ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שימושי המחשב הם תוכנות ביטורנט/אימיול. צפייה בסרטים בפורמט HD/BLUEREAY ,מוסיקה (בעתיד ארצה להוסיף גם כרטיס טלויזיה ללכידת שידורים) מערכת הפעלה VISTA אני מעוניין שתהיה אפשרות לשחק במשחקים עדכניים (עם המחשב הנוכחי לא הייתה לי אפשרות לשחק...) אין צורך בציוד הקפי/מערכת הפעלה. לא מתוכנן OC. נ.ב : עדיף שהמחשב יהיה שקט מכיון שהוא נמצא בחדר שינה. תודה מראש. :yelclap:
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אולי קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים ותכנות, לרוב פתוחים הרבה דברים אז אני מניח שהרבה ראם זה חשוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כרטיס מסך rtx 3080 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה שפויה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא ממש 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
- 1 follower
-
-
האתר: http://www.dragonpc.co.il אני מחפש מחשב בתקציב של עד 5.5K ללא מסך וציוד היקפי שיעמוד בדרישות הבאות: 1. יהיה מהיר ושקט מאוד 2. סאונד וגרפיקה מעולים בעיקר לסרטים מוסיקה 3. 200-250GB זכרון קשיח 4. תוכנות כבדות (למשל פוטושופ) יעבדו כמו שצריך בלי להתקע וכו' 5. יוכל להריץ בלי בעיות משחקים בינוניים-כבדים (למרות שאני לא מי יודע מה גיימר) 6. מיותר לציין כרטיס רשת, צורב די וי די שכבה כפולה, USB קדמי
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש אחד מהחשבים האלה למטרת משחקים איזה מהם עדיף? הם מאד דומים במפרט מלבד המסך http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9050279&type=product&id=1218012519873 http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4614
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734268 האם זה כדאי
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדשה פה ואשמח לעזרתכם בקניית מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית , סרטי 4k , יציאת HDMI2 . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).CS6 ועוד כמה תוכנות כבדות ! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות, בעתיד יחובר גם מסך UHD 3. האם…
-
- 35 תגובות
- 7k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט למשחקים וגלישה ללא ציוד הקפי כשיש לי מסך 22 2243BW. מה דעתכם? אני לא ממש מבין בספק ובמארז אז במארז אני צריך הכי פשוט שיש וזול וספק איכותי וזול. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤859 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤475 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black כמות: 1 - מחיר: ¤339 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤409 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤267 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤300 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI R…
-
- 11 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי "משימה" של הרגע האחרון לרכוש ארבעה מחשבים ניידים למחלקת מכירות שתקום בקרוב. מאחר ומדובר במחלקה ניידת בעיקר - המחשבים צריכים להיות קלים ונוחים לנשיאה מאוד , אך חשוב שיהיה בהם כונן DVD במידה ויצטרכו להציג מצגת או להכניס דיסק. כמובן מערכת הפעלה עסקית .ושיתמכו בכל הדברים הבסיסים ושמדובר במחשב חזק וטוב. אין חשיבות למחיר... עכשיו לבעיה העיקרית - איזה דגם. באשכול אחר שפתחתי ציינתי בפני tgolin שאני מעדיף לנובו , גם בגלל ניסיון וגם מאחר וכל מחשבים הניידים שיש לי הם של IBM . אז השאלה אם יש דגם טוב שעונה על הדרישות - קל טוב וחזק מסדרת לנובו. כמו כן אשמח להמלצה גם על דגם של DELL בכל זאת לא רוצה לשלול אופציה טובה יותר , הספק שאני עובד איתו הציע לי דגם של DELL מסדרת Lat…
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב הן לצרכי עבודות תיכנות, הפעלת מספר תוכנות במקביל+מערכות וירטואליות ועבודת עם ממשקים לעריכת גרפיקה. ככה שכרטיס מסך נורמלי יהיה פלוס. * גודל המסך אידיאלי יהיה 15' , ועדיף מסך שיהיה נוח לעבוד מולו ככה שהמסך הוא אמצעי קריטי בשבילי בשל הזמן הממושך מולו במהלך היום. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט, שיהיה נוח להקליד בו, עדיפות למקלדת מלאה. * אין חשיבות למשקל, לא מזיז לי כמה הוא ישקול * זמן סוללה טוב מבחינתי יהיה לטווח של 8 שעות עבודה, אבל אולי אני לא ריאלי, אז בין 5-8 * HDMI חובה * גודל הארד דיסק אידיאלי יהיה 1 טרה+SSD(אם יכנס בתקציב) * התקציב הוא ללא מערכת הפעלה. אני אישית לא סובל את ווינדוס 8. * אין לי העדפה לחברה מסויימת, מן הסתם ארצה חברה הגונה ו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכונים עיקריים - -כרטיסי 8800GT ו8800GTS מבוססי G92. -כרטיסי 3850 במערכות MID RANGE -ירידת מחירי הזכרונות. בהתאם, 2GB הוא המינימום במדור כעת, יותר מערכות עם 4GB ב-2 מודולים בלבד. -הרבה יותר RAID במערכות יקרות -יותר SLI בעקבות מערכות מבוססות 8800GT שהפכו למשתלמות (לא צריך ספק מטורף, מספיק TOUGHPOWER 650). -CNPS 8700 של זלמן הוכח כעדיף למרובעי ליבה ולכן נכנס חזק למדור -E4400 יצא לחלוטין והוחלף בE2180 בכל מערכות האוברקלוק -לוחות P31 נכנסו לחלק מהמפרטים. DDR3 נותר לא משתלם. בתחום המעבדים היו מעט מאוד שינויים, פנום לא משתלם, פנרין עוד לא יצא. אשמח לקבל פידבק - בוודאי יש פאשלות כמו קירור שלא מתאים לסוקט, מערך RAID בלוח לא תומך, מערך SLI בלוח לא תומך, מקומות שציינתי שיש פיירוו…
-
- 45 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
מסך: SAMSUNG LCD SyncMaster 22'' P2250 - 2MS - 1:50000 - Full HD - DVI Wide 899 ש"ח מעבד: INTEL CORE i5-750 SLBLC - LGA 1156 - 2.66GHz - 8MB - BOX 1029 ש"ח כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA Geforce GTX 260 Super OverClocked - 896MB - GV-N26SO-896I 1089 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L - Socket 1156 - Dual DDR 1066/1333 539 ש"ח זיכרון: KINGSTON DDR3 - 4096MB (2x2048MB) - 1333MHz - CL9 518 ש"ח דיסק קשיח: SAMSUNG HD322HJ - 320GB - 16MB - SATA2 - 7200 RPM 219 ש"ח צורב די.וי.די: SAMSUNG DVD+-RW SH-S223FBLK - x22 - SATA - BLACK 119 ש"ח ספק כוח: HEC 550W - 550TE-2WX 299 ש"ח מארז: JSP-Tech K110A EZCool - Black 169 ש"ח הרכבת מחשב מחלקים כולל בדיקה 99 ש"ח סה"כ: 4979 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחשב (בן 3 בערך) עם המפרט הבא: P4 3.0GHZ PRESCOTT ASUS P4P800SE ATI RADEON X800 PRO 256 MB AGP DDR DUAL CHANNAL 1024MB 400MHZ WD 120GB SATA II 8MB 7200 rpm בהתחלה התעניינתי בלשדרג אותו, והוצע לי המפרט הבא: Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 BOX Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe ב3164 ש"ח. שקלתי את זה, והגעתי למסקנה שאולי במקום לשדרג את המחשב, יותר כדאי להשקיע עוד קצת ולקנות מחשב חדש (המארז כבר די הרוס, ואני רוצה גם מסך LCD והארד דיסק). לגבי מה שהציעו לי - ראיתי שם כל מיני חברות לא מוכרת (לי לפחות) כמו Geil וTwintech. רציתי לשאול אותכם האם כד…
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב חדש, יש מקום מסויים שמציע מחירים טובים בעקבות הבלאק פריידי? כמובן חייב להיות מארץ בגלל נושא האחריות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לי, מישהו יודע האם תוקנה התקלה שכולם מדברים עליהם בפורומים של DELL לגבי ה FREEZE של 1557? בנוסף קראתי גם על בעיות של התחממות במחשב הנ"ל. אני מעוניינת לקנות את המחשב הזה אבל כעת אחרי שחרשתי קצת על התגובות זה קצת הפחיד אותי.... חג שמח. ותודה מראש על ההענות. במידה ויש צורך: הצרכים שלי הם כמובן גלישה, הורדה, סרטי HD, ועבודה מול VS2008 תקציב עד ה 6500 עדיפות לזכרון 4GB DDR3 ודיסק קשיח לא פחות מ 320GB 7200RPM תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד מדגם hp pavilion dv9810us שרכשתי לפני שנתיים וחצי בארה"ב, ניסתי להחליף HD למחשב, מכיוון שHD הראשון נהרס, החלפתי את הHD וניסיתי להריץ את המחשב , המחשב ניסה לעלות (למסך הראשון בהפעלה) וישר נכבה (אחרי הHD שלי נהרס, הרצתי במחשב LINUX דרך USB שהיה לי בבית), אז חשבתי שאולי זה בגלל שהורדתי את הUSB שהוא רגיל לעבוד דרכו, החזרתי אותו והמחשב עלה כרגיל, אז אינו רצה לעלות דרך הHD אלה הטעין את הLINUX שהיה בUSB, שיניתי תהגדרות בBIOS אז זה לא הועיל, העלתי את הLINUX וניסיתי לראות אולי הHD בעייתי, אבל לא. הלינוקס מזהה אותו. ניסיתי להוציא ולהכניס את הסוללה של הBIOS (לאפס את ההגדרות(?)), ולאחר מכן המחשב החליט שהוא מספיק להדלק. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש בין היתר לגרפיקה ושמתי עיין על המחשב הזה בגלל הצג מגע שלו איין לי ממש ניסיון במחשבים ניידים וזה הנייד הראשון שלי אז אם מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת עליו גם מבחינת המחשב עצמו וגם מבחינת כח עבודה או המלצה על איזה מחשב בסיגנון אני אשמח תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש מפרט: 1. תקציב מקסימלי : 2000 ש"ח א. לנסות לחסוך ב. ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. שימושים עיקריים: תכנות ומשחקים לא כבדים במיוחד, שימוש תדיר א. חובה: visual studio, eclipse ב. חובה: league of legends - כרגע משתמש במסך 17 inch עם רזולוציה מקסימאלית 1280X1024 -הגדרות בינוניות\גבוהות 3. במידה וניתן במסגרת המפרט (אך לא חובה), מסך (אין העדפות ספציפיות) 5. השקט לא הכרחי ~3 6. לא נדרש OC 7. לא חובה מערכת הפעלה, עדיף (אך לא חובה) הרכבה בחנות 8. אין העדפה לחנות, הקנייה מתבצעת באילת (אז המחיר ללא מע"מ) 9. הקנייה (הזמנה) מתכוננת לשישי הקרוב ה19.12.14 10. (לא חובה) חיבורי אודיו מרובים 11. מבחינתי המחשב צריך להחזיק בדיוק שנתיים וחצי מהיום ולהתפגר 12. אי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים.. חבר טוב שלי רוצה לקנות מחשב חדש. התקציב הוא 7-8 אלף שקל, והבחור רוצה מפרט high end.. לא את הדברים הכי הכי חדשים, אלא פחות חדשים מההכי חדשים לדבריו D= אין צורך ברמקולים, מסך, מקלדת ועכבר. הארד דיסק בנפח של 350-500GB, לפי איך שיכנס במפרט עם הדברים האחרים. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%a2%d7%9c%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FC , AC , BF , COD ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי לאינטרנט, סרטים, מוזיקה וכל השטויות האלה... שיהיה שקט עד כמה שניתן. בלי OC. צריך הרכבה בלי מערכת הפעלה. אני קונה מסך אולי אז אם זה יעזור, זה הרזולוציה: 1920X1080. אם אפשר רק מעבדי אינטל, ומחנות סקיי פי סי. חשבתי על מפרט כזה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Box ₪383 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6500 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2H ₪309 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950033 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪232 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום רב, אבקש המלצה למחשב נייד ל * מטרות המחשב? עריכת גרפיקה אך ורק עם תוכנת sony vegas,שאר העבודה היינה שגרתית (אופיס, גלישה וסרטים). * גודל המסך - 15.6 אינצ' * משקל רצוי - אין הגבלה מיוחדת (סטנדרט). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - תמיד טוב אך לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - אשמח ליציאת wire fire אך לא קריטי. * בלוטות - לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500 גיגה. * כונן CD/DVD? צורב - כן צורב. * כונן Bluray - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא אך רצוי עם 3 שנים אחריות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. ישנו מפרט שקיבלנו מksp דגם asus k53sc-sx532…
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום חברים , הכותרת פחות או יותר אומרת הכל. אין תקציב למסך לכן נישאר עם הענתיקה כנראה. אני מתלבט בכללי לגבי הרכישה אבל רציתי לשמוע רעיונות. אין חשיבות מיוחדת לשקט, רק לביצועי גיימינג. מה שזה לא יהייה אני בטח גם יעשה OC למעבד אם זה יהייה כדאי, מה אתם מציעים?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז שמעתי שהחברה ממש מבינים פה וזה. מקווה שיתייחסו אלי למרות שאני עם ההודעה הראשונה שלי פה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פאר קריי 4, באטלפילד 4, בתקווה שיצא עוד החודש GTA V. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. סבתא וסבא שלי החליטו להיכנס רשמית לדור החדש. אומנם אני לא רואה אותם נרשמים לאתר HWZONE, קוראים על כרטיס מסך מרשימים ומשחקים בCRYSIS אלא רק מבקשים שאלמד אותם להשתמש בWORD =]. עכשיו.. לפני הבקשה רציתי להבהיר. בזמן האחרון אני מבקש כאן הרבה מפרטים כי איכשהו, אנחנו מחדשים: 1. אני קונה לעצמי מחשב חדש בעוד חודש בסכום של 5K ללא ציוד היקפי, ללא מארז וללא ספק (ראו נושא קודם שלי). 2. אח שלי קונה לעצמו הארד דיסק ואולי בקרוב מצ'פר עוד כמה דברים 3. ועכשיו סבתא שלי.... אז נתחיל. המחשב צריך להיות: 1. עמיד. לא משנה מה, שלא יעשה בעיות. זה בשבילי. בחיאת, אין לי כוח לענות ל100001 טלפונים ולבוא לתקן בעיות במחשב. 2. שקט 3. טוב לעבודה משרדית. 4. המקלדת צריכה להיות נוחה ופשוטה, לבן א…
-
- 16 תגובות
- 4.3k צפיות
-