עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, שמי סתיו , מתכוננת ללימודי אדריכלות באוקטובר הבא. נכון לעכשיו מאד זקוקה למחשב, אז חשבתי כבר לקנות אחד איכותי שיתאים ללימודים בהמשך. בינתיים התמקדתי מבמחשבים עם i core 7, SSD, מסך IPS, כרטיס גרפי GeForce GTX, מעבד HQ, מסך 15.6" מה דעתכם על המחשב : Lenovo IdeaPad Y700 80NV00JHIV והאם לדעתכם יש סיבה להתעקש על חיבור RJ-45? או שזה דבר שלא כ"כ הכרחי בימנו? ואם משהו יכול להסביר לי יותר על חיבור displayport והאם הוא מומלץ ולמה בעיקר?

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by liranman,

זקוק למפרט הכולל את הרכיבים הבאים: 1. מעבד 2. לוח אם 3. זיכרון 4. כרטיס מסך (עד 500 ש"ח) 5. הרדיסק 6. DVD 7. כונן דיסקטים 8. מארז + ספק ראשית, מה עדיף: אינטל או AMD? למה? אני חשבתי על המפרט הבא: Athlon XP 1700+ fan - 440sekels Asus A7N8X Deluxe - 950sekels Twinmos 256MB 3200/400 MHZ DDR * 2- 940 sekels ATI Radeon 9000 64 MB - 430 sekels WD 80GB 8MB Cache - 710 sekels DVD Pioneer 16x18x - 290 sekels Sony Floppy Drive - 55 sekels ATX Full Tower 500W 3Fan - 420 sekels סה"כ - 4235 ש"ח (המחירים נלקחו מה-"חיפאים", שם אני מתכוון לקנות. מה דעתכם על המפרט שהרכבתי? האם אפשר להרכיב ב - 4200 ש"ח מפרט המבוסס על מעבד אינטל ודומה לביצועים של מה שאני הרכבתי? האם יש בעיות עם מעבדי AMD כמו…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by tarkaN,

מחשב נייד. מה התקציב המקסימאלי? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישומש לסטודיו פילאטיס, יהיה שימוש בתוכנת הניהול, אינטרנט, מוזיקה ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שלא ירעיש ממש …

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. ניסיתי לעקוב אחרי השאלון, מקווה שזה עוזר: 1. דרוש מפרט מחשב לעבודה, התקציב המקסימלי 7000 ש"ח. ניתן לחרוג, מעדיף לחסוך. 2. השימושים הצפויים של המחשב: א) תוכנות: הרבה פלאש, פוטושופ. תלת מימד +וידאו בתדירות פחות יומיומית, אבל חשוב בהחלט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט: צורבים, כונני דיסקים, פלופי... 5. יש לי כרטיס גרפי שאולי אפשר עוד להשתמש בו, תגידו אתם: nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E 6. יש לי כאן קירור מים ל-AMD וגם טייפון. אם יהיה אפשר להשתמש בהם למחשב החדש זה יהיה נהדר. 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. אני יכול להרכיב לבד ולהתקין לבד. 9. אזור מגורים: אשדוד-אשקלון 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: שיתמודד היטב עם גרפיקה כבדה, ריבוי קבצים, ריבוי תוכנות…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב שישמש אותי ללימודים בבוקר ולגיימינג קל בערב (משהו שיריץ פיפא 20 למשל) ופוטושופ מידי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. חברים צרכים מחשב חדש לצלמת מקצועית. המחשב בחדר שינה ולכן רצוי שיהיה שקט. כרגע בניתי באייבורי כי הם רוצים משהו באיזור הוד השרון-רעננה ושיהיה נגיש ומוכר, אם יש לכם הצעה יותר משתלמת אשמח לשמוע. לוח אם הלכתי על סדרת TUF של אסוס כי אני יודע שהם משתמשים ברכיבים איכותיים יותר וחשובה כאן אמינות לאורך זמן. אני מניח שאפשר לחסוך כאן 300 שח וללכת על דגם פשוט יותר. אני יודע שהזכרון יקר, אבל זה האופציה הכי זולה שמצאתי ל-32GB באייבורי, מניח שאם יקנו במקום אחר אפשר ללכת על דגמים פשוטים יותר. יש להם 6TB של כוננים קשיחים מהמחשב הישן, אז נראה לי שאפשר להסתפק ב-500GB SSD לתוכנות. בחרתי את הסמסונג שאני יודע שהוא בין המהירים בשוק. כרט…

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עבודה בסביבות פיתוח שונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dog, FIFA, FPS's. בגדול משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1776X1000 (טלויזיית LCD 36 inch) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות? כמה שיתאפש…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. מתלבט ולא יכול להחליט בין שני ניידים עם מפרטים די זהים (כ.גרפי 1060/6GB, מעבדים 6700/7700HQ) : - MSI GS63VR STEALTH קומפקטי וסקסי, מאד חם בעת משקחים חדשים , מקלדת יפה , זה מאיביי שזה אומר חתול בשק , כונן SSD קטן יחסית של 128GB שיזדקק להחלפה בבלק פריידיי , שידרוג עצמי בעייתי (SSD + זכרון נמצאים מתחת ללוח האם כחלק מניסיון לשמור על קור תחתית המחשב -- גם המעבד וכ.מסך נמצאים שם) . מחיר: כ-1200 דולר , פלוס איזה אלף ש"ח מע"מ בארץ (אחרי משלוח) , פלוס כמה שזה יעלה החריטה של עברית על המקלדת . המעבד הוא משנה שעברה וזה מוזיל את המחיר ההתחלתי , והמחשב גם קצת זול יותר בגלל שהוא "refurbished " (כלומר חזר למפעל לצורך תיקון) . במחיר כזה (היחסית זול למוצר פרמיום…

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  9. הדילמה הגדולה שלי מתחילה בגודל (הגודל תמיד קובע ;D). האם לקנות מסך קטן, קומפקטי, קל משקל (ובאמת נייד), או מסך גדול קריא וברור (משנה את כל חווית הצפייה), גדול וכבד. בגדול שמתי את ליבי לשני ניידים עיקריים והם ה- XPS 1330 וה- XPS1710 בדיוק מעלה את הדילמה שציינתי חבל שאין "XPS 15 יכל להוות אולי איזון טוב בין הדרישות שלי... הדרישות הנוספות שלי הן זמן סוללה מקסימלי (בדגמים הללו נפתר עם שדרוג הסוללה), כרטיס Wi-Fi MIMO יכול להיות מצויין. מניסיון של משתמשים (שהיה להם גם קטן וגם גדול), מה עדיף באופן כללי? האם יש עוד אופציות לדגמים שכדאי לבחון? תודה אגב, מתי מגיעים ארצה כל אופציות המפרטים של ה- XPS1330? אם אני אבחר בו, אני אהיה מעוניין במעבד T7500, מסך TrueLife WLED (ולא …

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by BlackSheep,

הכי חשוב לי שאני אוכל להפעיל משחקים כמו Battlefield 3 ו-Skyrim על ההגדרות הכי גבוהות ושירוץ חלק. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1207 לוח אם: Gigabyte GA-P67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪471 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪339 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 2 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות…

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by asa_s1,

יש לי מחשב של אסוס שנקנה בחו"ל בערך בן שנה + שנדלק מוציא חום כאילו הוא תנור אך לא מציג כלום. מי מכיר מעבדת מחשבים טובה ואמינה (כמובן שעדיף גם זולה) באיזור פתח תקווה לשם בדיקת המחשב. גמר חתימה טובה, אסף.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. יש לי כבר מסך LCD 37" של LG (L3700A המפרט הכי חזק שאפשר להוציא בסכום הזה 5.500 (חובה יציאת DVI בכרטיס מסך למסך) אני מעדיף מעבד כפול ליבה ... לא נראה לי שיש צורך בצורב DVD תודה . איציק :auto:

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Pubg BF1 אבל בעיקר שיריץ את המשחקים החדשים בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

14. אני מחפש מחשב דק ככל האפשר, אולטרה-בוק עם ביצועים טובים ולצערי לא מוצא במחיר שפוי. רציתי לשאול כמה עדיין טוב המחשב הנ"ל : [h=1]http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=21654[/h] ועוד שאלה, מה לגבי חברות מחשבים ניידים שאין בארץ, כמו ACER או CLEVO או ONE או GIGABYTE ? יש להם כמה דגמים דקים ללא כוננים קשיחים ועם כרטיס מסך די טובים, מישהו יכול לתת המלצה לגבי המחשבים האלה ?!

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by jorylit,

איך המחשב הזה?כמה fps יפעלו עליו פאר קריי דום 3 ו hl2 וכל המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות רזולוצייה 768*1024? מפרט 1 Abit IS7-M Intel 865G Extreme Graphics 2 PGA 478 Intel Pentium 4 2.8GHz E Prescott 1MB 800MHz Box A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 זה שתי יחידות Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless W/Lock No PS Gaming Case Antec TruePower 430 Watt Thermaltake Thunderblade 120MM LED Fan RGB A1929 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Gigabyte Geforce FX6600GT 128 mb bulk GV-N66T128D 5100סה"כ מפרט 2 2 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 950 ש"ח 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless W/Lock No PS Gaming Case …

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? נתחיל מ-5000 ש"ח, אם יש צורך ניתן לחרוג ב-1000 ש"ח ואם יש סיבה מוצדקת להוציא יותר עקב הדרישות אני פתוח לשמוע למה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה כבד. קומפילציות של קרנל, קרוס קומפילציות, המון טאבים, המון קבצי דוקומנטציה, VM-ים, קונטיינרים *בו זמנית*. אני מבקש: מעבד חזק כמה שניתן בתקציב (יותר ליבות יותר טוב, מאשר קלוק). זכרונות מינימום 32GB. אחסון מהיר (NVMe ?) של 512GB \ 1TB וזהו מבחינת אחסון. אין צורך להשקיע בכלל בכרטיס מסך, *אבל* חייבת להיות אפשרות לחבר 3 מסכים 1080p. עדיף כרטיס רשת של א…

17. * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, ובעיקר משחקים... הכי חשוב שלא יהיה כרטיס מסך מובנה, וגם לא כרטיס חלש. אלא ממוצע + ( משחקים על MEDIUM ולא על LOW ) * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1366x768 לפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ----- * משקל רצוי? 2.5 ומטה, גם קצת יותר זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, אבל לא הכי חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 - HDMI, Card reader * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות 5400 RPM לפחות, עדיף יותר, לא SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיף * מהי תקופת האחריות הרצוייה? לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. מי שעקב אחרי ההודעות שלי יודע שבשנה האחרונה התעליתי על עצמי לא להחליף מחשב כל חצי שנה ו חיכיתי שכרטיסי המסך יגיעו. עברתי את יציאת הG92 בחורף עברתי את הילדים שיצאו אח"כ ה9800GTX למיניהם ועכשיו סוף סוף החלטתי שחוזרים ל ATI אחרי שראיתי את איכותהתמונה האגדית של ATI מחשב ליד מחשב עם 9800GTX כאשר ב ATI יצאו במשחק פסים וחדות ופירוט כזה שפשוט מי שמשחק על NVIDIA לא יודע שהיה קיים והאמת זה הזכיר לי את ה ATI האחרון שהיה לי הRADEON 9800PRO שקניתי אחרי ה GEFORCE 5600 לפני כ5 שנים. בכל מקרה מחר אני הולך לקחת את ה ב LOGICPC פה לידי. Sapphire Radeon HD4870 PCI-e 512 MB DDR5 X2 CROSSFIRE OCZ OCZ2RPR10664GK 5-5-5-18 (2x2048)MB 4GB 1066MHz Reaper DDR2 Memory set Intel Core2 Quad 2.5GHz …

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Eviljelly,

אני אנסה להסביר, ביליתי עכשיו שעה מתישה בלפרק את הלפטופ שלי כדי לנקות את המאוורר שלו רק כדי לגלות שזה כמעט בלתי אפשרי.. וזאת נקודה שלא חושבים עליה בד"כ בקניית מחשב נייד, מחשב נייח מנקים פעם בחצי שנה, שנה ומה עם נייד? זכרון והרדיסק אפשר להחליף בבורג או שניים כמעט בכל לפטופ היום.. אבל מישהו ניסה פעם לנקות מאוורר?

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. היי אנשים, יש לי מפרט למחשב למחשב שמיועד לעבודה משרדית בלבד! ואולי קצת גלישה ברשת (לא גרפיקה, משחקים,הורדות) אני צריך חוות דעת של אנשים רציניים- לוח = intel pentium d 915 dual core 2.8G 4Mb מעבד = intel coconut creek uatx lan100 ddr2 533 זכרון = 1G ddr2 667 דיסק קשיח = w.d 80G sata2 צורב = dvd-rw מארז = מפואר ++ (רק המארז עולה 400 שקל..) סה"כ= 2000 ש"ח אז ככה- אם נראה לכם שכדאי להוסיף\ לשפר משהו (אבל לא לחרוג מהקציב יותר מידי) אני אשמח לשמוע.. נ.ב - אילו חברות כדאי לקחת את הזיכרון והצורב DVD ?? תודה !!

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by hagai1990,

אהלן, בעוד שבוע בעז״ה אני קונה את ה ASUS N550 בהמלצת Chevy. ברוב המקומות שמצאתי מוכרים אותו עם 8 ג׳יגה של RAM, אין לי בעיה להוסיף עוד כסף ולקבל אותו עם 12/16 ג׳יגה השאלה היא אם כדאי לי להוסיף אותם? השימושים במחשב יהיו משחקים ותוכנות עריכת וידיאו. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. היי, אני מחפש מחשב נייד שיהיה נוח לצפייה בקבצי וידאו באיכות HD מבלי לקרטע ושיהיה נוח להשתמש בו לכתיבה ולגלישה באינטרנט. המפרט שאני מכוון אליו הוא 14 אינצ', מעבד I5, ארבע ג'יגה זיכרון RAM, והארדיסק לא SSD של 500 ג'יגה, ווינדוס 7. העניין הוא שמאוד חשובה לי איכות המחשב מבחינת רזולוציה וסאונד ונוחות השימוש. אי אפשר ממש להתרשם מהדברים האלו לפני שמתמשים במחשב כמה זמן. ובגלל שאני לא יכול לבדוק כל מחשב פוטנציאלי לפני אני אשמח להיעזר בחווית השימוש שלכם. מה שחשוב לי זה : - מקלדת נוחה - טאצ' פאד עם כפתורים נפרדים ונוח לשימוש. - מחשב שלא מתחמם ולא מרעיש יותר מדי. - רמקולים באיכות טובה ככל שאפשר לצפות מלפטופ. - רזולוציה וצבעים טובים. - יחסית לא כבד. התקציב שלי הוא עד …

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  23. Started by סומך,

מעוניין לרכוש לפטופ של לנובו או דל למהו? כי מהידע המועט שלי, הם הכי אמינים לאורך זמן (לא התלהבתי מHP תמיד נראים לי עדינים מדי) חשוב לי שיהיה נוח לעבודה (מסך14-17 אינצ') שקט (שלפחות הRAM יהיה SSD) מחשב לעבודה, אני לא משתמש בתוכנות מורכבות, אבל שיצליח להריץ תכנות בסיסיות, הרבה מסמכים פתוחים במקביל ודפדפן עם מלא מלא תגיות פתוחות. אני קונה מחשב פעם בחמש-שש שנים, אז שלא יהיה עגלה עוד שנתיים... לא גיימר תקציב, סביבות 4500 ש"ח (אם יש בפחות מה טוב) ממש תודה למי שיעזור מצאתי באמאזון את אלה, לא יודע אם הם עומדים בדרישות https://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_p_n_condition-type_0?fst=as%3Aoff&rh=n%3A340831031%2Cn%3A429886031%2Ck%…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls 3, Witcher 3, FIFA16 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19'' ,1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. תקציב: 4000 , עם חריגה של 300. גודל מסך: 13-14inch שימושים: עבור סטודנט- אופיס, matlab, אינטרנט, סרטים. דרישות חשובות: -קל משקל, עד 1.75 קילו ומטה. -סוללה סבירה. - חשוב מסך טוב לצפייה בסרטים. - מקלדת נוחה להקלדה. -לא שולל touch אם יש תמיכה טובה בעט. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים