ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
הבן הקטן קילף לי מקשים. יעל פתרונות רוצים 370 ₪ על מקלדת חדשה. יש פתרון יותר זול?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, מפרט של המחשב נייד : מעבד i5 4200H זכרון 2X4 DDR3 דיסק קשיח של TRANSCEND M.2 256GB ועוד אחד של HGST 1TB 7200RPM כרטיס מסך GTX 860m גודל המסך 15.6 - 1920x1080, PLS מה המחיר שלו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע i5 משנת 2010 הוא עובד סביר עם 4GB, יש לו בעיות קצת שהוא עולה לאט מSLEEP, לא יודע למה זה אבל כנראה משהו בוינדוס כי זה קרה מאז שפירמטתי והתקנתי מחדש את הוינדוס. האם להוסיף כונן SSD למחשב יאיץ אותו משמעותית ? או לפחות את העלייה מהSLEEP ? או שמא כדאי להשתדרג ליוםהולדת במחשב חדש ? * מטרות המחשב? סרטים, MATLAB, תיכנות, קצת משחקים (לא ממש חשובה האיכות תמונה של המשחק אבל שיעבדו בלי תקיעות, קיצר לא הכרטיס מובנה של אינטל) . אני מעדיף i7 בגדול. * גודל המסך? 15.6 אינץ' גם 14 סבבה אבל מעדיף את הראשון. .האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? 1366x768 או יותר. (?טובה) * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה …
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני משתמש במחשב acer, מעבד i3, עם 4gb ram, וללא ssd, המחשב בן 6 וחצי ועד כה עושה עבודה נפלאה והראה אמינות מדהימה. אני לומד הנדסאי בניין, שנה א, נכון לשנה זאת אני עובד עם תוכנת אוטוקאד, המחשב מריץ אותה בצורה טובה (חוץ מזה שלוקח לה זמן קצת זמן לעלות, ובדקה הראשונה יש כמה תקיעות, וכנראה עקב כרטיס מסך נחות בוטלה האופציה של התלת מימד שבכל מקרה אין לי בה צורך), בשנה ב אנחנו נעבוד עם תוכנות יותר כבדות, ובלי קשר נראה לי שהגיע הזמן לשדרג את המחשב, אני מתלבט בין i5 לבין i7, האם יספיק לי i5? הi5 שבדקתי מגיע עם 8gb ram, כונן ssd (כנראה 256gb), וכרטיס מסך hd graphic או משהו מתקדם יותר (עם 2gb) הi7 שבדקתי מגיע עם 16gb ram, כונן ssd (כנראה 512gb), וכ…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חברה צריך המלצה למחשב (לחבר שלי אם זה מעניין משהו) כולל הכול מסך מקדלת עכבר וכו (אבל לבינתיים תתמקדו בעיקר מעבד,כרטיס מסך,לוח-אם,HD)למשחקים "כבדים" כמו דום 3 סאן אנדראס וכו ולראות סרטים הורדות מהאינטרנט תוכנות ובגדול לשימוש רגיל לא משהו חריג כמה דברים שחשוב שיהיה בו : צורב די וי די כרטיס מסך טוב (שיהיה PCI-E) דיסק קשיח בין 120-200 SATA עכשיו לגבי המעבד AMD או INTEL זה המומחים פה יחליטו כי הבנתי שAMD לשימוש רגיל וכו הוא יותר טוב אם אני לא טועה ופרט חשוב שחבר שלי חפר לי עליו זה שיהיה אופציה לשדרג תמחשב לאחר תקופה שלא יצא מצב שכאילו הלוח לא יתמוך בדברים מסוימים ושיסחוב כמה שיותר זאת אומרת שלא עוד שנה הוא יזרוק אותו אא ובלי הנחות תשתדלו להביא את החלקים הכי טוב…
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לא הבנתי בדיוק אם יש לדגם של טושיבה חריץ הרחבה של PCMCIA? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=549&scat=339&tcat= אני רוצה להתאים לו את המוצר הבא http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=10769&downloadtypefk=71 תודה
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מי שעקב אחרי ההודעות שלי יודע שבשנה האחרונה התעליתי על עצמי לא להחליף מחשב כל חצי שנה ו חיכיתי שכרטיסי המסך יגיעו. עברתי את יציאת הG92 בחורף עברתי את הילדים שיצאו אח"כ ה9800GTX למיניהם ועכשיו סוף סוף החלטתי שחוזרים ל ATI אחרי שראיתי את איכותהתמונה האגדית של ATI מחשב ליד מחשב עם 9800GTX כאשר ב ATI יצאו במשחק פסים וחדות ופירוט כזה שפשוט מי שמשחק על NVIDIA לא יודע שהיה קיים והאמת זה הזכיר לי את ה ATI האחרון שהיה לי הRADEON 9800PRO שקניתי אחרי ה GEFORCE 5600 לפני כ5 שנים. בכל מקרה מחר אני הולך לקחת את ה ב LOGICPC פה לידי. Sapphire Radeon HD4870 PCI-e 512 MB DDR5 X2 CROSSFIRE OCZ OCZ2RPR10664GK 5-5-5-18 (2x2048)MB 4GB 1066MHz Reaper DDR2 Memory set Intel Core2 Quad 2.5GHz …
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מה ההבדל בין הדגמים שציינתי האם יש עדיפות לאחד מהם והאם אחד מהם חדש יותר מהאחרים והאם יש לכם דגם של HP מומלץ עד למחיר של 5200 לעבודה משרדית רגילה, מצגות ואולי צפיה בסרטי HD
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לסיוע לאתר את המחשב הנייד הטוב ביותר לשימושים הבאים: עבודה משרדית פשוטה (חבילת אופיס). אינטרנט בסיסי. מחיר בסיסי עדיף כמובן המחשב נלקח על הגב, כך שגם משקל משחק תפקיד מסוים. יש לי גישה לרכוש גם בארה"ב, כך שאשמח להמלצות רכישה בישראל ו/או בארה"ב. תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בסיסי, לתקופה של 4 שנים הקרובות (צבא), בתקציב מוערך של 1500 ש"ח. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. התקציב המקסימלי - 1500, אם חריגה קטנה במקרה הצורך. מחיר למפרט בלבד(כולל הרכבה) ללא שום אביזרים. 2. השימושים הצפויים של המחשב: שימוש לא נרחב, בעיקר אינטרנט, אולי מעט משחקים ישנים.) 3. אין צורך בציוד היקפי 6. שקט לא קריטי 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. ללא אביזרים נוספים 9. חנות מועדפת, KSP נהריה 11. אם מוזיל, מעדיף מחשב אם כרטיס מסך מובנה ובעתיד אפשרות להוסיף כרטיס חיצוני. הלכתי לחנות KSP בנהריה (קרוב מאד לבית) והם נתנו לי את המפרט המומלץ שלהם, התייעצתי אם טכנאי מחשבים שאני מכיר, והוא המליץ לי על המפרט משתי סיבות: 1. המפרט …
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתייעץ לגבי מחשב נייד מתאים לסטודנט למדעי המחשב. אלו תכונות צריכות להיות למחשב? האם צריך מחשב חזק? (כפי הידוע לי עובדים בעיקר עם JAVA ושפות תכנות שונות) * מטרות המחשב? התאמה לסטודנט למדעי המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לגבי הדרישות מסוג מחשב כזה. * גודל המסך? רצוי 15.6'' * משקל רצוי?רצוי עד 3 ק"ג (ללא תוספות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא קריטי, אבל עדיף מעל 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. (שוב, אם יש משהו הכרחי לדרישות) * בלוטות? רצוי, לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא הכרחי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצ…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן מאוד ואין לי שום אפשרות שדרוג. בעבר שדרגתי רק כרטיס מסך, ויש ברשותי 570 GTX והוא עושה את העבודה שלו. מה שיחסוך לי את הקנייה של כרטיס מסך חדש. יש לי התלבטות אם לעבור למחשב I- MAC חדש בעלות של כמעט 10 אלף שקל או לבנות בחצי מחיר מחשב נייח (פחות כרטיס מסך) שידע לרנדר מהר קבצי וידאו כבדים מאוד, והעריכה איתו תהיה מהנה ולא סיוט. התקציב שלי: עד 5000 אי אפשר לחרוג ! להפך, אני אשמח אם יהיה ניתן לחסוך עוד מהתקציב ועדיין לעמוד בדרישות. (שוב, תורידו כרטיס מסך מהחישוב) (העדפה למערכת מבית אינטל, לא AMD) - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה …
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני סטודנט לאנימציה תלת מימדית וככל שהזמן עובר אני מבין שהמחשב הנייד שלי, עם כל האהבה שלי אליו, כבר לא יסחוב סצינות מורכבות עם מנועי רינדור מתקדמים. יש לי מפרטים שונים בלינקים הבאים. אני לא יודע עד כמה החלקים תואמים אחד לשני (אני בעיקר לא סגור על עניין המארז והקירור) ואם יש דברים שאפשר להחליף כדי להוזיל תוך שמירה על הביצועים, אז אשמח לעזרה. עריכה: מסתבר שאי אפשר לשתף לינקים למפרטים בפלונטר, אז בינתיים אני משאיר רק את המפרט שלמטה. אם יש הצעות - אשמח לשמוע. כרגע אני נוטה למפרטים של ה-Ryzen 1700x בגלל כמות הליבות: 43170 מעבד AMD AMD Ryzen 7 1700X 3.4Ghz AM4 - Box 1 …
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב Toshiba Satellite L355D המחשב הנ"ל כבר ישן אך עדיין איתנו, אני מקווה. בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, ומראה סימני חיים(יוצא אוויר, נורות דולקות) אך המסך נשאר שחור, ונראה לי שהמחשב לא מנסה בכלל להתקדם מכאן לאנשהו. כמו כן, גם לחיצה על FN+F5 כשמחובר מסך חיצוני לא מראה סימני חיים או תקשורת בין הצדדים. מה עושים במצב כזה? איזו בעיה יכולה להיות שגורמת למחשב להיות מושבת לחלוטין? אולי נוריות הלד ירמזו על משהו? נורית ההטענה, ההדלקה והסוללה דולקות בהתאם למצב, אבל שאר הנוריות לא דולקות בכלל(אחת שנראית כמו דיסק והשנייה עם ציור של דף) תמונה להמחשה: רעיונות או עצות לפתרון התקלה ולהחזרת המחשב לפעילות תקינה יתקבלו בברכה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחרונה "הוצפו" אתרי המכירות הפומביות למיניהם בהצעה לקניית מחשב נייד מסוג HP ZT3447EA ... לפי מה שאיתי, היחס איכות-מחיר ממש מצויין.. הנה כמה פרטים, אשר הכי משמעותיים ביניהם הדגשתי: מפרט מעבד : Intel® Centrino Mobile 725 1.6 GHz מסך: 15.4 inch WXGA ברזולוציה 1280x800 זיכרון: 256MB DDR 333MHz PC2700 דיסק קשיח: 60GB EIDE hard drive, ATA 100 4200 rpm כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer drive חריץ הרחבה - Integrated SecureDigital (SD) / MMC memory card גרפיקה: 64MB dedicated video memory ATI MOBILITY RADEON 9200 graphics משקל : 3.0 ק"ג מחיר אחרי שעקבתי אחרי כמה מכירות פומביות, שמתי לב שאפשר לקנות את הנייד הזה במחיר שנע בין [glow=re…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
 ספויילר היי, אני צלמת בחיתוליו של פתיחת עסק ומעוניינת למצוא מפרט של מחשב שיענה לי על צרכי עריכה, תוכנות אדובי פוטושופ, ברידג' ולייטרום. קיבלתי כמה הצעות מחיר ומפרטים שונים ואשמח אם מישהו יוכל לתת ייעוץ וחוות דעת. מפרט אחד כאן והשאר בתמונות. התקציב הוא כ5,000 שקל (אפשר לחרוג מעט) תודה רבה לעוזרים ושבת שלום! מעבדים: AMD Ryzen 7 2700X Processor Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1441 לוחות אם: Gigabyte GA-B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 371 זכרונות RAM: DUPLICATE-DDR 4 16GB (2X8G) / 2666 TSP (Korea) בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪ 604 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black/White + FSP Hyper M 600W…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל המלצה לפני קניית המחשב. הדרישות- מסך 17.3 אם יש אופציה אפילו לגדול יותר זה מעולה. השימוש יהיה בעיקר בתוכנות הדמיה אוטוקאד אלוסטריטור פוטושופ וכ'ו. התקציב בין 1000$ ל2000$ כעיקרון קונין לי אותו מתנה לכן אבקש באופן חריג המלצה לשתי הקצוות. אני מתכננת לקנות מאמריקה כנראה ומצאתי ללא הבנה שתי אופציות אשמח לחוות דעתכם או למשהו מתאים יותא תודה! https://www.amazon.com/Notebook-i7-8750H-NVIDIA-Windows-Computer/dp/B06XMRPDTQ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1529493123&sr=8-2&keywords=8750H&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011&th=1 https://www.amazon.com/Dell-G3779-7934BLK-P…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7-8 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אבטחת מידע וגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).VMWARE\Packet Tracer\wireshark\ultratools ועוד תוכנות שאקבל בהמשך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:FIFA 18 (מאוד חשוב שירוץ חלק ברמה גבוה!) ARK:SURVIVAL ובעיקרון כל משחק חדש שיצא או שיצא בזמן האחרון עם גרפיקה מטורפת -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
החלטתי כנראה ללכת על הדגם של הlenovo flex 2 ה14 אינץ' רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב... היה לי חשוב המסך האיכותי ושהמשקל ישאר באיזור ה2 קילו. http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23692&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap באילת 3500 ש"ח השאלה היא האם אפשר להוסיף לו ssd??? מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות שפת c, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" או 15.6" ועדיפות למסך מאט/ips * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB3. * Bluetooth? לא חשוב כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB חשבתי לשדרג לבד לssd * כונן…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה למכור את הלפטופ שלי ולעבור לMAC הנייד שיש לי הוא Asus K55VD את המפרט שלו אפשר למצוא כאן: http://www.hotukdeals.com/deals/asus-k55vd-15-6-laptop-i3-2330m-610m-full-hd-1920-x-1080-black-for-449-99-pc-world-1343339 תוספות:כונן SSD בנפח 128 ג'יגה+8 ג'יגה זיכרון במקום 4 סטנדרטי,סוללה נוספת חוץ מהמקורית בכמה לטעמכם אוכל למכור אותו?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, ברשותי המפרט בצד,חלק מהכותרים הכבדים רצים דיי גרוע ב1680x1050 לכן ברצוני לשדרג את המחשב ולהעביר את החלקים שאני משדרג למחשב של אחי הקטן,שגם הוא צריך שידרוג והמחשב עצמו איטי ומשחקים לא רצים טוב כל כך אצלו...(e5200,EP43-DS3L,2GB RAM,GENERIC CASE AND PSU),בעקרון,התקציב שלי עומד על כ-2000 ש"ח בלי לחרוג או בלי לחרוג יותר מידי... OC מתוכנן תמיד,במידה ויש אפשרות כמובן
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב אז רגע לפני הזמנה, הנה המפרט שהכנתי: מעבד:Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪1135 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV כמות: 1 מחיר: ₪214 לוח אם:Gigabyte GA-Z77MX-D3H כמות: 1 מחיר: ₪620 מארז:NZXT Phantom 410 Chimera - בקניית מחשב שלם בלבד כמות: 1 מחיר: ₪557 ספק כוח Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin כמות: 1 מחיר: ₪421 זיכרון:Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 מחיר: ₪284 קשיח למחשב שולחני:Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 מחיר: ₪397 קשיח למחשב שולחני:t]SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪525 כרטיס מסך:t]Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2 - בקניית מחשב חדש בלבד כמו…
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1) התקציב המקסימלי: 7 אלף חריגה: עד 300 ש"ח עדיפות לחסוך בתקציב אבל אפשר גם את כל התקציב, אם תוכלו אז שני גרסאות של מפרטים, אחד חסכונית ואחד כל התקציב. 2) שימושי המחשב: תכנות, בניית אתרים, עריכה גראפית וגיימינג א. התוכנות שיהיו בשימוש: After Effects CS5 Photoshop CS6 Cinema 4D Illustrater CS5 3D Max Maya Sony Veags 11 ב. המשחקים שאני ישחק: Battlefield 3 GTA IV Skyrim World of Warcraft Guild wars 2 ג. הגדרות גרפיות: גבוהות 3) יש צורך בציוד הבא: מקלדת - עדיפות למסך Dell המפורסם (אין טעם בדגם) עכבר - משהו שיהיה נוח ויתאים לגיימינג פאד - שיהיה יחסית גדול, ויתאים לחיישן העכבר רמקולים - ברמקולים אין לי מושג, שהיו איכות טובה, עמידים, כולל סאבוופר ואיכות טובה שזה גבוהה ולא שישמעו…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כל המחשבי מולטימדיה באים עם מסך מבריק וזה ממש מעצבן! הבנתי שאפשר לשים מדבקת אנטי גלייר והמסך הופך למט-איפה משיגים מדבקה כזו?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מיועד למשחקים אלא לסרטים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציו…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-