עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. רציתי לשאול איך אפשר לחבר מחשב נייד לטלויזיה עם חיבורים רגילים לא מיוחדים, אין לי פלזמה אלא טלויזיה רגילה. מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=466525&prodTypeId=321957&prodSeriesId=453246&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=228 האם אפשרי לשים WIN 7 על הלפטופ הזה? מה המערכת הכי קלה שרפשר לשים על המחשב הנל? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by יוסף מזוז,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש משרדי מסיבי שיהיה לו מעבד חזק מאוד ומצד שני שגם יהיה קל לנשיאה ועם אחריות תקציב פתוח מה אתם מציעים תודה רבה ויום מוצלח

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  4. Started by DORON360,

שלום לכם אני רוצה מחשב שיתמוך בויסטה מעבד של אינטל זיכרון 4 ג'יגה והשאר לא משנה רק מחשב טוב למשחקים החדשים וסרטים ותוכנות כבדות וצורב דיוידי טוב ומסך וכרטיס מסך טוב כי אני לא מבין בהם ולא משנה אם המארז לא משהו וההארד דיסק יותר מ160 ג'יגה תודה מראש לכל העוזרים :

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום כולם! כרגע יש לי מחשב ASUS F3SC שאני מאוד מרוצה ממנו עושה עבודה נהדרת, רץ חלק הכל טוב ויפה, ה2 בעיות היחידות שלי איתו הן א' המשקל שלו ב' הזמני סוללה הלפטופ שלי הוא סוס עבודה, אך הוא גם לא קל הוא שוקל 3 קילו לאחרונה שאני אשכרה מתנייד איתו ולא רק עובר איתו מבית X לביתY אני מתחיל להרגיש במשקלו הכבד יחסית וגם שנה הבאה אני אתחיל ללמוד אז בכלל ב' הסוללה שלו היא 6 תאים והכל טוב ויפה, אבל היא מחזיקה עם קינפוג נכון והכל שעה וחצי, תאכלס? זה לא שיא הניידות שיש, הייתי רוצה זמן סוללה טוב יותר אחרי שבדקתי את כל האופציות החלטתי שמקבוק פרו ה13 אינץ' הוא אחלה החלטה, חוץ מהמעבד שאני לא מצליח להבין איזה הוא (כרגע יש לי T7300) הכל נראה מעולה, עיצוב, זמן סוללה פנטסי ואפילו קצת יותר חזק…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. הי, אני מחפש פתרון נוח לאישתי: בתקציב של נניח 3000 שח, איזו אופציה של מחשב שולחני נייח כרגע הכי תתאים? (עם או בלי מפרט, מצידי עדיף אפילו מותג, מחשב מדיה או כל דבר בסגנון) מה שחשוב: קטן ככל האפשר. עדכני ככל האפשר (שיעשה את העבודה לכמה שיותר זמן) שקט כל האפשר (דגש!) הדרישות של הביצועים ממש לא צריכות להיות בשמיים. גלישה, מסמכים, תמונות וצפייה בסרטים. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by toppy,

דוד שלי ביקש שאני אמצא לו מפרט לילד. הילד מסתובב הרבה באינטרנט, לומד לבנות אתר, ומשחק קצת. בניתי לו משהו, אבל יצא 4034 בלוג'יק. איך אפשר להוזיל / צריך בכלל להוזיל (הוא על זה רוצה להוסיף מסך LCD למחשב הזה ולעוד מחשב)? שם מוצר מחיר Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F BL Front USB 300W 362.00 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 167.00 ¤ Intel Pentium D 2.80GHz 2X2M Cache 915 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 895.00 ¤ Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 375.00 ¤ Logitech Value PS2 Black Keyboard 59.00 ¤ Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard 577.00 ¤ Samsung 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 640.00 ¤ Logitech Wheel OEM Bl…

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל למחשב + 4000 שקל למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG חדשים בסגנון WITCHER \ MASS EFFECT ANDROMEDA | DARK SOULS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך 2K 27' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אז ככה אני אתן לכם את המפרט + מחיר בסוף ותגידו לי מה כדאי לי לשפר או לא יודע מה: CPU: Intel P4 2.8 512K 800Mhz MotherBored For Intel: ASUS P4P800 DELUXE INTEL 865PE Memory:Geil DDR-Ram 512MB Golden Dragon 3200 Value את זה אני קונה פעמיים כלומר 1024 Hard Disk: Westren Digital 80GB 7200RPM 8MB BUFFER Floppy: Teac 1.44 Video Card: Gainward GeForceFX 5900/1100XP ULTRA "Golden Sample" 128MB DVD: LG 16/48 DVD CD-BURNER: LG 52X32X52 + Software Keybored: Microsoft Mulitmedia Mouse: MX500 LogiTech Case: Compuse-HEC 6A19 White 300W Midi-Tower Service: Computer Assembly בלי מסך ורמקולים סה"כ יוצא לי: 6338 מה דעתכם? בבקשה אני הייתי רוצה לדעת מה אתה חושבים ומייעצים לי לעשות........…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום וברכה, מתחיל בקרוב ללמוד, מחפש לדעת מה לקנות. תודה ליאור

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  11. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6,000 ש"ח.מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) למשחקים , סרטים , אינטרנט , תוכנות , בעיקר משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כונן דיסקטים ולא צריך צורב DVD ואין צורך בכרטיס קול איכותי מספיק לי מה שיש על הלוח אם וגם לא CORE I7. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן מארז SONATA …

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  12. עוד שעה אני יורד לאילת ואני צריך תשובה דיי מהר כי אני ייתן לאבא שלי לקנות את המחשב כשאני יחזור הוא יהיה כאן מיועד למשחקים על מסך 22 אינץ בקשר לכ.מסך אני אקנה שייצאו הכרטיסים החדשים בינתיים יש לי 88GT מן החנות TMS Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX מחיר: ¤ 1,259.00 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset מחיר: ¤ 538.00 SeaSonic 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus OEM מחיר: ¤ 498.00 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 מחיר: ¤ 299.00 Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB מחיר: ¤ 461.00 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA מחיר: ¤ 125.00 Logitech Media Keyboard ENG/HEB PS2 מחיר: ¤ 87.00 הרכבה של מחשב ח…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  13. Started by קלוקיי,

שלום לכם , בניתי לעצמי מחשב חדש שאני מתכנן לקנות בימים הקרובים . רציתי בבקשה שתגידו לי אם המפרט הזה כדאי ואם כדאי לשנות רכיבים מסוימים במפרט . המחשב ישמש למשחקים / ודרישות נוספות של עיבוד מהיר / ועוד . בנוסף חשוב לי כונן קשיח באיכות טובה שיעבוד ללא תקלות וברציפות מתמשכת ושיהיה אמין מאוד וגם לגבי כונן ה SSD . אם יש דברים שהייתם ממליצים לי לשנות / להחליף בבקשה תכוונו אותי . המפרט הורכב באתר KSP סכום המפרט : 7875 שקלים . תודה רבה לכם .

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ~J-O-K-E-R~,

בהתחלה הייתי אמור לקחת את הכרטיס מסך אותו דבר רק של BFG עם OC2 אבל אין אותו יותר בחנות... אז אני שיניתי את המפרט את המפרט: מעבד intel core 2 duo e6750 לוח אם Gigabyte ga-965p-s3 כונן קשיח wd WD2500AAKS 250GB זכרון PQI DDR2 1024X2 667MHZ CL5 כרטיס מסך leadtek WinFast PX8800GTS 320MB pcle מארז NZXT APOLLO שחור ספק כח Enermax liberty 400W הרכבת מחשב+בדיקת מעבדה+בדיקת מאמאץ למחשב סה"כ 5137 ש"ח

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  15. המחשב המשרדי צריך לכלול מסך מקלדת ועכבר. המחשב למשחקים ישמש להרצת סימולטורי טיסה על מסך 19 אינטץ לא רחב. לא אבצע OC במחשבים. לא צריך הרכבה. אני מעדיף שאת המפרטים תבנו בחנות באזור באר שבע אך לא KSP או איבורי(סבלתי בשתיהן)אבל אם יש חנות מומלצת אחרת בדרום זה גם טוב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by Shlomi32,

מחשב עם הכל חוץ מרמקולים... עם מסך נורמלי.... כ.מסך טוב בערך... 512 זיכרון אם אפשר תודה...

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  17. שלום לכולם. רציתי קצת עזרה בבחירת מחשב נייד, שימושים עיקריים הם ללימודים, תיכנות, סרטים, חשוב שיהיה כרטיס תומך HD ומשחקים אבל לא בטירוף. עכשיו ראיתי באייבורי נייד של MSI שנראה שיש לו מפרט לא רע בכלל בטח בתמורה לכסף, הייתי רוצה לדעת אם יש איזה קץ', נכון שMSI לא מאריות הניידים אבל מה יכול להיות כל כך גרוע שהוא לא יהיה מומלץ לקניה? תודה מראש על העזרה. אופס שכחתי לתת לינק למחשב של MSI אז הנה... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678&CatCode=315 . עוד מחשב על אותו הכיוון הוא COMPAQ והלינק הוא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3821&CatCode=315 . תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by shahar0592,

שלום לכולם, לאחר שהייתי הרבה זמן בנושא הנייחים היום אני עובר לניידים כי אני צריך משו טוב יתר לזמן הצבא ואחריו. קיום אני ללא מחשב עקב פיצוץ במעבד (ממש פיצוץ [נו למה ציפיתי עם OC 4.8 בפנטיום 4] ) דרישות מינימליות למחשב הנייד: I5 430 כרטיס מסך חייב להיות טוב לגיימינג (1024 זיכרון ומומלץ תמיכה בHD ודיירקט 11) 500BG (אופצונלי אני יכול גם להסתדר עם 250 אבל כמה שיותר יותר טוב) 2G ראם (מומלץ 4) 15.6 אינץ (בכל זאת למשחקים) אם יש במחירים זולים אז אני אשמח כי אני חייל ואני משלם את זה >< תודה מראש, שחר

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by Ligi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להישאר באזור 4,500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, צפייה בקבצי וידאו (MKV) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Elder Scrolls Online, משחקי תפקידים, משחקי אסטרטגיה, מעט משחקי פעולה מגוף ראשון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 FULL HD וגם מסך מח…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by bcarmi,

הגיע הזמן להחליף את הסוס הישן שכבר לא דוהר.... 1. התקציב המקסימלי- 3500ש"ח למחשב+ 1200 למסך "24 (חשבתי על 2486LG) 2. השימושים הצפויים של המחשב- photoshop,corelDraw, illustartor אינטרנט, office 3. חומרה מיוחדת הנדרשת? כרטיס רשת אלחוטי PCI (מדובר בקומה שניה-רצוי כרטיס איכותי עם חיבור לאנטנה חיצונית חזקה שקיימת ברשותי) 4. דיסק קשיח 1-1.5 טרה(או יותר) עם 64MB 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 6. מערכת הפעלה win 7 (קיימת ברשותי) 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור מרכז/ השרון 8. מארז- חשוב לי מארז (לא שקוף...) וספק 500W לפחות איכותיים ושקטים. 9. כרטיס המסך צריך לדעת גם להריץ Solidworks (מדי פעם...) 10. מעבד- מעדיף אינטל. 11. זיכרון…

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. מחשב נייד בן שנתיים. הסדרה העסקית של לנובו. איכותי כמו T400 רק קצת יותר עבה וכבד. מפרט: Intel P8400 2.26 4GB זיכרון DDR3 כונן קשיח 500GB 7200RPM BT, קורא טביעות אצבע, כונן DVD. הכל תקין. סוללה מחזיקה מעמד שעתיים במאמץ.

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by albain,

שלום. לאחרונה נתקלתי במחשב של לנובו על הנייר נראה מעולה אבל משום מה לא מצליח למצוא עליו יותר מידי פרטים\סקירות משהו מכיר נתקל יודע להמליץ? האם שווה? https://ksp.co.il/index.php?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=44771&txt_search=lenovo+720s&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= תודה.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  23. בזמן האחרון הסמן של הכתיבה(ההוא שדומה לאות ו') קופץ כל איזה 3 שניות של כתיבה מהתיבה (לדוגמא תיבת הטקסט של גוגל), ואני צריך ללחוץ שוב על תיבת הטקסט כדי להמשיך לכתוב-מה שגורם לאי נוחות בכתיבת טקסט. האם זוהי בעיה מוכרת ?,ואיך אני פותר את הבעיה? דרך אגב יש לי ווינדוס 7

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by Amit Lavi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בגדול אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, גלישה, סרטים, עבודה עם חלונות מרובים במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - 14\15.6 - אם 15.6 אז לא כבד במיוחד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by msx,

שלום אני צריך מפרט למחשב בתקציב 6000 שקל כולל מסך 19' אינץ' אם אופצייה לחריגה אני צריך מחשב חזק למשחקים כמו CRYSIS,UNREAL 3, BIOSHOCK,GEARS OF WAR שיפעיל על הגדרות גבוהות חלק חשוב לי שיהיה מעבד מרובע ליבה , כרטיס מסך חזק אם אפשר 8800 GTS , וקירור טוב וגם אם אפשר המלצה מאיפה לקנות את המחשב אני חשבתי K.S.P TMS SKYPC מה דעתכם עליהם על מי אתם ממליצים אפילו אם זה לא ברשימה ואיך השירות והאחריות? עוד דבר קטן האם כדי לחכות לזמן הקרוב לקנות מחשב או שכדי עכשיו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים