטון כך שלא תהיה בעיה, אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח. בנוסף, על הלפטופ עצמו יש לי את המדבקה שמכילה את ה- Service Tag, Order Number ו- PO Number. זה מספיק לדעתכם? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. עשיתי דיון לפני זה אבל היה תקציב שונה וגם אני כבר הזמנתי תמחשב מנועה מחשבים אבל אני התחרטתי אחרי כמה ימים בקשר למפרט שלי והם שמו תהזמנה שלי על החזקה... כאילו אני יכול להתקשר ולהזמין מחדש. אםם רצוי שהמפרט יהיה מנועה אבל אפשר גם מאתר אחר. ללא ציוד היקפי רק המחשב עצמו אבא שלי גם אמר לי שמתי שמעבדים כפולי ליבה יתמכו במשחקים אני יוכל לשדרג אז תקחו את זה בחשבון אבל אתם יכולים לשים לי מעבד כפולי ליבה תודה.

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by A-L-o-n,

1.תקציב 3000-3500. 2. משחקים. 3. ללא ציוד הקפי. 4. ללא כונן דיסקטים. 5. אין העדפה לחברה מיוחדת העיקר שתהיה טובה. 6. חשוב מאוד שיהיה קירור ראוי. מארז חמוד. 7. ללא מערכת הפעלה, רק הרכבה. 8. חנות tms מועדפת עליי... 9. שקט לא חשוב כל כך אבל אני מעדיף שיהיה שקט. 10. יתוכנן בעתיד למעבד oc וזהו. 11. המשחקים שאשחק בהם הם קרייסיס וכו' משחקים דיי כבדים רזולוצייה לבינתיים על 1000x700 ואז אני יקנה מסך.

• 45 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. אני מעונייין לברר אם משהו מתמצא באחריות למחשב נייד בארץ כמה שנים מקבלים אחריות למחשבים ניידים דוגמא DELL HP ASUS ACER מבדיקה הראשונית שעשיתי מול חברות שמייצגות את DELL ו ASUS בארץ אי אפשר להביא נייד מחול ולקבל עליו אחריות בארץ במידה ומשהו יקרה למחשב ב HP ו ACER עוד לא יצא לי כי אני לא משוכנע מי היבואן הרשמי של החברות אם משהו כבר הביא מחשב נייד מחול ובטח מבין באיזה הבדלים במחירים מדובר בהשוואה לארץ,ויכול להגיד לי בוודאות ולהמליץ לי על משהו בנושא אני מאוד מאוד אודה לו תודה לכולם מראש

8. היי אישתי רוצה לשדרג את המחשב. יש לה הרבה פגישות בזום אז רוצה אחד עם מצלמה טובה. נתתי לה את המחשב גיימינג אסוס GL504G שלי אבל הוא כבד (2.5 קילו), לא נוח לה וגם המצלמה במיקום מחורבן ובאיכות זבל וכנראה שגם הסוללה שלו נשחקה. היא תשמח אם המקלדת והעכבר יהיו ברמה גבוהה עם פידבק לחיצה. סוללה שמחזיקה הרבה זמן. מבחנית ביצועים אין גרפיקה או משחקים, רק עבודה משרדית ומדי פעם הרצה של סרטים. לא צריך הרבה מקום אחסון. רצוי שיהיה גם חיבור רשת קווי. יציאת HDMI חובה כמובן. 8 גב זכרון. אין צורך במערכת הפעלה. יש כל כך הרבה דגמים.. נשמח להמלצה איזה כדאי לבדוק.

9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעדיף שלא לחרוג, אלא אם כן מדובר בשיפור משמעותי (עד 300 ש''ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד (C&C החדש ברשת, BF4, משחקי רשת המוניים למיניהם. תוכנות: פוטושופ אילוסטייטור ואינדיזיין גירסא 5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין לא סגור על המסך, כניראה גודל 18.5 ורזולוציה של 1366x768 (מוכן להשקיע עד 500 ש''ח ככה שזה נתון לשינוי) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by DGV,

בוקר טוב ושבת שלום לכולם/ן (: ביום ראשון אני מזמין את המחשב הנ"ל (בקונפיגורציה I5-460M 310M, 4GB זיכרון וסוללת 8 תאים). מעוניין לקבל כמה שיותר מהר חוות-דעת מפורטת, פרטים מניסיון ואולי גם סקירה מקיפה. תודה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by shmuel1,

אהלן אנשים, שאלה קטנה. אני חושב לקנות את הנייד Toshiba Z30-164. אמנם i3, אבל קל, דק,בנוי טוב ועם ssd במחיר יחסית טוב. אממה שיש הבדל בין הנתונים באתר ksp לבין אתר Toshiba לגבי רזולוציית המסך. בksp הרזולוציה היא 1366*768: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=24386&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap ואילו בToshiba היא 1920*1080: http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-z30-a/satellite-z30-a-164/ יש למישהו מושג היכן מצויה האמת?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יום יומי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים וישנים כאחד (האחרון למשל הוא no man's sky) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד עכשיו הסתפקתי ממחשב נייד של "17 fullHD, כך אני לא רואה צורך ביותר מ 23-26 אינץ' מסך. אין בעיה עם רז…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by niitzani,

אני לא צריכה מחשב רק לעבודת משרדים וגלישה.. אני רוצה גם להוריד תוכות וביניהן תוכנה לעריכת מוסיקה ולהקליט בה.. לא חשוב לי כלכך שהאיכות תהיה מאה אחוז, אבל שתהיה סבירה ושיהיה אפשר לגלוש מהר וחלק ושיהיה אפשר להפעיל על המחשב כל מיני תוכנות מסרים כמו מסן ואייסי והכי הכי חשוב שירים חח אה ואני לא גיימרית שמשחקת במשחקים כבדים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X2 245 2.9Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪305 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪75 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪449 מארז: Apevia X-Telstar JR 120mm+250mm Black כמות: 1 - מחיר: …

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח. כן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לעבודה: עיצוב גראפי (פוטושופ, אילוסטרייטור). אולי תלת מימד (Cinema4D ותוכנות דומות). קצת משחקים \ סרטים \ עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. אבל בתקציב נפרד מה10K. מתלבט אם כדאי LED 4K רחב \ קעור. לא יודע כמה Refresh Rate עדיף. פאנל IPS או PVA? (או משהו מומלץ אחר). די גדול, 34" ומעלה אולי. (כדאי אם זה ישמש גם לסרטים או שעדיף מסך נטו למחשב ולקנות טלוויזיה בנפרד?) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג…

15. Started by DinDani,

מחשב נייד Compaq 610, החלק במטען שמתחבר למחשב נשבר, ולא נראה שאפשר להחליף חלק מהכבל, מכיוון שהוא מתחבר ישירות לתוך השנאי של המטען. על המטען/שנאי כתוב: HP INPUT 100-240V 1.6A 50-60Hz 65W האם עדיף לרכוש מטען יעודי או מטען אוניברסלי? במידה ומטען אוניברסלי, מה בדיוק לבקש? (האם יש כמה סוגים?), כמה אמור לעלות ומהיכן במרכז כדאי לרכוש? במידה ומטען ספציפי, מה בדיוק לבקש? (מטען שמתאים לכל מחשבי HP? לכל Compaq? לדגם הספציפי?) בנוסף, כמה אמור לעלות ומהיכן במרכז כדאי לרכוש? או בקיצור, מהי המלצתכם? :-) תודה.

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by stingeR-,

עדיף 1300 אם אפשר , אז ככה המפרט מיועד לאח שלי התאום שחוץ מCS הוא לא משחק כלום אז אני מבקש ממכם ליצור מפרט מבוסס AMD שיהיה בו : לוח אם micro ATX מכוון שהמארז יחסית קטן ושעל הלוח יהיה כרטיס קול ושאר הפיצ'רים הנחוצים בימינו.. צריך כמו כן מעבד (אפשר גם 1700+) וזיכרון יספיק 256 אבל אם יש מספיק כסף אז כדי 512 וצריך גם gf4mx אבל אם אין תקציב אז לא כי כבר יש לי gf2mx בבית שאני לא יודע אם יספיק לCS אז זהו. עריכה : זה מה שאני הצלחתי לעשות אבל אני רוצה לקבל תגובות על כך : CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU [ ¤ 334.88 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7N8X-VM nVidia nForce 2 Motherboard (m.ATX, AGPx8, GF4MX VGA, Dual DDR, 5.1 Sound, LAN, USB 2) [ ¤ 643.86 ] 1 Memory : GeIL DDR…

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K, אפשר לחרוג 100-200 שקל אם יש הצדקה.. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, מניח שהחדשים שיוצאים... COD Warzone וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, 24-27 אינץ', לא חייב קעור 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט, לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא צריך אורות 7. האם …

18. מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Dou T8100 2.1GHz עם תכנולוגיית OVERCLOCK ל2.3GHZ ערכת שבבים Chipset Intel 965PM מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 8600GT 512MBGS יתרון חשוב לא זכרון 3072MB DDR II 667MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח Toshiba 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטיצורב DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11A/B/Gכרטיס רשת LAN 10/100/1000 מודם פקס 56Kb Bluetooh יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסים, מיקרופון מובנה PCMCIA ,FireWire ,SPDIF ,eSATA HDMI, יציאת רשת ועכבר Touch בכמה אני יכול למכור?? במצב טוב.. נקנה לפני 3 שנים (החלפתי לו חלק מהCHIPS לחדשים)

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by moshikoh,

לא הבנתי בדיוק אם יש לדגם של טושיבה חריץ הרחבה של PCMCIA? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=549&scat=339&tcat= אני רוצה להתאים לו את המוצר הבא http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=10769&downloadtypefk=71 תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. אהלן חברים, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חזק התקציב המקסימלי שלי הוא 9000 ש"ח. מסך איכותי [ 2209WA Dell ] ורמקולים איכותיים [ Altec Lansing MX5021 ] כבר יש לי, ציוד היקפי יש לי ואני מעוניין רק בחומרה ללא כרטיס מסך, זאת אומרת הבנייה צריכה לעלות נגיד 7000 או גג 7200 שקל ללא כרטיס מסך כי אני שומר את הכסף לקנייה של כרטיס מסך חדש שיתמוך לי DX11 . דרך אגב הייתי שתי שניות מלהזמין את ה CoolerMaster Stacker 830SE אבל פשוט התחרטתי ברגע האחרון ואמרתי שאני פשוט יקנה הכול במכה אחת ללא כרטיס מסך, אני מתכוון לקנות הכול עד תחילת אוקטובר ללא כרטיס מסך. הבנייה שלי עד עכשיו הייתה : Lian Li PC-P80 ASUS P6T Intel X58 Chipset LGA 1366 Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX LGA 1366 Mushki…

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב שישמש אותי ללימודים בבוקר ולגיימינג קל בערב (משהו שיריץ פיפא 20 למשל) ופוטושופ מידי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. https://ksp.co.il/t/QHx39s קרור למעבד https://tms.co.il/gigabyte-gp-aorus-waterforce-ii-360-liquid-cooler אשמח לשמוע את דעתכם

23. Started by PHOENIX18,

אהלן חברים אני רוצה למכור את הלפטופ שלי ולעבור לMAC הנייד שיש לי הוא Asus K55VD את המפרט שלו אפשר למצוא כאן: http://www.hotukdeals.com/deals/asus-k55vd-15-6-laptop-i3-2330m-610m-full-hd-1920-x-1080-black-for-449-99-pc-world-1343339 תוספות:כונן SSD בנפח 128 ג'יגה+8 ג'יגה זיכרון במקום 4 סטנדרטי,סוללה נוספת חוץ מהמקורית בכמה לטעמכם אוכל למכור אותו?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by Yaniv,

1) התקציב המקסימלי: 7 אלף חריגה: עד 300 ש"ח עדיפות לחסוך בתקציב אבל אפשר גם את כל התקציב, אם תוכלו אז שני גרסאות של מפרטים, אחד חסכונית ואחד כל התקציב. 2) שימושי המחשב: תכנות, בניית אתרים, עריכה גראפית וגיימינג א. התוכנות שיהיו בשימוש: After Effects CS5 Photoshop CS6 Cinema 4D Illustrater CS5 3D Max Maya Sony Veags 11 ב. המשחקים שאני ישחק: Battlefield 3 GTA IV Skyrim World of Warcraft Guild wars 2 ג. הגדרות גרפיות: גבוהות 3) יש צורך בציוד הבא: מקלדת - עדיפות למסך Dell המפורסם (אין טעם בדגם) עכבר - משהו שיהיה נוח ויתאים לגיימינג פאד - שיהיה יחסית גדול, ויתאים לחיישן העכבר רמקולים - ברמקולים אין לי מושג, שהיו איכות טובה, עמידים, כולל סאבוופר ואיכות טובה שזה גבוהה ולא שישמעו…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. שלום, אני צריך שתביאו לי המלצות על מחשבים שישומשו בעיקר על משחקים (אני משתמש כבד במיוחד), וצפייה בסרטים... אני מעדיף שתכינו לי פה על מעבד Intel. כל השאר אני מניח שתכינו לי מה שמצאו לנכון... תודה.

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.