ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך המלצה למחלקים הבאים: 1 -מעבד מהיר וחזק למשחקים כבדים ולצפייה בסרטים וכו' 2 -לוח אם מתקדם ושיהיה לו אפשרות לשדרוג עתידי 3 -זכרון מהיר לפחות 1 ג'יגה 4 -כרטיס מסך מקצועי עדיפות ל-pci-express 5 -ד.קשיח 6 -מארז 7 -ספק כח [הספק+דגם] 8 -מאווררים למעבד +כ.מסך הסכום 8500-9000 שקלים [glow=red,2,300]אין צורך במסך,צורב רמקולים וכו' רק מה שציינתי לעיל[/glow] תודה מראש
-
- 44 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש לפטופ זול עד 2500 ש"ח בשביל צרכים בסיסיים כמו: world, excel, יציאות audio טובות ו HDMI ראיתי HP - WT247EA, שנראה מבטיח ב 2690 ש"ח ב ksp תודה
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נייד לשימוש תוך כדי הלימודים בעיקר תכנות - Eclipse Android מצאתי את הנייד הבא שנראה מאוד מעניין (כונן SSD + I5) http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000mnVrMIAU/34557781 הערות לגביו? משהו אחר שעדיף סביב אותו מחיר? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני עומד להזמין שני מחשבים. אני מבין במפרטים אבל יש לי שתי שאלות עיקריות; א. אני לא פספסתי חוסר התאמה כלשהו או שלקחתי ספק חלש מדי או משהו. נכון? ב. אשמח לדעת אם יש לכם המלצה לרכיב ספציפי אחר ( ולא "אל תקח ג'יגבייט, הם סתם פח, תיקח zotac [ אני רוצה נימוק ] ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, קומפיילרים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד - VS, Eclipse ב) במידה והמ…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני 3 שנים מחשב ואני מרגיש שהגיע הזמן לשדרג אותו, אני אפרט כאן חלק מהדברים שאני רוצה לשדרג ותקציב ואולי תעזרו לי למצוא את הפיתרון הכי טוב. התקציב שאני מקצה לסיפור הזה עומד כרגע על עד 5,000 שקלים שזה מכובד מאד לדעתי. טוב זיכרון זה קל, אשדרג מ-6GB ל-12GB. הכרטיס מסך זה החלק הבעייתי כאן, יש לי כרגע 5870 2GB ViperX. השיקול הוא או לקנות עוד אחד כזה בדיוק (אותו אחד מהסדרה 58xx גם יעבוד בSLI?) או לקנות כבר אחד חדש ולמכור את הישן? אני מעוניין גם לקנות עוד 2 מסכים לעמדת עבודה של 3 מסכים, גם אמור להיכלל בתקציב. מה דעתכם? צריך עוד מידע?
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני מחפש לפטופ לאחותי בסביבות 4K שמספיק טוב לעבודה עם פוטושופ, Illustrated, flash (Reanimation. http://ksp.co.il/?uin=29730 http://ksp.co.il/?uin=28617 ברור לי שהלנובו יותר חזק, וגם בא עם SSD, זה יתרון גדול, אבל האם הדל מספיק טוב?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בעד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים כמו tf2 cs וmaplestory -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 34 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד (רגיל) בתקציב של עד 2,500 ש"ח עם אפשרות להתגמש קצת ולעלות את התקציב בערך בעוד מאתיים שקלים נוספים. לצערי אני מבין שמחשב בתקציב כזה הוא לא יהיה בדיוק מכונת משחקים (או שאולי כן?), אז מבחינת הדרישות שלי מהמחשב זה גם אופציאונלי. אני מעוניין להשתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט, עשיית עבודות, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה (חשוב מאוד) ואם זה אפשרי באיכות HD. אני רוצה גם מחשב מהיר עם דיסק קשיח עם הרבה מקום (500GB+). בנוסף, אני רוצה שהמסך יהיה גדול יחסית ונוחה לעבודה (לא כמו כמה מחשבים ניידים) אותו הדבר לגבי המקלדת, שתהיה נוחה לשימוש. כמו כן, מבחינת המשקל שיהיה קל לנשיאה כי בשימוש העתידי זה יהיה מאוד חשוב. מבחינת זמן סוללה, לא יודע כמה ארוך זה צריך לה…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן שהשובת בתקופה האחרונה כיוון שהכרטיס מסך כמדומני gtx geforce 460 נשרף. למחשב יש חומרה יחסית בסדר והצרכים שלי הם בעיקר לעבודות גרפיות (בלנדר 3d, אפטר אפקטס, פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין). אני מעדיף שלא להיכנס להוצאה גדולה כרגע ולכן חושב לקנות רק כרטיס מסך. התקציב שלי הוא עד 800. * אני מכוון לכרטיס של GEFORCE האם אתם מכירים דגם ספיציפי? כזה שיודע לתת עבודה טובה מול עלות סבירה, אם כן האם אתם יודעים שהוא יהיה תואם למפרט? האם זה בכלל משתלם או שכדאי ללכת על מחשב חדש וזהו? תודה לעונים, ** המפרט שיש ברשותי Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box-מעב…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיהיה מיועד לפוטושופ, עבודה משרדית, גיימינג בינוני. ארצה בעתיד לעסוק אולי בתוכנות יותר כבדות כמו אילוסטרייטר והחשיבה היא להשיקע השקעה חד פעמית למשחב לטווח ארוך. קיבלתי מפרט ואשמח לחוות דעת: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב אבל מצד שני אם מגיעים לרמת מפרט מספיקה גם מתחת לתקציב אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): עריכה גרפית: פוטושופ…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734268 האם זה כדאי
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חברים צרכים מחשב חדש לצלמת מקצועית. המחשב בחדר שינה ולכן רצוי שיהיה שקט. כרגע בניתי באייבורי כי הם רוצים משהו באיזור הוד השרון-רעננה ושיהיה נגיש ומוכר, אם יש לכם הצעה יותר משתלמת אשמח לשמוע. לוח אם הלכתי על סדרת TUF של אסוס כי אני יודע שהם משתמשים ברכיבים איכותיים יותר וחשובה כאן אמינות לאורך זמן. אני מניח שאפשר לחסוך כאן 300 שח וללכת על דגם פשוט יותר. אני יודע שהזכרון יקר, אבל זה האופציה הכי זולה שמצאתי ל-32GB באייבורי, מניח שאם יקנו במקום אחר אפשר ללכת על דגמים פשוטים יותר. יש להם 6TB של כוננים קשיחים מהמחשב הישן, אז נראה לי שאפשר להסתפק ב-500GB SSD לתוכנות. בחרתי את הסמסונג שאני יודע שהוא בין המהירים בשוק. כרט…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם צריך רוצה מחשב טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ... לא משש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 15-17 לא סופר חשוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות\בנוניות 3.…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי הפנה אותי לפורום הזה, אז זוהי הודעתי הראשונה, סלחו לי אם עשיתי משהו לא בסדר (כן קראתי והשתדלתי לפעול לפי חוקי הפורום) אני מריץ מחשב נייח ביתי בן 4-5 שנים, שבזמנו, כשקניתי אותו, הוא הריץ משחקים ברמה הכי גבוהה שלהם בלי בעיות, זה אמנם תקף גם להיום, באמת מחשב מעולה, אבל אני יותר ויותר נתקל בעובדה שהמחשב כבר לא עומד בדרישות המינימליות (מבחינת דרישות, על הנייר בעיקר. בעיקר לגבי מערכת הפעלה ו RAM) של משחקים כיום. בנוסף כבר הצטבר בו יותר מדיי קבצי זבל, ומי כמוני שונא לפרמט. הגעתי למצב שאין לי מקום וזיכרון מיותר על המחשב, אני יותר ויותר מוחק קבצים ואפילו מתפשר על כאלה שאני צריך, הRAM כבר נכון להיום עומד בדרישות המינימליות בלבד, ואני רץ על ווינדוס XP. (מתוך העדפה, אב…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זה מחשב HP, יש עצות לפתרון? זה צמה לא מחוברת טוב או מסך תקול? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עשיתי דיון לפני זה אבל היה תקציב שונה וגם אני כבר הזמנתי תמחשב מנועה מחשבים אבל אני התחרטתי אחרי כמה ימים בקשר למפרט שלי והם שמו תהזמנה שלי על החזקה... כאילו אני יכול להתקשר ולהזמין מחדש. אםם רצוי שהמפרט יהיה מנועה אבל אפשר גם מאתר אחר. ללא ציוד היקפי רק המחשב עצמו אבא שלי גם אמר לי שמתי שמעבדים כפולי ליבה יתמכו במשחקים אני יוכל לשדרג אז תקחו את זה בחשבון אבל אתם יכולים לשים לי מעבד כפולי ליבה תודה.
-
- 42 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות ולשדרג את הכרטיס מסך בנייד שלי אבל אני לא מצליח למצוא דרך גוגל מקום שעושה זאת.. פירוט חומרה של הנייד: Dell Alienware 17 מעבד: 4th Generation Intel Core i7-4900MQ Processor (Overlocked, 8MB Cache, up to 4.0GHz w/ Turbo Boost) זיכרון: 16GB Dual Channel DDR3L at 1600MHz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 765M with 2GB GDDR5 מערכת הפעלה: Windows 8.1 (64Bit) English האם מישהו מכיר וממליץ על מעבדה שדרכם אפשר לקנות ולהתקין כרטיס מסך מחדש? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לאחר מחקר יותר מעמיק והעובדה שיש סיכוי לגיטימי שהלפטופ יקנה בארה"ב מצאתי את הלפטופ שנראה לי הכי מתאים לצרכים שלי (תכנות, משחקים, סרטים ושימוש בסיסי). הסתכלתי על הקונפיגורציה הזאת: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dncwdp2&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-l502x מצד שני יש את הקונפיגורציה הזאת: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=mndodq3&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-l502x שתכלס השוני הוא מסך עם רזולוציה שאינה HD, הארדיסק מעט יותר קטן וזכרון יותר קטן שנראה לי לא כזה רלוונטי. מה דעתכם באופן כללי על המחשב? האם הוא יענה לצרכים שלי (מספיק לי שהוא יריץ SKYRIM בהגדרות בינוניות חלק)? והאם שווה ל…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1.תקציב 3000-3500. 2. משחקים. 3. ללא ציוד הקפי. 4. ללא כונן דיסקטים. 5. אין העדפה לחברה מיוחדת העיקר שתהיה טובה. 6. חשוב מאוד שיהיה קירור ראוי. מארז חמוד. 7. ללא מערכת הפעלה, רק הרכבה. 8. חנות tms מועדפת עליי... 9. שקט לא חשוב כל כך אבל אני מעדיף שיהיה שקט. 10. יתוכנן בעתיד למעבד oc וזהו. 11. המשחקים שאשחק בהם הם קרייסיס וכו' משחקים דיי כבדים רזולוצייה לבינתיים על 1000x700 ואז אני יקנה מסך.
-
- 45 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום למומחים, המחשב מיועד לקולנוע ביתי ועריכת וידאו. חשוב שיעבוד ממש מהר על כמה יישומים במקביל ושיהיה שקט לחלוטין. 4,000 ש' עבור: מעבד , קירור , לוח אם [לפחות 2 כניסות USB ו-FIREWIRE קדמיים , כרטיס קול מובנה עם יציאה אופטית למגבר תומך THX], זיכרון , דיסקשיח , כרטיס מסך [FULL HD , כרגע יציאה למסך 19'' + טלויזיה הקרנה אחורית 43'' (מתכננת יציאה למסך עתידי 22'' + יציאה לטלויזיה HD). האם יציאת S-VIDEO לטלויזיה היא הטובה ביותר האפשרית מכרטיס מסך?] , כונן אופטי SATA [האם יש תומך LIGHTSCRIBE?] , ספק כוח. יש לי כרטיס וידאו MATROX RT2500. האם יתפקד היטב עם הרכיבים החדשים? את רכיבי המחשב החדשים אני מתכננת להרכיב בתוך המארז הישן שלי (לא זוכרת את שם החברה, אבל יש לו B שקוף גדול על ה…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי! אני רוצה לקנות לפ-טופ ללימודים, אופיס ואינטרנט. אין ספק שחשוב שיהיה אמין עם אחריות וקל-משקל. אני עוד לא בטוחה לגבי גודל המסך (מפחדת שעם מסך קטן יצרבו לי העיניים). אלה האופציות: Latitude D520 DUO 1.83GHz מערכת הפעלה: Windows XP Home; דיסק קשיח: 80GB; כונן אופטי: צורב די וי די (DVD-RW) בתוספת של ¤220; זכרון: הרחבת זיכרון ל- 1GB בתוספת של ¤350; (6,200 ש"ח כולל הכל) Latitude D620 מערכת הפעלה: Windows XP PRO בתוספת של ¤390; דיסק קשיח: 80GB; כונן אופטי: צורב די וי די (DVD-RW) בתוספת של ¤220; זכרון: הרחבת זיכרון ל- 1GB בתוספת של ¤350; מעבד: Intel DUO 1.83GHz T2400; (7,200 ש"ח כולל הכל) T60 -T2400 CD-RW/DVD-ROM Combo 24X/24X/24X/8X Max, Ultrabay Slim 1 GB PC2-5300 DDR2 SDR…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי , Lenovo IdeaPad Y50-70 5944-0924 הייית רוצה לדעת את דעת המומחים לגבי מחשב זה , מה החסרונות שלו? האם יש פה catch ? איזה אלטרנטיבות יש ? התמורה ביחס למחיר נראה ממש מושלם ובדיק מה אני מחפש במחשב נייד ssd only/ high cpu / 16 ram / 13-15 - no touch בגדול ,הצרכים שלי ממחשב נייד הם תכנות + משחקים ( bliizard games ) + סרטים . האלטנטיבה השנייה שלי היא macbook pro שבארץ זה עולה 12 ובחול 8 ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי מעבר i5 2500k ולוח אם z68DB. עכשיו אני מחפש לקנות את שאר המרכיבים, קיבלתי הצעת מחיר למפרט הבא: (חשוב לי לציין שהמחשב ישמש 75% שימוש כללי ו 25% משחקים) 1) קירור מעבר - arctic freezer 11LP 2) זכרון G.skill NT dual channel 2x4GB 1333 3) מארז - coolerMaster elite 334u black ATX case 4) ספק כח- antec basiq 550W 12cm PSU VP550P 5) מאוורר - fractal design silent series 120mm 6) צורב DVD - LG DVD RW GH22NS x22 SATA מכיוון שאני לא הולך לשחק הרבה במחשב (מתי שיצא) האם שווה לי לקנות כרטיס מסך יד2, מאשר להשקיע 850 ש"ח באחד חדש? ההצעה היא 1000 ש"ח אשמח לשמוע על טיב הרכיבים והאם המחיר הוגן. אני לא מחפש לקנות כל רכיב בחנות אחרת, לכן חשוב לי שהכל יתבצע במקום אחד תודה
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג מחשב פנטיום 3 ל-4. אודה לדעתכם על המפרט הבא (סה"כ ב-3230 ש"ח) חלקים שלא מפורטים כאן, כבר יש לי. Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Memory - 2x 256,3200, Winbond cas2.5, BH-5. 3Years ASUS P4P800 865PE Compucase 6A19 Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail (RV 280LE) תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-