ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
מארז מארז איכותי תוצרת Thermaltake WingRS 100 בעל פתח איורור בצד לשיפור זרימת האוויר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות ספק כח Spire 550W 12CM FAN עם PFC לצריכת חשמל נמוכה 3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג למארז מותג SilverStone דגם SST-PS01B-W בעל דלת קידמית ודלת צד שקופה רק 220 ש"ח מבחר מארזים וספקי כח בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז וכל ספק מכל יצרן מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 ניתן לרכישה עם כל סוגי המעבדים אחריות לכל החיים לוח אם מותג תוצרת Gigabyte GA-EP43-DS3L או MSI P43 NEO-F צ'יפסט אינטל P43 כ. קול 7.1 כ. רשת 10/100/1000 יתרון חשוב: 3 שנות אחריות לכל לוחות האם דיסק קשיח אני צריך 500GB, תוכלו להמליץ? זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 800MHz תוצרת Kingston - ניתן …
-
- 40 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, 0 רכשתי השבוע לפטופ חדש של לנובו דגם Z50 . המחשב מגיע עם כרטיס מסך Nvidia Gforce 840 ומסתבר גם כרטיס מסך של אינטל מובנה. כשאני עושה הכפלת תצוגה (מראה) וכמובן כשאני ברזולוציה 1920 על 1080 , אז בטלוויזיה התמונה מעט מתוחה, יוצאת מהמסגרת . המחשב והטלוויזיה כמובן תומכים ברזולוציה הזו, עבדתי כך שנים עם המחשב הנייח שלי. יש לציין שניהול המסכים וההגדרות נעשה בתוכנה של אינטל ולא של NVIDIA (לאחר שיחה עם חברת לנובו הוסבר לי שהכרטיס החזק נכנס בעת הצורך ובצורכי סוללה). ניסיתי כמעט הכל אפשר להגיד... רק כאשר אני משנה את ההכפלה לרזולוציה 1280 על 720 אז ניתנת לי האופציה לעשות scaling לטלוויזיה ואז אני מסדר זאת. מיותר לציין שזה לא פיתרון עבורי מכיוון שאני הולך לצפות סרטי FULL HD ולשם…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאישתי יש נטבוק Asus 1215N שבזמנו היה לא רע בכלל (מעבד D525 ו 2 כרטיסי מסך). עם הזמן כמובן שהתחיל לעשות בעיות ולהיות איטי מאד, עשיתי התקנה נקיה של מערכת ההפעלה ומחקתי כמעט את כל התוכנות של אסוס (bloatware) אך המחשב עובד עכשיו ממש גרוע, במצב idle לפני שאני פותח תוכנות מעל 1 גיגה ראם תפוס (יש 2GB פיסי) והוא בקושי זז. אז עלה לי הרעיון להוסיף זכרון (4 גיגה) ולשדרג ל SSD, מה אתם אומרים, לשדרג או לזרוק?
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לפטופ אבל אין לי יותר מידי כסף. מה שאני רוצה לעשות עם המחשב זה: -גלישה באינטרנט -אופיס -אפשרות לעבוד עם תוכנות כגון פלאש/פוטושופ (אני מתאר לעצמי שזה דורש מחשב הרבה יותר חזק ולכן צריך מחשב יותר יקר - אם ככה אז אולי עדיף שאוותר על החלק הזה). עריכה: -USB התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אבל אם יהיה משהו עד 1000 ש"ח אני חושב שאוכל גם. יש לכם איזו הצעה? איזה מחשב זול יכול לבצע את הדברים הנ"ל? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מתכנן לקנות נייד לגיימינג בארהב. אני מכוון לעלות תועלת הכי מיטבי. לא צריך יותר מGTX1060 תכלס. אני מתלבט בעיקר בין החברות: asus, acer, dell,msi,lenovo, hp או gigabyte. יש למישהו ניסיון עם המחשבים של החברות הנל מבחינת אחריות בינלאומית ואיכות המוצר? חשוב לי קירור טוב וchasis טוב עם 16GB פנימי. חשוב SSD קטן. מעדיף 17". אני יודע שזה עוד מוקדם לפני שכל החברות שיחררו את דגמי הפסקל שלהן אבל אני רוצה לקבל עזרה מבעלי ניסיון לפני שאצטרך להכריע בבלאק פריידיי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברים, מקווה שאני שואל במקום הנכון, אני עתיד לקנות מחשב נייד ואני ועקב כך שASUS GL752VW יקר בארץ, ובחו"ל לא אקנה מכיוון שאין לו אחריות בינלאומית, אני מתלבט בין: Lenovo Y700-17 שיש לו 256GB SSD, אחריות לשנה, ותג מחיר של 6590: http://ksp.co.il/?uin=29505 או ASUS GL552 עם 1TB+128SSD, אחריות ל3 שנים, ותג מחיר של 6190: http://ksp.co.il/?uin=29574 אז ככה: מבחינת לנובו, הבעיה שלי היא שצריך להוסיף 290 ש"ח ולא נראה שיש אופציה להרחבת הזכרון (אין סיכוי שאסתדר עם 256GB), אין לו USB TYPE C שנראה שייכנס בקרוב חזק, מה שמביא לתג מחיר של 6880 מבחינת אסוס, אני מפסיד 2 אינץ' במסך,2GB בכרטיס המסך, צריך להוסיף כמה מאות שקלים להרחבת הראם ל16…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תסתכלו במפרט... אני רוצה כרטיס מסך חדש ונוטע לR9500 PRO, מעבד בסביבות 2 גיגה לוח נורמאלי אני לא רוצה OC בזיכרון הפנימי אני נתקע אני חושב אם לעבור לDDR או להישאר עם הRDR ולחסוף כסף. (הלוח שלי עכשיו זה i850 w83627 ) אז תביאו לוח אם, כרטיס מסך זיכרון פנימי ומעבד (בהתאם ללוח...) תודה לכול החכמים והנבונים... :-X
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחר מחקר יותר מעמיק והעובדה שיש סיכוי לגיטימי שהלפטופ יקנה בארה"ב מצאתי את הלפטופ שנראה לי הכי מתאים לצרכים שלי (תכנות, משחקים, סרטים ושימוש בסיסי). הסתכלתי על הקונפיגורציה הזאת: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dncwdp2&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-l502x מצד שני יש את הקונפיגורציה הזאת: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=mndodq3&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-l502x שתכלס השוני הוא מסך עם רזולוציה שאינה HD, הארדיסק מעט יותר קטן וזכרון יותר קטן שנראה לי לא כזה רלוונטי. מה דעתכם באופן כללי על המחשב? האם הוא יענה לצרכים שלי (מספיק לי שהוא יריץ SKYRIM בהגדרות בינוניות חלק)? והאם שווה ל…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב נייח חזק בתקציב של עד 5k דגשים רלוונטיים: 1. מחשב משרדי שישמש בעיקר לעבודה באוטוקאד וקצת 3D (גרפיקה) 2. תקציב עד 5k אבל ניתן לחרוג אם יש משהו שמצדיק זאת 3. חשוב שהוא יהיה מאוד (מאוד!) מהיר 4. אני קונה את המחשב למשרד של אבא שלי אז מעדיף להיות שמרן בבחירת הרכיבים גם אם זה עולה קצת יותר (למשל מעבד אינטל ולא amd) 5. מעונין במעבד i7 ומעלה, כונן ssd של 500gb, כרטיס גרפי טוב, 16g זיכרון 6. אין צורך בציוד היקפי למעט מסך איכותי 27 אינץ׳ 7. רצוי שיהיה שקט אבל אין צורך להשקיע בזה יותר מדי 8. מוכן להשקיע ברכיבים איכותיים, מעונין שהמחשב ישאר חזק גם עוד 5 שנים ומעלה 9. יש צורך במערכת הפעלה w…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר גם לחרוג טיפה מהתקציב. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, צפייה בתכנים 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים FPS למינהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אם אני מוכרת את המחשב, כמה הוא כבר שווה? זה המפרט+- pentium duel-core cpu e6600 3.06ghz 2gb ram כרטיס GeForce gt640 2gb דיסק קשיח 300gb ועם הספק G&T model atx-550wce-p4 ואולי גם הצורב של סמסונג..? [ATTACH=CONFIG]6558[/ATTACH]
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייח לתכנות ,VM,משחקים בינוניים (FIFA,PES ,ומשחקים כבדים מצידי גם באיכות בינונית )העיקר שאת הפיפא והpes יריץ באיכות גבוהה.(חולה כדורגל מה נעשה ) SSD ושהמחשב יהיה מאוזן - כלומר ללא צוואר בקבוק אלו הדרישות החשובות ביותר שלי . אני מודה לכל העוזרים .תודה. . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2013,BLENDER …
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם מישהו יודע האם מחירי המחשבים הניידים בהונגריה זולים יחסית לישראל ? ואם כן, האם תתוכלו להמליץ על חנויות ספציפיות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן הומלץ לי DELL INSPIRON 13.3 וגם סדרת הלטיטוד במידה ואצליח למצוא בטווח המחירים שאני מחפש. מוכן גם לנסוע לאילת ולקנות שם, או לחילופין להזמין באמאזון וכו'. אשמח לדעת מה המלצותיכם.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו כן שכחתי להוסיף: המפרט הוא ללא ציוד הקפי כמו מסך מקלדת רמקולים עכברוכרטיס רשת או כונן cd rom יש לי כבר צורב מספיק לי המפרט מיועד בבקשה למשחקים החדשים לעתיד ;D תודה מראש אני יודע שזה תקציב דל אבל זה כל מה שהרווחתי בעבודה בחופש
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב - אז נראה שהלך לי לוח האם (בן 7) - וצריך להחליף - אבל בשל גילו ובשל ההוצאה, עדיף כבר "לשדרג" על הדרך, השאלה היא ל-מה.... כרגע יש לי: ASUS MAXIMUS HERO VI i7 4770 intel 32GB DDR3 Corsair RAM Radeon 270X השימושים הם בעיקר משחקים לא-תובעניים (LOL, OW, LOR, וכו') למרות שכן הייתי רוצה את היכולת לשחק גם משחקים עתידיים (בלי להשתגע) + גלישה עם 19,000 טאבים + סרטים וסדרות ב-HD + פיתוח תוכנה , וכו'... כל מה שאני מפעיל כיום רץ לי סבבה לגמרי - אז אני לא רואה דחיפות לשדרג את כ. המסך - כל עוד אפשר יהיה לחבר אותו גם ללוח אם חדש.... גם את הזכרון לא בהכרח יש טעם להחליף כי הוא תקין, אז השאלה היא האם יש לוח-אם חדש (ש…
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב נייד לשימוש כללי - משחקים, גרפיקה, לימודים וצפייה בסרטים. גודל המסך הרצוי - 15.6 - 16 אינצ'. זמן סוללה - כמה שיותר. גודל מינימלי של הארד דיסק - 500 ג'יגה אחריות בינלאומית - רצוי אבל לא חייב. תודה מראש,
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כונן קשיח במהירות של 5400 RPM לבין 7200, האם אני ארגיש בהבדל? המחשב נועד לצורך גלישה בלבד. מה הסידרה הכי חדשה היום של מעבדים לניידים? הוא מה יותר טוב לקחת זיכרון במהירות של 1066 או 1333? האם גם פה אני עלול לחוש בהבדל?
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חברים, אני סטודנט ומחפש לי מחשב נייד חדש. להלן פירוט. מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, כולל עבודות משרדיות, משחקים לא כבדים במיוחד, צפיה בסרטים. גודל המסך? לפחות 14". מה ההבדל בין מבריק למאט? רזולוציית המסך? עדיף FHD 1920x1080, אבל אפשר להסתפק ב HD 1366x768 . דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה במאפשרת הקלדה מרובת שעות ופד עכבר נוח. משקל רצוי? עד 2 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר. שיהיה מינימלי של 5-6 שעות. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 ? Bluetooth עדיף כן מאשר לא, אך לא קריטי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל – 500GB לפחות, שיהיה כמה שיותר מהיר, עדיף כמובן SSD כונן אופטי? לא הכרחי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שמשרת אותי נאמנה כבר 6 שנים (מצ"ב מפרט). הספק כח הלך ואני מחפש ספק חדש, המחשב משמש לדברים סנדרטיים ביותר ולא לגיימינג ולכן אין דרישה למשהו מיוחד מלבד העובדה שהוא מריץ 6 HDD. אשמח להמלצה בדגש על אמינות. בתודה מראש, שאולי
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב נייח (מחשב ראשון) להורים לשימוש בסיסי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מרבי של 2000 ש"ח. ללא חריגה. העדפה לא לנצל את כל התקציב במלואו אך אולי לפי הדרישות תוכלו להבהיר לי האם בתקציב הנ"ל הדבר אפשרי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, רשתות חברתיות, youtube, שמיעת שירים וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב (המחשב ימוקם בחדר השינה) אך לא קר…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זאת ההמלצה שקיבלתי מכמה אנשים: AMD athlon64 3000+ 512 cache A-DATA 512 mb DDR pc 4000/500 Epox EP8kda3+(nforce3)- ATX Sapphire radeon x800 pro 256 MB WD 80 GB-8mb JD-7200RPM S-ATA creative inspire 2500 sub+2sp אני לא מבין גדול בחומרה, בקיצור הנה השאלות שלי: לא כדאי 1024 זכרון? ההארד דרייב של ווסטרן דיגטל טוב? מה זה nforce, ומה ההבדל בין 2 ל-3? כדאי לקנות עוד מאוורר? או עוד ספק כוח? למה אני לא מוצא מארז יפה שעולה פחות מ-200? קשה לבנות כאלה מארזים מגניבים לבד? הצעות לשיפור, הארות והערות יתקבלו בברכה ד"א- האיכות סאונד מאוד חשובה לי. הבנתי שיש כ.קול טוב מאוד ע"ג הלוח אם. הרמקולים שבחרתי איכותיים מספיק?
-
- 43 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, כפי שאתם רואים אני חדש כאן. אני מחפש מחשב חדש לשימושים הבאים: 1.משחקי רשת באינטרנט מרובי משתתפים עבור בני בן ה-10. 2.לצפייה ב-TV (המחשב ימוקם בחדרו של בני). 3.אני מקווה שבשנה-שנתיים הקרובות הילד יתחיל לשחק במשחקים הדורשים עיבוד גרפי חזק יותר. 4.המחשב ישמש אותי בעיקר לצורך עריכת סרטי וידאו ממצלמת הסוני הדיגיטלית (DCR-PC350E). אנחנו גרים בחיפה, ורצוי שהחנות/חנויות שמהם יירכש המפרט יהיו באיזור חיפה/נשר, לצורך תיקוני תקלות והחלפות במידה ויהיו כאלה. ביקרתי בפורום מס' פעמים רב בחיפושי אחר מפרט מתאים כאורח, ואני חייב להודות שהצלחתי להתבלבל ממגוון המפרטים המוצע. לכן החלטתי לאתגר את כל המקצוענים בפורום ולבקש הצעות למפרט הבא: המחשב הדרוש יכיל : מעב…
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כן כן כבר לפני כמה חודשים פתחתי דיון כזה אבל הוא לא עזר וגם עכשיו הוא לא יעזור כי אין לי מספיק כסף! ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( אני רוצה מחשב מבוסס amd או intel לא ממש חשוב שיתאים לאובר קלוק בינוני-רצחני כרטיס מסך אני חושב שאני ילך על radeon 9800 או על אחד ה geforce fx זיכרון 512 ddr בלי hard disk, בלי מסך ובלי כרטיס קול (לוח עם עם sata כי מתוכננת רכישה עתידנית)
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-