ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
Hi, I would appreciate if you could help me with price tag for my rig: Motherboard : Gigabyte GA-945P-S3 RAM: Kingston 4x1GB kvr667D2N5 DDR2 667 CPU: intel E6300 core2duo CPU FAN: Zalman Z-Machine GV1000 Video Card: Sapphire Radeon x1950xtx Video Card Fan: Scythe Shuriken Rev.B3 SCSK-1100 Power Suppply: ENERMAX Liberty ELT400AWT 400W
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מתלבט בין corei5 לcorei7 רוצה לקנות כרטיס מסך 1070gtx השאלה האם יהיה צוואר בקבוק אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס כמובן אשמח אם תמליצו דגם מסוים של מעבד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
במספר חנויות בארץ מופיע CPU Cooler Antec A30. ניסיתי לחפש מעט reviews - הוא לא מופיע באמזון, בnewegg או בכל אתר מכובד אחר מלבד אמזון הודו. מישהו מכיר/משתמש בו? איך זה שהוא נפוץ מאוד בארץ אבל כמעט ולא מופיע בחו"ל? תודה
-
- 9 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב ~4200 מתלבט בין שני דגמים של HP. אחד - dv6625 - עם T5250 1.5GHz ו- 2GB (עם חסרון נוסף שאין BT אבל זה לא מעניין אותי) השני - dv6630 - עם T5450 1.66GHz ו- 1GB. שני המכשירים באותו מחיר, השאלה היא מה עדיף לקחת (בהנחה שאני מריץ ויסטה פרימיום). לדעתי עדיף את ה- 2G על חשבון 166MHz. מה אתם אומרים ? המחשב מיועד לעבודה משרדית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי IBM T42 היו לי 2 צלמיות חיות/תצוגות קבועות ב-Tray - של אחוזי עומס ושל טמפ' המעבד. נעלמו לי ואיני מוצאן. איך אני משיבן לחיים ו/או מתקין אותן מחדש? תודותיי GPX
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לאחר תקופת יובש ארוכה מידי (שלא הייתה מבחירה, כמובן) שבתי להיות פעיל בפורום, אני מניח שרובכם לא זוכרים אותי, מלבד כמה הודעות בודדות לא הייתי פעיל בכלל בפורום כבר שנה שלמה, לצערי גם כמעט ולא התעדכנתי בנושא המיחשוב (אני התנתקתי כמעט לגמרי כשכולם קססו ציפורניים לראת את הבנצ' הראשון של ה AMD -64 BIT) כן, תסיימו לצחוק... תודה :-\ , בכל אופן אני מאוד שמח שחזרתי ואני מקווה שהפורומים רק השתפרו ונהיו לטובים יותר (לא שתפו תפו תפו היה חסר משהו (; ועכשיו לעניננו, אני מחפש לוח אם הארד דיסק (120 GB) זיכרון ומעבד במחיר של עד 3000 ש"ח. המחשב (לא לי) לא ישמש למשחקים או לOC אלא אך ורק לעבודה "משרדית" מאומצת ביותר. נגיד, עבודה עם מסדי נתונים מפלצתיים, חילוץ קבצים ענקיים, …
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת מתברר שהיום שהיתקשתי ל014 הכלבים על זה שיש לי בעיות בראוטר בזמן ההמתנה שמעתי שיש מחשב נייד במבצע המחשב הוא CQ60 כמו שאמרתי אממ היא אמרה שהמעבד הוא אינטר קו טרו דו חח ובעברית קראו 2 דו 3 ג'יגה ראם 250 קשיח .. ויסטה למרות שאני ככל הניראה ימכור את הויסטה הזאת כי היא לא שווה כלום אמממ... שאר הפרטים לא ממש הבנתי הם לא כולכך יודעים מה הם מציעים אני עכשיו משלם 70 שקל לחודש על האינטרנט התנאי הוא ל36 חודשים ו130 ש''ח בחודש שאלות: מזה המחשב הזה ? הוא של HP ? הוא טוב ? רע ? שווה את המחיר ? מומלץ לא מומלץ כדאי לא כדאי ? הוא מגיע עם ויסטה , ואני רוצה אקס פי יהיה בעיה אם הדרייברים במידה ואני יקנה מערכת הפעלה אקס פי? סך הכול השימושים שלי זה אינטרנט וזהו מה אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי שתי שאלות אליכם: 1. כשאני עובדת על המחשב, באיזשהוא שלב קיצור העתקה - ctrl-V - מפסיק לעבוד. הוא כן עובד לפני כן וחוזר לעבוד אחרי שאני מאתחלת את המחשב. יש לכם מושג למה זה קורה ואיך להפסיק את זה? 2. בעיה מנג'סת במיוחד. כשקניתי את המחשב וניסיתי להתחבר לרשת האלחוטית שלי בבית, התחברתי, הכנסתי סיסמא, קפצה לי הודעה שהתחברתי בהצלחה אבל כשפתחתי דפדפן (ניסיתי שלושה שונים), קיבלתי הודעת שגיאה. בדקתי את כתובת ה-IP והסתבר שהייתה בעיה עם סיווג הכתובת ובסופו של דבר הזנתי כתובת פיקטיבית ידנית. יש אבל שני דברים מעצבנים שממשיכים לקרות: קודם כל, פתאום באמצע העבודה הרשת שלי מתנתקת ואני צריכה לאתחל את המחשב (זה לא קורה לשותפים שלי, אז אני לא חושבת שזה קשור לרשת). אחרי האתחול …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Processor: Intel Core 2 Duo processor P8700 (2.53GHz 1066MHz 3MBL2) 1 Operating system: Genuine Windows 7 Home Premium 64 1 Operating system language: Genuine Windows 7 Home Premium 64 US English 1 Display type: 14.1 WXGA TFT, w/ CCFL Backlight 1 System graphics: ATI Mobility Radeon 3470 with 256MB 1 Total memory: 3 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (2 DIMM) 1 Keyboard: Keyboard US English 1 Pointing device: UltraNav (TrackPoint and TouchPad) 1 Hard drive: 160 GB Hard Disk Drive, 7200rpm 1 Optical device: DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim (Serial ATA) 1…
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין גדול, אבל רוצה מחשב גיימינג חזק שיתן לי להנות ממשחקים באיכות טובה וחלקה. חשבתי ללכת על מחשב i5 וכרטיס מסך gtx1060... 1. האם יש אתרים בחו"ל שכדאי לקנות מהם רכיבים? (ראיתי נניח את הכרטיס מסך gtx1060 זול משמעותית באמזון מאשר באייבורי) 2. האם יש מקומות ששווה לבדוק ביום שני (סייבר מונדיי)? 3. מקום אחר בארץ? אין לי בעיה להרכיב את המחשב לבד. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב אופנה. הדגש הוא על יכולות טובות בכל תוכנות העיצוב הגרפי ב-4 שנים הקרובות. אם הוא יוכל לשמש גם לגיימינג קל, לא יזיק. אין בעיה שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה, אפילו רצוי אם זה מוריד את המחיר. תקציב: סביבות ה-5K. עדיף פחות אם אפשר. לעומת זאת, אפשר גם קצת יותר אם זה ממש הכרחי. גודל צג רצוי: 15'. יכול לרכוש באיזורי: ראשל"צ, ת"א, חיפה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין 2 הקירורים של NOCTUA D14 ו C14 לגבי D14 הלוח אם שלי ASUS Z87 DELUXE והזכרון DDR3 GSKILL RIPJAWS נמצאים ברשימת תמיכה שלהם, אבל ל C14 אני לא מוצא תאימות זכרון באופן כללי לפי נתונים יבשים הם נותנים אותה זרימת אויר ואותה כמות רעש. תתקנו אותי אם אני טועה מה אתם ממליצים ? לגבי המשקל הD14 יותר כבר ב200 גרם בערך, האם זה יותר מידי כבד מה שיוביל לעקמת כלשהי ללוח אם או לתושבת של המעבד? למרות שC14 גם לא ממש קל. מה אתם חושבים על עניין המשקל , לפני כמה שנים זה היה משמעותי
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר את הדגמים של DELL D630 D830 1. ויודע מה ההבדלים ביניהם חוץ מהמעבד ? 2. מה עדיף ? D830 מעבד 1.8 או D630 מעבד 2.2 -(במחיר אין הבדל ,לפחות ב- notebookclub) 3. איך נחשבת הסדרה הזאת..,או אחד הדמים הספציפים .? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש לי DELL M4500 עם מערכת הפעלה WIN 7 64BIT, אני משתמש בו לעבודה ולתכנון בעזרת מחשב, משתמש בתוכנת Solidworks. המחשב חזק מאוד!!! אבל יש לי בעיה איתו, כול יום ולפעמים יותר מפעם אחת ביום המחשב קופא ולא מגיב, הדבר היחיד שמוציא אותו מזה זה לחיצה ארוכה על מתג הכיבוי של המחשב. לא הצלחתי לזהות מתי זה קורה מכיוון שלפעמים זה קורה כשאני לא עובד לפעמים תוך כדי צפיה במיילים ולפעמים גלישה באינטרנט כלומר באופן אקראי. קראתי באינטרנט שהתופעה הזו יחסית נפוצה אבל לא מצאתי פיתרון. אשמח אם משהו יעזור לי לפתור את הבעיה (אם משהו יודע איך) מכיוון שזה מאוד מטריד שזה קורה בתדירות כזו. תודה, אילן.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1. 3700 shekel ze ha takziv matrato le mishakim.2 resolution 1920-1080 lo zarih zyud hekefi.3 oc benoni.4 ain zoreh be maarehet hafala.5 hanut skypc,ve ksp.6 kartis masah ati hd 5850 meab de normali.7
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש DB Server שמורכב למעשה משני חלקים גדולים. Storage והמחשב עצמו. המחשב: מעבד: ??? לוח אם: ??? זיכרון: לפחות 1GByte ram צריך להיות בעל 2 ספקים (אחד לגיבוי) שני בקרי SCSI (אחד לגיבוי) Storage להכיל לפחות מקום ל 12 דיסקים (1 ישמש כ-hot swap ושני כ-parity ב raid 5 כל דיסקים: בסה"כ כמות דיסקים של לפחות חצי TeraByte ובנוסף עוד 2 דיסקים כאשר אחד משמש כ-hot swap ושני כ-parity (ב raid 5) תקציב: 15000$ הערה: המפרט לא חייב להיות עם דיסקים SCSI, גם SATA יספיקו מבחינת מהירות הדיסקים. תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בהנחה שלא סתם רוצה לבזבז כסף אם יכול להשיג 16 ג'גה של DDR3 של חברה רצינית כמו קרוסיל ב 500 שקל בערך, האם שווה להשקיע יותר ולקבל DDR3 של 1866 או אפילו 2400? האם בכלל רואים שיפור? או שזאת השקעה מיותרת? האם שווה להוציא נניח עוד 300 שקל או אפילו 500 כדי לקבל עוד כמה MHZ בזכרונות? מדבר על שיפור במשחקים וכאלו.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום בתור אחד שלא מבין גדול אני קונה את המפרט הזה וזה לגלישה ומשחקים פשוטים . הדבר הכי כבד לדעתי הוא גוגל הארט שאליו מולבשים מפות הדילמה DDR2 1G 1066 או DDR2 2G 800 : המפרט של המחשב הוא: לוח GA-EP35-DS3L EAH3650 כ מסך מעבד E7200 WD2500AAKS הרדיסק DRW-2014L1T כונן תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב נייד במחיר של כ 4300. שמתי עין על DELL INSPIRION 6400 אלא ששמתי לב שיש מי שמציע אותו עם מהירות מעבד 2MHZ וזכרון בנפח 2GB אבל עם זכרון מסוג DDRAM ולעומת זאת יש מי שמציע אותו עם מהירות מעבד 1.73MHZ וזכרון בנפח 1GB אבל עם זכרון מסוג DDR2 מה עדיף? לפניכם שתי האפשרויות: אפשרות א': מעבד סוג מעבד: Intel® Core Due מהירות מעבד: 2.0Ghz זכרון מטמון cache: 2MB סדרה: T2450 מסך גודל מסך: 15.4' סוג מסך: Wide Screen WXGA רזולוציה: 1280X800 כרטיס מסך: Intel® 950GML upto 224MB shared system memory זכרון נפח: (2GB (2x1024MB מהירות: 553Mhz סוג: DDR RAM MEMORY כוננים נפח דיסק קשיח: 120GB 5400RPM כונן c…
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הי, אני מרכיב מפרט מחשב לאולפן מוזיקה בתקציב של 10K ומנסה להבין אם כדאי להתבסס על DDR5 או DDR4. אני רואה שמהירות ההעבודה בDDR5 מגיע לכמעט כפול מזה שבDDR4 בממוצע אך הלייטנסי גם כן גבוה בהרבה... מה עדיף? (מבחינת ביצועים לא מבחינת עלויות). בנוסף מתלבט אם שווה להשקיע ב 12900K להבנתי 12700K נותן כמעט את אותם הביצועים. תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי dell studio xps 16 עם ati radeon hd 4670 כרגע מוקצה לו 1.5 גיגה ראמ ויש לו 1 מובנה איך אני משנה את זה? אני רוצה להחזיר את הזכרון לראמ ולהפחית מהמעבד הגרפי תודה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לקראת קנייה של דל בארה"ב. תקציב - עד 1000 דולר. הצרכים שלי פשוטים: אינטרנט סרטים... חשוב לי שהמחשב יהיה עמיד וזאת מפני שאני יודע שאין ביטוח על העבודה בארץ אלא רק על החומרים (ואני לא רוצה לקנות אחריות בינלאומית, זה יקר מדי) מתלבט בין לטידיוד לסטודיו לאינספירון? למישהו יש נסיון עם אחד מאלה ? אודה על דעות לחיוב או לשלילה בקשר לאלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
WAASSSUUUPPP? im in the USA now and im going to buy this sweet little puppy is it worth it or not? what do you think? ;D Inspiron 1520, Intel Core 2 Duo T7100, 1.8GHz, 800Mhz, 2M L2 Cache Midnight Blue Color with Microsatin Finish 2GB, DDR2, 667MHz 2 Dimm 15.4 inch Wide Screen WXGA LCDTrueLife for Inspiron 1520 256MB NVIDIA GeForce 8600M GT 160G 5400RPM SATA Hard Drive Microsoft Windows Vista Home Premium Edition, English DELL RESOURCE DVD,BACK-UP INSP 1520 Integrated 10/100 Network Cardand Modem, for Inspiron 313-8X DVD+/-RW Dual Layer Drive Integrated High Definition Audio 2.0 Intel 3945 WLAN (802.11a/g) Mini Card Integrated 2.0M Pixel Webcam Creative E…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-