עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734268 האם זה כדאי

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by ranyr,

יש הבדל רציני בין השניים או שזה לא רציני?? z520 http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0313524 n270 http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0313525

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. מה דעתכם על המפרט הבא? לא מתוכנן שום OC, המחשב בעיקר למשחקים כבדים ביותר, לעריכה גרפית כבדה תלת מימד וכו'! נא שימו לב אם החסרתי חלק כלשהוא בטעות, מה שאני לא צריך זה: מקלדת/עכבר/מדפסת/סורק/רמקולים, את כל אלו כבר יש לי.

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום, המחשב הישן שלי התחיל קצת לעשות פדיחות לאחרונה וכבר עברו איזה 5-6 שנים מאז שקניתי אותו, ועכשיו שאני משתחרר ומתכוון לעבוד חשבתי לשלוף איזשהו חיסכון שהיה לי ולהתפנק במחשב חדש. 1. התקציב הוא עד 3500 ש"ח. א) מעדיף לחסוך כמה שיותר שיעלה אפילו פחות מהתקציב (קראו בהמשך) ב) 4000 זו החריגה, אין יותר מזה. גם לא רואה סיבה שיגיע לסכום כזה. 2. סרטים, אינטרנט וגיימינג. ב) אססינס קריד, דרגון אייג', ביושוק. משחקים עדכניים. כרגע ברזולוציה של 1050X1680 עם מסך 22", אבל ייתכן שאקנה מסך חדש שאיתו תעלה גם הרזולוציה. מעדיף הגדרות גרפיות כמה שיותר גבוהות, אבל כל עוד זה במסגרת התקציב. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. יש כמה רכיבים שיתכן ואין צורך, קראו בהמשך. 5. שקט מאוד חשוב (9-1…

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. תקציב: 4000 , עם חריגה של 300. גודל מסך: 13-14inch שימושים: עבור סטודנט- אופיס, matlab, אינטרנט, סרטים. דרישות חשובות: -קל משקל, עד 1.75 קילו ומטה. -סוללה סבירה. - חשוב מסך טוב לצפייה בסרטים. - מקלדת נוחה להקלדה. -לא שולל touch אם יש תמיכה טובה בעט. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by GaiSin,

שלום חברים! המחשב שלי מתחיל להראות סימני התיישנות וגסיסה, ולצד נסיונות להשאירו בחיים אני בודק אפשרויות של מחשב חדש או הוצאת רכיבים והעברתם למחשב חדש. המפרט הנוכחי מצורף בתמונה, כאשר המארז הוא coolermaster HAF 932. בנוסף לשני הסטיקים של 4 RAM, הוספתי סטיק של 8 RAM. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. השימוש העיקרי למחשב יהיה משחקי מחשב די כבדים (באטלפילד 4 ושאר משחקי FPS במולטיפלייר), וגם לעריכה גרפית (לייטרום, פוטושופ). השאיפה היא שהכל יפעל על HIGH או אפילו ULTRA, ב-full HD. אני מעדיף לא להתקרב ל-AMD, אלא להישאר במחוזות אינטל ו-nVidia. בגלל הקרבה לים והקורוזיה למארז, אני מוכן לשקול גם מארז חדש. ציוד היקפי כבר יש לי. בחנות הציעו לי בשלב ראשון להוסיף למחשב הקיים GTX-780…

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. שלום, פתחתי כאן לא מעט דיונים על בניית מפרט למחשב חדש, אבל כל פעם מחדש הסתבר שאין כסף לקנות את המחשב, אני שואל עכשיו שוב בתקווה שזו הפעם האחרונה. הנה המפרט שסגרתי עליו בסוף הדיון הקודם; Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Tray הגיע למלאי Gigabyte GA-B75M-D3H Socket 1155 B75 CHIPSET VGA+DVI+HDMI Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3 Palit GeForce GTX570 1280MB HDMI GDDR5 ברכישת מחשב חדש צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black NZXT Tempest 210 USB3 Black שחור ללא ספק SeaSonic SS-600ET 600Watt 80Plus Bronze מקלדת גיימרים Razer Keyboard Lycosa black מוארת - עברית מ…

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. וואו, כמה זמן לא הייתי פה!! התגעגעתי אני כבר 4 שנים לא יכול להנות ממשחקי מחשב כמו שצריך בגלל המפרט המיושן (E8200 וזכרונות DDR2 השם ירחם). אני חושב שהגיע הזמן שאקנה מחשב חדש, אבל שנים שאני לא בתחום ואני מעדיף שלא להסתמך על האינטרסים של החנויות בהרכבת המפרט. בסה"כ אני מחפש מחשב גיימינג עוצמתי ומוכן לשלם על כך. החנות חשובה לי, אני צריך צוות מקצועי ואדיב שאפשר לדבר איתו, להתייעץ ולקבל תמיכה גם לאחר הרכישה. אז כדי לעשות לכם סדר העתקתי את הפורמט מהסטיקי, אז יאללה נתחיל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 7,000, להוסיף עד 8,000 רק במידה ויש סיבה ממש טובה. ב) במידת הצור…

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. ערב טוב, אז אני בקרוב יהיה סטודנט למדעי המחשב מה שאומר שאני ילמד והרבה שני דברים - מתמטיקה ותכנות. לכן אני מחפש מכשיר שיאפשר לי לקשקש משוואות מתמטיות על המסך שלו בעזרת עט סטיילוס, וגם כמובן יאפשר לי לתכנת בלי הפרעות. לא אכפת לי אם זה מחשב נייד עם מסך טאצ', או טאבלט או כל דבר אחר, העיקר שזה ימלא את הדרישות שלי. ואלה הדרישות שלי: 1. חווית כתיבה מעולה, מושלמת. בשביל כתיבה בעט סטיילוס - בלי לאגים, בלי עצירות בלי תקיעות. מושלמת ! הכי קרובה שאפשר לכתיבה בעט במחברת. 2. פלטפורמה שתאפשר לי לבצע כל משימה שתידרש ממני בתואר ראשון למדעי המחשב, שזה תכנות כמובן. וגם כתיבה ושליחת עבודות, שליחת מיילים וכולי וכולי. 3. עדיפות גבוהה למשהו נייד…

10. Started by גורצי,

שלום, אשמח לשמוע חוות דעת לגבי שווי של מעבד i5-650. אין לי מה לעשות איתו כי הלוח התקלקל... תודה!

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום, אני מחפש מחשב שנועד אך ורק למשחקים. קודם כל, אביזרים חיצוניים לא חשובים.. מסך, עכבר, מקלדת לא מעניין.. מה שכן חשוב אני רוצה רמקולים ועדיף עם איכות ולא עוצמה (גם וגם כמובן שיתקבל בברכה). אני רוצה להשקיע במחשב לטווח הארוך עם כמה שפחות שדרוגים בדרך. תכתבו לי מפרט ל8000 ומפרט ל10000 בגלל שאני עוד לא סגור כל כך על התקציב (אתם יודעים הורים וכאלה). זה המחשב הראשון מאז ה1.6, ג'יפורס 2 אז תשקיעו P: תודה מראש, איתי. עריכה: שכחתי לציין שאני מרכיב את המחשב בעצמי וקונה את החלקים בנפרד, אל תתנו לי פה דילים קנייה+הרכבה וכל הבולשיט הזה. תרשמו את ההרדוור והמחיר מחירון.

• 46 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. שלום. אחרי כמעט 4 שנים עם מחשב שעל סף התפגרות, הגיע הזמן למחשב חדש. 1] התקציב: 5000 ש"ח, מוכן לעלות עד ל- 5500 ש"ח במידת הצורך. 2] מטרות: משחקים, כולל כבדים וכבדים במיוחד. 3] לא צריך ציוד היקפי. 4] אני צריך את כל הרכיבים הסטנדרטיים (מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, כונן קשיח, כונן אופטי, ספק כוח, מארז), ואין צורך בכונן דיסקטים או כרטיס קול נפרד. 5] אין לי העדפה לחברה\חלק כלשהם, אני מעדיף את מה שהכי מומלץ עבורי. 6] אשמח להתאמה בצבעי המחשב (צורב שחור עם מארז שחור למשל). אני מעוניין במחשב שקט במיוחד. 7] יש צורך בהרכבה, אך אין צורך במערכת הפעלה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה. 8] צרכים מיוחדים: רק עניין השקט. ומארז לא יקר מדי, שכן המארז הזה יהיה זמני עד שאשיג את המארז ש…

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by 123haim10,

אני מחפש מחשב נייד טוב אך ורק לעבודות והכי חשוב שיהיה אינטרנט טוב! הטווח שלי הוא עד 2000 (ובמקרים מיוחדים עד 3000, אפשר גם יד שניה שיהיה מעולה כמו חדש). בבקשה כל מי שיכול שיעזור לי, אני פשוט ממש צריך אותו. בתודה מראש 123haim10

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. שלום אני מחפש חנות שמוכרת מחשבים ניידים חדשים עם תמיכה של XP בחברה שלי יש צורך במחשבים ניידים עם מערכת הפעלה XP רצוי עם יציאה 9 פינים (לא חייב) כי יש מתאם מעבד I3 ומעלה , מישהו מכיר חנות כזאת או דגם מחשב שאפשר להתקין אליו?

15. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה רב תכליתי- ישמש לתכנות כבד- יש צורך ב VM שירוצו עליו+ תוכנות שיעשו הרבה חישובים מתמטיים וכדומה, ישמש למשחקים-CS GO ואני רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים שיצאו בעוד שלוש-ארבע שנים בלי בעיה, (שיצליח להחזיק הרבה תוכנות פתוחות במקביל-לדוגמא-30 tabים בכרום +VM + visual studio ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו מש…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by DotC,

. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תלוי עד כמה זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכנות, בעיקר משתמש ב Visual Studio, משחק לפעמים ב League Of Legends א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio בעיקר Vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. בס"ד שלום, מה דעתכם על המפרט הבא? מארז: Compucase 6A21B + ספק כח 500W מעבד: Intel® Core 2 Duo E8300 2.83GHz FSB 1333MHz לוח אם: MSI P6NGM-FD כ. קול 7.1 כ. רשת 10/100/1000 ציפסט nForce 630I כולל יציאת DVI RAID 0,1,5 דיסק קשיח: 320GB SATA II 7200 RPM 16MB (Hitachi, Western Digital, Seagate) זכרון פנימי: 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כונן אופטי: צורב LG/Optiarc/Pioneer X20 SATA DVD כרטיס מסך: nVIDIA GeFoce 7100 OB + DVI מסך: "20 LG 2042T 1:8000 + DVI מחיר כולל: 2985 ש"ח (מאייבורי) תקציב עד 3000 ש"ח (כולל מסך) מחשב בעיקר לאינטרנט, הורדות, מסמכים לתיכנות(visual studio 2008) גרפיקה ממוחשבת(open GL) (אולי תיכנות flash) חוץ מזה, רציתי חוות דעת מה יותר כדאי לקנות xp או …

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by sharon515,

שלום אשמח להמלצה על מפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1600 ש"ח (אני מעדיף לא לחרוג רק במקרה וזה קריטי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי למסמכים סרטונים וכו + תכני HD (לא 4K ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורב DVD 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. אז לאחר שלוש שנים החלטתי להחליף סוף סוף מחשב מהגרואטה הישנה שלי (PENTIUM 3 450HZ וRIVA TNT 16MB) ועכשיו למערכת החדשה: Maxtor 40GB 7200RPM Logitech Internet Navigator Explorer OPTICAL USB rev 3 TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black Enermax FS-710-B 350W EPOX 8K5A3+ AMD XP 2000 256MB MUSHKIN DDR 333 Gigabyte Radeon 9700 Pro אז מה אתם חושבים? (מסך וצורב כבר יש לי)

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by dreamlogic,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים לא כבדים,לצפייה בסרטים,ובעיקר לבית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא משתמש במשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן אבל בקטנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV/leagueoflegends/world of warcraft/counter strike global offensive -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by Shmoolik,

חבר שלי ביקש שאני יפתח פה נושא בשבילו. זה מחשב בעיקר למשחקים. כולל מסך. AMD\INTEL , לבחירתכם , תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by j,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, משחקים קלים.. מיועד לילד בן 6 ולבית.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 שלא יהיה טרקטור... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by MoRtZkInG,

חבר שלי מעוניין לקנות מחשב נייד טושיבה בארה"ב, אז הוא עשה כמה בירורים ואולי שווה לשתף גם כאן. בכללי, בהתחלה נאמר לו בשרות לקוחות של מפעיל שכל מחשב עם אחריות בינ"ל מטופל בארץ. הוא התקשר לשירות של טושיבה, ושם נאמר לו שלדגם שלו, למרות שלא כתוב בשום מקום באתר International, האחריות היא בינ"ל. הוא לא סמך על זה וחזר "להציק" למפעיל וקיבל את המייל: אני אמשיך לעדכן. תמר - אולי שווה לעדכן את הסטיקי...

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. היי, מאוד אשמח לקבל המלצות למחשב נייד עם מסך מט(עדיף 13", אבל אפשר גם 14 או אפילו 15.6). המחשב מיועד בעיקר לאופיס ולאינטרנט וכמחשב העיקרי שלי (סטודנט). מעדיף מחשב קל משקל (ללא DVD). מצאתי דגם של טושיבה (Toshiba Satellite Z30-A-1E9) שנראה כי מתאים לדרישותיי אבל איני מכיר את המחשבים של טושיבה ואשמח לקבל חוו"ד עליהם באופן כללי (איכות, שירות, טכנולוגיה וכד') ובאופן ספציפי למפרט הדגם הספציפי. בנוסף, אשמח לקבל הצעות לחלופות זולות יותר של נגיד DELL, HP ולנובו.... אני יודע שקשה כיום למצוא מחשב נייד עם מסך מט ומקווה שכאן אמצא סופסוף מחשב נטול השתקפויות שהוא גם טוב ועדכני (-: תודה מראש (-:

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  25. Started by LinoyS,

שלום , אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד (עדיף של Asus) במחיר של עד 3,500 בערך. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר לעבודה משרדית (Word וכו'), גלישה, משחקים (לדוגמא, AC, GTA, COD ועוד) (וגם משחקים ישנים מאד) תוכנות גרפיקה שונות, למשל של AutoDesk מאיה, אפטר אפקטס ועוד, צפייה בסרטים וסדרות, האזנה למוסיקה וזהו בערך. דרישות: אעדיף מאד מחשב של Asus אעדיף שהמסך יהיה מט 8 GB RAM כרטיס מסך מתאים להרצה של משחקים כבדים במיוחד ומעבד חזק. אני לא באמת יודעת אם זה משנה שהוא יהיה i7, לא מבינה בזה מספיק. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין בינתיים אחד הדגמים שאני מתלבטת עליהם הוא Asus A550CC XX665H. אשמח לשמוע מה דעתכם עליו, למי שמכיר\יש לו את הדגם או יכול לעיין במפרט שלו ולשתף אותי בדעתו בבקשה המפרט…

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים