עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לתקציב למחשב המיועד לגיימינג ותכנות (חישובי ב-Matlab, עבודה בשפת C ו-Java). מעוניין שהגרפיקה תיהיה באיכות 1080P FHD ולא 4K. בנוסף נדרש מסך (לא 4K), מהו גודל אופטימלי על שולחן סטנדרטי 23-24'' או 27''? האם קירור נוזלי למחשב כזה הכרחי? והאם בתקציב 6K יהיה אפשר לרכוש מחשב שיחזיק ל4-5 שנים הקרובות ויפעיל משחקים ויתן אופציה לשדרוג עתידי? תודה.

2. Started by 1337Din,

ללא מסך ללא ציוד הקפי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 24" 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. לפני שאני יראה לכם את ההצעה אני יגיד לכם מה מעשי במחשב אני מעצב גרפי משתמש בתוכנות Photoshop \ Flash \ Vegas אני בטוח שאני לא יעבוד על VEGAS עם דברים רציניים. דרך המחשב הנייד יש לי מחשב נייח מצויין לדברים האלה! המחשב נייד יהיה בעיקר למוזיקה אני (DJ) מנגן דרך המחשב אין צורך בכרטיס קול מטורף. \ לבסיס (אינטרנט דור3). בגדול זהו. וזאת ההצעה שקיבלתי: מחשב של חברת: olidata מי שלא מכיר תחברה - http://hwzone.co.il/news/1219516660/38141/ Intel Merom Core 2 Duo CPU T6400 533/667/800MHz 260GB הארדיסק SiS 671DX +SiS 968 4GB DDR II 533/667 MHz Nvidia GeForce 9300 256MB (Turbo Cache 512M) 15.4 1280x800 TFT LCD Glare Type 2.5 HDD…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב אשר ממוקם בעמדת עבודה בסלון אך לשמוש מאד בסיסי של אבי שצריך מסך גדול , היה לי נסיון רע מאד עם נייד של לנובו ולכן אני רוצה לעבור למחשב נייח אך שקט . תודה מראש לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה ו outlook ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

6. Started by udiudi,

היי. אני תוכניתן, אני זקוק למחשב חדש, ללא מסך וציוד היקפי. אני צריך מחשב חזק כיוון שאני מריץ לינוקס ובתוכו VM של וינדוס, פוטושופ, ותוכנת IDE די כבדה. כל זה ביחד - כרגע - לא זז על המחשב הנוכחי ואני צריך משהו חזק יותר. התקציב הוא 3,000 ש"ח. חבר המליץ לי על המפרט הבא: http://www.bit-tech.net/hardware/buyers-guide/2009/07/08/what-hardware-should-i-buy-july-2009/2 רק שציין שיש כמה דברים שאפשר להחליף באחרים. מה דעתכם? הדגשים הם כאלה: כרטיס מסך חזק - אני רוצה להריץ סרטי HD בלי תקיעות מעצבנות. אני לא ממש מרבה בלשחק משחקים, במיוחד המשחקים החדשים והכבדים, כך שאין צורך בכרטיס מסך מטורף. קירור טוב [איזון טוב בין רעש לתועלת, הרעש לא ממש מפריע לי] יותר מדיסק קשיח אחד, והייתי רוצה שיהיה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nadaviz,

המחשב מיועד לעבודה משרדית, מצגות ללקוחות, סרטים ואינטרנט. לא למשחקים אבל צריך מחשב חזק שלא יהיה צורך בשדרוג. גודל מסך רצוי: 15 וסוללה חזקה. אין צורך לנצל את כל התקציב תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by נתנאל1236,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה ולעבודה. אין לי דרישות מיוחדות, בעיקר אופיס ואינטרנט. בעבר היה לי אסוס 1101ha שהיה ממש עגלה, אני רוצה משהו שיעבוד חלק, שהסוללה תחזיק הרבה וזהו. מעדיף מסך קטן מהרגיל, 13-14 אינץ'. התקציב לא מוגדר, אבל היות והצרכים שלי די בסיסיים אני מעדיף לא להוציא הרבה בשביל תכונות שאני לא צריך אלא לשמור את הכסף לדברים טובים יותר. חשבתי על כמה דגמים, הייתי שמח לקבל את עצתכם 1) jumper ezbook 3http://m.gearbest.com/laptops/pp_607750.html 2) chuwi lapbook 14.1http://m.gearbest.com/laptops/pp_602696.html ; 3) lenovo ThinkPad e31-80https://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=c-... 4) xiaomi air 13…

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by dor962,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים (משחקי רשת, משחקים קלים-בינוניים), לעיצוב Photoshop, Flash לאינטרנט ולשימוש יום-יומי. ראיתי את המשחב הבא: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345 ורציתי לשמוע את דעתכם עליו. בנוסף, רציתי לדעת איזה אינטרנט הכי ממומלץ אם אני רוצה לשחק משחקי רשת, איזו חברה הכי טובה מבחינת pings? אני רוצה להשתמש במחשב ובאינטרנט בעיקר בבסיס (תל השומר), ובorange אמרו לי שאי אפשר להפעיל בתל השומר 5 מגה, מישהו יודע מה המקסימום שאפשר להפעיל שם?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Gimel,

שלום לכולם, ייתכן ואני משיג מעבד i7 6700 במחיר טוב, אז רוצה לשדרג את המחשב הקיים והזקן, כי אני לא סומך על זה שהלוח שלו יחזיק עוד הרבה בלי בעיות. אז אני מחפש לוח עם חיבור M.2, עם 6 חיבורי SATA רגילים ועם תמיכה ב-DDR3. אני כבר לא משחק הרבה במחשב, למרות שיש לי כרטיס ג'יפורס 970. בקיצור, קשה למצוא במלאי של חנויות לוחות מבוססים H170 עם התכונות האלה, אבל קיימים לוחות מבוססי B150. עד כמה זה קריטי אם אתפשר על צ'יפסט B150?

11. היי, אני מחפשת מפרט למחשב שמיועד לעריכה גרפית, עריכת וידאו ו-VJing למיניהם. התקציב כרגע פתוח.. אני סטודנטית לעיצוב גרפי שנה ג' בהתמחות במדיה, אני פשוט צריכה המלצות על מנת לשדרג את עצמי מלפטופ עגלה שAfterEffects קורס בו אחרי 2 קליקים, לעמדת עבודה מקצועית, חזקה ומהירה. תודה!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  12. אז ככה.... מעבד: 1560 שח Intel Core 2 Quad Q6600 1066Mhz 8MB 2.4Ghz כ.מסך: 1761 שח BFG GeForce 8800GTS 320MB 320bit OC2 VERSION PCI-E לוח-אם: 727 שח Gigabyte GA-P35C-53 ספק: 414 שח Enermax Liberty 400W הארד דיסק: 389 שח Western Digital WD3200KS 7200RPM 320GB, 16MB Buffer זיכרון: 450 שח Kingston Original (K2G667DC) 2x1GB DDRII 667Mhz עכבר: 168 שח Logitech MX518 מאוורר למעבד: 138 שח Arctic Freezer 7 PRO for intel, socket 775 מארז: 214 שח Compucase HEC 6A19 סה"כ: 5821 שח אשמח לקבל הצעות לשיפור המפרט.. התקציב הוא 6000

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by view,

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? אני לא סגור אם זה יהיה למשחקים אבל נגיד משהו כמו פיפא 11. * גודל המסך?לא משנה כל כך משהו נורמלי.. * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק 4 שעות ללא טעינה ..זה בקשה גדולה ? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI כן. * בלוטות? אם אפשר לדעת מזה נותן לי אני ישמח כאילו העברת קבצים ? אם לא מעבר לזה זה לא משנה לי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320.. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני חושב שאם אני קונה בארץ אז לא צריך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא.. אם אפשר אני ישמח גם להצעה של עד 2000 שקל מחברה מחול לקניה מחשב מח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by j-cool,

אני צרחך מחשב חזק למשחקים כולל מסך מקלדת ואכבר בלי רמקולים במקסימום 6000 ש:ח אפשר לקבל המלצות אני ממש לא מבין מה כדאי לי לקחת amd או intel? readon or nvidia תאזרו לי בבקשה !!!! אני היתי רוצה את המארז raidmax כי ראיתי את זה ב-pandas והוא פשוט מהמם

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  15. טוב ח'ברה אז אני ליפני קניית מחשב ואני צריך חוות דעת של אנשים פה איך הוא לעריכה גרפית וכוח עיבוד חזק לתוכנות כבדות לגרפיקאים מעבד Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1 לוח אם Maximus III Extreme s1156, Intel P55, DDR3 1333, 5xPCI-E, HDAudio, IEEE 1394, GBL 1 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 4x4GB G.Skill RipJaw Edition Dual Channel 1 כרטיסי מסך‏ PNY Quadro 2000 1GB GDDR5 DX11 2xDisplayPort DVI PCI-E 1 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 2 מאווררים וגופי קירור‏ Zalman CNPS9900 MAX LED מארזים‏ Enermax Hoplite ATX Mid Tower Black ECA-3220 (No PSU) 1 ספקי כוח‏ Thermaltake Toughpower XT Bronze 775W …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם, אני לא בטוחה אם אני צריכה לשאול שאלה זו בפורום זה ("מחשבים ניידים") או בפורום "מעבדים, לוחות-אם וזכרונות". אם טעיתי אז עימכם הסליחה. בכל אופן יש לי מחשב נייד ישן בן כ-8 שנים מדגם Compaq Evo N150 עם מעבד פנטיום 3 800Mhz. המחשב לא היה בשימוש בכלל כשלוש שנים, ועכשיו אני זקוקה לו לצורך עיבוד תמלילים בעזרת Word 2000 וגלישה באינטרנט בלבד (צרכים "קלילים"). הפעלתי את המחשב ולמרבה ההפתעה הוא עובד והסוללה אפילו מחזיקה למשך כשעה ו-20 דקות, אולם המחשב מאוד איטי וחשבתי שהוספת זיכרון תשפר את המצב. כרגע יש במחשב 128MB וחשבתי לשדרג ל-320MB, שזה המקסימום שמחשב זה יכול לקבל (יש לו 64MB קבועים, וכרגע עוד 64MB בכרטיס זיכרון, וחשבתי להחליף את כרטיס זה בכרטיס של 256MB). חיפשתי באתר…

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  17. אני צריך לתעד בתמונות ובוידיאו עם קול התרחשויות באתרים שונים בשטח . עד כה השתמשתי במצלמה קומפקטית לצרכים אלו . אולם הדבר יצר בעיות שונות ,כגון : 1 הצורך להעביר כל יום את הקבצים הנוצרים במצלמה למחשב עקב נפח הזיכרון המוגבל של המצלמה . 2 הצמדה בטעות של תמונות שצולמו באתר א לקטע וידיאו שצולם באתר ב . ( "הצמדה " = סידור תמונות וקטעי וידיאו בתיקיות על פי האתר בו הם צולמו ). 3 חוסר יכולת,מייד לאחר הצילום, להוסיף לתמונות הערות ,חיצים לשם הדגשת אובייקטים בשטח וקווים תוחמים לשם הבהרה וחלוקה . לעיתים קרובות אחרי שחזרתי הביתה ופרקתי את קטעי הווידיאו והתמונות למחשב , שכחתי כל מיני דברים חשובים שעלו תוך כדי התרוצצות בשטח . הופיעו לאחרונה מחשבים היברידיים חדשים עם מקלדות מתפרקות שמאופיי…

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by it_amit,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3574355,00.html מה אתם אומרים על זה? מדובר על דגמים G84 ו G86 נוגע לכל מעבדי 8400 ו 8600 כולל GS?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by uber101,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Witcher 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הי, קיבלתי הצעה שנראית לי טובה מאד. האם כדאי להחליף כרטיס מסך? או אולי מארז? או משהו אחר? האם הלוח מומלץ? תודה מראש לכל התותחים! חגי 1. מערכת מחשב - (1YS) 2. לוח אם Intel DRAGONTAIL PEAK DP35DPM לוח אם התומך Intel® Core2 Quad, Intel® Core2 Duo, Intel® Dual-Core Form Factor Full ATX LGA 775 pin, 1333/1066/800 MHz Bus Intel® P35 Express Chipset, Intel® EM64T, BIT Dual channel memory DDR2/677/800Mhz - 4 sockets/8GB max 3x PCI, 3xPCI Express x1 ,1xPCI Express x16 (12xUSB2 Ports(6B+6F על לוח האם, השימוש מוגבל בהתאם למגבלות המארז 1 PATA(2dev), 6 SATA including 1 eSATA port (3gb/s) Intel Matrix Storage Technology supports RAID 0, 1, 5 and 10. Two IEEE-1394a int…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לוח אם כולל USB3 (משום מה), מעבד ולוח אם, לשימוש משרדי (אבל כבד) וקצת משחקים, תקציב בין 1000 ל1500 ש"ח, ועוד אופציה לכרטיס מסך בתקציב נוסף של 500 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by gulzar,

ידידה שלי שוקלת לקנות את lenovo z570. האם יש משהו במחיר דומה שעדיף עליו? האם יש בעיות עיקריות עם הדגם הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 1,087 ש"ח Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 1,557 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK 715 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD3200JS 449 סה"כ 3,808 ש"ח המפרט נועד למשחקים ול-OC אם יש רכיבים יותר טובים בפחות כסף אשמח לדעת...

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם ניתן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גמישות קלה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: צריך מחשב בעל יכולות גרפיות לשם עבודה עם תוכנות גרפיות למיניהן והפעלת משחקים חדשים מדי פעם (לא גיימר רציני) + יכולת לנגן סרטים בHD, כמו כן המחשב אמור לשמש בשוטף גם לעבודה ולימודים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צורב 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ddad,

. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA החדש BATTLEFIELD 4 FAR CRY BIOSHOCK -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.