ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הלהיטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בקרוב אקנה מסך גיימינג חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב מפורק עם המפרט הנ"ל: לוח אם: gigabtyte - z77x-d3h מעבד: i5 3550 זכרונות: G-Skill 8GB RAM 1600mhz (4x2) דיסק קשיח: SSD crucial m4 יש ברשותי מחשב אחד, ורציתי שהמחשב השני אולי ישמש אותי כ-HTPC או אפילו להשתמש בו כמחשב שני שאולי לעשות סטרימינג ל-Twitch, מבלי שאחווה FPS DROPS כשאני משחק כתוצאה מהסטרים (שלרוב קורה כתוצאה מ-קודק x264). מבחינת תקציב אני גמיש אך כמובן שהייתי מעדיף שהעסק לא יעלה יקר מידי. בגדול, אני צריך מארז, אני מניח שגם מאוורר למעבד כי אין לי (פירקתי את יחידת הקירור ה-H60 והרכבתי אותו במחשב החדש), ספק כח וצורב. חשבתי ללכת על המארז הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14463…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לסיוע רעיוני - התשובות שמצאתי באינטרנט לא נתנו לי תשובה חד משמעית: יש לי מעבד Intel i7-7700K ואני מעוניין להתחדש בכרטיס מסך ומסך למטרת גיימינג. באופן די עקלקל - המחיר הגבוה של מסכי G-Sync לעומת מסכים עם freesync (בקטגוריית 4K עם קצב רענון גבוה) גרם לי לחשוב בכיוון של כרטיס AMD, אחרי שבהתחלה שללתי אוטומטית בגלל המעבד שלי. האם זה אפשרי לשלב את שתי היצרניות? או שאני מוגבל לכרטיסי Nvidia? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעריכת סרטים וגרפיקה. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח חריגה רק אם ממש חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס, פרמייר, פוטושופ, אילוסטרייטור וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לבנות מחשב למולטיטסקינג, רינדור ובסוף למשחקים. עברתי דרך אייבורי וישבתי איתם על מפרט למחשב. ציינתי למוכר שאני מעוניין ב 2700x ואז נאמר לי שאייבורי מוכרים ה 2700x עם קירור מים בנפרד, ז"א שאני מחוייב לרכוש קירור מים אחרת אין לי אחריות למחשב. חשוב לציין שהמעבד מגיע עם מאוורר מקורי של AMD ועדיין הם מחייבים להוסיף כסף לקירור מים. ההשערה הראשונה שלי הייתה כסף, הם מנסים להוציא עוד כסף מהלקוח. אבל שללתי את זה כי זה רק ל ryzen החזקים. המוכר טוען שהמעבד מתחמם מהר מישהו נתקל בזה בעוד מקומות או בכלל שמע על זה ויש לו הסבר הגיוני? ואשמח לשמוע המלצה כמובן על מעבדים אחרים שיתאימו לי. תודה מראש …
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP דגם PAVILION DV6000 יש עליו ויסטה שעובד בלי בעיה אבל אני רוצה לפרמט ולשים XP במקום כשאני שם את הדיסק של המערכת הפעלה בסוף זה רושם שזה לא מזהה את ההארדיסק מה לא עשיתי בסדר? אשמח לעזרה תודה רבה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אוקי התקציב הוא בערך 5000 שקל פלוס מינוס. עכשיו יש כמה דברים שאני רוצה שתשימו לב אלהם:כרטיס מסך אני די סגור על ה radeon 9600 xt 256 mb sapphir מסך אני ממוצע ומטה כי המסך ילך למחשב הישן. כרטיס קול ממש לא מעניין אותי כמו כן גם כונן דיוידי או צורבים למינהם. המחשב אמור להיות בעיקר למשחקים ככה שאני צריך הרבה זיכרון פנימי ולוח אם ומעבד טוב בשביל המטרה הזו. זיכרון אני לא אקנה יותר מ40gb כמו כן רמקולים לא מעניינים אותי וגם עכבר ומקלדת. אוקי מקווה שאני לא יותר מידי מכביד עלכם בכל מקרה תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך להזמין את המחשב הבא . הוא מיועד בעיקר למשחקים. אני רוצה את האופצייה לבצע OC בעתיד. אני יודע שיש מקום לקצץ במיוחד במארז ובספק ואני יסביר. יש לי המון HD ואני רוצה מארז גדול ומרווח ועם ספק שלא יגמגם בהעמסות. בהתחלה רציתי DS3 של ג'יגהבייט ושיניתי את דעתי בגלל פיצ'רים - האם אני טועה ? אני מאוד סומך על דעתכם כאן בפורום ואני אחכה לפני ההזמנה ואני רוצה להזמין עוד השבוע. אנא תגיבו ותעזרו לי להחליט. גם אם אתם חושבים שזה בסדר תאשרו כי אני זקוק לחיזוקים. - שאלה נוספת בקשר למסך - בחרתי בו רק בגלל האתר הזה האם הוא באמת כזה טוב ? ומה יותר מתאים למשחקים הרחב או הרגיל ? תודה רבה מראש מנו מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6700) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1803 לוח אם: A…
-
- 49 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
https://pcpartpicker.com/list/Xwq6gn מה קורה אז אלו הרכיבים שאני מתכנן להביא ולבסס אותם על המחשב והכרטיס מסך שיש לי עכשיומי שחושב שאני יכול לשנות משהו אני אשמח שתעזרו מבחינת לוח אם קירור וכו בעיקרון הכרטיס מסך שיש לי עכשיו זה אותו כרטיס מסך שיש וגם הקירור שיש לי שם בקישור וכל השאר אלה שידרוגים אשמח שתשלחו קישורים לחנויות בארץ כמו KSP IVORY /TMS וכו... אני צריך להחליף גם את קופסא של המחשב אז אותו הדבר גם לגבי זה תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום מקצוענים ! תודה רבה לכל מי שעזר לי בשירשור הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=202223.0 (שם יש גם את כל הדרישות שלי מהמחשב, שנועד בעיקרון לפוטושופ ואולי אולי בעתיד יעסוק קצת בעריכת וידאו). להלן היפרט המתוקן : 485 - מארז - Gigabyte GZXA1CA-ST Poseidon Aluminium Silver Full Tower Case 200 - צורב - LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1230 - מעבד - Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 375 - דיסק קשיח 1 - Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1220 - דיסק קשיח 2*2 - Western Digital 320GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 649 - דיסק קשיח 3 - Wes…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בכ-100 שקלים, אבל רק אם החריגה שווה את זה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב אמור להיות מחשב משפחתי שפועל ברוב שעות היום. עיקר העבודה הוא גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס ומשחקים מינימאליים שלא דורשים כרטיס מסך מפלצתי, אך כן יש צורך בכרטיס מסך סביר שיוכל להפעיל משחקים מלפני שנתיים שלוש. התכנון הוא להפעיל Windows 7 Ultimate 64bit עליו. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיוע…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
dell vostro (לא יודע את הדגם המדוייק) נקנה בארה"ב לפני כשנה מאז גם נדפקה טעינת הסוללה ואפשר לעבוד רק עם מטען יש אפשרות לתקן אותו פה בארץ במסגרת האחריות? לא בעיה להשיג את הקבלה אני יכול להזמין מאיביי את המסך ולהרכיב לבד אבל אני צריך לדעת שאני מזמין את הדגם המדוייק של המסך אם אפשר עזרה אני מאוד אעריך את זה תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי חברים, מקווה שאני שואל במקום הנכון, אני עתיד לקנות מחשב נייד ואני ועקב כך שASUS GL752VW יקר בארץ, ובחו"ל לא אקנה מכיוון שאין לו אחריות בינלאומית, אני מתלבט בין: Lenovo Y700-17 שיש לו 256GB SSD, אחריות לשנה, ותג מחיר של 6590: http://ksp.co.il/?uin=29505 או ASUS GL552 עם 1TB+128SSD, אחריות ל3 שנים, ותג מחיר של 6190: http://ksp.co.il/?uin=29574 אז ככה: מבחינת לנובו, הבעיה שלי היא שצריך להוסיף 290 ש"ח ולא נראה שיש אופציה להרחבת הזכרון (אין סיכוי שאסתדר עם 256GB), אין לו USB TYPE C שנראה שייכנס בקרוב חזק, מה שמביא לתג מחיר של 6880 מבחינת אסוס, אני מפסיד 2 אינץ' במסך,2GB בכרטיס המסך, צריך להוסיף כמה מאות שקלים להרחבת הראם ל16…
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מפרט טכני מתומצת: CPU: Intel Core i7-4930K 3.4GHz 6-Core Processor CPU Cooler: Corsair H100i 77.0 CFM Liquid CPU Cooler Motherboard: Asus Rampage IV Extreme EATX LGA2011 Motherboard Memory: G.Skill Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) DDR3-1600 Memory Storage: Samsung 840 Pro Series 256GB 2.5" Solid State Disk Video Card: Gigabyte GeForce GTX 780 3GB Video Card Wireless Network Adapter: TP-Link TL-WN881ND 802.11b/g/n PCI-Express x1 Wi-Fi Adapter Case: Corsair 900D ATX Full Tower Case Power Supply: SeaSonic Platinum 860W 80+ Platinum Certified Fully-Modular ATX Power Supply Optical Drive: LG GH24NS95 DVD/CD Writer Operating System: Microsoft Windows 8.1 Professional …
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מעבד Intel Xeon E5620 2.40Ghz , מערכת הפעלה Windows 7 Pro , זיכרון 8G, דיסק קשיח 1.5TB , כונן DVD/RW , כרטיס מסך NVIDIA Quadro FX380 256MB שווה לימינו להרצת תכני HD
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מחשב לילדים בני 10 עד 13. חובבי משחקים התקציב הוא גג 2500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa 2012 - NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS - KSP- IVORY תודה, חג שמח מני
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חזק התקציב המקסימלי שלי הוא 9000 ש"ח. מסך איכותי [ 2209WA Dell ] ורמקולים איכותיים [ Altec Lansing MX5021 ] כבר יש לי, ציוד היקפי יש לי ואני מעוניין רק בחומרה ללא כרטיס מסך, זאת אומרת הבנייה צריכה לעלות נגיד 7000 או גג 7200 שקל ללא כרטיס מסך כי אני שומר את הכסף לקנייה של כרטיס מסך חדש שיתמוך לי DX11 . דרך אגב הייתי שתי שניות מלהזמין את ה CoolerMaster Stacker 830SE אבל פשוט התחרטתי ברגע האחרון ואמרתי שאני פשוט יקנה הכול במכה אחת ללא כרטיס מסך, אני מתכוון לקנות הכול עד תחילת אוקטובר ללא כרטיס מסך. הבנייה שלי עד עכשיו הייתה : Lian Li PC-P80 ASUS P6T Intel X58 Chipset LGA 1366 Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX LGA 1366 Mushki…
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עדיף 1300 אם אפשר , אז ככה המפרט מיועד לאח שלי התאום שחוץ מCS הוא לא משחק כלום אז אני מבקש ממכם ליצור מפרט מבוסס AMD שיהיה בו : לוח אם micro ATX מכוון שהמארז יחסית קטן ושעל הלוח יהיה כרטיס קול ושאר הפיצ'רים הנחוצים בימינו.. צריך כמו כן מעבד (אפשר גם 1700+) וזיכרון יספיק 256 אבל אם יש מספיק כסף אז כדי 512 וצריך גם gf4mx אבל אם אין תקציב אז לא כי כבר יש לי gf2mx בבית שאני לא יודע אם יספיק לCS אז זהו. עריכה : זה מה שאני הצלחתי לעשות אבל אני רוצה לקבל תגובות על כך : CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU [ ¤ 334.88 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7N8X-VM nVidia nForce 2 Motherboard (m.ATX, AGPx8, GF4MX VGA, Dual DDR, 5.1 Sound, LAN, USB 2) [ ¤ 643.86 ] 1 Memory : GeIL DDR…
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
https://ksp.co.il/t/QHx39s קרור למעבד https://tms.co.il/gigabyte-gp-aorus-waterforce-ii-360-liquid-cooler אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שקל. כמובן שעדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני מצלם ומעביר את הקבצים למחשב בזמן הצילום לתוכנת לייטרום. קבצים של בערך 40-50 מ"ב. נדרשת איכות מסך גבוהה מאד. אני מבצע עריכה קלה בלבד בלייטרום לתמונות סטילס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ל…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך שתביאו לי המלצות על מחשבים שישומשו בעיקר על משחקים (אני משתמש כבד במיוחד), וצפייה בסרטים... אני מעדיף שתכינו לי פה על מעבד Intel. כל השאר אני מניח שתכינו לי מה שמצאו לנכון... תודה.
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי +מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אופיס, אינטרנט, מעט פוטושופ, והרבה צפייה בסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Watch dogs batman הנוכחי + הבא שעתיד לבוא המסך הוא 40" ברזולוציית 1920*1080 הת…
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן הומלץ לי DELL INSPIRON 13.3 וגם סדרת הלטיטוד במידה ואצליח למצוא בטווח המחירים שאני מחפש. מוכן גם לנסוע לאילת ולקנות שם, או לחילופין להזמין באמאזון וכו'. אשמח לדעת מה המלצותיכם.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא צריכה מחשב רק לעבודת משרדים וגלישה.. אני רוצה גם להוריד תוכות וביניהן תוכנה לעריכת מוסיקה ולהקליט בה.. לא חשוב לי כלכך שהאיכות תהיה מאה אחוז, אבל שתהיה סבירה ושיהיה אפשר לגלוש מהר וחלק ושיהיה אפשר להפעיל על המחשב כל מיני תוכנות מסרים כמו מסן ואייסי והכי הכי חשוב שירים חח אה ואני לא גיימרית שמשחקת במשחקים כבדים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X2 245 2.9Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪305 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪75 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪449 מארז: Apevia X-Telstar JR 120mm+250mm Black כמות: 1 - מחיר: …
-
- 39 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, 0 רכשתי השבוע לפטופ חדש של לנובו דגם Z50 . המחשב מגיע עם כרטיס מסך Nvidia Gforce 840 ומסתבר גם כרטיס מסך של אינטל מובנה. כשאני עושה הכפלת תצוגה (מראה) וכמובן כשאני ברזולוציה 1920 על 1080 , אז בטלוויזיה התמונה מעט מתוחה, יוצאת מהמסגרת . המחשב והטלוויזיה כמובן תומכים ברזולוציה הזו, עבדתי כך שנים עם המחשב הנייח שלי. יש לציין שניהול המסכים וההגדרות נעשה בתוכנה של אינטל ולא של NVIDIA (לאחר שיחה עם חברת לנובו הוסבר לי שהכרטיס החזק נכנס בעת הצורך ובצורכי סוללה). ניסיתי כמעט הכל אפשר להגיד... רק כאשר אני משנה את ההכפלה לרזולוציה 1280 על 720 אז ניתנת לי האופציה לעשות scaling לטלוויזיה ואז אני מסדר זאת. מיותר לציין שזה לא פיתרון עבורי מכיוון שאני הולך לצפות סרטי FULL HD ולשם…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-