עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Katya Dorfman,

היי כולם :) צריכה את עזרתכם בהרכבת מחשב נייח עבור אבא שלי. הוא חובב עריכת תמונות בלייט רום ופוטושופ (לא מקצועי). המחשב שקיים אצלנו כרגע בבית מאוד ישן ככה שכל עריכה לוקחת המון זמן ולכן אנחנו מחפשים חדש. לא מחפשים את המחשב הכי טוב כמו שראיתי בפורמים שעלות שלהם בסביבות 7 אלף, אלא מחשב שיתאים את צרכיו. אשמח מאוד לקבל את ההמלצות שלכם!!! תודה רבה

2. היי שלום לכולם! אני מתכנת צד לקוח-שרת (לא עורך ווידאו, לא AI, לא גיימר. מקסימום צפייה בסרט מידי פעם). הרבה קומפילציות (!!!), IDE, והרצת טסטים בו זמנית. זה הכל. עד עכשיו היה לי macbook pro m1 max 32gb ram - אין לי אותו יותר ואני מחפש מחשב לא מק שיגיע ללא פחות בביצועים. אני מעוניין לוותר לחלוטין על כל מה שקשור לווידאו כדי לחסוך בכסף. הנה המפרט שיצרתי דרך Ivory (למה לא KSP - חוויית השירות לקוחות שם קשה לי מאוד, חוץ מזה, אין סיבה אחרת): https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/GSLG0S0BVT98BZS149ML מעבד INTEL‏3,460 ₪ מעבד Intel Core I9-13900KS Raptor Lake Tray מאוורר למעבד‏445 ₪ …

3. גרפיקה + משחקים חברים אחרי הרבה סבל וקריאה באינטרנט של יומיים הדעתי למפרט החלומות שלי ואני מבסוט intel core i7 860box ---- מעבד gigabyte GA-p55UD2 ---- לוח אם samsung f3 - 1tera ------ ארדיסק memory gskill 2x2gb 2000mhz ck 9-9-9-27 ----- זכרון Asus HD5850 1024mb ---- כרטיס מסך Cooler master Hyper 212 plus ---- מאוור למעבד CM 690 --- מארז chieftec A-135 650w ----- ספק x3 aratic cooling 120 fans ---- מאווררים למארז הכל כולל הרכבה ב 5990 ש"ח מה חושבים ועד כמה כמה המחשב הזה חזק?

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by MBoomer,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד בעיקר לגיימינג. אני כרגע משרת בצבא ולכן מחשב נייח לא רלוונטי בשבילי. * מטרות המחשב? משחקים קלים וכבדים, תכנות, סרטים * גודל המסך? 17.3 או 15.6. מעדיף מט, IPS * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * תקציב: 5500 באילת, אפשר לחרוג אם המחשב יהיה הרבה יותר טוב. הסתכלתי גם על אופציה לייבא מחשב מארצות הברית שיוצא בסביבות ה6300 אחרי הכל, אבל לפי מה שהבנתי אין תמיכה טובה מהיבואן של MSI (תקנו אותי אם אני טועה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, מעדיף שלא יעבור את ה3.5kg מאחר ואני סוחב אותו איתי כל שבוע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שעות יספיקו, אפשר להתפשר פה כי אני בדרך כלל אהיה עם המחשב בקרבת חשמל * האם יש צורך ביציאות מ…

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. * מטרות המחשב? פיתוח במספר תוכנות במקביל כולל תוכנות גרפיות בעוד מספר דפדפנים פתוחים כאשר בכל אחד עשרות טאבים בו זמנית. בנוסף צפיה בסרטי HD 1080P ועבודה רציפה עם כוננים חיצוניים (USB3) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? פחות קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? פחות קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB3 חובה * בלוטות? שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? חשוב - כמה שיותר * כונן CD/DVD? צורב? צורב טוב ואמין * כונן Bluray? כן, חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אם היתה העדפה לא הייתי פה -- הערות נוספות, שיהיה אמ…

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. מפרט נוכחי: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H זיכרונות: Corsair 8Gb DDR3 1600Mhz דגם cmv8gx3m1a1600c cl11 כרטיס מסך: Gigabyte Readon 7970 3GB GDDR5 OC דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 1TB ספק כוח: SeaSonic ECO 600W קירור למעבד: Artic Alpine Pro 11 מאוורר למארז: Corsair Air SP120 PWM High Performance Edition High Static Pressure 120mm מארז: Corsair SPEC-ALPHA Gaming Mid-Tower מסך: BENQ XL2430T 24" 144HZ 1920x1080 + Samsung SyncMaster 2433 24" 60HZ 1920x1200 מערכת הפעלה מקורי: Windows 10 Enterprise תקציב: 4,500. חריגה מקסימלית מהתקציב: 5,000. מהם השימושים במחשב? סטרימינג (לייבים) | תכנות | גיימינג כ…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by limedi,

היי, ברצוני לרכוש מחשב נייד. בדקתי כל מיני מפרטים ואני ממש לא מצליחה למצוא הבדלים במפרט. במחיר, לעומת זאת יש הבדלים משמעותיים. מה שחשוב לי זה שהמסך יהיה 15.6 אינץ' והמשקל לא יעלה על 2.2 קילו. מעבד I7, זכרון ראם 8 עד 16 גיגיה, הרד דיסק לפחות 500 גיגה. אשמח לסיוע ואפילו המלצה מה לרכוש אם אפשר. הומלץ לי לרכוש לנובו או דל. להלן לינקים למחשבים. תודה ליאת https://ksp.co.il/?uin=40242 https://ksp.co.il/?uin=42443 https://ksp.co.il/?uin=39959

8. היי, אני מחפש מחשב נייד שיהיה נוח לצפייה בקבצי וידאו באיכות HD מבלי לקרטע ושיהיה נוח להשתמש בו לכתיבה ולגלישה באינטרנט. המפרט שאני מכוון אליו הוא 14 אינצ', מעבד I5, ארבע ג'יגה זיכרון RAM, והארדיסק לא SSD של 500 ג'יגה, ווינדוס 7. העניין הוא שמאוד חשובה לי איכות המחשב מבחינת רזולוציה וסאונד ונוחות השימוש. אי אפשר ממש להתרשם מהדברים האלו לפני שמתמשים במחשב כמה זמן. ובגלל שאני לא יכול לבדוק כל מחשב פוטנציאלי לפני אני אשמח להיעזר בחווית השימוש שלכם. מה שחשוב לי זה : - מקלדת נוחה - טאצ' פאד עם כפתורים נפרדים ונוח לשימוש. - מחשב שלא מתחמם ולא מרעיש יותר מדי. - רמקולים באיכות טובה ככל שאפשר לצפות מלפטופ. - רזולוציה וצבעים טובים. - יחסית לא כבד. התקציב שלי הוא עד …

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Reborn,

אני מעוניין לקנות לפטופ אבל אין לי יותר מידי כסף. מה שאני רוצה לעשות עם המחשב זה: -גלישה באינטרנט -אופיס -אפשרות לעבוד עם תוכנות כגון פלאש/פוטושופ (אני מתאר לעצמי שזה דורש מחשב הרבה יותר חזק ולכן צריך מחשב יותר יקר - אם ככה אז אולי עדיף שאוותר על החלק הזה). עריכה: -USB התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אבל אם יהיה משהו עד 1000 ש"ח אני חושב שאוכל גם. יש לכם איזו הצעה? איזה מחשב זול יכול לבצע את הדברים הנ"ל? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שלום רב, על אחד המחשבים הניידים שאני רוכש אני צריך את השפה הרוסית על המקלדת, ואני מעוניין להוסיף למחשב תאורת מקלדת, מהנציג שדיברתי איתו באחת החנויות הבנתי שבמקלדת מוארת האותיות חרוטות בצורה מיוחדת ולא ניתן להוסיף את השפה הרוסית כך שהמקלדת המוארת תהיה אפקטיבית עדיין. אם זה נכון האם יש אפשרות אחרת להשאיר את המקלדת מוארת וגם להוסיף לה עוד שפה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Tomer Yech,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920300 - Intel - i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 95W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1169/1146 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-MORTAR - MSI - Socket LGA1151 CPU support - Intel B150 chipset - 4x DDR4 up to 2133 MHz memory with DDR4 Boost Dual channel - S/PDIF - mATX... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 412/404 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX424C15FBK2-32-PC - HyperX - 32GB (2x16GB) 2400MHz DDR4 - With new PC Only - CL15 DIMM HyperX FURY Black Series - HX424C15…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by ajeanl,

עריכה: * מטרות המחשב: בעיקר פוטושופ, Axure, כתיבת מסמכים וקצת עריכת קוד (PHP, JS וכד') * גודל המסך: 13-14 עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך: רצוי 1920X1080 למרות שיחובר למסכים * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * רצוי משקל סביר בסביבות עד 1.5 . * זמן סוללה של לפחות 5-6 שעות. * יש צורך ביציאות VGA, HDMI ואם יש אפשרות לחבר שני מסכים זה יהיה מצוין * Bluetooth, wifi כמובן * אם אפשר SSD במחיר אז עדיף על HDD, אם לא, אז HDD בנפח סטנדרטי. * כן דרוש כונן אופטי או חיבור מהיר לכונן חיצוני. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * אחריות רשמית טובה זה תמיד טוב בין לאומית אם קיימת. * רישיון למערכת הפעלה יהיה נחמד אבל לא חובה. * לא לנובו. * יש חשיבות לאיכות הבניה ועיצוב…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by elibugi12,

1. התקציב הוא 5000 שקל (כולל מסך) א) אם אפשר לחסוך למה לא. אבל עדיף שיהיה מחשב טוב מאשר לחסוך כמה שקלים ב) ניתן לחרוג במידת הצורך עד 500 שח" 2. שימושי המחשב - בעיקר משחקים ב) משחקים שישוחקו על המחשב: לא כבדים בטירוף. משחק חשוב מאוד זה fifa 15 שאמור לצאת למחשב חשוב לי מאוד שהמשחק הזה ירוץ לי ח-ל-ק. - גודל מסך- 20,21 אינץ, מספיק לי - הגדרות גרפיות: לא כל כך יודע מה זה אבל אם אפשר גבוהות במחיר הזה יהיה מעולה 3. ציוד היקפי: מסך. אני לא רוצה לבזבז הרבה מהתקציב על מסך ולכן תנו לי בבקשה מסך שיכול להריץ בצורה טובה וחלקה משחקים כמו שציינתי לא משהו מפוצץ. אם יש מסך כזה ב-עד 1000 ש"ח יהיה נהדר. 4. לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים אקנה משהו פשוט אחר כך.. 5. שקט- דרגה 4- 5 יספי…

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by Shmoolik,

חבר שלי ביקש שאני יפתח פה נושא בשבילו. זה מחשב בעיקר למשחקים. כולל מסך. AMD\INTEL , לבחירתכם , תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by RevBlue,

1. מה התקציב המקסימאלי? - לפי הרכבה "עיוורת" שלי ראיתי שבסביבות ה-6 אלף וקצת אמור להספיק, אז נגיד את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, אבל לא על גב פגיעה רצינית ביכולות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך DELL U2311H …

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4-4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להישאר בטווח הזה. עבור שדרוג משמעותי אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג בינוני, תכנות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - League of legends , Final fantasy X remastered, God eater. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1680X1050. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא. …

17. יש את כל הציוד ההיקפי לפני שעזבתי את הבית דאגתי לטפח את המחשבים התקציב הוא כ 2000 שקלים (ניתן לסתות לכאן ולכאן) (BTW, אפשר להוציא מחשב יותר זול מ 2K? כמובן לא סלרון ודברים כאלה..) כאמור, המחשב ישמש בעיקר לגלישה, הורדות, סרטים מוסיקה וצריבות (מה כבר זוג הורים בני 50 עושים עם מחשב?) הערות: לקחת בחשבון לנסות לבנות מפרט לטווח ארוך מאוד.. אני לא יכול לעלות בראשי עוד הערות לבניית מחשב לזוג הורים.. עריכה: הנה מצאתי משהו: חיבורי USB קדמיים 8) אתכם התודה אענה מידי על שאלות נוספות

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by tetete,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב צריך להתאים למשחקים,אופיס וכ'ו... התקציב הוא 6000 -+. אשמח לקבל המלצות למפרטים אשר יכללו כונן 1.4 ,CD-ROM ,צורב ומסך....

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. שלום חברים, מבקש את עזרתכם לבניית מפרט. כתבתי סגנון מדיה-סנטר כי זה לא מדיה סנטר סטנדרטי, אלא מיועד גם לאחסון ויכלול 6 HD מה שמבטל את האופציה למארז שוכב, סוג של פשרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? זה תמיד נחמד לחסוך אבל לא במחיר של איכות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם בכל זאת אז 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD על כל סוגיהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ברמת העקרון אני צריך רק לוח, מעבד, קירור, זכרון, מארז וספק (ש…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. ביום שבת אני הולך לתת את המפרט הסופי שלי למישהו שיביא לי את המחשב אז המפרט שלי הוא לוח: GA-7VRXP או EP-8K5A2 מעבד: AMD XP 1800 זכרון: MICRON 256MB 333MHZ כרטיס מסך: LEADTEK TI 4200 128MB + VIVO כרטיס קול: FORTISSIMO3 או לייב5.1 בגלל שיש לו יציאות קוקסאליות דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 80GB 7200RPM סידי-רום: LG*52 כונן 1.44 *איזה לוח לקחת? *האם כדאי להשקיע עוד כסף במעבד XP2000? *איזה כרטיס קול לקחת? ויש לכם איזה הצעות לשיפור?? או שאני יכול למסור לו את זה בבטחה? תודה!

21. אני מקווה שאתם לא תזנחו את ההודעה הזאת ותוכלו לסייע לי כי אני לא מבין גדול בחומרה התודה תבוא כמובן בהמשך אך קודם אסביר את עצמי הסבר: הייתי מאוד רוצה להריץ על המחשב שלי משחקים חדשים כמו סאן אנדרס ומשחקים קצת פחות חדשים אך בכול זאת טובים כמו RCT3 (roller coaster tycoon)3 וכמו שהבנתם אני רוצה מאוד לשחק בהם אבל לצערי נשארתי מאחור עם מחשב לא הכי מעודכן בואו נגיד נתוני מחשב: בגלל שאני לא מבין גדול בחומרה כמו שאמרתי... החלטתי להעלות סקרינשוט עם הנתונים המלאים של המחשב שלי מעבד: לוח אם: זיכרון פנימי: כרטיס מסך: Gainward nvida G-FORCE 2 200mx כמו שאתם רואים לא ממש רכיבים מבוקשים... בסדר העדיפויות שנראה לי רצוי קודם להחליף כרטיס מסך הייתי מעדיף יותר את הכרטי…

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. היי, אני מעוניין במחשב שמיועד בעיקר לגיימינג (ומדיה ביתית שאני מתאר לעצמי שלא תהיה בעיה למחשב גיימינג לבצע גם את זה). כעת, חבר מחו"ל יכול לשלוח לי את הרכיבים הבאים במחיר של 4500 שח +- תוכלו בבקשה לומר לי 1) האם המערכת הנ"ל מספיק חזקה להריץ בFHD ומספיק פריימים לשנייה את המשחקים החדשים בשוק? BF4 וכו' ? 2) כמה בערך היא אמורה לעלות בארץ? 3) מה צריך בנוסף וכמה זה יעלה בארץ? (למשל מארז וכו') Intel® Core™ i7-4770K Processor (8M Cache, up to 3.90 GHz) ASUS Z87-DELUXE Intel® SSD 530 Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC) ASUS GeForce® GTX 670 DC Mini Microsoft Windows 8.1 Pro - 64-bit - OEM Crucial 16GB kit (8GBx2), Ballistix 240-pin DIMM, DDR3 PC3-14900 memory module תודה,…

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by AdamS,

שלום לכולם, Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 2Mb EM64T 640 Box Gigabyte GA-8I945G Pro Intel 945P Chipset 775 / single core Mboard Corsair Value Select 1Gb (2x512MB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 DC Kit Thermaltake VB1400SWSI Silver SOPRANO + Window + 430W Case OCZ ModStram 450W + 3 Fans WD 120Gb SATA2 7200Rpm 8Mb BUFFER WD1200JS Sapphire ATI Radeon X800GTO Pci-e 512Mb DDR2 Nec ND-4571 DVD-Writer With LabelFlash Silver OEM Akasa All-In-One 21 Function Panel Silver Sony Floppy Drive 1.44 Silver Vantec Cable Sleeving Kit עכשיו בקשר ללוח אם, אני יודע שהוא לא ממש מתאים, תוכלו לעזור לי לבחור אחד בבקשה ? בקשר ל-All-In-One, הוא כולל כרטיס Firewire או שזה רק יציאה נוספת, כמו כל השאר החיבורים…

• 45 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. ערב טוב, אז אני בקרוב יהיה סטודנט למדעי המחשב מה שאומר שאני ילמד והרבה שני דברים - מתמטיקה ותכנות. לכן אני מחפש מכשיר שיאפשר לי לקשקש משוואות מתמטיות על המסך שלו בעזרת עט סטיילוס, וגם כמובן יאפשר לי לתכנת בלי הפרעות. לא אכפת לי אם זה מחשב נייד עם מסך טאצ', או טאבלט או כל דבר אחר, העיקר שזה ימלא את הדרישות שלי. ואלה הדרישות שלי: 1. חווית כתיבה מעולה, מושלמת. בשביל כתיבה בעט סטיילוס - בלי לאגים, בלי עצירות בלי תקיעות. מושלמת ! הכי קרובה שאפשר לכתיבה בעט במחברת. 2. פלטפורמה שתאפשר לי לבצע כל משימה שתידרש ממני בתואר ראשון למדעי המחשב, שזה תכנות כמובן. וגם כתיבה ושליחת עבודות, שליחת מיילים וכולי וכולי. 3. עדיפות גבוהה למשהו נייד…

25. Started by noogie,

שלום לכולם, לאישתי יש נטבוק Asus 1215N שבזמנו היה לא רע בכלל (מעבד D525 ו 2 כרטיסי מסך). עם הזמן כמובן שהתחיל לעשות בעיות ולהיות איטי מאד, עשיתי התקנה נקיה של מערכת ההפעלה ומחקתי כמעט את כל התוכנות של אסוס (bloatware) אך המחשב עובד עכשיו ממש גרוע, במצב idle לפני שאני פותח תוכנות מעל 1 גיגה ראם תפוס (יש 2GB פיסי) והוא בקושי זז. אז עלה לי הרעיון להוסיף זכרון (4 גיגה) ולשדרג ל SSD, מה אתם אומרים, לשדרג או לזרוק?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.