עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dolev Even-Haim,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן שהשובת בתקופה האחרונה כיוון שהכרטיס מסך כמדומני gtx geforce 460 נשרף. למחשב יש חומרה יחסית בסדר והצרכים שלי הם בעיקר לעבודות גרפיות (בלנדר 3d, אפטר אפקטס, פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין). אני מעדיף שלא להיכנס להוצאה גדולה כרגע ולכן חושב לקנות רק כרטיס מסך. התקציב שלי הוא עד 800. * אני מכוון לכרטיס של GEFORCE האם אתם מכירים דגם ספיציפי? כזה שיודע לתת עבודה טובה מול עלות סבירה, אם כן האם אתם יודעים שהוא יהיה תואם למפרט? האם זה בכלל משתלם או שכדאי ללכת על מחשב חדש וזהו? תודה לעונים, ** המפרט שיש ברשותי Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box-מעב…

2. Started by h_yoav,

אני מרגיש במחשב נייד שלי כאילו הוא עובד לאט יותר מאשר מחשב מקביל לו אבל לא נייד שניהם ליבה כפולה בנייד אפילו יש יותר זכרון יכול להיות שזה שההרד דיסק הוא 5400 ולא 7200 כלכך משפיע על המהירות? ואם כן יש אפשרות להחליף להרד דיסק מהיר יותר נראה לי גם שזה ההרד דיסק כי הוא מקרטע לפעמים מתי שאני מוחק דברים גדולים ואז הוא משתמש בהרד דיסק בעיקר

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by Masasa,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDellInspiron5010 איך המחשב? ממש התרשמתי ממנו חוץ מהקטע של המשקל שלו הוא ממש טוב לפי דעתי... לא ראיתי הרבה מחשבים ניידים עם כ.מסך כזה (לפחות לא במחירים האלו....) השאלה אם הוא מחשב טוב והחברה היא חברה אמינה... כי אמרו לי שdell לא כל כך טובים.... עוד משהו המשקל משמעותי עד כדי כך ? יש כל כך הבדל בין 2.7 ל-2.5 ? כי ראיתי מחשב נוסף... http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2574077 בעיקרון חשוב לי שהוא יספק אותי מבחינה נוחות וביצועים תודה רבה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. בוקר טוב, אני מתלבט בקניית במחשב הזה, אני צריך בבקשה שתעזרו לי להחליט.. שם המחשב: Lenovo IdeaPad G570 M513PIV‎ מפרט: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12924[table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] מחיר: 3150 ש"ח שימושים: עריכת מוזיקה, משחקים כבדים, אינטרנט ותכנות.מתכנן לשחק במשחקים החדשים שיצאו: Assassin's Creed, GTA משחקי מכוניות כבדים למיניהם... המשחקים על איכות שאני אוכל לשחק בהם חלק והם לא יתקעו לי. אני מתכנן לקנות את המחשב הזה, והמליצו לי לא לקנות HP כי הוא מתחמם מהר.. וב-Dell לא מצאתי בטווח מחירים שלי מחשב מתאים. השאלה שלי היא: האם המחשב הזה יוכל לעמוד במעמסה של המשחקים והתוכנות שבהם אעבוד, ה…

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Gad Avivi,

להלן מענה על השאלות מה התקציב המקסימאלי - 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך – ניצול של כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 500 2. שימושי המחשב - שימוש ל- HTC VIVE באיכות אופטימלית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 1440X900(Samsung sync master 953BW) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) - לא דרוש ציוד נוסף. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט – צריך את כל שאר החלקים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 4 6. האם מתוכנן אוברקלו…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום,יש לי את הדגם toshiba satellite C660-1XC שאין לו יציאת HDMI לטלויזיה, לטלויזיה עצמה כן יש חיבור HDMI. מחיפוש קטן באינטרנט ראיתי שאפשר לקנות מתאם אבל בחלק מהמקרים הכבל מעביר רק תמונה ולא שמע. האם יש אפשרות לחבר את המחשב הזה לטלויזיה כולל שמע ותמונה?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום קוראים לי עומרי ואני חייל כרגע לפני שחרור. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בסביבות ה4000 ש"ח שהשימוש העקרי בו הוא גיימינג ותכנות.( לגבי התכנות אני עכשיו מנסה ללמוד עצמאית לתכנת אז אני ברמה ממש נמוכה, אם מישהו יכול להסביר למה החלק של התכנות רלוונטי במפרט אני אשמח) באופן כללי תודה מראש על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג +תכנות בסיסי(הוסבר למעלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום ,שמי צחי והמפרט הנ"ל דרוש למשחקים ולשימוש כללי (אינטרנט, סרטים, מוסיקה).החריגה המקסימלית מהתקציב היא עד 5500 ש"ח. דוגמה למשחקים שאני מתכוון להריץ: battlefield 4,Call of Duty: Ghosts . אני יעבוד עם מסך 23' ומעוניין להריץ את המשחקים על הרמה הגבוהה. אני לא מתכוון לעשות אובר-קלוק ורמת השקט חשובה לי 5 (בסולם עד 10).לא מתוכנן שידרוג מאסיבי בעתיד. אשמח לקבל הצעות לשיפור/הערות/הארות. תודה צחי [TABLE=width: 570] [TR] [TD=class: xl66, width: 164]פריט [/TD] [TD=class: xl67, width: 367]דגם [/TD] [TD=class: xl67, width: 130]תיאור [/TD] [TD=class: xl68, width: 98]מחיר [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: xl69]מארז מחשב [/TD] [TD=class: xl70]Enermax OSTROG 3250 550W Bronze ATX Black Cas…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSS בעיקר . COD DIRT BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות רצוי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. 2 קומפלקסים למחשב גיימנג לא רע בכלל מתלבט במה לבחור... אודה לייעוץ, כמובן פתוח להמלצות/הארות בעניין תודה מראש

11. שלום רב ותודה מראש לעוזרים אני צריך מחשב לעריכת וידאו /שימוש עיקרי בתוכנות אדובי למינהם פרמייר וכדומה. התקציב המקסימאלי 12,000 א) לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - ניתן לחרוג מהתקציב עד 17,000 2. שימושי המחשב עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD א) והמחשב מיועד בעיקר לפרימייר עריכה של כ20 סרטים בשבוע. המחשב יעבוד עם 2 מסכים 24 . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (=6 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC 7.יש צורך לכלול מערכת הפעלה בסיסית. הקניה מתוכננת בשבועיים הקרובים. יש לי כיום 3 דיסקים שעוברים איתי 1 של 4 TB ועוד 2 של 2TB שהם מלאים. חשבתי על המפרט הבא: מעבד i7עדכני . זיכרון 64 GB SSD עבור מערכת הפ…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אהלן אנשים, בניתי מפרט גיימינג לילד בן 13 כולל מסך עד 3500 ורציתי לדעת האם הוא טוב או האם יש איפה לשפר? (לצערי לא מצליח להכניס 1660TI בתקציב) הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000159BOX - AMD - AMD Ryzen3 3300X Gen3 4 Core/8 Threads - Base Clock: 3.8GHz - Max Boost Clock: 4.3GHz - With Wraith Stealth Cooler - 65W TDP - Box... שלוש שנים אחריות - בעיות אספקה חמורות כמות: - 1 - 588/576 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 TUF-B450-PLUS-GAMING - ASUS - AM4 - B450 - ATX - Aura Sync RGB LED lighting 4x DIMM Max 64GB DDR4 3466(O.C.) 1x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 mode) 1x PCIe…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by elis02,

שלום, יש לי מחשב Asus n550jk-cn065h המכשיר היה כמה פעמים בתיקון וכעת הם ממליצים לי להחליף למחשב : X555LD-XX826H שמתי לה בזאפ שהוא גם עולה פחות אשמח להשוואה של מישהו שמכיר. האם שווה להחליף בחינם למחשב הזה או שזה ירידה ברמה?

14. Started by yambtz,

סבא שלי החליט לקנות מחשב חדש. הוא רוצה מחשב פשוט וזול ככל האפשר, אבל הוא גם רוצה מסך דק. הוא צריך גם ציוד הקפי. כמה שיותר זול יותר טוב, הוא כבר מבוגר מדיי למשחקי פעולה.

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. מחשב מדגם hp pavilion 11 x360 pc, 11-n005ej מציג תצוגה של מלבן קטן יותר מהמלבן של המסך של המסך המשני הגדול יותר.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם מצליחים להגיע ל8 פאנן אם לא תרווחו ותסעדו! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים מכל הז'אנרים על כל צורתיהם P: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. אהלן כולם יש לי מעבד INTEL Q9650 3.0GHZ 12MB BOX לוח GIGABYTE GA-EP45-UD3P ושני סטים זכרונות G.SKILL TRIDENT DDR2 2X2GB (כלומר 8GB בסך הכל) החלקים במצב מצוין ממש כמו חדש.. השאלה היא כמה אני יכול לפרסם כזה מחשב? אשמח לעזרה מכם תודה תודה שחר

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח- אם כי המטרה היא לקנות באילת, כך שהמחיר שאני רוצה לשלם הוא עד 5500 בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל- במידה וזה באמת משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 +|- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות ADOBE, ביחוד אפטר אפקטס, פוטושופ ופרימייר. תוכנות כבדות לעריכת וידאו ואנימציה. (אופן שימוש הוא פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולו…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by MeniAdam,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 6500-7000 לעבודה יומיומית עם Adobe Premiere CS6 הציעו לי את המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14509 ועוד 300 שח להרחיב את האחריות ל3 שנים מה דעתכם או שיש הצעה אחרת מתאימה יותר מודה לכולם ברכות

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות - בלתי מוגבל,לצורך העניין עד 11,000 שקלים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט,משחקים כבדים,צפיה בסרטיי HD. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך,רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא צריך כרטיס קול רק DVD. 5.האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?ממש לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא משנה לי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מסךT240,רמקום X540,ומארז CM690. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב במידה מסויימת 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? …

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Moon Moon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנה הכי כבדה שאני הולך להריץ זה android studio עם אמולטור, כך שאם המחשב יכול להתמודד עם משחקים, לא אמורה להיות בעיה עם התוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ghost Recon - Wildlands, Star Citizen ומשחקים חדשים שעתידים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בשאיפה ל4K אשמח גם לקבל הצעה למסך טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. השאלה בכותרת, תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by orrm,

כל מה שהוא צריך במחשב זה את השילוש הקדוש + כרטיס מסך + מארז. המחשב עצמו מיועד די להכל: משחקים, גלישה באינטרנט וכתיבת עבודות (בעיקר) ולO/C במקרה והוא לא יהיה מרוצה מהביצועים.... אני המלצתי לו שילך על משהו בסגנון Amd 2400 Epox 8RDA+ Winbond 512mb 400mhz Ati Radeon 9500 Pro עכשיו כל זה אצל הדובים יוצא 4000 ש"ח... איך אני דוחף פה מארז עם ספק שהוא טוב (כדי שלא תהיה בעיה בO/C)...? אולי כדאי להוריד ל256MB -זה מספיק? או במשהו אחר? - המעבד צריך להיות עם סטפינג טוב לOC. עוד דבר, אפשר להכניס אולי איזה היטסינק ומאוורר שקטים וטובים שם? כדי שהOC ילך בלי בעיות אבל שקט.... תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. אוקיי אז אחרי שהבנתי שהמחיר של ה Radeon 9700 לא צפוי לרדת בזמן הקרוב החלטתי להסתפק ב9500, וללכת על המערכת הבאה: AMD Athlon XP 2600+ (333 Mhz) Tray CPU - [1,539 NIS Asus A7N8X NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) - [815 NIS DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory - [482 NIS Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [670 NIS ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card - [1,211 NIS DVD-ROM Epo 16/48 Retail - [225 NIS Enermax FS-710 Case (P/S not included) - [444 NIS Enermax 350W (EG365P-VE) Power Supply - [376 NIS Computer Assembly - [160 NIS (הרכבה) סה"כ (בתשלום במזומן [יש הנחה]) - 5806 אשמח לקבל הצעות לשיפור\שינוי או שאם …

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים