עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קודם כול כבר הספקתי לבחור מסך שלפי דעתי יספיק בשביל סרטים ומשחקים : LG LCD 20 L204WT שזה הוא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15213 אני חושב ש5 MS יספיקו למשחקים לא ? ובקשר למחשב אני מחפש מחשב בעיקר לסרטים ולמשחקים עכשיו המפרט שכבר בחרתי הוא : מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם אינטל:ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire זיכרון : DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסק קשיח : Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך : GeForce 7600GT 256MB וצורב : DVD Recorders Samsung SH-S182M DVD±R x18, DL x8, LightScribe Black כול "המסביב (מקלדת עכבר) אני לוקח מהמחשב הקודם " המסך עולה…

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by nily nily,

בוקר טוב לכולם, אני מחפשת מחשב נייד או נייח שיתאים לתוכנות גרפיות של אדובי: אילוסטרייטור ופוטושופ בעיקר (לא עריכת וידיאו) המחשב אמור לעבוד עם לוח גרפי שרכשתי (זהו בעצם שימושו וגלישה באינטרנט) יש המלצות על מחשבים ניידים או נייחים עד 3k אבל שיחזיק תוכנות כאלה ויריץ אותם חלק תודה נ.ב שאלתי בכמה חנויות שהציעו לי מפרט בסביבות ה 5K מה שהרבה מעל התקציב שלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח. 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות גרפיות בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. Started by zod1ac,

1) תקציב? 4K בלי חריגה! 2) מטרות? משחקים כבדים. 3) ציוד היקפי? בלי. 4) דבר ספציפי לא צריך במחשב עצמו? צריך הכל חוץ מציוד היקפי. 5) העדפה לחברה? KSP ונועה כומפ-כרטיס מסך 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או תוכנה? לא. 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב? לא 8) נושאי הקירור והיופי? יופי לא מארז נורמלי לא גנרי. ושיהיה מקורר 9) האם אתה צריך הרכבה במעבדה? כן. 10) כיצד תשלם? צק 11)הערות נוספות:לא מתוכנן OC ואם כן את קטן,לא מתוכנן שידרוג בחלקים.

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  4. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים (אני סטודנט) .. אין לי שמץ במחשבים ניידים וכאן בדיוק מתחילה הבעיה מה שחשוב לי במחשב הנייד שאני קונה: -משקל לא כבד (חשוב!) -זמן סוללה גבוהה (חשוב מאד!) -גודל מסך נורמלי 14 אינץ' נראה לי או גם 15 טוב לא מבריק (ועדיף לא רחב) -אמינות אמינות אמינות ממש חשוב לי... חשוב לי לקנות את המחשב מנותן שירות טוב בארץ... -מעבד Core 2 Duo -יכולת עבודה מהירה גם בתוכנות כבדות של חישובים.. - Wifi מובנה וBT עם אפשרות לחיבור כבל רשת רגיל גם -צורב DVD -זיכרון ג'יגה דיסק קשיח - מעל 100 ג'יגה אלה הדרישות שלי פחות או יותר.. אין לי שום מושג על מחשיבם ניידים.. קראתי את הט'רדים בפורום.. והם נתנו לי כיוון פתיחה של מה אני רוצה ומחפש

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  5. שלום חברים. הגיע הזמן לשדרג את המחשב הקיים שלי (בתקווה שאפשר לעשות דבר כזה). האם ניתן לשדרג את המחשב בתקציב הנ"ל כדי להגיע למכונת משחקים טובה? האם צריך להחליף את הבורד או שפשוט אפשר לשדרג דברים עליו? מפרט המחשב מופיע מצד ימין. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכל חברי hwzone, אני זקוק למפרט מחשב שישרת אותי לשימוש בתוכנות הבאות: פרימייר (+ תוכנות עריכת וידאו נוספות) פוטושופ (אולי בהמשך גם אילוסטרייטור) אפטר אפקטס (בעתיד הקרוב) מאחר ואני עורך סרטוני וידאו המצולמים באיכות HD + הקלטות סאונד - אני מחפש מחשב שלא יתקע ולא יקרטע תוך כדי עבודה. ואגב, האם יש קשר בין יעוד המחשב לבין המעבדים החדשים של אינטל? מה מומלץ? המון תודה!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  7. Started by Rabbi nachman,

שלום לכולם, אני חדש כאן. מחפש מפרט מחשב כולל מסך 240hz שיריץ לי Counter Strike Global Offensive הכי חלק שאפשר. לא צריך במפרט עכבר ומקלדת. כל השאר בבקשה תכניסו במפרט ולא לשכוח 240 hz עדיפות לאסוס (המסך). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שנדרש עבור הרצה של סיאס גו חלק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?קאונטר סטרייק גלובל אופנסיב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

8. שלום. המפרט סביר בעיני: Intel® Core2 Duo processor T6500 4G RAM. 320GB Serial ATA hard drive (5400 rpm) חשוב לי שהמסך לא יהיה מבריק. לא כ"כ ברור לי מהתיאור: האם המסך הוא מבריק או מט? 15.6" WXGA TrueLife widescreen LED display המפרט המלא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9353353&st=studio+dell&lp=2&type=product&cp=1&id=1218090329155 אשמח לחוות דעת.. תודה.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  9. ערב טוב אני מחפש המלצות למחשב לאדריכלית, עיקר העבודה היא בתכנות AutoDesk למיניהן, בעיקר AutoCad ו Revit, כמו כן sketchup\photoshop\BIM ובעתיד עוד תכנות בסגנון הזה... צריך מחשב בלבד - בלי ציוד היקפי כלשהו כרגע אנחנו עומדים על המפרט הבא (אני רק לא כל כך יודע על מה לשים את הדגש, כרטיס מסך או מעבד) : i7-4470 GA-Z87-D3H 1TB Seagate 7200RPM 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ 650GTX 2GB Seasonic 600W ECO (לא בדיוק יודע מה הECO אומר מלבד המשמעות הטריויאלית..) מארז של Zalman כונן אופטי LG (לא קריטי..) בעקרון האופציה השנייה היא לוותר קצת על המעבד (i5-4670) וללכת על כרטיס מסך חזק יותר (660GTX), אני בעקרון גיימר אז אני יודע מה מתאים לסגנון הזה של שימוש, אבל אני לא כל כך יודע מה צר…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by zzz727,

הציעו לי ולחבר שלי שתי מפרטי מחשב. חבר שלי רוצה מחשב לאינטרנט ואיי סי קיו וקצת משחקים ואני רוצה מחשב שיחזיק לי לכמה שיותר זמן בתקציב של בערך 3300 וחשוב שיהיה טוב במשחקים. מפרט שהציעו לי: intel cpu core2duo 3 ghz e8400 6m 775 1333 מעבד 842 ש"ח asus mb p5k l775/1600 atx לוח אם 531 ש"ח asus en8500gt silent/htp/512m/a כרטיס מסך 300 ש"ח כרטיס קול 8 ערוצים מובנה hd כרטיס רשת 1g מובנה שתי כרטיסי זיכרון של קינגסטון ddr2 של 1gb כל אחד 800hrz מאה עשריים ושלוש שקל כל אחד hd wd 320gb 7200rpm מאתיים תשעים וחמש ש"ח מארז 247 ש"ח סך הכל 3148 ש"ח כמה שאלות: 1. האם המחיר נורמלי , זול או יקר? 2. עכשיו אני צריך כולל מסך שייצא 3300 ש"ח איך אני עושה את זה ומה כדי …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני רוצה לקנות חלקים ולהרכיב לבד.. שכוללים לוח אם, מעבד ,זיכרונות וכרטיס מסך. יש לי ספק כוח של אנרמקס 485 וואט ומארז של Thermaltake Soprano וגם ארבעה הרדיסקים. המחשב ישמש אותי למשחקים בגרפיקה מקסימלית ולסרטים HDTV. הסכום המקסימלי הוא 4500 שקל, ללא ציוד הקפי וללא אוברקלוק. זה מה שחשבתי עליו עד עכשיו... ¤1,380 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤458 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤502 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤1,512 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤116 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 6 :פריטים ¤ 3,969 סכום כולל מע``מ המפרט מסקי-פיסי - http://skypc.co.il אם מישהו בבקשה יוכל לתת לי עצות לשיפורים אני מאוד ישמח.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן חברים, פרסמתי לפני משהו כמו חודש הודעה אבל זה לא היה רלוונטי כי נשארתי עם המחשב הקיים בגלל שפתרתי איתו את הבעיה - כרגע הוא ממשיך לעשות בעיות, יש לי אותו כבר 5 שנים, זה הזמן להחליף למחשב חדש! דרישות: תקציב- 3.5K כולל מסך, צורב, מקלדת ועכבר. לגבי רמקולים - יש לי Altec Lansing ATP3 - ממליצים להחליף? מזכיר שהם קרוב ל5 שנים אצלי מבחינת צרכים ומה שחשוב - אינטרנט, מוזיקה, סרטי HD - ושיהיה שקט! חשוב זה המפרט שבניתי: מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤442 לוחות אם Gigabyte GA-EP31-DS3L P31 Chipset For Intel LGA 775 CPU ¤324 מארזים Antec NSK4480B (V2) 380W Mini ATX Tower Case Black ¤456 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 …

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by haimn100,

יש לי מחשב נייד לנובו חדש. המחשב נתקע הרבה לרוב כשהאקספלורר פתוח, אבל לא רק. חשדתי שזה אולי עקב חימום יתר. המחשב נמצא בחדר דיי חם עם מאוורר ועל מיטה. החלק של המעבד והדיסק קשיח דיי חמים והמאוורר פולט אוויר חם. אני לא יודע כמה חם זה אמור להיות, בבדיקה עם תוכנות לניתור חום המעבד מראה 50 מעלות בערך ושאר הרכיבים גם מראים טמפרטורות 50 ומטה כך שזה נראה בסדר. הספק כח של המחשב ממש רותח ואני לא בטוח שזה נורמלי. השאלה היא מה הדרך הכי טובה לבודד תקלת חומרה\תוכנה. כמה הגיוני יהיה שהתוכנה תגרום לתקיעות(כאלה שאי אפשר אפילו ללחוץ על MUTE במחשב) , וגם כשזה תקוע המעבד לא קופץ למאה אחוז. אני אשמח לשמוע רעיונות לגבי ניתוח הבעיה.

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. Started by mosheva,

שלום, סליחה מראש על הפוסט הארוך. אני מחפש לפטופ עם מעבד i5/i7 בעל 4 ליבות לפחות שיש לו תמיכה NATIVE במסך חיצוני 4K 60hz. למיטב ידעתי יש אפשרות לקבל 4K 60hz ע"י אחת מהשיטות: HDMI 2.0 Thunderbolt 3 USB TYPC C with Display port עכשיו לעניין, יש לי כרגע Dell inspiron 5379 שאין לו USB C אלא רק USB 3. כדי להוציא ממנו 4K 60HZ רכשתי העמדה של דל D6000 שאמור לקחת יציאת USB (גם USB 3) ולהוציא ממנה 4K 60HZ דרך מה שנקרא DisplayLink. זה עובד על הפנים, המחשב הופך להיות מאוד לאגי, כשכותבים הטקסט מופיע עם לאג ובקיצור לא עובד כמו שצריך. היות ומדובר ב- Display port דרך USB אני מאוד חושש לקנות לפטופ שיש לו USB C אשר תומך ב D…

15. 1. מה התקציב? 1500-2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל בלבד 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אמינות! 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. לא למשחקים העקרון המנחה הוא עלות מול תועלת בטווח המחירים שצויין. בתודה מראש…

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  16. Started by tzurlahav,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15K ניתן לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - פרמייר adobe premiere 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN10 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. שלום, אני אשמח לשמוע המלצות למחשב נייד עם ביצועים גבוהים. המחשב ישמש לפיתוח אלגוריתמים לעיבוד תמונה ווידאו שמיועדים לעבודה על CPU ו-GPU (חובה כרטיס מסך Nvidia) המחשב ישמש כתחנת עבודה נוספת לפיתוח Deep Learning (אימון רשתות יתבצע על מחשב שולחני אחר). אשמח להמלצות, להלן תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-8000 ש"ח, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אלגוריתמים, פיתוח Deep Learning 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום הוצאתי את המפרט מהמחשב דרך everrest מה דעתכם אליו ?! ואיזה משחקים אני יכול להריץ כדי לבדוק את יכולתו Computer: Computer Type ACPI x64-based PC Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate OS Service Pack - Internet Explorer 8.0.7600.16385 DirectX DirectX 11.0 Computer Name LIOR-PC User Name lior Logon Domain lior-PC Date / Time 2009-09-25 / 04:08 Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 3400 MHz (8.5 x 400) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3 (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Eaglelake P43 System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 S…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. רק רוצה מחשב שיכול להריץ World Of Warcraft על מקסימום הגדרות (לא כולל AA). ללא אפשרות חריגה כרגע. מעדיף מעבד אינטל בכדי להשאיר אפשרות שדרוג נוחה בעתיד. אם אני לא יודע על מה אני מדבר אז תתעלמו. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  20. Started by eladsx17,

* מטרות המחשב? שיהיה חזק, יציב, אמין ושאם הוא ישבר תהיה תמיכה טכנית טובה בארץ (העדפה של יצרן: לנובו או דל) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 שיהיה אפשרי לראות סרטים לא רק שיושבים ממול אלה גם בצד. * רזולוציית המסך? משהו סטנדרטי במחשבי היום * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך טלויזיה, usb וכו' - הדברים הרגילים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? כיום האם באמת יש צורך? DVD RW * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, מספיק אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * ה…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by karpad,

שלום, אני זקוק להמלצה לנייד (:) לסטודנט. השימושים העיקריים שלו יהיו: * תחליף לשולחני במעונות (כנראה שהוא לא יגיע איתו יותר מידי לכיתה עצמה). * שעשוע בנסיעות ובעבודה. * משחקים קלים. הדרישות מהמחשב עצמו: * מסך 15.4' (הבחור עקשן בקטע הזה, משקל לא משמעותי לו). * איכות בניה טובה. * זמני סוללה טובים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by pperoxide,

בעקרון אני צריך מפרט מחשב ב3000 שקל לגיימינג ועבודה משרדית אני צריך רק את הכונן נטו בלי מסך או ציוד הקפי כלשהו +צורב DVD והכי חשוב שיהיה סניף באזור הקריות שאם יתקלקל אני לא יסע עד תל אביב בשביל זה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  23. היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. שמתי לב לאחרונה שהוא מתחיל מעט לקרטע, מדי פעם נפילות FPS וטעינות ארוכות במשחקים כבדים יחסית, ודוגמה נוספת בעבודה שלי אני מתעסק עם קבצי וורד ממש ארוכים ומדי פעם קורה שכאשר הקובץ נהיה ארוך מספיק כל הקלדה נהיית איטית והקבצים נטענים ממש לאט. הנה המפרט הנוכחי - https://valid.x86.fr/luqspv , מעוניין בשדרוג בסביבות ה-1.5-2K, הידע שלי במחשבים הוא גם קצת מוגבל אז אשמח להסבר קטן למה בדיוק כדאי לשדרג את אותו הרכיב ממה שהבנתי כדאי אולי להגדיל את כמות הראם, לשדרג את ה-SSD וגם להחליף כרטיס מסך, תודה רבה לעוזרים !

24. היי, סוףסוף מתכננים מחשב חדש לאולפן!! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5גג. או בעצם 4, פשוט הכרטיס מסך מחוץ למחפרט (מתכנן רכישה של משומש) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? FL STUDIO ABLETONE ADOBE PHOTOSHOP PREMIER ואולי קצת גיימינג דגש על עריכת סרטים ממצלמה מקצועית ב- 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי. למרות שחייב אבל זה יבוא בסיבוב הבא כי כרגע המחשב הוא בעדיפות ראשונה מאחר והלך הלפטופ. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני חושב שכרטי…

25. שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב לשימושים של : עריכת וידאו , משחקים כבדים , סרטים HD , אינטרנט המפרט שהציעו לי הוא : Core i5 750, s1156, 8MB Box P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600(Asus) 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel Centurion 590 Black Case 750W Modular 14cm fan, Active PFC, (Chieftec) 3515 shakel! הכרטיס מסך שלי יהיה כרגע HD4850 אבל אני מתכוון להחליף אותו למשהו יותר חזק. יש לי מסך "23 של סמסונג FULL HD אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לדעת תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.