ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-7200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם חושבים אני איתכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידיאו תוכנות כבדות כמו After Effect ופרימייר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - כבד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ראיתי מחשב שע"פ הנתונים הוא הכי מתאים לי, אבל כשאני מוסיף אותו לCART הוא לא נותן לי להמשיך הלאה. יש דרך לעשות עם זה משהו או לוותר? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחליף נייד ומתלבט בין 8 ל 16 גיגה. מקווה שיחזיק לי 5 שנים, לא עורך, לא משחק.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD]עקב ירידה מהארץ {מה לעשות כל אחד והכוח סבל שלו } מחשב בן 8 חודשים מושקע לפני פרסום ביד 2 אשמח לדעת כמה שווה לוח: Gigabyte GA-X79-UD5 LGA2011 X79 מעבד : intel Core i7-3820 3.60GHz כרטיס מסך : EVGA GTX680 Classified 4GB GDDR5 ספק כח : Thermaltake Toughpower Grand 1200W זכרון : 32 גיגה Kingston 8GB DDR3 1600MHz *2 2* G.Skill F3-1600C8GB [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2] קירור נוזלי Corsair Hydro H80i [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]איחסון 4 דיסקים של western digital GREEN שניים של 3 TB שניים של 2 TB סה"כ 10TB מערכת הפעלה וינדוס 64 BIT 8 מקורית רצה על SSD 120 GB של CROSAIR אופיס 2010 מקורי צורב בלוריי LG מסך …
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות עם אופציה למשחקים קלים וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 או 14. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 גודל מסך 15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, מוארת וכמה שיותר נוחה. * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן אם יש גם VGA אז מה טוב. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשבתי על SSHD בגלל הנפח הגדול אבל פתוח לאופציה לשדרוג גם לSSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם אחריות הכי אמינה? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
i5 4590 Arctic freezer 13 co Gigabyte GTX970 G1 Gigabyte H97 D3H Cm storm scout 2 white 1tb wd black 16gb G.Skill 1600mhz 16GB Kingston HyperX 1600mhz (ל32GB) Seasonic X-SERIES 650W modular +80 Gold SSD 250GB 850 EVO עם/בלי כונן 8TB Seagate Archive
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
ספק כוח OCZ StealthX Stream 600W Power Supply 550 ¤ מעבד INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 1198 ¤ לוח - אם Gigabyte GA-P35C-DS3R 903 ¤ קירור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 256 ¤ כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB 1968 ¤ מארז nzxt APOLLO 350 ¤ בסך הכל 5225¤ מה אתם אומרים?.. ואם אתם יודעים על מקומות שאפשר להשיג את אחד הרכיבים בפחות כסף אני ישמח אם תשלחו לי קישור פה או בפרטי , תודה רבה ,אה ויש לי בבית את הזכרון הזה:F2-6400CL5D-2GBNQ --------->G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 תודה רבה! אה שכחתי להזכיר אני רוצה לעשות OC ל-3.5 :)
-
- 44 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לנייד בשביל סטודנטית לעיצוב תעשייתי, התקציב בין 5000 ל6000 בעדיפות לכמה שיותר נמוך. ישנה אפשרות לרכוש את המחשב בדרום אפריקה אם זה משנה מטרות המחשב: נייד לסטודנטית לעיצוב תעשייתי, עבודה בעיקר על סוליד וורקס, פוטושופ, אילוסטריטור, אוטוקד, ריינו וכו'. גודל מסך: עדיפות ל 15 אינצ'(פחות קריטי) משקל: כמה שיותר נמוך תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם , דרישותי הם : קל ונייד ככל שניתן מסך fhd ips מעבד i5 ומעלה Ssd מלא 256 לפחות מקלדת מוארת חייב מערכת הפעלה המליצו לי על המחשב הבא m.bug.co.il/product/24071/1/6/HP-Envy-13-d008na אהה ואני מוכן לכל החברות העיקר לא אסוס:) תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי כולם :) צריכה את עזרתכם בהרכבת מחשב נייח עבור אבא שלי. הוא חובב עריכת תמונות בלייט רום ופוטושופ (לא מקצועי). המחשב שקיים אצלנו כרגע בבית מאוד ישן ככה שכל עריכה לוקחת המון זמן ולכן אנחנו מחפשים חדש. לא מחפשים את המחשב הכי טוב כמו שראיתי בפורמים שעלות שלהם בסביבות 7 אלף, אלא מחשב שיתאים את צרכיו. אשמח מאוד לקבל את ההמלצות שלכם!!! תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב חדש עבור עבודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין שבאיזור ה-5K ~ כולל הציוד יהיה בסדר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה הכרחי, להשתמש בכל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות. יש לי פה צורך בקימפולים וכדומה, אבל מדיי פעם יש לי צורך בצפיה בתכני HD. אין צורך בכרטיס עבור משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה / תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בלי מסך, בדגש על שקט. בניתי מפרט למטה ורציתי שתגידו לי מה אתם חושבים. האם כדאי לשנות/להוסיף משהו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב-תכליתי, משחקים חדשים ברמה די גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי לכולם אני אשמח לקבל המלצה למחשב נייד אז בהמשך לדיון מלפני חודש וחצי: http://hwzone.co.il/community/threads/531172-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-4-5K-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9-%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A7%D7%9C (בכוונה פתחתי דיון חדש כי יש שם המלצות שכבר פחות רלוונטיות) * מטרות המחשב? לימודים (מדעי המחשב, תכנות), משחקים (לדברים הכבדים באמת יש נייח, אז הנייד הוא יותר למפגשים עם חברים שכרגע משחקים דברים בסגנון left 4 dead ), צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-17 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * מ…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט למטרת משחקים, אבל אני רוצה שניתן יהיה להכניס בו שידרוגים כמו sli ודי הרבה ראם, כך שהוא עדיין יהיה יחסית חזק גם בעוד שנה שנתיים. ועוד שאלה, האם הGAINWARD 6600GT GF 1980PCX 256MB DDR3 PCI-E הוא כרטיס טוב ששוה לקנות אותו? או שעדיף את הגרסא הרגילה של ה128?
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חזק התקציב המקסימלי שלי הוא 9000 ש"ח. מסך איכותי [ 2209WA Dell ] ורמקולים איכותיים [ Altec Lansing MX5021 ] כבר יש לי, ציוד היקפי יש לי ואני מעוניין רק בחומרה ללא כרטיס מסך, זאת אומרת הבנייה צריכה לעלות נגיד 7000 או גג 7200 שקל ללא כרטיס מסך כי אני שומר את הכסף לקנייה של כרטיס מסך חדש שיתמוך לי DX11 . דרך אגב הייתי שתי שניות מלהזמין את ה CoolerMaster Stacker 830SE אבל פשוט התחרטתי ברגע האחרון ואמרתי שאני פשוט יקנה הכול במכה אחת ללא כרטיס מסך, אני מתכוון לקנות הכול עד תחילת אוקטובר ללא כרטיס מסך. הבנייה שלי עד עכשיו הייתה : Lian Li PC-P80 ASUS P6T Intel X58 Chipset LGA 1366 Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX LGA 1366 Mushki…
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עריכה גרפית (פוטושופ), תכנות (PHP, html5, css3, jQuer) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 מקסימום. מאט ללא ספק. * רזולוציית המסך? FHD! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה ומוארת - בונוס * משקל רצוי? אשמח למשהו על גבול ה 2 קילו, לא אתנייד איתו כל כך הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ל 6 שעות עבודה, אם יש יותר מה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כנ"ל * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 מינימום * כונן אופטי? מיותר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, כמה שיותר, יותר טוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? קניתי בעבר …
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ראיתי את המחיר בחנות הזו : http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2636 הגיוני במחיר הזול הזה הדגם הזה ? כולם יודעים שהוא עולה 9000 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב עד 4500 לשימוש של תלמידת חטיבת ביניים/תיכון (שיסחוב מספר שנים) ואם צריך לגלוש קצת במחיר אז אולי אפשר, גם ככה המחירים יורדים כל הזמן. ובמידה ואתם יודעים על דגם מאד מתאים שיש בחו"ל ולא בארץ, גם אפשרי. * מטרות המחשב? אופיס, סרטים, גלישה, אולי משחקים קלילים * גודל המסך? 15.6" . * רזולוציית המסך? הכרחי 1920x1080 FHD, וגם הכרחי שיהיה IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נחמד אם יהיה מסך touch אבל אשקול גם כאלו שלא אם מכל הבחינות האחרות יהיה מתאים * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא הרבה מעבר ל-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נראה לי קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI * Bluetooth? רצוי אבל לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל לא קריטי, אבל …
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות שידרוג קטן למערכת שלי ורציתי לדעת בכמה אני יכול למכור זוג כרטיסי Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5 עם הקירור http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/376/accelero-xtreme-plus-ii.html?c=2182 במחיר ליחידה? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חושב כרגע על אופציות הרחבה לרשת הביתית שלי... אני מחפש שני מחשבים: 1. מערכת לאוברקלוקינג אבל שתציג ביצועים מצויינים גם בלי. 2. מערכת לקולנוע ביתי (המשפחה מתכננת על משהו כזה בקרוב). התקציב לראשון הוא כ8500 ש"ח. התקציב לשני הוא כ7000 ש"ח. לאף אחד מהם לא צריך מסך. לראשון צריך צורב, דיוידי, כרטיס מסך, כרטיס קול, מארז + השילוש הקדוש לשני צריך מחשב קומפלט..... תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, כולל ציוד היקפי מלא, אני בעיקרון צריך את המחשב למשחקים (משחקים חדישים...), וגם לעבודות משרדיות, OFFICE, וכו', חשוב לציין שהמחשב יהי בשימוש שעות על גבי שעות ולכן חשוב הקירור המתאים והמארז/ספק כמו כן. התקציב שלי נע בין 5500 אלף שקל, עד לתקציב סופר- מקסימלי של כ- 6500 אלף, אשמח לקבל את המפרט המקצועי ביותר שניתן "לסחוט" בסכום זה, יש לציין שאני מראשון לציון ככה שKSP זה אופציה נחמדה, או SKYPC, מה שתחליטו, נא להרכיב את הכל מחנות אחת, ולציין מהי החנות, ולהוסיף את ההרכבה (שזה משהוא בסביבות ה-100 שקלים לדעתי). דרך אגב, התקציב המומלץ בשבילי היא 5500 ש"ח, ניתן להגיע עד 6500 ש"ח אבל מומלץ שלא, אם הדבר אפשרי. תודה, שי.
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא צריכה מחשב רק לעבודת משרדים וגלישה.. אני רוצה גם להוריד תוכות וביניהן תוכנה לעריכת מוסיקה ולהקליט בה.. לא חשוב לי כלכך שהאיכות תהיה מאה אחוז, אבל שתהיה סבירה ושיהיה אפשר לגלוש מהר וחלק ושיהיה אפשר להפעיל על המחשב כל מיני תוכנות מסרים כמו מסן ואייסי והכי הכי חשוב שירים חח אה ואני לא גיימרית שמשחקת במשחקים כבדים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X2 245 2.9Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪305 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪75 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪449 מארז: Apevia X-Telstar JR 120mm+250mm Black כמות: 1 - מחיר: …
-
- 39 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות השבוע מחשב לאח שלי בן 12, אני מניח שהוא ישתמש בו בעיקר למשחקים כמו פיפ"א GTA וכל השטויות האלה של הילדים אתם בטח מכירים, חוץ מזה כמובן שגם לגלישה נוחה באינטרנט. אני כבר כמעט שבועיים מחפש באינטרנט מחשבים מסוימים לילד בגילו אך אני לא מצליח להחליט ובגלל זה אני פונה אליכם. התקציב שלי הוא 3000 שקל. אני כמובן מעונייין במחשב עם מסך LCD נחמד. אשמח עם תעדכנו אותי לגבי מבצעים שאתם מכירים בכל מיני חנויות מחשבים.. שכוללים מחשב+מסך ו-וינדוס מותקן כבר אני אשמח אם תעזרו לי, תודה,
-
- 45 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אבא שלי אמר לי היום שמחירי המחשבים צנחו לגמרי. זה נכון? ואם כן, אפשר לקנות מחשב למשחקים כבדים מאוד ב3.5K?
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-