עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,אני צריך מפרט עד 3500 ש"ח. אגב המפרט ייקנה בעוד כשבועיים,האם צפויה השקה של רכיב כלשהו? (אעדיף אם תתנו מפרט של AMD וגם של INTEL,כאשר באינטל אקח גם קירור למעבד על מנת שהחנות תעשה לי OC)

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  2. Started by Amdo,

שלום אני מחפש מחשב נייד עד 6000 שיריץ משחקי רשת כמו counter strike וגם לצפייה בסרטים חשוב שהמחשב יכלול מערכת הפעלה ויהיה מינימום 2 גיגה זכרון שיהיה כרטיס מסך סביר למשחקים כמו קאונטר סטרייק או פיפא. המסך או 14 או 15.4 אינצ אשמח לשמוע הצעות שעונות לדרישות תודה

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by RazKadar,

מעבד - INTEL CORE 2 DOU E6750 (4MB) 1333 צורב - LG DVD X20 LIGHT SCRIBE לוח אם - לוח אסוס P5KSE P35 זכרון - PLT 1G DDR2 800 OCZ כרטיס מסך - Gigabyte nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe דיסק קשיח - 320GB SATA II 7200 RPM 16MB HITACHI תסלחו לי על החוסר ידע אבל זה מפרט שקבלתי מאייבורי כנראה אני מזמין את המחשב הזה תנו לי חוות דעת המחשה הוא בעקרון לשימוש בתי כמו משחקים וכ"ו אם אפשר חוות דעת מפורטת על הלוח אם בעיקר

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by lowlow1001,

שלום אני מעוניין לשדרג מחשב שלא עובד כבר 3 חודשים (כנראה לוח אם+זכרון) המטרה רגיל משחקים+אינטרנט+סרטים המסך 1280X1024 ספק ENERMAX 420W NOISETAKER מארז ANTEC 1050 כמובן שיש לי HDD 2X250GB +DVD מה שאני מחפש זה לוח אם+זכרונות+מעבד+כרטיס מסך+קירור למעבד מעבד AMD Phenom X4 9950 Black Edition Box ¤927 לוח אם GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 ¤536 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤348 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe ¤867 סה"כ 2678 ש"ח הסיבה שהלכתי על המפרט הזה כי בלוחות אם של AMD יש ESATA וFIREWIRE במחיר הגיוני השאלה האם יש מפרט של אינטל משתלם יותר בתודה מראש נ.ב. אני צריך גם קירור

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך שהפסיק לעבוד: GigaByte 8800GTS 512MB ראיתי כאן באתר, במכירה של מוצרי יד שנייה את הכרטיס הבא: http://tradezone.co.il/showproduct.php/product/20086/cat/34 אני לא מצליח למצוא פירוט על הכרטיס הנ"ל, הייתי רוצה חוות דעת, מה ההבדל בביצועים (משחקי מחשב)? אני מוגבל בכסף, הקצבתי לעצמי מקסימום 350 ש"ח לכרטיס מסך. זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 4GB DDR2 800 KINGSTONE --- אם יש לכם הצעות לכרטיסים לא משומשים שיחליפו את מקומו של ה - 8800GTS היקר שלי, אשמח לשמוע. תודה חבר'ה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by eliii,

שלום, זכיתי "בטעות" במכרז בנייד של kenovo אני לא בטוח שזה הדבר הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר זה, בעיקרון השימושים שלי הם ביתיים, סטודנט שצריך מידי פעם לראות סרט או הרצאה חיפוש מאמרים וכד' ואיכסון ועיבוד תמונות של הבית, לא דברים גדולים. המפרט הוא כדלהלן: מעבד סוג: IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T4300 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: Mobile Intel GMA 4500M מסך: LED HD BrightView זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 אפשרות להרחבה עד (זיכרון מקסימאלי): 4096 MB כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (מדעי המחשב), בעיקר עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה, תמונות, משחקים לא כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך שיש לי כרגע 17 אינץ' רזולוציה של 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by draak31,

אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ועדיין לא הספקתי לקנות מחשב, המחשב אמור לשמש אותי ל4 שנים הקרובות מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט, סרטים * גודל המסך?13-14, 15 אם אין ברירה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות?עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 לפחות * צורב DVD?לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה מראש

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  9. * מטרות המחשב? משרדיות אופיס וכו' ולסרטים מידי פעם וכאלה.. * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 פחות או יותר * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מה שאתם ממליצים זהו בכללי המחשב הוא למנהלת חשבונות שמשתמשת בעיקר באופיס ודברים בסיסים כמו אינטרנט וכו' ושיריץ סרטים ללא בעיות.. התקציב 2500 אם אפשרות לחריגה ל2700 אם יש צורך משמעותי בכך.. תודה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  10. טוב אז ככה לפני שנעבור למפרט רציתי לשאול עד כמה OC זה דבר משמעותי? עד כמה שווה לי להשקיע בזה? זה דבר שיאריך לי את חיי המערכת בהרבה? בניתי לי מפרט (לא להרוג אותי אני לא מבין גדול מאוד) שיצא 5K.. השאלה אם שווה לי להוציא עכשיו את ה500 שקל הנוספים האלה? אם זה עד כדי כך משפר? טוב אז קודם כל אשמח לחוות דעת על המפרט - בנוסף הייתי מעוניין לשמוע הצעות למפרטים נוספים

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 13,000₪ ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג והמון חלוניות של כרום ותוספים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך לכלול גם זכרון העדפה לm2 ssd 2tb 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב, הכי שקט שאפשר, העדפה לקירור מים. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משהו גדול, קטן אסטתי קומפקטי. …

12. Started by Iko89,

הייתי רוצה לדעת איך הם .. אני מדבר על הניידים מיסדרת Eee .. איך הם ? אם אני קונה להם נגיד כונן קשיח חיצוני .. הייתי רוצה לדעת האם הם עונים על הבקשות שלי ? 1. אני רוצה מחשב כדי להקליט מוזיקה (לא לערוך, רק להקליט ..) אני צריך לפחות 2 חיבורים .. אחד ליצאית שמע ואחד להקלטת שמע .. יש להם ? 2. אם אני יקנה כ. לכידת וידאו, הם יוכלו לעמוד בהקלטות של וידאו ? (שוב לא עריכה, רק הקלטה מכ. חיצוני) 3. יש להם חיבור של אינטרט כזה ? כאילו לחבר אותם חוטית לראוטר ? 4. מהי הרזולציה המירבית שלהם ? 5. ראיתי את הנייד Asus Eee 900, למישהוא יש נסיון איתו ? וביכלל, האם הם נוחים ?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by דיוגנס,

היי, חשבתי למכור את המחשב שיש ברשותי, ולקנות יד שנייה מתקדם יותר... הערכת מחיר למפרט הבא: amd athlon 64 3200+ GA-K8N51PVM-9-NV F3 (מבוסס nfroce) 1 Gb ddram 1 GF 8600 GT 256 ddrm 3 250 HD sata II ספק כוח Enermax liberty 400W (מודולרי) ועם מארז יפה בעל דלת שקופה, וכמובן מלא בקירור טוב עם smart fun לקירור במעבד, ומאוורר שפולט אוויר חם החוצה. כונן dvd+ צורב dvd

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by Ic3 CuB3,

אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לגלישה ולאופיס. שום תוכנות מיוחדות, ולא שיא הביצועים. צריך שהוא יעבוד מהר, יהיה של חברה טובה, כמה שיותר קל ושיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי. אני יודע שהתקציב בעייתי, אחרי שלי קונים מחשב ב6.5K אין מצב לחריגות תקציב. מה אתם אומרים על זה: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1106&scat=320&tcat=20 ***אם ממש אין מחשבים טובים לתקציב הזה אז אפשר לחרוג*** תודה !!

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by na_g0,

http://srv2.jpg.co.il/10/5493301665444.jpg' alt='5493301665444.jpg'>

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. המחשב אמור לשמש כמחשב ביתי המשמש בעיקר לישומי אופיס/אינטרנט ולמשחקים. מחשב שניתן יהיה לשדרג , ושיהווה פשרה סבירה בין הצרכים דהיום לצורחים של המחר -הילדים גדלים , לא ? אוברקלוק מתון יתקבל בברכה. להלן המפרט שקיבלתי: - מעבד פנטיום 4 2.8GHrz 775 2 מ"ב (533 מהר"ץ) פרסקוט (אחריות לכל החיים. (אחריות ל 3 שנים) - לוח אם אינטל 3 שנות אחריות. Intel® Desktop Board D101GGC Features = Form Factor microATX (9.60 inches by 8.60 inches [243.84 mm by 218.44 mm]) Processor Support for an Intel® Pentium® 4 Processor in an LGA775 - זיכרון 512 מ"ב זיכרונות 400 מהר"ץ DDR (אחריות לכל החיים) - כונן קשיח 80 ג"ב WD 7200 JB 8MB SATA UDMA. (3 שנות אחריות) - בקר כניסות/י…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Max Payne 3 Far cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Ghtm,

היי המחשב שמשפחתי החליט להתפגר וכל הבית בבהלה. אני צריך הצעה למחשב ב2000 שקלים, ללא ציוד היקפי פרט למקלדת, אין צורך בכונן קשיח או אופטי. עקרונית יש גם ספק ישן ג'נרי של 350W ומארז אבל אם אפשר להחליף אותם במחיר הזה אז עדיף. המחשב ישמש רק לגלישה באינטרנט, מסנג'ר, מיילים, סרטים ועבודות של אחותי... אולי קצת משחקים קלים כמו סימס. תודה מראש גיא

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by Adadad,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב LOL ,GTA V ASSASIANS SCREED UNITY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

20. * מטרות המחשב? עבודה משרדית ואינטרנט נטו. לפעמים קצת סרטים. * גודל המסך? 13-14 אינץ '* משקל רצוי? כמה שיותר נמוך. מכוון לאזור ה- 1.5-1.6 קילו. כמו כן, חשוב שהמחשב יהיה דק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? חשוב מאד זמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מאד רוצה HDMI * בלוטות? כדאי * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין. כמו כן, אין צורך ב- SSD * כונן CD/DVD? צורב? אפשר, רק אם זה לא מוסיף יותר מדי למשקל ולעובי * כונן Bluray? ממש אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הוא מתנת יום הולדת לאמא שלי. בגדול, היא ראת…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  21. שלום! אתמול נשרף לי המסך במחשב הנייח ואני חייב את המחשב.. השאלה שלי כזאת, המחשב נייד עובד והכול טוב.. העברתי כבל מסך מהמחשב נייח לנייד ומפה אני לא יודע מה לעשות, לאיזה תוכנות לגשת? מה לשנות בלוח בקרה? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 7.8k צפיות
  22. Started by ilanb0,

מחפש נייד שישמש אותי לעבודה אדריכלית (תכנות גרפיקה), יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. משחקים לא מעניין, חובה מסך גדול! המחשב מיועד להיות בחדר עבודה קטן ומיועד לבא במקום מחשב נייח גדול. אין לי בעייה שישקול הרבה (אם המשמעות היא מחיר זול יותר) כי ממילא איני מתכוון לשנע אותו במיוחד. הכוונה העיקרית -שיחסוך מקום ושיאפשר להשתמש בצרכים שהגדרתי. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  23. היי אשמח לדעת כמה שווה המחשב שלי היום הוא הורכב לפני 4 שנים ב9600 ש"ח בטוחה שהיום הוא איבד 80% מהערך שלו בערך אשמח לדעת כמה שווה כל המחשב או רכיבים ספציפיים ממנו ובכמה אפשר למכור אותם תןדה! אז המפרט : intel core 2 quad q9550 2.8ghz 12mb cache s775 1333mhz nvidia nForce 790i SLI, DDR3 1333, 3xPCI-E, 2XGBL 1600mhz crosair XMS 2x2GB DHX DDR3 1333MHZ PC-3 10666 KIT SAPPHIRE RADEON HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV SEGATE BARRACUDA 500GB 7200 RPM 32MB SaTA II ASUS DRW 2014 DVD+RW X20 SCYTH NINJA MINI 6 HEA: PIPES CPU COOLER ALUMINIUM MIDTOWER SILVER\BLACK CASE NO PSU THERMALTAKE TOUGHTPOWER 750W PFC ואפשר לצרף 2 מסכים ולוח wacom intus 3 medium

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by kike100,

היי, בניתי מפרט למחשב בעיקר למשחקים,אינטרנט,תכנות ויישומים: בכוונה השקעתי יותר בכ. מסך מאשר במעבד כי לפי מה שבדקתי וקראתי יהיה לזה יותר השפעה במשחקים מאשר לשפר מעבד שיש לו פחות השפעה. התקציב בערך 3000 שקל עם קצת חריגה. אשמח אם תגידו מה אתם חושבים לשפר/ או כל דבר אחר. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪580 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪338 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪475 זיכרון:…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  25. לדוגמא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=936532

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.